Οι κορυφαίες 5 δωρεάν ιστοσελίδες λήψης anime το 2021, The Ultimate Guide – Πώς να κατεβάσετε δωρεάν από το 9ANIME – MINITOOL

Ο Ultimate Guide – Πώς να κατεβάσετε δωρεάν από το 9ANIME

Αλλά πριν πάτε στη λίστα, προσέξτε, διότι αυτό το είδος της κατάχρησης ιστότοπου κάθε είδους διαφήμιση, pop-up, αυτόματα βίντεο, παρεμβατική διαφήμιση κ.λπ. Αυτό μπορεί να εκθέσει τον υπολογιστή σας σε ιούς και κακόβουλο λογισμικό ! Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web ως γενναίο και να ενεργοποιήσετε το Antivirus, το Antimalware και έναν αποκλεισμό διαφημίσεων για να έχετε ένα ήσυχο μυαλό.

Οι κορυφαίοι 5 δωρεάν ιστότοποι λήψης anime το 2021

Το 2020, δημοσιεύσαμε μια λίστα με εφαρμογές iOS και Android που σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε τα κινούμενα σχέδια στο streaming και επίσης έναν άλλο κατάλογο των 5 καλύτερων τοποθεσιών Torrent για να κατεβάσετε τα animes μέσω ενός πελάτη torrent. Το 2021, προσφέρουμε αυτήν τη λίστα ιστότοπων για να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας anime online ή να το κατεβάσετε απευθείας στον υπολογιστή σας.

Αλλά πριν πάτε στη λίστα, προσέξτε, διότι αυτό το είδος της κατάχρησης ιστότοπου κάθε είδους διαφήμιση, pop-up, αυτόματα βίντεο, παρεμβατική διαφήμιση κ.λπ. Αυτό μπορεί να εκθέσει τον υπολογιστή σας σε ιούς και κακόβουλο λογισμικό ! Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web ως γενναίο και να ενεργοποιήσετε το Antivirus, το Antimalware και έναν αποκλεισμό διαφημίσεων για να έχετε ένα ήσυχο μυαλό.

Και για να είμαστε σαφείς μαζί σας, τοποθεσίες torrent, sites streaming και άμεσες ιστοσελίδες λήψης, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι παράνομες τοποθεσίες και επομένως δεν είναι ούτε αξιόπιστο ούτε σταθεροί εγκαίρως, αυτό είναι για αυτό μετά από μια συγκεκριμένη στιγμή οι σύνδεσμοι μπορούν να σταματήσουν να λειτουργούν. Εάν σας ενοχλείτε, μια νόμιμη συνδρομή Netflix, η Amazon Prime, η Disney+, η DNA ή η Rakuten TV είναι καλές εναλλακτικές λύσεις για να παρακολουθήσετε νόμιμα manga και animes.

Κορυφαία 5 ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΛΗΨΗ Το 2021

Οι τοποθεσίες που πρόκειται να καταγράψουμε εδώ είναι οι πιο γνωστές το 2021 και οι πιο δημοφιλείς.

#1. Ο ιστότοπος 9ANIME
Με μια τεράστια βάση δεδομένων anime, προσβάσιμη με ή χωρίς εγγραφή, ο ιστότοπος 9ANIME είναι ένας ιστότοπος που μπορεί να χαρακτηριστεί ως αξιόπιστος σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες τοποθεσίες.

Ο ιστότοπος προσφέρει έναν αρκετά μεγάλο κατάλογο anime και περιεχομένου (υπότιτλος ή διπλασιασμένος στα αγγλικά) που μεταδίδεται επί του παρόντος σε πλατφόρμες ροής και τηλεοπτικά κανάλια. Μπορείτε να ταξινομήσετε τον ηλεκτρονικό κατάλογο ανά κατηγορίες ή ανά φύλο, αλλά και στην ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το πλεονέκτημα αυτού του ιστότοπου είναι ότι σας δίνει την επιλογή μεταξύ της παρακολούθησης του περιεχομένου online streaming ή της λήψης του στον υπολογιστή σας για να το κοιτάξετε αργότερα χωρίς την ανάγκη για σύνδεση στο διαδίκτυο.

#2. Ο ιστότοπος Kissanime
Ένα άλλο site καθαρότερο από 9 ετών με λιγότερο παρεμβατική διαφήμιση, και που φαίνεται σωστό και σαφές για μένα. Είναι απλό στην πλοήγηση με τη διεπαφή και το μενού της με τέσσερις καρτέλες: Σπίτι, Λίστα anime, Τάση, Δελεασμένος.

Η καρτέλα που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι Λίστα anime, Και εδώ πρέπει να ξεκινήσετε την περιήγησή σας για να περιηγηθείτε στον τεράστιο κατάλογο anime που προσφέρει αυτός ο ιστότοπος χάρη σε ένα φίλτρο με αλφάβητο, νέο και ενημέρωση. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης τον κατάλογό του από το είδος του anime: δράση, κωμωδία, δράμα … κλπ.

