Έννοια στο App Store, η καλύτερη εναλλακτική λύση για βελτιωμένη παραγωγικότητα

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις

Το καλύτερο πράγμα: η βιοτεχνία λειτουργεί τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης, οπότε δεν χρειάζεται να εργάζεστε για να χάσετε τη δημιουργική σας ροή εάν δεν έχετε Wi-Fi. Επίσης, σε σύγκριση με την έννοια, το Craft είναι γρήγορο, διαισθητικό και εύκολο να επιβιβαστεί.

Έννοια 4+

Καλή εφαρμογή με καλή διεπαφή, πολύ πλούσια. Δυστυχώς, μερικές ανωμαλίες χαλούν τη χρήση του. Για παράδειγμα, η αδυναμία εξαγωγής σε PDF τις υπενθυμίσεις των συμφωνιών στο κάτω μέρος της σελίδας ή, στο iPhone, την αδυναμία κλεισίματος του διαχειριστή χορδών μετά την είσοδό του (το τελευταίο κλείνει αυτόματα κάτω από το iPad). Δώστε επίσης προσοχή στην απώλεια δεδομένων, καθώς η εγγραφή είναι δυστυχώς αυτόματη. Από την πλευρά μου αφήνω το σκορ και επιστρέφω σε αυτό μετά από κάθε κατάσχεση για να το αποφύγω.

Βαθμολογίες μπαταριών ?

Η αγορά αυτής της εφαρμογής ήταν κυρίως προσανατολισμένη προς την έκδοση βαθμολογιών μπαταριών. Πρώτα ενθουσιώδης για τα γενικά σχόλια της εφαρμογής, είμαι τελικά απογοητευμένος από την απόδοση της έννοιας σε αυτό το σημείο. Ανωμαλίες ή ανάγκη λεπτομερειών χρήσης ? Εδώ είναι τα σημεία που μάλλον μπλοκάρονται για την έκδοση βαθμολογίας μπαταρίας:
– High / Bass Sham: Η εφαρμογή δεν εκχωρεί τον τύπο του HAMP με φωνή ή όργανο του σετ τυμπάνων (γενικά, το CHARLEY FOOD και το FAT CASE έχουν ένα hamp στο κάτω μέρος, οι άλλοι ένα στέλεχος στην κορυφή)
– Έκδοση του Pad Drum: αδύνατο να προσθέσετε όργανα όπως το Open Charley
– Χειρόγραφο (Πληρωμένη επιλογή): Οι σημειώσεις γραφής δεν διακρίνουν το γραπτό επικεφαλής σημείων (σταυρός για κύμβαλα). Χειρότερα: Δεν σέβεται το επιλεγμένο κεφάλι στην παλέτα. Χειρότερα: αντικαθιστά όλες τις σημειώσεις με ένα κλασικό κεφάλι σημείων.
Συμπερασματικά: Πολλές δυνατότητες σίγουρα, αλλά ορισμένα σφάλματα και περιορισμοί που είναι τελικά απαράδεκτοι για βασική χρήση. Ελπίζω να είναι μια επόμενη ενημέρωση. Εν τω μεταξύ, η χρήση παραμένει περιορισμένη, βλέπε ανεφάρμοστο για τη μονάδα χειρόγραφου. Απογοήτευση !

Απόκριση προγραμματιστών ,

γεια,
Ευχαριστώ για την κριτική. Σημειώστε ότι η αναγνώριση χειρόγραφου δεν υποστηρίζει γραμμές τυμπάνου ή κρουστών (βλ. Ορίσεις> Χειρόγραφο> Σχετικά με όλα τα υποστηριζόμενα αντικείμενα).

Το μαξιλάρι τύμπανο είναι μόνο ένας τρόπος για να πάρει σημειώσεις τυμπάνου – μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε σημείωση το προσωπικό και να αλλάξετε τα σημείωμα, ωστόσο θέλετε να χρησιμοποιήσετε την παλέτα σημείων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποια φωνή θέλετε να εισαγάγετε τις σημειώσεις.

Για κοινοτική βοήθεια, συμβουλές και υποστήριξη, συμμετέχετε στη νέα μας ομάδα χρηστών στο Facebook στο https: // www.Facebook.com/ομάδες/preonusnotes/

Πραγματικά καλό αλλά.

Ήμουν μια ιδέα και το στούντιο ένα χρήστη στον υπολογιστή μου για αρκετό καιρό. Έχοντας επενδύσει σε ένα iPad πρόσφατα το αγόρασα για να συνεχίσω να εργάζομαι σε αυτό και η λειτουργία χειρογράφου τελείωσε με πείθει, αλλά. Υπάρχει ακόμα πολύ περίεργη συμπεριφορά όταν εισάγετε ορισμένες σημειώσεις ή άλλα σημάδια. Έχει πρόβλημα με τον Staccatos. Μόλις σε δύο με κάνει ένα αιχμηρό σημείωμα για να με δει να αλλάξει εντελώς το γράψιμο και αυτό με έναν μάλλον τυχαίο τρόπο. Αρχίζω να αρπάζω τη λογική του, αλλά τελικά χρησιμοποιώ και χειρόγραφο και τη γραμμή εργαλείων, και βγαίνω από αυτό προς το παρόν. Θα ήθελα να δοκιμάσω το StaffPad, αλλά στα 99 ευρώ συν την αγορά μολύβδου μήλου είναι δαπανηρή επένδυση ! Η ιδέα παραμένει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση και ελπίζω ότι οι μελλοντικές ενημερώσεις θα διευθετήσουν τις ανησυχίες.

Απόκριση προγραμματιστών ,

Ευχαριστώ για τα σχόλια. Πράγματι, τείνουμε να χρησιμοποιούμε χειρόγραφο σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους σημείωσης και επεξεργασίας για την ταχύτερη ροή εργασίας (και λιγότερη απογοήτευση!Ουσία. Προσπαθήστε να βάλετε το staccatos λίγο ψηλότερα, οπότε δεν μπερδεύονται με διακεκομμένες σημειώσεις. Αλλά βελτιώνουμε πάντα την εφαρμογή, οπότε θα το εξετάσουμε και αυτό.

Για κοινοτική βοήθεια, συμβουλές και υποστήριξη, συμμετέχετε στη νέα μας ομάδα χρηστών στο Facebook στο https: // www.Facebook.com/ομάδες/preonusnotes/

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Η Concept Music, Inc. έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής από την άποψη της εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεν συλλέχθηκαν δεδομένα

Ο προγραμματιστής δεν συλλέγει δεδομένα με αυτήν την εφαρμογή.

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Μουσική έννοια, περιλαμβάνει.

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 11.4 ή αργότερα. Το iPad απαιτεί iPados 11.4 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 11.4 ή αργότερα.

Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Απλοποιημένα, Κορεατικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά Γλώσσα

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις

Η έννοια είναι μια εφαρμογή που σας δίνει ένα χώρο εργασίας με την ανάγκη σας: μπορείτε να σχεδιάσετε, να γράψετε, να συνεργαστείτε και να οργανώσετε. Σε γενικές γραμμές, η ιδέα είναι η τέλεια εφαρμογή για να διαχειριστεί τα πάντα σε μια ενιαία πλατφόρμα και είναι ιδανική για τις επιχειρήσεις, καθώς και προσωπικά έργα και οργανισμούς περιεχομένου. Ωστόσο, παρά τη δημοτικότητά του, μπορεί να μην είναι το καλύτερο για όλους.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε λεπτομερέστερα την έννοια. Και θα ανακαλύψετε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις και θα δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Ετοιμος?

Λάβετε εναλλακτική ιδέα

Εγκαταστήστε το setap και βρείτε μια τέλεια αντικατάσταση για έννοια σε δευτερόλεπτα.

Βασικά χαρακτηριστικά της έννοιας

Ας θυμηθούμε πρώτα για εν συντομία τι είναι η έννοια και ποιος την χρειάζεται. Βασικά, η ιδέα είναι μια εφαρμογή συνεργασίας σημείων-tuking. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λάβετε ψηφιακές σημειώσεις αντί για παραδοσιακές μεθόδους στυλό και χαρτιού και λογισμικό επεξεργασίας κειμένου. Με ιδέα, μπορείτε να συνεργαστείτε με οποιονδήποτε σε ένα έγγραφο ταυτόχρονα ή σε διαφορετική ώρα.

Η λήψη σημείων είναι μόνο η αρχή. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την έννοια για το περιοδικό, τη διαχείριση έργων και πολλά άλλα. Μπορεί ακόμη και να γίνει η εταιρεία σας wiki! Συνολικά, έχει τόνους χαρακτηριστικών που το κάνουν χρήσιμο για σχεδόν οτιδήποτε χρειάζεστε σε ένα παραγωγικό εργαλείο. Για παράδειγμα:

  • ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ & εργασίες: Δημιουργήστε πλούσια έγγραφα κειμένου με εικόνες, ενσωματωμένα τραπέζια, αποσπάσματα κώδικα και πολλά άλλα. Οργανώστε την εργασία σας σε ένθετα μπλοκ που μπορείτε να αναδιατάσετε ή να μετατρέψετε σε άλλα formms, όπως μια λίστα ελέγχου ή υπολογιστικό φύλλο.
  • Wikis & Databases: Προσαρμοσμένες βάσεις γνώσεων, συνδέοντας σελίδες σε μια διαισθητική ιεραρχία θεμάτων και υποτομών. Χαρακτηριστικό βάσης δεδομένων της Ververy Contaion για τη δημιουργία συλλογών σχετικών πληροφοριών, όπως λίστες επαφών, αποθέματα προϊόντων ή χρονοδιαγράμματα έργου.
  • Ενσωματώσεις: Για να εξορθολογίσετε τη ροή εργασίας σας, ο χώρος εργασίας σας μπορεί να ενσωματωθεί στα τρέχοντα εργαλεία σας. Για παράδειγμα, το Google Drive, το Trello, το Figma, το Slack και πολλά άλλα.
  • Πρότυπα: Απολαύστε χιλιάδες προκαθορισμένα πρότυπα που σας βοηθούν να σας κάνουν να σημειώσετε καλύτερα και ταχύτερα.
  • Συνεργασία: Για να μοιραστείτε γρήγορα πόρους με την υπόλοιπη ομάδα, κάθε εργασία έννοιας έχει ένα σύστημα μεταφόρτωσης και κοινής χρήσης αρχείων. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη συνεργασία με σχόλια και αναφορές και παρακολούθηση των καθηκόντων σας, οπότε δεν ξεχάσετε ποτέ να κάνετε τίποτα.

Γιατί χρειάζεστε μια εναλλακτική λύση

Η έννοια έχει πολλά δυνατά σημεία: είναι ευπροσάρμοστο, είναι προσαρμόσιμο και έχετε τον έλεγχο των πληροφοριών που μοιράζεστε. Δεν είναι όμως τέλειο. Λοιπόν, ποια είναι τα μειονεκτήματα που κάνουν τους χρήστες να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις στην έννοια?

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση επιφάνειας εργασίας, δεν μπορείτε να εργαστείτε εκτός σύνδεσης, ο οποίος είναι ένας περιορισμός αν είστε κάποιος που κάνει πολλή ταλάντευση.

Επιπλέον, ορισμένοι χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί για δυσλειτουργίες που προκαλούν απώλεια δεδομένων. Με ένα εργαλείο που αποθηκεύει όλες τις σημαντικές σας πληροφορίες, πραγματικά δεν θέλετε να κινδυνεύετε από αποτυχία του συστήματος. Επίσης, τα δεδομένα της ιδέας αποθηκεύονται στις ΗΠΑ, γεγονός που καθιστά λιγότερο ελκυστική για τις ευρωπαϊκές εταιρείες, οι οποίες τείνουν να προτιμούν να αποθηκεύουν τις πληροφορίες τους σε τοπικό επίπεδο.

Το σημείο πώλησης της έννοιας είναι η προσαρμοστικότητα του. Μπορείτε να τροποποιήσετε τα έγγραφά σας με βάση το έργο για να αξιοποιήσετε το καλύτερο από αυτά. Παρ ‘όλα αυτά, αυτό το ανοιχτό ανησυχεί επίσης. Οι περισσότεροι άπειροι χρήστες βρίσκουν αυτή την εκτεταμένη προσαρμοστικότητα αποθαρρυντικού, καθιστώντας δύσκολη την επιβίβαση.

Τι είναι καλύτερο από την εφαρμογή έννοιας?

Γνωρίζουμε την ιδέα ως ένα δημοφιλές χώρο εργασίας all-in-one. Ταυτόχρονα, ορισμένοι χρήστες χρησιμοποιούν μόνο μία ή περισσότερες λειτουργίες εφαρμογής. Έτσι είναι δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα ότι η εφαρμογή είναι καλύτερη από την ιδέα, επειδή η απάντηση θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις προ -. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εφαρμογές όπως η έννοια που αξίζει να εξεταστεί. Ακολουθούν μερικές υπέροχες επιλογές:

Craft vs Votion – Η τέλεια επιλογή για δημιουργικά

Craft, η εναλλακτική ιδέα

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν ιδέα για τη δημιουργία εγγράφων καλά δομής. Ωστόσο, υπάρχουν περιοχές όπου άλλες εφαρμογές λάμπουν και κάνουν την υπόθεση για να αποκόψουμε την ιδέα για πάντα. Ας ρίξουμε μια ματιά στο σκάφος. Η εφαρμογή σας δίνει θέση για όλες τις σημειώσεις σας και γράφοντας σε έναν σύγχρονο επεξεργαστή κειμένου. Δεδομένου ότι σχεδιάστηκε με γνώμονα τα δημιουργικά, δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθούν πραγματικά ελκυστικά έγγραφα με τη βοήθειά του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαφορετικά μπλοκ στυλ για να δείξετε ποιοι είστε και να εργαστείτε σε σκούρο ή ελαφρύ μόδα, ανάλογα με το τι σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τις σημειώσεις σας προσθέτοντας εικόνες, βίντεο και αρχεία. Πολλαπλές διευκολύνουν ακόμη και το EATE πιο εύκολο να επιτύχετε ωραία έγγραφα.

Η εφαρμογή καθιστά απλό να κάνετε πάντα από την προσθήκη ενός συνδέσμου με το προηγούμενο έργο στο οποίο εργάστηκε για τη δημιουργία ενός κύριου εγγράφου που συνδέει όλα τα τρέχοντα και ολοκληρωμένα έργα σας. Για να παραμείνετε οργανωμένοι και να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν χάνεται, χρησιμοποιήστε φακέλους πολλαπλών επιπέδων ή συνδέστε τις σημειώσεις σας TOGGG.

Ο έξυπνος βοηθός AI σας βοηθά να γράψετε ταχύτερες ιδέες για να ξεπεράσετε το μπλοκ του συγγραφέα, να συνοψίσετε τα μακρά έγγραφα, να κάνετε μια παράγραφο, να γράψετε θέσεις κοινωνικών μέσων που βασίζονται σε οποιοδήποτε πλαίσιο, να διορθώσετε κείμενο για να αφαιρέσετε λάθη και να μεταφράσετε στη γλώσσα.

Επιπλέον, το Craft καθιστά εξαιρετικά εύκολο για άλλους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στα αρχεία σας, να κατανοούν την ιδέα σας και να επεξεργαστούν σε αυτό. Απλώς δημιουργήστε ένα νέο χώρο εργασίας και αφήστε τους άλλους να συνεργαστούν μαζί σας.

Το καλύτερο πράγμα: η βιοτεχνία λειτουργεί τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης, οπότε δεν χρειάζεται να εργάζεστε για να χάσετε τη δημιουργική σας ροή εάν δεν έχετε Wi-Fi. Επίσης, σε σύγκριση με την έννοια, το Craft είναι γρήγορο, διαισθητικό και εύκολο να επιβιβαστεί.

Συρρμολόγηση – Το καλό εργαλείο τεκμηρίωσης του παλιού λογισμικού

Συγκρότημα, η μεγάλη εναλλακτική λύση στην έννοια

Η Confluence είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης εργασίας που βασίζεται στο διαδίκτυο που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει την ομάδα να συνεργαστεί σε κρίσιμα έργα. Αυτή η εναλλακτική λύση στην έννοια επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται σημειώσεις συνάντησης και ενημερώσεις έργων με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο. Ως αποτέλεσμα, βελτιώνει την επικοινωνία μεταξύ ομάδων, ομάδων και πελατών και διαφορετικών τμημάτων.

Απρόσκοπτα ενσωματωμένη συρροή με τη JIRA και άλλο προϊόν Atlassian. Εάν η ομάδα σας χρησιμοποιεί ήδη JIRA, JIRA Service Desk ή Bitbucket, τότε η συρροή θα είναι φυσική για τη ροή εργασίας σας.

Ως ισοδύναμο με την έννοια, η συρροή είναι λίγο ευέλικτο και ευπροσάρμοστο. Από την άλλη πλευρά, η συρροή είναι πολύ πιο εύκολη στη χρήση. Έχει μια απλή και απλή διεπαφή που δεν συντρίβει νέους χρήστες.

Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα της συρροής για εμάς είναι ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει εκτός σύνδεσης (ακριβώς όπως η έννοια). Ωστόσο, εάν ξεκινήσατε να δημιουργείτε το έγγραφό σας σε συρροή και η σύνδεση στο Διαδίκτυο εξαφανίστηκε, δεν θα χάσετε το γραπτό κείμενο. Confluence Caches που γράφετε στο πρόγραμμα περιήγησης και μπορείτε να το κρατήσετε για μέρες (μην κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή). Και όταν εμφανιστεί το Διαδίκτυο, όλα θα συγχρονιστούν.

NotePlan – Γράψτε, σχεδιάστε και παρακολουθείτε εργασίες σε ένα μέρος

Σχεδιαστής σημείων

Αν και η έννοια είναι ένα δημοφιλές γενικό-noispace, ορισμένοι χρήστες προετοιμάζουν ένα πιο εστιασμένο εργαλείο για να σημειώσουν και να διαχειριστούν εργασίες. Σε αυτή την περίπτωση, η NotePlan, μια εφαρμογή ημερολογίου για την οργάνωση των σημειώσεων και των καθηκόντων σας, μπορεί να έχει ακολουθήσει εναλλακτική λύση.

Βοηθώντας σας να καταγράψετε γρήγορα τις εργασίες είναι η πρώτη δουλειά ενός διαχειριστή εργασιών. Δυστυχώς, η έννοια αποτυγχάνει σε αυτό. Σύμφωνα με αρκετές κριτικές, η έννοια καταστρέφει τα καθήκοντά σας και είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε μια άποψη για τα μάτια για το τι πρέπει να γίνει χωρίς προσαρμογή και πολλή προσπάθεια. Αυτό, σε συνδυασμό με τη βραδύτητα της προσθήκης νέων εργασιών, μας κάνει να μην προτείνουμε την έννοια ως διαχειριστή εργασιών.

Το NotePlan σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε σημειώσεις, ημερολόγιο και εργασίες. Για πολλούς χρήστες, αυτός είναι ο πιο βολικός συνδυασμός.

Στο επίκεντρο όλων είναι σημειώσεις. Σε σύγκριση με άλλες ρυθμίσεις που διατίθενται σε διαχειριστές υποχρεώσεων, δίνουν στον χρήστη περισσότερη ελευθερία σε έργα οργάνωσης.

Με τη δημιουργία σημειώσεων στις σημειώσεις, θα μπορείτε να ενοποιήσετε τις εργασίες και τις υπενθυμίσεις σας και να τις προσθέσετε στο έργο σας. Οι σημειώσεις αποθηκεύονται σε μορφή Markdown. Αυτό ήταν πολύ βολικό για πολλούς χρήστες. Το θέμα είναι ότι η σύνταξη Markdown είναι τόσο απλή και μπορείτε να δημιουργήσετε σύνθετα υπερσυνδεδεμένα έγγραφα εάν θέλετε. Εκτός από τους συνδέσμους, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε #hashtags και @mention άλλους χρήστες. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα: Το κείμενο Markdown μπορεί εύκολα να μετακινηθεί μεταξύ εφαρμογών, επιτρέποντάς σας να συνδυάσετε το NotePlan με άλλα εργαλεία που υποστηρίζουν το MarkDown.

Μας αρέσει επίσης αυτό το NotePlan είναι συμβατό με διάφορες επεκτάσεις που θα σας βοηθήσουν να αυτοματοποιήσετε τις εργασίες, να βελτιώσετε την αναζήτηση, να κάνετε τη διεπαφή πιο χρησιμοποιήσιμη και πολλά άλλα.

Δομημένο – Ένας επιτυχημένος τρόπος παρακολούθησης εργασιών και θυμηθείτε ραντεβού

Μερικοί άνθρωποι σχεδιάζουν τις ημέρες, τις εβδομάδες και τους μήνες για να δημιουργήσουν καλά ρουτίνες, να δημιουργήσουν συνήθειες και να επιτύχουν στόχους. Με πρότυπα Planner Planner, μπορείτε να καταργήσετε τα γεγονότα, τα καθήκοντα και τους στόχους που θέλετε να ολοκληρώσετε και να επιστρέψετε σε αυτά όποτε χρειάζεστε υπενθύμιση.

Εάν είναι η περίπτωσή σας για τη χρήση της ιδέας, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε δομημένη.

Με την πρώτη ματιά, η απλή διεπαφή χρήστη του Drettured είναι λιγότερο εκφοβιστικό για τη δημιουργία εργασιών και το σχεδιασμό της ημέρας σας από ό, τι θα ήταν σε μια εφαρμογή γεμάτη με συντριπτικές λειτουργίες. Ανοίξτε τα εισερχόμενά σας και λάβετε μια γρήγορη επισκόπηση όλων των εργασιών σας. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε υπο-εργασίες μέσα σε μια εργασία, η οποία είναι ιδανική για λίστες. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εργασία αγορών και να εισαγάγετε τη λίστα αγορών ως subtask.

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του είναι το περιεκτικό του. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 30 γλώσσες. Η γλώσσα αλλάζει αυτόματα με τις ρυθμίσεις του συστήματος. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε χρονικές περιοχές κατά τη δημιουργία εργασιών, εξαλείφοντας τη σύγχυση εάν έχετε συναντήσεις με άτομα που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο.

Οι δομικές ενσωματωμένες με ενσωματωμένες εφαρμογές σε συσκευές Apple, όπως υπενθυμίσεις και ημερολόγιο. Εάν ένα στοιχείο από υπενθυμίσεις δεν έχει χρόνο ή τόπο που σχετίζεται με αυτό, εισάγεται στα εισερχόμενα δομημένα, όπου μπορείτε να αντιστοιχίσετε μια ημερομηνία και ώρα για να το ολοκληρώσετε.

Τελικές σκέψεις: Είναι η έννοια ακόμα η καλύτερη?

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι δύσκολο να πείτε με βεβαιότητα εάν η έννοια είναι ακόμα η καλύτερη. Πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται ότι η εφαρμογή είναι συντριπτική για αρχάριους και δυσκολία στην επιβίβαση. Τους παίρνει επίσης πάρα πολύ χρόνο για να ορίσετε εργασίες. Γενικά, η έννοια δεν είναι διαισθητική για να πλοηγηθεί και μπορεί να είναι τόσο αργή κατά περιόδους.

Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, γνωρίζετε μερικούς από τους ανταγωνιστές της έννοιας. Μερικά είναι εργαλεία all-in-one όπως η ιδέα. Άλλοι επικεντρώνονται περισσότερο σε συγκεκριμένη εργασία. Ποιο να επιλέξει?

Εάν θέλετε καλά δομές, όμορφα έγγραφα με την επιλογή να συνεργαστείτε σε αυτά και τη δυνατότητα να εργάζεστε τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης, επιλέξτε Craft.

Εάν η ομάδα σας χρησιμοποιεί ήδη JIRA, JIRA Service Desk ή Bitbucket, τότε η συρροή θα είναι φυσική για τη ροή εργασίας σας. Αν και είναι λίγο ευέλικτο κομμάτι λιγότερο και ευπροσάρμοστο από την ιδέα, είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση.

Και αν χρησιμοποιείτε την ιδέα για τη διαχείριση των εργασιών, ίσως σας αρέσει το δομημένο και το NOTEPPLAN. Και οι δύο είναι εύκολο στη χρήση και κάνουν τη δουλειά πολύ καλύτερη από την ιδέα.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να πάτε όλα και να αγοράσετε σκάφη, δομημένα και σημειώστε για να δείτε πώς λειτουργούν. Και οι τρεις εφαρμογές είναι διαθέσιμες σε εσάς έχουμε δωρεάν δοκιμή επτά ημερών από την πλατφόρμα SETAPP-A με δεκάδες εφαρμογές Mac, iPhone, iPad και ιστού, όπου ο καθένας είναι ο καλύτερος για μια συγκεκριμένη εργασία.

Εκτός από την εναλλακτική ιδέα, το SetApp διαθέτει εφαρμογές όπως το CleanMyMac X για να επιταχύνετε το Mac, το Nitro PDF Pro για να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε PDFs, CleanShot X.