Ο τραπεζικός λογαριασμός μη κατοίκου στην Ευρώπη B2B Pay, μπορούμε να έχουμε λογαριασμό σε μια ηλεκτρονική τράπεζα έξω από τη Γαλλία?

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια ηλεκτρονική τράπεζα έξω από τη Γαλλία με τη γαλλική

Contents

Για τις αμερικανικές εταιρείες που εξάγουν τακτικά αγαθά ή υπηρεσίες στην Ευρώπη, ένας αριθμός αμοιβής IBAN B2B αποτελεί μια απλή και γρήγορη εναλλακτική λύση. Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που συνεργάζονται με συνεργάτες στην Ευρώπη, για παράδειγμα.

Μη -κατοίκους Ευρώπη Λογαριασμό Ευρώπη

Ο μη κατοίκων τραπεζικού λογαριασμού στην Ευρώπη

Είναι πολύ δύσκολο να έχουμε τραπεζικό λογαριασμό μη κατοίκου στην Ευρώπη. Δυστυχώς, οι απαιτήσεις τεκμηρίωσης αυξάνονται συνεχώς και ορισμένες τράπεζες ζητούν ακόμη και από αλλοδαπούς να πιστώσουν ελέγχους και ιστορικό. Με το B2B Pay, λαμβάνετε έναν εικονικό τραπεζικό λογαριασμό μη κατοίκου. Μπορείτε να δεχτείτε πληρωμές από 36 χώρες της ΕΕ και θα μεταφέρουμε τα χρήματά σας στη χώρα καταγωγής σας την ίδια ημέρα – στις περισσότερες αγορές – με εξοικονόμηση 80% για τα έξοδα.

Πρόβλημα και
Λύση

Θέμα

Για πολλούς, οι διεθνείς τραπεζικές επιχειρήσεις χρειάζονται χρόνο, είναι απογοητευτικές και δαπανηρές. Χωρίς τραπεζικό λογαριασμό μη κατοίκου στην Ευρώπη, οι διεθνείς πληρωμές μπορούν να διαρκέσουν σχεδόν μια εβδομάδα. Και λόγω της ποσότητας των απαιτούμενων εγγράφων, είναι απλώς να πούμε ότι η κατοχή ενός τραπεζικού λογαριασμού που δεν έχει ως αποτέλεσμα είναι πρόβλημα.

Χωρίς αμοιβή B2B, εσείς:
 • Αδύνατο να αποκτήσετε τραπεζικό λογαριασμό μη κατοίκου στην Ευρώπη
 • Αδύνατο να συλλέξετε ή να στείλετε εθνικές ηλεκτρονικές μεταφορές (πληρωμές SEPA)
 • Πληρώστε ταχεία έξοδα € 30 €
 • Πληρώστε ένα κόστος μετατροπής νομίσματος από 3 έως 6%
 • Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε τοπικές πύλες πληρωμών
 • Υποφέρουν από την απογοήτευση των γραφειοκρατικών τραπεζικών διαδικασιών
 • Αδύνατο να συλλέξετε πληρωμές σε αγορές όπως το Amazon
 • Πάρτε 2 έως 5 ημέρες ανά μεταφορά
Λύση

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που δεν είναι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λαμβάνουν και να πραγματοποιούν άμεσα πληρωμές. Με έναν τραπεζικό λογαριασμό μη κατοίκου, μπορείτε να συγκεντρώσετε τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μετρητά, τα οποία διευκολύνουν την προσέγγιση. Οι χειροκίνητες διαδικασίες σας μειώνονται και το κόστος λειτουργίας του ίδιου του τραπεζικού λογαριασμού μειώνεται επειδή τα κεφάλαια αποστέλλονται απευθείας στον κύριο λογαριασμό αντί να κρατούνται σε ένα VBA.

Με το B2B Pay, εσείς:
 • Λάβετε δωρεάν πληρωμές sepa από 36 χώρες της ΕΕ σε 2 έως 12 ώρες
 • Εκτελέστε ξεχωριστές πληρωμές σε 36 χώρες της ΕΕ
 • Εξοικονομήστε 30 € για ταχεία έξοδα και + 80% στα νομίσματα
 • Επωφεληθείτε από την αυτοματοποίηση μετατροπής FX
 • Χρησιμοποιήστε το IBAN για να ενσωματώσετε τις αγορές και τις πύλες πληρωμών
 • Πρόσβαση σε μεσίτες premium για να πραγματοποιήσουν παγκόσμιες πληρωμές σε 138 νομίσματα
 • Λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις των εισερχόμενων πληρωμών
 • Επωφεληθείτε από την ηλεκτρονική ολοκλήρωση
Ο μη τραπεζικός λογαριασμός
Γρηγορότερα
Επικοινωνία
Οικονομική βιωσιμότητα

Ένας παγκόσμιος εξαγωγέας στη Βραζιλία δεν έχει ακόμη τον απαραίτητο όγκο για να δημιουργήσει θυγατρικές ή έναν τραπεζικό λογαριασμό μη κατοίκου στην Ευρώπη, οπότε αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει ηλεκτρονικές μεταφορές. Αυτά έρχονται με έξοδα συναλλαγής από 3% έως 6% και – σχεδόν σίγουρα – καθυστερήσεις. Ούτε ο αποστολέας ούτε ο παραλήπτης ενημερώνονται για την πρόοδο της συναλλαγής. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί μη κατοίκων είναι ελεύθεροι να εγκατασταθούν και να περιλαμβάνουν μόνο έξοδα συναλλαγής 1%. Τα χρήματα φτάνουν γρήγορα και τα δύο μέρη ενημερώνονται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας

Οι μεταφορές B2B είναι πιο έξυπνοι με την αμοιβή B2B

Η B2B Pay προσφέρει στους πελάτες της διάφορους τύπους τραπεζικών λογαριασμών: προσωπικές και επιχειρήσεις, κυβέρνηση, για φοιτητές, καθώς και αντιπροσωπεύει ΜΚΟ και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Κάθε ένας από αυτούς τους λογαριασμούς έχει έναν ευρωπαϊκό αριθμό IBAN, επιτρέποντας στους πελάτες μας να έχουν πρόσβαση σε ασφαλέστερες, ταχύτερες και φθηνότερες τραπεζικές μεταφορές σε συστήματα SEPA και Swift.

Δεν χρειάζεται να είστε κάτοικος στην Ευρώπη για να έχετε έναν ευρωπαϊκό λογαριασμό. Η λύση μας επιτρέπει στους πελάτες μας να λαμβάνουν πληρωμές στην Ευρώπη, ενώ κάθε πληρωμή στους μη ευρωπαϊκούς και μη κατοίκους τραπεζικούς λογαριασμούς θα αποσταλεί για 1% υψηλότερο κόστος από το μέσο ποσοστό του.

Το B2B Pay βασίζεται σε συνδυασμό τραπεζικού λογαριασμού μη κατοίκου στην Ευρώπη με τις καλύτερες τιμές για τις διεθνείς μεταφορές χρημάτων στον εθνικό σας τραπεζικό λογαριασμό εκτός Ευρώπης. Εάν έχετε πελάτες ή συνεργάτες σε μία από τις 36 χώρες της ζώνης SEPA, τώρα θα μπορούν να κάνουν μια βασική τοπική πληρωμή χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν τους αριθμούς αναφοράς ή να παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες στις τράπεζες τους, άμεσα στο δικό σας όχι – κατοίκων τραπεζικού λογαριασμού.

Ευρωπαϊκός τραπεζικός λογαριασμός για μη κατοίκους

Εάν ζείτε στην Ευρώπη, το άνοιγμα ενός ευρωπαϊκού τραπεζικού λογαριασμού είναι εύκολο. Όλα όσα χρειάζεστε είναι απόδειξη της κατοικίας σας, με μια τρέχουσα διεύθυνση (για παράδειγμα ορισμένους λογαριασμούς τηλεφώνου που το περιλαμβάνουν) και μια ταυτότητα ταυτότητας. Αλλά το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Ευρώπη χωρίς κατοικία είναι είτε πολύ ακριβό είτε αδύνατο. Εάν θέλετε να ανοίξετε έναν προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό, οι επιλογές σας είναι αρκετά περιορισμένες. Το άνοιγμα ενός εταιρικού τραπεζικού λογαριασμού είναι ακόμη πιο δύσκολο και θα κοστίσει μια περιουσία σε διάφορα έξοδα που σχετίζονται με την υλοποίηση. Η υπηρεσία που προσφέρουμε είναι ιδανική για όσους δεν χρειάζονται όλες τις τραπεζικές υπηρεσίες στην Ευρώπη, αλλά επιθυμούν να στείλουν και να λαμβάνουν χρήματα μεταξύ των πελατών, των συνεργατών ή των πελατών τους.

