New Fiat Topolino 2023: Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από 14 ετών, Fiat Topolino: Ο Ιταλός ανταγωνιστής της Citroën Ami έχει τελικά μια τιμή

Topolino fiat

Το Topolino είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικό κινητήρα με μπαταρία 5,5 kWh. Αυτή η χωρητικότητα προσφέρει μια αυτονομία περίπου 70 χλμ. Με ένα μόνο φορτίο, ιδανικό για καθημερινά ταξίδια σας.

Fiat Topolino (2023): Το κομψό και προσβάσιμο ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η Fiat ξεκινά μια νέα μορφή κινητικότητας με το Topolino. Εάν θα σκεφτεί αμέσως τον φίλο της Citroën, δεν είναι μια απλή αποκατάσταση και παίρνει τη δική της ταυτότητα. Το όνομά του, που σημαίνει “μικρό ποντίκι” στα ιταλικά, δεν είναι καινούργιο. Παίρνει αυτό ενός πρωτοποριακού αυτοκινήτου της πόλης για αστική κινητικότητα που πωλείται από το 1936. Σήμερα, το Topolino ενσωματώνει την ανανέωση της αστικής και βιώσιμης κινητικότητας.

New Fiat Topolino: Ένα μοναδικό όχημα για το Fiat DNA

Εάν το Fiat Topolino είναι το πρώτο ηλεκτρικό καλάθι της μάρκας, διατηρεί την οπτική ταυτότητα Fiat. Το μπροστινό μέτωπο υπενθυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Fiat 500 . Τα έντυπα είναι καμπύλα, στρογγυλεμένα, όπως το πάνω μέρος της κουκούλας. Βγείτε από τις επισημασμένες γραμμές του φίλου.

Οι κύριοι προβολείς είναι στρογγυλεμένοι, όπως και τα επιπλέον φώτα παρακάτω. Το κάτω μέρος της μπροστινής ασπίδας έχει χρωματισμένο προφυλακτήρα.

Σε αντίθεση με τον ξάδερφό του από το Citroën, η πίσω πλευρά είναι διαφορετική από τον μπροστινό πίνακα. Αυτό επιτρέπει να συμπεριληφθεί αυτό το topolino ακόμη περισσότερο στο Fiat DNA, με μια γνωστή μορφή στον Ιταλό κατασκευαστή.

Αυτό το μικρό αυτοκίνητο συνδυάζει ένα απλό σχέδιο με την κομψότητα και το ιταλικό πνεύμα Dolce Vita. Δύο εκδόσεις του Fiat Topolino έχουν ανακοινωθεί: Topolino sedan και Topolino Cabriolet Dolce Vita.

Το sedan fiat topolino είναι ένα εντελώς κλειστό αυτοκίνητο, με πόρτες και μια συμπαγή οροφή. Το νέο topolino cabriolet μπορεί να ανακαλύψει. Έχει ηλιοροφή καμβά και δεν περιλαμβάνει πόρτες. Προαιρετικά, ένα ντους είναι εγκατεστημένο για τις μέρες σας στην παραλία.

Η Fiat έχει προγραμματίσει πολλά αξεσουάρ για να ολοκληρώσει την προαιρετική της προσφορά: έναν ανεμιστήρα USB, ένα ηχείο Bluetooth, μια μονωμένη κολοκύθα, μια τσάντα ταξιδιού και δύο επιπλέον καλύμματα καθισμάτων για την παραλία

Αστική κινητικότητα προσβάσιμη σε όλους

Οδηγήστε το Fiat Topolino στις 14

Αυτό το νέο ηλεκτρικό fiat δεν είναι ένα αυτοκίνητο αλλά ένα καλάθι. Ως εκ τούτου, απαιτεί μόνο μια άδεια AM (ex BSR), όπως ένα σκούτερ 50 cc ! Από 14 χρονών, το παιδί σας θα μπορέσει να μεταβεί στο κολέγιο πίσω από το τιμόνι του Topolino του. Αυτό το 100 % ηλεκτρικό quadricycle περιορίζεται σε 45 km/h.

Fiat Topolino: αυτονομία και επαναφόρτιση

Το Topolino είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικό κινητήρα με μπαταρία 5,5 kWh. Αυτή η χωρητικότητα προσφέρει μια αυτονομία περίπου 70 χλμ. Με ένα μόνο φορτίο, ιδανικό για καθημερινά ταξίδια σας.

Η επαναφόρτιση είναι ιδιαίτερα εύκολη αφού πραγματοποιείται σε εγχώρια λαβή 220 V.

Επομένως, μπορείτε εύκολα να το επαναφορτίσετε στο σπίτι σας ή σε οποιοδήποτε δημόσιο τερματικό εξοπλισμένο με τυπική οικιακή υποδοχή. Η πλήρης επαναφόρτιση γίνεται σε μόλις 3 ώρες.

Fiat Topolino: Ο Ιταλός ανταγωνιστής της Citroën Ami έχει τελικά μια τιμή

Fiat topolino

Όπως ίσως γνωρίζετε, η εμπορική κάρτα του φίλου Citroën έχει αναπόφευκτα ώθησε ορισμένους κατασκευαστές να ξεκινήσουν στην αγορά ηλεκτρικών καροτσάκια χωρίς άδεια. Εάν η μάρκα Chevrons δεν έχει χάσιμο χρόνου για να απορρίψει τον φίλο της σε διάφορες εκδόσεις, όπως ο φίλος Tonic ή ακόμα και ο φίλος Buggy II, οι ανταγωνιστές απάντησαν γρήγορα το παρόν.

Ανοίξτε δοκιμασμένη εμπειρία με βράχους-Ε, Ποιος δεν είναι άλλος από έναν αναβαθμισμένο φίλο Citroën για τη γερμανική αγορά. Η Fiat, η οποία είναι επίσης μέρος του ομίλου Stellantis όπως η Citroën και η Opel, δεν αποφάσισε να υιοθετήσει την ίδια στρατηγική. Με το Topolino, Ο Ιταλός κατασκευαστής ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής στο αρχικό Fiat 500 Με ένα κομψό και σύγχρονο μικροβόλο που μυρίζει το Dolce Vita.

Τον Ιούλιο του 2023, είχαμε το δικαίωμα σε μια πρώτη επίσημη παρουσίαση του Fiat Topolino. Η ευκαιρία να ανακαλύψετε τις λίγες ιδιαιτερότητες του Topolino, η οποία ως υπενθύμιση βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τον φίλο. Για να σηματοδοτήσει τη διαφορά της, η ιταλική ομάδα φρόντισε να δώσει Μια προσωπικότητα ειδική για το Topolino, Ειδικότερα χάρη σε αυτά τα μοναδικά hubcaps, αυτό το αποκλειστικό χρώμα “Verde Vita” ή αυτά τα εξατομικευμένα μπροστινά και πίσω πάνελ σώματος.

Fiat topolino

Εδώ είναι η τιμή του Fiat Topolino

Ωστόσο, μας λείπει οι βασικές πληροφορίες: η τιμή αυτού του καροτσιού χωρίς μάλλον ελκυστική άδεια. Λοιπόν, η Fiat μόλις ανακοίνωσε αυτή τη 19 Σεπτεμβρίου 2023 Άνοιγμα παραγγελιών για το Topolino στην Ιταλία. Και αν το δελτίο τύπου του κατασκευαστή δεν αναφέρει κανένα ποσό, μια γρήγορη στροφή στην ιταλική έκδοση του επίσημου ιστότοπού του μας επέτρεψε να λάβουμε τις πολυπόθητες πληροφορίες.

Έτσι, το τιμολόγιο θα ανέρχεται σε € 7544 στον ιστότοπο Fiat. Προσέξτε, ωστόσο, αυτή η τιμή θα πρέπει να ληφθεί με τσιμπιδάκια, καθώς περιλαμβάνει την βοήθεια αγοράς που προσφέρει η ιταλική κυβέρνηση. Αφαιρώντας τα διαφορετικά μπόνους, Συνεπώς, η τιμή αυξάνεται σε € 9.890. Συγκριτικά, ο φίλος της Citroën στην έκδοση εισόδου του προσφέρεται από € 7.990, χωρίς το οικολογικό πλεονέκτημα των € 900.

Στο δελτίο τύπου του, ο Fiat καθορίζει ότι θα είναι δυνατόν να επιλέξετε Μια μακροπρόθεσμη προσφορά ενοικίασης όπως στον φίλο. Αυτό το LLD, προς το παρόν που προορίζεται για την ιταλική αγορά, θα επεκταθεί 4 χρόνια και θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από το topolino 39 € το μήνα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να πληρώσετε μια πρώτη κατάθεση 2.582 €. Σχετικά με τη Γαλλία, Οι παραγγελίες θα είναι ανοιχτές μέχρι το τέλος του 2023, με παραδόσεις που έγιναν απευθείας στα σπίτια των πελατών.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο