Ενημέρωση AirPods: Η απλή λύση, λέξεις για το εσωτερικό πρόγραμμα AirPods – Apple Assistance (FR)

Σχετικά με τις ενημερώσεις του προγράμματος Internal AirPods

Γενικότερα, επωφεληθείτε από το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και από την αίτηση διαγραφής εντός των ορίων που παρέχονται από το νόμο.

Ενημέρωση AirPods: Η απλή λύση

Ασύρματα ακουστικά ενδο-αυτιά Αληθής ασύρματος – Είχα απίστευτη επιτυχία από την εισαγωγή τους στην αγορά πριν από λίγα χρόνια. Τα αστέρια σε αυτή την πολύ μοντέρνα κατηγορία είναι αναμφισβήτητα τα διάσημα Apple AirPods, τα οποία, παρά την υψηλή τιμή τους, παραμένουν στην κορυφή των πωλήσεων, χρησιμεύοντας ως αναφορά στην αγορά.

Αυτό που λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν είναι ότι, σε αντίθεση με τα συμβατικά ενσύρματα μοντέλα, τα ασύρματα ακουστικά ξεκινούν ένα αρκετά εξελιγμένο ηλεκτρονικό τμήμα που διαχειρίζεται το εσωτερικό λογισμικό – μικροεχικά ή υλικολογισμικό, στη φρασεολογία. Και αυτό το πρόγραμμα δεν είναι παγωμένο: όπως κάθε λογισμικό, μπορεί να εξελιχθεί και να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου χάρη στις ενημερώσεις. Για παράδειγμα, η λειτουργία ήχου για το AirPods Pro έχει εισαχθεί μέσω μιας ενημέρωσης υλικολογισμικού.

Τα AirPods δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα και το υλικολογισμικό τους είναι κλιμακωτό. Η πλήξη είναι ότι η Apple δεν επιτρέπει σήμερα να ενημερώνει με μη αυτόματο τρόπο το λογισμικό εσωτερικού AirPods, ο κατασκευαστής έχει επιλέξει μια αυτόματη διαδικασία. Επιπλέον, η Apple παραμένει σχετικά μυστική σχετικά με το περιεχόμενο αυτών των ενημερώσεων, οι οποίες δεν ενημερώνονται καν στους χρήστες. Και ορισμένες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται για να γίνουν σωστά οι ενημερώσεις. Εν ολίγοις, όλα γίνονται με αόρατο τρόπο, για να μην πω μυστικά … Έτσι, τον Μάρτιο του 2021, το Micologie des Airpods Max πήγε από την έκδοση 3C16 σε 3C39 χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να δοθεί πληροφορίες για νέα προϊόντα ή βελτιώσεις που έγιναν.

Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος για να αναλάβετε τον έλεγχο και να δοκιμάσετε την ενημέρωση AirPods. Αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο..

AirPods 2 - MV7N2ZM/A

Πώς να βρείτε την έκδοση του υλικολογισμικού AirPods ?

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τον αριθμό έκδοσης του εσωτερικού λογισμικού AirPods, προκειμένου να μάθετε αν μπορεί να επωφεληθεί από μια ενημέρωση.

 • Σε ένα iPhone ή ένα iPad σε συνδυασμό με airpods, ανοίξτε το Ρυθμίσεις ios.

 • Πηγαίνετε στο τμήμα Γενικός.

 • Ανοίξτε το υπο-rub Πληροφορίες.

 • Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε Αεροπορικά.

 • Ο αριθμός υποδεικνύεται στα δεξιά της αναφοράς Εσωτερική έκδοση προγράμματος (2D27 στο στιγμιότυπο οθόνης μας). Δυστυχώς η Apple δεν δίνει καμία λεπτομέρεια στην έκδοση, χωρίς καν να υποδεικνύει αν είναι το πιο πρόσφατο ή αν υπάρχει ένα νέο. Πρέπει να πάτε καλόγρια στον ιστό για να πάρετε περισσότερα ..

Πώς να αναγκάσετε την ενημέρωση του υλικολογισμικού AirPods ?

