Πώς να συνδεθείτε στη διασύνδεση bbox? | Box Actus, σύνδεση με τη διεπαφή διαμόρφωσης δικτύου – Bouygues Telecom Enterprises

Διαχειριστής bbox

“Κωδικός πρόσβασης” από προεπιλογή: 1234

Πώς να συνδεθείτε στη διασύνδεση bbox ?

Η διασύνδεση διαχείρισης Bbox παρέχει πολλά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες. Από τη διεπαφή Bbox, είναι δυνατόν να ελέγξετε την ποιότητα του Wi-Fi, να αλλάξετε το όνομα του δικτύου ή ακόμα και να μειώσετε το Wi-Fi κατά τη διάρκεια ορισμένων χρονικών υποδοχών. Ανακαλύψτε σε αυτό το άρθρο πώς να συνδέσετε και να χρησιμοποιήσετε τη διεπαφή bbox.

Διεπαφή Box: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό ?

Ασύρματος

ΜΕΓΑΛΟ’Διασύνδεση bbox Αποτελείται από μια διεπαφή διαχείρισης που σας επιτρέπει να διαμορφώσετε και να αξιολογήσετε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τη συνδρομή Box.

Οι λειτουργίες υπηρεσιών διαχείρισης Bbox σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε ένα απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτό, να αλλάξει το κλειδί ασφαλείας Wi-Fi ή ακόμη και Φιλτράρισμα καλυμμένους αριθμούς συνδεδεμένη με την υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή Bbox, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, εξασφαλίζοντας ότι ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο με καλώδιο Ethernet κατά τη διάρκεια της πρώτης σύνδεσης:

 1. Στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης, εισάγετε Κούτσουρο.Μοσχάρι.Fr ή 192.168.1.254 Στη συνέχεια, πατήστε Enter.
 2. Από προεπιλογή κατά τη διάρκεια της πρώτης σύνδεσης με τη διεπαφή Box, πρέπει να εισαγάγετε διαχειριστής Ως αναγνωριστικό και κωδικός πρόσβασης.
 3. Μόλις συνδεθεί στη διεπαφή διαχείρισης Box, είναι σκόπιμο Αλλάξτε τον κωδικό σας. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο “Τροποποίηση του κωδικού πρόσβασης” στην ενότητα “Προχωρημένη διαμόρφωση”.

Για τις ακόλουθες συνδέσεις, η σύνδεση Wi-Fi αρκεί για πρόσβαση στις υπηρεσίες του Διαχείριση bbox. Σημειώστε ότι για όσους έχουν την παλιά έκδοση τουΔιασύνδεση διαχείρισης Box, Η διαδικασία είναι η ίδια.

Ποιες είναι οι λειτουργίες διαχείρισης Box ?

Η διεπαφή διαχείρισης Box

Το μπλοκ bbox της διεπαφής διαχείρισης περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τον εξοπλισμό του bbox. Από αυτή την ενότητα, είναι δυνατόν να εκτελεστούν οι ακόλουθες λειτουργίες:

 • Βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό bbox όπως το μοντέλο ή σειριακός αριθμός από αυτό.
 • Γενική διαχείριση bbox με ιδιαίτερα τη δυνατότητα του Ρύθμιση ελέγχου πρόσβασης και να προσδιορίσω κουλοχέρη Για κάθε εξοπλισμό που συνδέεται με Wi-Fi. Είναι επίσης δυνατή η διεξαγωγή όλων των τεχνικών λειτουργιών, όπως η διαμόρφωση του τείχους προστασίας ή Ανακατεύθυνση των θυρών.
 • Διαμορφώστε Απομακρυσμένη πρόσβαση της διεπαφής διαχείρισης Box.
 • Ενεργοποιήστε τα Ειδοποιήσεις συμβάντων Μεταφέροντας στην καρτέλα “Ειδοποιήσεις” στην ενότητα “Υπηρεσίες” Box “και κάντε κλικ στο” ON “. Στην ενότητα “Ειδοποιήσεις”, είναι δυνατόν να διαμορφώσετε τις ειδοποιήσεις σας.

