Το Bbox πρέπει με ίνες από 26 € 99/μήνα | Bouygues Telecom, Bbox 4K: Όλα σχετικά με τον αποκωδικοποιητή Bouygues Telecom |

Bbox 4K: Όλα σχετικά με τον αποκωδικοποιητή Bouygues Telecom

Contents

Τέλος πάντων αλλάζω σε 1 έτος καλό ή όχι για προσφορά καλωσορίσματος και ODR

BB o x πρέπει με ίνες

Με το WiFi 6 το καθυστερημένο WiFi, πιο αποτελεσματικό
Και ταχύτερα από το WiFi 5. Όπως λέμε: Η προσπάθεια είναι να το υιοθετήσει !

Με το Smart WiFi επιλέγει την καλύτερη συχνότητα WiFi
Για την καλύτερη δυνατή σύνδεση. Μόνο μόνο, σαν ένα μεγάλο.

Με έναν κατακόρυφο σχεδιασμό μέγιστο φθαρμένο, βέλτιστο εξαερισμό,
Ολοκληρωμένη στέγαση ινών, εξασφαλισμένη διακριτικότητα.
Τι περισσότερο ?

Με ένα οικολογικό σχεδιασμένο κουτί κατασκευασμένο με τουλάχιστον 90% ανακυκλωμένο πλαστικό, ήταν πιστοποιημένο πράσινο σήμα προϊόντος από τον οργανισμό Tüv Rheinland.

Σαφώς, απολαύστε
Το καλύτερο του WiFi ! Πηγή NPERF στις 24/07/23: N ° 1 στο παγκόσμιο σκορ NPERF, δοκιμές που διεξάγονται από 01/01/23 έως 30/06/23 από την εφαρμογή NPERF με Android και iOS Terminals. S1 2023 Έκθεση για το NPERF.com.

Πηγή NPERF στις 24/07/23: N ° 1 στο παγκόσμιο σκορ NPERF, δοκιμές που διεξάγονται από 01/01/23 έως 30/06/23 από την εφαρμογή NPERF με Android και iOS Terminals. S1 2023 Έκθεση για το NPERF.com.

Από την πλευρά της τηλεόρασης, βγάζουμε το ποπ καλαμπόκι !

Σας αρέσει μια εμπλουτισμένη εμπειρία ..

Με τις αγαπημένες σας εφαρμογές Netflix, Video Prime, Canal+, YouTube. Ο αποκωδικοποιητής της τηλεόρασής σας περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές σας !

Με την πλοήγηση εξαιρετικά καλοκαιρινής πλοήγησης αλλάξτε το κανάλι σας μιλώντας στο τηλεχειριστήριο σας, συμβουλευτείτε το πρόγραμμα με ένα κλικ.

Με το αρχείο εξαιρετικά πρακτικών υπηρεσιών για να δείτε στην επανάληψη (1), σπάστε το πρόγραμμά σας, πάρτε το από την αρχή (2) .

… και μια απίστευτη ποιότητα εικόνας χάρη στον ισχυρό αποκωδικοποιητή 4K (3) (3) !

Κεράσι στο κέικ ? Αυτή τη στιγμή, απολαύστε ..

Προσφέρονται για 6 μήνες και 6 € 99/μήνα. Χωρίς δέσμευση (4) εκμεταλλευτείτε την ελεύθερη παράδοση προτεραιότητας σε χιλιάδες άρθρα που είναι επιλέξιμα στη Γαλλία. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ταινίες και σειρές με μπόνους βίντεο, αλλά και στο Amazon Music Prime, Prime Reading και Prime Gaming.

Περιλαμβάνονται για 6 μήνες και 5 € 99/μήνα. Χωρίς δέσμευση (5) Το Universal+ είναι μια νέα προσφορά ψυχαγωγίας που δίνει πρόσβαση σε 4 κανάλια, 13η rue, Syfy, e! και Dreamworks, και αρκετές χιλιάδες ώρες προγραμμάτων κατόπιν αιτήματος !

Με το B OX ONTERN BOUYGUES TELECOM, έχετε τα πάντα για να κερδίσετε

Οπτικός

Δέσμευση n ° 1: Σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες

Εγκατάσταση ινών και box

Και μέχρι € 100 επιστρέφονται στα τέλη τερματισμού σας. (6)

Διαδίκτυο εγγυημένο από την 1η ημέρα

Με ένα κλειδί 4G και 200 ​​GB στη διάθεσή σας μόλις εγγραφείτε στο πλαίσιο του Διαδικτύου σας. (7)

Κάλυμμα WiFi και κορυφαία ταχύτητα

Χάρη στη διάγνωση WiFi από την εφαρμογή τηλεπικοινωνιών Bouygues.

Οπτικός

Οπτικός

Δέσμευση n ° 2: Σας συνοδεύει κάθε στιγμή

Είμαστε δίπλα σας 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμη και την Κυριακή

Χρειάζεστε τεχνική βοήθεια για το bbox σας ? Οι ομάδες μας είναι διαθέσιμες 7 ημέρες την εβδομάδα ανά τηλέφωνο στα 1064.

Φροντίζουμε τον τερματισμό σας

Διατηρήστε τον αριθμό σταθερής γραμμής σας: Φροντίζουμε όλα τα βήματα με τον τρέχοντα χειριστή σας !

Η εφαρμογή μας για κινητά διευκολύνει τη ζωή σας ευκολότερη

Πιλοτικά WiFi σας, ακολουθήστε τα τιμολόγιά σας, βοήθεια πρόσβασης. Η εφαρμογή Bouygues Telecom καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

Οπτικός

Θέλετε να συγκρίνετε τα κουτιά μας ? Μέχρι εσάς !

Wifi n ° 1: Πηγή NPERF στις 24 Ιουλίου 2023: WiFi βαρόμετρο κατοικιών Internet Connections στην ηπειρωτική Γαλλία. N ° 1 στο συνολικό σκορ. Δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από 01/01/2023 έως 06/30/2023 από την εφαρμογή NPERF με Android και iOS Terminals. S1 2023 Έκθεση για το NPERF.com.

Εγκατάσταση ινών και κλειδί στο χέρι Box: Η θέση σε λειτουργία του εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών Bouygues και επαλήθευση της σωστής λειτουργίας τους από έναν τεχνικό.

Το Box πρέπει να προσφέρει: Η προσφορά ισχύει από 07/10/2023 για οποιαδήποτε πρώτη συνδρομή που υπόκειται σε επιλεξιμότητα ινών στο σπίτι και τη σύνδεση. Δέσμευση 1 έτους. Κόστος ανάθεσης: € 48; Κόστος τερματισμού: 59 €. Απεριόριστες κλήσεις προς τα κινητά και κινητά τηλέφωνα της Γαλλίας / DOM (εξαιρουμένων των κινητών τηλεφώνων) και καθορίζονται από 110 προορισμούς έως και 199 διαφορετικούς ανταποκριτές (πέρα από: τιμολογούνται εκτός του πακέτου). Έκπτωση € 15/μήνα για 1 έτος ή € 26.99/μήνα τότε € 41.99/μήνα. Σε περίπτωση τερματισμού πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσης, η απώλεια εκπτώσεων και η τιμολόγηση των υπόλοιπων μηνών λόγω της μηνιαίας τιμής της προσφοράς εξαιρουμένων της προώθησης (και εξαιρουμένων των ενοικιαζόμενων κουτιών). Επικοινωνίες (εξαιρουμένων των σύντομων και ειδικών N °) για ιδιωτική χρήση μεταξύ 2 ατόμων. Οι λίστες των καναλιών και των προορισμών στις 07/10/2023 πιθανόν να εξελίσσονται. Τα ψηφίσματα HD και 4K απαιτούν συμβατή τηλεόραση και περιεχόμενο. 4K τηλεοπτικά κανάλια μόνο με ίνες. 100H TV Recorder με την επιλογή 100 ωρών ψηφιακού σκληρού δίσκου που περιλαμβάνεται, κατά την ενεργοποίηση. Περισσότερα από 150 κανάλια που μπορούν να καταγραφούν. Λίστα επιλέξιμων καναλιών που διατίθενται στο BouyGuestElecom.Fr. Διαθέσιμες εγγραφές 12 μήνες. Μπορεί να πληρωθεί κάποιο περιεχόμενο. Πλεονεκτήματα για 6 μήνες πιθανόν να εξελίσσονται σε αριθμό και περιεχόμενο. Θεωρητικές μέγιστες ταχύτητες: έως 1 gbit/s σε ροή προς τα κάτω και 700 mbit/s σε pruxt. Δείτε τους όρους, τον κατάλογο των καναλιών και τους προορισμούς στις “τιμές” και την επιλεξιμότητα στο BouyGuestElecom.Fr.

1) Επανάληψη: διορθωτική τηλεόραση. 100H TV Recorder με την επιλογή 100 ωρών ψηφιακού σκληρού δίσκου που περιλαμβάνεται, κατά την ενεργοποίηση. Περισσότερα από 150 κανάλια που μπορούν να καταγραφούν. Λίστα επιλέξιμων καναλιών που διατίθενται στο BouyGuestElecom.Fr. Διαθέσιμες εγγραφές 12 μήνες.

2) Ξανά από την αρχή: Διαβάστε από την αρχή για να συνεχίσετε τα προγράμματά σας από την αρχή. Λίστα επιλέξιμων καναλιών που διατίθενται στο BouyGuestElecom.Fr.

3) Ψηφίσματα: Τα ψηφίσματα HD και 4K απαιτούν συμβατή τηλεόραση και περιεχόμενο. 4K τηλεοπτικά κανάλια μόνο με ίνες.

4) Προσφέρονται 6 μήνες του Amazon Prime 6 μήνες : Προσφορά ισχύει για κάθε νέα συνδρομή στο Bbox Ultym από 07/10/2023. Έχετε περίοδο 3 μηνών από την ημερομηνία έναρξης ισχύος για να ενεργοποιήσετε το πλεονέκτημά σας για 6 μήνες χάρη στο banner ενεργοποίησης που θα βρείτε στην περιοχή του πελάτη σας. Μόλις εγγραφείτε στην υπηρεσία Amazon Prime, θα έχετε πρόσβαση στο Amazon Prime Video και τα πλεονεκτήματα, εξαιρουμένων του Uber Eats League 1 (Διατίθεται λίστα στο Amazon.FR/AmazonPrime). Η δημιουργία ενός λογαριασμού Amazon Prime και η επικοινωνία των τραπεζικών σας στοιχείων είναι απαραίτητη. Η τυπική συνδρομή στο Amazon Prime είναι σήμερα 6,99 € το μήνα. Στο τέλος των 6 μηνών που προσφέρονται από την Bouygues Telecom, θα χρεωθείτε αυτόματα κατά 6,99 ευρώ ανά μήνα ή την τιμή που ισχύει την ημερομηνία αυτή μέσω της προεπιλογής της πληρωμής του Amazon ή οποιουδήποτε άλλου μέσου πληρωμής που εμφανίζεται στην περίπτωσή σας. Η προσφορά είναι χωρίς υποχρέωση. Μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο Amazon ανά πάσα στιγμή στο Amazon.Fr. Το περιεχόμενο, οι τιμές και οι συνθήκες που ενδέχεται να εξελιχθούν. Διαθέσιμη υπηρεσία στο Box TV Decoder (Box Must και Bbox Ultym), Smart TV, Smartphone, Tablet, Computer. Προσφορά περιορισμένη σε πελάτες που δεν έχουν επωφεληθεί από μια προσφορά διαφημιστικής διαφημίσεων του Amazon τους τελευταίους 12 μήνες. Δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά εάν η τρέχουσα συνδρομή του Amazon Prime χρεώνεται από άλλο τρίτο μέρος. Το Amazon, το Amazon Prime και όλα τα συναφή λογότυπα είναι εμπορικά σήματα Amazon.com, inc. ή τις θυγατρικές της.

5) Η Universal+ 6 μήνες περιελάμβανε: Ισχύει για οποιαδήποτε νέα συνδρομή στο Bbox Ultym προσφέρει υπόκειται σε συνδρομή στην περιοχή πελατών Bouygues Telecom, εντός τριών μηνών από την ημερομηνία έναρξης ισχύος της λειτουργίας. Universal προσφορά+ περιλαμβάνεται για 6 μήνες και μετά € 5,99/μήνα, χωρίς δέσμευση. Το Universal+ περιλαμβάνει πρόσβαση στη 13η rue, syfy, e κανάλια! και τα dreamworks καθώς και το σχετικό περιεχόμενο επανάληψης. Το περιεχόμενο, οι τιμές και οι συνθήκες που ενδέχεται να εξελιχθούν.

6) 100 € επιστρέφονται: Η καθυστερημένη προσφορά αποζημίωσης, με τη μορφή μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό που ισχύει για οποιαδήποτε συνδρομή από 06/24/2023 έως 02/01/2024.

7) Εγγυημένο Διαδίκτυο: 4G Key Κατόπιν αιτήματος (ακαταμάχητο μη -σερίδες) και υπόκειται σε κάλυψη 4G στην ηπειρωτική Γαλλία μέχρι την ενεργοποίηση του bbox σας ή στην αποκατάσταση των υπηρεσιών Bbox.

Bbox 4K: Όλα σχετικά με τον αποκωδικοποιητή Bouygues Telecom

Bouygues Telecom

Το Bouygues Telecom ξεκίνησε το 2018 ο αποκωδικοποιητής Bbox 4K, ο οποίος περιλαμβάνεται στο Box Must και Bbox Ultym.

Σύγκριση των 4K και Miami Bbox

Η προηγούμενη γενιά του αποκωδικοποιητή Bbox παραμένει πολύ κοντά στη νέα έκδοση: Εάν το σχέδιο εξελίσσεται, οι διαστάσεις είναι πανομοιότυπες, όπως και η μνήμη RAM των 2 GB και η εσωτερική μνήμη των 16 GB. Η αποθήκευση για προγράμματα είναι προεπιλογή 128 GB όταν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για την περιοχή του πελάτη σας με το Bbox Miami.

Οι δύο συσκευές διακρίνονται στον επεξεργαστή, με το Marvell BG4-CT στο 4K Bbox. Από την άλλη πλευρά, το τηλεχειριστήριο εξελίσσεται με ένα νέο σχέδιο και μια λειτουργία αναγνώρισης φωνής.

Χαρακτηριστικά του 4K Box

Εδώ είναι τα δεδομένα που κοινοποιούνται από την Bouygues Telecom:

  • Διαστάσεις 15x15x3.6cm
  • SOC: Επεξεργαστής Marvell BG4-CT
  • RAM: 2 GB
  • Εσωτερική μνήμη: 16 GB
  • 4K – UHD: Ultra HD, για ποιότητα εικόνας 4 φορές υψηλότερη
  • Sound DTS και Dolby με S/PDIF και HDMI Audio Output
  • 128 GB TV Recorder, που θα ολοκληρωθεί με την υποστήριξη της επιλογής σας
  • Συνδεσιμότητα: Αναγνώστης καρτών SD / 2 θύρα USB 2.0
  • Λειτουργία τηλεόρασης Android με εφαρμογές Google PlayStore
  • Μόνιμος άμεσος έλεγχος και Bluetooth

Το κόστος

Το Bbox 4K περιλαμβάνεται στο Box Must και Bbox Ultym Subscription που διατίθεται επί του παρόντος στην προώθηση. Το μόντεμ είναι διαθέσιμο για αγορά σε τιμή € 89, η οποία έχει ως αποτέλεσμα € 3 το μήνα από το κόστος της προσφοράς.

Στο ADSL, μπορεί να χρεωθεί επιπλέον € 8. Αυτή είναι η περίπτωση των εκτεταμένων περιοχών, δηλαδή η διαμονή που εξαρτάται από μια ΕΡΑ που δεν έχει ξεπεραστεί απευθείας από την Bouygues Telecom, αλλά από έναν συνεργάτη. Στο FTTH οπτικών ινών, αυτό το συμπλήρωμα δεν ισχύει.

Το 4K Box σε εικόνες

ADSL
Ινα
18,99 €
18,99 €
27,99 €
31,99 €
Βλέπω “
ADSL
Ινα
19,99 €
19,99 €
19,99 €
29,99 €
Βλέπω “
ADSL
Ινα
19,99 €
19,99 €
44,99 €
44,99 €
Βλέπω “
ADSL
Ινα
20,99 €
20,99 €
20,99 €
30,99 €
Βλέπω “
ADSL
Ινα
20,99 €
20,99 €
34,99 €
34,99 €
Βλέπω “
ADSL
Ινα
24,99 €
24,99 €
37,99 €
42,99 €
Βλέπω “

Promo B & You

Promo B & You

150 GB 12,99 € 12,99 € Βλέπω “
100 GB 9,99 € 9,99 € Βλέπω “
30 GB 7,99 € 7,99 € Βλέπω “
20 GB 6,99 € 6,99 € Βλέπω “
5 GB 4,99 € 4,99 € Βλέπω “

Μην χάσετε τα επόμενα άρθρα μας

Λάβετε τα νέα των προσφορών μέσω διαδικτύου και τηλεόρασης δωρεάν κάθε εβδομάδα.
(22 ψήφοι. Σημείωση : 3.64/5)
Λουκ 11 Ιουνίου 2023 στις 21:48

Επιβεβαιώνω ότι στο Bouygues είναι μηδενικά που δεν είναι σε θέση να κάνουν τα 4 K περπατούσαν στην σκληρή τηλεόρασή μου δώδεκα νήματα μαζί τους κανείς δεν είναι σε θέση να με βοηθήσει να μην δει ποτέ ότι ακόμη και οι τεχνικοί δεν είναι σε θέση να περιμένω πάντα έναν πυροβολισμό Ο τελευταίος τεχνικός που ήρθε σε επαφή μαζί μου μέχρι σήμερα, δεν είναι πολύ σοβαρός

Φραντζόζ 10 Οκτωβρίου 2022 στις 3:14 μ.μ

Η εγγραφή λειτουργεί για λίγα λεπτά και στη συνέχεια σταματά μέσω τηλεφώνου που δεν είναι σε θέση να με βοηθήσουν. Μου προσφέρουν να πάω στο κατάστημα για να αλλάξω τον αποκωδικοποιητή, αλλά δεν θέλω να χάσω αυτό που έχω ήδη καταγράψει, είναι ένας κωφός διάλογος .

JPM 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 5:22 μ.μ

Πώς λειτουργεί η επανάληψη με το bbox4k

Δανιήλ 19 Ιανουαρίου 2022 στις 7:07 μ.μ

Καλό απόγευμα,
Έχω έναν αναγνώστη Panasonic Recorder
Έχω ίνες από το Νοέμβριο του 2021 με ένα κουτί τηλεόρασης Bbox 4K.
Δεν είμαι πλέον συνδεδεμένος με το ADSL
Το Box TV Box και το Player Recorder είναι συνδεδεμένοι στην τηλεόραση σε δύο διαφορετικές θύρες HDMI.
Πριν συνδεθώ με την ίνα, θα μπορούσα να καταγράψω ένα πρόγραμμα στο πρόγραμμα αναπαραγωγής enregitating.
Πώς να καταγράψετε ένα πρόγραμμα στον αναγνώστη καταγραφής ?
Σας ευχαριστώ που μου έφερε μια απάντηση

γδέρνω 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 4:05 π.μ

Γεια, δεν μπορώ να συνδεθώ με το bx 4k μου λέει είτε ότι δεν είμαι συνδεδεμένος με το wifi που έχει
έχει γίνει υγιές ότι το σύμβολο Plug (CPL) είναι κόκκινο, θα μπορούσατε να με βοηθήσετε για αυτή την αναστάτωση

Ηνίο 19 Νοεμβρίου 2021 στις 5:20 μ.μ

Γεια σας, πρέπει να λάβω το bbox 4k την επόμενη εβδομάδα, θέλω μετά τα σχόλιά σας για να το επιστρέψω πριν αποσυσκευάσετε τον εξοπλισμό. Έχω την ίνα.

Κρίστοφερ 13 Νοεμβρίου 2021 στις 0:05

Μόλις έλαβα το νέο μου κουτί 4K.

A priori Δεν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω πώς να διαβάσω ένα κλειδί USB ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο στο Bbox 4K.

Επειδή δεν υπάρχει επεξηγηματική ειδοποίηση στα κουτιά συσκευασίας, βαριέμαι. Σας ευχαριστώ αν έχετε μια λύση ή μια εξήγηση για να μου δώσετε.

Το προηγούμενο πλαίσιο, λόγω αυτοματοποιημένων μενού, φαινόταν ευκολότερο στη χρήση.

Τίτλος 8 Νοεμβρίου 2021 στις 3:14 μ.μ

Λοιπόν, νομίζω ότι θα μείνω με δωρεάν με όλα αυτά τα σχόλια ..

Μελάνι 7 Νοεμβρίου 2021 στις 6:00 μ.μ

Το Bouygues έχει εγκαταστήσει την ίνα με αυτό το νέο αποκωδικοποιητή 4K, από το καλώδιο HDMI που δεν ακολουθεί πλέον, περνάει στην οροφή μας είναι 10μ, σκεφτήκαμε να αγοράσουμε ένα καλώδιο οπτικών ινών HDMI των 10m, αλλά δεν ξέρω ποιο εμπορικό σήμα ή τύπο ακριβής Αγορά, φοβάμαι να αγοράσω το κακό, κάποιος θα μπορούσε να με διαφωτίσει ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καραμέλα 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 6:34 μ.μ

Γεια σας δεν μπορούμε να πετάξουμε στον αποκωδικοποιητή Bouygues 4K που λειτούργησε μια μέρα τότε τίποτα, δεν αναγνωρίζει τον αποκωδικοποιητή. Ακόμη και μετά την επαναφορά λειτουργεί περισσότερο. Ξέρετε τι κάνει.

Καραμέλα 5 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:09

Γεια σας δεν μπορούμε να καλύψουμε από το τηλέφωνό του στο Bouygues 4K Box, λειτούργησε μια φορά και μετά … ξέρετε από πού προέρχεται το πρόβλημα

Ευγτανενός 8 Αυγούστου 2021 στις 12:27

Γεια σας, κατά την τοποθέτηση του πλαισίου 4K σε λειτουργία το επάνω φως αναβοσβήνει και δεν καθορίζεται όπως τα άλλα δύο, και δεν μπορώ να κάνω την τηλεοπτική εργασία με το bbox.
ποια είναι η λύση ?

δίδυμος 11 Ιουλίου 2021 στις 14:02

Θέλω Siavor Conbien του καναλιού ιταλικού γιου Κράτις

Κολνότ Τζαν 19 Ιουνίου 2021 στις 6:43 μ.μ

Πώς να συνδέσετε τη συσκευή μου STREPLINE TV (Aircraft Aircraft) στο 4 K BBX, σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας

Geoffrey 21 Ιουνίου 2021 στις 9:30 π.μ

Γεια σας, χρησιμοποιώντας την οπτική έξοδο (και επομένως ένα οπτικό καλώδιο) μεταξύ του Bbox 4K και της τηλεόρασης εξορθολογισμού.

Τσαρλς Λόρενς 7 Απριλίου 2021 στις 14:44

Έχω το νέο αποκωδικοποιητή Bbox 4 K. Πώς να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο, ειδικά για την καταγραφή, επειδή δεν υπήρχε ειδοποίηση για την αποστολή του εξοπλισμού.

θα 10 Μαρτίου 2021 στις 20:54

Καλημέρα,
Το ίδιο πρόβλημα καταγραφής που κόβει μετά από 18, 12, 6 λεπτά στις 3 δοκιμές, ο Bauf που εργάστηκε στο Bouyges με είχε συμβουλεύσει να μην πάρω την ίνα στο σπίτι είχε δίκιο.

Ερίτα 20 Ιανουαρίου 2021 στις 12:06

@Dany
συμφωνώ. Από την ενημέρωση, η λειτουργία Fast Advance είναι πραγματικά μηδενική. Δύσκολο να πιστέψει ότι ένας προγραμματιστής το έχει δοκιμάσει επειδή είναι μια πλήρης παλινδρόμηση από την άποψη της χρήσης. Ελπίζοντας ότι η επόμενη ενημέρωση διορθώνει αυτό το πρόβλημα, επειδή είναι πρόβλημα.

τζιν παντελονι 12 Δεκεμβρίου 2020 στις 3:44 μ.μ

Από τον Οκτώβριο ή άλλαξα τον χειριστή SFR για Bouygues . Ήδη ο τεχνικός που ονομάζεται SO που ήρθε εγκατεστημένος το κουτί Ulytym δεν συνέδεε το καλώδιο του τηλεφώνου στο σωστό μέρος = 2 ημέρες χωρίς σταθερό τηλέφωνο C ‘είμαι εγώ που συνδέομαι ή πρέπει . Τότε αυτός ο κύριος δεν ήθελε να εγκαταστήσει τον αποκωδικοποιητή 4K !! Είμαι εγώ που αγόρασα 2 κουτιά CPL επειδή η τηλεόραση είναι 3 μέτρα από το κουτί, τότε το WiFi OK για την τηλεόραση !!Αλλά δεν κράτησε !!περικοπές !! σταθερές εικόνες !! Μετά από πληροφορίες στο FNAC αγόρασα 15 μέτρα καλωδίου Ethernet ήταν πολύ καλύτερο για τη σύνδεση . Αλλά παρά το γεγονός αυτό συχνά όταν η τηλεόραση είναι ανάφλεξη + τηλεχειριστήριο, τίποτα δεν συμβαίνει ότι ο αποκωδικοποιητής ανακάμπτει στην υπηρεσία + αναμονή, στη συνέχεια ανάφλεξη των 3 LED στο μπροστινό μέρος του αποκωδικοποιητή για να έχει τελικά τις ίνες !!Φτου . Όπως η τηλεόρασή μου 10 ετών, οπότε όχι 4 k !!Σχεδιάζω να το αλλάξω για ένα νέο και το οποίο ελπίζω συμβατό με τον ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή . Θα ήθελα να έχω τη συμβουλή σας, παρακαλώ .Όπως και άλλοι πελάτες, λυπάμαι για την έλλειψη παρακολούθησης από το Bouygues . Με εκτίμηση Jean .88 χρόνια χωρίς σχόλια .

Λουίς 30 Νοεμβρίου 2020 στις 7:06 μ.μ

Μόλις έλαβα την εγκατάσταση ABT πρέπει να εγκατασταθεί χθες 1 εγγραφή και έβαλα τον αποκωδικοποιητή σε κατάσταση αναμονής χωρίς να σκεφτόμαστε την ώρα για ύπνο και χωρίς εγγραφή. Λυπάμαι για το πλαίσιο αίσθησης που εκείνη την εποχή εμφανίστηκε σε καταγραφή και συνέχισε το έργο του, αυτό δεν συμβαίνει .

Κατακόκκινος 18 Νοεμβρίου 2020 στις 21:44

Καλησπέρα, ενοικιάζετε ή πουλάτε το 4K PIYR Black Box Watch TV στην κρεβατοκάμαρά μου εκτός από το σαλόνι για να μάθετε στα 2 δωμάτια και τι χρειάζεται για να έχετε τηλεόραση στα 2 υπνοδωμάτια σας ευχαριστώ καλησπέρα

Είδος πύργου 13 Νοεμβρίου 2020 στις 5:31 μ.μ

Λυπάμαι για την επιλογή μου.
Μόλις δεν είμαι πλέον δεσμευμένος, αφήνω Bouygues.
Η γρήγορη προκαταβολή και η γρήγορη απόδοση είναι 1000% μηδέν.
Δεν βλέπουμε την εικόνα και δεν γνωρίζουμε καθόλου όπου είμαστε.
Είναι απαίσιο.
Ειλικρινά φεύγετε αυτό το 4K Box εάν έχετε την επιλογή.

Μίτσι 9 Νοεμβρίου 2020 στις 4:28 μ.μ

Γεια σας η ταχεία προώθηση μιας εγγραφής είναι εντελώς μηδέν, δεν βλέπουμε τον Mage που κινείται προς τα εμπρός, ώστε να μην γνωρίζουμε ή να είναι, ενώ σε έναν αποκωδικοποιητή TNT στα 30 ευρώ είναι άψογη μπορούμε να ακολουθήσουμε την εικόνα και να σταματήσουμε εύκολα και 120giga δεν είναι πολύ όταν η διεπαφή είναι περίπλοκη!

τζιν παντελονι 17 Οκτωβρίου 2020 στις 16:52

Μόλις άλλαξα έναν χειριστή SFR για το Bouygues Télécom με το Box Ultym . Αλλά όπως και άλλοι πρέπει να αναζητήσω πώς να προγραμματίσω και να καταγράψω μια ταινία ?? Χωρίς ειδοποίηση ή εξήγηση !!Είναι λίγο ταλαιπωρία . Μπορούμε να με βοηθήσουμε να σας ευχαριστήσω .

Ζαν Παύλος 15 Οκτωβρίου 2020 στις 9:22

Γεια σας, έχω στην κατοχή του το νέο B Box 4K από την Bouygues Pyramidal Form Πώς μπορούμε να δούμε τις φωτογραφίες σε αριθμητική κάρτα σε αυτήν την εφαρμογή Σας ευχαριστούμε για τις πληροφορίες σας

Μάζα 6 Οκτωβρίου 2020 στις 8:11

Γεια σας, έχω ήδη περάσει για 8 χρόνια για τη στιγμή που είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες σας, θα ήθελα να μάθω όλες τις πληροφορίες και επίσης να μειώσω τις μηνιαίες πληρωμές μου, ώστε να μπορείτε να με ενημερώσετε εγκάρδια

j P 17 Ιουνίου 2020 στις 12:53

Πώς μπορείτε να πέσετε στην παγίδα Bouygues που έφυγα δωρεάν για bouygues και άφησε με δωρεάν απίστευτο κουτί που δεν είναι αντιδραστικό ή διαισθητικό που χρονολογείται από όταν τα κουτιά τους ειλικρινά θα πρέπει να ντρέπεται και να κοιτάξει ένα κουτί αυτό που συμβαίνει με τον ανταγωνισμό που πηγαίνω από PAS D Operator Alice Orange Wanadoo Chello κλπ …. Πάντα επέστρεψα στο Free και αυτή τη στιγμή με ένα κουτί μπορεί να είναι λίγο chero (το biallet) τίποτα δεν λέω ότι δεν κόβεται πρόωρα από το truex 4 στα κανάλια τηλεπικοινωνιών που δεν κάνουν με τους άλλους που προσέφερε η συνδρομή του Αμαζονίου που λέει καλύτερα

Νικολάου 4 Ιουνίου 2020 στις 12:32

Το χειρότερο κουτί δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Δωρεάν με το κουτί του 2011 είναι πάντα πιο intuituve και αποτελεσματικό από το bbox 4k, είναι δραματικό. Λειτουργεί στο 30% της χωρητικότητάς του σε WiFi, αργή, συχνά σφάλμα, καταστροφή. Δεν γνωρίζω τα κουτιά SFR ή το Orabge, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα συστήσω ποτέ αυτό το κουτί

J p-s 29 Απριλίου 2020 στις 9:10 μ.μ

Έχω εγγραφεί στο Bouygues για αρκετούς μήνες, και ο αποκωδικοποιητής τους είναι m … κακόφημος. Προέρχομαι από πορτοκαλί που έχουν έναν πολύ, πολύ διαισθητικό αποκωδικοποιητή. Γιατί το άφησα? Για το κόστος της συνδρομής.
Αλλά! Κάθε φορά που πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτήν την σκύλα αποκωδικοποιητή, λέω στον εαυτό μου ότι θα επιστρέψω.
Το σημείο της τεχνολογίας είναι το Gargling Bouygues! Ούτε καν βιδωμένο για να σας παράσχει ένα εγχειρίδιο για βασικές λειτουργίες!
Εκείνοι που έχουν βάλει αυτό το πράγμα, δεν πρέπει να είναι φυσιολογικοί ..
Αξιοσημείωτος! Για να καταγράψετε, να διαβάσετε μια ηχογράφηση, είναι ένα απίστευτο χάος!
Την ημέρα που αυξάνουν τη συνδρομή για μένα, επιστρέφω στο πορτοκαλί. Εκτός αυτού, δεν έχουμε αποφασίσει να επαναπατρίσουμε τα τηλέφωνά μου …

Και ακόμα δεν υπάρχει εγχειρίδιο χρήσης. Τι θάλασσα …

Χριστιανός 16 Απριλίου 2020 στις 23:57

Αδύνατο να συνδέσω τον κινηματογράφο του σπιτιού μου με το νέο μου αποκωδικοποιητή Bbox4K Bbox4K (κόκκινο και λευκό) που είχα στον παλιό αποκωδικοποιητή δεν υπάρχει στο 4K? Ποια είναι η λύση για να συνδέσω τον πρωτοπόρο του κινηματογράφου μου !

Θερμός 19 Μαρτίου 2020 στις 12:04

Καλημέρα. Εάν κλαπεί η θήκη μου BBOXTV. Το άτομο που θα το είχε στην κατοχή του, θα μπορούσε να έχει πρόσβαση, το Facebook μου, το MyCanal, το Google, το Amazon Prime, το ECT. Πώς μπορώ να προστατεύσω αυτό? Κωδικός πρόσβασης ξεκινώντας τον αποκωδικοποιητή Bbox 4K. με εκτιμιση.

Ζαν Παύλος 4 Μαρτίου 2020 στις 14:35

Καλημέρα
Απλώς δημιουργήσαμε το κουτί ULYTYM και το bbox 4k και δεν λειτουργεί . Ζητάμε να πατήσετε το WPS και το bbox δεν υπάρχουν.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Geoffrey 4 Μαρτίου 2020 στις 14:54

Γεια σας, το WPS είναι προσβάσιμο μέσω της διεπαφής διαχείρισης (και σίγουρα από την εφαρμογή για κινητά) πληκτρολογώντας τη διεύθυνση https: // mabbox.Μοσχάρι.Fr
Εάν δεν είναι υποστήριξη πάνω από 5 δευτερόλεπτα στο κουμπί WiFi του πλαισίου θα πρέπει επίσης να το ξεκινήσει.

Δανιήλ 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 8:36 π.μ

Πώς να διαβάσετε ένα κλειδί USB στο 4K Box?

Μάζα 7 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:34

Μπορούμε να εξοικονομήσουμε ένα κλειδί USB ?

Σε ποντίκια 2 Φεβρουαρίου 2020 στις 2:16

Πηγαίνω από το bbox miami στο ADSL στην ίνα πρέπει .
Συνάντησα μηδενικές ανησυχίες, όπως και στο Free, SFR και Orange .
Έχω δοκιμάσει τα τέσσερα και γενικά τα προβλήματα γραμμής προέρχονται από εξωτερικά αλλά πάνω απ ‘όλα εσωτερική υποδομή .
Τοποθετήστε ένα καλώδιο RJ 45 CAT »6″ Δεν υπάρχει ποτέ καμία ανησυχία για το καλώδιο, αποφύγετε ασύρματο, CPL κλπ … ούτως ή άλλως για τη ροή 4K ανάγκης. Αυτό είναι τουλάχιστον 5GHz WiFi 3m από το κουτί .
Έτσι ένα καλώδιο .
Χωρίς σημειώσεις !
Με διαβεβαιώστε ότι έχετε όλοι ένα τηλέφωνο κάτω από το Android ή το iOS ως επί το πλείστον.
Οι εφαρμογές χρησιμοποιούνται για όλες τις επιλογές.
Παραδείγματα: VLC για να διαβάσετε σχεδόν όλα τα αρχεία βίντεο και audios του πλαισίου τηλεόρασής σας κλπ ..
Με το Google υπάρχουν αναγκαστικά σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις σας !
Απλά μετακινήστε και φιλτράρετε όλα αυτά.
Τα κουτιά τηλεόρασης και τα κουτιά τους δεν είναι απαλλαγμένα από ελαττώματα .
Αλλά γενικά λειτουργούν.
Διαφορετικά, αγοράστε μια ασπίδα Nvidia για ένα πραγματικό κέντρο πολυμέσων…
Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, αλλά είναι HS ή όχι .
Διαφορετικά, όταν δεν λειτουργεί !
Είναι σαν τον κωδικό πρόσβασης που δεν λειτουργεί ?
Απλώς λέω ότι το μηχάνημα δεν μπορεί να κάνει λάθη … υπάρχει μόνο άνθρωπος.
Το DSL δεν το πήρε άσχημα, αλλά είδα τόσες πολλές περιπτώσεις όπου ήταν αρκετό για να επανεκκινήσει το κουτί όπου το βύσμα με καλώδιο RJ45 λόγω του freeplug στη διάταξη … ή για να διαμορφώσει ελαφρώς το πλαίσιο .
Φέρτε τα αναγνωριστικά σας Bouygues για να μεταβείτε στο λογαριασμό σας Bouygues.
Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση 192 ​​στο πρόγραμμα περιήγησής σας.168.1.254 + Ο κωδικός πρόσβασής σας θα έχετε τον τρόπο να αλλάξετε το WiFi με έναν απλό κωδικό πρόσβασης κ.λπ
Καλή τύχη σε όλους ..
Ειλικρινά Πέτρος

Είδος πεταλούδας 26 Ιανουαρίου 2020 στις 11:17

Καλημέρα
Θα ήθελα να μάθω αν μπορούμε να βάλουμε την τηλεόραση στο WiFi με το bbox 4k παρακαλώ και αν μπορούμε να έχουμε 1 δευτερόλεπτο bbox 4k ή όχι παρακαλώ
Χάρη σε εσάς και ελπίζω να έχετε 1 ευνοϊκή απάντηση
Δεσποινίς Zito Vanessa

Άνθους 7 Ιανουαρίου 2020 στις 4:28 μ.μ

Δεν παραδίδεται ειδοποίηση
Όχι WiFi με το κουτί
Έπρεπε να αγοράσω CPL.
Και δεν λαμβάνω δεδομένα

Πώς λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

μάζα 17 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:27 π.μ

Πώς να διαβάσετε ένα κλειδί USB στο 4K Box ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ?

