Το bbox internet σας προσφέρει B & You – Bouygues Telecom Mobile Package, Box Bouygues Mobile Box Package: Ποια προσφορά επιλέγουν?

Bouygues Mobile Box Package: Ποια προσφορά θα επιλέξει

εικονιδικός Λεπτομέρειες πακέτου

Η προσφορά σας στο Διαδίκτυο Bbox + B & You Mobile Package

Ήδη κουτί πελατών,
Επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές μας προσφορές B & You !

0 € 00 /μήνα (4) για 12 μήνες
Τότε 7 € 99/μήνα

Πακέτο B & You
Χωρίς δέσμευση
20 MB

εικονιδικός Λεπτομέρειες πακέτου

Πλεονεκτήματα
του πακέτου B & You

Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά και σταθερά από τη Μητροπολιτική Γαλλία & DOM SMS/MMS Unlimited στην ηπειρωτική Γαλλία και απεριόριστα SMS στο Διαδίκτυο DOM 20 MB (στη συνέχεια 0,05 €/MB) Διαδίκτυο στο εξωτερικό: όλο το περίβλημα σας στο Διαδίκτυο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε μήνα στην Ευρώπη και DOM

9 € 99 /μήνα (4) για 12 μήνες
Τότε 19 € 99/μήνα

Πακέτο B & You
Χωρίς δέσμευση
20 GB

εικονιδικός Λεπτομέρειες πακέτου

Πλεονεκτήματα
του πακέτου B & You

Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά και σταθερά από τη Μητροπολιτική Γαλλία & Απεριόριστα SMS/MMS DOM SMS/Απεριόριστο SMS στο Διαδίκτυο DOM 20 GB (στη συνέχεια 0.01 €/MB) Internet στο εξωτερικό: 6 GB του χρήσιμου φακέλου Διαδικτύου κάθε μήνα στην Ευρώπη και DOM

Box + Mobile Bouygues Package: Ποια προσφορά επιλέγουν ?

δωρεάν κλήση

Internet bouygues

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επί του παρόντος κλειστό. Εγγραφείτε στο διαδίκτυο.

Ο τρίτος χειριστής του Γαλλικού Δικτύου έφτασε στην αγορά, η Bouygues Telecom Markets το μεγαλύτερο μέρος των συνδρομών του στα δίκτυα του. Κατά την ομαδοποίηση του Διαδικτύου και των κινητών προσφορών, ο χειριστής εφαρμόζει μείωση. Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς να επωφεληθείτε από αυτή τη μείωση και το ποσό του.

  • Το ουσιώδες
  • Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα πλαίσιο + Mobile Bouygues Προσφορά για να φτιάξετε 5 €/μήνα εξοικονόμησης στα τιμολόγιά σας.
  • Μόνο το Πακέτα αίσθησης του χειριστή είναι επιλέξιμες στο κουτί + Mobile Bouygues προσφέρουν. Πράγματι, οι προσφορές χωρίς B & δεν είστε.
  • Με το κουτί σας + Mobile Bouygues προσφέρουν, μπορείτε επίσης να απολαύσετε Η προσφορά έξυπνης τηλεόρασης προτείνεται από τον χειριστή.

Παρουσίαση του Bouygues Telecom προσφέρει

Η Bouygues Telecom Markets πολλές συνδρομές για να συνδεθεί στο Διαδίκτυο και να επωφεληθεί από τις επικοινωνίες στη Γαλλία και διεθνώς. Ο Bouygues Mobile Packages Υπάρχουν περισσότεροι και ομαδοποιούνται σε δύο ξεχωριστές σειρές: πακέτα αίσθησης και πακέτα B & You. Για τη σύνδεση στο διαδίκτυο στο σπίτι, ο χειριστής προσφέρει τρεις Το Bouygues Internet προσφέρει : Bbox fit, bbox must, bbox ultym.

Bouygues Telecom Internet Συνδρομές

Internet and Mobile Συνδρομή Bouygues Telecom

Bouygues Telecom Λειτουργεί πολλές τεχνολογίες Για πρόσβαση σε υψηλή ταχύτητα και υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο. Πράγματι, οι προσφορές Bouygues Telecom προσφέρουν προσφορές από ADSL, VDSL και οπτικές ίνες ή FTTH Fiber (ίνες στον συνδρομητή). Οι προσφορές του Internet Bouygues Telecom ονομάζονται bboxes. Οι συνδρομές περιλαμβάνουν ένα 12 -Μνθάρια δέσμευση.

Ο χειριστής λειτουργεί Τα δικά του δίκτυα Προκειμένου να προσφέρει τις προσφορές της ADSL, VDSL και FTTH Fiber, το Box Standard και το Box Miami. Όσον αφορά την αίσθηση του bbox, το ενσύρματο δίκτυο Χρησιμοποιείται το αριθμητικό. Πράγματι, αυτός ο χειριστής είναι ο μόνος που έχει ενσύρματο δίκτυο. Έτσι, οι ίνες ινών ινών των γαλλικών χειριστών χρησιμοποιούν το αριθμητικό δίκτυο. Ωστόσο, οι τελευταίοι δεν διατίθενται πλέον στο εμπόριο: οι συνδρομητές FTTLA Bouygues απευθύνονται στις προσφορές FTTH του χειριστή.

Ο παρακάτω πίνακας περιγράφει λεπτομερώς το περιεχόμενο κάθε συνδρομής Box από την Bouygues Telecom:

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά στο Διαδίκτυο Bouygues ?

Κινητές συνδρομές αίσθηση του Bouygues Telecom

Με πάνω από Το 99% του πληθυσμού καλύπτεται, Το Bouygues Telecom έχει το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στη Γαλλία. Όλα τα πακέτα του χειριστή είναι συμβατά με το 4G.

Που ονομάζεται Sensation, τα κινητά πακέτα του Bouygues Telecom μπορούν να εγγραφούν με μειωμένο κινητό. Σε αυτή την περίπτωση, ο συνδρομητής συνδέεται με τον χειριστή για 24 μήνες. Χωρίς κινητό, η τιμή του πακέτου μειώνεται και η δέσμευση αυξάνεται σε 12 μήνες. Απεριόριστα SMS και MMS περιλαμβάνονται σε όλες τις συνδρομές κινητής τηλεφωνίας.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά Bouygues ?

B & You από τις συνδρομές κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom

Ο χειριστής προσφέρει επίσης κινητά σχέδια χωρίς δέσμευση Από το χαμηλού κόστους μάρκας B & You. Όπως τα πακέτα αίσθησης, περιλαμβάνουν απεριόριστα SMS και MMS.

Πακέτο Box + Mobile Bouygues: Τι πλεονεκτήματα?

Μπορείτε να επωφεληθείτε από μια έκπτωση χάρη στην ομαδοποίηση των προσφορών. Ο Ομαδοποίηση προσφορών στον ίδιο χειριστή επιτρέπει στους συνδρομητές αποθηκεύσετε στο τιμολόγιό τους στο τέλος του μήνα. Στο Bouygues Telecom, ένας κάτοχος συνδρομής στο Internet Bbox και μια συνδρομή Sensation Mobile μπορεί έτσι να αποθηκεύσει με την εφαρμογή έκπτωσης, που ονομάζεται “Box + Mobile Advantage”, Στον μηνιαίο λογαριασμό του για κινητά. Η προσφορά είναι Προορίζεται για τους πελάτες της Bbox Fit, το Box Must Fiber ή το Bbox Ultym Fiber που εγγραφούν α α α α α α α α α α αριστά Sensation Mobile Package:

Θέλετε να επωφεληθείτε από τις προωθήσεις Box + Mobile Bouygues ? Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο Selectra και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από την προσφορά του συνεργάτη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.