Διαμορφώστε Απομακρυσμένη πρόσβαση στην υπηρεσία διαχείρισης Box μπορεί επίσης να είναι μια χρήσιμη υπηρεσία επιτρέποντας τη σύνδεση στη διεπαφή διαχείρισης από οποιαδήποτε συσκευή. Για Διαμορφώστε την υπηρεσία απομακρυσμένης πρόσβασης Την πρώτη φορά, είναι απαραίτητο να το κάνετε από το δίκτυο Box, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Μόλις συνδεθείτε στη διεπαφή διαχείρισης Box.
 2. Ανοίγει ένα παράθυρο και απλά κάντε κλικ στο “Activate”.
 3. Η υπηρεσία απομακρυσμένης πρόσβασης ενεργοποιείται και στη συνέχεια μεταβείτε στο μπλοκ “Διαδικτύου” της διεπαφής διαχείρισης Box για να αυξήσετε τη διεύθυνση IP.
 4. Η διεύθυνση IP μπορεί στη συνέχεια να ολοκληρωθεί σε μια γραμμή αναζήτησης προγράμματος περιήγησης για πρόσβαση στη διεπαφή διαχείρισης από οποιαδήποτε συσκευή (smartphone, tablet ή υπολογιστή).

Για να επωφεληθείτε από την υπηρεσία απομακρυσμένης πρόσβασης από τη διεπαφή διαχείρισης Box, είναι απαραίτητο Διαμορφώστε έναν “ισχυρό” κωδικό πρόσβασης. Γενικά αυτό σημαίνει ότι ένας κωδικός πρόσβασης αποτελείται από στοιχεία και γράμματα που περιέχουν τουλάχιστον ένα κεφάλαιο και έναν ειδικό χαρακτήρα.

Η διεπαφή διαχείρισης Bbox Wi-Fi

Το τμήμα Wi-Fi της διασύνδεσης διαχείρισης Bbox καθιστά δυνατή τη διαμόρφωση και την αξιολόγηση όλων των ιδιαιτεροτήτων του δικτύου Wi-Fi. Στο μπλοκ Wi-Fi της διεπαφής Bbox, είναι δυνατόν:

 • Αλλάξτε το όνομα του δικτύου (SSID) και τροποποιήστε το κλειδί ασφαλείας Wi-Fi (κωδικός πρόσβασης).
 • Ορίστε τα προγράμματα λειτουργίας Wi-Fi στις “χρονικές υποδοχές Wi-Fi γενικά (είναι δυνατόν να μειώσετε το Wi-Fi τη νύχτα για παράδειγμα). Η υπηρεσία είναι συμβατή με τον “έλεγχο πρόσβασης” των συνδεδεμένων συσκευών που αναφέρονται παραπάνω
 • Ελέγξτε την ποιότητα του Wi-Fi και αλλάξτε τη συχνότητα του Wi-Fi. Από προεπιλογή, χρησιμοποιείται η συχνότητα 2,4GHz, η πιο πρόσφατη συχνότητα 5GHz είναι ωστόσο προσβάσιμη σύμφωνα με το μοντέλο Bbox και καθιστά δυνατή την περιορισμό των παρεμβολών.
 • Δείτε τη λίστα συνδεδεμένων ή αποσυνδεδεμένων συσκευών στο Wi-Fi.

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi είναι σίγουρα μία από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες για την αποφυγή μακρών και πολύπλοκων προεπιλεγμένων κωδικών. Για να κάνετε αυτή την αλλαγή, εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Στην ενότητα Wi-Fi της διαχείρισης Bbox, επιλέξτε “Δίκτυο Wi-Fi” και κάντε κλικ στο βέλος στα δεξιά.
 2. Στο παράθυρο διαμόρφωσης “Wi-Fi”, επιλέξτε Wi-Fi Security “WPA/WPA2” και “AES” ως λειτουργία κρυπτογράφησης. Αρκεί τότε για να τροποποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης του κλειδιού ασφαλείας.
 3. Κάντε κλικ στο “Εφαρμογή”.

Σημειώστε ότι για να κάνετε αυτή την αλλαγή, είναι απαραίτητο να συνδεθείτε στο δίκτυο Box μέσω καλωδίου Ethernet. Ο όνομα δικτύου ή το SSID μπορεί επίσης να τροποποιηθεί στην ενότητα “Προχωρημένες παραμέτρους”.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi από την παλιά διασύνδεση Bbox ? Μόλις συνδεθείτε στη διεπαφή διαχείρισης Box, πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “Διαμόρφωση Wi-Fi” στο “Advanced Configuration” και εισάγετε το “Admin” και στα δύο πλαίσια. Στη συνέχεια, απλώς εισαγάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης (πλήκτρο WPA) στην καρτέλα “Ασφάλεια” και επικύρωση.

