Apple iPhone 8: Γιατί να το αγοράσετε?, Apple iPhone 8 – CNET France

Apple iPhone 8

Contents

Εάν οι ενημερώσεις και οι αναβαθμίσεις είναι επωφελείς για την απόδοση του βραχυπρόθεσμου τηλεφώνου σας, συσσωρεύονται και καταλαμβάνουν όλο και περισσότερη μνήμη με το χρόνο. Καταλήγουν να καταναλώνουν τόσα πολλά λειτουργικά και δυναμικά ισχύος που μπορούν εύκολα να υπερφορτώσουν ολόκληρο το σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερες αναβαθμίσεις έχουν δημοσιευθεί από την κατασκευή του τηλεφώνου σας, τόσο περισσότερο η συσκευή σας θα είναι μειονεκτική θέση.

Apple iPhone 8: Γιατί να το αγοράσετε ?

Σε αυτό το βίντεο, που βρίσκεται στο κάτω μέρος του άρθρου, ο Johan Lelièvre, το YouTubeur High Tech, παρουσιάζει το iPhone 8 σε εσάς και τους λόγους για να το αγοράσετε. Το Jojol, για τους φίλους, αποκαλύπτει τα θετικά σημεία του τελευταίου smartphone της Apple, από το γυάλινο σχέδιο του στον εξαιρετικά ισχυρό Bionic επεξεργαστή A11 μέσω της ισχυρής κάμερας, θα γνωρίζετε αυτό το ναυαρχίδα με αναμφισβήτητες ιδιότητες. Σημείωση: 8/10

Περισσότερο:

 • IP67 στεγανοποίηση
 • Οθόνη
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • Επεξεργαστής

Οι μικρότεροι:

iPhone 8 CDISCONT

 • Λίγα νέα

Ένα γυάλινο κέλυφος από το παρελθόν από το παρελθόν

Πρώτα απ ‘όλα, σχεδιασμός, όπως και η πλειοψηφία των προϊόντων της Apple, Το iPhone 8 είναι πολύ καλά σχεδιασμένο και τα τελειώματα του είναι άψογα. Αυτό το νέο iPhone αναλαμβάνει τους κωδικούς των παλαιών μοντέλων με Ένα πολύ γυάλινο κέλυφος που θέλει να είναι πιο ανθεκτικό από αυτό του iPhone 4 και φαίνεται πιο ανθεκτικό από αυτό του Galaxy S8. Χάρη σε αυτό το γυαλί πίσω, είναι συμβατό με Επαναφόρτιση ασύρματου Που θα σας επιτρέψει να το επαναφορτίσετε χωρίς καλώδια. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να είναι χρήσιμη όταν βρίσκεστε εν κινήσει, για παράδειγμα, επειδή τα περισσότερα αεροδρόμια ή ορισμένα καφέ όπως το Starbucks είναι τώρα εξοπλισμένα με ασύρματη φόρτιση.

θήκη iPhone 8

Μια καλύτερη κάμερα από ό, τι στο iPhone 7

Φωτογραφία iPhone 8IPhone 8 φωτογραφία στα αριστερά και φωτογραφία iPhone 7 στα δεξιά στο φως της ημέρας Φωτογραφία 2IPhone 8 φωτογραφία στα αριστερά και φωτογραφία iPhone 7 στα δεξιά στο φως της ημέρας

Στην κάμερα, βρίσκετε στο πίσω μέρος της συσκευής Ένας αισθητήρας 12 megapixel Με άνοιγμα στο f/1.8, παρόμοιο με αυτό του iPhone 7, βελτιώθηκε ακόμα. Οι φωτογραφίες είναι σαφέστερες και σαφέστερες ότι είναι σε ευρύ φως της ημέρας ή σε χαμηλό φωτισμό. Το Flash και το τμήμα λογισμικού είναι επίσης πολύ πιο γρήγορα από ό, τι στο iPhone 7. Η λήψη φωτογραφιών είναι γρήγορη και η απόδοση είναι πολύ σωστή. Από την άλλη πλευρά σε σύγκριση με τις κάμερες των ανταγωνιστών, δεν είναι απαραιτήτως το πιο πειστικό, ακόμη και αν εξακολουθεί να είναι μέρος του καλύτερου. Στην έκδοση Plus, έχετε πάντα το οπτικό ζουμ φορές δύο καθώς και Το φαινόμενο Bokeh που σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια ασάφεια πίσω από ένα θέμα. Σε αντίθεση με το iPhone 7 Plus, το 8 Plus έχει τη λειτουργία Πορτρέτο φωτισμού, Σίγουρα στην έκδοση beta, αλλά η οποία ήδη προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες δυνατότητες, όπως η τροποποίηση του φωτός του θολού.

