Συναρμολογήσεις ζουμ για Mac – Λήψη, Down Down Συναντήσεις σύννεφων Zoom 5.15.10 για Mac |

Συναντήσεις σύννεφων Zoom

Έφτασε η έκδοση γραφείου της υπηρεσίας Populaire VoIP

Συναρμολογήσεις ζουμ για Mac

Ανίπταμαι διαγωνίως.Εμείς, ελεύθερο λογισμικό για βιντεοπαιχνίδια

Το ζουμ είναι ένα ελεύθερο λογισμικό Για επαγγελματίες καθώς και για άτομα. Σας επιτρέπει να κάνετε videoconferences και πολλά άλλα. Αυτός είναι Απλό στη χρήση με εργονομική, ασφαλή και πολύ καλά οργανωμένη διεπαφή.

Videoconferences για όλους

Ανίπταμαι διαγωνίως.Είναι ελεύθερο λογισμικό για όλους για το Επικοινωνία βίντεο ή ήχου. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εικονικό δωμάτιο που υποστηρίζει πολλούς συμμετέχοντες. Το τελευταίο μπορεί να φτάσει στο συνέδριο με την προσκόλληση και μέσω ενός μοναδικού αναγνωριστικού. Αυτό το λογισμικό είναι Συμβατό με υπολογιστές, δισκία, κινητά τηλέφωνα. Προσφέρει πολλές δυνατότητες και καθιστά δυνατή την ομαδοποίηση ανθρώπων από όλο τον κόσμο σε ένα εικονικό δωμάτιο.

Χαρακτηριστικά μεγέθυνσης

Το Zoom προσφέρει αποκλειστικά χαρακτηριστικά. Αυτό το λογισμικό είναι δωρεάν αλλά εξαιρετικά πλήρες. Μπορείτε να απολαύσετε το VisioConference στο σύννεφο. Οι χρήστες επωφελούνται από ένα Ποιότητα HD Είτε από την άποψη του ήχου ή της εικόνας. Είναι δυνατόν να δείτε όλους τους συμμετέχοντες με μια οθόνη γκαλερί ή να επιλέξετε έναν μόνο εργαζόμενο σε πλήρη οθόνη. Το συνέδριο λαμβάνει χώρα στο σύννεφο που προσφέρει μεγάλη ευελιξία και τέλεια σταθερότητα. Είναι επίσης δυνατό να μοιραστείτε την οθόνη, τα έγγραφα ή την πρόσβαση σε μηνύματα ομάδας.

Εύκολο και ασφαλές

Το ζουμ είναι πραγματικά εύχρηστος από όλους τους συμμετέχοντες. Από την πλευρά της ασφάλειας, το ζουμ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Προκειμένου τα θέματα να παραμείνουν εμπιστευτικά, δημιουργούνται διάφορα πρωτόκολλα, όπως πρόσβαση HTTPS, κρυπτογράφηση.

Μια πραγματική διάσκεψη ήχου

Το Zoom μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια διάσκεψη βίντεο, αλλά είναι εξίσου αποτελεσματικό για Απλά συνέδρια ήχου. Στη συνέχεια, σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από απεριόριστη γραμμή VoIP με τη δυνατότητα να έχετε εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις. Αυτές οι κλήσεις είναι δωρεάν σε πολλούς προορισμούς.

Τα πολλά πλεονεκτήματα του ζουμ

Το Zoom σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε μέχρι και 500 συμμετέχοντες για βιντεοκλόν HD. Είναι ακόμη δυνατό να καταγράψετε το συνέδριο για να το εξετάσετε αργότερα. Ένας πίνακας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το συνέδριο μπορεί να είναι σε βίντεο ή ήχο. Το ζουμ μπορεί να ενσωματωθεί στα διάφορα προγράμματα περιήγησης και διατίθεται η ηλεκτρονική τεχνική βοήθεια. Πολλά βοηθήματα είναι προσβάσιμα για να επωφεληθούν πλήρως από το λογισμικό. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις ζουμ όπως το WhatsApp ή το Hangout.

Πραγματικά πλήρες λογισμικό

Το Zoom είναι ελεύθερο λογισμικό, αλλά μεταξύ των πιο πλήρων στην επικοινωνία ήχου και βίντεο. Είναι συμβατό με υπολογιστές, tablet και smartphones.

  • Ελεύθερο λογισμικό
  • Ευκολία στη χρήση
  • Έως 500 ηχεία
  • HD ή Audio Video Conferens

Συναντήσεις σύννεφων Zoom

Εικονίδιο Όπερα GX

Και αν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως αφαιρούμενο σκληρό δίσκο?

Ανακαλύψτε εφαρμογές Διαδικτύου

Εικονίδιο διαφωνίας

Η κύρια πλατφόρμα VoIP για τις ηλεκτρονικές κοινότητες

Τηλεγράφημα για το εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας

Μιλήστε με όλες τις επαφές του τηλεγράφου σας από το Mac σας

Εικονίδιο ταχεία

Εικονίδιο seamonkey

Εικονίδιο Viber

Έφτασε η έκδοση γραφείου της υπηρεσίας Populaire VoIP

Εικονίδιο Όπερα GX

Εικονίδιο γενναίου προγράμματος περιήγησης

Ένα πρόγραμμα περιήγησης χωρίς διαφήμιση, φιλικό και ασφαλές, βασισμένο στο χρωμίου

Εικονίδιο Skype

Κάνει τις κλήσεις VoIP σε οποιοδήποτε τηλέφωνο στον κόσμο