Άνοιγμα προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού στην Ευρώπη

Ορισμένες τράπεζες θα σας επιτρέψουν να ανοίξετε έναν λογαριασμό εάν δεν είστε κάτοικος, αλλά οι περισσότεροι θα σας αρνηθούν ως πελάτη ως πελάτης.

Άνοιγμα επαγγελματικού τραπεζικού λογαριασμού στην Ευρώπη

Είναι δυνατόν να ανοίξετε έναν ευρωπαϊκό επαγγελματικό λογαριασμό χωρίς μια εταιρεία που έχει εγγραφεί στην Ευρώπη εάν έχετε επαρκώς μεγάλο όγκο συναλλαγών, από 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ωστόσο, οι τράπεζες θα σας ζητήσουν πάντα να δημιουργήσετε μια θυγατρική στη χώρα τους, η οποία είναι μια μακρά και δαπανηρή εταιρεία, που περιλαμβάνει δικηγόρους, λογιστές, ακροατές και λογιστές.

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού μη κατοίκου

Είναι πλέον δυνατό να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό μη κατοίκου χωρίς εταιρεία ή διεύθυνση που έχει εγγραφεί στην Ευρώπη. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί των μη κατοίκων έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, τόσο για ιδιωτικούς πελάτες όσο και για επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, ΜΚΟ. Ένας τέτοιος λογαριασμός σημαίνει ένα δωρεάν IBAN που σας επιτρέπει να λαμβάνετε πληρωμές από όλες τις χώρες SEPA και να τις επιστρέψετε αμέσως στον λογαριασμό σας εκτός της περιοχής SEPA για ένα κλάσμα κόστους.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσετε την υπηρεσία που περιμένετε από τις παραδοσιακές τράπεζες ως μη κάτοικοι?

Πολλοί άνθρωποι χωρίς κατοικία στην Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζονται τραπεζικό λογαριασμό στην Ευρώπη για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Ωστόσο, οι τράπεζες γενικά προσπαθούν να πουλήσουν σύνθετα πακέτα σε νέους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων περιττών ελέγχων, πιστωτικών καρτών, παγκόσμιων υπηρεσιών πληρωμών, ασφάλισης, πιστώσεων κ.λπ.

Λόγω αυτού του επιχειρηματικού μοντέλου και των απαιτήσεων που οδηγούν στη διαχείριση και τη συμμόρφωση του κινδύνου, το αίτημα ενός λογαριασμού γίνεται εύκολα ένας γραφειοκρατικός εφιάλτης που απαιτεί πολλές προσπάθειες και χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας τραπεζικός λογαριασμός μη κατοίκου με το B2B Pay είναι μια πρακτική εναλλακτική λύση.

Τι κάνει για να έχει τραπεζικό λογαριασμό μη κατοίκου στην Ευρώπη?

Με τραπεζικό λογαριασμό μη κατοίκου, παίρνετε την υπηρεσία που χρειάζεστε χωρίς το κόστος και την πολυπλοκότητα ενός πλήρους τραπεζικού λογαριασμού. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να συλλέξετε πληρωμές στην Ευρώπη, πιθανότατα δεν ενδιαφέρεστε για εξελιγμένες ηλεκτρονικές τραπεζικές υπηρεσίες, τραπεζικές δηλώσεις, εκθέσεις ελέγχου και δεκάδες άλλες πρόσθετες επιλογές.

Τι είναι μια εικονική τράπεζα?

Μια εικονική τράπεζα είναι μια τράπεζα χωρίς τα tracas που σχετίζονται με τους παραδοσιακούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Γενικά, ένα άτομο μπορεί να ανοίξει έναν τέτοιο λογαριασμό σε λίγα λεπτά, απλά χρησιμοποιώντας την τηλεφωνική κλήση ή συμπληρώνοντας μια ηλεκτρονική φόρμα. Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε ένα τοπικό υποκατάστημα, όπου στη συνέχεια υπογράφετε ένα βουνό εγγράφων. Με μια εικονική τράπεζα, τα κεφάλαιά σας είναι ασφαλή επειδή ο λογαριασμός ρυθμίζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως η “παραδοσιακή” τράπεζα είναι: από τους νόμους της ΕΕ και τις εθνικές αρχές.

Το οποίο είναι ακόμη πιο σημαντικό, μια εικονική τράπεζα συνεργάζεται ταυτόχρονα με διάφορα τραπεζικά δίκτυα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σαν να έχετε αρκετές τράπεζες σε ένα. Και ένας μη κατοίκων εικονικός τραπεζικός λογαριασμός με δωρεάν εικονικό IBAN είναι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στον τραπεζικό κόσμο.

 • Ασφάλεια: Η επιλογή ασφαλών εικονικών τραπεζικών εταίρων είναι σημαντική. Ωστόσο, από προεπιλογή, οι εικονικές τράπεζες είναι μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία.
 • Καλύτερες τιμές: επειδή μια άπαχη προσέγγιση στις επιχειρήσεις, οι εικονικές τράπεζες είναι πολύ πιο προσιτές για λειτουργία και έτσι μπορούν να προσφέρουν κάτω από το μέσο όρο σε όλες τις τραπεζικές υπηρεσίες.
 • Κινητικότητα: Η ευελιξία είναι καθοριστική τόσο στην επιχείρηση όσο και στην προσωπική ζωή. Το γεγονός ότι με μια εικονική τράπεζα μπορείτε να ανοίξετε μια τράπεζα γενέθλια σε λίγα λεπτά για τις ώρες και το γεγονός ότι μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα παγκοσμίως από την κινητή συσκευή σας εξετάζει τα πλεονεκτήματα των εικονικών τραπεζών έναντι των παραδοσιακών ομολόγων τους.
 • Σχέσεις τραπεζών: Όλες οι εικονικές τράπεζες λειτουργούν πάνω από την παραδοσιακή τραπεζική υποδομή, επειδή είναι οι Ony – κανονικά – επιτρέπεται να το πράξουν. Αυτό σημαίνει ότι η δυνατότητα δημιουργίας τραπεζικών λογαριασμών είναι θέμα ρυθμιστή Heavoy και έτσι χρειάζονται χρόνια για να κερδίσετε μόχλευση για να είναι πλήρως ανεξάρτητη. Ωστόσο, η τεχνολογία είναι ανεξάρτητη και επομένως οι λειτουργίες είναι πολύ μπροστά από την άποψη της ταχύτητας, της ασφάλειας και της ευκολίας.
 • Συναλλαγή από: Εγχειρίδιο Υποθέσεων, Πολλοί από τον κόσμο των τραπεζών που αυξανίσαμε να είναι απλές επιρρεπείς σε ανθρώπινο λάθος. Η ψηφιακή τεχνολογία επιτρέπει στον εικονικό τραπεζικό κλάδο: από την επιβάρυνση για τη σάρωση των αναγνωριστικών σας, από την επαλήθευση της πίστωσης στην αυτοματοποίηση της μετατροπής νομισμάτων, είναι όλα αυτοματοποιημένα για ευκολία και εξοικονόμηση κόστους.
 • Καλύτερη εξυπηρέτηση: Δεδομένου ότι όλα τα δάγκωμα και τα menial καθήκοντα είναι αυτοματοποιημένα, οι εικονικές τράπεζες είναι σε καλύτερη θέση να σας βοηθήσουν. Είναι τόσο απλό.

Μια εταιρεία χωρίς εικονικό λογαριασμό IBAN Misses

Εξετάζοντας την αγορά από αυτή την άποψη, η B2B Pay αναγνωρίζει την ανάγκη για μια απλούστερη είσοδο για να κάνει επιχειρήσεις μέσα στη ζώνη του ευρώ και στην Ευρώπη στο σύνολό της. Εάν είστε παγκόσμιος εξαγωγέας που δεν έχει ακόμη τον όγκο για να εγκαταστήσει θυγατρικές στην Ευρώπη, απαραίτητη για την κάλυψη των απαιτήσεων για να ανοίξετε έναν παραδοσιακό τραπεζικό λογαριασμό, πρέπει να εμπιστευτείτε τις ηλεκτρονικές μεταφορές του εισαγωγέα σας. Αυτό συχνά σημαίνει καθυστερήσεις και υψηλά τέλη από 3% έως 6% ανά συναλλαγή.

Με τον λογαριασμό B2B Pay Virtual IBAN, μπορείτε να λάβετε πληρωμές σαν να εκτελείτε την επιχείρησή σας στην Ευρώπη. Με το B2B Pay, μπορείτε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό μη κατοίκου που παρέχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε από έναν τραπεζικό λογαριασμό. Δεν θα υπάρχουν εφαρμογές ή πολύπλοκες διαδικασίες συμμόρφωσης ή πρόσθετο κόστος για τις υπηρεσίες που δεν χρειάζεστε. Είναι απλά υπέροχο για την εταιρεία.

Ο μη κατοίκων τραπεζικός λογαριασμός B2B πληρώνει με το IBAN στην Ευρώπη

Το B2B Pay προσφέρει μια απλή λύση: Μετά από έναν βασικό έλεγχο συμμόρφωσης, θα λάβετε τον δικό σας ευρωπαϊκό αριθμό IBAN. Στη συνέχεια, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ελεύθερες τραπεζικές μεταφορές των εισαγωγέων B2B στις 36 χώρες SEPA. Το B2B πληρώνει αμέσως τα χρήματα στην Εθνική Τράπεζα για πολύ καλύτερη τιμή: έως και 80% φθηνότερα από ό, τι όταν χρησιμοποιείτε παραδοσιακές τραπεζικές μεταφορές και άλλες υπηρεσίες. Δεν υπάρχει επίσης κόστος συντήρησης.

Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, θα λάβετε τον δωρεάν αριθμό λογαριασμού IBAN. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως στα τιμολόγιά σας και να συμβάλλετε με πελάτες στη ζώνη SEPA, η οποία περιλαμβάνει όλες τις κύριες ευρωπαϊκές χώρες. Θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν τα χρήματα έχουν μεταφερθεί στον λογαριασμό σας.

Μεταξύ των οποίων οι χώρες εργάζονται στις μεταφορές B2B?

Μη κατοίκων τραπεζικός λογαριασμός για πελάτες που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες

Για τις αμερικανικές εταιρείες που εξάγουν τακτικά αγαθά ή υπηρεσίες στην Ευρώπη, ένας αριθμός αμοιβής IBAN B2B αποτελεί μια απλή και γρήγορη εναλλακτική λύση. Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που συνεργάζονται με συνεργάτες στην Ευρώπη, για παράδειγμα.

Μη τραπεζικοί λογαριασμοί για τους πελάτες και τα άτομα της Ινδίας

Οι Ινδοί εξαγωγείς, αλλά και οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές και οι μη κυβερνητικοί οργανισμοί, μπορούν να ελπίζουν να εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερα χρήματα και γραφειοκρατία με τραπεζικό λογαριασμό μη -κατοίκου στην Ευρώπη.

Μη κατοίκων τραπεζικός λογαριασμός στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι Βρετανοί πολίτες που χρειάζονται τραπεζικό λογαριασμό μη κατοίκου στην Ευρώπη μπορούν να πάρουν ένα με το B2B Pay. Αναμείνετε να εξοικονομήσετε 80% σε κόστος και περισσότερη γραφειοκρατία.

Αλλες χώρες

Συνεργαζόμαστε επίσης με πελάτες σε άλλες χώρες, όπως ο Καναδάς, η Βραζιλία, η Ινδονησία, το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη, η Ιαπωνία, η Κίνα, η Χιλή και η Νότια Αφρική.

Πλήρης ευρωπαϊκός τραπεζικός λογαριασμός για μη κατοίκους εταιρειών

Λαμβάνουμε πολυάριθμα αιτήματα από εταιρείες που επιθυμούν έναν ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό από μόνος του στην Ευρώπη, αλλά δεν μπορούν να αποκτήσουν επειδή η εταιρεία τους δεν βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή στη ζώνη EEE. Έχουμε κάνει πολλές έρευνες σχετικά με αυτό το θέμα τόσο κατά τη δημιουργία του εικονικού τραπεζικού λογαριασμού B2B Pay Pay και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες. Ένας τρόπος για να το αποκτήσετε είναι να καταγράψετε την επιχείρησή σας στην Ευρώπη και να την ζητήσετε στο τοπικό σας υποκατάστημα. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτό, έχουμε ετοιμάσει αυτό το άρθρο με συμβουλές και πόρους χρήσιμες για εσάς. Ένας άλλος είναι να δοκιμάσετε μια λύση όπως η δική μας.

Λάβετε πλήρη τραπεζικό λογαριασμό στην Ευρώπη

Εάν δεν είστε ευρωπαϊκή εταιρεία, είναι περίπλοκο και δαπανηρό να αποκτήσετε λογαριασμό στην Ευρώπη.

Εδώ είναι οι “βασικοί κανόνες” για την απόκτηση τραπεζικού λογαριασμού μη κατοίκου στην Ευρώπη:

  Κάνετε μια μεγάλη κατάθεση κεφαλαίων (περίπου € 100.000) στο νέο σας λογαριασμό, ή

Έχετε μηνιαίες συναλλαγές ύψους 50.000 ευρώ περισσότερο εισερχόμενες σε αυτόν τον λογαριασμό και είστε έτοιμοι να πληρώσετε τα τέλη με συναλλαγή ή

Είστε έτοιμοι να πληρώσετε μεταξύ € 300 και € 700 μηνιαία τέλη συντήρησης, ή

Είστε πολύ κερδοφόροι, χρειάζεστε έναν ευρωπαϊκό λογαριασμό και δεν σας ενδιαφέρει το κόστος.

Αλλά μόνο και μόνο επειδή δικαιούστε να το πάρετε. Σήμερα, υπάρχουν πολλές επιλογές που θα είναι αρκετές για τις βασικές τραπεζικές ανάγκες μιας κανονικής εταιρείας. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε έναν λογαριασμό για να πληρώσετε μισθούς στην Ευρώπη, υπάρχουν πολλές φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις, όπως ο λογαριασμός μας, ή, για παράδειγμα, με μεταφορά. Εάν όλα όσα χρειάζεστε είναι να συλλέξετε την πληρωμή, μπορείτε να επιλέξετε έναν εικονικό λογαριασμό που παρέχεται από το B2BPay

Γιατί οι λογαριασμοί είναι τόσο ακριβοί ή απαιτούν σημαντική κατάθεση?

Για τις μεγάλες τράπεζες στην Ευρώπη, το κόστος συμμόρφωσης που συνδέεται με τη διατήρηση των πελατών στο εξωτερικό είναι πολύ υψηλό και θεωρούν ότι πρόκειται για μια υπόθεση υψηλής κίνησης. Επομένως, για να καλύψετε το κόστος και το χρόνο που σχετίζονται με το άνοιγμα ενός λογαριασμού για εσάς, σας ζητούν να καταθέσετε σημαντικά χρηματικά ποσά σε εγγύηση. Είναι πιο λογικό για αυτούς να εξασφαλίσουν σημαντικές ταμειακές ροές και μια ευκαιρία να δημιουργηθούν εισόδημα στα έξοδα συναλλαγής. Εάν κάνετε κάτι που θεωρείται σε υψηλό κίνδυνο, ανεξάρτητα από το ποσό σας, δεν θα είστε καν σε θέση να ανοίξετε έναν λογαριασμό. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Ευρώπη. Είναι πρακτικά εάν διαχειρίζεστε τις εισερχόμενες και εξερχόμενες πληρωμές, βοηθούν στη μείωση των κινδύνων διατηρώντας ταμειακές ροές στην Ευρώπη και σας βοηθούν να καλύψετε τις ανάγκες των πελατών με έναν πιο ευέλικτο και λιγότερο ακριβό τρόπο. Προσπάθησα να ταξινομήσω τους ανθρώπους που πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πλησιάσετε ανάλογα με τον τύπο του προμηθευτή:

Οι επιλογές σας

Μεγάλες τράπεζες στη Δυτική Ευρώπη Επίπεδο 1

Σκεφτείτε τα Barclays, Rabobank, HSBC, Nordea, Santander, BNP Paribas, Abn Amro κ.λπ.

Αυτά τα πολυεθνικά και παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν σχετικά αυστηρές απαιτήσεις για τους νέους πελάτες τους. Προτιμούν πελάτες χαμηλής κίνησης με μακρά ιστορία, όπως κατασκευαστές, εταιρείες πληροφορικής, εταιρείες που ασχολούνται με εισαγωγές / εξαγωγές. Θα πρέπει επίσης να αποδείξετε ότι έχετε επαρκή κεφάλαια για να καταθέσετε μεγάλα χρηματικά ποσά, από € 100.000, και ότι θα δημιουργήσουν πολλά εισοδήματα χάρη στο κόστος. Καλωσορίζουν τις επιχειρήσεις με σημαντικές διεθνείς πληρωμές και καλύμματα ανταλλαγής. Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, έχετε μια καλή πιθανότητα να αποκτήσετε λογαριασμό με έναν από αυτούς τους σπουδαίους παίκτες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας λογαριασμού με μια μεγάλη παραδοσιακή τράπεζα? Μπορεί να είστε βέβαιοι ότι το κόστος συναλλαγής θα είναι χαμηλότερο σε υψηλούς όγκους συναλλαγών, αλλά επίσης υπολογίζει στην καλή τους φήμη, τη συνολική τους εμπειρία, την ασφάλειά τους και τον επαγγελματισμό τους.