Φωτογραφία 3Φωτογραφία iPhone 8 στα αριστερά και φωτογραφία iPhone 7 στα δεξιά σε χαμηλό φως Εδώ οι λέξεις -κλειδιάΦωτογραφία iPhone 8 στα αριστερά και φωτογραφία iPhone 7 στα δεξιά σε χαμηλό φως

Μια οθόνη με τεχνολογία True Tone

Στο μπροστινό μέρος της συσκευής, η οθόνη παραμένει πάντα η ίδια όπως στην προηγούμενη έκδοση, βρίσκουμε μια πλάκα 4.7 ίντσες για το iPhone 8 Και 5.5 ίντσες για την έκδοση Plus. Όσον αφορά τον ορισμό, έχουμε λίγο περισσότερο από HD για το κανονικό μοντέλο και το Full HD για το μεγάλο μοντέλο. Από την άλλη πλευρά, μια νέα επιλογή είναι ενσωματωμένη στην οθόνη, τεχνολογία Αληθής τόνος. Στη συνέχεια, η οθόνη επωφελείται από μια αντίθεση που προσαρμόζεται αυτόματα στη φωτεινότητα του περιβάλλοντος. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο που είναι κίτρινο, η οθόνη θα τραβήξει αυτόματα σε κίτρινο και αντίστροφα, αν βρίσκεστε έξω και υπάρχει πλήρης ήλιος, η οθόνη θα τραβήξει προς μπλε. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να έχει πλεονεκτήματα όπως όταν χρησιμοποιείτε το smartphone σας τη νύχτα, έχετε λιγότερο πόνο στα μάτια σας, αλλά μπορεί επίσης να έχει μειονεκτήματα επειδή τα χρώματα που λαμβάνονται θα είναι λιγότερο φυσικά. Στο τέλος, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και τελικά να απενεργοποιήσετε την επιλογή True Tone.

iPhone 8 και 8 Plus

Η επιστροφή της λειτουργίας ID Touch

Τη λειτουργία ID Touch είναι επίσης μέρος του iPhone 8 σε αντίθεση με το iPhone X που έχει αναγνωριστικό προσώπου. Αυτός ο βιομετρικός αισθητήρας σάς επιτρέπει να ξεκλειδώσετε με ασφάλεια το κινητό σας με το δάχτυλό σας ή ακόμα και να κάνετε ασφαλείς αγορές πάντα με το δάχτυλό σας. Η Apple δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για μια νέα έκδοση σε σύγκριση με πέρυσι, αλλά σε κάθε περίπτωση, όπως για το iPhone 7, αυτή η λειτουργία είναι πολύ γρήγορη για χρήση.

Ένας ταχύτερος και πιο ισχυρός επεξεργαστής

Ο A11 Bionic Processor είναι ακόμα πιο ισχυρό από τις προηγούμενες εκδόσεις και κάνει το τηλέφωνο ακόμα πιο γρήγορα. Αυτό το chipset σας επιτρέπει επίσης να επωφεληθείτε από την επαυξημένη πραγματικότητα. Το iPhone 8 είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα νέο γυροσκόπιο και ένα νέο επιταχυνσιόμετρο. Η επαυξημένη πραγματικότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλες συσκευές Apple, αλλά το iPhone 8 είναι καλύτερο από το iPhone 7 για παράδειγμα. Στο 8ο, η εμπειρία θα είναι καλύτερη, καθώς θα είναι πιο ακριβής και δεν θα υπάρξει καθυστέρηση.