Εάν η έκδοση του εσωτερικού λογισμικού έχει ξεπεραστεί, μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να αναγκάσετε την ενημέρωση εκπληρώνοντας τις προϋποθέσεις που επιβάλλουν η Apple για τις ενημερώσεις της μέσω του cloud.

 • Τοποθετήστε τα airpods στο κουτί φορτίου τους.
 • Συνδέστε τη θήκη και βεβαιωθείτε ότι φορτώνεται.
 • Τοποθετήστε ένα iPhone ή iPad σε συνδυασμό με ακουστικά κοντά στο πλαίσιο φόρτισης και ενεργοποιήστε το Wi-Fi και το Bluetooth έτσι ώστε η συσκευή να είναι συνδεδεμένη τόσο στο Internet όσο και στο AirPods.
 • Εάν είναι διαθέσιμη μια ενημέρωση, θα πρέπει να μεταφορτωθεί και να εγκατασταθεί μετά από αρκετά λεπτά. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα για να ενημερώσετε τα airpods σας, βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο φόρτωσης είναι πλήρως φορτωμένο και επαναλάβετε τη λειτουργία.
 • Εάν δεν συμβαίνει τίποτα, συνδέστε τα airpods σας στο iPhone σας, ξεκινήστε ένα κομμάτι μουσικής για αρκετά δεκάδες δευτερόλεπτα. Κόψτε τη μουσική και στη συνέχεια αντικαταστήστε τα airpods στη στέγαση τους. Συνδέστε το για να επαναφορτίσετε την μπαταρία χωρίς να την αφαιρέσετε από το iPhone και να περιμένετε μισή ώρα. Αυτή η λειτουργία θα πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της ενημέρωσης. Εάν όχι, ξεκινήστε τους χειρισμούς.

Περίπου το ίδιο θέμα

 • AirPods Pro
 • Windows Update 11:22 Α.Μ
 • Πιλοτική ενημέρωση> Οδηγός
 • Windows Update 10 10: 2 μ.μ.> Οδηγός
 • Ενημέρωση Chromecast> Οδηγός
 • Στον πίνακα περιεχομένων αυτού του εγγράφου, το κεφάλαιο 6 και τα 2 τμήματα του δεν εμφανίζονται. Βρείτε το σφάλμα στη δομή του εγγράφου και διορθώστε το. Ενημερώστε τον πίνακα περιεχομένων. Ποια είναι η λέξη που σχηματίζεται από τα γράμματα σε κεφαλαία γράμματα του πίνακα περιεχομένων μετά την ενημέρωσή της ? > Φόρουμ λέξεων

Οδηγός ήχου

 • Βρείτε μουσική ή τραγούδι με μερικές σημειώσεις
 • Περισσότερος ήχος στον υπολογιστή: Τι να κάνετε ?
 • Ενεργοποιήστε τα παράθυρα Bluetooth 10: εύκολη ασύρματη σύνδεση
 • Ασύρματο ηχείο Bluetooth: Μουσική ελεύθερα
 • Podcast Addict: Ακούστε και διαχειριστείτε τα podcasts στο Android
 • Ακουστικά Bluetooth: Όλη η άνεση του ασύρματου ήχου
 • Βρείτε AirPods: Εντοπίστε τα Lost Apple ακουστικά
 • Κράνη και ακουστικά
 • Ροή ήχου
 • Θεραπεία ήχου και μετατροπή

Ενημερωτικό δελτίο

Οι πληροφορίες που συλλέγονται προορίζονται για την ομάδα αναφοράς CCM για να εξασφαλίσετε την αποστολή του ενημερωτικού σας δελτίου.

Θα χρησιμοποιηθούν επίσης υπό την προϋπόθεση ότι οι επιλογές που έχουν εγγραφεί, από την ομάδα αναφοράς CCM για τη στόχευση διαφήμισης και την εμπορική αναζήτηση στο Le Le Figaro Group, καθώς και με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους. Η μεταχείριση του email σας για διαφήμιση και εξατομικευμένο περιεχόμενο πραγματοποιείται κατά την εγγραφή σας σε αυτήν τη φόρμα. Ωστόσο, μπορείτε να το αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή.

