Πακέτο Bouygues χωρίς υποχρέωση: Προσφορές, πακέτο χωρίς υποχρέωση έως 100 GB με B & You από 4,99 €

Πακέτο χωρίς υποχρέωση έως 100 GB με B & You από € 4.99

Contents

Απλό, αυτό το πακέτο μη δεσμευτικού πακέτου προσφέρει:

Το πακέτο Bouygues χωρίς υποχρέωση, προσφορές χωρίς υποχρέωση διάρκειας

Επωφεληθείτε από την ελευθερία χωρίς δέσμευση επιλέγοντας ένα πακέτο B & You που προσφέρεται από τον χειριστή Bouygues Telecom ! Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας προσφοράς ? Ποια είναι τα καλύτερα πακέτα χωρίς υποχρέωση που διατίθενται στο Bouygues ? Τι σκέφτονται οι πελάτες για το πακέτο μη δεσμευτικού τους Bouygues ? Ο Jchange σας λέει τα πάντα !

Bouygues χωρίς πακέτο υποχρέωσης: Ποια προσφορά κινητής τηλεφωνίας θα επιλέξει ?

Για να αντιμετωπίσει την άφιξη της δωρεάν στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, ο φορέας εκμετάλλευσης Bouygues Telecom ξεκινά τον Ιούλιο του 2011, το φάσμα των κινητών πακέτων χωρίς δέσμευση σε ελκυστικές τιμές.

Ο B & You Packages είναι σήμερα διαθέσιμα ακόμα χωρίς υποχρέωση διάρκειας και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Το Jchange σας περιγράφει εδώ Bouygues Mobile Packages χωρίς υποχρέωση.

Γιατί να εγγραφείτε σε ένα πακέτο μη δεσμευτικού Bouygues ?

Η εγγραφή σε ένα πακέτο μη δεσμευτικής χρήσης σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από απεριόριστα 4G Bouygues διατηρώντας παράλληλα την ελευθερία σας, όλα σε ελκυστική τιμή !

Εάν διστάσετε μεταξύ ενός πακέτου με ή χωρίς δέσμευση, να γνωρίζετε ότι οι προσφορές κινητής τηλεφωνίας χωρίς διάρκεια είναι διαθέσιμες κάθε μήνα σε χαμηλότερες τιμές από τις συνδρομές με δέσμευση 12 ή 24 μηνών. Ωστόσο, δεν μπορείτε να επωφεληθείτε ένα επιδοτούμενο κινητό δηλαδή σε μια προτιμησιακή τιμή με ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues χωρίς δέσμευση.

Ένα άλλο περιουσιακό στοιχείο, επιλέγοντας ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας από Bouygues χωρίς δέσμευση, μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας σε καμία περίπτωση. Μπορείτε χωρίς δισταγμό παροχές προωθητικών προσφορών που διατίθενται τακτικά στην αγορά τηλεφωνίας για να επιτύχετε μεγάλες αποταμιεύσεις κάθε μήνα.

Τέλος, εάν οι χρήσεις σας εξελίσσονται, με ένα μη δεσμευτικό πακέτο, δεν χρειάζεται να περιμένετε μεγάλο χρονικό διάστημα 12 ή 24 μηνών για να αλλάξετε τη συνδρομή σας.

Τα καλύτερα πακέτα χωρίς B & You από Bouygues

Ο χειριστής Bouygues Telecom προσφέρει στους καταναλωτές ένα εύρος που περιλαμβάνει τρία πακέτα κινητής τηλεφωνίας B & You χωρίς σύνδεση από 9,99 ευρώ το μήνα. Και για να προσελκύσει όλο και περισσότερους χρήστες, αυτός ο φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας δεν διστάζει να ενσωματώνει τακτικά τρεις ειδικές σειρές με δεδομένα σε τιμές προώθησης χωρίς διάρκεια διάρκειας διάρκειας διάρκεια.