Εδώ οι λέξεις -κλειδιά

Bluetooth 5.0 καλύτερη ποιότητα

Ένας άλλος λόγος για να μεταβείτε στο iPhone 8, προσφέρει επίσης το πρότυπο Bluetooth 5.0. Βεβαίως, πρέπει να σας παρέχονται συμβατές συσκευές, προκειμένου να μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ αξιοσημείωτο να το έχετε. Bluetooth 5.0 Είναι ένα καλύτερο πεδίο, λιγότερη παρέμβαση και τέλος μια καλύτερη απόδοση στο επίπεδο του ήχου. Σημειώστε ότι η ποιότητα ήχου είναι τώρα ισοδύναμη με CD. Από ηχητική άποψη, το Ηχεία ήταν ήδη πολύ ικανοποιητικοί στο iPhone 7 και είναι όσο πολύ καλύτεροι στο iPhone 8. Ο ήχος είναι πιο ισχυρός και το μπάσο είναι πολύ πιο παρόν.

Συμπέρασμα της δοκιμής:

Ένας από τους λόγους που θα μπορούσαν να σας κάνουν να αγοράσετε Το iPhone 8 θα ήταν η τιμή του. Πράγματι, σε σύγκριση με το iPhone X έχετε την ίδια ισχύ, αλλά για τιμή χαμηλότερη των 350 ευρώ. Για μερικούς, το iPhone 8 δεν ενδιαφέρεται πολύ για το iPhone X, ωστόσο, είναι διακοσμημένο με πολλά πλεονεκτήματα των οποίων ορισμένοι χρήστες δεν θα μπορούσαν να συμβούν. Το iPhone X με την απουσία ενός κουμπιού στο σπίτι, την πλάκα του χωρίς κανένα κουμπί και την τιμή του που υπερβαίνει τα 1000 ευρώ μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όλους. Η στρατηγική επιλογή της Apple είναι επομένως κατανοητή ή ακόμα και καλά μελετημένη επειδή προσφέρει διαφορετική επιλογή στον καταναλωτή, γιατί αυτό το iPhone 8 αποκτά το Σημείωση 8/10.

iPhone 8 αρτοποιός

Κατηγορία: IPhone 8 promo / smartphones

Apple iPhone 8

Apple iPhone 8

Το iPhone 8 είναι ένα iPhone 7S που δεν λέει το όνομά του. Ο σχεδιασμός είναι ο ίδιος με το μοντέλο του περασμένου έτους με την τεχνολογία 2017. Η Apple έχει δεσμεύσει την καινοτομία και το σχεδιασμό ανανεωμένο στο iPhone X που θα κοστίσει 1.159 ελάχιστο ευρώ, ενώ τα 8 ξεκινούν στα 809 ευρώ. Και αν θέλετε να έχετε μια κάμερα διπλού αισθητήρα, θα πρέπει να στραφείτε στο iPhone 8 Plus από 919 ευρώ ή να περιμένετε το iPhone X.

Περάσαμε μόνο λίγο χρόνο με το iPhone X κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης. Και εφ ‘όσον δεν το έχει δοκιμάσει λεπτομερώς, σας προτείνουμε να περιμένετε πριν αγοράσετε ένα smartphone.

Αλλά αν προφανώς δεν έχετε τον προϋπολογισμό ή την επιθυμία να περάσετε ένα τέτοιο ποσό, υπάρχει το iPhone 8. Το κύριο περιουσιακό του στοιχείο είναι ο επεξεργαστής Six -Core A11 “Bionic” που εξοπλίζει επίσης 8 Plus και το iPhone X. Ο αισθητήρας φωτογραφιών έχει εξελιχθεί για να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας σε χαμηλό φωτισμό. Η οθόνη True Tone δανείζεται την τεχνολογία της από το iPad Pro και τα ηχεία είναι ισχυρά. Και όλα τα νέα iPhones είναι συμβατά με την ασύρματη επαναφόρτιση.

