ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ Windows – Κατεβάστε το δωρεάν από το Uptodown, Download Concept για Windows, Mac, iOS, Android.

Λήψη

Σε μια ιδέα, οι σημειώσεις μπορούν επίσης να μοιραστούν με άλλους χρήστες, οι οποίοι επιτρέπουν σε όλους να σημειώσουν την πρόοδό τους σχετικά με ένα κοινό έργο. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπει να στείλετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης σε άτομα της επιλογής σας.

Εννοια

Οργανώνει αρκετούς χώρους εργασίας σε ένα μέρος

Τελευταία έκδοση

Το Concept είναι ένα απίστευτο εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να οργανώσετε από ένα ενιαίο έγγραφα διεπαφής, βάσεις δεδομένων, οπτικοακουστικό περιεχόμενο, σημειώσεις, συναντήσεις. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε οποιαδήποτε σελίδα του χώρου εργασίας με άλλες συσκευές Android ή Mac.

Μία από τις δυνάμεις της ιδέας είναι η ευελιξία του, επειδή το εργαλείο είναι τόσο χρήσιμο για τους εκπαιδευτικούς, για τους μαθητές, για τους καλλιτέχνες ή για οποιονδήποτε συνεργάζεται με οποιοδήποτε είδος έργου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τις πληροφορίες για να δημιουργήσετε το δικό σας wiki και να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων πόρων, με τον πιο οργανωμένο τρόπο.

Μια άλλη πτυχή της έννοιας που πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός ότι περιλαμβάνει πολλαπλά εργαλεία που σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε και να διαμορφώνετε τα κείμενα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοντέλα, να δημιουργήσετε πίνακες και να προσθέσετε σύνδεσμο που θα σας φέρει σε άλλες σελίδες του χώρου εργασίας σας. Εκτός από αυτό, υπάρχει πάντα η δυνατότητα ανταλλαγής πόρων μέσω εξωτερικών εργαλείων, ώστε κανείς να μην μπορεί να δει ή να τροποποιήσει το περιεχόμενο.

Η ιδέα είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να παραμείνετε οργανωμένοι στην εργασία ή στο σχολείο. Χάρη στη μινιμαλιστική διεπαφή της, μια ιδέα διευκολύνει την πλήρη διαχείριση εργασιών από ένα μόνο μέρος.

Αναθεώρηση από τον Carlos Martínez που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptododown

Περισσότερες πληροφορίες

Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Παράθυρα
Κατηγορία Διοίκηση Επιχειρήσεων
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Εννοια

Εννοια

Η ιδέα είναι μια εφαρμογή για τη λήψη σημειώσεων με πολλαπλές λειτουργίες. Αυτό ιδρύθηκε από τους επιχειρηματίες Ivan Zhao και Simon Last στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2013. Δημιουργήθηκε πρώτα με τη μορφή αίτησης γραφείου το 2016 πριν φτάσει στο κινητό λίγα χρόνια αργότερα.

Με την πάροδο του χρόνου, τα χαρακτηριστικά της έννοιας έχουν αυξηθεί ευρέως και η εφαρμογή ξεπέρασε τους 4 χρήστες το 2020, ένα σχήμα που πρέπει να είναι πολύ πιο σημαντικό.

Λειτουργία έννοιας

Η λήψη Concept είναι πολύ απλή, πρέπει να ξεκινήσετε δημιουργώντας έναν λογαριασμό στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, έχετε πρόσβαση σε μια πολύ εκλεπτυσμένη διεπαφή που επιτρέπει τόσο να βρεθεί εύκολα σε αυτό και να μην χάνουμε χρόνο. Από τότε, μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις με κείμενο, αλλά και λίστες, πίνακες, ερωτήσεις ή χάρτες πορείας με τη μορφή έργων ζωγραφικής.

Το άλλο πλεονέκτημα είναι ότι έχετε μοντέλα. Αυτά είναι ήδη προ-γεμάτα, μπορείτε επομένως να αντιγράψετε και να επικολλήσετε για να προσθέσετε το περιεχόμενο της επιλογής σας. Είναι ακόμα ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο, γνωρίζοντας ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη σημείωση της επιλογής σας από το μηδέν. Σε κάθε σημείωση, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, αλλά και εικόνες, βίντεο ή συνδέσμους.

Σε μια ιδέα, οι σημειώσεις μπορούν επίσης να μοιραστούν με άλλους χρήστες, οι οποίοι επιτρέπουν σε όλους να σημειώσουν την πρόοδό τους σχετικά με ένα κοινό έργο. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπει να στείλετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης σε άτομα της επιλογής σας.

Προφανώς, η έννοια έχει τον συγχρονισμό μεταξύ των διαφορετικών σας συσκευών, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε τις τελευταίες σημειώσεις που έχετε καταγράψει σε όλες τις συσκευές σας.

Συμβατότητα

Όπως είπαμε γρήγορα, είναι δυνατό να κατεβάσετε την ιδέα από τη συσκευή της επιλογής σας, επειδή βρίσκουμε μια εφαρμογή γραφείου για Windows και MacOS καθώς και μια εφαρμογή για κινητά για iOS και Android. Αυτό σας επιτρέπει να το απολαύσετε από έναν υπολογιστή, ένα smartphone ή ένα tablet.

