Κατεβάστε το Avast Antivirus Free 2023 για Windows, Mac, iOS, Android, Linux., Κατεβάστε δωρεάν antivirus | Προστασία Avast 2023 για υπολογιστή

Κατάλογος των διαθέσιμων περιοχών

Στείλτε αυτόματα ύποπτα αρχεία στο σύννεφο για να τα αναλύσετε. Εάν υπάρχει απειλή, όλοι οι χρήστες του Avast θα προστατευθούν.

Δωρεάν antivirus avast 2023

Δωρεάν antivirus avast 2023

Παρουσίαση δωρεάν antivirus 2023 με λήψη.com

Το Avast είναι δωρεάν antivirus που ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στη Γαλλία από την επίσημη του περίπου είκοσι χρόνια πριν. Και για καλό λόγο, η λύση είναι μία από τις λίγες που είναι εντελώς δωρεάν για όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Σήμερα, το Avast είναι ένα μεγάλο όνομα στον τομέα του antivirus, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ελεύθερος ανελκυστήρας προστασίας από ιούς και οι άλλοι τύποι του συγκεντρώνουν περισσότερα από 435 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Για το ανέκδοτο, γνωρίζετε ότι η εταιρεία γεννήθηκε στην Τσεχική Δημοκρατία στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Το Download Avast ήταν ένα αντανακλαστικό στη Γαλλία εδώ και χρόνια, καθώς οι antiviruses του συντάκτη ήταν δημοφιλείς. Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να γνωρίζετε ότι η εταιρεία αγοράστηκε από το Nortonliflock το 2021 για το ποσό των 8,6 δισ. Δολαρίων. Η ομάδα μετονομάστηκε σε Gen Digital το 2023, έχει πολλές μάρκες, κυρίως Norton, Avira, AVG και άλλοι, αλλά κάθε ένας από αυτούς συνεχίζει να εξελίσσεται με το δικό του όνομα.

Δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς

Κατεβάστε το δωρεάν antivirus avast είναι απλή και αποτελεσματική, αν μπορείτε να απολαύσετε το λογισμικό μέσα σε λίγα λεπτά. Πράγματι, εγκαθίσταται γρήγορα, μετά από τον οποίο εκτελεί την πρώτη του αναζήτηση για ιούς για να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας. Συχνά, είναι ακόμη εγκατεστημένο από προεπιλογή σε ορισμένους υπολογιστές.

Εάν η Avast έχει ένα ολόκληρο τμήμα που είναι αφιερωμένο στην προστασία της συσκευής σας μέσω μιας πλήρους ανάλυσης, γνωρίζετε ότι το λογισμικό δεν σταματά εκεί. Πράγματι, είστε ελεύθεροι να πραγματοποιήσετε μια στοχευμένη ανάλυση ορισμένων στοιχείων, να κάνετε μια εξατομικευμένη ανάλυση ή να σαρώσετε τη συσκευή κατά την εκτόξευση. Για εξατομικευμένη ανάλυση, πρέπει να επιλέξετε τα σχετικά αρχεία που σχετίζονται.

Παράλληλα, η Avast έχει ένα εργαλείο που είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο της αξιοπιστίας του WiFi σας. Από το κύριο μενού, πρέπει επίσης να επιλέξετε τους κύριους πράκτορες για να επιλέξετε τη γραμμή άμυνας σας. Είναι επίσης δυνατό να μεταβείτε στην περιοχή καραντίνας που φιλοξενεί αρχεία ενδεχομένως επικίνδυνα. Από το τελευταίο μπορείτε, για παράδειγμα, να διαγράψετε τα στοιχεία της επιλογής σας χωρίς να επηρεάσουν το υπόλοιπο της συσκευής σας όταν εξαλείφετε.

Εν ολίγοις, η λήψη Avast σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μέγιστη προστασία για το μηχάνημά σας. Επιπλέον, το λογισμικό μπορεί να καυχηθεί να παραμείνει αρκετά ελαφρύ για να διατηρήσει αμελητέο αντίκτυπο στη συσκευή, είτε πρόκειται για τον υπολογιστή σας είτε για το smartphone σας. Έτσι, είστε βέβαιοι ότι η απόδοση και η αυτονομία παραμένουν σε αυτήν όταν γυρίζει. Είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα και έχει αποδειχθεί στην τελευταία έκθεση AV-Test που δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2023.

