Κορυφαία 5 Μέθοδοι για τη μεταφορά του iPhone WhatsApp στο Android Samsung Z Flip 4/Z Fold 4, 6 τρόποι μεταφοράς WhatsApp από iPhone σε Android 2023

4 τρόποι μεταφοράς WhatsApp από iPhone σε Android

Contents

2. Εάν χάσετε σημαντικά δεδομένα WhatsApp και δεν έχετε αντίγραφα ασφαλείας, μπορείτε να δοκιμάσετε το Tenorshare ultdata για να ανακτήσετε τις συνομιλίες, τα φωνητικά μηνύματα, τα αρχεία ήχου κ.λπ. Whatsapp στο iPhone ή στον υπολογιστή.

Πώς να μεταφέρετε το iPhone WhatsApp στο Android [Samsung Z Flip 4/Z Fold 4] ?

Whatsapp, ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να το γνωρίζετε με το όνομα. Μερικοί χρήστες προτιμούν το Skype, αλλά υπάρχουν ακόμα άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Το πλεονέκτημα ενός, όπως το άλλο, είναι η πιθανότητα επικοινωνίας γραπτώς, φωνητικού και ήχου απλά και χωρίς να χρησιμοποιήσετε ένα πακέτο. Τέλος, εκτός από το πακέτο Διαδικτύου, αν δεν είστε στο Wi-Fi. Δεδομένου ότι όλα περνούν μέσω του Διαδικτύου, το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ευκολία επαφής με ένα άτομο στο εξωτερικό.

Σίγουρα μπόρεσα να το δείτε για να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp σε iPhone και Mac, ο συγχρονισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω ενός κώδικα QR και του τηλεφώνου. Είναι δυνατό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με το iCloud. Αλλά πώς να Μεταφορά συζήτησης WhatsApp iPhone σε Android [Samsung Z Flip 4/Z Fold 4/Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra] ? Εδώ είναι οι 5 καλύτερες μέθοδοι:

Whatsapp iPhone για Android

 • Μέθοδος 1. Whatsapp iPhone μεταφορά συνομιλίας σε Android με ένα κλικ
 • Μέθοδος 2. WhatsApp iPhone μεταφορά σε Android δωρεάν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Μέθοδος 3. Επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας iPhone στο Android
 • Μέθοδος 4. Μεταφορά μηνύματος WhatsApp iPhone σε Android με WazzapMigigor
 • Μέθοδος 5. Μεταφορά δεδομένων WhatsApp iPhone σε Android χρησιμοποιώντας έξυπνο διακόπτη

Μέθοδος 1. Whatsapp iPhone μεταφορά συνομιλίας σε Android με ένα κλικ

Ο καλύτερος τρόπος και ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε τη μεταφορά icarefone. Σας επιτρέπει να μεταφέρετε τις συνομιλίες WhatsApp από το ένα iPhone στο άλλο (iOS σε iOS) ή στο Android, από Android στο iPhone και από iPhone σε iPhone. Αυτό το εργαλείο μεταφοράς WhatsApp λειτουργεί για σχεδόν όλα τα μοντέλα συσκευών Android όπως η Samsung [Samsung Z Flip 4/Z Fold 4/Samsung Galaxy S22/S22+/S22 Ultra], Huawei, Xiaomi, Motorola, Oppo κ.λπ. Επιπλέον, είναι συμβατό με το τελευταίο iPhone 15/14/13/13 Pro, 12/12 Pro, 11/11 Pro (Max), iPhone SE, iOS 15.

Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να προετοιμάσετε τις συσκευές σας:

 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στο παρελθόν στον λογαριασμό σας WhatsApp
 • Τα δεδομένα WhatsApp στη συσκευή προορισμού, δηλαδή στο iPhone σας, θα συνθλίβονται, για να αποφύγετε την απώλεια δεδομένων, μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτά τα δεδομένα δωρεάν στον υπολογιστή μέσω της μεταφοράς icarefone.

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη μεταφορά:

WhatsApp iPhone Μεταφορά μηνύματος στο Android - ICAREFONE WhatsApp

 • Κατεβάστε και εγκαταστήστε τη μεταφορά icarefone στον υπολογιστή σας.
 • Ανοίξτε αυτό το πρόγραμμα, συνδέστε το iPhone και το Android στον υπολογιστή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφορά .

Μεταφέρετε το WhatsApp iPhone Android - ICAREFONE WhatsApp

Το πρόγραμμα αποθηκεύει δεδομένα WhatsApp στη συσκευή προέλευσής σας.

Android iPhone WhatsApp Transfer - Icarefone Whatsapp

Πρέπει να ελέγξετε τον λογαριασμό WhatsApp, να εισαγάγετε τον κωδικό χώρας σας και τον αριθμό τηλεφώνου της συσκευής προορισμού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος .

Transforer WhatsApp iPhone στη Samsung - Icarefone Whatsapp

Μετά από αυτό, το πρόγραμμα αρχίζει να παράγει δεδομένα αποκατάστασης, τότε θα μεταφέρει αυτόματα τα δεδομένα στη συσκευή προορισμού.

Whatsapp iOS μεταφορά στο Android - icarefone whatsapp

Το ιστορικό του WhatsApp στο iPhone σας έχει μεταφερθεί στο Android σας.

Συμβουλές: Η μεταφορά ICAREFONE Tenorshare σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τα δεδομένα WhatsApp / WhatsApp Business καθώς και άλλους τύπους κοινωνικών εφαρμογών: Line, Kik, Viber, WeChat με ελεύθερο τρόπο, μην διστάσετε να δοκιμάσετε τα χαρακτηριστικά του.

Αυτό το βίντεο σας δείχνει πώς να μεταφέρετε το WhatsApp από το iPhone στο Android χρησιμοποιώντας το Tenorshare Icarefone Transfer WhatsApp

Μέθοδος 2. WhatsApp iPhone μεταφορά σε Android δωρεάν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η μεταφορά που πραγματοποιήθηκε από το ICAREFONE, δεν σχεδιάζεται αρχικά από το WhatsApp, γι ‘αυτό χρειάζεστε το τρίτο λογισμικό Party. Ωστόσο, μπορείτε να μεταφέρετε τις συζητήσεις σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι μπορείτε να εξαγάγετε μια σημαντική συζήτηση, να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ή αλλού. Μπορείτε να στείλετε μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μία συζήτηση τη φορά. Στο iPhone σας:

Μεταφορά μηνύματος WhatsApp iPhone σε Android δωρεάν

 • εκκινήστε το whatsapp;
 • Ανοίξτε τη συζήτηση που θέλετε να αποθηκεύσετε
 • Πατήστε το όνομα του παραλήπτη ή της ομάδας, στην κορυφή της συζήτησης

WhatsApp iPhone μεταφορά συνομιλίας στο Android δωρεάν

Πηγαίνετε λίγο και πατήστε τη συζήτηση για τις εξαγωγές

Σημείωση: Εμφανίζεται το παράθυρο επιλογών κοινής χρήσης, μπορείτε να δείτε τα συνηθισμένα μέσα.

 • Πατήστε email
 • Συμπληρώστε το email του παραλήπτη (μπορεί να είναι δικό σας) και, αν το επιθυμείτε, το αντικείμενο και ένα μήνυμα
 • Άγγιγμα.

Το εξαγόμενο έγγραφο (και έτσι λαμβάνεται) είναι ένα συμπιεσμένο αρχείο zip.

Το email σας αποστέλλεται καλά στον παραλήπτη σας, ως συνημμένο το ιστορικό συζήτησης. Μπορείτε να μεταδώσετε αυτό το αντίγραφο ασφαλείας μέσω οποιουδήποτε άλλου μέσου ανταλλαγής που παρουσιάζεται (AirDrop, μηνύματα και άλλες εφαρμογές που προσφέρονται).

Μέθοδος 3. Επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας iPhone στο Android

Θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας WhatsApp απευθείας από το iPhone σε Android από το αντίγραφο ασφαλείας του εστιατορίου από το iPhone ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος, αυτή η μέθοδος προορίζεται για εσάς, θα ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα για να το επιτύχετε:

Μεταφέρετε το iPhone WhatsApp σε δεδομένα Android

 • Στο iPhone σας, ξεκινήστε το WhatsApp
 • Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”> “Συζητήσεις”> “Αποθήκευση”;
 • Ενεργοποιήστε την επιλογή “Συμπερίληψη βίντεο” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση τώρα”.

Ανακτήστε το iPhone WhatsApp στο Android

 • Τώρα απεγκαταστήστε το whatsapp του iPhone σας.
 • Στο τηλέφωνό σας Android, εγκαταστήστε το WhatsApp και συνδέστε την εφαρμογή WhatsApp με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.
 • Μετά τη σύνδεση, το WhatsApp ανιχνεύει ένα αντίγραφο ασφαλείας και σας προσκαλεί να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας, κάντε κλικ στο “RESTORE”> “Next”, περιμένετε το τέλος της τροφοδοσίας

  Αυτή είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους για την αποκατάσταση των συζητήσεων στο WhatsApp όταν πηγαίνετε σε ένα τηλέφωνο Android από ένα iPhone. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο, κινδυνεύετε να χάσετε πολύτιμες συνομιλίες και κοινά αρχεία πολυμέσων στο WhatsApp. Απομακρύνεται μόνο ένα μέρος των συζητήσεων WhatsApp.

  1. Είναι αδύνατο να μεταφέρετε το WhatsApp από το iPhone στο Android μέσω του Google Drive.

  2. Εάν χάσετε σημαντικά δεδομένα WhatsApp και δεν έχετε αντίγραφα ασφαλείας, μπορείτε να δοκιμάσετε το Tenorshare ultdata για να ανακτήσετε τις συνομιλίες, τα φωνητικά μηνύματα, τα αρχεία ήχου κ.λπ. Whatsapp στο iPhone ή στον υπολογιστή.

  Μέθοδος 4. Μεταφορά μηνύματος WhatsApp iPhone σε Android με WazzapMigigor

  Απίστευτο εργαλείο, το wazzapmigigort σάς επιτρέπει να μεταφέρετε μηνύματα whatsapp με άλλα συνημμένα συνημμένα που μοιράζονται στο whatsapp. Ακολουθήστε αυτά τα παρακάτω βήματα για να μεταφέρετε το WhatsApp iOS στο Android με αυτό το εργαλείο:

  Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας iPhone iTunes

   Συνδέστε το iPhone σας σε έναν υπολογιστή και στη συνέχεια ξεκινήστε το iTunes, δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας iPhone στο iTunes.

  Μεταβιβάζοντας whatsapp από iPhone σε Android

 • Συνδέστε το τηλέφωνο Android με τον υπολογιστή, αντιγράψτε το “WhatsApp.Μοιραστείτε “στο φάκελο” Λήψη “στο τηλέφωνο Android.
 • Κατεβάστε το WazzapMigigort από το Google Play, ξεκινήστε την εφαρμογή για να επιλέξετε το αρχείο iPhone που περιέχει μηνύματα WhatsApp.
 • Ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη μέχρι να πάρετε “επιτυχημένη μετατροπή”.

  Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, μερικά μηνύματα WhatsApp από το iPhone εξαφανίζονται δεν βρίσκονται στο smartphone Android

  Μέθοδος 5. Μεταφορά δεδομένων WhatsApp iPhone σε Android χρησιμοποιώντας έξυπνο διακόπτη

  Ο Smart Switch είναι μια εύκολη εφαρμογή, η οποία επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων στο τηλέφωνό σας Samsung. Μπορούμε να μεταφέρουμε το ιστορικό WhatsApp iPhone στο Android με έξυπνο διακόπτη ? Δυστυχώς, η απάντηση είναι όχι. Μπορεί να μεταναστεύσει μόνο τα δεδομένα εφαρμογών εισάγετε δύο τηλέφωνο Samsung. Επομένως, αυτό το εργαλείο δεν μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε μηνύματα iPhone WhatsApp στο Android. Αλλά αν θέλετε να μεταφέρετε δεδομένα, όπως φωτογραφίες, επαφές, βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Smart Switch για περισσότερες πληροφορίες.

  Μετακινήστε το iPhone WhatsApp στο Android

  Δυστυχώς, το WhatsApp δεν σχεδιάζει να μεταφέρει συζητήσεις WhatsApp iPhone στο Android, μόνο την εξαγωγή συζήτησης μέσω email. Με άλλα λόγια, εάν έχετε πολλή συζήτηση, η αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλων των συζητήσεων (ένα προς ένα) μπορεί να είναι μεγάλη. Ωστόσο, μετά την εξαγωγή μιας συνομιλίας, μπορείτε να διαγράψετε το πρωτότυπο του WhatsApp, αφού έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας (μετά την λήψη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

  Ωστόσο, πολύ καλό λογισμικό, όπως η μεταφορά Tenorshare ICAREFONE, καθιστά δυνατή τη μεταφορά όλων των συζητήσεων σας και των συνημμένων τους, από το ένα iPhone στο άλλο ή σε ένα smartphone Android. Όλα γρήγορα και χωρίς απώλεια δεδομένων.

  4 τρόποι μεταφοράς WhatsApp από iPhone σε Android

  Επικεφαλίδα

  Εδώ είναι διάφοροι τρόποι για να μεταφέρετε τις γάτες WhatsApp από iPhone σε Android !

  Εάν είστε χρήστης iPhone και έχετε αποφασίσει να πάτε στο Android, πιθανότατα θα θελήσετε να μάθετε πώς να μεταφέρετε το WhatsApp από το iPhone σε Android. Αν και τα δύο λειτουργικά συστήματα δεν προσφέρουν μια απλή λύση για τη μεταφορά των δεδομένων σας μεταξύ iOS και Android, υπάρχουν πολλές άλλες πηγές βοήθειας.

  Ακολουθούν μερικές μέθοδοι που μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε για να μεταφέρετε το WhatsApp από το iPhone στο Android.

  1. Μεταφέρετε το WhatsApp από το iPhone σε Android σε ένα κλικ [Καλύτερη επιλογή].

  Η μεταφορά δεδομένων μεταξύ διαφορετικών συσκευών μπορεί να είναι πολύ απλούστερη από ό, τι νομίζετε. MobileTrans – Η μεταφορά WhatsApp παρέχει μια μοναδική λύση για να σας βοηθήσει να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ κινητών συσκευών, τηλεφώνου και υπολογιστή. Μπορείτε να το δοκιμάσετε για να μετακινήσετε το whatsapp σας από το iPhone στο Android.

  MobileTrans – μεταφορά WhatsApp

  Μεταφέρετε το WhatsApp από το iPhone σε Android σε μερικά κλικ!

  • • Μεταφέρετε δεδομένα WhatsApp από το iPhone / iPad / iPod σε οποιοδήποτε Android και αντίστροφα συσκευή.
  • • Μεταφέρετε το WhatsApp από το iPhone σε Android χωρίς καμία εμπειρία.
  • • Μεταφέρετε την επιχείρηση WhatsApp μεταξύ συσκευών iOS και Android.
  • • Η διαδικασία trans είναι γρήγορη και ασφαλής, χωρίς απώλεια δεδομένων.

  4.085.556 Οι άνθρωποι το κατεβάστηκαν

  4.5/5 Εξαιρετική

  Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MobileTrans για να μεταναστεύσετε το WhatsApp από το iPhone σε Android:

  1. Λήψη και εγκατάσταση MobileTrans στον υπολογιστή σας. Ξεκινήστε το MobileTrans και επιλέξτε τη μονάδα “WhatsApp Transfer”.

  iOS-whatsapp-transfer-01

  2. Συνδέστε τις συσκευές σας στον υπολογιστή. Επιλέξτε “WhatsApp Transfer” και αφήστε το πρόγραμμα ανίχνευσης των συσκευών σας. Στη συνέχεια εμφανίζεται το επόμενο παράθυρο:

  iOS-whatsapp-transfer-01

  3. Κάντε κλικ στο “Start” για να συνεχίσετε. Αφήστε τις συσκευές που συνδέονται μέχρι το τέλος της διαδικασίας.

  iOS-WhatsApp-Transfer-02

  2. Μεταφέρετε το WhatsApp από το iPhone σε Android με μια εφαρμογή Android-Mutsapper

  Το Wondershare Mutsapper είναι μια άλλη καλή επιλογή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή για να μεταφέρετε δεδομένα WhatsApp. Μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στο Mutsapper στο Google Play και η διαδικασία λειτουργίας είναι επίσης πολύ πρακτική και άμεση.

  Εδώ είναι 4 βήματα για να μεταφέρετε το WhatsApp από iOS σε Android με mutsapper.

  Βήμα 1. Συνδέστε το τηλέφωνο Android και το iPhone σας με έναν προσαρμογέα USB OTG. Ανοίξτε το mutsapper, τότε θα πρέπει να του επιτρέψετε να έχει πρόσβαση στη συσκευή iOS.

  Συνδέστε το iPhone και το Android σας

  2ο βήμα. Κάντε κλικ στο κουμπί – “Ξεκινήστε για αντιγραφή” και η εφαρμογή θα μεταφέρει το πακέτο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WhatsApp στο iPhone σας στο τηλέφωνό σας Android.

  Αντιγραφή στο Android

  Βήμα 3. Περιμένετε για αρκετά λεπτά Το-MUTSAPP θα μετατρέψει το πακέτο αντιγράφων ασφαλείας iPhone σε μορφή αντιγράφων ασφαλείας Android.

  Μετατρέψτε τη μορφή αντιγράφων ασφαλείας

  Βήμα 4. Επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας WhatsApp στο Android σας με τον οδηγό φροντιστηρίου.

  Επαναφορά WhatsApp στο Android

  Οφέλη:

  • Μεταφέρετε το WhatsApp από το iPhone σε Android απλά χωρίς φορητό υπολογιστή
  • Η διαδικασία λειτουργίας είναι πολύ απλή και διατίθενται σαφείς οδηγίες.
  • Χρησιμοποιήστε μια σύνδεση OTG αντί για WiFi για να βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματα μπορούν να μεταδοθούν με ασφάλεια, γρήγορα και εντελώς.

  Μειονεκτήματα:

  • Πρέπει να αγοράσετε ένα oTG USB εάν δεν έχετε.

  3. Μετακινήστε το WhatsApp από το iPhone σε Android 12 συσκευές απευθείας

  Προηγουμένως, ήταν σχεδόν αδύνατο να μεταφερθούν δεδομένα iOS WhatsApp στο Android. Αλλά τώρα, με τις νέες ενημερώσεις του Android 12, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι μπορείτε να μεταφέρετε το WhatsApp στο Android ακόμη και χωρίς να χρησιμοποιείτε εφαρμογές ή λογισμικό.Μόνο τα τηλέφωνα Google Pixel που εκτελούν το Android 12 υποστηρίζονται επί του παρόντος, αλλά η Google ισχυρίζεται ότι θα ληφθούν υπόψη άλλες μάρκες τηλεφώνων στο εγγύς μέλλον.

  Ας δούμε πώς να μεταναστεύσουμε δεδομένα WhatsApp:

  1. Συνδέστε το iPhone και το Android σας με ένα καλώδιο τύπου C σε αστραπή.
  2. Ανοίξτε το WhatsApp στο τηλέφωνό σας Android και θα εμφανιστεί ένας κωδικός QR.
  3. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γάτες> Μετακίνηση γάτων στο Android στο iPhone σας και σαρώστε τον κωδικό QR.
  4. Πληκτρολογήστε το κουμπί Έναρξη για να μεταφέρετε το ιστορικό γάτας σας και τα μέσα σας στο WhatsApp στη νέα συσκευή σας Android 12.

  Μετακινήστε το WhatsAppp σε δεδομένα Android

  Οφέλη:

  • δεν απαιτεί καμία τρίτη εφαρμογή ή λογισμικό.

  Μειονεκτήματα:

  • Είναι διαθέσιμο μόνο στο Android 12.

  4. Μεταφέρετε το WhatsApp από το iPhone σε Android χρησιμοποιώντας το Backup Cat

  Εάν μπορείτε να αποθηκεύσετε το ιστορικό των συζητήσεων WhatsApp στο Google Drive στο iPhone σας, το αντίγραφο ασφαλείας του WhatsApp από το iPhone στο Android θα είναι πολύ πιο εύκολο. Δυστυχώς, αυτό δεν θα συμβεί επειδή μπορείτε να αποθηκεύσετε μόνο τις γάτες WhatsApp στο iCloud.

  Αλλά είναι πάντα δυνατό να επαναφέρετε τα αντίγραφα ασφαλείας του WhatsApp από το iPhone στο Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MobileTrans για να κάνετε τη δουλειά για εσάς.

  1. Ξεκινήστε το MobileTrans στον υπολογιστή σας και συνδέστε το iPhone σας με αυτό.
  2. Πρόσβαση Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης της εφαρμογής από Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τροφοδοσίας , Και επιλέξτε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας WhatsApp.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να ξεκινήσετε την υποστήριξη του WhatsApp στον υπολογιστή.
  4. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, πατήστε προβολή για να εμφανίσετε αντίγραφα ασφαλείας.
  5. Αργότερα, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας Android στον υπολογιστή και να επαναφέρετε τα αντίγραφα ασφαλείας του WhatsApp στο Android.
  6. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματα WhatsApp από νέες συσκευές Android.

  Επαναφορά WhatsApp στο Android

  Οφέλη:

  • Αποθηκεύστε πρώτα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια δεδομένων.

  Μειονεκτήματα:

  • Δεν υπάρχει άμεσος τρόπος μεταφοράς του WhatsApp από το iCloud στο Google Drive.
  • Είναι πιο δύσκολο από το να μεταφέρετε άμεσα το WhatsApp από το iPhone στο Android.

  Αν πάτε από το Android στο Android, ο ευκολότερος τρόπος για να μετακινήσετε το WhatsApp σε ένα νέο τηλέφωνο είναι να χρησιμοποιήσετε το Google Drive. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα τοπικό αντίγραφο ασφαλείας, θα χρειαστεί να μεταφέρετε τα αρχεία στο νέο τηλέφωνο χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή, έναν εξερευνητή αρχείων ή μια κάρτα SD.

  5. Μεταφέρετε το WhatsApp από το iPhone σε Android χρησιμοποιώντας τη γάτα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  Εδώ είναι οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο μεταφοράς του ιστορικού του WhatsApp από το iPhone στο τηλέφωνο Android με τη γάτα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Πρώτα απ ‘όλα, αποκτήστε πρόσβαση στις “Ρυθμίσεις” της συσκευής σας στο WhatsApp από το iPhone σας, πατήστε “Παράμετροι συζήτησης” και, στη συνέχεια, πατήστε “Cat by e-mail” στη λίστα.

  2. Επιλέξτε το ιστορικό WhatsApp που θέλετε να μεταφέρετε. Ένα παράθυρο θα εμφανιστεί λέγοντας “Η προσθήκη ενός μέσου δημιουργεί ένα μεγαλύτερο ηλεκτρονικό μήνυμα”. Πρέπει να κάνετε κλικ στο “Média” ή στο “Συμμετοχή σε μέσα ενημέρωσης” σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

  Μπαστούνι

  3. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email και επιλέξτε “Αποστολή.””

  4. Συνδεθείτε – εσείς στον λογαριασμό email σας στο τηλέφωνό σας Android. Μπορείτε να εμφανίσετε τις παλιές συζητήσεις σας σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη νέα σας συσκευή. Αλλά δεν μπορείτε να συγχρονίσετε τα δεδομένα WhatsApp με την εφαρμογή WhatsApp σε μια συσκευή Android.

  Οφέλη:

  • Είναι μια απλή διαδικασία και η συζήτησή σας θα προσγειωθεί στο κουτί υποδοχής σας.

  Μειονεκτήματα:

  • Ένα μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι ακόμα και αν έχετε στείλει τα δεδομένα σας WhatsApp στη συσκευή σας Android, δεν μπορείτε ακόμα να το ανοίξετε στο WhatsApp στη νέα σας συσκευή. Μπορείτε να τα δείτε μόνο.
  • Η λήψη γάτας μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Εάν είναι πολύ μεγάλο, μερικές φορές δεν λειτουργεί.
  • Πρέπει να κατεβάσετε τη γάτα από το email επειδή ο σύνδεσμος λήγει μετά από ένα μήνα.

  Η λειτουργικότητα της γάτας από το email του WhatsApp είναι πολύ χρήσιμο. Με τη μετακίνηση των συζητήσεων WhatsApp του iPhone ή του Android Phone σε email, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο των συζητήσεων. Σε σύγκριση με τη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του WhatsApp, η γάτα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πιο ευέλικτη.

  Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν μόνο τις συζητήσεις που επιλέγονται, επιπλέον, μπορούν να μοιραστούν συζητήσεις με άλλους εάν εκτυπώσουν το ιστορικό συζήτησης τους.

  6. Μεταφέρετε το WhatsApp από το iPhone σε Android μέσω του WazzapMigigor

  Το WazzapMigigort είναι βοηθός μεταφοράς δεδομένων που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν μηνύματα WhatsApp από ένα iPhone σε μια συσκευή Android με πρακτικό τρόπο. Υποστηρίζει πλήρως το σύστημα Mac/Windows, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη μεταφορά δεδομένων.

  Αυτό είναι ένα άλλο λογισμικό που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά αρχείων WhatsApp. Μεταφέρει γρήγορα όλους τους τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων, φωτογραφιών, βίντεο και εγγράφων.

  Κύρια χαρακτηριστικά

  • Ικανή να μεταφέρει αρχεία πολυμέσων, φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ.
  • Μπορεί να μεταναστεύσει πληροφορίες και έγγραφα GPS στο τηλέφωνο Android

  Εδώ είναι ο λεπτομερής οδηγός για το πώς χρησιμοποιείται το WazzapMigigor για τη μεταφορά περιεχομένου WhatsApp από ένα iPhone σε μια συσκευή Android:

  1. Ξεκινήστε το iTunes από το iPhone σας και, στη συνέχεια, συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο αστραπής.

  2. Επιλέξτε “Περίληψη”> Καταρρίψτε “Cry the Local Backup”> Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Αποθήκευση τώρα” στα δεξιά για να ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τη συσκευή σας iOS.

  Wazzap-1

  3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα WazzapMignet Lite> Εντοπίστε το πρόγραμμα “iBackup Viewer” και κατεβάστε το στον υπολογιστή σας.

  Wazzap-2

  4. Εκτελέστε το λογισμικό, επιλέξτε τη συσκευή iOS> Κάντε κλικ στο εικονίδιο “Gross Files” στο κάτω δεξιά του μενού. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε τη λειτουργία “Free View”> Surf Το ακόλουθο αρχείο: “AppDomaingroup-Group.καθαρά.Whatsapp.Whatsapp.κοινόχρηστος.””

  Wazzap-3

  5. Στο σωστό μενού, επιλέξτε το “Catstorage.SQLite “Αρχείο> Επιλέξτε το κουμπί” Εξαγωγή “. Στο ίδιο μενού “Catstorage.Sqlite “> Open” Φάκελος μηνύματος “> Επιλέξτε τα αρχεία” Media “επιθυμητά. Κάντε κλικ στην επιλογή “Εξαγωγή” και μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τα πάντα στο αρχείο “Catstorage.sqlite “.

  Βαρετός

  6. Συνδέστε τη συσκευή σας Android στον υπολογιστή. Περιηγηθείτε στο τηλέφωνο Android στο “Viewer/Explorer File” και διαμορφώστε την επιφάνεια εργασίας των Windows για να δείτε τα εξαγόμενα αρχεία στον υπολογιστή. Σύρετε το φάκελο πολυμέσων και το αρχείο catstorage.SQLite στο φάκελο “Λήψη” του τηλεφώνου Android σας.

  Wazzap-5

  7. Τώρα εγκαταστήστε την εφαρμογή WazzapMigigor Lite στη συσκευή σας Android. Αυτό θα αναλύσει και θα ανιχνεύσει την Catstorage.Sqlite στη συσκευή. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σάρωσης, κάντε κλικ στο κουμπί “Παίξτε”.

  Wazzap-6

  8. Κατεβάστε το Google Play Store και επανεγκαταστήστε την εφαρμογή WhatsApp.

  Συμπληρώστε τη διαδικασία εισάγοντας επίσης τις συντεταγμένες που χρησιμοποιούνται στο iPhone.

  Οφέλη:

  • Έχει μια ενεργή τεχνική ομάδα που λύνει τα προβλήματα των χρηστών και είναι σε θέση να μεταφέρει μια μεγάλη ποικιλία αρχείων πολυμέσων, όπως αρχεία ήχου, φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία GPS κ.λπ.

  Μειονεκτήματα:

  • Η συσκευή προορισμού πρέπει να είναι τηλέφωνο Android.
  • Οι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα όπως τα μηνύματα που λείπουν κατά τη μεταφορά μηνυμάτων WhatsApp σε άλλη συσκευή.
  • Δεν είναι δυνατή η υποστήριξη ενημερώσεων ή αντιγράφων ασφαλείας από το Google Drive.
  • Προβλήματα προκύπτουν όταν το περιεχόμενο iPhone WhatsApp μεταφέρεται σε συσκευές Android.

  Παρόλο που η εφαρμογή φαίνεται να έχει απόψεις για προηγούμενες εκδόσεις, μια γρήγορη ματιά στις παρατηρήσεις στην αρχική σελίδα του ιστότοπου δείχνει ότι το λογισμικό αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ιδίως όσον αφορά τη συμβατότητα με τις τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής WhatsApp for Android.

  Ωστόσο, η εφαρμογή φαίνεται να λειτουργεί εκτενώς με αποδεκτό επιτόκιο για ορισμένες συσκευές και παραλλαγές του WhatsApp.

  συμπέρασμα

  Κάθε μία από τις τέσσερις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, είναι αξιόπιστη για Μεταφέρετε το iPhone σε Android Whatsapp. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τη μέθοδο που ταιριάζει καλύτερα στην κατάστασή σας και στις ειδικές σας ανάγκες και να την δοκιμάσετε.