Εγκατάσταση ενημερώσεων Acrobat και Reader, νέα χαρακτηριστικά του Adobe Acrobat

Acrobat Νέες λειτουργίες

Όταν μοιράζεστε έναν σύνδεσμο με το αρχείο PDF με άλλους χρήστες, μπορείτε να εφαρμόσετε ενσωματωμένες προκαθορισμένες παραμέτρους για να ορίσετε δημόσιες, ιδιωτικές ή επιχειρηματικές εξουσιοδοτήσεις. Εάν ένας παραλήπτης δεν έχει πρόσβαση στο αρχείο, μπορεί να σας ρωτήσει.

Εγκατάσταση ενημερώσεων για το Acrobat και τον αναγνώστη

Η Adobe συνιστά στους χρήστες να ενημερώσουν την τελευταία έκδοση για να επωφεληθούν από τη βελτίωση της ασφάλειας και της σταθερότητας. Οι ενημερώσεις μπορούν να εγκατασταθούν όπως υποδεικνύεται παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τελευταία έκδοση, ανατρέξτε στην ενότητα Σημειώσεις σχετικά με τη δημοσίευση.

Αυτόματη ενημέρωση από το προϊόν

Για να εγκαταστήσετε ενημερώσεις Adobe Reader και Acrobat, προχωρήστε ως εξής:

 1. Ξεκινήστε το Adobe Reader ή το Acrobat.
 2. Επιλέγω Βοήθεια> Αναζήτηση ενημερώσεων.
 3. Ακολουθήστε τα βήματα στο παράθυρο Update Utility για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τις τελευταίες ενημερώσεις.

Adobe Reader Update από τον Ιστό

 1. Ανοίξτε τον αναγνώστη και επιλέξτε Βοήθεια> Σχετικά με τον αναγνώστη Adobe. Σηκώστε την έκδοση του προϊόντος σας.
 2. Πρόσβαση στη σελίδα λήψης Adobe Reader Downloads. Η ιστοσελίδα ανιχνεύει αυτόματα το λειτουργικό σας σύστημα και την έκδοση του αναγνώστη σας.
 3. Εάν η ιστοσελίδα υποδεικνύει ότι είναι διαθέσιμη μια πιο πρόσφατη έκδοση, επιλέξτε Εγκατάσταση τώρα.
 4. Κάντε κλικ στο αρχείο λήψης και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Χειροκίνητη ενημέρωση του Adobe Reader και του Adobe Acrobat

Τα προγράμματα εγκατάστασης όλων των υποστηριζόμενων προϊόντων βρίσκονται επίσης στα προϊόντα για τη λήψη προϊόντων (εκτός από την πλήρη έκδοση Acrobat). Μπορείτε να κατεβάσετε με μη αυτόματο τρόπο και να εγκαταστήσετε αυτά τα προϊόντα ως εξής:

 1. Ανοίξτε το προϊόν.
 2. Επιλέγω Βοήθεια> για το Acrobat Ή Adobe Reader.
 3. Σημειώστε την έκδοση.
 4. Κλείσε.
 5. Εάν η πιο πρόσφατη έκδοση δεν είναι εγκατεστημένη, κατεβάστε το πρόγραμμα εγκατάστασης που απαιτείται από τις ακόλουθες τοποθεσίες:
 • Ολοκληρώστε την ενημέρωση και την ενημέρωση των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας Adobe Acrobat Reader για Windows και MacOS
 • Ενημερώσεις Adobe Acrobat για Windows και MacOS
 1. Κάντε κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης για να το κατεβάσετε. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο λήψης και ακολουθήστε τις οδηγίες οθόνης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Acrobat Νέες λειτουργίες

Ακροβάτης

Η πλήρης λύση Acrobat Pro PDF με ηλεκτρονικές υπηρεσίες σάς επιτρέπει να εργάζεστε στα πιο σημαντικά έγγραφα σας από σταθμούς εργασίας, κινητές ή ηλεκτρονικές συσκευές. Ενημερώστε τις εφαρμογές εργασίας Acrobat και κινητής τηλεφωνίας ή συνδεθείτε στο Acrobat Online για να ανακαλύψετε τα νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Για να ανακαλύψετε αμέσως τα νέα χαρακτηριστικά, ενημερώστε την εφαρμογή Acrobat: στο μενού Βοήθεια, επιλέγω Ενημερώσεις αναζήτησης και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενημέρωσης.

Ορθολογισμός εγγράφων και ελέγχου πρόσβασης

Η λειτουργικότητα αναπτύσσεται με περιορισμένη έκδοση για ένα περιορισμένο σύνολο χρηστών στη νέα εμπειρία Acrobat με τον χώρο αποθήκευσης Adobe.

Ενιαία ροή εργασίας κοινής χρήσης

Το νέο κουμπί Unified Μερίδιο Ο D’Acrobat συγκεντρώνει την κοινή χρήση ενός συνδέσμου, στέλνοντας το αρχείο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μοιράζοντας ένα αρχείο με άλλους ανθρώπους σε μια ενιαία ορθολογική δράση, απλοποιώντας έτσι την εμπειρία κοινής χρήσης.

Κοινή χρήση αρχείων με τρίτες εφαρμογές

Το Acrobat σάς επιτρέπει να μοιραστείτε το αρχείο σας χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές τρίτου μέρους όπως το Microsoft® Outlook, τις ομάδες Gmail Microsoft® και το WhatsApp. Μπορείτε να μοιραστείτε ένα αρχείο με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 • Χρησιμοποιήστε την πρόσκληση ροής εργασίας για να εισαγάγετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των παραληπτών στους οποίους θέλετε να μοιραστείτε το αρχείο.
 • Επιλέξτε Microsoft® Outlook, Gmail, Microsoft® Teams ή WhatsApp για να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με τους παραλήπτες.
 • Στείλτε έναν σύνδεσμο ή επισυνάψτε το αρχείο σε ένα email.

Κοινή χρήση σύνδεσης με άλλα άτομα

Δημιουργία ασφαλών και κοινόχρηστων συνδέσμων PDF με εξουσιοδοτήσεις πρόσβασης

Όταν μοιράζεστε έναν σύνδεσμο με το αρχείο PDF με άλλους χρήστες, μπορείτε να εφαρμόσετε ενσωματωμένες προκαθορισμένες παραμέτρους για να ορίσετε δημόσιες, ιδιωτικές ή επιχειρηματικές εξουσιοδοτήσεις. Εάν ένας παραλήπτης δεν έχει πρόσβαση στο αρχείο, μπορεί να σας ρωτήσει.

 • Ιδιωτικοί σύνδεσμοι Μόνο οι υπάλληλοι των επισκεπτών μπορούν να έχουν πρόσβαση στον κοινό σύνδεσμο αρχείου PDF.
 • Οργανωτικοί σύνδεσμοι Οποιοσδήποτε στον οργανισμό μπορεί να έχει πρόσβαση στο κοινό αρχείο PDF μέσω του συνδέσμου.
 • Δημόσιοι σύνδεσμοι Όποιος έχει πρόσβαση στον σύνδεσμο μπορεί να συμβουλευτεί το κοινό αρχείο PDF. Αυτή η επιλογή είναι χρήσιμη για κοινή χρήση με ένα μεγάλο κοινό και δεν απαιτεί να συνδεθούν οι παραλήπτες.
 • Αίτημα πρόσβασης Εάν ένας παραλήπτης επιθυμεί να έχει πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό κοινό έγγραφο, μπορεί να ζητήσει πρόσβαση. Ο ιδιοκτήτης του εγγράφου ενημερώνεται για την παραλαβή νέων αιτημάτων και μπορεί να αποφασίσει να χορηγήσει ή να αρνηθεί την πρόσβαση, διατηρώντας παράλληλα τον πλήρη έλεγχο της προσβασιμότητας του εγγράφου.

Οι διαχειριστές επιχειρήσεων μπορούν να διαχειριστούν την πρόσβαση των χρηστών μέσω της κονσόλας διαχειριστή Adobe Admin. Αυτές οι παράμετροι θα παραμείνουν αμετάβλητες, ανεξάρτητα από τους ελέγχους πρόσβασης που έχετε διαμορφώσει στο Acrobat.