Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για geeks, χρήσιμες εφαρμογές σε καθημερινή βάση σε ένα smartphone Android

Εφαρμογές χρήσιμες σε καθημερινή βάση σε ένα smartphone Android

Contents

Απλό και αποτελεσματικό, Διαχείριση αρχείων + Διατηρεί τέλεια την υπόσχεσή του: Αφήστε τον εαυτό σας να αποκτήσετε ελεύθερα πρόσβαση σε όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο smartphone σας ή στην κάρτα μνήμης του. Σε σύγκριση με τις πολλές ανταγωνιστικές λύσεις, εκτιμούμε ιδιαίτερα την διαισθητική διεπαφή. Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, θα βρείτε μια σειρά πρακτικών συντομεύσεων για να περιηγηθείτε στις φωτογραφίες, τις λήψεις, τις ακολουθίες βίντεο ή τα έγγραφά σας και τις εφαρμογές σας.

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για geeks

Για να επεκτείνετε το smartphone Android και να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με ένα πραγματικό κιτ εργαλείων για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας, δεν χρειάζεται να πληρώσετε μια δεκάρα ! Βυθιστείτε στην επιλογή μας από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές της στιγμής.

Το Android ζωντανεύει κοντά 7 smartphones από τις 10 Σε όλο τον κόσμο (λίγο λιγότερο στη Γαλλία) και επομένως δεν είναι τυχαίο ότι το επίσημο κατάστημα, το Google Play Store, προσφέρει εκατοντάδες χιλιάδες εργαλεία και εφαρμογές. Αντίστροφη του μετάλλου, που αντιμετωπίζει τέτοιες μορφές, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διαχωριστούν οι καλοί κόκκοι από τα tares. Μεταξύ των ψευδών θετικών παρατηρήσεων, των εφαρμογών που χορηγούν επισημάνθηκαν ή γενικότερα οι πραγματικές απογοητεύσεις και οι μη κυκλοφορούμενες υποσχέσεις, υπάρχει γρήγορα κάτι λάθος, ακόμη και αν η Google έχει ξεκινήσει έναν μεγάλο καθαρισμό στο κατάστημά της για πολλούς μήνες.

Αλλά μην πανικοβληθείτε: έχουμε κάνει την επιλογή για εσάς ! Ένα εξειδικευμένο κράνος βιδωμένο στο κρανίο, έχουμε διερευνήσει όλα τα ράφια του Google Play Store για να θυμόμαστε μόνο την πεμπτουσία. Θα βρείτε εδώ Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για το Geek. ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ, Βελτιστοποίηση του smartphone σας ή ευρύτερα διασκεδαστικές εφαρμογές για να διαχειριστείτε όλη τη διασκέδαση σας: Ενσωματώστε αυτά τα εργαλεία στο smartphone σας για να βελτιώσετε τις καθημερινές σας εφημερίδες.

Έχουμε αποκλείσει οικειοθελώς από την επιλογή πολλών κλασικών και βασικών εφαρμογών, αλλά γνωστές σε όλους, ιδίως επίσημους πελάτες κοινωνικών δικτύων, δημοφιλή μηνύματα όπως το WhatsApp ή ακόμα και οι υπολογισμοί διαδρομής όπως το Waze.

Προστασία

Προστασία

Η αυτονομία του smartphone σας είναι περισσότερο από ποτέ το νεύρο του πολέμου. Πραγματική σουίτα εργαλείων αφιερωμένη στην παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της μπαταρίας σας, Προστασία είναι μια ισχυρή χρησιμότητα για τη διάγνωση της υγείας της σε πραγματικό χρόνο, αλλά και για την προβολή του αντίκτυπου καθενός από τις ανοιχτές εφαρμογές σας. Θα είστε σε θέση να συγκρίνετε εύκολα την κατανάλωση ανταγωνιστικών εφαρμογών, να διατηρήσετε μόνο τον ελάχιστο υποψήφιο για την κατανάλωση ενέργειας.

Άλλες χρήσιμες λειτουργίες: Παρακολουθείτε τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας κατά τη διάρκεια του φορτίου της, με προηγμένες στατιστικές σχετικά με την επίδραση μιας φωτισμένης οθόνης για παράδειγμα ή τη διάρκεια της φόρτωσης. Καλύτερα ακόμα: Η εφαρμογή προσφέρει ειδοποιήσεις για να σταματήσει την επαναφόρτιση μόλις το smartphone σας φτάσει στο 80 % μπαταρία. Είναι μια δημοφιλής τεχνική για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της, μειώνοντας τον αριθμό των κύκλων φορτίου χωρίς να υπερωθεί ποτέ.