Τράπεζες δεύτερου επιπέδου (που βρίσκονται κυρίως στο ανατολικό τμήμα της ΕΕ)

Οι τράπεζες των νέων κρατών μελών της ΕΕ, κυρίως από την Ανατολική, τη Νότια και την Κεντρική Ευρώπη, έχουν καινοτομήσει στο τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα τις τελευταίες δεκαετίες.

Διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο παρέχοντας ελεύθερη πρόσβαση στις τραπεζικές υπηρεσίες σε μη ευρωπαϊκούς πελάτες, οι οποίοι διαφορετικά δεν μπορούσαν να ανοίξουν λογαριασμό στα μεγάλα καθιερωμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στη Δύση. Αυτές οι νέες τράπεζες είναι πολύ καλές στην προσφορά των τελευταίων τεχνολογιών (ίσως η πιο εξαιρετική είναι η Fintech στην Εσθονία), αλλά δεν έχουν τη διεθνή φήμη και το εύρος των δυτικών ομολόγων τους. Τα παγκόσμια οικονομικά έχουν πάντα διαχειριστεί από τη Φρανκφούρτη, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Άμστερνταμ.

Οι γενικές απαιτήσεις αυτών των ιδρυμάτων δεύτερου επιπέδου είναι ευκολότερο να ικανοποιηθούν από ό, τι θα ήταν στη Γερμανία, αλλά πρέπει πάντα να είστε έτοιμοι να πληρώσετε υψηλό κόστος ή να έχετε υψηλό κύκλο εργασιών (50.000 € +). Το κόστος μπορεί να φθάσει το 1% για τις εισερχόμενες συναλλαγές, αλλά μπορεί επίσης να διαπραγματευτεί ανάλογα με τους τόμους. Μπορείτε να περιμένετε να είστε ανυπόμονοι να αναλάβετε κινδύνους και να δοκιμάσετε νέες ιδέες, έτσι ώστε αυτές οι τράπεζες να δέχονται γενικά πελάτες από τις περισσότερες χώρες του κόσμου και των περισσότερων τομέων. Βασίζεστε σε μια λογική επιμέλεια πιθανώς περισσότερο.

Προμηθευτές ηλεκτρονικού χαρτοφυλακίου

Οι ηλεκτρονικοί πάροχοι χαρτοφυλακίου κοστίζουν φθηνότερα για το κόστος συντήρησης λογαριασμού και απαιτούν μικρότερο όγκο ανά μήνα (10000+), αλλά γενικά χρεώνουν υψηλότερο κόστος ανά συναλλαγή για να αντισταθμίσουν αυτό. Εάν οι όγκοι σας αυξηθούν, θυμηθείτε – όλα είναι διαπραγματεύσιμα.

Επεξεργαστές πληρωμών καρτών

Εάν είστε μια μικρή επιχείρηση ή απλά ξεκινάτε στην Ευρώπη, ίσως είναι η καλύτερη επιλογή σας. Τα έξοδα συναλλαγής αυξάνονται σε αυτή την περίπτωση, αλλά το κόστος διαμόρφωσης και το κόστος συγκράτησης λογαριασμού είναι χαμηλά. Γενικά, αυτοί οι τύποι δημιουργούν την τεχνολογία τους σε πλατφόρμες πληρωμών MasterCard ή Visa. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με αυτό το άρθρο, στείλτε μας ένα μήνυμα στο [Email Protected] .

Πρόσθετες αναγνώσεις

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια ηλεκτρονική τράπεζα έξω από τη Γαλλία με τη γαλλική

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού στο εξωτερικό μπορεί να έχει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα, ιδίως όσον αφορά την αραίωση του κινδύνου με τη διαφοροποίηση των νομισμάτων ή της επιστροφής. Σε αυτές τις περιόδους νομισματικής αβεβαιότητας, δεν είναι πράγματι ασυμβίβαστο να θέλετε να ανοίξετε λογαριασμό εκτός της ζώνης του ευρώ ή να επισημανθούν σε δολάρια. Μικρό σημείο στην ερώτηση.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό στο Strange με το να είστε γαλλικά

Κατά την ώρα του διαδικτύου, η διεθνοποίηση των ανταλλαγών και ο ελεύθερος ανταγωνισμός, θα μπορούσαμε να πιστεύουμε νομίμως ότι το άνοιγμα ενός λογαριασμού με μια ηλεκτρονική τράπεζα έξω από τη Γαλλία είναι μια απλή επιλογή εφικτή σε μερικά κλικ σε μερικά κλικ. Είναι σαφές ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά ! Όπως οι γαλλικές ηλεκτρονικές τράπεζες που απαιτούν από τους πελάτες τους να διαμένουν στη Γαλλία, οι πιο διάσημοι ξένοι ομολόγοι τους δεν είναι πολύ ανοιχτοί στην υποδοχή των μη κατοίκων. Αναζητώντας καλά, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες λύσεις.

