Πώς να μεταφέρετε ένα πακέτο αίσθησης σε ένα B & You Package?, Αλλάξτε εύκολα το πακέτο Bouygues.

Πώς να αλλάξετε το πακέτο Bouygues

Για αυτούς που Κρατήστε ένα πακέτο αίσθησης smartphone smarts Και θέλουν να αλλάξουν το πακέτο Bouygues, οι συνθήκες είναι οι εξής ανάλογα με την υπόθεση:

Πώς να μεταφέρετε ένα πακέτο αίσθησης σε ένα B & You Package ?

Σήμερα, η αλλαγή του πακέτου γίνεται ολοένα και πιο εύκολα, μέχρι το σημείο να απαιτείται μόνο μερικά κλικ. Εδώ είναι αυτό που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τα βήματα.

Μεταβείτε στο “χωρίς υποχρέωση” στο Bouygues Telecom

Όλοι οι χειριστές κινητής τηλεφωνίας έχουν τύπους με και χωρίς δέσμευση. Στην περίπτωση ενός πακέτου κινητής τηλεφωνίας με δέσμευση, πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος της περιόδου που σας δεσμεύει στον χειριστή (12 ή 24 μήνες κατά κανόνα). Είναι δυνατό να τερματίσετε μια τέτοια συνδρομή πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία, αλλά θα σας κοστίσει μερικές φορές σημαντικά έξοδα τερματισμού.

Αυτός ο κανόνας ισχύει επίσης στο Bouygues Telecom όπου ορισμένοι πελάτες επιλέγουν να μεταβούν από ένα πακέτο αίσθησης σε ένα B & You Package. Τα πακέτα αίσθησης είναι τύποι που σας εμπλέκουν, δεν είναι δυνατόν να μεταβείτε σε ένα B & You προσφέρετε (χωρίς δέσμευση) εάν ολοκληρωθεί η διάρκεια της συνδρομής σας στη σύμβασή σας. Επιπλέον, η αλλαγή του πακέτου είναι δυνατή μόνο εάν είστε ενημερωμένοι στην πληρωμή των μηνιαίων πληρωμών σας.

Φυσικά, είναι επίσης δυνατή η αντίθετη λειτουργία (που πηγαίνει από ένα B & You στην αίσθηση). Σε αυτή την περίπτωση, η συνδρομή σας πρέπει να έχει τουλάχιστον τρεις μήνες αρχαιότητας.

Πώς να αλλάξετε το πακέτο Bouygues ?

Για όλους εκείνους που δεν είναι ικανοποιημένοι με το κινητό σχέδιο Bouygues, είναι πάντα δυνατό να τερματίσετε ή να πάρετε ένα νέο πακέτο με τον χειριστή. Ανακαλύψτε στον οδηγό μας πώς να αλλάξετε το πακέτο Bouygues, πριν ή μετά το τέλος της περιόδου δέσμευσης, αλλά και πώς να μεταβείτε από ένα πακέτο αίσθησης σε ένα B & You Package και αντίστροφα και υπό ποιες συνθήκες.

Θέλετε να αλλάξετε δωρεάν το πακέτο Bouygues ?

 • Το ουσιώδες
 • Οι περισσότερες αλλαγές πακέτων Bouygues είναι δυνατές Από τον πρώτο μήνα της αρχαιότητας.
 • Οι αλλαγές πακέτων Bouygues μπορούν να γίνουν απευθείας από τότε Χώρος πελάτη online χειριστής ή από την εφαρμογή για κινητά.
 • Μπορούν να προκύψουν τέλη για Αλλάξτε το πακέτο Bouygues πριν από το τέλος της δέσμευσης ή όταν περνάτε ένα πακέτο αίσθησης σε ένα άλλο χαμηλότερο πακέτο στο ίδιο εύρος.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του πακέτου Bouygues ?

Μεταβολή της σύμβασης

Για Αλλάξτε το πακέτο Bouygues, Οι συνθήκες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο της συνδρομής που έχει εγγραφεί και η διάρκεια της δέσμευσης. Ωστόσο, οι Bouygues εφάρμοσαν πρακτικές διαδικασίες στο διαδίκτυο για Αλλάξτε το πακέτο του απλά και γρήγορα.

Οι συνθήκες για την αλλαγή του πακέτου Bouygues εξαρτώνται από τον τύπο του διακηρυγμένου πακέτου και τον τύπο του Bouygues Mobile Package Désiré. Η αλλαγή ενός B & You Packing σε ένα άλλο πακέτο του ίδιου εύρους είναι για παράδειγμα δυνατή ανά πάσα στιγμή και δεν οδηγεί σε κόστος, το B & You Range προσφέρει μόνο πακέτα Bouygues χωρίς.

Μερικές φορές είναι πιο περίπλοκο να αλλάξετε ένα πακέτο αίσθησης Bouygues, αυτά υπόκεινται σε α περίοδος δέσμευσης 12 έως 24 μηνών ανάλογα με το αν το πακέτο συνοδεύεται από ένα smartphone ή όχι.

Πώς να διαπραγματευτείτε την αλλαγή του πακέτου σας ? Εάν είστε σίγουροι ότι θέλετε να αλλάξετε το σχέδιό σας, είναι πάντα δυνατό να διαπραγματευτείτε με τον χειριστή σας σε περίπτωση πολύ περιοριστικών συνθηκών. Μια απλή αναφορά της αλλαγής του χειριστή στον προμηθευτή σας μπορεί μερικές φορές να καταστήσει δυνατή την απόκτηση πιο πλεονεκτικών συνθηκών.

Πώς να αλλάξετε το πακέτο Bouygues πριν από το τέλος της δέσμευσης ?

Είναι πάντα δυνατόν Αλλάξτε το πακέτο Bouygues πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσης Εάν ορισμένες προϋποθέσεις γίνονται σεβαστές. Η αλλαγή του πακέτου Bouygues πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσης μπορεί επίσης να οδηγήσει σε Τέλος τερματισμού ή δύναμη να επεκτείνει ξανά αυτήν την περίοδο. Σημειώστε ότι σε όλες τις περιπτώσεις, είναι επιτακτική ανάγκη να είστε ενημερωμένοι Όσον αφορά τις πληρωμές των τιμολογίων του Πριν μπορέσετε να αλλάξετε προσφορές. Εάν οι απλήρωτες εξακολουθούν να οφείλονται, τότε θα είναι Δεν είναι δυνατή η αλλαγή του πακέτου Bouygues.

Επομένως παρουσιάζονται αρκετές περιπτώσεις σε περίπτωση αλλαγής στο πακέτο αίσθησης πριν από το τέλος της περιόδου δέσμευσης:

 1. Για Αλλάξτε το πακέτο αίσθησης σε μια συσκευασία B & You, Είναι απαραίτητο να ολοκληρώσετε την περίοδο δέσμευσής σας. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, είναι τότε απαραίτητο να τερματιστεί η συσκευασία με την καταβολή των τελών τερματισμού. Τα τέλη τερματισμού συνίστανται σε όλες τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές του πρώτου έτους και το ένα τέταρτο του συνολικού ποσού των υπόλοιπων μηνιαίων πληρωμών του δεύτερου έτους. Για παράδειγμα, για το πακέτο αίσθησης στα € 31,99/μήνα (τότε € 49,99/μήνα κατά το δεύτερο έτος) με την επιφύλαξη της δέσμευσης 24 μηνών, ο τερματισμός μετά από 8 μήνες θα έχει ως αποτέλεσμα την καταβολή € 127,96 (€ 31,99 x 4 μήνες) + € 149,97 (€ 49,99 x 12 μήνες / 4) ή συνολικά € 277,93.
 2. Για Αλλαγή πακέτου αίσθησης σε ένα άλλο πακέτο αίσθησης, Δεν είναι απαραίτητο να τερματιστεί, αλλά οι συνθήκες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο της αίσθησης συνδρομής. Κατά γενικό κανόνα, όσοι επιθυμούν να αλλάξουν για ένα πακέτο υψηλότερης αίσθησης δεν θα πρέπει να ενεργοποιήσουν όταν αυτό θα ισχύει για μια αλλαγή στο πακέτο Bouygues σε ένα πακέτο χαμηλότερης αίσθησης.

Η αλλαγή ενός κινητού σχεδίου Bouygues είναι γενικά δυνατή Από τον 1ο μήνα της αρχαιότητας. Οι περισσότερες από τις αλλαγές μεταξύ των διαφόρων πακέτων Bouygues μπορούν να γίνουν από την περιοχή του πελάτη Bouygues.

Θέλετε να αλλάξετε γρήγορα τα bouygues σας ?

Η Bouygues αλλάζει το πακέτο του: το πακέτο αίσθησης

Αλλαγή για ένα άλλο πακέτο αίσθησης

Άνδρας με smartphone

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι δυνατό να αλλάξετε το πακέτο αίσθησης για ένα άλλο πακέτο στο ίδιο εύρος. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις και οι συνθήκες δεν είναι οι ίδιες σύμφωνα με αυτές.

Το πακέτο αίσθησης χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: το Έστειλε μόνο πακέτα SEN SEN Πωλείται χωρίς τηλέφωνο και υπόκειται σε δέσμευση 12 μηνών και το Πακέτα αίσθησης με smartphone Πωλείται με μειωμένο τηλέφωνο τιμών και υπόκειται σε δέσμευση 24 μηνών

Για αυτούς που Κρατήστε ένα πακέτο αίσθησης smartphone smarts Και θέλουν να αλλάξουν το πακέτο Bouygues, οι συνθήκες είναι οι εξής ανάλογα με την υπόθεση:

 • Για να μεταβείτε σε ένα άλλο πακέτο χαμηλότερων παροχών smartphone, η αλλαγή είναι δυνατή, αλλά οδηγεί σε ανάκτηση 12 μηνών. Εάν αυτή η αλλαγή εμφανιστεί πριν από 18 μήνες αρχαιότητας, ισχύουν ωστόσο το κόστος € 300.
 • Για να περάσετε σε ένα sembly sim seply, είναι απαραίτητο να μην είναι πλέον υπό δέσμευση και η αλλαγή περιλαμβάνει μια επαναφορά για 12 μήνες.

Για αυτούς που Έχετε μόνο ένα πακέτο αίσθησης SIM Sens, Οι συνθήκες για την αλλαγή του πακέτου Bouygues είναι:

 • Η αλλαγή σε ένα πακέτο SIN SENS SENS μόνο οδηγεί σε ενδυνάμωση 12 month.
 • Η αλλαγή είναι ελεύθερη σε ένα smartphone πακέτου αίσθησης.

Οι 18 μήνες της αρχαιότητας του πακέτου αίσθησης πλεονεκτήματα της προσοχής του smartphone σε αυτή την περίοδο 18 μηνών για να αποφευχθεί το κόστος των € 300 κατά τη διάρκεια της αλλαγής των πλεονεκτημάτων του πακέτου αίσθησης Smartphone. Η περίοδος των 18 μηνών ξεκινά την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης του κινητού τερματικού σταθμού.

Πώς να αλλάξετε το σχέδιο κινητής τηλεφωνίας Bouygues από την περιοχή του πελάτη ?

Για Αλλαγή πακέτου κινητής τηλεφωνίας Bouygues, Ο ευκολότερος τρόπος είναι Συνδεθείτε στην περιοχή πελατών σας Bouygues Και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Επιλέξτε “Το πακέτο μου και οι επιλογές μου” από το εν λόγω πακέτο Bouygues.
 2. Μεταβείτε στην ενότητα “Αλλαγή πακέτου” για να δείτε τα διαθέσιμα πακέτα κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με την προσφορά του.
 3. Επιλέξτε το επιθυμητό πακέτο αίσθησης. Τα έξοδα αλλαγής δυνατοτήτων υποδεικνύονται καθώς και οποιεσδήποτε επιλογές και υπηρεσίες δεν είναι συμβατές με το νέο πακέτο.
 4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Συνέχεια” για να επικυρώσετε την αλλαγή. Αναφέρεται η ημερομηνία λήψης της αλλαγής στην αίσθηση του Bouygues.

Στη συνέχεια αποστέλλονται ένα μήνυμα SMS και ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον χειριστή για επιβεβαίωση λαμβάνοντας υπόψη την αλλαγή του πακέτου Bouygues.

Πηγαίνετε από ένα πακέτο αίσθησης σε ένα πακέτο B & You

Πηγαίνετε από ένα πακέτο αίσθησης στο B & You είναι απλούστερο, δεδομένου ότι αρκεί να είναι απαλλαγμένη από τη δέσμευση στο πακέτο Sensation για τη μεταφορά. Όλες οι προσφορές B & You είναι πάντα χωρίς δέσμευση.

Για Πηγαίνετε από ένα πακέτο αίσθησης σε ένα πακέτο B & You, Η αλλαγή γίνεται από την περιοχή πελατών Bouygues:

 1. Μεταβείτε στην ενότητα “Το πακέτο και τις επιλογές μου” του σχετικού πακέτου αίσθησης.
 2. Επιλέξτε “Αλλαγή πακέτου”. Για να δείτε τις διαθέσιμες προσφορές B & You, απλά κάντε κλικ στο “B & You Package” για να μάθετε τις λεπτομέρειες των πακέτων B & You Accessible Packages.
 3. Για να επιλέξετε το πακέτο B & You, κάντε κλικ στο “SELECT” και επικυρώστε κάνοντας κλικ στο “Συνέχεια” (οι επιλογές και οι υπηρεσίες ασυμβίβαστες με το νέο πακέτο αναφέρονται στη συνέχεια).
 4. Μόλις γίνει η επικύρωση, υποδεικνύεται η ημερομηνία της αλλαγής του πακέτου Bouygues.

Στη συνέχεια, ο Bouygues στέλνει ένα SMS και ένα συνοπτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της αλλαγής για να επιβεβαιώσει τη λήψη του.

Είναι επίσης δυνατό να αλλάξετε το πακέτο Bouygues απευθείας από την εφαρμογή Πελατών Bouygues. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην ενότητα “My Lines”, για να ανακαλύψετε τα άλλα πακέτα “.

Πακέτο αλλαγής Bouygues: Το B & You Package

Αλλαγή για ένα άλλο B & You Package

Η αλλαγή που θα μεταβείτε από ένα πακέτο B & You σε ένα άλλο πακέτο στο ίδιο εύρος είναι η απλούστερη αλλαγή του πακέτου Bouygues. Το B & You σχεδιάζει να είναι χωρίς δέσμευση, χωρίς συγκεκριμένες προϋποθέσεις για το τέλος της δέσμευσης να σεβαστεί, και πάνω απ ‘όλα Χωρίς έξοδα αλλαγής.

Για Πηγαίνετε από ένα πακέτο B & You σε ένα άλλο B & You Package, Απλά συνδεθείτε στην περιοχή του πελάτη και ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

 1. Κάντε κλικ στο “My Package and My Options” της εν λόγω συσκευασίας B & You.
 2. Επιλέξτε “Αλλαγή πακέτου” και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πακέτο B & You Désiré.
 3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “SELECT” και “Συνέχεια” για να μεταβείτε στο στάδιο επικύρωσης. Εάν είναι απαραίτητο, οι επιλογές και οι υπηρεσίες που δεν είναι συμβατές με το νέο πακέτο υποδεικνύονται.
 4. Πριν από την επικύρωση, ο Bouygues υποδεικνύει την ημερομηνία αποτελεσματικής αλλαγής στο νέο πακέτο.

Λαμβάνοντας υπόψη την αλλαγή στο πακέτο B & You επιβεβαιώνεται στη συνέχεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS.

Θέλετε να πάρετε ένα πακέτο B & You?

Πηγαίνετε από ένα πακέτο B & You στο Sensation Package

Πηγαίνετε από ένα πακέτο B & You στο Sensation Package είναι μια απλή αλλαγή κινητού σχεδίου. Η μόνη προϋπόθεση είναι να επωφεληθείτε από Τρεις μήνες αρχαιότητας Για να αλλάξετε το πακέτο Bouygues. Η συνδρομή σε ένα πακέτο αίσθησης χωρίς smartphone υπόκειται σε δέσμευση 12 μηνών, ενώ η συνδρομή σε ένα πακέτο αίσθησης με το τηλέφωνο που περιλαμβάνεται υπόκειται σε δέσμευση 24 μηνών.

Ο Αλλαγή ενός B & You με πακέτο αίσθησης πραγματοποιείται από την περιοχή του πελάτη:

 • Κάντε κλικ στην ενότητα “My Package and My Options” της B & You που ενδιαφέρει και κάντε κλικ στο “Αλλαγή πακέτου”.
 • Στην ενότητα “My Current Package” επιλέγοντας “Αλλαγή του κινητού μου” και επιλέξτε το φορητό υπολογιστή της επιλογής σας για αλλαγή σε ένα smartphone πακέτου αίσθησης.
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε το επιθυμητό πακέτο αίσθησης.
 • Επικυρώστε το καλάθι και οριστικοποιήστε την παραγγελία.

Όπως και με οποιαδήποτε αλλαγή στο πακέτο Bouygues, ο χειριστής στέλνει ένα SMS και ένα email επιβεβαίωσης.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το κόστος τερματισμού στο Bouygues ?

Η Bouygues Telecom έχει κάνει έναν προσομοιωτή διαθέσιμο στους πελάτες του που υπολογίζουν τα τέλη τερματισμού σας. Ο προσομοιωτής εκτιμά τα τέλη τερματισμού ανάλογα με το πακέτο σας, τον τύπο της σύμβασής σας (με ή χωρίς δέσμευση) και τη διάρκεια της σύμβασής σας.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τερματισμό του κόστους?

 • Εάν μετακομίσετε σε μια περιοχή που δεν καλύπτεται από το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues.
 • Σε περίπτωση αναπηρίας ή ασθένειας που σας καθιστά ακατάλληλο για τη χρήση των υπηρεσιών Bouygues Telecom Services.
 • Επισκόπηση ή πτώχευση.
 • Θάνατος του κατόχου γραμμής.
 • Η ανεργία που προκαλείται από την απόλυση μόνιμης σύμβασης.
 • Κράτηση σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα για ελάχιστη διάρκεια 3 μηνών.

Πότε μπορείτε να αλλάξετε το πακέτο Bouygues ?

Είναι δυνατόν να κάνετε την αλλαγή του πακέτου Bouygues ανά πάσα στιγμή, στην περιοχή πελατών σας Bouygues.

Ενημερώθηκε στις 02/20/2023

Ο Julien εντάχθηκε στο Selectra τον Μάιο του 2019, αφού κέρδισε το μεταπτυχιακό του στη δημοσιογραφία. Φροντίζει τα νέα του Telecom και το συντακτικό προσωπικό των οδηγών Bouygues και SFR.