Καλό σχέδιο – Το 5G B & You Package από 130 GB έως € 15.99/μήνα χωρίς διάρκεια – Ψηφιακή, στο δίκτυο 5G, Bouygues Telecom υπογράφει την καλύτερη προσφορά με σχεδόν απεριόριστα δεδομένα

Στο δίκτυο 5G, η Bouygues Telecom υπογράφει την καλύτερη προσφορά με σχεδόν απεριόριστα δεδομένα

Φοβάστε τις τιμές που αλλάζουν το δεύτερο έτος ? Έτσι αυτή η προσφορά είναι ακόμη περισσότερο για εσάς ! Πράγματι, ο χειριστής εμφανίζει μια μεγάλη προώθηση στο πακέτο B & You 130 GB, αλλά όχι μόνο το πρώτο έτος. Επειδή, αν εγγραφείτε σε αυτή τη συνδρομή Bouygues Telecom, μπορείτε να απολαύσετε ένα Ωραία προώθηση στο πακέτο 130 GB το πρώτο ως δεύτερο έτος.

Καλό σχέδιο – Το 5G B & You πακέτο από 130 GB έως € 15.99/μήνα χωρίς διάρκεια διάρκειας διάρκειας

Το Bouygues Telecom προσφέρει ένα πακέτο 5G με φάκελο δεδομένων 130 GB σε € 15.99/μήνα, και αυτό, χωρίς διάρκεια διάρκειας διάρκειας. Μια μεγάλη ευκαιρία για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν 5G χωρίς να εκραγούν τον προϋπολογισμό τους.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Η Bouygues Telecom προσφέρει σήμερα μια ειδική σειρά 5G που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από 130 GB δεδομένων σε 5g στα € 15.99/μήνα, και χωρίς τιμή που ανεβαίνει μετά από ένα χρόνο. Σε αυτή την τιμή, ο πελάτης επωφελείται επίσης από απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS στην ηπειρωτική Γαλλία.

Για ταξίδια στην Ευρώπη και το DOM, ο συνδρομητής μπορεί επίσης να καταναλώνει έως και 30 GB δεδομένων από αυτές τις περιοχές. Ωστόσο, η κατανάλωση θα αφαιρεθεί από το συνολικό φάκελο του Διαδικτύου. Αυτό το πακέτο B & You θα λειτουργήσει προφανώς στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues. Επιπλέον, είναι χωρίς δέσμευση και μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή, χωρίς πρόσθετο κόστος ή έξοδα υποστήριξης. Η διατήρηση του τρέχοντος αριθμού τηλεφώνου είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να αφήσετε το Bouygues Telecom να φροντίσει τον τερματισμό του τρέχοντος κινητού σας σχεδίου.

  • 130 GB κινητού διαδικτύου σε 5G στην ηπειρωτική Γαλλία
  • 30 GB κινητής τηλεφωνίας σε 4G από την Ευρώπη και το DOM
  • Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS στην ηπειρωτική Γαλλία
  • Bouygues τηλεπικοινωνιακό κάλυμμα δικτύου

Τι εναλλακτική λύση ?

  • Το NRJ Mobile προσφέρει επίσης ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας 5G με 130 GB σε μόλις € 12,99/μήνα που ισχύει πέρα ​​από το πρώτο έτος

Ειδήσεις: Πακέτο για κινητά
Καλό σχέδιο – 5G πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε λιγότερο από 20 €

Και αν ήρθε η ώρα να πάμε σε 5g ? Μερικοί φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν ελκυστικές τιμές στην αρχή του έτους. Την ευκαιρία να κάνουμε.

Στο δίκτυο 5G, η Bouygues Telecom υπογράφει την καλύτερη προσφορά με σχεδόν απεριόριστα δεδομένα

Συχνά σας πωλούμε τα πλεονεκτήματα του MVNOS. Αλλά, πρέπει να γίνει δεκτό ότι στα πακέτα 5G σε μειωμένη τιμή, αυτή τη στιγμή, είναι το Bouygues Telecom που είναι το καλύτερο που προέρχεται.

Ένα εξαιρετικά γενναιόδωρο δεδομένα

Εάν χρησιμοποιείτε πολλά gigas κάθε μήνα για τις καθημερινές σας χρήσεις, τότε θα χρειαστείτε ένα Συνδρομή με γενναιόδωρο φάκελο κινητής τηλεφωνίας. Επειδή, αν παρακολουθήσετε σειρά streaming, εάν παίζετε ένα online παιχνίδι ή ακόμα και αν χρησιμοποιείτε εφαρμογές όπως το Tiktok, θα χρειαστείτε ένα αρκετά σημαντικό πακέτο.

Και αυτό είναι καλό επειδή η Bouygues Telecom εμφανίζει μια συνδρομή στο δίκτυο 5G με σχεδόν απεριόριστο κινητό διαδίκτυο: 130 GB. Το πακέτο 130 GB του Bouygues Telecom είναι επομένως ιδανικό για άτομα που αναζητούν ένα Πακέτο με πολλά δεδομένα Αλλά χωρίς να εκρήγνυται ο προϋπολογισμός τους. Πριν να σας πω για την τιμή προώθησης αυτής της συνδρομής, ας δούμε λίγο τα χαρακτηριστικά της:

  • 130 GB κινητού διαδικτύου σε 4G/5G
  • 30 GB του Διαδικτύου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη, DOM
  • Απεριόριστες κλήσεις και SMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη, Dom

Μια τιμή προώθησης χωρίς όριο διάρκειας

Φοβάστε τις τιμές που αλλάζουν το δεύτερο έτος ? Έτσι αυτή η προσφορά είναι ακόμη περισσότερο για εσάς ! Πράγματι, ο χειριστής εμφανίζει μια μεγάλη προώθηση στο πακέτο B & You 130 GB, αλλά όχι μόνο το πρώτο έτος. Επειδή, αν εγγραφείτε σε αυτή τη συνδρομή Bouygues Telecom, μπορείτε να απολαύσετε ένα Ωραία προώθηση στο πακέτο 130 GB το πρώτο ως δεύτερο έτος.

Η τιμή του πακέτου είναι επομένως σε προώθηση σε μόλις € 15.99/μήνα, πραγματικά φθηνό για ένα πακέτο 130 GB σε 5G ! Και αν φοβάστε τη δέσμευση και θέλετε να μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιό σας ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε τέλη τερματισμού, θα είστε στην ευχάριστη θέση να μάθετε ότι αυτό Η συνδρομή είναι χωρίς υποχρέωση.

Καλά νέα, η κάρτα SIM είναι € 1 !

Σαν η τιμή του πακέτου δεν ήταν αρκετή, η Bouygues Telecom δίνει ένα άλλο δώρο στους νέους πελάτες της: Η κάρτα SIM είναι μόνο € 1 αντί για € 10 συνήθως. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι αυτή η συνδρομή είναι ένα πραγματικά καλό σχέδιο για την κατάληψη επειγόντως.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε όλες τις ειδήσεις από το DeGrouptest στο Google News.

Ο Degrouptest γράφει το περιεχόμενό του ανεξάρτητα. Ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να αναφέρονται με δεσμούς συνεργασίας που συμβάλλουν στο οικονομικό μας μοντέλο (εύρεση+).