Πώς να μεταφέρετε SMS από Android σε Android, πώς να μεταφέρετε ένα SMS σε άλλο φορητό υπολογιστή?

Πώς να μεταφέρετε ένα SMS σε άλλο φορητό υπολογιστή

Βήμα 4. Μετακινηθείτε για να δείτε ποια μηνύματα είναι επιθυμητά στην πηγή Android σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τα καλώδια SMS, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Εξαγωγή” στην επάνω ράβδο και επιλέξτε [Όνομα Android Target].

5 τρόποι μεταφοράς Android SMS στο Android

Κάθε φορά που πηγαίνουμε από μια συσκευή Android σε άλλη, εστιάζουμε κυρίως στη μεταφορά φωτογραφιών, βίντεο, επαφών και άλλων αρχείων δεδομένων. Πολύ συχνά, ξεχνάμε Μεταφέρετε το Android SMS στο Android, Τι θα μπορούσε να στραφεί εναντίον μας μακροπρόθεσμα.

Είτε πρόκειται για προσωπικές συζητήσεις είτε για σημαντικές πληροφορίες, τα μηνύματά μας SMS μπορούν μερικές φορές να περιέχουν κρίσιμες λεπτομέρειες. Επομένως, όταν μεταφέρετε από το παλιό Android στο νέο Android, βεβαιωθείτε ότι μεταφέρετε επίσης τα μηνύματά σας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε 5 διαφορετικούς τρόπους για να μάθετε πώς να μεταφέρετε το Android SMS στο Android.

 • Μέρος 1: Πώς να μεταφέρετε το Android SMS στο Android σε 1 ένα κλικ (Max. 3 λεπτά)
 • Μέρος 2: Πώς να μεταφέρετε επιλεκτικά το Android SMS στο Android (Max. 3 λεπτά)
 • Μέρος 3: Πώς να μεταφέρετε το Android SMS σε Android χρησιμοποιώντας το Android SMS Trans (MAX. 10 λεπτά)
 • Μέρος 4: Πώς να μεταφέρετε το Android SMS στο Android χρησιμοποιώντας Bluetooth (Max. 15 λεπτά)
 • Μέρος 5: Πώς να μεταφέρετε το Android SMS στο Android χρησιμοποιώντας το SMS Backup (MAX. 8 λεπτά)

Μέρος 1: Πώς να μεταφέρετε το Android SMS στο Android σε 1 ένα κλικ (Max. 3 λεπτά)

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη λύση και ταλαιπωρία για να κάνετε μια μεταφορά SMS Android στο Android, δώστε το ακόλουθο λογισμικό DR.FONE – Μεταφορά τηλεφώνου Μια δοκιμή. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε Μεταφέρετε άμεσα όλα τα σημαντικά δεδομένα Android Όπως το SMS από το ένα Android στο άλλο. Συμβατό με όλες τις κύριες συσκευές Android και iOS, σας επιτρέπει να μεταφέρετε μηνύματα όχι μόνο μεταξύ Android και Android, αλλά και μεταξύ Android και iOS.

Wondershare Drfone Product

Δρ.FONE – Μεταφορά τηλεφώνου

Μεταφέρετε το Android SMS σε Android σε 1 ένα κλικ

 • Μεταφέρετε εύκολα οποιοδήποτε τύπο δεδομένων Android στο Android, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων, μουσικής, βίντεο, φωτογραφιών, επαφών, αρχείων κλήσης κ.λπ.
 • Μεταφορά μηνυμάτων μεταξύ δύο συσκευών ακόμη και διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων (iOS 15 και Android 10 περιλαμβάνονται).
 • Λειτουργεί τέλεια με την Apple, Samsung, HTC, LG, Sony, Google, Huawei, Motorola, ZTE, Nokia και άλλα smartphones και tablet.
 • Πλήρως συμβατό με τους κύριους προμηθευτές όπως ATT, Verizon, Sprint και T-Mobile.
 • Τελευταία Windows 10 και Mac 10.13 Υποστηρίχθηκε.

3981454 Οι άνθρωποι το κατεβάστηκαν

Από ένα μόνο κλικ, θα δείτε πώς να μεταφέρετε μηνύματα από Android στο Android σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εφαρμογή Desktop είναι διαθέσιμη για Windows και Mac και διαθέτει δωρεάν δοκιμαστική έκδοση.

Για να μάθετε πώς να μεταφέρετε μηνύματα κειμένου από Android στο Android με ένα κλικ, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

Βήμα 1. Ξεκινήστε την εργαλειοθήκη DR.Δίκαιη στον υπολογιστή σας και επιλέξτε τη μονάδα “Μεταφορά τηλεφώνου” στην αρχική οθόνη του.

Μεταφορά Android SMS

2ο βήμα. Συνδέστε τις δύο συσκευές Android στον υπολογιστή. Σε καμία περίπτωση, η εφαρμογή θα τα εντοπίσει αυτόματα και θα εμφανίσει δύο εικονίδια τηλεφώνου Android.

Βήμα 3. Ελέγξτε ποιο Android θα μεταφέρει μηνύματα SMS και ποιο Android θα τα λάβει. Εάν θέλετε να αλλάξετε τη θέση τους, κάντε κλικ στο κουμπί “Reverse”.

Μεταφορά Android SMS

Βήμα 4. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον τύπο των δεδομένων που θέλετε να μεταφέρετε. Για να μεταφέρετε το Android SMS στο Android, επιλέξτε την επιλογή “SMS” από τη λίστα.

Βήμα 5. Αφού κάνετε τις κατάλληλες επιλογές, κάντε κλικ στο κουμπί “Εκκίνηση του αντιγράφου”. Αυτό θα ενεργοποιήσει τη μεταφορά των μηνυμάτων και άλλων δεδομένων σας από την πηγή στον προορισμό Android.

Μεταφορά Android SMS

Βήμα 6. Καθίστε και περιμένετε μια στιγμή για να ολοκληρωθεί η μεταφορά SMS. Μόλις ολοκληρωθεί, θα σας προειδοποιηθεί από μια ερώτηση. Τότε μπορείτε να καταργήσετε με ασφάλεια τις δύο συσκευές Android.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μεταφέρετε μηνύματα Android στο Android με ένα κλικ. Η διαδικασία δεν είναι μόνο εύκολη, εξοικονομεί επίσης πολύ χρόνο.

Πάντα αμηχανία ? Ανατρέξτε στο βίντεο για απλούστερες εργασίες μεταφοράς Android SMS.

Μέρος 2: Πώς να μεταφέρετε επιλεκτικά το Android SMS στο Android (MAX. 3 λεπτά)

Μερικές φορές δεν θέλετε να μεταφέρετε όλα τα μηνύματα Android με ένα κλικ, αλλά θέλετε να επιλέξετε μόνο τα σημαντικά κείμενα για μεταφορά στο νέο τηλέφωνο Android. Για αυτήν την απαίτηση, Ένα κλικ για τη μεταφορά SMS Android Μπορεί να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Τι να κάνω ?

Σε αυτήν την περίπτωση, θα επιλέγετε καλύτερα τον Δρ.FONE – Τηλέφωνο (Android), ο οποίος αναπτύσσεται για να ολοκληρωθεί η μεταφορά SMS Android με την ικανοποίηση επιλεκτικών αναγκών μεταφοράς.

Wondershare Drfone Product

Δρ.FONE – Διαχειριστής τηλεφώνου (Android)

Επιλεκτική μεταφορά μηνυμάτων SMS Android SMS στο Android

 • Επιλέξτε και μεταφέρετε μηνύματα, επαφές και εφημερίδες που επιθυμούν από το Android στο Android.
 • Εξαγωγή/εισαγωγή της μουσικής, των φωτογραφιών, των βίντεο, των επαφών, των SMS, των εφαρμογών κ.λπ. σε υπολογιστή/Android.
 • Ανάλυση και μεταφορά iTunes στο Android (αντίστροφα).
 • Διαχειριστείτε τη συσκευή σας Android σε έναν υπολογιστή.
 • Πλήρως συμβατό με το Android 10.0.

4.683.542 Οι άνθρωποι το κατεβάστηκαν

Κατεβάστε το DRFONE Google Play

Κατεβάστε το κατάστημα εφαρμογών DRFONE

Αυτό το εργαλείο μεταφοράς Android SMS έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες μεταφοράς πελατών. Απλά μεταφέρετε μόνο τα επιθυμητά μηνύματα στο νέο Android και αφήστε τα ανεπιθύμητα μηνύματα στο παλιό Android. Πολλοί χρήστες θεωρούν μια ιδανική λύση για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης αποθήκευσης SMS στο νέο Android.

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να μεταφέρετε επιλεκτικά το Android SMS στο Android:

Βήμα 1. Εγκατάσταση και εκκίνηση DR.FONE και επιλέξτε την επιλογή “Μεταφορά” στην κύρια οθόνη.

Μεταφορά SMS D

2ο βήμα. Συνδέστε τις δύο συσκευές Android στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας θύρες USB. Κάντε κλικ στην επάνω αριστερή γωνία και μπορείτε να δείτε τα ονόματα των δύο συσκευών Android. Κάντε κλικ στο όνομα για να το καθορίσετε ως πηγή Android για μεταφορά SMS στο Android.

Μεταφορά SMS

Βήμα 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Πληροφορίες”. Σε αυτή τη νέα οθόνη, μπορείτε να δείτε τις επαφές και το SMS στην αριστερή στήλη. Κάντε κλικ στο “SMS” για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα Android.

Βήμα 4. Μετακινηθείτε για να δείτε ποια μηνύματα είναι επιθυμητά στην πηγή Android σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τα καλώδια SMS, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Εξαγωγή” στην επάνω ράβδο και επιλέξτε [Όνομα Android Target].

Ξεκίνησε η μεταφορά SMS Android

Αυτή είναι η όλη διαδικασία επιλεκτικής μεταφοράς μηνυμάτων Android σε μια νέα συσκευή. Μάλλον εύκολο, δεν είναι αυτό ?

Μέρος 3: Πώς να μεταφέρετε το Android SMS σε Android χρησιμοποιώντας το Android SMS Trans (MAX. 10 λεπτά)

Υπάρχουν επίσης μερικές εύκολες διαθέσιμες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε μηνύματα κειμένου από Android σε Android. Για παράδειγμα, η μεταφορά SMS Android είναι μία από τις αποδεδειγμένες εφαρμογές και μπορεί να σας βοηθήσει.

Η εφαρμογή θα αποθηκεύσει πρώτα τα μηνύματά σας Android και στη συνέχεια μπορεί να τα επαναφέρει στη συσκευή Target Android. Τα μηνύματα θα εξαχθούν σε μια κάρτα SD Android που θα χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση του SMS. Αν και η διαδικασία μεταφοράς SMS δεν είναι τόσο γρήγορη και άμεση όσο η διαδικασία μεταφοράς μηνυμάτων DR.FONE – Μεταφορά τηλεφώνου, μπορεί να καλύψει τις βασικές σας ανάγκες μεταφοράς SMS.

Δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε το Android SMS στο Android χρησιμοποιώντας αυτήν την εντολή εφαρμογής Μεταφορά Android SMS.

Βήμα 1. Πρώτον, κατεβάστε την εφαρμογή μεταφοράς Android SMS στην πηγή Android και ξεκινήστε την. Από την αρχική του σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση SMS”.

Μεταφορά SMS D

2ο βήμα. Θα σας ζητηθεί να ονομάσετε το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων Android σας. Εισαγάγετε οποιοδήποτε όνομα αρχείου και συνεχίστε.

Μεταφορά SMS D

Βήμα 3. Η αίτηση θα δείξει ότι έχει ληφθεί αντίγραφο ασφαλείας SMS και αποθηκεύτηκε στην κάρτα SD Android.

Μεταφορά SMS D

Βήμα 4. Απλά αφαιρέστε την κάρτα SD με ασφάλεια, η οποία περιέχει το αντίγραφο ασφαλείας των μηνυμάτων Android και εισάγετε το στο νέο σας τηλέφωνο Android.

Βήμα 5. Ξεκινήστε ξανά την εφαρμογή και κάντε κλικ στην επιλογή “Επαναφορά SMS”. Περιηγηθείτε στο αρχείο αντιγράφων ασφαλείας που περιέχει τα μηνύματα κειμένου σας και τα επαναφέρετε στο τηλέφωνο Android Target Android.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μεταφέρετε μηνύματα Android στο Android χρησιμοποιώντας μια κάρτα SD. Ωστόσο, θα μεταφέρει μόνο μηνύματα κειμένου και δεν θα περιλαμβάνει άλλα δεδομένα πολυμέσων.

Μέρος 4: Πώς να μεταφέρετε μηνύματα Android στο Android χρησιμοποιώντας Bluetooth (Max. 15 λεπτά)

Παρόλο που αυτή η τεχνική δεν συνιστάται ευρέως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Android Native Bluetooth για να μεταφέρετε μηνύματα κειμένου από το ένα Android σε άλλο. Καθώς η μεταφορά του SMS μέσω του Bluetooth γίνεται σταδιακά παρωχημένη, αυτή η λειτουργικότητα μπορεί να μην υποστηρίζεται σε όλες τις συσκευές Android. Επιπλέον, θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να στείλετε τα μηνύματα Android μέσω Bluetooth.

Αυτή η μέθοδος δεν συνιστάται επίσης από την άποψη της ασφάλειας. Εάν το τηλέφωνο πηγής Android έχει κακόβουλο λογισμικό, μπορεί επίσης να μεταφερθεί στο τηλέφωνο στόχου σας. Επομένως, θα πρέπει να το εξετάσετε στην τελευταία χρήση για τη μεταφορά του Android SMS.

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για τη μεταφορά του Android SMS μέσω Bluetooth.

Βήμα 1. Για να ξεκινήσετε, φέρτε την κοντινή πηγή Android και συσκευές κοντά.

2ο βήμα. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Bluetooth στις δύο συσκευές Android και συνδέστε τις επιβεβαιώνοντας τον κωδικό πρόσβασης.

Βήμα 3. Τώρα μεταβείτε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων συσκευής προέλευσης και επιλέξτε τα μηνύματα που θέλετε να μεταφέρετε.

Βήμα 4. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας και επιλέξτε “Αποστολή” ή “Μοιραστείτε” τα επιλεγμένα καλώδια SMS. Μετά από αυτό, πρέπει να στείλετε SMS μέσω Bluetooth.

Βήμα 5. Εμφανίζεται μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες συσκευές Android. Απλά πατήστε τη συσκευή προορισμού για να λάβετε SMS.

Βήμα 6. Στο Target Android, θα λάβετε μια προτροπή για τα εισερχόμενα δεδομένα SMS. Αγγίξτε το “Αποδοχή” και ξεκινήστε τη διαδικασία μεταφοράς από το SMS.

Μεταφορά SMS D

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορεί να είναι πραγματικά κουραστικό να μάθετε να μεταφέρετε μηνύματα από Android στο Android μέσω Bluetooth. Όχι μόνο αυτή η μέθοδος μεταφοράς SMS διαρκεί πολύ, αλλά θα ήταν επίσης πολύ περίπλοκο να εφαρμοστεί.

Μέρος 5: Πώς να μεταφέρετε μηνύματα Android στο Android χρησιμοποιώντας αποκατάσταση αντιγράφων ασφαλείας SMS (MAX. 8 λεπτά)

Ένας άλλος έξυπνος και εύκολος τρόπος μεταφοράς του Android SMS στο Android είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης SMS. Εκτός από τη λήψη αντιγράφων ασφαλείας των μηνυμάτων Android και την αποκατάστασή τους αργότερα, μπορεί επίσης να κάνει μια ασύρματη μεταφορά SMS. Σε αντίθεση με το Bluetooth, αυτή η μεταφορά μηνυμάτων Android πραγματοποιείται μέσω WiFi Direct, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο γρήγορο και αξιόπιστο.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και μπορεί να μεταφορτωθεί στην ακόλουθη διεύθυνση Google Play Store. Επομένως, πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την εφαρμογή μεταφοράς SMS στις δύο συσκευές Android.

Αργότερα, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να μεταφέρετε μηνύματα από Android στο Android απευθείας.

  1. Ξεκινήστε την εφαρμογή μεταφοράς Android SMS και στις δύο συσκευές και επιλέξτε να “μεταφέρετε” τα μηνύματά σας. Θα βρείτε “μεταφορά” στη σελίδα εφαρμογής της εφαρμογής ή στην καρτέλα Ρυθμίσεις.

  Μεταφορά SMS D

   1. Τώρα πρέπει να καθορίσετε την πηγή και τη συσκευή στόχου Android. Στο τηλέφωνο, πληκτρολογήστε την επιλογή “Αποστολή αυτού του τηλεφώνου”, ενώ στη συσκευή προορισμού, πληκτρολογήστε το κουμπί “Λήψη σε αυτό το τηλέφωνο”.

   Μεταφορά SMS D

    1. Ο στόχος Android θα περιμένει τη μεταφορά SMS. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εμφανίσετε μια λίστα με όλες τις συσκευές που διατίθενται στην πηγή Android. Απλά πληκτρολογήστε τη συσκευή Target Android από εδώ.

    Μεταφορά SMS D

     1. Στο Target Android, θα λάβετε μια πρόσκληση για σύνδεση. Πληκτρολογήστε το κουμπί εντολής “Αποδοχή” για να συνεχίσετε.

     Μεταφορά SMS D

      1. Εξαιρετική ! Είσαι σχεδόν εκεί. Στην πηγή Android, η εφαρμογή θα παρέχει μια επιλογή για την αποστολή προηγούμενου αρχείου αντιγράφων ασφαλείας ή όλων των μηνυμάτων κειμένου και κλήσεων. Επιλέξτε την αντίστοιχη επιλογή και πατήστε το κουμπί “OK”.

      Μεταφορά SMS D

       1. Απλά περιμένετε μια στιγμή ότι τα μηνύματα Android μεταφέρονται στη συσκευή προορισμού. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείτε να δείτε τους νέους στόχους που μεταφέρονται στα νέα μηνύματα στο τηλέφωνο Android.

       Μεταφορά SMS D

       Εδώ για σένα ! Τώρα, χάρη σε αυτές τις τεχνικές, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το Android SMS στο Android. Από όλες αυτές τις επιλογές, Δρ.Η μεταφορά τηλεφώνου προσφέρει την ταχύτερη και πιο πρακτική λύση και τον Δρ.FONE – Ο διαχειριστής τηλεφώνου κάνει Η μεταφορά του Android SMS πιο εξατομικευμένη και πιο ευέλικτη. Μπορείτε απλά να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπό του και να δοκιμάσετε αυτό το εργαλείο διαθέσιμο δωρεάν. Θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από το ένα τηλέφωνο σε άλλο χωρίς κανένα πρόβλημα.

       Πώς να μεταφέρετε ένα SMS σε άλλο φορητό υπολογιστή ?

       Μεταφέρετε ένα SMS σε άλλο φορητό υπολογιστή

       Μόλις έχετε προσφέρει ένα νέο smartphone ? Θέλετε να μεταφέρετε SMS από το παλιό σας τηλέφωνο, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε ? Όσο απίθανο μπορεί να φανεί, είναι πολύ πιθανό να μεταφέρετε ένα SMS σε άλλο κινητό τηλέφωνο. Γι ‘αυτό, διατίθεται μια συγκεκριμένη ποικιλία τεχνικών. Βρείτε ποια μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές. Ακολουθήστε μας να μην χάσετε τίποτα.

       Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή για να μεταφέρετε τα μηνύματά σας

       Σε γενικές γραμμές, υπάρχει μια εφαρμογή Android για την αποθήκευση και την αποκατάσταση των SMS ενός smartphone. Μιλάμε περισσότερο για την εφαρμογή Backup & Restore SMS, μια δωρεάν και εύκολη εφαρμογή χρήσης. Τούτου λεχθέντος, αυτό το εργαλείο ενσωματώνει διαφημίσεις που μπορείτε να αποσύρετε χρησιμοποιώντας την πληρωμένη έκδοση. Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και αν αρκετές εφαρμογές επιτρέπουν αυτό το είδος ενεργειών, αυτή η εφαρμογή είναι η ευκολότερη χρήση και οι πιο πρακτικές. Χάρη στο τελευταίο, η μεταφορά των SMS ή MMS που κυμαίνεται από το παλιό σας τηλέφωνο στο νέο σας.

       Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε και στη συνέχεια να ξεκινήσετε την εφαρμογή στις δύο συσκευές. Στη συνέχεια, δώστε όλες τις άδειες που ζητήσατε από αυτό. Στο παλιό σας τηλέφωνο, φροντίστε να ξεκινήσετε τη δράση “Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας” πριν ελέγξετε κάθε μία από τις επιλογές που σας ενδιαφέρουν μεταξύ κλήσεων, SMS και άλλων. Συνεχίστε επιλέγοντας τον προορισμό του αντιγράφου ασφαλείας. Επιλέξτε “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα” για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Εάν έχετε ότι δεν έχετε επιλέξει ένα cloud backup, πρέπει να μεταφέρετε το αρχείο αντιγράφων ασφαλείας που δημιουργήθηκε στο νέο τηλέφωνο. Πως ? Απλά μέσω Bluetooth ή μέσω USB.

       Στην περίπτωση του νέου τηλεφώνου, πρέπει να ξεκινήσετε τη δράση “Επαναφορά” που υπάρχει στο πλευρικό μενού. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη θέση του αρχείου αντιγράφων ασφαλείας πριν ελέγξετε τα δεδομένα για επαναφορά. Θυμηθείτε ότι η διαδικασία τροφοδοσίας χρησιμοποιεί την εφαρμογή SMS Backup & Restore για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, το τηλέφωνο αποκαθιστά τα μηνύματά σας. Προσέξτε επειδή η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνο ανάλογα με τον αριθμό των μηνυμάτων για αποκατάσταση. Ολοκληρώστε τα πάντα αποκαθιστώντας την προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS. Όταν τελειώσετε, γνωρίζετε ότι δικαιούστε εντελώς να απεγκαταστήσετε το SMS Backup & Restore ή να διαμορφώσετε την εφαρμογή για να προγραμματίσετε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας, τόσο τα μηνύματά σας όσο και το περιοδικό σας.

       Διαβάστε επίσης: Πώς να αποθηκεύσετε την μπαταρία σας με Android

       Μεταφέρετε ένα SMS

       Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή του κατασκευαστή

       Επιπλέον, γνωρίζετε ότι πολλοί σχεδιαστές smartphones προσφέρουν μια υπηρεσία μεταφοράς δεδομένων από το παλιό smartphone του στο νέο. Εναπόκειται σε εσάς να εγκαταστήσετε τις εν λόγω εφαρμογές σύμφωνα με το εμπορικό σήμα του τηλεφώνου σας. Γενικά απλή στη χρήση, οι εφαρμογές τροφοδοσίας του μπορούν να περάσουν από Bluetooth ή μέσω καλωδίου USB. Ένας τρόπος για να μεταφέρετε απευθείας δεδομένα από μια κινητή συσκευή σε άλλη. Είναι το ίδιο για το αντίγραφο ασφαλείας που ενσωματώνεται στο Android τέλεια ικανό να καλύψει τις ανάγκες σας.