Διαδικτυακές τραπεζικές λύσεις εκτός της Γαλλίας σήμερα διαθέσιμες

Διατίθενται τώρα αρκετές λύσεις σε απευθείας σύνδεση τραπεζών εκτός της Γαλλίας. Προέρχονται για τη στιγμή των μικρών εγκαταστάσεων, αλλά τα οποία τείνουν να μεγαλώνουν. Σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από τις αδημοσίευτες αποδόσεις στη Γαλλία και να προσφέρετε τη δυνατότητα απελευθέρωσης του λογαριασμού σε διαφορετικό νόμισμα από το ευρώ. Οι τραπεζικές απαγορεύσεις θα βρουν μια λύση τις περισσότερες φορές πιο επωφελείς (δωρεάν κάρτες, χαμηλότερα έξοδα συγκράτησης λογαριασμού κ.λπ.) Μόνο στη Γαλλία. Μερικά παραδείγματα αυτών των ηλεκτρονικών τραπεζών εκτός της Γαλλίας που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας ..

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια αγγλική ηλεκτρονική τράπεζα

Περιστρέψτε : Δημιουργήθηκε το 2014 και με έδρα το Λονδίνο, η Revolut προσφέρει 100 % ηλεκτρονικές τραπεζικές υπηρεσίες μέσω μιας εφαρμογής. Προσφέρει δωρεάν διατήρηση λογαριασμών, mastercard ή εικονική κάρτα και δεν απαιτεί έξοδα για αγορές που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό ή σε διεθνείς μεταφορές. Αυτά είναι δυνατά σε 25 νομίσματα. Από την 1η Οκτωβρίου 2017, η εφαρμογή και ο ιστότοπος Revolut είναι διαθέσιμοι στα γαλλικά.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια πορτογαλική ηλεκτρονική τράπεζα

Banco Best (BestBank) : Εάν η Πορτογαλία δεν βρίσκεται ούτε εκτός της ζώνης ευρώ ούτε ενός φορολογικού καταφυγίου, αυτή η πορτογαλική ηλεκτρονική τράπεζα σας επιτρέπει να διαβάσετε έναν λογαριασμό δολαρίου και προσφέρει αποδόσεις υψηλότερες από αυτές που διατίθενται στη Γαλλία.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια γερμανική ηλεκτρονική τράπεζα

N26 : Αυτή η τράπεζα σας προσφέρει έναν φιλοξενούμενο λογαριασμό στη Γερμανία. Οι γάλλοι πελάτες επωφελούνται από την δωρεάν τραπεζική κάρτα και τη χρήση της στο TPE. Οι αποσύρσεις από τα DABs της περιοχής του ευρώ χρεώνονται € 2 μετά από πέντε αποσύρσεις ανά μήνα, ενώ μια προμήθεια 1,7 % του ποσού της απόσυρσης εφαρμόζεται στις αναλήψεις νομισμάτων.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια ηλεκτρονική τράπεζα αλλού στην Ευρώπη

Ιπαγβά : Μια καινοτόμος ιδέα που επιτρέπει σε μερικά κλικ για να ανοίξουν έναν ή περισσότερους λογαριασμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία ή την Ιταλία. Δεν απαιτείται ελάχιστο εισόδημα ή εκκρεμή. Ο λογαριασμός – ο οποίος μπορεί να εκφραστεί σε ευρώ, δολάρια ή βιβλία στερλίνας – διαχειρίζεται μέσω εφαρμογής Android ή iOS. Κάθε λογαριασμός με τη σχετική κάρτα του κοστίζει μόνο € 3 το μήνα !

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού σε μια ξένη ψηφιακή τράπεζα είναι γαλλική

Μπορούμε να δούμε, οι λύσεις για να ανοίξουν έναν λογαριασμό με μια ηλεκτρονική τράπεζα έξω από τη Γαλλία αρχίζουν ! Καλά νέα, ειδικά για όλους εκείνους που σχεδιάζουν να επιλέξουν μια ψηφιακή τράπεζα. Θα βρουν προσφορές πιο εύκολα και χωρίς τους περιορισμούς που τους επιβάλλονται στη Γαλλία !