*Ειδικές σειρές B & You σε τιμές προώθησης είναι διαθέσιμες μέχρι τις 09/10/2019 για το άνοιγμα μιας νέας γραμμής με ή χωρίς φορητότητα του αριθμού. Η κάρτα SIM κοστίζει 10 € στην παραγγελία. Μια άλλη ένδειξη, οι τιμές στο promo ισχύουν χωρίς όρους διάρκειας, δηλαδή ότι δεν αυξάνονται μετά από μερικούς μήνες.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Bouygues Online ή επικοινωνώντας με έναν από τους συμβούλους Jechange μας. Το τελευταίο θα σας συνοδεύσει να επιλέξετε το φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues χωρίς υποχρέωση. Βρείτε επίσης το Bouygues Without Package Range στο Comparator Package Mobile.

Χαίρομαι που γνωρίζετε ότι αυτό το κινητό χειριστή προσφέρει σε ορισμένες περιόδους του έτους, όπως οι εορτασμοί του τέλους του έτους ή η έναρξη του σχολικού έτους, ένα πακέτο Bouygues χωρίς φθηνή δέσμευση. Αυτός ο χειριστής έχει ήδη διαθέσει στο εμπόριο ένα πακέτο Bouygues χωρίς δέσμευση για 2.99 ευρώ μόνο το μήνα ή ακόμα και ένα πακέτο Bouygues χωρίς δέσμευση για 4.99 ευρώ το μήνα με δεδομένα για να σερφάρετε με ειρήνη με το smartphone σας.

Οι επιλογές χωρίς δέσμευση κινητών πακέτων Bouygues

Με ένα bouygues χωρίς πακέτο κινητής τηλεφωνίας, είναι δυνατόν να εμπλουτίσετε τη συνδρομή σας με επιλογές επίσης προσβάσιμες χωρίς υποχρέωση διάρκειας. Μπορείτε να προσθέσετε τις επιλογές Bouygues Telecom στο πακέτο σας χωρίς υποχρέωση απευθείας από την περιοχή του πελάτη σας.

 • Η επιλογή αποκλεισμού Διατίθεται δωρεάν και μόνο για σχέδια 5GB και λιγότερο, σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα Bouygues μπλοκάρει το πακέτο χωρίς δέσμευση, εμποδίζοντας τις επικοινωνίες σε υπερβολικά αριθμούς, το κινητό Διαδίκτυο πέρα ​​από το φάκελο δεδομένων που περιλαμβάνεται στο πακέτο, οι επικοινωνίες από και στο εξωτερικό και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα.
 • Η απεριόριστη επιλογή Σαββατοκύριακου στο Διαδίκτυο Διατίθεται σε τιμή € 8 το μήνα με ένα μήνα που προσφέρεται, σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από το Διαδίκτυο στην ηπειρωτική Γαλλία από το τηλέφωνό σας, που δεν αφαιρείται από το φάκελο του Διαδικτύου, Σαββατοκύριακα (από το Σάββατο 0:01 έως την Κυριακή 23:59). Αυτή η επιλογή ισχύει μόνο με το πακέτο Bouygues χωρίς υποχρέωση 20 GB και την προσφορά Bouygues 50 GB χωρίς υποχρέωση με το B & You (εξαιρουμένων των ειδικών σειρών). Ο κατάλογος των επιλογών Internet ενσωματώνει επίσης το Διαδίκτυο επαναφορτίζεται από € 2 το μήνα για να εμπλουτίσει τη συνδρομή σας.
 • Η επιλογή Multi-SIM Internet Option Για πακέτα Bouygues σε € 3 το μήνα. Αυτή η επιλογή κινητής τηλεφωνίας σας επιτρέπει να μοιραστείτε το φάκελο δεδομένων της προσφοράς σας με τον 2ο εξοπλισμό χάρη σε μια 2η κάρτα SIM. Αυτή η κάρτα SIM έχει τον δικό της αριθμό τηλεφώνου.
 • “Εξωτερικές” επιλογές που σας επιτρέπουν να καλέσετε προς ορισμένους διεθνείς προορισμούς από € 6 το μήνα ή να επικοινωνήσετε και να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο από ορισμένες ξένες χώρες από € 4 το μήνα με ένα διεθνές πακέτο Bouygues.
 • Άλλες επιλογές υπηρεσιών όπως Γονικός έλεγχος σε 3 € το μήνα, Η ομάδα σε € 9,99 το μήνα, τηλεόραση Ζήστε απεριόριστα σε € 5 το μήνα, Ανοησία από 7,99 € το μήνα, Σημείωμα σε € 9,99 το μήνα…

Κριτικές πελατών σε Bouygues χωρίς πακέτα υποχρέωσης

Πριν επιλέξετε το κινητό σας σχέδιο Bouygues, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε το Κριτικές κινητές αναθεωρήσεις πελατών Bouygues και πρώην πελάτες στα πακέτα χωρίς υποχρέωση διάρκειας που προσφέρεται από αυτόν τον χειριστή κινητής τηλεφωνίας.

Συνολικά, η ανατροφοδότηση από τις μη δεσμευτικές εμπειρίες του χειριστή είναι κυρίως καλά. Την ποιότητα του Bouygues Telecom Mobile Network είναι μία από τις δυνάμεις αυτού του χειριστή. Ο εξυπηρέτηση πελατών Εκτός από τις τιμές των προσφορών που δεν δεσμεύονται εκτιμώνται από τους χρήστες B & You. Οι προωθήσεις σχετικά με το πακέτο προώθησης κινητής τηλεφωνίας ισχύουν έγκυρα χωρίς συνθήκες διάρκειας επισημαίνονται επίσης στις αναθεωρήσεις πελατών σε αυτόν τον χειριστή.

Όσον αφορά τις αδυναμίες που επισημαίνονται στις απόψεις των πελατών, ορισμένοι χρήστες καταγγέλλουν κάποια σφάλματα χρέωσης με τους χωρίς δέσμευση.

Πώς να τερματίσετε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues χωρίς υποχρέωση ?

Για να τερματίσετε το πακέτο μη δεσμευτικού σας Bouygues, είναι διαθέσιμες αρκετές λύσεις σε εσάς !

Τερματίστε το πακέτο σας χωρίς υποχρέωση χωρίς να διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας

Πρώτα απ ‘όλα, σημειώστε ότι μπορείτε να τερματίσετε το πακέτο μη δεσμευτικού σας Bouygues, ανά πάσα στιγμή χωρίς κόστος, με ειδοποίηση 10 ημερών από την παραλαβή του αιτήματος τερματισμού των Bouygues σας.

Μπορείτε να τερματίσετε την συνδρομή σας για κινητά στέλνοντας μια εγγεγραμμένη επιστολή τερματισμού με αναγνώριση παραλαβής στην ακόλουθη διεύθυνση:

Bouygues Telecom
Εξυπηρέτηση πελατών
TSA 59013, 60643 Chantilly Cedex

Μπορείτε επίσης να κάνετε το αίτημα τερματισμού σας στο διαδίκτυο από την περιοχή του πελάτη σας. Γι’αυτό :

 • Προσδιορίστε το χώρο σας
 • Επιλέξτε την ενότητα “Το πακέτο και τις επιλογές μου” από την γραμμή κινητής τηλεφωνίας που θα τερματιστεί
 • Κάντε κλικ στο κουμπί “Δεν χρειάζομαι πλέον τη γραμμή” στο κάτω μέρος της σελίδας και ακολουθήστε τα διαφορετικά βήματα τερματισμού.

Τερματίστε το πακέτο Bouygues χωρίς υποχρέωση διατηρώντας τον αριθμό σας

Εάν αλλάξετε τον χειριστή και θέλετε να μεταφέρετε τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου σας, πρέπει να κοινοποιήσετε τον κωδικό RIO στον μελλοντικό σας χειριστή τη στιγμή της νέας σας συνδρομής.

Χάρη στο δικό σας Ρίο δηλαδή το δικό σας Δήλωση ταυτότητας χειριστή, Ο νέος φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας θα είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά του αριθμού γραμμής κινητού σας καθώς και για τον τερματισμό του πακέτου Bouygues χωρίς υποχρέωση.

Για να πάρετε το Ρίο της γραμμής κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom, καλέστε το 3179 Από το τελευταίο. Θα μπορείτε να γνωρίζετε το Ρίο σας απευθείας μέσω του δωρεάν φωνητικού πλαισίου. Στο τέλος της κλήσης σας, θα λάβετε επίσης αυτόματα ένα SMS με το Ρίο σας.

Όλα για την Bouygues Telecom

 • Bouygues Telecom Mobile Packages
 • Bouygues Telecom Fiber προσφέρει
 • Bbox + Mobile Packages στο Bouygues
 • Bouygues Telecom Packages στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
 • Επανατοποθετήστε μια προσφορά bouygues

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ

Πακέτο χωρίς υποχρέωση έως 100 GB με B & You από € 4.99

Η B & You αναλαμβάνει πάντα να μειώνει τις τιμές περισσότερο για τους πελάτες της. Ένα πακέτο μη δέσμευσης με δεδομένα και 4G, όλα για ένα σε μεγάλο βαθμό προσιτό ποσοστό.

Ως ακραία ψυχρή προσέγγιση και λίγο αργότερα, Χριστουγεννιάτικες διακοπές, ο εικονικός χειριστής προσφέρει φθηνές προσφορές με ένα ενδιαφέρον φάκελο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Είναι ήδη καιρός να ενδιαφέρεστε για αυτές τις συνδρομές χαμηλού κόστους για ελκυστικό περιεχόμενο. Να προσφέρει ως δώρο στους αγαπημένους του, για ένα πακέτο 4G προς έναν επαγγελματία ή για έναν νεαρό έφηβο, αυτές οι συνδρομές αποδίδουν σε όλα τα προφίλ.

Ένα πακέτο B & You -blight: τρεις προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε

Το B & You ξεκινά ξανά Η σειρά των πακέτων 4G σε χαμηλές τιμές για μεγάλες υπηρεσίες. Πίσω σε αυτές τις ενδιαφέρουσες προσφορές που προσαρμόζονται σε όλα τα προφίλ: γκουρμέ του δεδομένα, Μικρούς προϋπολογισμούς ή άτομα που δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Διαδίκτυο. Σημειώστε ότι όλα ισχύουν μέχρι μόνο στις 9 Νοεμβρίου, μην κάνετε παρέα.

200 MB για λιγότερο από € 5/μήνα: το πακέτο 4G B & You για μικρούς προϋπολογισμούς

Αυτό το πακέτο μη δεσμευτικής υπόσχεται περιεχόμενο προσαρμοσμένο στον νεότερο. Μπορεί να είναι κατάλληλο για ένα πακέτο για έναν έφηβο του οποίου οι γονείς θέλουν να διατηρήσουν τον έλεγχο της σύνδεσης στο Διαδίκτυο, παραμένει ελκυστική. Πράγματι, με ένα Τιμή € 4,99/μήνα και απεριόριστη επικοινωνία, Ο νεαρός μπορεί να φτάσει στους αγαπημένους του ανά πάσα στιγμή. Προχωρήστε σε αυτό το φτηνό και υποσχόμενο πακέτο 4G.

B & You 200 mo πακέτο χωρίς υποχρέωση

Αυτό το πακέτο 4G προσαρμόζεται τέλεια σε μικρούς προϋπολογισμούς. Έχω Μόνο € 4.99/μήνα, προσφέρει κλήσεις, SMS και MMS Unlimited Στη Γαλλία. Χωρίς δέσμευση, επανεξετάζει ανά πάσα στιγμή για να κατευθυνθεί προς μια καλύτερη προσφορά. Για να χάσετε κανένα πλεονέκτημα στο εξωτερικό, το B & You επιτρέπει την πρόσβαση στο πακέτο για κινητά από την Ευρώπη και το DOM. Το 4G που προτείνεται στη συνδρομή έχει την ικανότητα να αναπτύσσεται παντού στη Γαλλία, χάρη στην κάλυψη του δικτύου B & You χρησιμοποιώντας τις γραμμές του Bouygues Telecom. Χρησιμοποιείται ειδικότερα για να χρησιμοποιήσει τα 100 MB του πακέτου κινητής τηλεφωνίας, αρκετά για να φανεί επειγόντως ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μια ιστοσελίδα έκτακτης ανάγκης. Στην Ευρώπη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, αυτός ο μικρός φάκελος δεδομένα Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί.

Απλό, αυτό το πακέτο μη δεσμευτικού πακέτου προσφέρει:

 • Μια μικρή τιμή χωρίς αύξηση μετά από ένα χρόνο: € 4,99/μήνα
 • κάλυψη δικτύου ποιότητας ·
 • Κλήσεις, SMS και MMS προσβάσιμα χωρίς όριο στη Γαλλία και από την Ευρώπη και το DOM
 • 200 MB του Διαδικτύου ισχύουν στις ίδιες προηγούμενες περιοχές.

Πώς να ενεργοποιήσετε την κάρτα SIM B & You;

Διαβάστε επίσης τη διαδικασία για να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας B & You SIM

Δύο Big B & You Προσφορές: από 80 G0 από € 14,99/μήνα

B & You μεγάλες προσφορές

Για γκουρμέ του Διαδικτύου, το B & You προσφέρει επίσης δύο όμορφες προσφορές με ένα μεγάλο φάκελο κινητών δεδομένων. Πρακτικές και χωρίς δέσμευση, κάθε ένα από αυτά τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας προσαρμόζεται στον χρήστη του. Με απεριόριστη επικοινωνία Όπως σε πολλές τρέχουσες προσφορές, η συνδρομή εξακολουθεί να επιτρέπει τη χρήση του δικτύου στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Φθηνό, είναι ακόμη κατάλληλο για μέτριους προϋπολογισμούς. Επικεντρωθείτε στις δύο συνδρομές 80 και 100 GB που μπορούν επίσης να ταιριάζουν εδώ ως πακέτο κινητής τηλεφωνίας για ένα παιδί.

Και στις δύο προσφορές, το πακέτο μη δεσμευτικού πακέτου πρώτα προσφορές χωρίς περιορισμούς. Επιτρέποντας να επικοινωνήσετε με το να μην εισαγάγετε ποια επαφή στη γαλλική επικράτεια, είτε με κλήσεις είτε με μηνύματα, χρησιμοποιείται επίσης από την Ευρώπη και το DOM. Πρακτικό λοιπόν για επαγγελματικά ταξίδια. Πράγματι, οι εργαζόμενοι εξοικονομούν χρήματα χωρίς να βγάζουν ένα επιπλέον διεθνές πακέτο. Μπορούν να είναι ικανοποιημένοι για να διατηρήσουν αυτό το 4G B & You ακόμα και εν κινήσει. Τελικά, Το Spotify Premium καλείται και στις δύο προσφορές. Με δωρεάν συνδρομή για τρεις μήνες, σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τη μουσική πλατφόρμα στο ροή χωρίς να ξοδεύετε τίποτα.

Τέλος, το πιο σημαντικό: Διαδίκτυο. Το πακέτο 80 GB 4G είναι 14,99 €/μήνα Χωρίς αύξηση της συσκευασίας. Το ένα στα 100 GB κοστίζει 19,99 € μηνιαία. Για μερικά ακόμη ευρώ, ένας οπαδός των κινητών δεδομένων έχει επομένως κάθε ενδιαφέρον να λάβει την πιο ακριβή συνδρομή, προκειμένου να επωφεληθεί πλήρως από το Διαδίκτυο χωρίς πολύ περιορισμό. Επιπλέον, η σύνδεση 4G προάγει τις ισχυρές και ρευστές ροές, έτσι ώστε να μην υποβληθεί σε οποιαδήποτε επιβράδυνση σε βίντεο ροή Netflix στις δημόσιες συγκοινωνίες, για παράδειγμα. Τέλος, το B & You κάνει το πλεονέκτημα περιαγωγή, Με όχι λιγότερο από 15 g από την Ευρώπη και το DOM.

Έτσι, η B & You προσφέρει δύο ελκυστικές προσφορές, συμπεριλαμβανομένων των καθενός:

 • Ένα πακέτο μη δέσμευσης, το οποίο μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή
 • κλήσεις, SMS και MMS Unlimited στη Γαλλία, και από την Ευρώπη και το DOM
 • 80 GB για € 14,99/μήνα
 • 100 GB για € 19.99 μηνιαίως
 • 15 GB περιαγωγής από την Ευρώπη και το DOM.

Περάσω Δ

Διαβάστε επίσης από ένα πακέτο αίσθησης τηλεπικοινωνιών Bouygues στο B & You

B & You Επιλογές: φθηνές και για όλα τα γούστα

B & δεν σταματάτε εκεί. Πράγματι, αυτός Προωθεί μια συνδρομή στην εικόνα του χρήστη. Ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει διάφορες επιλογές σε χαμηλές τιμές, προκειμένου να κάνει την προσφορά του μοναδική και προσωπική. Εκτός από τις πιθανές κινητές δεδομένων επαναφορτίζονται κατόπιν αιτήματος σε ελκυστικές τιμές ή την ποιότητα του δικτύου 4G που ισχύει για όλα τα κινητά σχέδια του εικονικού χειριστή, ο τελευταίος προχωράει ακόμη περισσότερο. Όλες οι επιλογές κατέχουν ένα μήνα που προσφέρεται και επίσης παραμένουν χωρίς υποχρέωση.

Επιλογές B & You

Πρώτον, το B & You προωθεί την ασφάλεια του smartphone του με το Norton. Καλή ασφάλεια για να προστατεύσετε το smartphone Android ή ακόμα και το iPhone σας. Έτσι, το Norton είναι 5 €/μήνα. Για επαγγελματίες, Η κατοχή δύο αριθμών τηλεφώνου μπορεί να είναι σημαντικός. Με το Onoff, το πακέτο 4G B & You μπορεί να περιέχει δύο αριθμούς χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη για 3 € περισσότερα ανά μήνα.

Τέλος, η καλλιέργεια ή ακόμα και η διασκεδαστική είναι σημαντική, ειδικά κατά τη διάρκεια του περιορισμού. Με λιγότερο από 10 ευρώ μηνιαία, Ο συνδρομητής έχει πρόσβαση στο Caefyn, μια αίτηση για Διαβάστε τουλάχιστον 1600 εφημερίδες. Περισσότερες δικαιολογίες για να μην γνωρίζετε τα τελευταία νέα. Τέλος, η παρακολούθηση της τηλεόρασής σας στο κινητό σας γίνεται δυνατή με το Β.τηλεόραση. Περισσότερα από 70 κανάλια προσκαλούν απεριόριστο στο κινητό για 6 ευρώ δεδομένα του μη δεσμευτικού πακέτου του.

Επομένως, οι επιλογές B & You είναι τέσσερις:

 • Onoff στις 3 €/μήνα?
 • σι.Τηλεόραση σε 6 €/μήνα
 • Norton για 5 €/μήνα
 • Cafey για € 9.99/μήνα.

Ευρωπαϊκά πακέτα χωρίς υποχρέωση

Να διαβάσετε επίσης ποια ευρωπαϊκά πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση θα επιλέξετε ?

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.