Διαβάστε επίσης: Broadcast Nvidia 1.4: Δύο νέα χαρακτηριστικά, επαφή με τα μάτια και φαινόμενο βινιέτας

#3. Ο ιστότοπος ψυχής anime
Πρέπει να έχετε ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση επειδή ο ιστότοπος είναι αποκλεισμένος σε ορισμένες περιοχές, εάν συμβαίνει αυτό, δοκιμάστε τον συνεργάτη VPN στο PureVPN συνεργασία για δοκιμή μιας εβδομάδας σε 0,99 €.

Το Soul anime είναι μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα με έναν ευρύ κατάλογο anime και manga του οποίου Ένα pieaceace, Naruto Shippuden, Λευκαντικό Και Παραμύθι είναι μέρος της λίστας. Ο ιστότοπος σας επιτρέπει να δείτε την αγαπημένη σας σειρά χωρίς την ανάγκη για εγγραφή και δημιουργία λογαριασμών και όπως και οι δύο πρώτες Kissanime και 9Amimes site, εκτός από την παρακολούθηση του anime online, είναι επίσης δυνατό να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε υψηλής ποιότητας 720p ή 1028p.

Σας αφήνω να ανακαλύψετε την ψυχή σε αυτόν τον σύνδεσμο (που λειτουργεί όταν γράφετε αυτό το άρθρο): http: // WW9.Μια ψυχή.ΜΑΣ/

#4. Ο ιστότοπος anime-planet
Ο ιστότοπος είναι πολύ καθαρός με μια εύκολη και καλά οργανωμένη διεπαφή για να περιηγηθεί ένας κατάλογος που συγκεντρώνει περισσότερα από 45.000 επεισόδια anime, manga και χαρακτήρες (χαρακτήρες) νόμιμα ! Και ναι Ο ιστότοπος anime-planet είναι ένας αξιόπιστος και νομικός ιστότοπος για την παρακολούθηση ροής.

Ο ιστότοπος σας δίνει την ευκαιρία να δείτε το anime σας χωρίς εγγραφή, αλλά να διατηρήσετε το ιστορικό ανάγνωσής σας, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής για να κοιτάξετε όπως στο Netflix και σε άλλες πλατφόρμες streaming και να έχετε ειδοποιήσεις και συστάσεις, είναι προτιμότερο να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μαζί τους είναι δωρεάν και αξίζει τον κόπο !

Anime-planet είναι επίσης ένα φόρουμ που συγκεντρώνει μια ολόκληρη κοινότητα νεαρών εξαρτημάτων σε anime και manga, σε αυτή την ενότητα μπορείτε για παράδειγμα να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσάς και επίσης είναι η καλύτερη γωνία όπου μπορείτε να κάνετε αιτήματα για την προσθήκη σειρά anime και manga στον ιστότοπο.

#5. Ο κύριος ιστότοπος.Ενας
Η διάταξη του ιστότοπου είναι καλή, η διασύνδεση που μοιάζει με αυτή του ιστότοπου Netflix μας δίνει την εντύπωση ότι είμαστε σε ένα νομικό streaming site, αλλά αυτό είναι ψευδές επειδή ο ιστότοπος προσφέρει παράνομο περιεχόμενο.

Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και ενδιαφέρουσες τοποθεσίες στο διαδίκτυο το 2021 για τη ροή anime και manga. Η ποιότητα του περιεχομένου του (1080p/720p/480p) είναι πολύ αξιοσημείωτη και το μενού του σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε animes και manga ανά φύλο, μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας ή με αλφαβητική σειρά. Είναι ακόμη δυνατό να υποβάλετε αιτήματα για την προσθήκη σειράς anime εάν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε στον κατάλογο.

Ο Ultimate Guide – Πώς να κατεβάσετε δωρεάν από το 9ANIME

Αν σας αρέσει το anime, έχετε ακούσει για 9anime, ένα από τα καλύτερα sites streaming anime. Είναι μια μεγάλη πλατφόρμα όπου μπορείτε να βρείτε και να αναζητήσετε δωρεάν anime σε υψηλή ποιότητα. Μερικές φορές πιθανότατα θα θελήσετε να κατεβάσετε βίντεο από 9 ετών για να τα παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης? Πώς να κατεβάσετε από το 9ANIME? Εδώ είναι 3 μέθοδοι.

Ως ένα από τα πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ροής anime, Το 9ANIME προσφέρει μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου anime και σας επιτρέπει να τα δείτε δωρεάν σε υψηλή ποιότητα. Λειτουργεί στο τηλέφωνο, το tablet και το γραφείο. Αλλά το 9Anime δεν έχει επίσημη αίτηση για Android ή iOS.

Για να κατεβάσετε από το 9ANIME, πρέπει πρώτα να γνωρίζετε τον επίσημο ιστότοπο. Όταν ψάχνετε για 9ANIME στο Google, θα βρείτε πολλά αποτελέσματα, αλλά πολλά από αυτά είναι ψευδή. Είναι καλύτερο να πάτε στον ιστότοπο 9anime.μου Για να ελέγξετε τους πραγματικούς τομείς.

Πώς να κατεβάσετε το anime από το 9ANIME? Ας εξετάσουμε τις ακόλουθες μεθόδους. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα GIF από το αγαπημένο σας anime, Minitool moviemaker συνιστάται εδώ.

Παρατηρήσαμε: Οι παρακάτω μέθοδοι χρησιμοποιούνται για τη λήψη βίντεο από 9 ετών στην επιφάνεια εργασίας σας. Αυτές οι μέθοδοι προορίζονται μόνο για δίκαιη προσωπική χρήση και δεν προτείνουμε τη λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα από το 9ANIME.

Μέθοδος 1. Κατεβάστε απευθείας από το 9ANIME

Όταν κοιτάζετε ένα επεισόδιο anime σε 9 χρόνια, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει κουμπί άμεσης λήψης. Αλλά μπορείτε πραγματικά να κατεβάσετε βίντεο από 9 ετών. Πώς να κατεβάσετε ένα anime απευθείας από το 9ANIME? Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1. Μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα 9ANIME, βρείτε την κινούμενη σειρά ή την ταινία που θέλετε να κατεβάσετε.

2ο βήμα. Κάντε κλικ σε αυτό για να ανοίξετε τη σελίδα προβολής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί MP4upload, Στη συνέχεια, θα δείτε το κουμπί Κατεβάστε Στην κάτω δεξιά γωνία του αναγνώστη.

Ενεργοποιήστε το κουμπί λήψης

Βήμα 3. Πάτα το κουμπί Κατεβάστε Για να ανοίξετε τη σελίδα λήψης MP4upload, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί στο κουμπί Κατεβάστε.

Κάντε κλικ στο pophe στο κουμπί λήψης

Βήμα 4. Στη συνέχεια, θα δείτε πληροφορίες σχετικά με το επεισόδιο ή την κινούμενη ταινία που περιμένει τη λήψη. Κάντε κλικ στο κουμπί Κατεβάστε Για να ξεκινήσετε τη λήψη του anime σε μορφή MP4.

Ξεκινήστε τη λήψη l

Μέθοδος 2. Χρησιμοποιήστε το βίντεο DownloadHelper

Το Video DownloadHelper είναι μια επέκταση για το πρόγραμμα περιήγησης Web Chrome και το πρόγραμμα περιήγησης στο Web Firefox που σας επιτρέπει να κατεβάσετε βίντεο από πολλούς ιστότοπους που μεταδίδουν βίντεο μέσω HTTP στο HTTP. Τώρα ας μάθουμε πώς να κατεβάσετε ένα anime από το 9ANIME χρησιμοποιώντας το βίντεο downloadhelper.

Βήμα 1. Μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο Βίντεο downloadhelper, κάντε κλικ στο Προσθήκη στο Chrome > Προσθέστε μια επέκταση, Θα βρείτε ένα νέο εικονίδιο στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης.

2ο βήμα. Ανοίξτε τον ιστότοπο 9ANIME, βρείτε και παίξτε το anime που θέλετε να κατεβάσετε, τότε θα δείτε το εικονίδιο βίντεο downloadhelper να γίνει πολύχρωμα. Πατήστε αυτό το εικονίδιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο δίπλα στον τίτλο του anime.

Κάντε κλικ στο βίντεο downloadhelper γίνετε

Βήμα 3. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Γρήγορο κατέβασμα Από το μενού μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Για να κατεβάσετε το anime στο MP4.

Μέθοδος 3. Χρησιμοποιήστε το Cococut Video Downloader

Το Cococut είναι ένα M3U8 Downloader για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome Web, επιτρέποντάς σας να κατεβάσετε Streaming και HTTP Live Streaming στο MP4. Είναι επίσης ένας αξιόπιστος 9Anime downloader. Τώρα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να κατεβάσετε το 9ANIME.

Βήμα 1. Προσθέστε την επέκταση Cococut Video Downloader, και το αποδράστε στη γραμμή εργαλείων επέκτασης.

2ο βήμα. Ανοίξτε το 9ANIME και διαβάστε το anime που θέλετε να κατεβάσετε. Περιμένετε μέχρι να αλλάξει το χρώμα του εικονιδίου Cococut και ότι υποδεικνύει τον αριθμό των αρχείων για λήψη.

Βήμα 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο λήψης βίντεο Cococut Video, τότε το κουμπί Κατεβάστε Για να ξεκινήσετε τη λήψη του anime.

Λήψη από το 9anime μέσω του Cococut Video Downloader

συμπέρασμα

Αυτή η ανάρτηση σας δείχνει πώς να κατεβάσετε από 9 ετών χρησιμοποιώντας 3 δωρεάν μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων 2 9Anime Download Extensions. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλες επεκτάσεις όπως το Live Stream Downloader. Τωρα ειναι η σειρα σου. Ακολουθήστε αυτές τις μεθόδους για να κατεβάσετε το αγαπημένο σας anime από το 9ANIME για να το παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης.

  • Facebook
  • κελάδημα
  • LinkedIn
  • ερυθρός