Διαστημικός καθαριστής

Διαστημικός καθαριστής

Όπως το πρόσφατο Google Pixel 6 και το Pixel 6 Pro, όλο και περισσότερα smartphones αγνοούν έναν αναγνώστη καρτών απομνημονεύματος και πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης για να φιλοξενήσετε τις εφαρμογές σας και τις προσωπικές σας φωτογραφίες. Σταματήστε να πολλαπλασιάζετε τις κουραστικές εργασίες καθαρισμού: με Σούπερ καθαριστής, Ένα από τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία βελτιστοποίησης για το smartphone σας, διαγράφετε αυτόματα όλα τα περιττά αρχεία και κερδίζετε χώρο αποθήκευσης.

Εκτός από τον καθαρισμό της αποθήκευσης, το Super Cleaner περιλαμβάνει άλλα εργαλεία για τη βελτίωση της υγείας του smartphone σας σε καθημερινή βάση. Συγκεκριμένα, θα βρείτε έναν αναλυτή υπερθέρμανσης που ανιχνεύει τις στιγμές που η CPU σας είναι (άσκοπα) υπερβολική επιφάνεια, μια μπαταρία που εξοικονομεί με διαφορετικούς τρόπους ή ένα εργαλείο για την απελευθέρωση RAM εάν έχετε ανοίξει πάρα πολλές εφαρμογές και.

Κάκλα

Καπετάνιος

Τώρα ικανές να γυρίζουν ακολουθίες βίντεο σε 4K UHD σε 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο, τα smartphones μας είναι τα ιδανικά εργαλεία για να συλλάβουν όλες τις πιο σημαντικές στιγμές της καθημερινής σας ζωής. Αλλά πολύ συχνά, δεν διαθέτουν ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να κόψουν τα αρχεία ή να εμπλουτίσουν τις ακολουθίες σας οποιουδήποτε τύπου αποτελέσματος.

Κάκλα είναι ένα από τα καλύτερα του είδους του, ανάμεσα στα δωρεάν εργαλεία. Έτοιμα για χρήση μοντέλων, γρήγορη συναρμολόγηση από μια επιλογή ακολουθιών βίντεο ή πλήρους πίνακα τοποθέτησης με πολλά αποτελέσματα και προηγμένο έλεγχο όγκου και ταχύτητας: θα οδηγήσετε γρήγορα σε εξαιρετικά αποτελέσματα, για να μοιραστείτε τα κοινωνικά δίκτυα ή με τους αγαπημένους σας.

Τούβλο

Το τούβλο

Αναπτύχθηκε από το Lego, Τούβλο Πολύ πρωτότυπο θα είναι σε θέση να δώσει μια δεύτερη ζωή στα εκατοντάδες χρωματιστά τούβλα που έχετε συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια. Εάν, αν δεν χρειαστεί να το αρνηθείτε: είναι δύσκολο να υποκύψετε στις γοητείες ενός Optimus Prime, ενός γεράκι χιλιετίας, του κάστρου της βασίλισσας χιονιού ή ενός μικροσκοπικού NES, δεν θα σας ρίξουμε την πρώτη πέτρα και ακόμη λιγότερο πρώτο τούβλο.

Διαδώστε τη συλλογή σας στο έδαφος ή σε ένα τραπέζι, όσο το δυνατόν πιο επίπεδη, στη συνέχεια τραβήξτε μια φωτογραφία: Ένας αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης θα αναγνωρίσει τα διαφορετικά κομμάτια και θα σας προσφέρει δεκάδες πρωτότυπα μοντέλα για να συνθέσετε με τα τούβλα που έχετε ήδη. Μια πραγματική καλή απεικόνιση των δυνατοτήτων αυτών των τεχνολογιών, με τα βιβλία έτοιμα να ακολουθήσουν τα εγχειρίδια που θα ακολουθήσουν με τα αγαπημένα σας ξανθά κεφάλια για να διεγείρουν τη δημιουργικότητά τους.

Αιχμηρά

Αιχμηρά

Αναπτύχθηκε για δέκα χρόνια, Αιχμηρά είναι ένα φανταστικό εργαλείο διαχείρισης έργων με την ευρεία έννοια. Εμπνευσμένο από τη μέθοδο Kanban, σας επιτρέπει να οργανώσετε τα έργα σας διαισθητικά, με τη μορφή μιας “κάρτας” για να κάνετε αντιπαράθεση όπως θεωρείτε κατάλληλο. Εργασίες, ρόλοι, χρονοδιαγράμματα … είστε ελεύθεροι να μετακινήσετε αυτές τις κάρτες για να μεταφράσετε καλύτερα την πρόοδό σας.

Η έκδοση για κινητά παίρνει την πλήρη σημασία της από τον διαισθητικό χειρισμό της και θα συνεχίσετε να παρακολουθείτε ή να δημιουργείτε εργασίες στο πρόγραμμα περιήγησης γραφείου σας. Εάν συμμετέχετε στην ιδέα και αν χρειαστεί να “απεικονίσετε” τα έργα σας, Αιχμηρά θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο σε καθημερινή βάση.

Ρομπότ

Ρομπότ

Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια τάση: Twitch δημοφιλής το ροή ζωηρός, Σίγουρα αφήνοντας την πλατφόρμα του μοναδικού πλαισίου βιντεοπαιχνιδιών. Συνεντεύξεις, ξεναγήσεις, αναμεταδόσεις συναυλιών ή αθλητικών εκδηλώσεων … χωρίς να πληρώνετε την παραμικρή δεκάρα, αυτοσχεδιάζετε τον εαυτό σας στο έδαφος και ανταλλάσσετε ζωντανά με τους θεατές.

Η εφαρμογή Ρομπότ Ο επίσημος μετατρέπει το κινητό σας σε κάμερα ροής. Συνδυάστε το Twitch, το YouTube ή το Facebook Lance και ξεκινήστε τη ζωντανή ροή στην υπηρεσία της επιλογής σας … ή τα τρία κάθε φορά. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη διαμόρφωση, επωφεληθείτε από τα έτοιμα θέματα για να ντύσετε τις σκηνές σας και να ξεκινήσετε ζωντανές εκπομπές σε βηματισμό, ενώ παρακολουθείτε εύκολα τη γάτα.

Αναλυτής WiFi

Αναλυτής WiFi

Ορισμένα τμήματα της διαμονής σας παραμένουν αεροστεγές στο σημείο πρόσβασης Wi-Fi ή ADSL ? Καταπολέμηση αποτελεσματικών αυτών των λευκών περιοχών και σχεδιάζετε να επενδύσετε σε επαναλήπτες δικτύου με Αναλυτής WiFi. Πρώτα αυστηρά με την πρώτη ματιά, αυτός ο ανιχνευτής σήματος Wi-Fi είναι γρήγορα πολύ αποτελεσματικός στη βελτιστοποίηση του ασύρματου δικτύου σας και στη βελτίωση της εμβέλειας και της ροής του.

Κινητό στο χέρι, περπατήστε στα καταλύματά σας και συγκρίνετε την ισχύ του σήματος του δικού σας δικτύου με αυτό των γειτόνων σας. Ανακαλύπτετε έτσι τις πιθανές παρασίτες, με κανάλια εκπομπών που έρχονται σε σύγκρουση, καθώς και οι περιοχές όπου η δύναμη του σήματος μειώνεται έντονα. Μια καρτέλα “Best Channels” σας ενημερώνει για τις καλύτερες επιλογές για να βελτιστοποιήσετε τη σύνδεσή σας, στη διεπαφή διαχείρισης του σημείου πρόσβασης σας και ανακαλύπτετε τις ιδανικές τοποθεσίες για πιθανές επαναλήψεις σήματος.

Σκουρίζω

Σκουρίζω

Ψάχνετε για έναν απλό τρόπο κοινής χρήσης αρχείων μεταξύ του smartphone και του υπολογιστή σας ? Εάν τα Windows 10 και 11 έχουν ένα αποτελεσματικό εργαλείο για το συγχρονισμό των δύο συσκευών (“Το τηλέφωνό σου“), Απαντήστε σε SMS ή μεταφέρετε μερικές εικόνες, εξακολουθείτε να ανταλλάσσετε μια μεγάλη ποικιλία αρχείων χάρη στο Σκουρίζω.

Η αρχή του είναι εξαιρετικά απλή: πληκτρολογήστε το μοναδικό κουμπί στο κέντρο της οθόνης για να ενεργοποιήσετε έναν διακομιστή μίνι-web, με την ιδιωτική διεύθυνση IP του smartphone σας και μια συγκεκριμένη θύρα (όπως το 192.168.1.198: 4444). Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν τη διεύθυνση URL από οποιονδήποτε υπολογιστή του ίδιου εγχώριου δικτύου: Μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα τη δομή του δέντρου του smartphone σας, να ανακτήσετε οποιοδήποτε αρχείο ή ακόμα και να δημιουργήσετε νέους φακέλους και να υποβάλετε στοιχεία. Πρακτικό για να μετατρέψετε το κινητό σας σε ένα πραγματικό κλειδί USB.

Proxy HotShpotshield VPN & WiFi

Proxy HotShpotshield VPN & WiFi

Θέλετε να αλλάξετε τη δημόσια διεύθυνση IP σας και έτσι να συνδεθείτε στον ιστό σαν να βρίσκεστε σε ξένη χώρα ? Αντίθετα, θέλετε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες ιστού σαν να ήσασταν στη Γαλλία, ενώ βρίσκεστε στην άλλη πλευρά του πλανήτη ? Εάν υπάρχουν πολλά VPN που πληρώνουν, Proxy HotShpotshield VPN & WiFi είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες, για περιστασιακές ανάγκες.

Εύκολο στη χρήση και διαμόρφωση, σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία διακομιστών, με ακριβείς δείκτες του αναμενόμενου ρυθμού ροής. Προφανώς η ελεύθερη έκδοση παραμένει γεμάτη διαφημίσεις, αλλά επωφελείται από ένα ευέλικτο σύστημα, που θα ενεργοποιηθεί κατόπιν ζήτησης.

Ταμπλό

Ταμπλό

Μπορεί να έχετε ήδη διδάξει τα έξοδα σας: Εάν έχετε την ενοχλητική συνήθεια να μειώνετε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε όλες τις υπηρεσίες σας, διατρέχετε έναν πραγματικό κίνδυνο ασφάλειας. Αρκεί ότι μία από αυτές τις υπηρεσίες είναι το θύμα ενός ελάττωμα ή μιας διαρροής δεδομένων, έτσι ώστε όλοι οι άλλοι λογαριασμοί σας να διακυβεύονται.

Αλλά είναι αδύνατο να διατηρήσετε τόσους πολλούς μοναδικούς και σύνθετους κωδικούς πρόσβασης ! Αντίθετα, αναθέστε αυτήν την εργασία σε μια εξειδικευμένη εφαρμογή: αυτά τα πλαίσια δημιουργούν για εσάς όσες είναι οι απαραίτητες και συγκεντρώστε τα σε μια ενιαία διεπαφή. Μπορείτε να τα ξεκλειδώσετε με έναν κύριο κωδικό πρόσβασης, ο μόνος που θα πρέπει να θυμάστε για πάντα. Μεταξύ των πολλών υπηρεσιών αυτού του τύπου, η προτίμησή μας πηγαίνει Ταμπλό, που ταιριάζει καλά με το πρόγραμμα περιήγησης στο Web και εξασφαλίζει συγχρονισμό μεταξύ όλων των συσκευών σας. Αλλά υπάρχουν και άλλοι ενδιαφέροντες ανταγωνιστές, ειδικότερα Κατόχου Και LastPass (Ωστόσο, βρίσκονται στη φωτιά της κριτικής τους τελευταίους μήνες για προβλήματα ασφαλείας κ.λπ.). Συγκρίνετε τις πληρωμένες προσφορές τους: Μερικές φορές πρέπει να πάτε στο ταμείο για να επωφεληθείτε από μια υπηρεσία premium και να συγχρονίσετε το πολύτιμο sesames σας σε όλες τις συσκευές σας.

PingTools Δίκτυο βοηθητικά προγράμματα

PingTools Δίκτυο βοηθητικά προγράμματα

Οι καλύτεροι τεχνικοί θα εκτιμήσουν για να ξεκινήσουν ένα τέτοιο κιτ εργαλείων προσανατολισμένου στο δίκτυο στο κινητό τους. Με Πινέτσ, Ομάτε στην ίδια σουίτα έναν αναλυτή ασύρματης σύνδεσης, έναν δοκιμαστή χρέωσης, έναν περιφερειακό ανιχνευτή και συσκευές που συνδέονται με το εγχώριο δίκτυό σας, έναν διαχειριστή σημείου πρόσβασης και πολλαπλών πινγκ, γεωγραφικής γραμμής, ανιχνευμένων ή σαρωτών θυρών.

Προφανώς, δημόσια ενημερωμένη για την αυστηρότητα: τα εργαλεία παραμένουν αρκετά κρύα και αυστηρά, αλλά μπορούν να παρέχουν ειλικρινείς υπηρεσίες και είναι πολύ εύκολο στη χρήση και πολύ λίγοι πόροι.

VLC

VLC

Πρέπει να το παρουσιάσουμε ακόμα ? Κυρίως αναπτύχθηκε και συντηρείται από έναν Γάλλο, Jean-Baptiste Kempf, VLC είναι από καιρό ο καλύτερος δωρεάν και δωρεάν παίκτης πολυμέσων. Εάν ήταν η ακμή των περιβαλλόντων Windows, MacOS και Linux για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι επίσης διαθέσιμο σε μια πολύ επιτυχημένη εφαρμογή για κινητά.

Συμβατό με μεγάλο αριθμό μορφών βίντεο και ήχου, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα σύνδεσης με ροές δικτύου καθώς και αρχεία ή μετοχές δικτύου, είναι αναμφισβήτητα ο πιο πλήρης και αποτελεσματικός αναγνώστης στο Android. Βρίσκουμε όλα τα χαρακτηριστικά της έκδοσης γραφείου, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης πολλαπλών ακουστικών και υπότιτλων, ή της πιθανότητας βελτίωσης της απόδοσης βίντεο.

CPU-Z

CPU-Z

Άλλο σεβάσμιο εργαλείο από τον κόσμο των Windows, CPU-Z είναι διαθέσιμο σε μια έκδοση για κινητά, πολύ πρακτική για να μελετήσετε λεπτομερώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone σας. Η λειτουργία του είναι απλή: μέσω μιας σειράς καρτελών, ανακαλύπτετε την πλήρη διαμόρφωση του κινητού σας (επεξεργαστής, αριθμός καρδιών, GPU, χαρακτηριστικά οθόνης, ποσότητα διαθέσιμης μνήμης RAM, φορτίο CPU …

Μεταξύ των άλλων περιουσιακών στοιχείων που αφορούν ένα κινητό περιβάλλον, ανακαλύπτετε τη γενική κατάσταση της υγείας της μπαταρίας, καθώς και τη θερμοκρασία σε επαφή με κάθε έναν από τους αισθητήρες στην επιφάνεια των εξαρτημάτων ή τις τιμές των διαφόρων επιταχυνσιόμετρων ή γυροσκόπων ότι ενσωματώνει. Πρακτική για τη διάγνωση περίεργης συμπεριφοράς ή τη γνώση του επιπέδου δραστηριότητας του SOC του smartphone σας !

Απλή οθόνη συστήματος

Απλή οθόνη συστήματος

Στο ίδιο πνεύμα, Απλή οθόνη συστήματος Σας ενημερώστε σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη δραστηριότητα του smartphone σας και την κατάσταση της υγείας ή το ποσοστό πληρότητας των διαφόρων συστατικών της. Πολύ πιο οπτική από την προηγούμενη εφαρμογή, η οποία είναι πάνω απ ‘όλα εκεί για να απαριθμήσει όλα αυτά τα στοιχεία και γρήγορα να μάθετε για τη θερμοκρασία τους, αυτό το εργαλείο παραμένει σε όλες τις πτυχές του smartphone σας.

CPU, GPU, κατανάλωση RAM, δίκτυο, αποθήκευση, θερμοκρασία μπαταρίας, ενεργές διαδικασίες … Τα γραφικά και τα ιστογράμματα σας παρέχουν πραγματικό χρόνο για την υγεία της συσκευής σας. Συγκεκριμένα, εκτιμούμε την ανακάλυψη του ακριβούς αντίκτυπου των πιο συχνά ανοιχτών εφαρμογών σας και έτσι ανιχνεύετε τα κύρια μπουκάλια στραγγαλισμού.

Ifttt

Ifttt

Σεβάσμιος θεσμός για χρόνια, Ifttt (που σημαίνει “Εάν αυτό, τότε αυτό“, Δηλαδή” αν αυτό, τότε αυτό “) είναι μια εφαρμογή για την αυτοματοποίηση όλων των τύπων επαναλαμβανόμενων θεραπειών. Είναι συμβατό με δεκάδες εξαιρετικά δημοφιλείς υπηρεσίες ιστού και συνοδεύεται από μια μεγάλη ποικιλία από προκαταρκτικές “μικροεφαρμογές”.

Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις εργασίες τόσο σημαντικές όσο η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των τελευταίων σας βολών στην υπηρεσία αποθήκευσης cloud που χρησιμοποιείτε περισσότερο, αλλά και την αυτόματη αποστολή ενός μηνύματος σε ένα αγαπημένο όταν φτάσετε σε ένα κατάστημα ή τον «φωτισμό των φώτων σας, ενώ εσείς πλησιάζουν. Είστε ελεύθεροι να απολαύσετε όλες αυτές τις καλές ιδέες ή να δημιουργήσετε τις εργασίες σας από το μηδέν, μέσω μιας σαφούς διεπαφής.

Αναδρομικός

Αναδρομικός

Στο περιθώριο των τελευταίων τίτλων που αναπτύχθηκαν ειδικά για το Android, θέλετε να μετατρέψετε το smartphone σας σε μια παλιά κονσόλα retrogaming, για να ανακαλύψετε όλα τα πιο λατρευτικά παιχνίδια του Pantheon Video Game ? Αναδρομικός είναι ένας μετα-εκπληκτικός που έχει κινητήρες περίπου τριάντα εξομοιωτών, που θα επιλεγεί κατά την εκτόξευση. SNES, Mega Drive, Game Boy Advance ή DS, εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε … ή πιο συγκεκριμένα να προσελκύσετε αδιάφορα στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών καθενός από αυτά τα μηχανήματα, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Εάν στοχεύετε με μεγαλύτερη ακρίβεια σε μια συγκεκριμένη φορητή κονσόλα, συνιστούμε τον εξομοιωτή κινητής τηλεφωνίας Citra για το Nintendo 3DS και το PPSSPP για το PlayStation Portable, δύο εξαιρετικοί υποψήφιοι των οποίων η αξία δεν είναι πλέον να αποδείξει. Ακόμα θα πρέπει να βρείτε μόνοι σας (νόμιμο !) Οι Ρομά αυτών των μηχανών.

σολΑρχεία +

Διαχειριστής αρχείων +

Απλό και αποτελεσματικό, Διαχείριση αρχείων + Διατηρεί τέλεια την υπόσχεσή του: Αφήστε τον εαυτό σας να αποκτήσετε ελεύθερα πρόσβαση σε όλα τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο smartphone σας ή στην κάρτα μνήμης του. Σε σύγκριση με τις πολλές ανταγωνιστικές λύσεις, εκτιμούμε ιδιαίτερα την διαισθητική διεπαφή. Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, θα βρείτε μια σειρά πρακτικών συντομεύσεων για να περιηγηθείτε στις φωτογραφίες, τις λήψεις, τις ακολουθίες βίντεο ή τα έγγραφά σας και τις εφαρμογές σας.

Στο περιθώριο αυτού του φιλτραρίσματος, προφανώς εκμεταλλευτείτε έναν “ακατέργαστο” εξερευνητή, με τον οποίο περιηγείστε σε όλη τη δομή δέντρου του smartphone σας – ως μπόνους, ξεκινάτε έναν θεατή πολλών μορφών πολυμέσων πληκτρολογώντας σε ένα αρχείο. Αλλά το ενδιαφέρον αυτής της εφαρμογής δεν σταματά εκεί: προσφέρει επίσης τη δυνατότητα περιήγησης στους κύριους λογαριασμούς αποθήκευσης στο σύννεφο (Dropbox, Google Drive, OneDrive …) ή τα κοινόχρηστα αρχεία σας στο εγχώριο δίκτυό σας και έτσι να κάνετε Οποιοσδήποτε τύπος μεταβιβάσεων.

Δοκιμασία ταχύτητας

Δοκιμασία ταχύτητας

Εσείς γκρίζο έναντι της χαμηλής ταχύτητας της σύνδεσης κινητού σας ? Το smartphone σας σας λέει ότι είστε καλά συνδεδεμένοι σε 5G, αλλά αμφισβητείτε το ? Θέλετε απλώς να ελέγξετε την ποιότητα της σύνδεσης Wi-Fi ? Είναι απλό: εγκαταστήστε Δοκιμασία ταχύτητας στο smartphone σας και κρατήστε το στο κιτ εργαλείων σας. Ήδη προσβάσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα στον ιστό, η υπηρεσία είναι μία από τις καλύτερες για να δοκιμάσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Η εφαρμογή για κινητά είναι εξίσου απλή και αποτελεσματική. Σας συνδέει σε μια στιγμή με τον διακομιστή δοκιμών που είναι πιο κοντά στη θέση σας και σας λένε μετά από μια σύντομη διάγνωση στο ping και την ανερχόμενη και φθίνουσα ταχύτητά σας. Ως μπόνους, ανακαλύπτετε σε έναν χάρτη τα κύρια σημεία πρόσβασης 5G στο άμεσο περιβάλλον σας.

Κοίλο

Κοίλο

Κουρασμένος από τους ιστότοπους διαβούλευσης ή τις υπηρεσίες ροής βίντεο που εκτρέπονται διαφημίσεις στο smartphone σας ? Χάρη σε Κοίλο, Ένα έργο ανοιχτού κώδικα που στοχεύει στο να τους εμποδίσει, μεταβείτε αυτόματα σε DNS που πιθανόν να τα κρύψει. Λάβετε υπόψη, εάν η έκδοση 5 που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του εκδότη είναι δωρεάν, η έκδοση 6 – αυτή που βρίσκεται στο Google Store – πληρώνεται.

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση και σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτόν τον τύπο προστασίας σε δευτερόλεπτα. Έτσι θα βρείτε μια απόλυτα κλασική λειτουργία, αφού εγκαταλείψετε την υπηρεσία. Ένα άλλο μη αμετάβλητο περιουσιακό στοιχείο: η εφαρμογή είναι προσβάσιμη σε όλους, χωρίς να χρειάζεται ρίζα Το smartphone σας.

Πηδαλιούχος

Πηδαλιούχος

Με τις πολυάριθμες επικαλύψεις ειδικά για κάθε κατασκευαστή, το εικονικό πληκτρολόγιο Android δεν λάμπει πάντα από την εργονομία του. Πάρα πολύ ορθογώνια ή μικρά κλειδιά, τέλειο UX, μέση ενσωμάτωση πρόσθετων χαρακτηριστικών όπως αυτόματη διόρθωση ή προσθήκη emoticons ή gif … Εάν αγωνίζεστε να κατανοήσετε άνετα τα κείμενα και την έρευνά σας, έχετε ενδιαφέρον να δοκιμάσετε ένα εναλλασσόμενο πληκτρολόγιο.

Αναπτύχθηκε από τη Microsoft, Πηδαλιούχος είναι ένα εξαιρετικό μοντέλο που λάμπει πάνω απ ‘όλα από το υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης του. Έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε κάθε στοιχείο της διεπαφής και να προεπισκόπηση της απόδοσης πριν το εφαρμόσετε. Καλύτερα ακόμα: Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό το πληκτρολόγιο εξουσιοδοτεί την ταχεία είσοδο κειμένων, με την απλή κίνηση του δακτύλου σας στα αντίστοιχα κλειδιά … με ένα εκπληκτικό επίπεδο αναγνώρισης.

�� Χρησιμοποιείτε το Google News ? Προσθέστε το υλικό του Tom στο Google News για να μην χάσετε σημαντικά νέα από τον ιστότοπό μας.