Εάν έχετε ένα iPhone 7, αυτές οι βελτιώσεις θα μπορούσαν να σας αποπλανήσουν, αλλά δεν είναι απαραίτητες. Από την άλλη πλευρά, όσοι έχουν ένα iPhone 6S ή ένα προηγούμενο μοντέλο θα βρουν με το iPhone 8 μια πραγματική πηγή ανανέωσης. Απόδοση, οθόνη, κάμερα, ήχος. Όλα είναι πολύ καλύτερα, για να μην αναφέρουμε την στεγανοποίηση που δεν έχει το iPhone 7. Εν ολίγοις, το iPhone 8 είναι ένα πολύ καλό κινητό, αλλά δεν θα παράγει με το αποτέλεσμα “WOW ! “Του iPhone x.

Πρέπει να περιμένουμε το iPhone x ?

Το x είναι συμπαγές, τα 5,8 -ιντσών οθόνης του σε ένα σασί το οποίο είναι μακρύτερο και ελάχιστα ευρύτερο από αυτό των 8. Η κάμερα διπλού αισθητήρα πρέπει να κάνει τουλάχιστον τόσο και αυτή του iPhone 8 Plus που είναι εξαιρετική. Εγκαινιάζει το σύστημα προσώπου αναγνώρισης προσώπου. Εάν όλα αυτά φαίνονται δελεαστικά για εσάς και είστε έτοιμοι να πληρώσετε περισσότερα από 1.100 ευρώ, τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το Νοέμβριο. Διαφορετικά, το iPhone 8 είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Το ασύρματο φορτίο: καλό αλλά αργό (προς το παρόν)

Το iPhone 8 παραδίδεται με καλώδιο αστραπής και έξοδο τομέα, αλλά είναι συμβατό με την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με ασύρματα φορτιστές που είναι ήδη διαθέσιμοι στην αγορά.

Η Apple θα προσφέρει το δικό της ασύρματο φορτιστή AirPower το επόμενο έτος. Εν τω μεταξύ, η μάρκα συνιστά τα μοντέλα Belkin και Mophie που μπορούν να επαναφορτιστούν στα 7,5W μόλις το iPhone αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους. Επειδή προς το παρόν, το ασύρματο φορτίο είναι αργό. Μας χρειάστηκε μισή ώρα με φορτιστή Mophie για την ανάκτηση της μπαταρίας 15%. Με άλλα λόγια, αυτό το σύστημα αξίζει επί του παρόντος για ένα νυχτερινό φορτίο. Για γρήγορο φορτίο, μπορείτε να επενδύσετε σε φορτιστή MacBook ή σε καλώδιο USB-C/Lightning που πωλείται ως προαιρετικό.

Σύμφωνα με την Apple, η μπαταρία των 8 προσφέρει την ίδια αυτονομία με αυτή των 7. Η δοκιμή μας σε πραγματικές συνθήκες επιβεβαιώνει αυτόν τον ισχυρισμό. Αλλά λάβετε υπόψη ότι το iPhone X που έχει το ίδιο μέγεθος προσφέρει δύο ώρες πρόσθετης αυτονομίας, όπως το iPhone 8 Plus.

Η κάμερα είναι καλύτερη, αλλά δεν υπάρχει διπλός αισθητήρας

Λυπούμαστε που το iPhone 8 δεν είχε δικαίωμα στον αισθητήρα διπλής φωτογραφίας που προορίζεται για το iPhone 8 Plus και το X. Αλλά η απόδοσή του στη φωτογραφία και το βίντεο εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ένας νέος τύπος αισθητήρα εικόνας και επεξεργαστής βελτιώνει τις συσκευές πίσω και μπροστινών. Οι φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό είναι καλύτερες, η ταχύτητα του κλείστρου και της ανάπτυξης εξελίσσεται. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει μια σημαντική αλλαγή σε σύγκριση με το iPhone 7. Ακόμα, οι φωτογραφίες που τραβήξαμε ήταν όλες εξαιρετικές. Μπορείτε να κινηματογραφήσετε σε Ultra HD 4K σε 24, 30 ή 60 εικόνες/s, HD 1080p σε 30 ή 60 εικόνες/s και σε 720p HD σε 30 εικόνες/s. Τι καλό, αλλά αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα, σκεφτείτε το iPhone 8 Plus ή περιμένετε το iPhone X.

Σχεδιασμός: Έχει ήδη δει αλλά επιτυχημένη

Ο σχεδιασμός του iPhone 6 και το μέγεθος της οθόνης του σημείωσαν μια πραγματική διάλυση. Αλλά από τότε, η Apple έχει περισσότερα ή λιγότερο κατεψυγμένα πράγματα, όπως έκανε με το MacBook και το iPad. Η κύρια εξέλιξη του 8 είναι η γυάλινη πλάτη του, μια πρώτη από το iPhone 4S, το οποίο είναι εκεί για να επιτρέψει την ασύρματη επαναφόρτιση. Η λαβή είναι ευχάριστη, κοντά σε εκείνη του Google Pixel. Σύμφωνα με την Apple, το ποτήρι του νέου iPhone είναι 50% πιο ανθεκτικό από αυτό του iPhone 7. Δεν έχουμε πραγματοποιήσει ακόμη δοκιμή πτώσης, αλλά όπως με όλα τα smartphones γυαλιού, προτείνουμε προστασία. Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα κελύφη iPhone 7 θα πάνε στις 8. Οι επιλογές χρωμάτων μειώνονται τώρα σε τρεις δυνατότητες: ασήμι, sidereal και χρυσό γκρι.

Η οθόνη True Tone και ένας πιο αποτελεσματικός ήχος

Η οθόνη iPhone είναι ένα LCD 4.7 -inch 1.334 × 750 εικονοστοιχεία, πανομοιότυπα με αυτά των iPhone 6, 6s και 7. Από την άλλη πλευρά, επωφελείται από την True Tone Technology που εισήχθη στο iPad Pro πέρυσι. Τα ηχεία είναι λίγο πιο αποτελεσματικά στο μπάσο, το οποίο είναι αξιοσημείωτο όταν παρακολουθείτε βίντεο ή ακούτε μουσική. Από αυτή την άποψη, δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών. Είτε χρησιμοποιούμε τα ακουστικά Lightning που παρέχονται, είτε σε αγοράστε έναν προσαρμογέα αστραπής/3,5 mm ή πηγαίνουμε ασύρματα.

Ένα αγωνιστικό θηρίο

Ο νέος επεξεργαστής iPhone είναι A11 “Bionic”. Έχει 6 πυρήνες υπολογισμού έναντι τεσσάρων σε εκείνους του περασμένου έτους. Τα υπόλοιπα τσιπ εξελίσσονται επίσης: Νέος επεξεργαστής γραφικών, W2 ασύρματο τσιπ, επεξεργαστής παρακολούθησης κίνησης, συμβατό μόντεμ με προϋπόθεση LTE.

Οι πάγκοι δοκιμών επιβεβαιώνουν ένα σοβαρό κέρδος απόδοσης. Στο Geekbench 4, προσεγγίζουμε ακόμη και ένα MacBook με το Core i5. Βαθμολογίες πολλαπλών τάξεων σε σύγκριση με εκείνες του iPhone 7. Σε χαρτί, το Snapdragon 835 το οποίο εξοπλίζει τα τελευταία smartphones Android είναι χτυπημένα με επίπεδες ραφές.

Πιο γενναιόδωρη αποθήκευση

Το βασικό iPhone 8 προσφέρει αποθήκευση 64 GB για 809 ευρώ, δύο φορές το iPhone 7. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για τους περισσότερους χρήστες, ειδικά καθώς οι νέοι αλγόριθμοι συμπίεσης φωτογραφιών και βίντεο βελτιστοποιούν το χώρο αποθήκευσης. Θα χρειαστεί να πληρώσετε 170 ευρώ περισσότερα για την έκδοση 256 GB που θα ταιριάζει σε εκείνους που κάνουν πολλά βίντεο.

