Η εφαρμογή Tango μου: κατανάλωση, τιμολόγια. | Tango, Κατεβάστε το Free Tango για PC, iOS, Android APK – CCM

Δωρεάν Tango για PC, iOS, Android APK

Contents

Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς απολαύστε απευθείας από την εφαρμογή σας ! Δοκιμάστε την τύχη σας και κερδίστε ένα από τα δώρα που τέθηκαν σε λειτουργία !

Η εφαρμογή Tango μου: κατανάλωση, τιμολόγια.

Με τη νέα εφαρμογή MyTango, όλες οι ανάγκες σας είναι τώρα κοντά.
Συμβουλευτείτε την κατανάλωσή σας σε πραγματικό χρόνο, ακολουθήστε και προσαρμόστε τις πληρωμές σας ή ακόμα και αναπτύξτε την προσφορά σας: Όλα αυτά είναι τώρα δυνατά στην αναλαμπή ενός ματιού από την αίτησή σας.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή My Tango είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play.

Περισσότερες λεπτομέρειες λιγότερες λεπτομέρειες

Το ταγκό μου: Όλες οι ανάγκες σας στο χέρι

Ελεγξέ το κατανάλωση όλων των κινητών σας γραμμών

Ρυθμίστε τον λογαριασμό σας και ακολουθήστε Οι πληρωμές σας

Διαχειριστείτε το δικό σας Προσεγγίζει εύκολα

Βρες το απάντηση Στις ερωτήσεις σας 24/7

Κάνω αναπτύσσω η προσφορά σου

Εγκαταστήστε την εφαρμογή τώρα

Για να συνδεθείτε στην εφαρμογή My Tango, χρησιμοποιήστε τα ίδια αναγνωριστικά με την περιοχή του πελάτη σας μου.ταγκό.ανάγνωση. Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό, μπορείτε να το δημιουργήσετε απευθείας στην εφαρμογή.

Η εφαρμογή My Tango λεπτομερώς

Διατηρήστε τον έλεγχο όλων των κινητών σας γραμμών

Όπου κι αν βρίσκεστε, συμβουλευτείτε και κύριο πραγματικό χρόνο κατανάλωση όλων των κινητών σας γραμμών. Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε ? Περιορίστε την κατανάλωση δεδομένων στην περιαγωγή.

Ρυθμίστε τους λογαριασμούς σας και ακολουθήστε τις πληρωμές σας

Συμβουλευτείτε, κατεβάστε, διαχειριστείτε και πληρώστε το τιμολόγιό σας απευθείας από την αίτησή σας. Προβλέψτε την πληρωμή των μελλοντικών μηνιαίων πληρωμών σας ή ακόμη και τροποποιήστε τον τρόπο παραλαβής των τιμολογίων σας.

Αναπτύξτε την προσφορά σας

Συμπληρώστε ή τροποποιήστε την προσφορά σας σε μερικά κλικ: Αλλάξτε ένα πακέτο, smartphone και ακόμη και εγγραφείτε σε νέες επιλογές.

Διαχειριστείτε εύκολα τις διαδικασίες σας

Ανακτήστε τον PIN, τον κωδικό PUK, τις επικοινωνίες μπλοκ σε κάθε μία από τις κινητές σας γραμμές ή δηλώστε την αλλαγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε δύο στάδια Τρεις κινήσεις !

Άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα αφοσίωσης σας

Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς απολαύστε απευθείας από την εφαρμογή σας ! Δοκιμάστε την τύχη σας και κερδίστε ένα από τα δώρα που τέθηκαν σε λειτουργία !

Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας 24/7 !

Λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε χάρη στις ερωτήσεις και τη γάτα μας, θα είστε σε επαφή με έναν σύμβουλο εάν το αίτημά σας το απαιτεί. Πρόσβαση στο φόρουμ και ζητήστε βοήθεια ή μοιραστείτε τις γνώσεις σας με την κοινότητα Tango.

Είναι απλό: αυτή είναι η βασική εφαρμογή για οποιονδήποτε πελάτη Tango !