αγριοκύρης 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 8:51 μ.μ

Το παλιό μου 4 k bbox δεν λειτούργησε, μου είπαν να πάω να πάρω άλλο, το οποίο έκανα, αλλά αδύνατο να το ρυθμίσω, βοηθήστε παρακαλώ σας ευχαριστώ

Ψαροκόκαλο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 2:34 μ.μ

Γεια σας, το νέο λογισμικό που εγκαταστάθηκε αυτή την εβδομάδα στον αποκωδικοποιητή 4K TV είναι μια καταστροφή: Δεν υπάρχει ηλεκτρονική βοήθεια, η διαβούλευση με τις ηχογραφήσεις που έγιναν μόνο δίνει το όνομα της εγγεγραμμένης αλυσίδας χωρίς ημερομηνία ή ώρα, για καταγραφή δεν μπορούμε πλέον να εισέλθουμε Το βέλος μέχρι να φτάσετε στη δεξιά αλυσίδα τη σωστή ημερομηνία Η αναζήτηση στα Infernal Online βίντεο. Ειλικρινά για να πιστέψει ότι αυτός που έβαλε αυτή τη διεπαφή θέλει τους ανθρώπους να ρίξουν τηλεόραση. Δεν θα ήταν δυνατό να αποκαταστήσετε την προηγούμενη έκδοση?

Αλάινδρος 28 Νοεμβρίου 2019 στις 1:45 μ.μ

Καλημέρα,
Επικοινωνώ μαζί σας για την κ. Martin Christiane που έχει ένα bbox4k .
Ότι χειρίζεται πρέπει να κάνει για να συνδέσει ένα κράνος ήχου χρησιμοποιώντας την έξοδο οπτικού ήχου του κουτιού (η τηλεόρασή της δεν έχει μια υποδοχή ακροατή.
Ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Ασβεστολιθικός 27 Νοεμβρίου 2019 στις 8:54 μ.μ

Box 4K Προσφορά Ultym: Είμαστε στις 27 Νοεμβρίου 2019 και από τις 08 Οκτωβρίου 2019 δεν έχει λειτουργήσει άλλος τεχνικός επέστρεψε για να αλλάξει ένα garter (νέο. ) Το πρόβλημα του σημείου μεταφοράς μου λέει στο 1061. Λειτούργησε 24 ώρες και τίποτα από τότε. Δεν υπάρχουν ειδήσεις από τους Bouygues, επομένως αναγκάστηκαν να τους καλέσουν, αλλά να κόβονται από το Automaton των 1061 και 1064 που μου λένε ότι «αναγκάζουμε να τερματίσουμε τη συζήτησή μας» επτά φορές στη σειρά, ώστε ο αλγόριθμος να προγραμματιστεί. Ήταν μια εβδομάδα χωρίς νέα και σχεδόν 2 μήνες χωρίς υπηρεσίες . Έτσι, όταν ο Bouygues μιλά για ποιότητα κ.λπ.… Σε ποιον γελάμε?

Γεργιαία 25 Νοεμβρίου 2019 στις 11:34

Είχα μόλις την ίνα bbox και είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν έχω WiFi στο Bbox TV 4K ενώ οι άλλοι χειριστές είναι λειτουργικοί

Από την άλλη πλευρά, καμία ειδοποίηση για το τηλεχειριστήριο στο χαρτόνι και δύσκολο στη χρήση, έρχομαι από το Free ήταν κάτι άλλο

Αικατερίνη 22 Οκτωβρίου 2019 στις 7:00 μ.μ

Γεια σας το bbox μου δεν παραδόθηκε με το εγχειρίδιο τηλεχειρισμού ή μπορώ να το έχω, είναι το 4K Box
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Νάτις 17 Οκτωβρίου 2019 στις 1:32 μ.μ

Γεια σας, εγγραφώ στο κουτί 4K Τέλος, αφού ο τεχνικός Bouygues πέρασε αγαπητέ μου επειδή αγωνιζόταν 3 φορές στη σειρά. Αλλά μετά από 8 ημέρες περισσότερο. Χωρίς σταθερά, τηλεόραση, ούτε στο Διαδίκτυο. Από τότε τους έχω καλέσει αρκετές φορές, αλλά μέχρι σήμερα τίποτα. Τι μπορώ να κάνω (πηγαίνετε και σπάστε το συμβόλαιο)? ή επιμένουν, αλλά μου είπαν ότι ήταν άχρηστο. Σας ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας.

Μαργαρίτα 6 Οκτωβρίου 2019 στις 21:58

Πώς να βάλετε ταινίες σε μια πρωτότυπη αγγλική έκδοση με ένα bbox4k s.V.Π. ?

Geoffrey 6 Οκτωβρίου 2019 στις 10:50 μ.μ

Γεια σας, πρέπει να πατήσετε δύο φορές το πλήκτρο OK στο τηλεχειριστήριο και στη συνέχεια να επιλέξετε τη γλώσσα και, στη συνέχεια, επιλέξτε την εν λόγω γλώσσα.

αγριοκύρης 6 Οκτωβρίου 2019 στις 6:55 μ.μ

άκαιρη περικοπή αρκετές φορές την ημέρα στην τηλεόραση: bbox4k

Ο τύπος 6 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:47 π.μ

Καταγράφηκα μια ταινία στο bbox 4k μου, πώς να το μεταφέρω σε έναν υπολογιστή.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ευημερώ 1 Σεπτεμβρίου 2019 στις 3:31 μ.μ

Η λειτουργία HDMI CEC υπάρχει στο bbox πρέπει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ξυλουργός 29 Αυγούστου 2019 στις 11:52

Γεια σας, η λειτουργικότητα καταγραφής στα κανάλια καναλιών δεν είναι ακόμα διαθέσιμη (Heltym Box) και δεν ήταν ήδη πριν στο κουτί του Μαϊάμι όταν ήταν πριν.
Είναι πολύ τιμωρία και μου φαίνεται εντελώς ασυνήθιστο ότι η Bouygues έχει διαγράψει τέτοια λειτουργικότητα σε μια εποχή που οι τεχνολογίες βελτιώνονται στους ανταγωνιστές τους. Εν ολίγοις, πρέπει να αποφευχθεί !

τζιν παντελονι 21 Αυγούστου 2019 στις 10:42 π.μ

Να αποφύγω !! Για κινηματογραφιστές. Το Box Ultym ανακοινώνει Dolby Digital και DTS. Είναι αναρχία ! Ο Dolby εργάζεται μόνο σε ορισμένα κανάλια στην ομάδα M6. Για τους κινηματογραφιστές που επιθυμούν να επωφεληθούν από τις ταινίες Netflix στον κινηματογράφο του σπιτιού τους, το ηχητικό σήμα είναι μόνο σε PCM (απλό στερεοφωνικό) παρά όλα όσα είναι πιθανές ρυθμίσεις (Passthrough και άλλοι) . Οι εμπειρογνώμονες της τεχνικής υπηρεσίας Bouygues εκφορτώνουν λέγοντας ότι το πρόβλημα προέρχεται από κατασκευαστές κινηματογράφου στο σπίτι. Αυτά είναι πραγματικά ψευδή σχόλια !