Το Free Ativirus Avast είναι δωρεάν, πράγμα που σημαίνει ότι τα χαρακτηριστικά του είναι λογικά λίγο λιγότερο πλήρη από αυτά του ομόλογου Avast One. Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολία, ξέρετε ότι μπορείτε να πάτε από την δωρεάν έκδοση στην πληρωμένη έκδοση για να επωφεληθείτε από πρόσθετες λειτουργίες.

Αντιμέτωποι με δωρεάν antivirus avast, το Avast One περιλαμβάνει τα ίδια χαρακτηριστικά, εκτός από το ότι υπάρχει απεριόριστο VPN, ένα εργαλείο πρόληψης κατά του phishing καθώς και ταυτόχρονης χρήσης σε διάφορες συσκευές. Αυτός ο τύπος μετράει επίσης σε μια λειτουργία με τίτλο “Μην ενοχλείτε”. Όταν είναι ενεργό, δεν λαμβάνετε καμία ειδοποίηση από το λογισμικό.

Συμβατότητα

Κατεβάστε δωρεάν antivirus avast ήταν δυνατή από πολλές συσκευές. Πράγματι, μπορείτε πρώτα να αποκτήσετε το λογισμικό από έναν υπολογιστή με τις εκδόσεις Windows 7, 8, 10 και 11 (σε 32 και 64 bit). Εάν έχετε Mac, η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιεί MACOS 10.11 ή μια μεταγενέστερη έκδοση. Σημειώνουμε ότι το εργαλείο δεν λειτουργεί με το Linux.

Επιπλέον, η Avast διαθέτει μια υπηρεσία προσβάσιμη από ένα smartphone ή tablet που λειτουργεί με το Android (6.0 ή πιο πρόσφατο). Για το iPhone, είναι η δωρεάν εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας ασφαλείας ότι είναι δυνατόν να κατεβάσετε εάν έχετε iOS (14.0 ή πιο πρόσφατο).

Εάν θέλετε να πάρετε το Avast One, γνωρίζετε ότι βρίσκουμε μια εφαρμογή συμβατή με τις συσκευές Window, MacOS, Android και iOS.

Τιμή

Κατεβάστε το Avast Antivirus Free είναι… δωρεάν, όπως υποδεικνύει το όνομα του λογισμικού. Αυτό το antivirus χωρίς κόστος και χωρίς συνδρομή στοχεύει να προσφέρει μια απλή και ασφαλή λύση, όπου ο εκδότης ελπίζει ότι οι χρήστες καταλήγουν να μεταβαίνουν σε μια πληρωμένη προσφορά.

Το Avast έχει κάποιες φόρμουλες στην περιοχή της εκτός από το ελεύθερο antivirus του. Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε το Avast One, αναφέρθηκε τα χαρακτηριστικά του παραπάνω. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες των τιμών για αυτή τη συνδρομή premium.

 • Essential / A Device (PC, Mac, Android και iOS): Δωρεάν
 • Ατομικά / 5 αεροσκάφη (PC, Mac, Android και iOS) για έναν λογαριασμό: 31,08 ευρώ κατά το πρώτο έτος αντί για 89,99 ευρώ
 • Οικογένεια / 30 αεροσκάφη (PC, Mac, Android και iOS) για έξι λογαριασμούς: 41,88 ευρώ κατά το πρώτο έτος αντί για 119,99 ευρώ

Σε αυτό, πρέπει να θυμόμαστε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε εντελώς χρησιμοποιώντας δωρεάν antivirus avast και μετά μεταβείτε σε μια πληρωμένη προσφορά αργότερα, είτε Avast το ένα ή το άλλο. Διαφορετικά, γνωρίζετε ότι είστε εντελώς ελεύθεροι να διατηρήσετε την προσφορά χωρίς κόστος.

Με όλες τις πληρωμένες προσφορές του, το Avast περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών.

Εναλλακτικές λύσεις για το Avast

Το δωρεάν antivirus avast είναι μια εξαιρετική επιλογή στην αγορά. Το λογισμικό έχει την αξία του να είναι ελαφρύ και δωρεάν, που σας αφήνει όλη την ώρα να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν, ακόμη και αν σημαίνει μετάβαση σε μια συνδρομή premium αργότερα. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε να βρείτε αρκετές εναλλακτικές λύσεις, κυρίως δωρεάν ασφάλεια Avira.

Αντί να κατεβάσετε το Avast, μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν ασφάλεια Avira. Εάν αυτό το εμπορικό σήμα ανήκει στην ίδια ομάδα, δημοσιεύεται με το δικό της όνομα, όπου αυτός ο τύπος μπορεί να καυχηθεί ότι είναι ελεύθερος επίσης. Με τον ίδιο τρόπο, βρίσκουμε αυτό το antivirus σε συσκευές που λειτουργούν με Windows, MacOS, Android και iOS.

Όπως το δωρεάν antivirus, η Avira Free Security περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες. Με αυτή την έννοια, υπάρχουν εργαλεία για την ανίχνευση και την εξάλειψη των ιών καθώς και του διαχειριστή κωδικών πρόσβασης που σας επιτρέπει να μην ξεχνάτε πλέον τους κωδικούς σας (και να αποφύγετε την τοποθέτηση του ίδιου κάθε φορά).

Από την άλλη πλευρά, το AVG antivirus είναι επίσης μια καλή εναλλακτική λύση για το Avast. Για άλλη μια φορά, το δύο λογισμικό ανήκει στην ίδια ομάδα, όπου το δεύτερο είναι συμβατό με αρκετές συσκευές ενώ είναι δωρεάν. Όσον αφορά τα εργαλεία του, περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την καταπολέμηση των ιών και των εξωτερικών απειλών. Εάν είναι λιγότερο γνωστό από τους ομολόγους της στη Γαλλία, παραμένει διαθέσιμη στη χώρα.

Εάν θέλετε ένα Antivirus αναφοράς που θέλει να είναι πιο πλήρες και πιο ασφάλιστρο, μπορείτε να δοκιμάσετε την ασφάλεια του Διαδικτύου BitDefender. Ο εκδότης του ίδιου ονόματος συγκεντρώνει περισσότερα από 500 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, ενώ αυτή η προσφορά είναι συμβατή με τα Windows. Για να το αποκτήσετε σε Windows, MacOS, Android και iOS, πρέπει να επιλέξετε τη συνολική φόρμουλα ασφαλείας Bitdefender. Με όλους τους τύπους, επωφεληθείτε από μια δοκιμαστική περίοδο χωρίς κόστος 30 ημερών.

Παρουσίαση του δωρεάν antivirus 2023 από τον εκδότη

Δωρεάν avast antivirus Προσφέρει βασική προστασία από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Περιλαμβάνει σάρωση για το εγχώριο δίκτυό σας, το οποίο ανιχνεύει 12 τύπους σφαλμάτων ασφαλείας στον δρομολογητή σας καθώς και έναν εντελώς νέο διαχειριστή κωδικού πρόσβασης που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε όλους τους λογαριασμούς σας χρησιμοποιώντας έναν κωδικό πρόσβασης. Δωρεάν avast antivirus Βλέποντας τον εαυτό του ανταμείβεται από το PC Mag που αποδίδει ένα σημείωμα 4,5 από τα 5 καθώς και την αναφορά “εξαιρετική” κατά τη διάρκεια του βραβείου επιλογής του PC Mag’s Editor’s Choice.

Δωρεάν χαρακτηριστικά Avast Antivirus

 • Συνεχής προστασία από τους ιούς και το λογισμικό κατασκοπείας
 • Καθιστά δυνατή την εξασφάλιση της αξιοπιστίας των ηλεκτρονικών γραμμάτων που αποστέλλονται και λαμβάνονται
 • Προστατεύει τις λοιμώξεις από το λογισμικό άμεσων μηνυμάτων
 • Αποτρέπει τις επιθέσεις από εκτροπές ιστοσελίδων
 • Αποκαλύπτει τις σημειώσεις φήμης των ιστότοπων που απονέμονται από την κοινότητα

Στις τεχνολογίες του σκάφους:

 • Κινητήρας προστασίας από ιούς και αντι-ένωσης
 • Προστασία αντι-rootkit σε πραγματικό χρόνο
 • Αντιπρόσωπος αρχείων / ασπίδα email
 • Ασπίδα ιστού
 • P2P/άμεση ασπίδα μηνυμάτων
 • Πράκτορας δικτύου
 • Ύποπτος πράκτορας μετοχών