Το τηλέφωνο διασύνδεσης διαχείρισης Box

Το τηλεφωνικό μπλοκ διασύνδεσης Bbox σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις τηλεφωνικές υπηρεσίες που σχετίζονται με την προσφορά του bbox. Από αυτή την ενότητα, οι ακόλουθες υπηρεσίες είναι προσβάσιμες:

 • Πρόσβαση στο περιοδικό κλήσης, μεταφορά κλήσεων και ήχους κλήσης.
 • Η πιθανότητα φιλτραρίσματος άγνωστων αριθμών. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “Call Parameter” και να επιλέξετε “Φιλτράρετε τους καλυμμένους αριθμούς”.
 • Διαβούλευση με τα φωνητικά σας μηνύματα.
 • Καλέστε έναν αριθμό τηλεφώνου κάνοντας κλικ στο “My Number”, στη συνέχεια, κάντε κλικ στα 3 βαθμούς και τελικά “Καλέστε έναν αριθμό”. Μόλις αποτελείται ο αριθμός, απλώς κάντε την επαφή σας.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά bbox ?

Διαχείριση Box: Ποια είναι τα διαθέσιμα διαγνωστικά ?

Εκτός από όλες τις πληροφορίες και τις υπηρεσίες που είναι προσβάσιμες από τη διασύνδεση Box, είναι επίσης δυνατό να πραγματοποιήσετε Διαγνωστικά του εξοπλισμού του. Επομένως, μια καρτέλα “Διαγνωστική” σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε δοκιμές και να αποκτήσετε πολλές τεχνικές πληροφορίες.

Για τα πιο άνετα με την τεχνολογία αυτό σας επιτρέπει να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες για την επίλυση ενός προβλήματος. Αυτό μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για την παροχή τεχνικών λεπτομερειών σε περίπτωση επαφής με την Bouygues για την επίλυση μιας κατάρρευσης ή ενός προβλήματος εξοπλισμού.

Υπάρχει 4 τύποι δοκιμών Προσβάσιμο από την καρτέλα “Διαγνωστική” της διεπαφής διαχείρισης Box:

 1. Δοκιμές ήχου ή ηχούς για Box Σταθερή τηλεφωνία.
 2. Χρεωστικές δοκιμές, απόδοση DNS, δοκιμές συνδεσιμότητας ή ακόμη και η ανάλυση της κατανάλωσης εύρους ζώνης για τοInternet bbox.
 3. Η σάρωση των ασύρματων δικτύων για την αξιολόγηση της ποιότητας του Wi-Fi Box.
 4. Η δοκιμή πρόσβασης στην υπηρεσία IPTV για την αξιολόγηση ποιότητας Bouygues Bbox TV.

Διαχειριστής bbox

Σημαντικό: Για λόγους ασφαλείας, είναι απαραίτητο να συνδεθείτε στο πλαίσιο Επιχειρήσεων Διαδικτύου με καλώδιο δικτύου ή από το δίκτυο WiFi του πλαισίου Internet για να έχετε πρόσβαση στη διεπαφή διαμόρφωσης.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεπαφή ρύθμισης δικτύου, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και πληκτρολογήστε την ακόλουθη διεύθυνση: http: // 192.168.1.254 ή http: // admin.μπούξ.FR: 8080

“Όνομα χρήστη” Από προεπιλογή είναι: διαχειριστής

“Κωδικός πρόσβασης” από προεπιλογή: 1234

Συνιστάται έντονα να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας χρησιμοποιώντας το ακόλουθο μενού:

Συντήρηση> Λογαριασμός χρήστη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά από ένα “εργοστάσιο επαναφοράς”, το πλαίσιο Internet μου βρίσκει τον προεπιλεγμένο κωδικό “1234”.

Το ενημερωτικό μας δελτίο παραμένει συνδεδεμένο με ειδήσεις τηλεπικοινωνιών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας

Η διεύθυνση email σας χρησιμοποιείται μόνο για να σας στείλει ενημερωτικά δελτία Bouygues Telecom Enterprises. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο σύνδεσμο εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση των δεδομένων και των δικαιωμάτων σας

Χρήστης μιας γραμμής επιχειρήσεων Bouygues Telecom ?

Κατεβάστε την εφαρμογή: