Société Générale Άτομα: Τράπεζα, Ασφάλειες, Αποταμιεύσεις και πάλι, Banque Société Générale για άτομα: Ο Πλήρης Οδηγός – CIIP

Société Générale για άτομα: Ο πλήρης οδηγός

Contents

Μπορείτε να βρείτε το SOBOT απευθείας στην αίτησή σας, στη σελίδα μετρητή κάνοντας κλικ στο ” Επικοινωνία »». Μπορείτε επίσης να το βρείτε στο société générale des ατόμων στα δεξιά της οθόνης σας. Απλά κάντε κλικ στο λογότυπο Sobot.

Société Générale: Η Τράπεζα των Ειδικών

Εξασλάται ως μία από τις μεγαλύτερες τραπεζικές ομάδες στη Γαλλία, το Societe Generale Να είστε μέρος, με τους Crédit Lyonnais και BNP Paribas των παλαιότερων τραπεζικών εγκαταστάσεων στη Γαλλία, επειδή το Société Générale δημιουργήθηκε το 1864. Για το σκοπό αυτό, οι παράγοντες της αγοράς δεν διστάζουν να μιλήσουν γι ‘αυτούς καλώντας τους “τα 3 παλιά”. Εάν αυτό το ψευδώνυμο δεν είναι πραγματικά κολακευτικό, δεν αμαυρώνει την εικόνα του Société Générale της πολλούς πελάτες του.

Ως γενική τράπεζα, προσφέρει πράγματι όλες τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου, αλλά και ενός επαγγελματία που μπορεί να ονειρευτεί. Μέσω του ιδιωτικού ιστότοπού του.Societe Generale.fr, προσφέρει ένα σύνολο Τραπεζικές και οικονομικές λύσεις εύκολα προσβάσιμο στους πελάτες της. Αυτό θα είναι αρκετό για να κάνει το Société Générale τη νέα σας τράπεζα ? Αποτέλεσμα στο τέλος αυτού του πλήρους οδηγού.

Τι προσφέρει η Société Générale για το άτομο ?

Γενική περιοχή κοινωνίας για άτομα

Μια τράπεζα είναι πάνω απ ‘όλα εκεί για να επιτρέψει το άνοιγμα ενός τρεχούμενου λογαριασμού. Είναι βέβαια το πρώτο προνόμιο της Société Générale. Ανάλογα με το προφίλ του πελάτη, αλλά και τις προσδοκίες ή το εισόδημά του, είναι δυνατόν Επιλέξτε μεταξύ πολλών τύπων, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς Digital Kapsul. Είναι ένας τύπος καταχώρησης που επιτρέπει τις βασικές τραπεζικές υπηρεσίες, καθώς και μια κάρτα Visa Bank. Αυτό από την άλλη πλευρά, δεν επιτρέπει την υπερανάληψη.

Αλλά είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε μια πληρέστερη φόρμουλα με το Sobrio. Με αυτό, η υπερανάληψη είναι εξουσιοδοτημένη και τα ανώτατα όρια μεταφορών ή εξουσιοδοτημένων αποσύρσεων είναι υψηλότερες από ό, τι με τον προηγούμενο τύπο. Από την κρίση Covid-19, το Οι τράπεζες έπρεπε να κάνουν μια στροφή 180 ° για να ψηφιοποιήσουν. Το Société Générale είναι επίσης παρούσα στο διαδίκτυο με άμεση υπηρεσία. Είτε πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα ή να αλληλεπιδράσετε με έναν σύμβουλο, είναι πολύ πιθανό, πηγαίνοντας από μια φυσική υπηρεσία.

Όπως θα περιγράψουμε παρακάτω, η Société Générale παρουσιάζει διάφορα χρηματοπιστωτικά προϊόντα όπως καταναλωτικό δάνειο, υποθήκη, επαναγορά στεγαστικών δανείων, αλλά και διάφορα προϊόντα αποταμίευσης.

Société Générale Financial Products για άτομα

Κάθε λιανική τράπεζα προσφέρει σχετικά παρόμοια προϊόντα. Ωστόσο, τα τραπεζικά ιδρύματα εφαρμόζουν όλα μια διαφορετική εσωτερική πολιτική. Ακόμη και αν ακολουθούν τους δείκτες αναφοράς, είναι ελεύθεροι να προτείνουν το επιτόκιο που τους φαίνεται το πιο ευνοϊκό για αυτούς.

Μπορεί επίσης να έχουν τον κίνδυνο που θα διαφέρει από εκείνη των άλλων τραπεζών σύμφωνα με τα προφίλ των ατόμων. Είτε νοικοκυριά, ηγέτες έργων ή ηγέτες επιχειρήσεων. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να συγκρίνετε τις προσφορές, πριν μεταφέρετε την επιλογή σας σε μια τράπεζα και όχι σε άλλη. Στο Societe Generale, Θα μπορείτε να εγγραφείτε στα ακόλουθα προϊόντα:

Στεγαστικών δανείων

Πιστωτική προσομοίωση Immo

Αγοράζοντας ακίνητο για να έχει απόλαυση? Δηλαδή, ζώντας σε αυτό. ή το εισόδημα κατάρτισης (επενδύσεις ενοικίασης) συχνά περιλαμβάνει τη λήψη υποθήκης. Αυτό είναι δυνατό μόνο με ένα τραπεζικό ίδρυμα. Υπάρχουν διαφορετικά είδη δανείων Που ανταποκρίνονται σε πολύ συγκεκριμένες ανάγκες, όπως το δάνειο αναμετάδοσης, για παράδειγμα όταν αγοράζετε ένα καλό ενώ το παλιό δεν έχει ακόμη πωληθεί, το δάνειο με πρόστιμο κλπ ..

Μπορούμε επίσης προτιμάτε να δανειστείτε με σταθερό επιτόκιο ; που υποθέτει ότι θα είναι πανομοιότυπο για τη διάρκεια της επιστροφής ή μάλλον μεταβλητής. Από αυτή την άποψη, είναι καλό να σημειωθεί ότι ένα επιτόκιο μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το προφίλ του αιτούντος, αλλά και τον χρόνο αποζημίωσης του δανείου.

Για να βρείτε το πιο ελκυστικό ποσοστό, η μετάβαση από έναν συγκριτή μπορεί να είναι χρήσιμη. Αλλά είναι επίσης δυνατό να ζητήσετε Εξατομικευμένη υποστήριξη σε μεσίτη υποθηκών. Η αγορά στο παλιό συχνά συνεπάγεται την εκτέλεση της εργασίας εκεί. Η επιθυμία της κυβέρνησης να κάνει λιγότερη ενέργεια -η κατανάλωση περιουσίας που διατίθεται σε άτομα πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, η εκτέλεση ανακαινίσεων απαιτεί κόστος. Γιατί να μην κοιτάξετε αν είστε επιλέξιμοι για PTZ, το διάσημο δάνειο μηδενικού επιτοκίου ?

Οι εργαζόμενοι μπορούν επίσης να πλησιάσουν τον εργοδότη τους, με ένα έργο αγοράς ακινήτων Για να δούμε αν συμβάλλει στη δράση στέγασης, Τι ονομάστηκε προηγουμένως 1% στέγαση ή 1% εργοδότης.

Ασφάλιση δανειολήπτη ή εγγύηση ενυπόθηκων δανείων

Συσχετίστηκε με την υποθήκη, η ασφάλιση δανειολήπτη είναι εγγύηση ότι κάθε τράπεζα παίρνει για να εξασφαλίσει ότι, ό, τι συμβαίνει, Θα επιστραφεί για τα χρήματα που δανείζει. Πράγματι, εάν η εξέταση του οικονομικού αρχείου του αιτούντος φαίνεται σωστή, αντανακλά μόνο μια κατάσταση σε κάποιο σημείο. Ένα ατύχημα ζωής, ένας θάνατος μπορεί να συμβεί. Πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτές τις ακραίες καταστάσεις ότι η ασφάλιση δανειολήπτη απαιτείται από την τράπεζα, Ακόμη και χωρίς νομική υποχρέωση.

Κάθε τράπεζα προσφέρει το δικό της συμβόλαιο. Ανάλογα με το προφίλ σας, μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Εκεί Η τράπεζα αμοιβαία κινδύνους Ζητώντας το ίδιο ποσό συνεισφορών από όλους τους συνδρομητές · που μπορεί να φαίνεται άδικο, αλλά σε κάθε περίπτωση εξηγεί το μεγαλύτερο κόστος τους. Να είστε προσεκτικοί επειδή πρόσφατα, η τιμή αυτής της μηνιαίας συνεισφοράς αναγνωρίζεται στον υπολογισμό του χρέους.

Σε αυτή τη θέση υπάρχουν επομένως εξοικονομήσεις που πρέπει να επιτευχθούν, χρησιμοποιώντας την ασφαλιστική αντιπροσωπεία. Ο πελάτης πράγματι δεν είναι υποχρεωμένος να βγάλει την προσφορά της τράπεζας Αλλά μπορεί να συγκρίνει τις τιμές με εξωτερικές ασφαλιστικές εταιρείες. Ένας μεσίτης, πάλι, μπορεί να αποδείξει καλές συμβουλές για να κάνετε τη σωστή επιλογή. Η τράπεζα δεν μπορεί να αρνηθεί αυτή τη λύση εάν η σύμβαση παρουσιάζει το ίδιο επίπεδο εγγυήσεων με αυτό που πρότεινε τον εαυτό της.

Καταναλωτική πίστη

Χρειάζεστε γρήγορα ένα χρηματικό ποσό για να πάτε διακοπές, να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο ή να βελτιώσετε το σπίτι σας ? Χωρίς αμφιβολία, χρειάζεστε καταναλωτική πίστη. Το Société Générale σας παρέχει Ένα δωρεάν εργαλείο για την προσομοίωση του αιτήματός σας Και δείτε αν το τρέχον χρέος σας σας επιτρέπει να προσθέσετε αυτή τη νέα μηνιαία πληρωμή.

Ανάλογα με το έργο σας, Μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο εργασίας ή αυτοκινήτου ; τα οποία γενικά επηρεάζονται δάνεια. για τα οποία πρέπει να υπάρχουν έγγραφα υποστήριξης · ή προσωπικό δάνειο. Οι τράπεζες προτιμούν την τομή αυτού του τύπου δανείου. Έτσι, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα φοιτητικό δάνειο ή να ζητήσετε την εφαρμογή μιας περιστρεφόμενης πίστωσης που σας επιτρέπει να έχετε πάντα ένα χρηματικό ποσό για να ανταποκριθείτε στο αδιάφορο.

Ανάκτηση υποθήκης

Αφού πήραμε μια υποθήκη σε μια άλλη τράπεζα, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε λίγο καιρό μετά το Société Générale προσφέρει ένα πολύ πιο ελκυστικό επιτόκιο. Όταν επιστρέφετε μια υποθήκη κατά μέσο όρο 20 χρόνια, Μπορεί να κάνει τη διαφορά αρκετών χιλιάδων ευρώ. Μερικές φορές η τράπεζα στην οποία εγγράφηκε το δάνειο δεν θέλει να ευθυγραμμιστεί και διατρέχει τον κίνδυνο να χάσει έναν πελάτη. Πρέπει στη συνέχεια να πλησιάσουμε στο Société Générale και να δούμε αν επιθυμεί να αγοράσει την υποθήκη.

Έτσι ώστε η επιστροφή της πίστωσης να είναι μια λειτουργία είναι ενδιαφέρουσα, συνιστάται ότι υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ των δύο προτάσεων. Δεν πρέπει να ξεχαστεί ότι αυτή η αλλαγή θα δημιουργήσει κόστος και ότι θα πρέπει να λάβουμε μια νέα ασφάλιση δανειολήπτη. Έχοντας ηλικία μεταξύ της πρώτης συνδρομής και αυτής, είναι σοφό ? Ένας υπολογισμός είναι απαραίτητος, πριν αποφασίσετε.

Εξασφαλίζοντας την ιδιαίτερη ιδιοκτησία του, είναι δυνατόν με τη Γενική Εταιρεία

Έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι οι ασφαλιστικές συμβάσεις είναι το προνόμιο των ασφαλιστικών εταιρειών. Αλλά εκεί και πάλι οι τράπεζες μπορούν να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο. Ακόμη και αν δεν είναι η βασική τους επιχείρηση, προσφέρουν ασφάλιση για οχήματα (μοτοσικλέτα ή αυτοκίνητο), ασφάλιση υγείας, αλλά φυσικά ασφάλιση στο σπίτι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, νόμιμα, δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά κανείς δεν θέλει να αναλάβει τον κίνδυνο να χάσει τα πάντα λόγω καταστροφής.

Όπως και με τις συμβατικές ασφαλιστικές εταιρείες, το Το Société Générale προσφέρει διάφορες φόρμουλες, διαφορετικά επίπεδα εγγύησης και επομένως πολύ διαφορετικές τιμές. Αλλά όλοι έχουν μια βασική βάση με εγγυήσεις έναντι των πιο συνηθισμένων κινδύνων, συγκεκριμένα κλοπή, πυρκαγιά, ζημιά στο νερό και σπασμένο πάγο. Μία από τις συμβουλές για τη μείωση του ποσού των συνεισφορών του είναι να αποδεχθεί μια έκπτωση. Δηλαδή ένα εξαρτημένο παραμένει. μεγαλύτερη σε περίπτωση αξίωσης.

Όπως και με τα δάνεια, Οι ασφαλιστικές συμβάσεις μπορούν να ζυγίσουν βαριά σε έναν προϋπολογισμό. Και πάλι, πρέπει να γίνει μια σύγκριση για να δούμε αν η Société Générale, με ίσα οφέλη, προσφέρει τις πιο ελκυστικές τιμές σε αυτήν την περιοχή.

Άλλα χρηματοπιστωτικά προϊόντα επενδύσεων αφιερωμένα σε άτομα

Μετά από τραπεζικές υπηρεσίες, διάφορα δάνεια και ασφάλιση, η κοινωνική Générale είναι επίσης Μια επιλογή του συνομιλητή εξοικονόμησης. Εδώ και πάλι, αυτό είναι διαθέσιμο σε πολύ διαφορετικά προϊόντα για να επιλέξετε (ή να συσσωρευτείτε) σύμφωνα με τις δυνατότητές του και το προφίλ της.

Ρυθμισμένα φυλλάδια

Ορισμένα προϊόντα αποταμίευσης ρυθμίζονται από το κράτος. Επομένως, είναι απαραίτητο η διαπίστευση για τη διανομή τους σε άτομα. Ως εκ τούτου, θα βρείτε τα φυλλάδια Société Générale Το πιο γνωστό όπως το φυλλάδιο α, Τα LDDs (Βιβλίο Ανάπτυξης Αειφόρου και Αλληλεγγύης), το Φυλλάδιο Νεολαίας ή το LEP (δημοφιλές φυλλάδιο αποταμίευσης). Όπως μερικοί από τους ανταγωνιστές του, η Société Générale δημιούργησε το δικό της φυλλάδιο: το Εξοικονόμηση και φυλλάδιο.

Έχει ορισμένα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλα, όπως το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανώτατο όριο όσον αφορά τα ποσά που έχουν κατατεθεί ή ότι βάζουν χρήματα σε αυτό για περισσότερο από 6 μήνες χωρίς να το αγγίξουν υποθέτει ένα ελαφρώς πιο δυναμικό ρυθμό.

Έργο ακινήτων: Ειδικά προϊόντα αποταμίευσης

Σκοπεύετε να αγοράσετε ένα ακίνητο ή να εργάζεστε σε ένα καλό που έχετε ήδη ? Αντί να βγάζουν μια καταναλωτική πίστωση, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να πάρουν ειδικά συμβόλαια αποταμίευσης όπως το PEL (Στέγαση Σχέδιο Ταμιευτηρίου) ή το CEL (Count Housing Count).

Ο Το PEL μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσωπική συμβολή Όταν ζητάτε δάνειο είτε στο Société Générale είτε αλλού, εάν η οικονομική κατάσταση επιτρέπει αυτό το είδος του έργου. Σαν φυλλάδια. Αυτά είναι προϊόντα που ρυθμίζονται από το κράτος και επομένως με εγγυημένο κεφάλαιο. Οι τράπεζες δεν μπορούν να τα προσαρμόσουν στην καλή θέλησή τους και απαιτείται Σέβεται ορισμένους κανόνες όπως ένα δεδομένο ανώτατο όριο. Δεν είναι δυνατόν, για παράδειγμα, να τοποθετήσετε περισσότερα από 61.200 ευρώ σε ένα pel. Το ποσό σε ένα CEL είναι λιγότερο σημαντικό: 15.300 ευρώ.

Εξοικονόμηση: Προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

D προϊόντα

Ωστόσο, δεν είναι ότι το φυλλάδιο Α να συνθέτει εξοικονόμηση και τόσο το καλύτερο. Ακόμη και αν το ποσοστό του αναζωογονήθηκε στις αρχές του 2022, είναι μόνο 1%. Μπορεί να προτιμούμε προϊόντα με άγαμα κεφάλαιο, Αλλά γενικά πιο κερδοφόρα ως ασφάλιση ζωής, ένα μπιζέλι (σχέδιο αποταμίευσης σε μετοχές), ένα PEA-PME (ίδια λειτουργία, αλλά που καθιστά δυνατή την επένδυση σε ΜΜΕ με υψηλό δυναμικό), ασφαλής λογαριασμός, ανά (σχέδια αποταμίευσης συνταξιοδότησης).

Ανάλογα με το επιλεγμένο προϊόν, ο συνδρομητής πρέπει να επιλέξει μεταξύ μιας σύμβασης μονοσπονδίας με ένα ταμείο ευρώ ή να στραφεί στη σύμβαση πολλαπλών επιχειρήματος. Λίγο πιο επικίνδυνο, αλλά εμφανίζοντας ένα πιο ελκυστικό ποσοστό απόδοσης. Σε αυτήν την περίπτωση, Τα χρηματοπιστωτικά μέσα είναι διαφορετικά (SPCI, OPCI κλπ.). Ο τραπεζικός σύμβουλος της Société Générale μπορεί να αποδειχθεί καλές συμβουλές για να επιλέξετε το καλύτερο προϊόν σύμφωνα με το προφίλ επενδυτών (συνετή, τολμηρή κλπ.).

Société Générale για άτομα: Ο πλήρης οδηγός

Société générale banque και ειδική ασφάλιση. Societegeneral

Χαρακτηρίζεται από το κόκκινο και το μαύρο τετράγωνο λογότυπό της, η Société Générale Bank είναι μία από τις μεγαλύτερες γαλλικές τράπεζες. Δημιουργήθηκε το 1864, δημιουργεί μια πελατεία ΜΜΕ και ατόμων χάρη στο δίκτυό της. Ήταν ιδιωτικοποιημένη το 1987. Σήμερα, η κοινωνία διαφοροποιεί τις δραστηριότητές της στο τράπεζα, ΑΣΦΑΛΙΣΗ, εκεί χρηματοδότηση και το συμβουλή. Η τράπεζα προσφέρει πολλές ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους χρήστες της μέσω της περιοχής του πελάτη τους. Επιπλέον, η Société Générale έχει αναπτύξει την ηλεκτρονική της τράπεζα για να προσφέρει πολλά εργαλεία για τους πελάτες της χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε. Close -up on Société Générale, η περιοχή πελατών της και οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό λογαριασμό πελάτη μου ?

Σήμερα, ο χώρος του πελάτη σας είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας Διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας. Είναι στο Διαδίκτυο ότι θα βρείτε την απάντηση στις περισσότερες από τις απαντήσεις σας. Μπορείτε να ελέγξετε το υπόλοιπο του τραπεζικού σας λογαριασμού, να ελέγξετε τις δηλώσεις λογαριασμού σας, αλλά και να κάνετε μεταφορές από το δικό σας προσωπικός χώρος. Μάθετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον διαθέσιμο χώρο 24 ώρες την ημέρα για σενα.

Αποκτήστε τον κωδικό πελάτη και τον μυστικό κωδικό σας

Η πρόσβαση σε ” Société Générale Ο λογαριασμός μου »Γίνεται πολύ ασφαλής με δύο κωδικοί : Ο κωδικός πελάτη σας και ο μυστικός κωδικός σας. Υπάρχουν αυτοί οι δύο κωδικοί, είτε είστε άτομο είτε επαγγελματίας. Μπορείτε να ανακτήσετε αυτούς τους κωδικούς από το άνοιγμα του τραπεζικού σας λογαριασμού. Ο κωδικός πελάτη σας είναι Εγγεγραμμένη στη σύμβασή σας “Société Générale Distance Bank”. Θα λάβετε το δικό σας μυστικός κωδικός Σε ταχυδρομείο Λίγο αργότερα, γενικά μια εβδομάδα.

Ξεχασμένος κωδικός σύνδεσης

Εάν έχετε ξεχάσει ή χάσετε το αναγνωριστικό σας, μπορείτε να πάτε απευθείας στον οργανισμό Για να τους ζητήσετε να σας δώσουν. Απλώς επικοινωνήστε με έναν πράκτορα υποδοχής. Μετά την επαλήθευση της ταυτότητάς σας, θα πρέπει να είναι σε θέση να σας στείλει ένα έγγραφο με τους κωδικούς σύνδεσης σας. Μπορείτε επίσης να Επικοινωνήστε με τον τραπεζικό σας σύμβουλο Για να αποκτήσετε αυτούς τους κωδικούς, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω κινητού. Μια άλλη λύση για την ανάκτηση των αναγνωριστικών σας είναι να καλέσετε εξυπηρέτηση πελατών έτσι ώστε να επικοινωνεί με τους κωδικούς ταυτοποίησης στο προσωπικό σας στο διαδίκτυο. Θα είστε σε απευθείας σύνδεση με μια τηλεόραση που θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα σας στείλει τους κωδικούς σας μέσω ανάρτησης. Μπορείς για να καλέσετε Société Générale Service Service στο 3933 ή δωρεάν αριθμός 01 42 14 31 69.

Επαναφορά του μυστικού κώδικα

Τέλος, μπορείτε επίσης άμεσα Επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας Στον Γενικό ιστότοπο ασφαλείας κάνοντας κλικ στη φούσκα “Forgotten Secret Code” στην επάνω δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας του ιστότοπου της τράπεζας. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί ο κωδικός του πελάτη σας, η ηλικία σας και η απάντηση σε μια ερώτηση μεταξύ 3 επιλογών. Αυτές οι ερωτήσεις περιστρέφονται γύρω από το IBAN, τον αριθμό του κινητού σας και τον ταχυδρομικό κώδικα του τραπεζικού σας οργανισμού. Χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν την ταυτότητά σας.

Συνδεθείτε στον ηλεκτρονικό σας προσωπικό χώρο

Τώρα που έχετε τους προσωπικούς σας κωδικούς, θέλετε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας και στις υπηρεσίες του Ο διαδικτυακός σας χώρος. Το πρώτο βήμα είναι να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα Société Générale. Για να το βρείτε, μπορείτε να εισαγάγετε διαφορετικές λέξεις -κλειδιά όπως τα “άτομα Société Générale” ή “Société Générale My Account” στη μηχανή αναζήτησης σας.

Μία φορά στο αρχική σελίδα της τράπεζας, κάντε κλικ στο ” Έκταση πελάτη »Στο πάνω δεξιά της σελίδας. Ένα παράθυρο θα ανοίξει έτσι ώστε να μπορείτε να πατήσετε τους δύο κωδικούς σας. Μόλις δοκιμαστούν οι δύο κωδικοί χρησιμοποιώντας το ψηφιακό πληκτρολόγιο, θα κατευθυνθείτε αυτόματα στην περιοχή του πελάτη σας.

Μην ξεχάσετε να διατηρήσετε αυτούς τους κωδικούς πρόσβασης αυστηρά προσωπικά. Η διατήρηση τους με ακρίβεια θα αποφύγει κάθε κίνδυνο απάτης. Θυμηθείτε επίσης να διατηρήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ενημερωμένα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ειδοποιείτε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, να προσθέσετε περισσότερη ασφάλεια στις δραστηριότητές σας, αλλά και να διευκολύνετε την ανάκτηση των αναγνωριστικών σας εάν τα χάσετε.

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της απομακρυσμένης τράπεζας μου

Το Société Générale προσφέρει πολλές υπηρεσίες για τους πελάτες της που είναι προσβάσιμοι από το χώρο του διαδικτύου “My Account” ή απευθείας στην εφαρμογή. Αυτά ομαδοποιούνται μέσα αρκετές περιοχές : Διαχείριση του λογαριασμού σας, οι τραπεζικές σας κάρτες, οι πληρωμές σας, οι μεταφορές και τα δείγματα σας ή τα έργα σας. Ανακαλύψτε μερικά.

Διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας

Το κύριο πλεονέκτημα του απομακρυσμένη τράπεζα είναι να σας επιτρέψουμε να έχετε πρόσβαση γρήγορα και παντού στο λογαριασμό σας. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τους λογαριασμούς σας υπό όλες τις περιστάσεις στο Ρύθμιση ειδοποιήσεων από την εφαρμογή. Θα λάβετε ειδοποιήσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS. Αυτή η περιοχή πελάτη σας επιτρέπει επίσης να συνομιλείτε γρήγορα και αποτελεσματικά με τον σύμβουλό σας χάρη σε ένα ασφαλές μήνυμα που διατίθεται απευθείας στην εφαρμογή. Ο σύμβουλός σας μπορεί να απαντήσει απευθείας στις ερωτήσεις σας ή μπορείτε κλείνω ραντεβού μαζί του μέσω μηνυμάτων.

Εφαρμογή Société Générale (Android και Apple)

Μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές για άτομα Société Générale σε blinds Android και στο Apple App Store:

  • Εφαρμογή iPhone – App Store
  • Εφαρμογή Android – Google Play

Οι μεταφορές σας

Ο μεταφορές είναι επίσης μια πτυχή της κλασικής τράπεζας που βρίσκουμε στην απομακρυσμένη τράπεζα. Μπορείς Προγραμματίστε τις μεταφορές σας Όταν σας ταιριάζει. Η προσθήκη ενός νέου δικαιούχου είναι επίσης πολύ γρήγορα απευθείας στην εφαρμογή. Τέλος, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε Τύπος μεταφοράς να κάνω : κλασσικός, στιγμή Ή Paylib με φίλους. Η άμεση μεταφορά καθιστά δυνατή τη μεταφορά πολύ γρήγορα (σε 10 δευτερόλεπτα) σε έναν από τους δικαιούχους σας. Το Paylib με φίλους ωθεί τη λειτουργία ακόμη περισσότερο: Δεν υπάρχει ανάγκη για νευρώσεις, μόνο ένας αριθμός τηλεφώνου σας επιτρέπει να κάνετε μια μεταφορά γρήγορα.

Η ηλεκτρονική σας τραπεζική κάρτα

Μπορείς τώρα κάρτα τράπεζας απευθείας από την εφαρμογή κινητού σας. Υπάρχουν αρκετές γρήγορες ενέργειες:

  • Αυξάνουν προσωρινά το ταβάνι της κάρτας σας
  • Προσωρινό κλείδωμα κάρτα τράπεζας
  • Δραστηριοποίηση Ή απενεργοποίηση των ηλεκτρονικών πληρωμών σας ή των αναλήψεων απόσυρσης

Η ηλεκτρονική σας τράπεζα σας επιτρέπει επίσης να πληρώνετε χωρίς επαφή με ή χωρίς κάρτα. Αυτή η τελευταία λειτουργία επιτρέπει στο κινητό σας να αντικαταστήσει την τραπεζική σας κάρτα. Μπορείτε να πληρώσετε με το smartphone σας, είτε με την Apple Pay, είτε στο Paylib με φίλους. Αυτές οι εφαρμογές σας δημιουργούν μια ηλεκτρονική κάρτα, μια ηλεκτρονική κάρτα.

Sobot, ο σύμβουλος απόστασης

Η Société Générale δημιουργεί, στην εφαρμογή της για κινητά, Ένας εικονικός βοηθός Διατίθεται 24 ώρες την ημέρα για να απαντήσετε αμέσως στις ερωτήσεις σας. Είναι επομένως πολύ πιο εύκολο για εσάς να γνωρίζετε την ισορροπία του λογαριασμού σας, το ποσό ενός λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος ή για να βρείτε την πλευρά σας. Δεν χρειάζεται πλέον να αναζητήσετε αρκετά λεπτά για να βρείτε αυτές τις πληροφορίες.

Μπορείτε να βρείτε το SOBOT απευθείας στην αίτησή σας, στη σελίδα μετρητή κάνοντας κλικ στο ” Επικοινωνία »». Μπορείτε επίσης να το βρείτε στο société générale des ατόμων στα δεξιά της οθόνης σας. Απλά κάντε κλικ στο λογότυπο Sobot.

Τράπεζα και ασφάλιση

Μεταξύ των κύριων δραστηριοτήτων του Société Générale, βρίσκουμε οικονομικές επενδύσεις Και ΑΣΦΑΛΙΣΗ. Μάθετε τι προσφέρει η Société Générale για αυτές τις δύο υπηρεσίες.

Société Générale Investments

Το Société Générale σας προσφέρει Τρεις τύποι οικονομικών επενδύσεων. Αυτές οι επενδύσεις έχουν τη μορφή τριών ” ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ τυποι »: SG France 80 Plus 7, SG Actions France και SG Flexible. Οι τραπεζικοί σύμβουλοι είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν, σύμφωνα με το εισόδημα και τις ανάγκες σας, στην πιο κατάλληλη οικονομική τοποθέτηση.

Τοποθέτηση SG France 80 Plus N ° 7 είναι μια τοποθέτηση σε μια επιλογή από γαλλικές εταιρείες. Το Société Générale αναλαμβάνει για να σας επιστρέψει τουλάχιστον το 80 % του κεφαλαίου που επενδύεται στο τέλος της τοποθέτησης εκτός από τα οφέλη που παράγονται. Αυτή η επιστροφή χρημάτων δεν λαμβάνει υπόψη το κόστος. Η τράπεζα συμβουλεύει να τοποθετήσετε το κεφάλαιό σας για 6 χρόνια.

Πράξεις SG Γαλλία είναι μια επένδυση στις γαλλικές εταιρείες ανάπτυξης. Αυτό το χαρτοφυλάκιο μετοχών διαφοροποιείται για να ελαχιστοποιηθεί οι κίνδυνοι. Η διάρκεια αυτής της τοποθέτησης πρέπει να υπερβαίνει τα 5 χρόνια.

Η τοποθέτηση Εύκαμπτος SG είναι μια επένδυση που επενδύεται σε μετοχές, ομόλογα και νομισματικά υποστηρίγματα. Αυτή η τοποθέτηση είναι “ευέλικτη” επειδή η σύνθεση του χαρτοφυλακίου της εξετάζεται τακτικά για την αντιμετώπιση των αλλαγών της χρηματοπιστωτικής αγοράς. Η συνιστώμενη διάρκεια τοποθέτησης είναι τουλάχιστον 3 χρόνια.

Ασφάλιση που προσφέρει η Société Générale

Ωστόσο, η Société Générale δεν προσφέρει μόνο οικονομικές επενδύσεις. Έχει επίσης Ένα ευρύ φάσμα ασφάλισης Διατεταγμένη σε 5 κατηγορίες:

Ποια ασφάλιση είναι υποχρεωτική; | 5ος

  • Οχήματα : Ασφάλιση αυτοκινήτων και ασφάλιση μοτοσικλέτας και σκούτερ
  • Κατοικία : Ασφάλειες Αστικής Ασφάλισης, Φοιτητική Ασφάλιση και Ιδιοκτήτης Ασφάλιση Μη Εξόρυξη και Δωρητές
  • Καθημερινοί κίνδυνοι και κίνδυνοι : Ασφάλιση Ζωής Ατυχήματος, Ασφάλιση Κινητών και Εγγύηση Μισθών μου
  • Θάνατος και εξάρτηση : Ασφάλιση θανάτου Genea, εγγύηση ανώτερου αυτονομίας και εγγύηση αυτονομίας
  • Υγεία : Συμπληρωματική υγεία

Τραπεζικοί λογαριασμοί που προσφέρουν η Société Générale

Η Société Générale Bank προσφέρει πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν όλοι ειδικότητα. Πράγματι, μερικοί είναι προσαρμοσμένοι σε ζευγάρια, άλλα σε παιδιά και εφήβους και άλλους σε φοιτητές και νέους εργαζόμενους.

Μεταξύ αυτών των τραπεζικών λογαριασμών, προτείνει η Société Générale Δύο κλασικοί λογαριασμοί : Ο ατομικός τραπεζικός λογαριασμός και το Κοινός τραπεζικός λογαριασμός. Το τελευταίο επιτρέπει σε δύο άτομα να μοιράζονται έναν τραπεζικό λογαριασμό. Εκτός από αυτούς τους δύο λογαριασμούς, η εταιρεία προσφέρει το Τραπεζικός λογαριασμός BFM Πλεονεκτήματα που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της γαλλικής αμοιβαίας τράπεζας. Αυτό σημαίνει δύο τράπεζες για την τιμή ενός και την ασφαλή εξοικονόμηση για τα μελλοντικά σας έργα.

Στη συνέχεια, η τράπεζα προσφέρει δύο συμβατικές επιλογές: το Παιδικός τραπεζικός λογαριασμός Επιτρέπει σε έναν γονέα να βάλει χρήματα για το παιδί του. Ο Τραπεζικός λογαριασμός Banxup είναι ένας τραπεζικός λογαριασμός για εφήβους, ενώ παραμένει δοκιμασμένος από τους γονείς. Αυτή η τραπεζική κάρτα δεν επιτρέπει καμία υπερανάληψη και μπορείτε να ακολουθήσετε την εξέλιξη του υπολοίπου του λογαριασμού στη δική σας περιοχή πελατών Société Générale.

Τέλος, η Société Générale προσφέρει δύο τύπους καρτών για φοιτητές και νέους εργαζόμενους. Ο φοιτητικός τραπεζικός λογαριασμός Επιτρέπει στους μαθητές να ανοίξουν λογαριασμό μόνο για € 3/μήνα, ενώ τους προσφέρουν ασφάλιση και μια διεθνή επιλογή για το ταξίδι τους. Μόνο οι φοιτητές μεταξύ 18 και 25 είναι επιλέξιμοι για αυτόν τον τραπεζικό λογαριασμό. Ο τελευταίος τραπεζικός λογαριασμός είναι α Νεαρός ενεργός λογαριασμός Ισχύει για νέους μεταξύ 18 και 29 ετών. Εκτός από την τραπεζική κάρτα και την ασφάλιση, έχετε απαλλαγεί από το λογαριασμό που διατηρεί τα 25α γενέθλιά σας και επωφεληθείτε από ένα πλεονεκτικό επιτόκιο χάρη σε ένα ενεργό νέο δάνειο.

Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο ή έκτακτη ανάγκη

Είτε πρόκειται για έκτακτη ανάγκη είτε για απλώς για να κλείσετε ραντεβού, έχετε Πολλοί τρόποι επικοινωνίας Με την κοινωνική σας τράπεζα Générale. Ο κύριος συνομιλητής σας παραμένει Σύμβουλος ότι μπορείτε να φτάσετε απευθείας Η σταθερή γραμμή του Ή με μηνύματα Μέσω της εφαρμογής.

Το Société Générale προσλαμβάνει επίσης Σύμβουλοι απομακρυσμένης τραπεζικής που μπορείτε να φτάσετε στο 3933 και τα οποία είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα. Αυτός ο αριθμός δεν είναι δωρεάν Και θα σας κοστίσει 30 σεντ ανά λεπτό εκτός από την τιμή μιας κλήσης. Αυτοί οι σύμβουλοι είναι κυρίως εκεί για να σας βοηθήσουν όταν χάσετε ή έχετε κλαπεί η μέθοδος πληρωμής σας. Αν ψάχνετε για ένα τεχνική βοήθεια, Επικοινωνία 01 42 14 58 58. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μέσω των διαφορετικών τους κοινωνικά δίκτυα : Twitter, Facebook και Instagram.

Τέλος, αν έχετε μια αξίωση, Θα πρέπει να το στείλετε, πρώτον, στον σύμβουλό σας ή στον διευθυντή της υπηρεσίας σας. Εάν η απάντηση που παρέχεται δεν είναι αρκετή για εσάς ή δεν σας πείστε, έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε απευθείας με τις σχέσεις των πελατών. Μπορείτε να τα καλέσετε στο 01 42 14 31 69 ή να τους στείλετε μια επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση:

Societe Generale
Υπηρεσία σχέσεων πελατών
BDDF/SEG/SRC
75886 Παρίσι CEDEX 18

Πώς να επικοινωνήσετε με την Société Générale Service Service για άτομα εάν χρειάζεστε βοήθεια ?

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτήν την υπηρεσία μέσω του αριθμού: 3933. Διατίθενται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και το Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω του επίσημου ιστότοπού τους. Θα βρείτε μια φόρμα επικοινωνίας όπου μπορείτε να υποβάλετε τις ανησυχίες σας.

Ποια είναι τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται από την Société Générale για την προστασία του λογαριασμού ενός ατόμου ?

Το Société Générale εφαρμόζει μια πολιτική σταθερής διακυβέρνησης και ελέγχου, καθώς και εργαλεία ελέγχου κινδύνου για την πρόληψη της απάτης, την ανίχνευση ύποπτων δραστηριοτήτων καθώς και τις ασφαλείς συναλλαγές.

Πώς λειτουργεί η ηλεκτρονική διαχείριση ενός τραπεζικού λογαριασμού στο Société Générale ?

Οι πελάτες μπορούν να συνδεθούν μέσω των προσωπικών τους αναγνωριστικών. Μόλις συνδεθούν, μπορούν να δουν τις διαθέσιμες πωλήσεις και το ιστορικό των επιχειρήσεων. Το Société Générale προσφέρει επίσης τη δυνατότητα κινητοποίησης ειδοποιήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS για να ακολουθήσουν τις κινήσεις του λογαριασμού.