Ανοικτό λογαριασμό χωρίς τράπεζα στο εξωτερικό – Sogexia, ανοίξτε έναν λογαριασμό σε ξένη τράπεζα στη Γαλλία – σοφός

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια ξένη τράπεζα στη Γαλλία: Ποιες είναι οι επιλογές σας

Contents

Αυτό συμβαίνει εάν ο ταξιδιώτης υπερβαίνει κατά λάθος το ανώτατο όριο απόσυρσης ή πληρωμής του ή εάν κλαπεί από μία από αυτές τις τραπεζικές κάρτες. Επιπλέον, ο ταξιδιώτης επωφελείται από πλεονεκτικές online τράπεζες διατηρώντας τον κύριο λογαριασμό της στην τράπεζα αναφοράς του.

Ανοίξτε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό

ξένος λογαριασμός

Όταν ζείτε στο εξωτερικό και θέλετε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό με ένα γαλλικό τραπεζικό ίδρυμα, δεν είναι πάντα εύκολο. Γιατί λοιπόν να μην επικοινωνήσετε με ένα ίδρυμα πληρωμών μάλλον όπως η Sogexia ? Αυτό σας προσφέρει τη δυνατότητα να ανοίξετε τον λογαριασμό πληρωμής σας εάν είστε κάτοικος του ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου, ακόμη και προσωρινά.

Η απλότητα του ανοίγματος λογαριασμού στο εξωτερικό

Η ιδιωτική ή η εταιρεία μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό πληρωμής από το εξωτερικό. Είτε ταξιδεύετε στην Ευρώπη είτε στο φοιτητή, αλλά και εάν είστε αλλοδαπός εθνικός στη Γαλλία, έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε λογαριασμό με τη Sogexia. Δεν υπάρχει ανάγκη για τακτικό εισόδημα ή σημαντική κατάθεση. Μπορείτε ακόμα και αν έχετε κάποια προβλήματα με το Banque de France (Banking Prohibition) να προχωρήσει στο άνοιγμα ενός λογαριασμού σε μερικά κλικ. Για να γίνει αυτό, πρέπει απλώς να δικαιολογήσετε μια διεύθυνση κατοικίας σε μία από τις ευρωπαϊκές χώρες οικονομικού διαστημικού. Μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο εξωτερικό απευθείας σε απευθείας σύνδεση σε λίγα λεπτά, να πάρετε μια τραπεζική κάρτα – χρεωστική κάρτα – και μια πλευρά για τις τραπεζικές σας λειτουργίες. Μόλις καταγραφούν τα στοιχεία σας, ο λογαριασμός σας είναι ανοιχτός. Ακόμα κι αν έχετε ήδη τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό.

Πολλά πλεονεκτήματα με Sogexia

 • Οι μεταφορές πιστώθηκαν κατά την παραλαβή
 • Πληρωμές που εμφανίζονται αμέσως στο ιστορικό σας
 • Ειδοποιήσεις πραγματικών χρόνου
 • Κατηγοριοποίηση των δαπανών ·
 • Εργαλείο παρακολούθησης.

Με την τραπεζική σας κάρτα, μπορείτε να κάνετε ψώνια στο κατάστημα ή σε απευθείας σύνδεση και αναλήψεις. Είναι δυνατό να παραγγείλετε αρκετές κάρτες mastercard ανά λογαριασμό. Έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό και έναν επιχειρηματικό λογαριασμό και αυτό από το εξωτερικό. Τα έξοδα συγκράτησης λογαριασμού είναι δωρεάν και μπορείτε να επαναφορτίσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό στο εξωτερικό με τραπεζική κάρτα ή να μεταφέρετε σε λίγα λεπτά.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σε μια ξένη τράπεζα στη Γαλλία: Ποιες είναι οι επιλογές σας?

Πλήρης οδηγός για όσους επιθυμούν να ανοίξουν λογαριασμό σε ξένη τράπεζα στη Γαλλία: Ποιες είναι οι διαθέσιμες εγκαταστάσεις ? Ποιες είναι οι διαφορές με τις γαλλικές τράπεζες ?

Για περισσότερη ευελιξία, εγγραφείτε στον λογαριασμό Wise: Μπορείτε να λάβετε μεταφορές σε ευρώ και 9 άλλα νομίσματα χωρίς κόστος, αλλά και να κάνετε συναλλαγές σε ξένο νόμισμα (μία από τις καλύτερες δυνατές συναλλαγματικές ισοτιμίες).

Οι τράπεζες ξένων δικτύων που υπάρχουν στη Γαλλία: τι είναι ?

Πολλές ξένες τράπεζες έχουν υποκατάστημα στη Γαλλία. Η γεωγραφική τους κάλυψη είναι ωστόσο πολύ άνιση.

Μεταξύ των εγκαταστάσεων που υπάρχουν στη Γαλλία, βρίσκουμε:

 • η τράπεζα της Αμερικής
 • Attijariwafa Bank Europe
 • Chaabi Bank of Morocco
 • Bforbank
 • γερμανική τράπεζα
 • HSBC
 • Τράπεζα
 • UBS
 • Unicredit

Προσοχή : Οι τράπεζες δεν προσφέρουν απαραιτήτως υπηρεσίες για ιδιωτικούς πελάτες. Μερικά από αυτά έχουν μόνο μια επενδυτική δραστηριότητα για παράδειγμα.

Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε μια ξένη τράπεζα στη Γαλλία ?

Οι ξένες τράπεζες υπόκεινται σε γαλλικό δίκαιο Ακόμα κι αν η μητρική εταιρεία δεν βρίσκεται σε άλλη χώρα.

Τα έγγραφα που πρέπει να παρέχονται και η διαδικασία για το άνοιγμα ενός λογαριασμού είναι τα ίδια όπως και στις άλλες εγκαταστάσεις.

Θα σας ρωτήσουμε τουλάχιστον:

 • Αντίγραφο της άδειας ταυτότητας, διαβατηρίου ή διαμονής.
 • Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας.
 • Χειρόγραφη υπογραφή.

Ανάλογα με τον λογαριασμό ή την κάρτα που ζητάτε, ίσως χρειαστεί να παρουσιάσετε άλλα έγγραφα υποστήριξης.

Εδώ είναι η γενική διαδικασία για την εγγραφή σε έναν τραπεζικό λογαριασμό:

 • Κάντε ένα ραντεβού για να μάθετε τη λίστα των εγγράφων για την παροχή.
 • Μεταβείτε στον οργανισμό και ζητήστε να δείτε τον σύμβουλο.
 • Επιλέξτε τον λογαριασμό που σας ενδιαφέρει.
 • Δώστε τα απαιτούμενα έγγραφα.

Μόλις ανοίξει ο λογαριασμός, απλά πρέπει να ανακτήσετε την κάρτα σας: θα πρέπει γενικά να επιστρέψετε στον οργανισμό. Ωστόσο, ορισμένες τράπεζες μπορούν να σας στείλουν στο σπίτι.

numeros_de_ computation_devises

Ξένη τράπεζα vs. Γαλλική Τράπεζα: Ποια λύση θα επιλέξει ?

Εάν μένετε στη Γαλλία και ταξιδεύετε λίγο, για να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε μια γαλλική τράπεζα είναι η πιο φυσική.

Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι οι συνθήκες τιμολόγησης είναι καλύτερες. Πάρτε το χρόνο να συγκρίνετε πριν κάνετε την επιλογή σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν ταξιδεύετε συχνά, έχοντας λογαριασμό σε μια ξένη τράπεζα μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα για αναλήψεις.

Ορισμένες εγκαταστάσεις προσφέρουν απαλλαγή από το κόστος για τις αποσύρσεις που πραγματοποιούνται στο DAB της τράπεζας. Εάν η τράπεζα είναι παρούσα στη χώρα όπου πηγαίνετε, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Είστε εκπατρισμένοι και έχετε δεσμούς στη χώρα προέλευσής σας ? Το άνοιγμα ενός λογαριασμού σε μια ξένη τράπεζα στη Γαλλία είναι μια λύση που πρέπει να λάβετε υπόψη. Η Attijariwafa Bank Europe, για παράδειγμα, προσφέρει μεταφορές στο Μαρόκο σε προτιμησιακές τιμές.

Εξωτερική ηλεκτρονική τράπεζα στη Γαλλία: Ποιες είναι οι εγκαταστάσεις που υπάρχουν ?

Με τη δημιουργία της ζώνης SEPA και την απλούστευση των οικονομικών προτύπων, πολλοί παίκτες προσφέρουν την υπηρεσία τους στη Γαλλία.

Αυτοί οι πάροχοι διακρίνονται από τις τράπεζες δικτύου από το γεγονός ότι η συνδρομή γίνεται online. Δεν χρειάζεται να μεταβείτε σε έναν οργανισμό για να ανοίξετε έναν λογαριασμό. Όλα γίνονται από μια εφαρμογή για κινητά. Στη συνέχεια, θα λάβετε την τραπεζική κάρτα στο σπίτι σας.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να σημειωθεί: Επιτρέπουν να εξοικονομήσουν συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, γεγονός που τις καθιστά πιο ενδιαφέρουσες στο εξωτερικό.

Εξωτερική Τράπεζα Γαλλίας στη Γαλλία: Πώς να βρω εκείνη που μου ταιριάζει ?

Τι να επιλέξετε: μια φυσική τράπεζα ή μια ηλεκτρονική τράπεζα ?

Ψάχνετε για μια κάρτα και έναν λογαριασμό που θα χρησιμοποιήσετε στη Γαλλία ? Επιλέξτε μια φυσική τράπεζα. Οι εθνικές συναλλαγές (συμπεριλαμβανομένων των αναλήψεων) θα επιστρέψουν σε εσάς φθηνότερες από ό, τι με μια ηλεκτρονική τράπεζα.

Με μια παραδοσιακή εγκατάσταση, έχετε πρόσβαση στο δίκτυο του οργανισμού. Πρακτικό εάν χρειάζεστε συμβουλές ή βοήθεια για εξερχόμενες συναλλαγές.

Εάν ταξιδεύετε πολύ, είναι καλύτερο να εγγραφείτε στην προσφορά μιας διαδικτυακής τράπεζας. Μερικοί από αυτούς (όπως σοφός) καθιστούν δυνατή την πραγματοποίηση αποσύρσεων, πληρωμών και μεταβιβάσεων με τη διατραπεζική επιτόκιο. Θα εξοικονομήσετε χρήματα σε σύγκριση με μια κλασική τράπεζα.

Οι ξένες ηλεκτρονικές τράπεζες που προσφέρονται στη Γαλλία είναι διεθνείς προσανατολισμένες. Ακόμα κι αν σας επιτρέπουν να κάνετε πληρωμές με κάρτα και να λαμβάνετε δωρεάν χρήματα (υπόκειται σε κατάσταση), οι αποσύρσεις θα είναι ακριβότερες από ό, τι με μια κάρτα που εκδίδεται από ξένη τράπεζα στη Γαλλία.

Εξωτερική Τράπεζα Δικτύου στη Γαλλία: Ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη ?

Αριθμός 1: Η τιμή. Κοιτάξτε πόσο το κόστος συγκράτησης του λογαριασμού, τα διάφορα έξοδα ασφάλισης και ιδιαίτερα η συμβολή της κάρτας.

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε ? Ελέγξτε εάν υπάρχουν τέλη απόσυρσης εάν μεταβείτε σε ένα DAB της ίδιας εγκατάστασης. Εάν όχι, θα αποθηκεύσετε πολλά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Ωστόσο, η τράπεζα πρέπει να είναι καλά εδραιωμένη όπου πηγαίνετε έτσι ώστε να είναι ενδιαφέρον.

Όποια και αν είναι η φυσική εγκατάσταση που επιλέγετε, οι συναλλαγές στο εξωτερικό θα επιστρέψουν σε εσάς πιο ακριβό από μια ηλεκτρονική τράπεζα. Εκτός από ειδικές περιπτώσεις.

Αν ψάχνετε για μια μακροπρόθεσμη τραπεζική λύση, ρίξτε μια ματιά σε άλλα τραπεζικά προϊόντα: δάνεια, επενδυτική λύση … μάθετε σχετικά με τα επιτόκια και τις συνθήκες για να έχετε το δικαίωμα.

Τέλος, μην διστάσετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή για κινητά της τράπεζας. Ποιες είναι οι προσφερόμενες λειτουργίες ? Είναι διαισθητικό ? Τόσες λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά μακροπρόθεσμα.

Wise: Ένας ιδανικός φορέας πληρωμής για τη Γαλλία και το εξωτερικό

Ο σοφός λογαριασμός πολλαπλών διανομής είναι προσβάσιμος σε οποιονδήποτε με διεύθυνση στη Γαλλία ή στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, επιτρέπει τη λειτουργία λειτουργιών σε νόμισμα με τη διατραπεζική επιτόκιο.

Έχει επίσης άλλα πλεονεκτήματα:

 • Χωρίς τέλη που κατέχει λογαριασμός, καμία συνεισφορά κάρτας: Πληρώνετε μόνο τα έξοδα αποστολής της κάρτας. Τότε ο σοφός θα σας χρεώσει μόνο για να χρησιμοποιήσετε.
 • Αριθμοί λογαριασμού νομισμάτων: Λάβετε πληρωμές σε ευρώ και 9 άλλα νομίσματα χωρίς κόστος.
 • Χωρίς κόστος με ένα από τα νομίσματα του λογαριασμού σας.
 • Online συνδρομή: Ανοίξτε έναν λογαριασμό από τη σοφή αίτηση, χωρίς να μετακινείτε.

Αυτή η δημοσίευση παρέχεται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν αποσκοπεί στην κάλυψη όλων των πτυχών των θεμάτων που ασχολείται με. Αυτή δεν είναι η μόνη πηγή συμβουλών για την οποία πρέπει να βασίζεστε. Πρέπει να λάβετε επαγγελματικές ή εξειδικευμένες συμβουλές πριν από τη λήψη ή για να αποχωρήσετε, για να λάβετε οποιαδήποτε απόφαση με βάση το περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή τη δημοσίευση δεν αποτελούν νομικές, φορολογικές συμβουλές ή άλλες επαγγελματικές συμβουλές από την Wise Payments Limited ή τις συνδεδεμένες εταιρείες της. Τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν εγγυώνται παρόμοιο αποτέλεσμα. Δεν κάνουμε καμία δήλωση, εγγυημένη, ρητή ή σιωπηρή, ότι το περιεχόμενο της δημοσίευσης είναι ακριβές, πλήρες ή ενημερωμένοι.

Εδώ και αλλού, τα χρήματά σας ανά πάσα στιγμή

Προσωπική χρηματοδότηση

Κλείσιμο λογαριασμού MonabanQ: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας MonabanQ ? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ? Ότι η επιστολή τερματισμού πρέπει να περιέχει ? Πρέπει να παρέχουμε έξοδα ? Ερευνα !

Σούφιαν Μπάμπα

12.09.23 Διαβάστε σε 3 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Κλείσιμο λογαριασμού LCL: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας LCL ? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ? Μπορούμε να το κάνουμε στο διαδίκτυο ? Πρέπει να παρέχουμε κόστος φράχτη ? Συγκεντρώνω !

Σούφιαν Μπάμπα

12.09.23 Διαβάστε σε 4 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Κλείνοντας τον γαλλικό τραπεζικό μου λογαριασμό: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κλείσετε τον γαλλικό τραπεζικό σας λογαριασμό ? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ? Μπορούμε να το κάνουμε στο διαδίκτυο ? Πρέπει να παρέχουμε κόστος φράχτη ? Ερευνα !

Σούφιαν Μπάμπα

12.09.23 Διαβάστε σε 3 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Λογαριασμός κλεισίματος: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό ? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ? Πρέπει να παρέχουμε έξοδα ? Είναι περίπλοκο ? Συγκεντρώνω !

Σούφιαν Μπάμπα

09.09.23 Διαβάστε σε 3 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Κλείσιμο λογαριασμού Fortuneo: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κλείσετε έναν λογαριασμό Fortuneo ? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ? Πρέπει να παρέχουμε έξοδα ? Μπορούμε να το κάνουμε στο διαδίκτυο ? Ερευνα !

Σούφιαν Μπάμπα

09.09.23 Διαβάστε σε 4 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Κλείσιμο λογαριασμού BNP Paribas: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κλείσετε έναν λογαριασμό BNP Paribas ? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και τις πληροφορίες που πρέπει να παρέχετε ? Μπορούμε να το κάνουμε στο διαδίκτυο ? Συγκεντρώνω !

Οι καλύτερες τράπεζες για ταξίδια: Ποια online τράπεζα θα πάνε στο εξωτερικό ?

Online τράπεζες για ταξίδια

Το ταξίδι στο εξωτερικό έχει κόστος. Μεταξύ των πηγών δαπανών, τα τραπεζικά έξοδα, τα οποία αυξάνονται μόλις ο χρήστης κάνει αναλήψεις και πληρωμές σε ξένο ξένο νόμισμα. Πριν προχωρήσετε σε ένα ταξίδι, γιατί να μην εγγραφείτε σε μια τραπεζική προσφορά χωρίς υποχρέωση και χωρίς κόστος στο εξωτερικό ? Βρείτε σε αυτόν τον οδηγό την επιλογή μας από τις καλύτερες τράπεζες online για να ταξιδέψετε με χαμηλότερο κόστος.

προσφέρονται έως και 120 €

Το Monabanq σας προσφέρει έως και 120 € Για ένα πρώτο άνοιγμα του τρεχούμενου λογαριασμού.

Το Boursorama Banque σας προσφέρει Μέχρι τα 100 € Για το πρώτο άνοιγμα του λογαριασμού.

Προσφέρονται μέχρι € 230

Το Fortuneo σας προσφέρει έως 230 € Για ένα πρώτο άνοιγμα λογαριασμού.

✈️ Καλύτερη τράπεζα για ταξίδια: Η κατάταξή μας

Επιλογή καλύτερων τραπεζικών καρτών για ταξίδια

�� Τύπος κάρτας �� Ωφελείται

Κάρτα fofo fortuneo

Φωσφής
0 €/μήνα

Τυπική κάρτα mastercard

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

✔् προσβάσιμη κάρτα χωρίς κατάσταση εισοδήματος
✔️ Πληρωμές και αναλήψεις χωρίς κόστος στο εξωτερικό
✔️ Απεριόριστες και δωρεάν εφήμερες εικονικές κάρτες
✔️ Πληρωμή για κινητά μέσω Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay
✔️ Πρόσβαση σε ασφάλιση και βοήθεια MasterCard
✔् προσφορές προώθησης (καλωσορίστε μπόνους, χορηγία)

Boursorama Welcome Card

καλως ΗΡΘΑΤΕ
0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

 • Μια δωρεάν προσφορά και χωρίς συνθήκες εισοδήματος
 • Μειωμένα ξένα έξοδα
 • Κλασική ασφάλιση θεώρησης
 • Πίστωση
 • Πρόγραμμα χορηγίας + γενναιόδωρη προσφορά καλωσορίσματος
 • Αποτελεσματική εφαρμογή για κινητά

Γεια σας γεια σας τραπεζική κάρτα

Γεια σας
0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

✔️ Δωρεάν τραπεζική κάρτα χωρίς συνθήκες εισοδήματος
✔️ Εξυπηρέτηση πελατών τηλεφώνου
✔️ Φρέσκια αφαίρεση σε όλο τον κόσμο στο δίκτυο BNP
✔️ Ελέγξτε την υπηρεσία παράδοσης

Περιστρεφόμενο πρότυπο
0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα MasterCard με συστηματική εξουσιοδότηση

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ
✔️ Μικρές αμοιβές στο εξωτερικό
✔️ REVOLUT Junior Account
✔️ Καινοτόμο κινητό εφαρμογή

Τυπική κάρτα N26

Πρότυπο N26
0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα MasterCard με συστηματική εξουσιοδότηση

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

✔् δωρεάν κάρτα σε έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας
✔️ 3 δωρεάν υποχωρήσεις στο ευρώ
✔् δωρεάν πληρωμές σε όλο τον κόσμο

Standard Orange Bank

0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ
✔️ Ανακαλύφθηκε εξουσιοδοτημένη
Συμπεριλαμβάνονται τα μέσα ασφάλισης πληρωμής
✔️ Καινοτόμο και αποτελεσματική εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας
✔् Virtual Advisor Διατίθεται 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
✔️ Δεν παρέμβαση παρέμβασης

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Γεια σας! : Επωφεληθείτε από 180 € που προσφέρονται με το Hello Prime και Hello One !

Εδώ είναι η λεπτομέρεια ανά προσφορά:

Καλώς ήρθατε προσφορά Hello Prime

 • Ένα: € 80 που προσφέρεται για οποιοδήποτε 1ο άνοιγμα λογαριασμού + € 100 σε κουπόνια (για οποιαδήποτε τραπεζική κινητικότητα με το Hello Start +)
 • Premium: 80 € που προσφέρεται για όλα τα 1ο άνοιγμα λογαριασμού + € 100 σε κουπόνια (για οποιαδήποτε τραπεζική κινητικότητα με Hello Start +) + € 1 το μήνα για 6 μήνες

Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά από τις 17 Αυγούστου έως τις 9 Οκτωβρίου 2023

�� Top 3 Online Banks for Travelers

Ο Ηλεκτρονικές τράπεζες αναγνωρίζονται από τους ταξιδιώτες χάρη στο δικό τους Οι προσφορές χαμηλών τιμών και οι μειωμένες τραπεζικές τιμές τους.

Fortuneo, Boursorama Banque ή Hello Bank!, Όλα προσφέρουν δωρεάν κάρτες προσαρμοσμένες για να ταξιδεύουν και ένα πιο premium εύρος για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από ένα Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη για ταξίδια.

Οι κορυφαίες 3 καλύτερες προσφορές σε απευθείας σύνδεση τραπεζών για ταξίδια

�� Τύπος κάρτας ✈* Τέλη στο εξωτερικό ☂* ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Κάρτα fofo fortuneo

Φωσφής
0 €/μήνα

Τυπική κάρτα mastercard

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ:

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

�� Απόσυρση εκτός της ζώνης ευρώ:

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό:

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ Standard MasterCard Insurance

Boursorama Welcome Card

καλως ΗΡΘΑΤΕ
0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ:

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

�� Απόσυρση εκτός της ζώνης ευρώ:

1 δωρεάν απόσυρση ανά μήνα
1,69% πέρα

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό:

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ Visa Classic Insurance

Γεια σας γεια σας τραπεζική κάρτα

Γεια σας
0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ:

�� Απόσυρση εκτός της ζώνης ευρώ:

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό:

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

✔️ Visa Classic Insurance

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Fortuneo: Προσφορές χωρίς κόστος στο εξωτερικό

Το Fortuneo είναι ένα από τα Οι καλύτερες τράπεζες για ταξίδια Με 3 προσφορές Τραπεζική κάρτα χωρίς κόστος στο εξωτερικό.