Γενικότερα, επωφεληθείτε από το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και από την αίτηση διαγραφής εντός των ορίων που παρέχονται από το νόμο.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις επιλογές σας όσον αφορά την εμπορική αναζήτηση και στόχευση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή την Πολιτική Cookie.

Σχετικά με τις ενημερώσεις στο εσωτερικό πρόγραμμα AirPods

Ανακαλύψτε τις αλλαγές και τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στις ενημερώσεις στο εσωτερικό πρόγραμμα των airpods σας.

Βρείτε την έκδοση του εσωτερικού προγράμματος των airpods σας

Οι ενημερώσεις του εσωτερικού προγράμματος αναπτύσσονται αυτόματα, ενώ τα airpods σας είναι υπεύθυνα και είναι προσβάσιμα από το Bluetooth του iPhone, iPad ή Mac σας συνδεδεμένο με Wi-Fi. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το iPhone, το iPad ή το Mac για να ελέγξετε ότι τα AirPods σας έχουν την τελευταία έκδοση. Για να ελέγξετε εάν τα AirPods σας είναι ενημερωμένα χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPad σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του iOS ή του iPados. Ρυθμίσεις πρόσβασης> Bluetooth και, στη συνέχεια, αγγίξτε το κουμπί INFO δίπλα στα AirPods σας. Μετακινηθείτε προς τα κάτω την οθόνη στην ενότητα για να δείτε την έκδοση εσωτερικού προγράμματος. Για να ελέγξετε εάν τα AirPods σας είναι ενημερωμένα χρησιμοποιώντας το Mac σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του MacOS. Διατηρήστε το πλήκτρο επιλογής και επιλέξτε το μενού Apple > Πληροφορίες συστήματος. Κάντε κλικ στο Bluetooth και, στη συνέχεια, αναζητήστε την έκδοση εσωτερικού προγράμματος κάτω από τα AirPods σας. Κάτω από το Ventura MacOS ή την επακόλουθη έκδοση, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το μενού Apple > Ρυθμίσεις συστήματος, κάντε κλικ στο Bluetooth, στη συνέχεια στο κουμπί Πληροφορίες δίπλα στο AirPods σας. Εάν δεν διαθέτετε κοντινή συσκευή Apple, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού σε ένα κατάστημα της Apple ή σε ένα κέντρο εξυπηρέτησης που εγκεκριμένο από την Apple για να ενημερώσετε το εσωτερικό πρόγραμμα.

Οι πιο πρόσφατες εκδόσεις του εσωτερικού προγράμματος

 • AirPods Pro (2η γενιά): 6A301
 • AirPods Pro (1η γενιά): 6A300
 • AirPods (2η και 3η γενιά): 6Α300
 • AirPods Max: 6A300
 • AirPods (1η γενιά): 6.8.8

Σημειώσεις στην έκδοση 6A300/6A301

Όταν εφαρμόζεται στο πλαίσιο του iOS 17 και του MacOS Sonoma, η ενημερωμένη έκδοση 6A300/6A301 του προγράμματος Internal AirPods μεταδίδει την εμπειρία με το AirPods Pro (2η γενιά) σε υψηλότερο επίπεδο χάρη στην προσαρμοστική λειτουργικότητα ήχου, την ανίχνευση και τις συνομιλίες και τις συνομιλίες και τον εξατομικευμένο όγκο. Αυτή η ενημέρωση σας προσφέρει επίσης περισσότερο έλεγχο κατά τη διάρκεια κλήσεων. Μπορείτε να κόψετε και να επανενεργοποιήσετε το μικρόφωνο με απλή υποστήριξη στα AirPods (3η γενιά), AirPods Pro (1η και 2η γενιά) και AirPods Max. Σε όλα τα μοντέλα AirPods, η αυτόματη λειτουργικότητα κλίσεων έχει βελτιωθεί σημαντικά σε εναλλακτικά μεταξύ αρκετών συσκευών της Apple με τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού.

Σημειώσεις της έκδοσης 5E135

 • Διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις