6 Εφαρμογές για να καλέσετε δωρεάν με τηλέφωνο ή tablet, η Google εξετάζει την εφαρμογή της τηλεφώνου για να την καταστήσει πιο πρακτική για το ένα χέρι

Τηλεφωνική εφαρμογή

Όταν είστε σε έφεση, Έχετε αυτήν τη στιγμή δύο σειρές εικονιδίων, για συνολικά έξι. Μια δεύτερη σελίδα είναι διαθέσιμη για τις λιγότερο χρησιμοποιούμενες λειτουργίες. Όταν εμφανίζεται το ψηφιακό μπλοκ, καλύπτει το ήμισυ της διεπαφής.

6 Εφαρμογές για να καλέσετε δωρεάν με τηλέφωνο ή tablet

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που μας επιτρέπουν να καλούμε τους αγαπημένους μας μέσω του Ιστού, που επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να αποφεύγουμε το μερικές φορές υψηλό κόστος κλήσεων μεγάλων αποστάσεων.

Ορισμένες εφαρμογές είναι πιο γνωστές από άλλες, αλλά είναι όλες διαθέσιμες στα γαλλικά, πολλαπλασιασμούς και πάνω απ ‘όλα δωρεάν χρήση.

Προφανώς, για να είναι ελεύθεροι, απαιτούν σύνδεση με δίκτυο Wi-Fi. Διαφορετικά, βρισκόμαστε χρησιμοποιώντας τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο πακέτο μας και το κόστος αυξάνεται πολύ γρήγορα εάν υπερβούμε το όριο.

Whatsapp

Δεν είναι περίεργο το Whatsapp στην κατάταξη, όταν είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή μηνυμάτων στον κόσμο.

Έχει πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι από τη στιγμή που συνδέεται με τον αριθμό τηλεφώνου μας, σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες, βίντεο και φυσικά να πραγματοποιείτε κλήσεις εντελώς δωρεάν.

Από την άλλη πλευρά, για να λειτουργήσει, και τα δύο μέρη πρέπει να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή στην αντίστοιχη συσκευή της.

Είναι συμβατό τόσο με το Android όσο και με το iOS και έχει μια έκδοση ιστού που μπορεί να μεταφορτωθεί από Mac ή Windows.

Δωρεάν εφαρμογή μηνυμάτων WhatsApp

Messenger Facebook

Σχεδόν όλοι έχουν λογαριασμό στο Facebook αυτές τις μέρες, γεγονός που καθιστά εύκολη την πραγματοποίηση κλήσεων μεταξύ των συνδρομητών του κοινωνικού δικτύου μέσω του Messenger.

Εκτός από το να είστε πολύ εύκολο στη χρήση, σας επιτρέπει να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου, ήχου ή βίντεο και να πραγματοποιείτε κλήσεις.

Αυτά μπορεί να είναι φωνητικά ή ακόμα και βίντεο. Εκτός αυτού, πρόσφατα, το Messenger έχει αυξήσει το όριο επαφής με το οποίο μπορείτε να κάνετε μια ομαδική συνομιλία που τον ωθεί σε 50.

Το Facebook και το Facebook Messenger είναι δύο δωρεάν εφαρμογές που είναι συμβατές με Android, iOS, Windows, Mac και οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Σκυϊδάκι

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, η φήμη του Skype είναι καλά εδραιωμένη. Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ χρηστών σε όλο τον κόσμο από μία από τις συσκευές μας.

Είναι επίσης δυνατό να καλέσετε έναν σταθερό αριθμό τηλεφώνου ή ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να λάβετε συνδρομή πληρωμένου.

Από την άλλη πλευρά, το φάσμα των ελεύθερων χαρακτηριστικών είναι διαφοροποιημένη και είναι περισσότερο από αρκετό για να επικοινωνήσει. Το Skype Online, που εισέρχεται σε άλλους, σας επιτρέπει να φτάσετε σε συνομιλίες από το πρόγραμμα περιήγησής μας χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Η υπηρεσία είναι συμβατή για Android, iOS, Windows, Mac και Linux, καθώς και για το Microsoft Edge και το Google Chrome Browsers.

Εφαρμογή μηνυμάτων δωρεάν μηνυμάτων Skype

Δίδυμο Google

Αυτή η εφαρμογή είναι το ισοδύναμο του τι είναι το Facetime στο iOS, εκτός από το ότι δεν κάνει διακρίσεις στο απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα.

Ο καθένας μπορεί επομένως να το χρησιμοποιήσει δωρεάν για σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η προσφορά της περιλαμβάνει επικοινωνία τηλεφώνου και βίντεο, διάφορα φίλτρα διασκέδασης και τη δυνατότητα να φύγετε φωνή, βίντεο, σημειώσεις και αποστολή αρχείων και αποστολής αρχείων.

Είναι συμβατό με smartphones, tablet, μερικές έξυπνες οθόνες και ακόμη και με υπολογιστές μέσω της έκδοσης ιστού της.

Ατενίζω

Η εφαρμογή Viber σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής και βίντεο, να συμμετέχετε σε ομαδικές συνομιλίες που περιλαμβάνουν έως και 100 άτομα και να στείλετε μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες και βίντεο στους φίλους σας.

Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή συγχρονίζεται με το βιβλίο διευθύνσεων της συσκευής και ελέγχει ποιες επαφές το χρησιμοποιούν επίσης.

Ακριβώς όπως με το Skype και άλλες παρόμοιες εφαρμογές, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε το Viber για να καλέσετε μια σταθερή γραμμή ή έναν φίλο που δεν έχει την αίτηση για τέλη.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με το Android, το iOS καθώς και για τα Windows και Mac.

Εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων χωρίς Viber

Τηλεγράφημα

Telegram, αυτή είναι η τέλεια εφαρμογή για φρέσκες ασφαλείς ανταλλαγές και κρυπτογράφηση τελικών μηνυμάτων.

Ενώ η υπηρεσία που προσφέρει είναι πολύ παρόμοια με το WhatsApp και το Viber, η κρυπτογράφηση της προσφέρει επικοινωνία μέσω μηνυμάτων κειμένου, ήχου, φωτογραφιών και βίντεο δυσανάινα από τρίτους.

Και πάλι, όλοι πρέπει να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή για να μπορούν να επικοινωνούν μαζί. Δεδομένου ότι είναι λιγότερο δημοφιλές από τους άλλους, η μόνη δυσκολία έρχεται κάτω για να πείσει τους αγαπημένους της ότι αυτή είναι η λύση για υιοθέτηση.

Το Telegram είναι συμβατό με το Android, το iOS καθώς και για το PC, το Mac, το Linux και το MacOS.

Η Google αναθεωρεί την εφαρμογή του τηλεφώνου για να το κάνει πιο πρακτικό στο ένα χέρι

Η Google έχει επανασχεδιάσει την εφαρμογή της τηλεφώνου στο Android. Έχει τώρα μια νέα διεπαφή που το καθιστά πολύ πιο πρακτικό στο ένα χέρι. Προς το παρόν, είναι διαθέσιμο μόνο σε beta, αλλά θα πρέπει να αναπτυχθεί για το ευρύ κοινό πολύ σύντομα.

Τηλέφωνο Google

Η εφαρμογή τηλεφώνου της Google θα έχει σύντομα το δικαίωμα σε λίγο ευπρόσδεκτο Facelift. Η τρέχουσα έκδοση είναι σίγουρα ένα μοντέλο σαφήνειας, αλλά η εταιρεία Mountain View θέλει να κάνει ακόμα καλύτερα. Ο στόχος εδώ είναι Κάντε το πολύ πιο πρακτικό για το ένα χέρι.

Αυτή η νέα έκδοση, το 90.0.475844574, προορίζεται μόνο για βήτα δοκιμαστές. Εάν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να αναπτυχθούν για το ευρύ κοινό τις επόμενες εβδομάδες, ακόμη και τις επόμενες ημέρες.

Η νέα εφαρμογή τηλεφώνου είναι πιο πρακτική

Όταν είστε σε έφεση, Έχετε αυτήν τη στιγμή δύο σειρές εικονιδίων, για συνολικά έξι. Μια δεύτερη σελίδα είναι διαθέσιμη για τις λιγότερο χρησιμοποιούμενες λειτουργίες. Όταν εμφανίζεται το ψηφιακό μπλοκ, καλύπτει το ήμισυ της διεπαφής.

Google

Η νέα έκδοση Προσπαθήστε να διορθώσετε ορισμένες πτυχές. Τώρα έχουμε μόνο μία γραμμή που αποτελείται από τέσσερα εικονίδια: πληκτρολόγιο, σίγαση, ηχείο και πολλά άλλα. Εάν ο χρήστης θέλει περισσότερα, το παράθυρο διευρύνεται στο επάνω μέρος του. Το ίδιο πράγμα για το πληκτρολόγιο, το οποίο δεν παίρνει πλέον τη θέση ορισμένων εικονιδίων. Όλα μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη εάν είναι απαραίτητο.

Αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή βρίσκεται Στη θέση των κουμπιών. Όπως μπορούμε να δούμε στο οπτικό, τοποθετούνται στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό αλλάζει τα πάντα, αφού είναι προσβάσιμα εξαιρετικά εύκολα με τον αντίχειρα. Επομένως, η διεπαφή είναι χρησιμοποιήσιμη από τη μία πλευρά. Λεπτομέρειες που σκοτώνουν, είναι δυνατόν να αλλάξετε τη σειρά των κουμπιών. Έτσι, οι αριστεροί -handers δεν θα τιμωρηθούν. Εξαιρετικά νέα.

Σε μια εποχή που τα τηλέφωνα γίνονται μεγαλύτερα και μεγαλύτερα, ήταν δύσκολο να χρησιμοποιήσετε ήρεμα αυτήν την εφαρμογή στο ένα χέρι, που είναι η βάση. Αυτή η αναθεώρηση της διεπαφής είναι επομένως ευπρόσδεκτη. Η Oogle βελτιώνει τις εγγενείς εφαρμογές του Android σε μικρές πινελιές κατά τη διάρκεια των μηνών, αλλά είναι σπάνιο να έχουμε μια συνολική αναθεώρηση της διεπαφής, ειδικά σε τόσο σημαντικό λογισμικό.

  • Μοιραστείτε μετοχή ->
  • Tweeter
  • Μερίδιο
  • Αποστολή σε έναν φίλο