Η προσφορά εισόδου -επιπέδου Το Fosfo είναι δωρεάν και χωρίς συνθήκες εισοδήματος ή κόστος στο εξωτερικό : Το συνιστούμε σε άτομα με μειωμένο εισόδημα καθώς και Κάρτα Actoint για τα ταξίδια σας.

Οι Assidue Travelers που αναζητούν ασφαλιστική κάλυψη Premium, μπορούν να επιλέξουν περισσότερες κάρτες Fortuneo Premium, πάντα Δωρεάν αλλά υπό συνθήκες εισοδήματος.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι ελεύθερες κάρτες Fortuneo είναι υπό συνθήκες χρήσης : Επομένως, θα πρέπει να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε μετά το ταξίδι σας.

Boursorama Bank: 2 δωρεάν πιστωτική κάρτα για ταξίδια

Το Boursorama Banque προσφέρει Δύο δωρεάν τραπεζική κάρτα προσφέρει κατάλληλη για ταξιδιώτες. Με το Welcome και το Plus Premium Ultim Card, οι ταξιδιώτες θα μπορούν Πληρώστε δωρεάν τον κόσμο και να κάνετε αναλήψεις χωρίς κόστος.

Θα επιλέξουμε πιο πρόθυμα την κάρτα Ultim για να επωφεληθεί από ένα Visa Premier Insurance Cover, Περισσότερες συμφωνίες με ένα νόμισμα που περιλαμβάνεται καθώς και Οροφές εκτεταμένων δαπανών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Boursorama Welcome ή Ultim Υπό συνθήκη χρήσης, Μια σημαντική λεπτομέρεια αν θέλατε Εγγραφείτε σε ένα boursorama banque μόνο για ένα voyer.

Γεια σας Prime: Η προσφορά Hello Bank! Για ταξιδιώτες

Γεια σας!, Η θυγατρική της BNP Paribas προσφέρει μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους τακτικούς ταξιδιώτες. Χάρη στο δίκτυο του DAB BNP Paribas, Hello Bank! μπορεί να ωφελήσει τους πελάτες της από πλεονεκτήματα των τραπεζικών εξόδων για αποσύρσεις εκτός της ζώνης ευρώ.

Επιπλέον, γεια σας ως hello prime πελάτες επωφελούνται από Δωρεάν πληρωμές σε όλο τον κόσμο.

Καλά νέα για ταξιδιώτες που ψάχνουν για ένα Κάρτα για περιστασιακή χρήση : Η γεια σας είναι μια κάρτα Δωρεάν χωρίς συνθήκες χρήσης.

�� Travel With a Mobile Bank: Οι καλύτερες κάρτες Neobanc στο εξωτερικό

Κορυφαίες 3 καλύτερες προσφορές για ταξιδιώτες κινητών τραπεζών

�� Τύπος κάρτας ✈* Τέλη στο εξωτερικό ☂* ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Περιστρεφόμενο πρότυπο
0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα MasterCard με συστηματική εξουσιοδότηση

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

�� Απομάκρυνση έξω ή στη ζώνη του ευρώ:

Μέχρι 200 ​​€/μήνα και 5 αναλήψεις/μήνα χωρίς κόστος

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό:

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

❌ Χωρίς ασφαλιστική κάλυψη

Τυπική κάρτα N26

Πρότυπο N26
0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα MasterCard με συστηματική εξουσιοδότηση

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

�� Απόσυρση στη ζώνη ευρώ:

Έως και 3 δωρεάν αποσύρσεις ανά μήνα

�� Απόσυρση εκτός της ζώνης ευρώ:

Το 1,70% των ποσών που αποσύρονται

✈* Πληρωμές στο εξωτερικό:

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

❌ Χωρίς ασφαλιστική κάλυψη

Standard Orange Bank

0 €/μήνα

Διεθνής κάρτα Visa με συστηματική εξουσιοδότηση

✔️ Δεν υπάρχει κατάσταση εισοδήματος

�� Απόσυρση και πληρωμή στη ζώνη του ευρώ:

�� Απόσυρση και πληρωμή εκτός της ζώνης ευρώ:

✔️ δωρεάν και απεριόριστο

❌ Χωρίς ασφαλιστική κάλυψη

Ενημερωμένα δεδομένα Σεπτέμβριος 2023

Revolut: Μια δωρεάν κάρτα για να πετάξει

Το Λιθουανικό Neobank προσφέρει 4 κάρτες περιστροφής, όλα χωρίς συνθήκες εισοδήματος. Η κάρτα εισόδου -επιπέδου, Περιστρεφόμενο πρότυπο, είναι δωρεάν και περιλαμβάνει όλες τις δωρεάν πληρωμές σε όλο τον κόσμο και μερικές δωρεάν αποχωρήσεις σε νόμισμα ή ευρώ.

Για ορισμένες τακτικοί ταξιδιώτες, Θα χρειαστεί να ανεβείτε στο Upmarket: με ένα Premium ή Revolut Metal Card, Μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα Ασφάλιση πριμοδότησης στο εξωτερικό και εκτεταμένη δωρεάν υποχώρηση στο εξωτερικό.

N26: Δωρεάν κάρτα για τις αποδράσεις σας στο εξωτερικό

Το N26 σας προσφέρει επίσης ένα Δωρεάν κάρτα χωρίς συνθήκες εισοδήματος, να γλιστρήσει στη βαλίτσα του. Στο κλειδί, Πληρωμές χωρίς κόστος σε όλο τον κόσμο Και μερικές αποσύρσεις στη ζώνη του ευρώ.

Σημείωση: το Αναλήψεις νομισμάτων δεν περιλαμβάνονται στο πρότυπο N26. Από τότε, ευνοούμε Περιστρεφόμενο πρότυπο για τις απομακρυσμένες και N26 αποδράσεις του για αυτό Ταξιδέψτε στην Ευρώπη.

Orange Bank: Ο χάρτης των οικογενειών ταξιδιών

Η νεαρή γαλλική Outlet Orange Bank έχει τα πάντα για να ευχαριστήσει τις φυλές Globetrotteur. Πράγματι, με το δικό του Προσφορά δέσμης για όλη την οικογένεια, Η Orange Bank σας δίνει μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας, για εσάς και τα παιδιά σας και Αναλήψεις και πληρωμές χωρίς κόστος σε όλο τον κόσμο.

Η Orange Bank προσφέρει επίσης ένα Δωρεάν κάρτα, χωρίς κόστος στη ζώνη του ευρώ : Πρακτική για τους νεότερους και τους μαθητές.

�� Επιλέξτε την τραπεζική σας κάρτα για ταξίδια: Οι συμβουλές μας

Τράπεζες Έξοδα στο εξωτερικό: Τι να δώσετε προσοχή ?

Η χρήση του Τραπεζική κάρτα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό αρκετών εβδομάδων είναι αναπόφευκτο. Τα μετρητά από τη Γαλλία δεν είναι αρκετά με την πάροδο του χρόνου.

 • Το κόστος για να δοθεί προσοχή στο ταξίδι
 • Προμήθειες για αναλήψεις σε αυτόματους τραπεζικούς διανομείς (DAB), ειδικά σε νόμισμα,
 • Προμήθειες με πληρωμή με τραπεζική κάρτα όπως οι κανονισμοί αγορών στο κατάστημα ή ο τόπος διαμονής (ποσοστό ή σταθερό).

Ο Οι διαδικτυακές τράπεζες και τα neobancs είναι γενικά φθηνότερα ότι οι παραδοσιακές τράπεζες επιβεβαιώνονται όταν ταξιδεύουν Τέλη στο εξωτερικό πολύ πιο επιεική.

Παραμένει επωφελές να περάσουμε από ένα παραδοσιακή τράπεζα Όταν έχειΦυσική υπηρεσία στο εξωτερικό, Όπως το HSBC. Σε περίπτωση προβλήματος στο εξωτερικό, μπορείτε να έχετε έναν συνομιλητή στο χώρο.

Λογότυπο HSBC

Γίνετε πελάτης HSBC: Κάντε την επιλογή μιας τράπεζας κληρονομιάς για να σας συνοδεύσει

Το HSBC είναι Η πολυεπίπεδη τράπεζα για να σας βοηθήσει στην οικονομική σας στρατηγική : με ευρύ φάσμα τραπεζικών προϊόντων και ένα Προσωπικός σύμβουλος δίπλα σας, Το HSBC προσφέρει ένα Ελκυστική προσφορά τρεχούμενου λογαριασμού , Σκέψη για όλες τις ανάγκες υψηλής ποιότητας και με προϊόντα Αποδοτικά επενδυτικά προϊόντα.

Φανταστείτε μια τράπεζα εμπειρογνωμόνων μαζί σας κινητοποιήθηκε για να πραγματοποιήσετε τα έργα σας και να δημιουργήσετε τον πλούτο σας ? Η HSBC έχει αναγνωρίσει την τεχνογνωσία και ένα ευρύ φάσμα χρηματοπιστωτικών προϊόντων για να σας υποστηρίξει σε όλα τα έργα σας:

 • Χρηματοδοτείτε τα έργα σας υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις : υποθήκη και προσωπικό δάνειο
 • Αποθηκεύστε και αναπτύξτε τον πλούτο σας : Ασφάλιση ζωής, περισσότερα από 10 φυλλάδια αποταμίευσης, εμπειρογνώμονες σε συμβούλους διαχείρισης πλούτου
 • Επενδύστε σε χρηματιστηριακές αγορές χάρη σε ένα ευρύ φάσμα οικονομικών επενδύσεων σε αναγνωρισμένη εμπειρογνωμοσύνη
 • Προσαρμογή σε όλες τις στιγμές της ζωής : Διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας σε καθημερινή βάση χάρη σε μια ασφαλή εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας μεταξύ των καλύτερων βαθμολογιών στην αγορά.

Συναλλαγές στην Ελεύθερη Ζώνη Ευρώ από την αρχή του κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις πληρωμές σταυροειδών (Ιούλιος 2002), Οι πληρωμές και οι αποσύρσεις που πραγματοποιούνται στη ζώνη του ευρώ κοστίζουν την ίδια τιμή όπως στη χώρα διαμονής. Οι τράπεζες δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση Χωρίς πρόσθετα έξοδα.

Μια κινητή τράπεζα για επιπλέον ξένη χρήση

Τα neobancs έχουν ένα Ελκυστική προσφορά για συνδεδεμένους ταξιδιώτες. Για να είναι ανταγωνιστική σε σύγκριση με τις online τράπεζες, μερικοί καταργούν πλήρως το κόστος των πληρωμών συναλλάγματος και είναι ικανοποιημένοι να εφαρμόσουν ένα Προμήθεια αναλήψεων. Άλλοι προχωρούν ακόμη περισσότερο με τιμολόγηση ούτε τις πληρωμές ούτε τις αποσύρσεις στα νομίσματα.

Ρητό άνοιγμα, Γρήγορη λήψη της κάρτας, Απουσία συνθηκών εισοδήματος και συχνά κατάθεσης κατάθεσης, όλα έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέψουν να πάρετε γρήγορα μια προσφορά νεομπανκ, πριν από την αναχώρησή σας.

Χωρίς ανακαλυφθείσες τράπεζες Καλό να ξέρω : Οι ψηφιακές τράπεζες είναι εγκαταστάσεις πληρωμών. Εάν η προσφορά τους αποδειχθεί Χωρίς εισόδημα ή κατάσταση κατάθεσης, Δεν μπορούν, για παράδειγμα, να επιτρέψουν μια τραπεζική υπερανάληψη.

Ποια τράπεζα θα επιλέξει για εκτεταμένο ταξίδι ?

Για πάω στο εξωτερικό Σε κάθε ηρεμία, συνιστάται να έχετε Δύο τραπεζικοί λογαριασμοί, ένα που μπορεί να βοηθήσει το άλλο σε περίπτωση προβλημάτων.

Αυτό συμβαίνει εάν ο ταξιδιώτης υπερβαίνει κατά λάθος το ανώτατο όριο απόσυρσης ή πληρωμής του ή εάν κλαπεί από μία από αυτές τις τραπεζικές κάρτες. Επιπλέον, ο ταξιδιώτης επωφελείται από πλεονεκτικές online τράπεζες διατηρώντας τον κύριο λογαριασμό της στην τράπεζα αναφοράς του.

Μια τραπεζική κάρτα περιλαμβάνει επίσης Πολύτιμες εγγυήσεις ασφάλισης και βοήθειας σε περίπτωση συμβάντων κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού (ατυχήματα, καθυστερήσεις, πτήσεις, ασθένειες κ.λπ.Ουσία. Είναι σημαντικό να συγκρίνετε την προσφορά των τραπεζών όσον αφορά Κάρτες υψηλής ποιότητας των οποίων οι εγγυήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες.

 • Τράπεζα για ταξίδια: Η λίστα ελέγχου GlobetroTter
 • Σύγκρινέ τα επιτροπές σε ξένα νομίσματα
 • Ρυθμίστε τα Οροφές πληρωμής και απόσυρσης Πριν από την αναχώρησή σας, ώστε να μην βρεθείτε σε κατάσταση απόφραξης
 • Συμβουλεύομαι Ασφάλιση τραπεζικής κάρτας και να παρέχει πρόσθετη ταξιδιωτική ασφάλιση για μακροπρόθεσμη διαμονή
 • Εάν είστε πελάτες μιας παραδοσιακής τράπεζας, Αποτρέψτε τον τραπεζίτη σας από την αναχώρησή σας Για να αποφύγετε τυχόν απροσδόκητο μπλοκάρισμα της κάρτας σας
 • Συμβουλεύω το Δίκτυο φυσικών εγκαταστάσεων από τα οποία η τράπεζά σας έχει στη χώρα υποδοχής σας.