Augmented Reality: Η νέα επαφή του iPhone

Η Apple υπόσχεται μια εντυπωσιακή εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας χωρίς να χρειάζεται να φοράτε κράνος ή γυαλιά. Έχουμε κάνει μερικές δοκιμές με τις διαθέσιμες εφαρμογές (Insight Heart, Skyguide, Thomas the Tank Engine AR) και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αλλά η Arkit, η τεχνολογία της Apple που διαχειρίζεται αυτή τη συγχώνευση της πραγματικότητας και της εικονικής, μερικές φορές έχει όρια. Ορισμένες περιοχές δεν αναγνωρίζονται σωστά. Και στη συνέχεια να κρατήσετε το τηλέφωνο στον αέρα μπροστά από κάθε ένα να γίνει κουραστικό.

Αλλά το επίπεδο των γραφικών λεπτομερειών σε αυτές τις εφαρμογές είναι πολύ πλουσιότερο από ό, τι στην εικονική πραγματικότητα, ακόμη και αν το φαινόμενο εμβάπτισης είναι λιγότερο έντονο. Τα νέα iPhones είναι συμβατά arkit, καθώς και όλα τα μοντέλα στο iPhone 6s και είναι στο iOS 11.

Σε ποιον είναι το iPhone 8 για ?

 1. Η εποχή των high -end smartphones είναι σε πλήρη εξέλιξη. Το εξαιρετικό Samsung Galaxy S8 είναι εκεί, η Σημείωση 8 χτυπά δυνατά και το Google Pixel 2 πλησιάζει.
 2. Το iPhone 8 είναι επίσης ισχυρό ή ακόμα περισσότερο από όλα αυτά τα μοντέλα, αλλά ο συντηρητικός του σχεδιασμός και η έλλειψη τεχνικής καινοτομίας (διπλός αισθητήρας φωτογραφιών) θα μπορούσαν να το τιμωρήσουν.
 3. Ιδιοκτήτες ενός iPhone 7 δεν θα δείτε μεγάλη διαφορά, εκτός από το να θέλετε με κάθε ασύρματη επαναφόρτιση. Γυρίστε σε 8 συν ή περιμένετε το iPhone X.
 4. Εάν έχετε ένα iPhone 6S, τα δύο χρόνια αναμονής σας θα ανταμειφθούν με πραγματικά νέα χαρακτηριστικά: στεγανοποίηση, ασύρματο φορτίο, κάμερα και καλύτερη οθόνη, ένα τεράστιο άλμα στην απόδοση.
 5. Όποιος έχει ένα iPhone 6 ή άνω θα δει στο iPhone 8 ένα γιγαντιαίο βήμα.
 6. Εκείνοι που θέλουν δύναμη και να διασκεδάσουν το κράτος -ο σχεδιασμός -art θα προσελκύεται από την κάμερα και την άνοδο.
 7. Αλλά το επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά, θα ήταν σοφό να περιμένουμε ένα μήνα ή δύο για να έχουμε την πλήρη σύγκριση με το Pixel 2 και το iPhone X.

Διαβάστε την πλήρη δοκιμή

 • Σημείωμα γραφής

Το iPhone 8 αξίζει να αγοράσετε το 2022 ?

Το iPhone 8 είναι καλό το 2022, το iPhone 8 αξίζει να αγοράσετε το 2022;,

Έχει ήδη περάσει σχεδόν μισό δευτερόλεπτο ότι η Apple κυκλοφόρησε την 11η γενιά του iPhone 8 (και 8 Plus) το 2017 το 2017. Έκτοτε, έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις νέες γενιές iPhones, το καθένα με όλο και πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές.

Δεδομένου ότι τα τηλέφωνα της τρέχουσας γενιάς συχνά κοστίζουν περισσότερα από 1.000 $, η επιλογή ενός παλαιότερου μοντέλου είναι σίγουρα μια στρατηγική που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα. Αλλά από πότε είμαστε πολύ παλιά ? Πότε επικρατούν οι συμβιβασμοί ενός παλαιότερου τηλεφώνου στα οικονομικά πλεονεκτήματα ? Μάθετε αν το iPhone 8 εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή το 2022.

Γιατί το iPhone 8 είναι πάντα μια καλή επιλογή το 2022.