Για να αποφύγετε τη λήψη της έννοιας, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία απευθείας σε απευθείας σύνδεση από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, είτε το Google Chrome, το Safari ή το Mozilla Firefox.

Τιμή

Μπορείτε να κατεβάσετε την ιδέα και να επωφεληθείτε από την δωρεάν εφαρμογή, καθώς υπάρχει δωρεάν έκδοση. Άλλοι, γνωρίζουν ότι έχετε την επιλογή μεταξύ τριών πληρωμένων προσφορών που σας δίνουν την ευκαιρία να επωφεληθείτε από πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, τόσο για άτομα όσο και για εταιρείες. Εδώ είναι η λεπτομέρεια των χαρακτηριστικών και των τιμών.

Ατομική έννοια

 • 0 δολάρια
 • Απεριόριστες σελίδες και μπλοκ
 • Κοινή χρήση με 5 επισκέπτες
 • Συγχρονισμός σε όλες τις συσκευές
 • API

Μεμονωμένη έννοια Pro

 • 4 $ ανά μήνα (με τη συνδρομή 1ετούς)
 • Όλα τα χαρακτηριστικά του μεμονωμένου τύπου
 • Απεριόριστοι επισκέπτες
 • Απεριόριστα φορτία αρχείων
 • Ιστορία των εκδόσεων 30 ημερών

Έννοια ομάδας

 • 8 δολάρια το μήνα και ανά χρήστη (με τη συνδρομή 1 έτους)
 • Όλα τα χαρακτηριστικά της ατομικής φόρμουλας Pro
 • Απεριόριστα μέλη της ομάδας
 • Χώρος εργασίας
 • Άδειες κοινής χρήσης
 • Εργαλεία διαχείρισης

Επιχειρησιακή έννοια

 • Τιμή που πρέπει να οριστεί με την ομάδα πωλήσεων
 • Όλα τα χαρακτηριστικά της ομάδας τύπου
 • SSO SAML
 • Προμήθεια χρήστη (SCIM)
 • Εφημερίδα ελέγχου
 • Προχωρημένοι έλεγχοι και ασφάλεια
 • Ιστορικό απεριόριστων εκδόσεων
 • Διευθυντής λογιστικής (πάνω από 100 χρήστες)
 • Εξατομικευμένη σύμβαση

Εναλλακτική λύση στην έννοια

Η Concept είναι μια τέλεια εφαρμογή για τη λήψη σημειώσεων, αλλά και για την οργάνωση, επειδή υπερβαίνει την κατάστασή της για να προσφέρει άλλα χαρακτηριστικά στους χρήστες. Εκτιμούμε το γεγονός ότι η ελεύθερη έκδοση είναι ήδη αρκετά πλήρης για να είναι σε θέση να δημιουργήσει σελίδες και μπλοκ με απεριόριστο τρόπο, αλλά και να μοιραστείτε με 5 άτομα. Από την άλλη πλευρά, να γνωρίζετε ότι υπάρχουν άλλες εφαρμογές που προσφέρουν αρκετά παρόμοια χαρακτηριστικά, εδώ είναι οι εναλλακτικές λύσεις σε αυτό το εργαλείο.

Αντί να κατεβάσετε την ιδέα, μπορείτε να επιλέξετε το Evernote. Όπως ο ανταγωνιστής του, ο τελευταίος υπερβαίνει το καθεστώς του ως απλό εργαλείο σημειώσεων για να ποντάρετε σε άλλα πλεονεκτήματα. Βρίσκουμε μια εφαρμογή για τα Windows, MacOS, Android ή iOS, υπάρχει μια δωρεάν φόρμουλα καθώς και οι προσφορές πληρωμένων, ο βασικός τύπος εξακολουθεί να είναι αρκετά πλήρης.

Ως έννοια, το Evernote σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε σημειώσεις και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσετε σε διαφορετικά σημειωματάρια, για παράδειγμα το έργο. Μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες για να τα βρείτε πιο εύκολα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει επίσης μια συνομιλία για συνομιλία με άλλους ανθρώπους. Σε κάθε σημείωση, μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλο περιεχόμενο, αυτό ισχύει για τη μορφοποίηση, αλλά και για εικόνες, συνδέσμους ή emojis, για παράδειγμα. Είναι επίσης δυνατή η δημιουργία συντομεύσεων από την αρχική οθόνη.

Τέλος, υπάρχει επίσης η Google να αποφεύγει την έννοια. Αυτή η υπηρεσία χρησιμοποιείται πολύ απλά, παραμένει αρκετά βασική και δωρεάν ταυτόχρονα. Υπάρχει μια εφαρμογή για κινητά στο iOS και το Android, αλλά και μια επέκταση προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο για το Google Chrome, σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στο εργαλείο. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, να δημιουργήσετε λίστες ή ακόμα και να βάλετε φωτογραφίες και ήχο.