Κατεβάστε δωρεάν antivirus. Αφήστε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κυβερνοχώρο

Προστατέψτε τον εαυτό σας από ιούς και άλλα κακόβουλα λογισμικά με δωρεάν antivirus. Ο Avast υπερασπίζεται την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των 435 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Διατίθεται επίσης για Mac, Android και iOS
Διατίθεται επίσης για PC, Android και iOS
Διατίθεται επίσης για PC, Mac και iOS
Διατίθεται επίσης για υπολογιστή, Mac και Android

Καλύτερη προστασία 2022

Καλύτερη κατάταξη 2022
Κατεβάστε δωρεάν antivirus

Καλύτερη κατάταξη 2022
Ασφαλίστε πλοήγηση και μηνύματα
Ασφάλεια δικτύου Wi-Fi
Εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση
Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο
Δωρεάν avast antivirus
Παγκοσμίου φήμης antivirus, για όλες τις συσκευές

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, δημιουργήσαμε ένα λογισμικό προστασίας από ιούς το οποίο είναι εύκολο στη χρήση και εξοπλισμένο με το μεγαλύτερο δίκτυο ανίχνευσης απειλών στον κόσμο, που τροφοδοτείται από μηχανική μάθηση και παροχή ασφάλειας δικτύου που δεν επιβραδύνει καμία συσκευή (PC, Mac, Android ή iPhone).

Προτιμάτε να κατεβάσετε το Avast One ?

Το Avast One περιέχει το βραβείο μας -λογισμικό προστασίας από ιούς, καθώς και μερικά από τα καλύτερα εργαλεία καθαρισμού και προστασίας από την καλύτερη εμπιστευτικότητα, όλα σε μια ενιαία πρακτική λήψη.

6 στρώματα προστασίας από ιούς

Η ολοκληρωμένη προστασία των λειτουργικών συστημάτων δεν είναι πάντα αρκετή. Με το δωρεάν Antivirus Avast, μπορείτε να εκτελέσετε αυτόματα έξυπνες αναλύσεις (σε λογισμικό, αρχεία ή εφαρμογές) και να ανιχνεύσετε οποιαδήποτε πιθανή μπροστινή πόρτα για κακόβουλο λογισμικό, να στείλετε ύποπτα αρχεία για ανάλυση σύννεφων, να λάβετε ειδοποιήσεις σε περίπτωση απειλών κ.λπ.

Αναλύστε τις συσκευές σας για να ανιχνεύσετε τρωτά σημεία που είναι δύσκολο να βρεθούν.

Στείλτε αυτόματα ύποπτα αρχεία στο σύννεφο για να τα αναλύσετε. Εάν υπάρχει απειλή, όλοι οι χρήστες του Avast θα προστατευθούν.

Ύποπτος πράκτορας μετοχών
Να ειδοποιηθεί αμέσως εάν μια από τις εφαρμογές σας ξαφνικά συμπεριφέρεται ύποπτα.
Να ειδοποιηθεί σε περίπτωση ύποπτων αρχείων (για να περιορίσετε τους κινδύνους ανοίγματος).

Αναλύστε τις συσκευές σας όταν το σύστημά σας είναι απενεργοποιημένο, για να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό χωρίς κανένα κίνδυνο.

Αποθηκεύστε δυνητικά επικίνδυνα αρχεία και απομονώστε τα εντελώς από το υπόλοιπο του λειτουργικού σας συστήματος.

Το δωρεάν antivirus avast σας προσφέρει ακόμη περισσότερα

Το δωρεάν antivirus avast είναι κάτι περισσότερο από λογισμικό προστασίας από ιούς. Περιλαμβάνει επίσης αυτά τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και εμπιστευτικότητας.

Ασφάλεια δικτύου Wi-Fi

Ασφαλίστε όλες τις συνδέσεις Wi-Fi, ακόμη και σε μη εξασφαλισμένα ή δημόσια δίκτυα. Αποτρέψτε τους πειρατές και τους εισβολείς να συνδεθούν στο δίκτυό σας και να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά και ευαίσθητα αρχεία σας.

Ασφαλίστε όλες τις συνδέσεις Wi-Fi, ακόμη και σε μη εξασφαλισμένα ή δημόσια δίκτυα. Αποτρέψτε τους πειρατές και τους εισβολείς να συνδεθούν στο δίκτυό σας και να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά και ευαίσθητα αρχεία σας.

Το έξυπνο τείχος προστασίας μας παρακολουθεί όλη την κυκλοφορία του δικτύου μεταξύ του υπολογιστή σας και του εξωτερικού κόσμου για να εμποδίσει τις κακόβουλες εισβολές.

Ασφαλίστε πλοήγηση και μηνύματα

Μείνετε ασφαλείς όταν περιηγείστε, στείλτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εργάζεστε στο διαδίκτυο. Αποκλείστε το κακόβουλο λογισμικό και τις επικίνδυνες λήψεις και εμποδίστε τη συσκευή σας να μην είναι χαστούκια για να ενσωματώσει ένα δίκτυο bots.

Προστατέψτε τον εαυτό σας από κακόβουλο λογισμικό που επιτρέπει στους χάκερ να ελέγχουν τη συσκευή σας και να το καταγγέλλουν σε ένα δίκτυο bots. Τα δίκτυα εκκίνησης χρησιμοποιούνται για την αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων, των δεδομένων, της διανομής ransomware, του δεσμεύματος δόλιας πράξης και άλλων δυνητικά παράνομων δραστηριοτήτων.

Ο πράκτορας ιστού εμποδίζει τους χρήστες να επισκέπτονται κακόβουλες τοποθεσίες εμποδίζοντας εκείνες όπου ανιχνεύει κακόβουλο κώδικα ή κακόβουλο λογισμικό.

Ο πράκτορας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ειδοποιεί πριν κάνετε κλικ σε ένα δυνητικά κακόβουλο συνημμένο.

Προστασία ransomware

Αποτρέψτε τους χάκερ να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας αρχεία, να τα τροποποιήσετε ή να τα κλειδώσετε για να τους πάρετε όμηρους.

Αντι-ransomware πράκτορας

Προστατέψτε τα προσωπικά σας στοιχεία. Μην αφήνετε τα προσωπικά σας έγγραφα (φωτογραφίες, αρχεία …) γίνετε όμηρος ενός λογισμικού ransomware. Αποτρέπουν αυτόματα τις ανεπιτυχείς εφαρμογές από την τροποποίηση τους, τη διαγραφή ή την κρυπτογραφημένη.

Ειδοποίηση παραβιάσεων δεδομένων
Λάβετε ειδοποιήσεις σε περίπτωση κωδικού πρόσβασης που σχετίζεται με τον λογαριασμό email σας.

Ασφαλίστε τους λογαριασμούς και τους κωδικούς πρόσβασης email σας. Εάν ένας κωδικός πρόσβασης που σχετίζεται με τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αποτελεί θέμα διαρροής ή πειρατείας, θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε αμέσως την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Περισσότεροι από 400 εκατομμύρια χρήστες μας λένε την ψηφιακή τους ζωή

Η διεπαφή του λογισμικού σας είναι μεγάλη. Έχετε κάνει καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Έχω μόνο καλό να πω για το Avast !

Σας ευχαριστώ Avast για όλα όσα κάνετε. Χρησιμοποιώ το λογισμικό σας στους υπολογιστές Mac OS X και Windows. Τα προϊόντα σας είναι τα καλύτερα στην αγορά.

Χρησιμοποιώ το Avast για πάνω από ένα χρόνο και νομίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν προστασίες στην αγορά.

“Ο Avast, ένας διάσημος ειδικός στον κυβερνοχώρο, έλαβε συνολικά τρία βραβεία για τις εξαιρετικές επιδόσεις του. Αυτό καταδεικνύει πόσο αξιόπιστες είναι και ασφαλείς οι υπηρεσίες ασφαλείας. »»

Καλύτερη βαθμολογία το 2022 από AV-Complarative
Εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση

Το λογισμικό Avast Antivirus αναζητά προβλήματα ασφάλειας και απόδοσης και σηματοδοτεί άμεσα τι να διορθώσει. Σας προστατεύει επίσης σε πραγματικό χρόνο αναλύοντας άγνωστα αρχεία πριν φτάσουν στη συσκευή σας. Επιπλέον, είναι δωρεάν, οπότε δοκιμάστε το.

Πώς να εγκαταστήσω
Προστατέψτε τον εαυτό σας αμέσως ακολουθώντας αυτά τα 3 απλά βήματα:
Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε τη λήψη.
Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε τη λήψη.
Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε τη λήψη.
Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε τη λήψη.
2. Άνοιγμα αρχείου
Ανοίξτε το αρχείο που κατεβάστε και αποδεχτείτε την εγκατάσταση.
Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες.
Απαιτείται διαμόρφωση συστήματος

Όλες οι συσκευές απαιτούν σύνδεση στο Διαδίκτυο για αυτόματες ενημερώσεις ασφαλείας και προγραμμάτων.

Εκτέλεση υπολογιστή Windows 11, 10, 8.1, 8 Ή 7 (Εκδόσεις 32 και 64 bit, εκτός από εκδόσεις εκκίνησης και RT), 1 GB μνήμης RAM και 2 GB ελεύθερου χώρου στο δίσκο.

MAC τρέχει macos 10.12 (Σιέρα) ή αργότερα.

Android Androogle Android 6 Android smartphone ή tablet.0 (Marshmallow, API 23) ή επακόλουθη έκδοση.

iPhone/iPad που τρέχει iOS 12.0 ή αργότερα.
Δωρεάν avast antivirus
Κατεβάστε το βραβείο μας και το δωρεάν Antivirus
Διατίθεται επίσης για Mac, Android και iOS
Διατίθεται επίσης για PC, Android και iOS
Διατίθεται επίσης για PC, Mac και iOS
Διατίθεται επίσης για υπολογιστή, Mac και Android

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Υπάρχει 100 % ελεύθερο antivirus ?

Ναι, υπάρχουν πολλά δωρεάν antiviruses, αλλά όχι όλα αυτά παρέχουν το ίδιο επίπεδο προστασίας. Το δωρεάν antivirus avast είναι εντελώς δωρεάν και παρέχει την προστασία που χρειάζεστε.

Τι κάνει το λογισμικό Antivirus και πώς λειτουργεί ?

Για να αποκλείσει τις επιθέσεις ransomware και άλλες αναδυόμενες απειλές, η Avast βασίζεται στο δίκτυο των 435 εκατομμυρίων χρηστών που χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές μηχανικής μάθησης. Δωρεάν antivirus avast ανιχνεύει, μπλοκάρει και εξαλείφει όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού: ιοί, adware, spyware, trojan άλογα κ.λπ. Προστατεύει επίσης το δίκτυό σας Wi-Fi και σας υπερασπίζεται σε πραγματικό χρόνο εναντίον επιθέσεων ηλεκτρονικού ψαρέματος, επικίνδυνων τοποθεσιών και άλλων απειλών για τις συσκευές σας.

Το Avast Antivirus είναι πραγματικά δωρεάν ?

Το δωρεάν antivirus avast είναι πραγματικά δωρεάν. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε χρήματα για να επωφεληθείτε από την ουσιαστική προστασία του. Αν ψάχνετε για περισσότερα χαρακτηριστικά ασφάλειας και εμπιστευτικότητας, μπορείτε να επιλέξετε την ασφάλεια Avast Premium Security.

Το Avast Free Antivirus έχει αντίκτυπο στην απόδοση των συσκευών ?

Το δωρεάν antivirus avast εξασφαλίζει υπολογιστές σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να προκαλέσει επιβράδυνση τους. Η κοσμική αναγνωρισμένη προστασία μας μπλοκάρει κακόβουλο λογισμικό, επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος, απειλές Wi-Fi και άλλα. Είναι πλήρες και ελαφρύ λογισμικό για τους πόρους του συστήματός σας.

Πώς να ανιχνεύσετε και να διαγράψετε ιούς και άλλα κακόβουλα λογισμικά ?

Το δωρεάν Antivirus Avast ανιχνεύει και αποκλείει όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού σε πραγματικό χρόνο, για να τους εμποδίσει να μολύνουν τον υπολογιστή σας. Παράλληλα, αναλύει τον υπολογιστή σας για να διαγράψει αυτόματα τους ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα πριν προκαλέσουν ζημιά.

Εάν είστε έτοιμοι να αναλάβετε την πρόκληση, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να διαγράψετε χειροκίνητα τους ιούς και το κακόβουλο λογισμικό.

Γιατί το Avast είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν antivirus ?