Jean Claude 9 Αυγούστου 2019 στις 12:18 μ.μ

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε μια ταινία ταυτόχρονα με την αποθήκευση
Μια άλλη ταινία στο Bbox 4K

Κυλίνδρος 29 Ιουλίου 2019 στις 10:56 π.μ

Ήμουν στο Bbox Miami, ζήτησα να πάω στην προσφορά Ultyum So 4K αποκωδικοποιητής έλαβα το ίδιο Box Miami

Ντενίς 25 Ιουνίου 2019 στις 9:10 μ.μ

Παραγγείλαλα το Box Ultym και τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης 4K για να αντικαταστήσει το bbox μου Miami.
Μόλις έλαβα ένα Miami Bbox, έναν αποκωδικοποιητή 4K και έναν κανονικό αποκωδικοποιητή.
Αμφιβάλλω ότι λειτουργεί!!
Ποτέ δεν σταματάτε σοβαρά!!

Πατρίκιος 10 Ιουνίου 2019 στις 6:31 μ.μ

Στην κοινότητά μου φτάνει η ίνα και θα ήθελα να πάρω το Boyugues Telecom με τον διαμορφωτή K4 (TV) σκοπεύω να συνδέσω το bbox μου με το K4 Viais το WiFi και γνωρίζοντας ότι ο χειριστής προμηθεύει τον Repertator WiFi ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το καλώδιο ή το άλλο Σας ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας

Πατρίκιος 9 Ιουνίου 2019 στις 7:44 π.μ

Καλημέρα
Σύντομα θα μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε ίνες στο χωριό μου.
Τι πιστεύετε για το πακέτο Ultym με τον αποκωδικοποιητή K4 και μπορείτε να συνδέσετε αυτόν τον αποκωδικοποιητή WiFi ? με το κουτί για να αποφύγετε τα καλώδια.
Ο Fivre θα φτάσει απευθείας στο σπίτι μου με την πρόσληψη της υπόθεσης που η ταχύτητα μπορούμε να ελπίζουμε
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Poru τις απαντήσεις σας.

Κλασσικός 26 Μαΐου 2019 στις 1:11 μ.μ

Χωρίς Dolby Atmos στο κουτί 4K στο Bouygues

Αντρέ 25 Μαΐου 2019 στις 5:07 μ.μ

Είμαι σήμερα συνδεδεμένος με το καλώδιο με το Bbox Fiber SMET GT44X.Εκτός τηλεόρασης πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στα οπτικά ινών που μόλις έχει εγκατασταθεί στην ανάρτηση με την οποία είμαι ήδη συνδεδεμένος.ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σχάρα 27 Μαΐου 2019 στις 5:53 μ.μ

Στο κατάστημα ή επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών Bouygues

Μασίμο 19 Μαΐου 2019 στις 19:31

Καλημέρα,
Με το bbox 4k δεν έχω πλέον τα κανάλια 20 και 27 γιατί ?
με εκτιμιση

Βρώμικος 8 Μαΐου 2019 στις 3:16 μ.μ

Γιατί στο Bbox 4K περιορίζουμε σε 128 giga ή 7 έως 8 ταινίες όταν πριν είχαμε 320 giga ή περισσότερες από 20 ταινίες για καταγραφή. Συνδέθηκα ένα DD 500 giga στη θύρα USB, αλλά το κουτί μου έχει διαμορφώσει μόνο 128 giga. Παραδοχείο ..

Ερυθρός 1 Μαΐου 2019 στις 19:23

Δεν ξέρω πώς να αφαιρέσω τη σημείωση “Secure Fashion” στην οθόνη της τηλεόρασής μου … (στο κάτω αριστερό). Μπορείτε να με βοηθήσετε, γιατί δεν μπορώ να το βρω καθόλου πώς να το κάνω από το τηλεχειριστήριο 4 k bbox μου. Παρακαλώ απαντήστε μου στο email μου.

Laurent 29 Απριλίου 2019 στις 6:17 μ.μ

Έχω εγγραφεί σε ένα ABO FTTH και στη λήψη του εργαλείου, ο δεύτερος αποκωδικοποιητής δεν είναι 4K αλλά παλιά γενιά
Αδύνατο μαζί τους να έχουν ένα δεύτερο 4K (ενώ ολόκληρο το σπίτι είναι ενσύρματο έτσι η δικαιολογία του CPL δεν κρατά)
Υποχρεώθηκε να θέσει έναν τερματισμό ακόμη και πριν από την εγκατάσταση της γραμμής για να μεταβεί σε άλλο χειριστή που παρέχει ένα δεύτερο αξιόλογο τηλεοπτικό κουτί.Στο πακέτο που ελήφθη δεν είχε τον υποσχεμένο επαναλήπτη WiFi και δεν υπήρχε ένα τρίτο κουτί τηλεόρασης.

Άγγελος 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:39 μ.μ

Πώς να διαβάσετε ένα κλειδί USB στο 4K.

Καπετάνιος 3 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:47 μ.μ

γεια σε όλους! Θα μπορούσα να έχω ένα βίντεο για την εγκατάσταση λίγο κακό για τη βόλτα του ευχαριστώ

Γασιέων 3 Φεβρουαρίου 2019 στις 3:39 μ.μ

Ο αποκωδικοποιητής 4K το κάνει wifi ?

Ψαλμωδικός 22 Ιανουαρίου 2019 στις 12:09

Έλαβα ένα email λέγοντας ότι θα αλλάξω τα παλιά μου κουτιά για νέα κουτιά δωρεάν . Έκτοτε περισσότερες υπενθυμίσεις από εσάς .

Καρολίνα 21 Ιανουαρίου 2019 στις 3:23 μ.μ

Καλημέρα
Μόλις πήγα στο Bouygues με τον αποκωδικοποιητή 4K, αλλά είναι αδύνατο για μένα να διαβάσω ένα κλειδί USB. Έχω λύση ? Βήματα για να ακολουθήσετε
με εκτιμιση

μονάδα 19 Ιανουαρίου 2019 στις 7:43 μ.μ

Παρά την εγκατάσταση μιας κάρτας μνήμης, δεν μπορώ να καταγράψω μια ταινία μπορείτε να μου πείτε πώς να αποκτήσω πρόσβαση στην εγγραφή μέσω του αποκωδικοποιητή μου (Miami Box)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Jealuc1950 17 Ιανουαρίου 2019 στις 9:57 μ.μ

Η εικόνα για να ακούσετε τα ραδιόφωνα παραμένει σταθερή !!

Φίλιππος 14 Ιανουαρίου 2019 στις 8:35 π.μ

Πώς να δώσετε την ειδοποίηση του τηλεχειριστηρίου 4K BBOX.

Είναι δυνατόν να προσθέσετε έναν supartmental αποκωδικοποιητή. Γνωρίζοντας ότι έχω ήδη εγκαταστήσει έναν δεύτερο αποκωδικοποιητή εκτός από το Bbox 4K.

Κλασσικός 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:18

Δεν μπορώ να διαβάσω τα πλήκτρα USB στον αποκωδικοποιητή μου 4 K.
Ποιος έχει μια ιδέα για το πώς λειτουργεί .
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Αλέξανδρος 26 Δεκεμβρίου 2018 στις 0:49

Από την πλευρά μου, δεν λυπάται, όλα λειτουργούν σωστά. Αλλάζει την αριθμητική μου τελική συγχώνευση .
Ωστόσο, η διεπαφή Bbox 4K θεωρώ ότι είναι λίγο γεμάτο, όχι πολύ εργονομικό και κρίμα ότι ο αποκωδικοποιητής ινών δεν είναι ενσωματωμένη στο κουτί.
Εάν όχι για όσους αγωνίζονται να διαβάσουν τα πλήκτρα USB ή ένα εξωτερικό DD, απλά εγκαταστήστε το VLC ή έναν άλλο παίκτη που είναι
Στο Google Play Store του Box 4K (πατήστε το πλήκτρο “Αρχική”).
Ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία του βοηθού Google με το τηλεχειριστήριο σας και ονομάζεται “Player Video”

Stellio 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 8:45 μ.μ

BJR, κάποιος βρήκε πώς να διαβάσει ένα κλειδί USB?? ή εξωτερικό DD ?? Αγωνίζομαι ακόμα.

Ρόγηρος 20 Δεκεμβρίου 2018 στις 0:54

Γεια σας, έλαβα έναν εκπρόσωπο από το Bouygues, αν και έχοντας το Miami Box, με έπεισε και σύμβουλος να ανταλλάξει για το 4K, εξαιρουμένων, από το Internet Consultant, συνειδητοποιώ ότι οι απόψεις δεν είναι πολύ καθησυχαστικές, ελπίζω ότι δεν θα είμαι decu. ….

Εκτμάνω 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 1:27

Έλαβα αυτή τη μέρα m
Το κουτί 4K. Τι δώρο δεν υπάρχει έξυπνο εγχειρίδιο τοποθέτησης
Δεν μπορώ να ξεκινήσω τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασής μου …Οι που παρέχονται οι γιοι που παρέχονται για σπίτια κούκλας είναι εντυπωσιακό καθώς όλα γίνονται στο Ristrett
Δεν συγχαίρω τον Bouyygues όσο και οι συνδρομές απέχουν πολύ από το να είναι δώρο
Εν ολίγοις σε 6 μήνες παίρνω έναν άλλο χειριστή και θα καλέσω τους γύρω μου να κάνουν το ίδιο

Ντενίς 26 Νοεμβρίου 2018 στις 7:02 μ.μ

Πώς να αποθηκεύσετε το Canal Plus με το πλαίσιο 4K ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δανιήλ 25 Νοεμβρίου 2018 στις 10:08 π.μ

Γεια σας πώς να διαβάσετε ένα κλειδί USB ή ένα εξωτερικό DD στην θήκη Bbox 4K, παρακαλώ σας ευχαριστώ

Φίλιππος 10 Νοεμβρίου 2018 στις 8:49 μ.μ

Εγκατάσταση τον Οκτώβριο στη θέση του κουτιού Zen Orange στο FTTH στην αρχή ένα ισοδύναμο ισοδύναμο με το ADSL . Μετά από 4 ημέρες για να πολεμήσετε με την υπηρεσία μετά -sales μια ροή άξια της ίνας αλλά χαμηλότερη από αυτή του πορτοκαλιού
Μετά από 2 μήνες χρήσης – πολύ καλή ποιότητα εικόνας της τηλεόρασης – μικρή καθυστέρηση – σταθερή ροή
Από το Bug Bug με το Netflix που αναγκάζει να επαναφορτίσει την εφαρμογή – κανένας τρόπος να διαβάσετε ένα USB LE, αλλά διάβασα ζωντανά στην τηλεόραση
Και μεγάλη απογοήτευση όχι 4K TF1-FR2 κανάλια- C+ σε μεγάλα γεγονότα F1 ή ράγκμπι ενώ στο πορτοκαλί ήταν εντάξει

Τέλος πάντων αλλάζω σε 1 έτος καλό ή όχι για προσφορά καλωσορίσματος και ODR

Λαετία 8 Νοεμβρίου 2018 στις 11:24

Ο Bouygues με ήρθε σε επαφή μαζί μου για να μου προσφέρει ίνες και 4K Box.
Εγκαταστάθηκε από τις 10 Οκτωβρίου 2018, έχω μόνο προβλήματα ! Αυτό το buggs συνεχώς, υπάρχουν περικοπές οθόνης, πρέπει να αποσυνδέσω και να επανασυνδέσω το καλώδιο HDMI, δεν μπορώ πλέον να διαβάσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή τα πλήκτρα USB. Ο Lorque ο τεχνικός ήρθε στο insatrus, δεν είχα εξηγήσεις ! Μετά από πολλαπλές κλήσεις για βοήθεια μου είπαν να πάω να πάρω έναν νέο αποκωδικοποιητή στο κατάστημα και το ύψος !! Είναι ντροπιαστικό !Λυπάμαι για το παλιό μου κουτί που χρονολογείται από 10 χρόνια ! Τουλάχιστον λειτούργησε !
Σας συμβουλεύω έντονα εναντίον των τηλεπικοινωνιών Bbox 4K και Bouygues που δεν έχουν S.Έχω.V !

Sébastien 31 Οκτωβρίου 2018 στις 7:28 μ.μ

Καλημέρα
Δεν μπορώ να βρω πώς να διαβάσω ένα κλειδί USB ή ένα εξωτερικό DD στο πλαίσιο Bbox 4K, είναι δυνατό ή όχι ?

Élodie 5 Οκτωβρίου 2018 στις 19:52

Καλησπέρα μόλις εγγραφώ στην προσφορά, αλλά δεν μπορώ να έχω το τηλεοπτικό που είμαι γραμμένο πρόβλημα σύνδεσης .

Κρίστοφερ 2 Οκτωβρίου 2018 στις 10:39 π.μ

Γεια σας πρέπει να έχετε το 4K Tele για το Box Ultym .

Βανγκέλης 7 Σεπτεμβρίου 2018 στις 9:38 π.μ

Απλώς δημιουργήσαμε το Box Ultym
Πολύ καλή δουλειά των εγκαταστάσεων, pro για τακτοποιημένη εργασία
Όλα λειτουργούν υπέροχα, το διαδίκτυο και την τηλεόραση
Το μόνο μειονέκτημα είναι αισθητική …………….
Το κουτί είναι λευκό, ο αποκωδικοποιητής ινών είναι λευκός, αλλά η αποκωδικοποίηση τηλεόρασης 4K είναι μαύρο
Είναι κρίμα

πτυχή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στις 7:26

Καλημέρα
Χρησιμοποιώ ένα κράνος, με το TNT λειτουργεί αλλά όχι με το κουτί 4K.
Δοκίμασα με τη βαθμολογία, τα κόκκινα και τα λευκά κορδόνια, τίποτα να κάνω.
Δεν θα ήθελα να κόψω τον ήχο του ηχείου.
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.

Βικέντιος 30 Αυγούστου 2018 στις 3:59 μ.μ

Έχω πάρει αυτήν την προσφορά και προς το παρόν είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος. Υπάρχουν πάντα πράγματα για βελτίωση, πληκτρολογήστε την αποθήκευση των 128 GB που είναι λίγο αδύναμο και άλλο, αλλά παραμένει πολύ καλό. προτείνω.

Χριστιανός 14 Ιουλίου 2018 στις 9:25 π.μ

Πολλές υποσχέσεις, αλλά προς το παρόν η ροή δεν είναι εκεί!
Ένα μεγάλο χάσμα, φαίνεται ότι δεν μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση μέσω του αποκωδικοποιητή Internet ή η τεχνική βοήθεια αρνείται να σας βοηθήσει να το επιτύχετε.

Λίστες στο προϊόν!!

Stephane 6 Ιουλίου 2018 στις 6:36 μ.μ

3 κουτιά σε συνολικό δείκτη Biboox 4K + Fiber Receiver + Switch Pass
Αλλά από την άλλη πλευρά η μετανάστευση της ομοαξονικής προσφοράς με ίνες και καταστροφική στο Bouygue καθώς και τηλέφωνο μετά την υπηρεσία Sales. 48h υποτίθεται ότι έχει την ενεργό προσφορά και με την προσδοκία της ανάθεσης σας προσφέρουμε ένα πλήκτρο 4G που δεν έχετε !
Χάρη στον Bouygue για τον τελικό του ποδοσφαίρου που μου έλειπε .

Χριστιανός 3 Μαΐου 2018 στις 4:20 μ.μ

Καλημέρα,
Ένας γέρος όχι ?
128GB για εγγραφή 4K ? USB 2.0 και άσχημο επιπλέον !!