Εφαρμογή FAQ My Tango: Οι ερωτήσεις σας, οι απαντήσεις μας

Εφαρμογή FAQ My Tango: Οι ερωτήσεις σας, οι απαντήσεις μας

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο ταγκό μου ?

Για να συνδεθείτε, χρησιμοποιήστε τα ίδια αναγνωριστικά όπως στον χώρο του πελάτη μου.ταγκό.ανάγνωση. Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό, μπορείτε να το δημιουργήσετε απευθείας στην εφαρμογή με τον αριθμό κινητού σας Tango. Τα αναγνωριστικά σας είναι τα ίδια για τον χώρο του πελάτη μου.ταγκό.Διαβάστε και για την εφαρμογή My Tango.

Ποιες είναι οι λειτουργίες της εφαρμογής ?

Η εφαρμογή My Tango προσφέρει πολλές δυνατότητες, αλλά τα χαρακτηριστικά σας εξαρτώνται από το προφίλ σας: διαχειριστής ή χρήστης. Εάν δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο κάτοχος λογαριασμού ή αν θέλετε να το τροποποιήσετε, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

 • Οπως και’διαχειριστής (κάτοχος του λογαριασμού και της κύριας γραμμής), θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τα τιμολόγια, να λάβετε μέτρα για όλες τις κινητές σας γραμμές και τον λογαριασμό σας, κ.λπ. Εάν δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο κάτοχος του λογαριασμού και της κύριας γραμμής ή αν θέλετε να το τροποποιήσετε, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.
 • Στο βαθμό δευτερεύουσα γραμμή, Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κατανάλωσή σας, τις επιλογές σας, να ανακτήσετε τους κωδικούς PIN/PUK και να συμβουλευτείτε το App Assist.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις λεπτομέρειες της κατανάλωσής σας ?

 • Συνολική κατανάλωση δεδομένων :: Διατίθεται απευθείας στην αρχική οθόνη σας, κάντε κλικ σε αυτό το ένθετο για να ανακαλύψετε τη λεπτομερή κατανομή της κατανάλωσης δεδομένων σας σε εθνική και περιαγωγή, περιλαμβάνονται και απενεργοποιήστε την επιγραφή.
 • Κατανάλωση δεδομένων της συνδρομής σας:: Σύρετε το κύριο ένθετο στα αριστερά για να συμβουλευτείτε την κατανάλωσή σας στο πακέτο δεδομένων σας που περιλαμβάνεται στη συνδρομή σας.
 • Κατανάλωση κατανάλωσης μονάδας “φωνής και SMS” :: Σύρετε ξανά το ένθετο προς τα αριστερά για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κατανάλωση του πακέτου της κλήσης και της μονάδας SMS που περιλαμβάνεται στη συνδρομή σας
 • Παγκόσμια κυκλοφορία :: Στην αρχική οθόνη, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στις λεπτομέρειες της συνολικής σας κατανάλωσης κάνοντας κλικ στο “Δείτε την παγκόσμια κυκλοφορία μου“”. Αυτή η οθόνη θα σας δώσει τα στοιχεία της κατανάλωσης δεδομένων, της φωνής και των SMS που περιλαμβάνονται στην προσφορά σας και εκτός συνδρομής.

Πώς να πληρώσετε τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή ?

Μεταβείτε στο “τιμολόγια”. Στην κορυφή αυτής της σελίδας είναι το “ποσό που αναμένει την πληρωμή”. Κάντε κλικ στο “Pay” και στη συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα έως ότου ο διακανονισμός του υπολοίπου σας.

Εάν αναρωτηθείτε άλλες ερωτήσεις, ανατρέξτε Συχνές ερωτήσεις στο φόρουμ μας>

Δωρεάν Tango για PC, iOS, Android APK

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στην αρχική σελίδα σε 30 δευτερόλεπτα.

Ταγκό είναι μια εφαρμογή που μοιάζει με τον διάσημο πελάτη μηνυμάτων Skype. Επιτρέπει στον χρήστη να κάνει δωρεάν κλήσεις μέσω του iPhone του.

Demo Tango στο smartphone με το appstv

Κύρια χαρακτηριστικά

 • VisioConference: Όχι μόνο ο χρήστης μπορεί να κάνει κλήσεις βίντεο, αλλά θα έχει επίσης την ευκαιρία να προσκαλέσει πολλούς φίλους σε μια συζήτηση. Σημειώστε ότι η φωνητική κλήση είναι μια εγγενή λειτουργία της εφαρμογής.
 • Λογαριασμός χρήστη: Όπως και οι περισσότεροι πελάτες μηνυμάτων, η δημιουργία λογαριασμού είναι υποχρεωτική για οποιονδήποτε χρήστη. Το πλεονέκτημα όταν έχετε λογαριασμό είναι ότι μπορείτε να καλέσετε φίλους χρησιμοποιώντας Ταγκό σε πλατφόρμες εκτός από το iPhone (για παράδειγμα Android, iOS . Ουσία.
 • Επικοινωνία: Τι διαφοροποιεί Ταγκό, είναι ότι μόνο φίλοι που χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή μπορούν να καλούνται. Για το σκοπό αυτό, αυτές οι επαφές θα εμφανιστούν αυτόματα στο παράθυρο συζήτησης. Ο χρήστης θα είναι επίσης σε θέση να στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άλλες επαφές για να τους προσφέρει για χρήση Ταγκό.
 • Παιχνίδια: Εκτός από τη δυνατότητα κλήσης, μπορούμε επίσης να κάνουμε άλλα πράγματα με αυτήν την εφαρμογή. Ο εκδότης του συνόδευε με αρκετούς που επιτρέπουν στον χρήστη να έχει καλό χρόνο μπροστά από το smartphone του.

Περισσότερο

 • Η εφαρμογή μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν.
 • Είναι δυνατή η αποστολή μηνυμάτων κειμένου δωρεάν.
 • Είναι πολλαπλασιασμό.

Πιο λιγο

 • Τίποτα ιδιαίτερο για αναφορά.

Περίπου το ίδιο θέμα

 • Εφαρμογή Tango
 • Κατεβάστε το Tango
 • &Quot;Δεν υπάρχει εφαρμογή για να ανοίξετε αυτήν τη διεύθυνση URL “[Solved]> Forum Wiko
 • Word, Excel, Office: The Best Free Equivalents> Οδηγός
 • Διαδικτυακή κοινή χρήση φωτογραφιών: 8 ενιαίες και δωρεάν υπηρεσίες> Οδηγός
 • Επιλέξτε τις εφαρμογές που αρχίζουν να ξεκινούν τον οδηγό Mac>
 • Τι μπορεί να διαγραφεί η υποστήριξη εφαρμογών της Apple [Solved]> Φόρουμ λογισμικού

Διάφορα επικοινωνία

Εναλλακτική ορθογραφία

Οι απόψεις σας

Σημειώστε αυτήν τη λήψη

Ενημερωτικό δελτίο

Οι πληροφορίες που συλλέγονται προορίζονται για την ομάδα αναφοράς CCM για να εξασφαλίσετε την αποστολή του ενημερωτικού σας δελτίου.

Θα χρησιμοποιηθούν επίσης υπό την προϋπόθεση ότι οι επιλογές που έχουν εγγραφεί, από την ομάδα αναφοράς CCM για τη στόχευση διαφήμισης και την εμπορική αναζήτηση στο Le Le Figaro Group, καθώς και με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους. Η μεταχείριση του email σας για διαφήμιση και εξατομικευμένο περιεχόμενο πραγματοποιείται κατά την εγγραφή σας σε αυτήν τη φόρμα. Ωστόσο, μπορείτε να το αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή.

Γενικότερα, επωφεληθείτε από το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και από την αίτηση διαγραφής εντός των ορίων που παρέχονται από το νόμο.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις επιλογές σας όσον αφορά την εμπορική αναζήτηση και στόχευση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή την Πολιτική Cookie.