Με την προηγμένη τεχνολογία της (με βάση το AI) και το δίκτυό της με περισσότερους από 435 εκατομμύρια χρήστες, ο ελεύθερος antivirus του Avast μπορεί να ανιχνεύσει όλες τις απειλές, από την εμφάνισή τους και να προστατεύσει σε πραγματικό χρόνο το σύνολο της κοινότητάς του.

Ο κινητήρας antivirus μας είναι μόνο ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους συνιστάται τακτικά και ανταμείβεται ο ελεύθερος ιός Avast με ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες (PCMAG, συγκριτικά AV, δοκιμές AV κ.λπ.Ουσία. Έχουμε ένα από τα καλύτερα antivirus στην αγορά επειδή έχουμε προστασία από ιούς που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες σας.

Το 2021, ο Avast κυκλοφόρησε το Avast One, ένα νέο βελτιωμένο προϊόν. Διατίθεται στη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ελβετία και τη Γερμανία.

Γιατί είναι το δωρεάν antivirus καλύτερο από τον αμυντικό των Windows ?

Ο διάσημος αμυντικός της Microsoft, ο Defender Windows δεν είναι αρκετά ισχυρός για να ανταγωνιστεί με άλλους μεγάλους ιούς για PC. Προστατεύει τους υπολογιστές έναντι των περισσότερων τύπων κακόβουλου λογισμικού, αλλά η προστασία του από το phishing περιορίζεται στην Microsoft Edge. Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας σε άλλα προγράμματα περιήγησης (Chrome, Firefox, κ.λπ.), πρέπει να εγκαταστήσετε δωρεάν antivirus avast. Ο Microsoft Defender δεν λαμβάνει τόσο καλή βαθμολογία με ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών ως συγκριτικά AV. Για πλήρη προστασία από τις online απειλές, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Avast, το Antivirus οι περισσότεροι άνθρωποι εμπιστεύονται στον κόσμο.

Για περισσότερες συχνές ερωτήσεις, επισκεφθείτε το κέντρο υποστήριξής μας

Λάβετε συμβουλές εμπειρογνωμόνων για την ασφάλεια των συσκευών σας

Hacking Webcam: Πώς να εξασφαλίσετε μια κάμερα

Υπάρχουν πράγματι hacking και εκβιασμός κάμερας. Μάθετε εάν η κάμερα σας έχει πειραχθεί, πώς να σας προστατεύσει και να αποφύγετε την καταστροφή.

SPAM SMS: Πώς να αποφύγετε ή να τα αποκλείσετε

Τα sms spam είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά. Εδώ είναι πώς να τα αποκλείσετε στο Android και το iPhone, και να αποτρέψετε το Spam.

Πώς να κάνετε την έξυπνη τηλεοπτική σας στάση να σας κατασκοπεύει

Η παρακολούθηση και οι κάμερες της έξυπνης τηλεόρασής σας σας ανησυχούν ? Μάθετε εάν οι έξυπνες τηλεοπτικές σας κατασκοπεύουν, απενεργοποιήστε τις κάμερες και τις λειτουργίες εγγραφής φωνής.

Τι είναι ένα scareware ? Πώς να εντοπίσετε, να αποφύγετε και να τα διαγράψετε

Το scareware ενθαρρύνει τους χρήστες να κατεβάσουν κακόβουλο λογισμικό μέσω ειδοποιήσεων ψεύτικων ιών. Μάθετε να τα αποφύγετε και να τα διαγράψετε.

Stoxnet: Τι είναι αυτό και πώς ενεργεί ?

Το Stoxnet VU: Ανακαλύψτε ποιος έχει δημιουργήσει αυτό το ψηφιακό όπλο, τη χρήση και τη λειτουργία διάδοσης του.

Τι είναι το κακόβουλο λογισμικό και πώς να το προστατεύσετε ?
Διαβάστε αυτόν τον τελικό οδηγό για το κακόβουλο λογισμικό για να ανακαλύψετε τη λειτουργία τους και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

Τι είναι το ransomware Ryuk ?

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ransomware ruyk και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τρομερές στοχευμένες επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού.

Cyberguerre: Τύποι, παραδείγματα και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας

Τι είναι το cyberguerre ? Ορισμός του cyberguerre, παραδείγματα επιχειρήσεων cyberguerre και πώς να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο.