B & You: Το φάσμα των σχεδίων Bouygues Telecom, αυτά τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας από 4,99 € ψεκάζουν τις τιμές στο B & You de Bouygues Telecom!

Αυτά τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας από € 4,99 ψάχνουν τις τιμές στο B & You De Bouygues Telecom

Το φάσμα των πακέτων B & You επιτρέπει στο Bouygues Telecom να αντιμετωπίζει επιθετικές προσφορές από άλλους χειριστές, ιδιαίτερα χάρη στα πακέτα 20GB και 50GB που προσαρμόζονται τακτικά στην αγορά. Το B & You έχει επίσης ρόλο “εργαστηρίου”, που είναι πρόδρομος της καινοτομίας για το Bouygues Telecom. Έτσι, οι καινοτομίες δοκιμάζονται αρχικά στο B & You Range, πριν ενδεχομένως επεκταθεί στα πακέτα αίσθησης του Bouygues Telecom.

B & You: Η σειρά των σχεδίων τηλεπικοινωνιών Bouygues

Το 2011, η Bouygues Telecom ξεκίνησε το B & You, το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους. Πρώτα προσέφερε κινητά σχέδια και στη συνέχεια μια προσφορά στο Διαδίκτυο, τώρα συνελήφθη. Το 2013, η B & You συγχωνεύθηκε με την Bouygues Telecom. Από τότε, τα πακέτα B & You Mobile έχουν διαχειριστεί πλήρως από την Bouygues Telecom.

B & You εν συντομία

Στις 18 Ιανουαρίου 2011, η Bouygues Telecom ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της θυγατρικής της B & You χαμηλού κόστους. Όπως το Orange με SOSH ή RED με SFR, η B & You Desire είναι να προσφέρετε χαμηλές τιμές -κόστους για να καλύψετε την έναρξη των δωρεάν προσφορών για κινητά στην αγορά.

Το B & παίρνετε την πλευρά της προσφοράς Μη προσφορές που συνδέονται, Στη συνέχεια, διαχειρίζεται πλήρως από τον προσωπικό του χώρο στον ιστότοπο του χειριστή.

Η B & You επίσης κυκλοφόρησε προπληρωμένες κάρτες και προσφορά πρόσβασης στο Διαδίκτυο από την ADSL, αλλά τερμάτισε αυτές τις υπηρεσίες κατά τα έτη 2013 και 2014.

Στις 17 Νοεμβρίου 2014, η Bouygues Telecom ανακοίνωσε την προσκόλληση της θυγατρικής της στη δομή της. B & You Conervise και τώρα επωφελούνται από την ίδια ακολουθία (στο κατάστημα, τηλεφωνικά) όπως κάθε προσφορά τηλεπικοινωνιών Bouygues.

Η τοποθέτηση του B & You

Μέσα από τα σχέδια του B & You, η Bouygues Telecom ασκεί μια πολιτική χαμηλής τιμής, αντιστοίχιση συχνές προσφορές, Συχνά διαθέσιμο στο “Web Excluded” (το οποίο δεν μπορεί να αφαιρεθεί στο κατάστημα).

Πακέτο 24/24 χωρίς B & You

Απεριόριστο πακέτο B & You

Το φάσμα των πακέτων B & You επιτρέπει στο Bouygues Telecom να αντιμετωπίζει επιθετικές προσφορές από άλλους χειριστές, ιδιαίτερα χάρη στα πακέτα 20GB και 50GB που προσαρμόζονται τακτικά στην αγορά. Το B & You έχει επίσης ρόλο “εργαστηρίου”, που είναι πρόδρομος της καινοτομίας για το Bouygues Telecom. Έτσι, οι καινοτομίες δοκιμάζονται αρχικά στο B & You Range, πριν ενδεχομένως επεκταθεί στα πακέτα αίσθησης του Bouygues Telecom.

Η B & You είναι ιστορικά η πρώτη μάρκα που κατάφερε να αναπτύξει ένα πραγματικό Online κοινότητα Γύρω από έναν νεαρό και τεχνολογικό πληθυσμό. Παρά τη συγχώνευση με την Bouygues Telecom, η αμοιβαία βοήθεια και η χρήση κοινωνικών δικτύων συνεχίστηκαν. Αυτή η κατάσταση ωφελήθηκε από το Bouygues Telecom στο σύνολό της, το οποίο κατάφερε να ανακτήσει τη σύγχρονη και συνδεδεμένη εικόνα του B & You διατηρώντας παράλληλα την έλξη της για μια πιο παραδοσιακή πελατεία.

Το δίκτυο B & You

Τα πακέτα B & You χρησιμοποιούν το δίκτυο Bouygues Telecom Mobile. Με εξαίρεση το πορτοκαλί, αυτό είναι το πιο σημαντικό δίκτυο 4G από τη Γαλλία, που καλύπτει τον Απρίλιο του 2018 όχι λιγότερο από 96% του πληθυσμού και το 74% της επικράτειας. Το Bouygues Telecom είναι επίσης ηγέτης όσον αφορά την υποδομή και τις κεραίες, με 10.376 εξουσιοδοτημένους ιστότοπους. Χάρη στο δικό του Συμφωνία με το SFR με SFR, Προσεγγίζει τον στόχο του να καλύψει το 99% του πληθυσμού σε 4G μέχρι τις αρχές του 2018.

Bouygues Telecom 4G Κινητή κάλυψη δικτύου

Bouygues Telecom Mobile Network Cover

Οι προσφορές που διατίθενται στο εμπόριο από την B & You

Σήμερα, το B & You είναι το όνομα του εύρους του μη δεσμευτικά πακέτα που διατίθεται στο εμπόριο από την Bouygues Telecom. Ωστόσο, για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, η B & προσφέρατε μια προσφορά πρόσβασης στο Διαδίκτυο από το ADSL.

Το παλιό B & You στο ADSL

Μεταξύ Νοεμβρίου 2013 και τέλη του 2014, η B & προσφέρατε μια προσφορά Διαδικτύου διπλό παιχνίδι Στο ADSL, συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στην ηπειρωτική Γαλλία και σε περισσότερους από 100 σταθερούς προορισμούς στο εξωτερικό. Η προσφορά, που ονομάζεται Κουτί και εσύ, ήταν με επιτόκιο € 15.99/μήνα.

Οι πελάτες που έχουν εγγραφεί πάντοτε στην προσφορά συνεχίζουν να επωφελούνται κανονικά από τις υπηρεσίες της, παρά την παύση του μάρκετινγκ της.

B & You Mobile Packages

Το B & You Range [βλ. Προσφορά], χωρίς δέσμευση, Αποτελείται από τρία πακέτα των οποίων οι τιμές είναι μεταξύ € 9,99/μήνα έως € 24,99/μήνα Εξαιρουμένων των προώθησης και αποκλεισμού του αποκλεισμένου ιστού. Βασικό, κανένα κινητό τηλέφωνο περιλαμβάνεται στη συνδρομή, αν και μπορεί να προσφερθεί επιπλέον. Ο πελάτης μπορεί στη συνέχεια να πληρώσει σε μετρητά ή μηνιαία πληρωμή.

Με την Τέλος της περιαγωγής στην Ευρώπη, Οι προσφορές περιλαμβάνουν απεριόριστες επικοινωνίες στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και την Ευρώπη. Παρακάτω είναι η λεπτομέρεια των προσφορών:

 • Τιμή: € 9.99/μήνα
 • Επικοινωνίες: Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS στη Γαλλία, την Ευρώπη και το DOM
 • Δεδομένα: 100MB σε 4G+
 • Διατίθεται σε αποκλεισμένη ή μη αποκλεισμένη έκδοση
 • Τιμή: € 19,99/μήνα
 • Επικοινωνίες: Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS στη Γαλλία, την Ευρώπη και το DOM
 • Δεδομένα: 20GB σε 4G+
 • Διεθνής: Internet 10GB/μήνα του συνολικού φακέλου στην Ευρώπη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα
 • Τιμή: € 24,99/μήνα
 • Επικοινωνίες: Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS στη Γαλλία, την Ευρώπη και το DOM
 • Δεδομένα: 50GB σε 4G+
 • Διεθνής: Απεριόριστες κλήσεις σε 120 διεθνείς προορισμούς
  Internet 20GB/μήνα του συνολικού φακέλου στην Ευρώπη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα

Το Bouygues B & You: Special Bouygues Series προσφέρει επίσης ένα Ειδική σειρά B & You : ενισχυμένα πακέτα δεδομένων και δεδομένων μειωμένη τιμή. Οι προσφορές είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια ενός περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για να μάθετε σχετικά με τις τρέχουσες προσφορές, μπορείτε να συμβουλευτείτε το Selectra Telecom Comparator.

Επικοινωνήστε με το B & You

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με ένα πακέτο B & You, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες της Bouygues Telecom:

 • Από ένα κινητό στο 614 ή από ένα σταθερό σε 1064.
 • Μέσω της CAT ή του Κοινοτικού Φόρουμ, απευθείας στον ιστότοπο Bouygues Telecom
 • Στην ταχυδρομική διεύθυνση “Bouygues Telecom, Service Service, 60436 Noailles Cedex”

Αυτά τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας από € 4,99 ψάχνουν τις τιμές στο B & You De Bouygues Telecom !

Γνωρίζετε το B & You of Bouygues Telecom Packages ? Αυτά είναι τα πακέτα χαμηλού κόστους που προσφέρονται από τον ιστορικό χειριστή Bouygues Telecom, προκειμένου να επιτρέψει σε όλους τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην ποιότητα του δικτύου τους και ότι, ύψους 4,99 ευρώ, χάνει για περίπου 5G ή ένα φάκελο ιστού 200 GB που λέμε εσείς τα πάντα για αυτά τα Super Mobile Packages.

Zoom B & You

Ένα απεριόριστο πακέτο 20 GB με B & You !

Bouygues Telecom Αυτή τη στιγμή προσφέρει ένα φτηνό πακέτο B & You με απεριόριστο πακέτο 20 GB μόνο για 9,99 €. Αυτή η προσφορά έχει εξαιρετική αξία για τα χρήματα, συμπεριλαμβανομένων κλήσεων, SMS και MMS απεριόριστος στη Γαλλία. Επωφεληθείτε από 20 GB του Διαδικτύου στη Μητροπολιτική Γαλλία και 14 GB για τα ταξίδια σας στην Ευρώπη και στα υπερπόντια τμήματα, όλα στο ισχυρό δίκτυο των Bouygues Telecom, ένα από τα καλύτερα στη Γαλλία.

20 GB B & You Package

5GB χωρίς υποχρέωση για λιγότερο από 5 €

Εάν χρειάζεστε λιγότερα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, η Bouygues Telecom προσφέρει επίσης ένα πακέτο μη δεσμευτικού 5 GB Δεδομένα μόνο για 4,99 €. Αυτό το φτηνό πακέτο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις ανάγκες επικοινωνίας και θα μπορούσε να ταιριάζει απόλυτα στα παιδιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα 5 GB σας στην ηπειρωτική Γαλλία και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, καθώς και στην Ευρώπη, ενώ απολαμβάνετε κλήσεις, SMS και MMS απεριόριστος σε μια πόλη.

Πακέτο B & You 5GB

Ένα πακέτο 5G στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από 5G με υψηλότερο όγκο δεδομένων, το Bouygues Telecom προσφέρει ένα πακέτο Super 5G στο 130 GB Για 15,99 €. Αυτό το πακέτο συνδυάζει ένα μεγάλο αριθμό δεδομένων με τη δύναμη του δικτύου της πέμπτης γενιάς των τηλεπικοινωνιών Bouygues, προσφέροντας έτσι μια εξαιρετικά γρήγορη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας. Έχετε επίσης 30 GB χρησιμοποιήσιμα στην Ευρώπη και το DOM, καθώς και κλήσεις, SMS και MMS απεριόριστος.

B & You 130 GB πακέτο

200 GB για ένα μέγιστο δεδομένων !

Για τους χρήστες που χρειάζονται πολλά δεδομένα, υπάρχει επίσης μια επιλογή που ονομάζεται το Καλοκαιρινή έκδοση με ένα κινητό σχέδιο από 200 GB Για 17,99 € κάθε μήνα ! Αυτή η σούπερ προσφορά σας δίνει πρόσβαση σε 200 GB στη Μητροπολιτική Γαλλία και 25 GB στην Ευρώπη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, πάντα με κλήσεις, SMS και MMS απεριόριστος και στο δίκτυο ποιότητας του Bouygues Telecom.