Ένας συμπαγής επεξεργαστής

Το iPhone 8 (και 8 Plus) έχει έναν επεξεργαστή Apple A11 Bionic που το καθιστά 70 % ταχύτερο από το iPhone 7. Αυτό το τσιπ είναι πιο ισχυρό από πολλά μοντέλα Android που διατίθενται στην αγορά σε συγκρίσιμες τιμές. Για παράδειγμα, το Google Pixel 5A 5G και το Samsung Galaxy A52 5G κοστίζουν λίγο περισσότερο, αλλά έχουν λιγότερο ισχυρούς επεξεργαστές από το iPhone 8.

Μια τέλεια ποιότητα κάμερας για την εικόνα.

Η προχωρημένη κάμερα 12 megapixel από το iPhone 8 προσφέρει μια εκπληκτική εικόνα και ποιότητα βίντεο που την έκανε να προσγειωθεί στην κορυφή όλων των καταλόγων όταν κυκλοφόρησε ως ναυαρχίδα τηλεφώνου της Apple. Εάν επιλέγετε 8 συν, επωφελούνται εκτός από ένα διπλό στόχο για μια ακόμη καλύτερη ποιότητα εικόνας για ζουμ.

Όσον αφορά τα μεταχειρισμένα κινητά τηλέφωνα, θα δυσκολευτείτε να νικήσετε την κάμερα από το iPhone 8.

Γνωστά χαρακτηριστικά υλικού

Το iPhone 8 έχει οθόνη 4,7 -ιντσών. Σε σύγκριση, τα iPhone 12 και 13 Mini έχουν και τα δύο 5,42 -ιντσών και τα κανονικά τους αντίστοιχα μεγέθους είναι ακόμη μεγαλύτερα. Φυσικά, οι προτιμήσεις μεγέθους τηλεφώνου ποικίλλουν σημαντικά, αλλά αν έχετε μια τάση για τις πρώτες μικρότερες εκδόσεις των iPhones, το iPhone 8 θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Με εξαίρεση το iPhone SE, όλα τα μοντέλα από το iPhone 8 εγκατέλειψαν το κουμπί Home που ενεργοποιήθηκε από το ID Touch προς όφελος του προσώπου ID. Αυτό τους επιτρέπει να μειώνουν τα σύνορα και να έχουν μια άκρη στην οθόνη -σκάφος. Εάν είστε απρόθυμοι να απαλλαγείτε από το κουμπί του σπιτιού σας ή αν δεν ενδιαφέρεστε για το αναγνωριστικό προσώπου, το iPhone 8 είναι μια καλή εναλλακτική λύση.

Φορτίο

Το iPhone 8 είναι το πρώτο smartphone της Apple που έχει μια λειτουργία φόρτισης επαγωγής. Η συσκευή είναι συμβατή με τους φορτιστές QI και το πίσω αλουμίνιο των προηγούμενων μοντέλων έχει αντικατασταθεί από γυαλί για να επιτρέψει την ασύρματη φόρτιση.

Το iPhone 8 έχει επίσης δυνατότητες φόρτισης, αλλά θα πρέπει να αγοράσετε ένα USB-C σε καλώδιο Lightning και έναν γρήγορο φορτιστή για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία.

Μειονεκτήματα της αγοράς ενός iPhone 8 το 2022

Η Apple Assistance για το iPhone 8 είναι επικείμενη.

Η Apple έχει σταματήσει να κάνει 8 και 8 ακόμη μοντέλα το 2020, αλλά μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε iPhones. Προς το παρόν, το iPhone 8 εξακολουθεί να λαμβάνει τις τρέχουσες ενημερώσεις και υποστήριξη της Apple, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα σταματήσει.

Με βάση την ιστορία των προηγούμενων γενεών iPhones, η Apple συνεχίζει να παρέχει υποστήριξη στις συσκευές της για περίπου πέντε έως έξι χρόνια μετά την απελευθέρωσή τους. Εάν αυτό επαληθευτεί, το 2022 θα μπορούσε να είναι το τελευταίο έτος για το iPhone 8.

Τα όρια των αρχαίας smartphones

Όταν αγοράζετε ένα παλιό smartphone, το ερώτημα αν η συσκευή θα είναι σε θέση να ακολουθήσει τις σύγχρονες χρήσεις είναι μια σημαντική ανησυχία. Αρκετοί παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε επιβράδυνση των παλαιότερων συσκευών με την πάροδο του χρόνου και στην ανάπτυξη προβλημάτων όπως η υπερθέρμανση, οι αυθόρμητες επανεκκινήσεις και η μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Ενημερώσεις και αναβαθμίσεις

Εάν οι ενημερώσεις και οι αναβαθμίσεις είναι επωφελείς για την απόδοση του βραχυπρόθεσμου τηλεφώνου σας, συσσωρεύονται και καταλαμβάνουν όλο και περισσότερη μνήμη με το χρόνο. Καταλήγουν να καταναλώνουν τόσα πολλά λειτουργικά και δυναμικά ισχύος που μπορούν εύκολα να υπερφορτώσουν ολόκληρο το σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερες αναβαθμίσεις έχουν δημοσιευθεί από την κατασκευή του τηλεφώνου σας, τόσο περισσότερο η συσκευή σας θα είναι μειονεκτική θέση.

Πιο πρόσφατες εφαρμογές

Οι πιο πρόσφατες εφαρμογές απαιτούν αναπόφευκτα περισσότερους πόρους για λειτουργία, καθώς έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο και πιο αποτελεσματικό εξοπλισμό. Όπως οι ενημερώσεις στο λειτουργικό σύστημα, οι προγραμματιστές συνεχίζουν να προσθέτουν νέες λειτουργίες στις εφαρμογές, καθιστώντας τους όλο και πιο γκουρμέ. Αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό ως “χαρακτηριστικό ερπυσμό”. Ως εκ τούτου, οι εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερη μνήμη RAM και CPU με την πάροδο του χρόνου, ενώ ο εξοπλισμός του τηλεφώνου σας παραμένει ο ίδιος, γεγονός που οδηγεί σε πτώση της απόδοσης.

Βοήθεια μπαταρίας

Όλα τα τηλέφωνα βλέπουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να επιδεινωθεί με τα δεύτερα τηλέφωνα, καθώς γενικά ήταν μακρύτερα ώστε να έχουν κατασκευαστεί. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα iPhone 8, αλλά ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορείτε πάντα να επιλέξετε την άμεση αντικατάσταση της μπαταρίας για να αποφύγετε το πρόβλημα.

Ετυμηγορία: Το iPhone 8 αξίζει τον κόπο το 2022 ?

Γνωρίζοντας αν το iPhone 8 είναι πάντα μια ενδιαφέρουσα αγορά δεν είναι μια ερώτηση που είναι εύκολο να απαντηθεί. Στην πραγματικότητα, εξαρτάται από τις συνήθειες σας, τη χρήση και τις προσδοκίες σας. Εάν θέλετε ένα smartphone σε λογική τιμή, ικανή να ανταποκριθεί στις καθημερινές σας ανάγκες, προσφέροντας υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο και φόρτωση ασύρματα, ένα iPhone 8 Plus θα κάνει το τέχνασμα. Εάν χρησιμοποιείτε πολλές εφαρμογές που καταναλώνουν ενέργεια, θέλετε τις τελευταίες λειτουργίες ή είστε εύκολα απογοητευμένοι εάν η συσκευή σας λειτουργεί πιο αργά, ίσως χρειαστείτε ένα πιο πρόσφατο τηλέφωνο.

Εάν έχετε αποφασίσει ότι ένα χρησιμοποιημένο τηλέφωνο είναι η σωστή λύση για εσάς, δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Recycell ! Έχουμε μια ευρεία επιλογή κινητών τηλεφώνων και χρησιμοποιήσαμε smartphones σε ασυναγώνιστες τιμές. Μην ξεχάσετε ποτέ να ελέγξετε ένα χρησιμοποιημένο τηλέφωνο πριν το αγοράσετε για να εξασφαλίσετε πλήρη ικανοποίηση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα χρησιμοποιημένα τηλέφωνα του καταστήματος Recycell, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.