Πώς να μεταφέρετε το Android SMS σας στον υπολογιστή δωρεάν, Tuto μεταφορά SMS από Samsung σε PC αποτελεσματικά

Πώς να μεταφέρετε SMS από το Samsung στο PC Phone

Contents

Συνδέστε τη συσκευή Samsung PC με καλώδιο USB. Ενεργοποιήστε το Debugging USB για να εξουσιοδοτήσετε τις λειτουργίες στη Samsung.

Ο ευκολότερος τρόπος μεταφοράς Android SMS στον υπολογιστή

Ε1: Γεια σας, έχω ένα άγγιγμα HTC και θα ήθελα να μεταφέρω το SMS μου στον υπολογιστή μου, είναι δυνατόν ? Εάν ναι, σας ευχαριστώ που μου πείτε πώς να το κάνετε.

Ε2: Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει μια εφαρμογή ή ένα μέσο για την καταγραφή SMS και MMS που λαμβάνονται σε έναν υπολογιστή και αποστέλλεται από ένα Samsung Galaxy Spica. Κοίταξα στο Διαδίκτυο, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι ενδιαφέρον, γι ‘αυτό στρέφομαι σε εσάς.

Ε3: Γεια σε όλους, ξέρετε έναν αποτελεσματικό τρόπο Μεταφέρετε το Android SMS σε υπολογιστή ? Το τηλέφωνό μου HTC και θέλω να μεταφέρω τα σημαντικά μου μηνύματα στον υπολογιστή μου για αποθήκευση. Αλλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο ακόμα, γιατί δεν λειτουργεί. Παράξενος.

Ψάχνουμε συχνά για έναν αποτελεσματικό τρόπο μεταφοράς SMS μέχρι να χρειαστούμε πραγματικά. Αλλά πώς να κάνετε μια μετάδοση SMS στον υπολογιστή, αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να γνωρίζουμε για να προετοιμαστούμε για κάθε ενδεχόμενο, όπως η απώλεια του Android Phone, η ζημιά στο νερό, η οθόνη διάλειμμα, η οθόνη, η θραύση οθόνης, η οθόνη σπάσει το Πλήρης συντριβή της συσκευής, κ.λπ., ή να αλλάξετε ένα νέο κινητό μετά από ένα αντίγραφο ασφαλείας SMS στον υπολογιστή.

Έτσι, για ένα αντίγραφο ασφαλείας εκ των προτέρων, μπορούν να μεταφερθούν απευθείας σε καλώδιο USB, να συνδέσετε τη συσκευή Android με τον υπολογιστή και να ανοίξετε το φάκελο κινητής τηλεφωνίας, να επιλέξετε όλα τα αρχεία και να αντιγράψετε και να επικολλήσετε. Είναι ένας απλός τρόπος, αλλά δεν μπορείτε πραγματικά να ξέρετε τι αποθηκεύετε, επειδή δεν μπορείτε να τα δείτε, εκτός από τα αρχεία πολυμέσων.

Αλλά υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε σημαντικά ή πολύτιμα SMS Android στον υπολογιστή που τους επιτρέπει να προεπισκόπηση εκ των προτέρων, ώστε να μπορέσουμε να επιλέξουμε SMS σύμφωνα με τις ανάγκες μας ? ναι φυσικά ! Η Aiseesoft Free Android Data Recovery, μια εφαρμογή με την ισχυρή λειτουργία για εσάς, θα ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας εύκολα και τα δύο και τα δύο δωρεάν.

Μεταφέρετε το SMS Android σε υπολογιστή

Ο βασικός λόγος για να επιλέξετε το AISEESofT Free Android Data Recovery είναι η πολυλειτουργία του. Σας επιτρέπει όχι μόνο να μεταφέρετε δωρεάν SMS στον υπολογιστή, αλλά και να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα δεδομένα κατά λάθος.

Για να διαχειριστείτε σωστά το SMS Android, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή. Υπάρχουν δύο εκδόσεις που χρησιμοποιούνται για την επιλογή σας για Windows ή Mac.

 • Ανακτήστε δωρεάν τις επαφές και το αρχείο καταγραφής Android.
 • Αποθηκεύστε δωρεάν τα υπάρχοντα δεδομένα στο Android Phone.
 • Υποστηρίξτε διάφορους τύπους συσκευών Android που υποστηρίζονται, όπως Xiaomi, Samsung, LG, Huawei, One Plus, Wiko, κλπ.

Μέρος 1. Τα λεπτομερή βήματα για τη μεταφορά του Android SMS σε PC από την Aiseesoft Free Android Data Recovery

Μετά την εγκατάσταση της AiseEsoft Free Android Data Recovery, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ολοκληρώσετε τη μετάδοση:

Βήμα 1 Lancer Aiseesoft δωρεάν ανάκτηση δεδομένων Android στον υπολογιστή σας

Η διεπαφή εμφανίζεται ως η παρακάτω εικόνα μετά την ενεργοποίηση αυτής της εφαρμογής:

Ανοίξτε την ανάκτηση δεδομένων Android

Ανοίξτε την ανάκτηση δεδομένων Android

Βήμα 2 Συνδέστε τη συσκευή Android με υπολογιστή με καλώδιο USB

Για να συνδέσετε καλά το κινητό, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB σε “Ρυθμίσεις” στη συσκευή σας Android. Εάν η έκδοση του Android σας είναι 4.3 ή αργότερα, μπορείτε να μεταβείτε σε “παραμέτρους”> “για το τηλέφωνο”.

Και στη συνέχεια, πληκτρολογήστε “αριθμό έκδοσης” για 7 φορές, επιστρέψτε στις “Ρυθμίσεις”, επιλέξτε “Επιλογές για προγραμματιστές” και ενεργοποιήστε τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB.

Θα επιβεβαιώσουμε την εξουσιοδότηση για εντοπισμό σφαλμάτων USB, επιλέξτε OK. Τώρα η δωρεάν ανάκτηση δεδομένων Android μπορεί να ανιχνεύσει το κινητό σας.

Λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB

Λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB

Βήμα 3 Επιλέξτε το αρχείο “μηνύματα”

Μετά τη σύνδεση, για να ανακτήσετε το SMS στον υπολογιστή, επιλέξτε το αρχείο “Μήνυμα” ή και τα δύο “Συνημμένα μηνύματα” και κάντε κλικ στο κουμπί “Επόμενο”.

Επιλέξτε το αρχείο μηνυμάτων

Επιλέξτε το αρχείο μηνυμάτων

Βήμα 4 Επιλέξτε SMS για μεταφορά

Τα μηνύματα που έχουν επισημανθεί με κόκκινο χρώμα διαγράφονται SMS από το τηλέφωνό σας Android πριν, οι μαύροι είναι αποθηκευμένοι στο κινητό σας τώρα.

Κάντε κλικ στο “Massages” στην πλαϊνή στήλη στα αριστερά, θα δείτε τις λεπτομέρειες όλων των τίτλων SMS και κάντε κλικ σε SMS, το περιεχόμενο μηνύματος εμφανίζεται στα δεξιά ως λήψη εικόνων παρακάτω. Και μπορείτε να επιλέξετε το SMS που θέλετε να ανακάμψετε στον υπολογιστή.

Ανακτήστε μηνύματα Android στον υπολογιστή

Ανακτήστε μηνύματα Android στον υπολογιστή

Βήμα 5 Μεταφορά Android SMS

Μετά την επιλογή, κάντε κλικ στο “Recover”. Τέλος, το επιλεγμένο SMS Android θα μεταφερθεί στον υπολογιστή σας.

Μεταφορά SMS

Μεταφορά SMS

Μέρος 2ο. Συχνές ερωτήσεις για το Android SMS

ερώτηση 1. Πώς να διαβάσω τα SMS μου στον υπολογιστή μου ?

Αφού μεταφέρετε μηνύματα από το τηλέφωνο Android σε υπολογιστή με δωρεάν ανάκτηση δεδομένων Android, μπορείτε να λάβετε μηνύματα σε δύο μορφές στον υπολογιστή σας: το αρχείο HTML και το αρχείο Excel, και οι δύο σας επιτρέπουν να διαβάσετε τα μηνύματα, μπορείτε ακόμη και να εκτυπώσετε τα μηνύματα Android σας κρατα τους.

Ερώτηση 2. Πώς να ανακτήσετε το SMS σας όταν αλλάζετε το φορητό υπολογιστή σας ?

Εάν αλλάξετε το κινητό τηλέφωνο και θέλετε να μεταφέρετε και να αποθηκεύσετε όλα τα σημαντικά δεδομένα στο νέο τηλέφωνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SMS Backup & Restore, αλλά σας συμβουλεύουμε να καλέσετε ένα άλλο λογισμικό Fonelab Backup & Restoration of Android Data.

Μπορεί να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε δεδομένα από το παλιό τηλέφωνο Android στον υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων των SMS, των επαφών, των φωτογραφιών, των βίντεο κ.λπ., και επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας στο νέο τηλέφωνο με ένα κλικ.

Ερώτηση 3. Πώς να μεταφέρετε ένα SMS σε άλλο άτομο ?

Όταν λαμβάνετε ένα ενδιαφέρον μήνυμα, ίσως θελήσετε να το μοιραστείτε με τον φίλο σας. Παίρνουμε το τηλέφωνο Huawei ως παράδειγμα για να σας παρουσιάσουμε πώς να μεταφέρετε ένα SMS σε άλλο άτομο.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε και να αγγίξετε το μήνυμα για μερικά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια να αγγίξετε την επιλογή “Μεταφορά” και να επιλέξετε το όνομα του φίλου σας στην οθόνη “Select Conversation” ή “Select Contact”> Αγγίξτε το εικονίδιο “OK” “OK” Στην επάνω δεξιά γωνία, τελικά πατήστε “Μεταφορά” για να μοιραστείτε το μήνυμα με τον φίλο σας.

Έχετε μάθει αυτήν την υπέροχη εφαρμογή ? Ο λόγος για τον οποίο συνιστούμε έντονα να είστε σε θέση να μεταφέρετε SMS στον υπολογιστή ενώ ανακάμπτει το Android SMS διαγράφεται. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να εξάγετε επαφές Android στον υπολογιστή εύκολα.

Λήψη για Windows 7 ή επακόλουθο

Λήψη για Mac OS X 10.12 ή αργότερα

Τι πιστεύετε για αυτό το άρθρο ?

Σημείωση: 4.7 / 5 (με βάση 74 ψήφους)

Πώς να μεταφέρετε SMS από το Samsung στο PC Phone

Όπως γνωρίζουμε, η μεταφορά δεδομένων πολυμέσων ή φωτογραφιών είναι ευκολότερη από τα δεδομένα SMS, χρειάζεστε μόνο ένα καλώδιο USB, μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα από τη Samsung σε PC. Αλλά αν θέλεις Μεταφέρετε SMS από τη Samsung σε PC, πώς να το κάνουμε ?

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στην αγορά για τη μεταφορά δεδομένων από το τηλέφωνο Android στον υπολογιστή. Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσουμε πρακτικά εργαλεία για να πραγματοποιήσετε τη μεταφορά SMS από τη Samsung σε PC.

Μεταφέρετε SMS από τη Samsung σε PC

 • Μέρος 1. Ο επαγγελματικός τρόπος μεταφοράς SMS από τη Samsung σε PC
 • Μέρος 2ο. Μεταφέρετε SMS από Samsung σε PC με λογισμικό δημιουργίας δεδομένων δεδομένων
 • Μέρος 3. Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη μεταφορά SMS

Μέρος 1. Ο επαγγελματικός τρόπος μεταφοράς SMS από τη Samsung σε PC

Για να μεταφέρετε το Android SMS στον υπολογιστή, μπορείτε να επιλέξετε AiseEsoft Mobiesync. Είναι επαγγελματικό λογισμικό που μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε δεδομένα από το τηλέφωνο Samsung στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζει διάφορους τύπους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων, φωτογραφιών, επαφών, βίντεο, μουσικής κ.λπ. Επιπλέον, αυτό το πρόγραμμα σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε τη μεταφορά μεταξύ δύο Paralletes.

 • Υποστηρίξτε διάφορους τύπους δεδομένων όπως φωτογραφίες, επαφές, μουσική, βίντεο, μηνύματα κ.λπ.
 • Πραγματοποιήστε μεταφορά δεδομένων μεταξύ της συσκευής και του υπολογιστή ή μεταξύ δύο συσκευών, συμπεριλαμβανομένου του Android στο Android, iOS στο Android/Android στο iOS, iOS σε iOS.
 • Αποθηκεύστε όλες τις επαφές στη συσκευή σας Android/iOS σε έναν υπολογιστή με ένα κλικ.
 • Δημιουργήστε εξατομικευμένες ήχους κλήσης με τα αγαπημένα σας τραγούδια.
 • Μετατρέψτε το Heic Image σε JPEG/PNG για να δείτε φωτογραφίες στον υπολογιστή χωρίς κανένα όριο.

Βήμα 1 Ξεκινήστε αυτό το λογισμικό μεταφοράς δεδομένων

Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης παραπάνω για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το AiseEsoft Mobiesync στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το.

2ο βήμα Συνδέστε τη συσκευή Samsung στον υπολογιστή

Συνδέστε τη συσκευή Samsung PC με καλώδιο USB. Ενεργοποιήστε το Debugging USB για να εξουσιοδοτήσετε τις λειτουργίες στη Samsung.

Στη συνέχεια, το AiseEsoft Mobiesync θα ανιχνεύσει τη συσκευή σας και οι πληροφορίες Samsung εμφανίζονται στη διεπαφή προγράμματος.

Συνδέστε τη Samsung με PC

Συνδέστε τη Samsung με PC

Βήμα 3 Μεταφέρετε SMS από τη Samsung σε PC

Στην αριστερή πλευρά της διεπαφής του προγράμματος, υπάρχει μια λίστα ταξινόμησης διαφορετικών τύπων αρχείων, επιλέξτε την επιλογή μηνυμάτων και, στη συνέχεια, όλα τα SMS SMS θα εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά της διεπαφής.

Ελέγξτε τα μηνύματα που πρόκειται να μεταφερθούν και κάντε κλικ στο κουμπί Εξαγωγή στον υπολογιστή και, στη συνέχεια, καθορίστε το φάκελο στον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε SMS στο παράθυρο επαφής. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή φακέλου για να μεταφέρετε μηνύματα από τη Samsung στον υπολογιστή.

Εξαγωγή μηνυμάτων από τη Samsung στον υπολογιστή

Μεταφέρετε SMS από τη Samsung σε PC

Μέρος 2ο. Μεταφέρετε SMS από Samsung σε PC με λογισμικό δημιουργίας δεδομένων δεδομένων

Στο δεύτερο μέρος, θα σας παρουσιάσουμε εύκολο στη χρήση λογισμικού: Fonelab Backup & Restoration of Android Data. Όπως το αναφερόμενο όνομα του, μπορείτε να αποθηκεύσετε δεδομένα στον υπολογιστή και να το επαναφέρετε στο τηλέφωνο Samsung εύκολα. Τότε θα σας δώσουμε τη μέθοδο χρήσης αυτού του προγράμματος για τη μεταφορά SMS από τη Samsung σε PC.

 • Αποθήκευση και επαναφορά δεδομένων Android σε επιλεκτικά υπολογιστή και Mac.
 • Διάφοροι τύποι δεδομένων υποστηριζόμενων, συμπεριλαμβανομένων επαφών, μηνυμάτων, ιστορικού κλήσεων, φωτογραφιών, βίντεο, ήχου, εγγράφων και άλλα.
 • Υποστηρίξτε όλες τις μάρκες συσκευών Android, όπως η Samsung, η Huawei, η Wiko, η HTC, η LG, η Sony κ.λπ.

Βήμα 1 Κατεβάστε το λογισμικό μεταφοράς Samsung SMS

Κατεβάστε το λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων Samsung στον υπολογιστή. Μετά τη λήψη και την εγκατάσταση αυτού του εργαλείου, ξεκινήστε το. Επιλέξτε τη λειτουργία “Backup & Restoration of Android” στην κύρια διεπαφή, θα πάρετε τη διεπαφή όπως παρακάτω:

Επιλέξτε αντίγραφα ασφαλείας και αποκατάστασης δεδομένων Android

Διεπαφή αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης δεδομένων Android

2ο βήμα Συνδέστε τη Samsung στον υπολογιστή

Για να μεταφέρετε SMS από τη Samsung σε PC, πρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό σας Samsung στον υπολογιστή με καλώδιο USB, ακολουθήστε τον οδηγό στη σύνδεση για τη σύνδεση με την επιτυχία.

Ενεργοποιήστε το USB

Συνδέστε τη Samsung στον υπολογιστή

Βήμα 3 Μεταφέρετε SMS από τη Samsung σε PC

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο “Backup Data” για να κάνετε τη μεταφορά δεδομένων προαιρετικά ή “backup” 1 κλικ “για να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα Samsung στον υπολογιστή.

Εάν θέλετε να μεταφέρετε μόνο το Samsung SMS, κάντε κλικ στο “Backup Data”. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα θα σας ζητήσει να επιλέξετε τους τύπους δεδομένων που θα μεταφερθούν, να ελέγξετε τα μηνύματα και να κάνετε κλικ στο “Start” για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αποθήκευσης Samsung SMS στον υπολογιστή.

Μεταφέρετε το Samsung SMS σε υπολογιστή

Μεταφέρετε SMS από τη Samsung σε PC

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει μια κρυπτογραφημένη επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε να εξάγετε δεδομένα SMS στον υπολογιστή με κρυπτογραφημένο κωδικό.

Βήμα 4 Επαναφορά SMS στη Samsung

Μετά το αντίγραφο ασφαλείας, μπορείτε να δείτε μηνύματα σε αυτό το πρόγραμμα. Εάν θέλετε να τα επαναφέρετε στο τηλέφωνο Samsung, θα πρέπει να επιλέξετε μόνο “Αποκατάσταση δεδομένων” και να επιλέξετε αυτό που θέλετε να επαναφέρετε, μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα αυτά τα SMS στη Samsung.

Επαναφορά SMS στη Samsung

Επαναφορά SMS στη Samsung

Μέρος 3: Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη μεταφορά της Samsung SMS

ερώτηση 1. Πώς να μεταφέρετε ένα SMS σε άλλο άτομο ?

Πατήστε το μήνυμα που θέλετε να μεταφέρετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε Μεταφορά από το μενού περιβάλλοντος και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον παραλήπτη και κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφορά. Εάν δεν υπάρχει επιλογή μεταφοράς στο τηλέφωνό σας, αγγίξτε αντιγράψτε το μήνυμα και, στη συνέχεια, κολλήστε σε ένα νέο μήνυμα, επιλέξτε τον παραλήπτη και την αποστολή αφής.

Ερώτηση 2. Πώς να μεταφέρετε ένα SMS σε ένα γραμματοκιβώτιο ?

Το τηλέφωνο Samsung δεν σας επιτρέπει να μοιραστείτε τα μηνύματα με email, εάν θέλετε να μεταφέρετε ένα μήνυμα στο γραμματοκιβώτιο, πατήστε το μήνυμα και αγγίξτε την επιλογή αντιγραφής και, στη συνέχεια, ανοίξτε το email στο τηλέφωνό σας και δημιουργήστε ένα νέο μήνυμα, κολλήστε το μήνυμα και Εισαγάγετε τον παραλήπτη και, στη συνέχεια, αγγίξτε την αποστολή.

Ερώτηση 3. Πώς να μεταφέρετε SMS από ένα Samsung σε μια άλλη Samsung ?

Το λογισμικό AiseEsoft Mobiesync μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα δεδομένα μεταξύ των συσκευών Android, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς SMSUNG SMS σε μια άλλη Samsung, χρειάζεται μόνο να συνδέσετε τις δύο συσκευές στον υπολογιστή, με το όνομα που εμφανίζεται στην κορυφή της διεπαφής, βεβαιωθείτε ότι το παλιό Η Samsung είναι η συσκευή προέλευσης. Διαφορετικά, κάντε κλικ στο μικρό μαύρο βέλος για να ανταλλάξετε τις θέσεις.

Επιλέξατε τον τύπο των δεδομένων μηνυμάτων και, στη συνέχεια, ελέγξτε το SMS που θέλετε να μεταφέρετε και κάντε κλικ στο κουμπί “Εξαγωγή στη συσκευή” στο μενού Επιλογές στην κορυφή για να μεταφέρετε SMS από την παλιά Samsung στο νέο.

Αυτοί είναι οι τρόποι μεταφοράς SMS από τη Samsung σε PC και την αποκατάστασή τους στη Samsung. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε επαφές από τη Samsung σε PC και να μεταφέρετε φωτογραφίες, βίντεο ή άλλα σημαντικά αρχεία της Samsung στον υπολογιστή σας με τις ίδιες μεθόδους. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, καλείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας παρακάτω.

Λήψη για Windows 7 ή επακόλουθο

Τι πιστεύετε για αυτό το άρθρο ?

Σημείωση: 4.7 / 5 (με βάση 125 ψήφους)