Εφαρμογές χρήσιμες σε καθημερινή βάση σε ένα smartphone Android

Εικονιδίων

22 Ιουνίου 2022

Εικονίδιο ανάγνωση

6 λεπτά για ανάγνωση

Εφαρμογές χρήσιμες σε καθημερινή βάση σε ένα smartphone Android

Εφαρμογές χρήσιμες σε καθημερινή βάση σε ένα smartphone Android

 1. Για πλοήγηση: Google Chrome
 2. Για να συμβουλευτείτε τα email σας: Gmail και Outlook
 3. Στην επικοινωνία: WhatsApp και Skype
 4. Για να χρησιμοποιήσετε το iPhone Emojis στο Android: Το Emoji είναι 3
 5. Για να εντοπίσετε τον εαυτό σας: Google Maps και Waze
 6. Για να διαχειριστείτε το επαγγελματικό σας δίκτυο: LinkedIn
 7. Για να προστατεύσετε το smartphone σας: Avast
 8. Για να διατηρήσετε και να βελτιστοποιήσετε το smartphone σας: ccleaner
 9. Για να αρχειοθετήσετε τις φωτογραφίες σας: Google Photos
 10. Για να δείτε βίντεο: VLC
 11. Για να ακούσετε τη μουσική: Spotify, Music YouTube, Apple Music, Amazon Music, Deezer
 12. Για να δείτε ταινίες: Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV, Disney +, OCS, MyCanal

Μόλις αγοράσατε ένα smartphone ή tablet Android ? Και αναρωτιέστε ποιες είναι οι καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα σας συσκευή ? Στο Google Play Store, υπάρχουν εκατομμύρια εφαρμογές, όπου μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε, για εσάς, μια επιλογή από τις καλύτερες εφαρμογές για εγκατάσταση ..

Για πλοήγηση: Google Chrome

Γενικά, οι Γάλλοι πλέουν στο Διαδίκτυο από υπολογιστή ή tablet στο σπίτι και από το smartphone τους έξω από το σπίτι. Προκειμένου να συγχρονίσετε την έρευνά σας, το ιστορικό σας, τα αγαπημένα σας ή τους κωδικούς σας, ανεξάρτητα από τη χρήση της συσκευής, είναι ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome.

Για να συμβουλευτείτε τα email σας: Gmail και Outlook

Το Gmail και το Outlook είναι οι δύο εφαρμογές που χρησιμοποιούνται περισσότερο από τους χρήστες του Διαδικτύου. Σας επιτρέπουν να έχετε άμεση πρόσβαση στα μηνύματά σας και να προσφέρετε εγκαταστάσεις ανάγνωσης και γραφής για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Με την εφαρμογή Gmail, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποθηκεύονται στο σύννεφο που παρέχεται για το σκοπό αυτό. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή: Απλά συνδεθείτε με τα αναγνωριστικά της.

Το Outlook έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα: Εκτός από τη δυνατότητα λήψης και αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι προφανώς δυνατό να τα ταξινομήσετε, να διαχειριστείτε ένα βιβλίο διευθύνσεων, εργασίες …

Στην επικοινωνία: WhatsApp και Skype

Να επικοινωνεί με τους συγγενείς του, το Whatsapp και το Skype κέρδισαν στην αγορά. Αυτές οι δύο εφαρμογές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από έναν υπολογιστή.

Όσον αφορά το πρώτο, απλά πρέπει να αποθηκεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στην εφαρμογή και μπορείτε να επικοινωνείτε με μηνύματα ή Visio, με την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας, με την προϋπόθεση ότι επίσης κατεβάζουν την εφαρμογή WhatsApp.

Για το Skype, θα ζητηθεί μόνο η διεύθυνση email σας. Μπορείτε στη συνέχεια να μιλήσετε με τον συνομιλητή Visio σας επίσης. Είναι επίσης δυνατή η αποστολή μηνυμάτων, αλλά η πρωταρχική λειτουργία του Skype είναι η οπτική επικοινωνία.

Για να χρησιμοποιήσετε το iPhone Emojis στο Android: Το Emoji είναι 3

Ζηλεύεις τα emojis που έστειλε οι φίλοι σου με ένα iPhone ? Είναι αλήθεια ότι είναι καλύτερα σχεδιασμένα, πιο κομψά και, πάνω απ ‘όλα, πιο εκφραστικά. Έτσι, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone emoji σε ένα smartphone Android, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Emoji Make 3.

Αυτή η εφαρμογή παρέχει επίσης πρόσβαση σε δώδεκα διαφορετικές τυπογραφίες κειμένου. Έτσι, με τη λήψη αυτής της εφαρμογής, ο χρήστης θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από νέα στοιχεία για να απεικονίσει καλύτερα τα διαφορετικά μηνύματα.

Από την άλλη πλευρά, η εφαρμογή έχει ένα μειονέκτημα: Χρησιμοποιείται μόνο για πολύ συγκεκριμένες συσκευές Android. Ακριβώς, για τον Galaxy Samsung και την αίσθηση και το HTC. Με αυτόν τον τρόπο, πολλά τηλέφωνα και δισκία παραμένουν έξω, όπως τα εμπορικά σήματα Sony, LG, Motorola ή BQ, για να αναφέρουμε μόνο μερικά παραδείγματα.

Για να εντοπίσετε τον εαυτό σας: Google Maps και Waze

Σήμερα, χωρίς GPS, χάνουμε. Για να εντοπίσετε τον εαυτό σας και βεβαιωθείτε ότι φτάσετε με ασφάλεια, Χάρτες Google έχει γίνει η αναφορά. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες εφαρμογές όπως Κουνουπιέρα που κατάφεραν να κάνουν το δρόμο του. Η δύναμη του Waze είναι η κοινότητα των χρηστών της ενημερώθηκε μέσα πραγματικός χρόνος του κράτους και της εξέλιξης της εμπορίας. Αυτή η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να μην αποκλείσετε τις κυκλοφοριακές συμφόρησης χάρη σε μια εναλλακτική διαδρομή που προσφέρεται.

Αυτή η εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας βασίζεται σε ένα σύστημα δορυφορικής τοποθέτησης καθώς και έναν χάρτη που τροποποιείται άμεσα από τους χρήστες του: αυτό ονομάζεται συμμετοχική παραγωγή.

Για να διαχειριστείτε το επαγγελματικό σας δίκτυο: LinkedIn

Αυτή είναι η βασική εφαρμογή για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Το LinkedIn σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα δίκτυο επαγγελματικών επαφών και να διατηρήσετε σχέσεις με τους πρώην και τους τρέχοντες συναδέλφους εργασίας σας. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή σας συνδέει με πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες εάν ψάχνετε για δουλειά ή όχι. Χάρη στο LinkedIn, ενισχύετε την ορατότητά σας στο δίκτυο και την επαγγελματική σας αξιοπιστία.

Για να προστατεύσετε το smartphone σας: Avast

Για να προστατεύσετε το smartphone σας, υπάρχει Avast, δωρεάν antivirus για Android. Γνωρίζαμε το Avast σε Windows, Linux και Mac, αλλά υπάρχουν επίσης προσαρμόσιμες εκδόσεις με το σύστημα Android. Θα προστατευτείτε από τους ιούς, το κακόβουλο λογισμικό και το λογισμικό κατασκοπείας.

Για να διατηρήσετε και να βελτιστοποιήσετε το smartphone σας: ccleaner

Εάν θέλετε το smartphone σας να συνεχίσει να σας προσφέρει την ίδια απόδοση, πρέπει να το διατηρήσετε με τον καθαρισμό του από καιρό σε καιρό. Για να γίνει αυτό, η εφαρμογή Ccleaner είναι πολύ αποτελεσματική. Θα σας επιτρέψει να βελτιστοποιήσετε τη συσκευή σας απελευθερώνοντας χώρο αποθήκευσης ή σταματώντας περιττές εφαρμογές που καταναλώνουν τη δύναμη της συσκευής.

Για να αρχειοθετήσετε τις φωτογραφίες σας: Google Photos

Εάν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες για να τα επεξεργαστείτε και να τις μοιραστείτε, η εφαρμογή Google Photos είναι απαραίτητη για εσάς. Θα είστε σε θέση να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες σας εύκολα. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει εργαλεία easy -to -χρήσης.

Για να δείτε βίντεο: VLC

Η αναπαραγωγή βίντεο αναφοράς είναι VLC επειδή, εκτός από το να είναι δωρεάν και σε ανοιχτή πηγή, μπορεί να διαβάσει (σχεδόν) όλες τις μορφές βίντεο.

Για να ακούσετε τη μουσική: Spotify, Music YouTube, Apple Music, Amazon Music, Deezer

Για μουσική, είστε χαλασμένοι για επιλογή. Πράγματι, είτε το Spotify, η μουσική του YouTube, η Apple Music, η Amazon Music ή η Deezer, θα έχετε πρόσβαση στους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Εάν η διαφήμιση μεταξύ των τραγουδιών δεν σας ενοχλεί, οι δωρεάν προσφορές θα είναι τέλεια για εσάς. Αλλά, αν θέλετε να αφήσετε τη διαφήμιση και να απολαύσετε πολλά πλεονεκτήματα, για μερικά ευρώ, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε προσφορές πριμοδότησης.

Για να δείτε ταινίες: Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV, Disney +, OCS, MyCanal

Στο Video On Demand Market (VOD), η Netflix είναι ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης χάρη στον κατάλογο των πολύ παρεχόμενων ταινιών, ντοκιμαντέρ και κινούμενων σχεδίων. Αλλά δεν είναι το μόνο στην αγορά: Amazon Prime Video, Apple TV, Disney +, OCS ή MyCanal είναι πολύ ενδιαφέρουσες πλατφόρμες VOD.

Για να μάθετε περισσότερα για Χρήσιμες εφαρμογές σε smartphones Android, Μην διστάσετε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο: