40 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για iOS και Android το 2023 (δωρεάν και πληρωμένη), οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στο Android και το iOS smartphone

Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στο Android και το iOS smartphone

Contents

Δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών διαθέσιμη σε iOS και Android

40 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για iOS και Android το 2023 (δωρεάν και πληρωμένη)

Εδώ είναι η ταξινομημένη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για το iPhone και το Android για να σας βοηθήσουμε να έχετε επαγγελματικά αποτελέσματα όταν ταξιδεύετε.

Οι φωτογράφοι προσπαθούν πάντα να συλλάβουν τέλειες στιγμές. Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών θα βοηθήσουν στη βελτίωση των εικόνων υψηλής ποιότητας και να κάνουν υπέροχα αριστουργήματα ! Έτσι, αν είστε αρχάριος ή επαγγελματίας φωτογράφος, είναι σημαντικό να κυριαρχήσετε την τέχνη της ρετουσάνοντας τις φωτογραφίες σας στην εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας ή στο πρόγραμμα περιήγησής σας πριν επισημάνετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο. Υπάρχει ένας τόνος δωρεάν και πληρωμένων αγαθών Εφαρμογές ρετουσάρισμα φωτογραφιών Διατίθεται τώρα, από τη βασική κάμερα και τα εργαλεία κοινής χρήσης για την ολοκλήρωση εφαρμογών επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπουν να λαμβάνετε καλύτερα, να επεξεργαστείτε και να οργανώσετε εικόνες στο iPhone ή στο τηλέφωνο Android σας. Το ερώτημα είναι – ποιες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών αξίζουν και μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και να δώσετε εξαιρετικά αποτελέσματα όταν ταξιδεύετε.

Εδώ είναι οι 12 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για το 2023

Φτάνω στο

 1. VSCO
 2. Αναστέλλω
 3. Movavi Picverse
 4. Google Snapseed
 5. Adobe Lightroom για κινητό
 6. Adobe Photoshop Camera
 7. Facetune 2
 8. Πρίσμα
 9. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ +
 10. Pixlr
 11. Adobe Photoshop Express
 12. Φάκελος και πολλά άλλα

Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για το 2023 ?

1. VSCO

Το Instasize είναι ο καλύτερος φίλος της δημοσίευσης φωτογραφιών που δεν σκέφτεσαι ποτέ. Με τόσα πολλά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό σε ένα, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Instasize έχει επινοηθεί ως η εφαρμογή Retouching Photo “All in One”. Διατίθεται για το iOS και το Android, αυτή η εφαρμογή Retouching Photo είναι εξοπλισμένη με μια ισχυρή βιβλιοθήκη φίλτρου, επιλογές αλλαγής μεγέθους, πακέτα πλαισίων άκρων/φωτογραφιών, εργαλεία ρετουσάρου, επεξεργαστή κειμένου, επεξεργασία βίντεο δυνατοτήτων και άλλα.

Διαισθητικός σχεδιασμός, Instasize ως επεξεργασία φωτογραφιών είναι εύκολη στην πλοήγηση. Είτε είστε επεξεργαστής φωτογραφιών για πρώτη φορά ή πλήρης blogger ομορφιάς – οι όμορφες τροποποιήσεις είναι κοντά.

Κύρια χαρακτηριστικά του Instasize:

 • Περισσότερα από 100 φίλτρα που θα βελτιώσουν αμέσως οποιαδήποτε εικόνα.
 • Ανάλυση επιλογών για άμεση αναμόρφωση – ιστορίες, πανό, κλπ.
 • Περισσότερα από 10 εργαλεία ρύθμισης φωτογραφιών (φωτεινότητα, αντίθεση, οξύτητα κ.λπ.Ουσία
 • 6 Εργαλεία ρετουσάρδας (εργαλείο λεύκανσης, αντι-εκπλήξεις, αναμνηστική λάμψη κ.λπ.Ουσία
 • Πάνω από 30 πακέτα Borders για περαιτέρω προσαρμογή των τροποποιήσεων σας
 • Επεξεργασία βίντεο, Χρωματίστε το περιεχόμενο βίντεο πριν το κατεβάσετε σε κοινωνικά δίκτυα
 • Προγραμματιστής πλέγματος, ανακατέψτε τις τροποποιημένες εικόνες σας πριν τις κατεβάσετε στο Instagram, σχεδιάστε τη ροή σας !
 • Επεξεργαστής κειμένου, επιλέξτε από περισσότερες από 20 γραμματοσειρές για να προσθέσετε τη φωνή σας σε οποιαδήποτε τροποποίηση
 • Κίνηση και στατικές επικαλύψεις
 • Λειτουργικότητα ιστοριών ιστού
 • Πρόσβαση σε εικόνες unsplash απευθείας από την εφαρμογή

Τιμολόγηση:

Δωρεάν έκδοση διαθέσιμη με διαφημίσεις. Τα πακέτα premium κυμαίνονται από 4.99 USD στα 55.99 USD.
Κατεβάστε το Instasize Για το iOS ή το Android.

3. Movavi Picverse

Φτάνω στο

8. Πρίσμα

Πιο χαρακτηριστική κάμερα

Εάν είστε χρήστης iPhone, πιθανότατα έχετε ακούσει κάμερα+. Ή ίσως το χρησιμοποιείτε τώρα και είστε εθισμένοι.

Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη επειδή η Camera+ είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές φωτογραφίας για το iPhone και διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και ικανότητες:

 • Η κάμερα+ προορίζεται να βοηθήσει τους χρήστες να κινηματογραφούν σαν επαγγελματίες. Αυτή η εφαρμογή Cool Image Editing είναι εξοπλισμένη με έκθεση αφής, μεμονωμένα χειριστήρια, σταθεροποιητή για να εξασφαλιστεί σταθερή λήψη, πλέγματα για σύνθεση και πολλά άλλα.
 • Εκτός από τα συνηθισμένα εργαλεία δημοσίευσης (για παράδειγμα, καλλιέργεια, σύνορα και θρύλους), η Camera + προσφέρει προηγμένα εργαλεία, όπως το εργαλείο ρύθμισης τόνων, την κατάργηση των κόκκινων ματιών, του αυτοκόλλητου, της ανάκαμψης και της ισορροπίας των λευκών.
 • Μπορείτε να μοιραστείτε όλες τις φωτογραφίες που έχετε καταγράψει και τροποποιηθεί στο Facebook, το Twitter και το Flickr.

Τιμολόγηση:

Χωρίς δωρεάν πακέτο, 4.99 USD απαιτείται να αγοράσει κάμερα+. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πρόσθετα πακέτα φίλτρων για 0.99 USD
Λήψη κάμερας+ για iOS.

10. Pixlr

Επεξεργασία φωτογραφιών TouchRetouch

Αυτή είναι η τελική εφαρμογή φωτογραφίας όσον αφορά τη λειτουργικότητα “θεραπείας” και “κλωνοποίησης” για τις φωτογραφίες σας. Το TouchRetouch μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά τις μάρκες σκόνης, τα τηλεφωνικά καλώδια και σχεδόν οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο ή μάρκα που δεν θέλετε στη φωτογραφία σας. Καλύτερα ακόμα, αυτή η εφαρμογή φωτογραφίας είναι απίστευτα εύκολη στη χρήση. Απλά αγγίξτε το αντικείμενο ή την περιοχή της εικόνας σας που θέλετε να διορθώσετε με την άκρη του δακτύλου σας και η εφαρμογή φωτογραφίας θα αρχίσει αμέσως να αναλύει την εικόνα και να καθορίσει τον καλύτερο τρόπο εξομάλυνσης του ανεπιθύμητου μέρους για να δημιουργήσετε μια σαφή εικόνα και φυσικός. .

Ωφελείται Δυσκολίες
– Εύκολη απομάκρυνση ανεπιθύμητων αντικειμένων
– Κατάλληλο για χρήστες αρχάριων
– Ακριβή εργαλεία επιλογής
– Γυμναστήριο φόντου σε ένα άγγιγμα
– Περιστασιακή παραμόρφωση εικόνας
– Δεν υπάρχουν αυτόματες ρυθμίσεις διόρθωσης
– Περιορισμένη γκάμα εφέ φωτογραφιών
– Η διεπαφή χρήστη μπορεί να προκαλέσει σύγχυση

Τιμή: 1 $.99
Κατεβάστε το TouchRetouch για
Android ή iOS.

14. Ίνσταγκραμ

Όταν περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι το χρησιμοποιούν, πρέπει να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, όχι ? Η εφαρμογή φωτογραφίας Instagram ξεκίνησε με απλά φίλτρα και διασκεδαστικά πλαίσια φωτογραφιών και γρήγορα μετατράπηκε σε μία από τις καλύτερες εφαρμογές φωτογραφιών που σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε φωτογραφίες και να δημιουργείτε “ιστορίες” φωτογραφιών που μπορούν να μοιραστούν με φίλους και συνδρομητές. Αντιμετωπίζει τις ίδιες κοινωνικές ανάγκες με το Facebook. Αλλά αυτός ο δωρεάν επεξεργαστής φωτογραφιών επικεντρώνεται στην κοινή χρήση της καθημερινής σας ζωής με τη μορφή φωτογραφιών και τι άλλοι μοιράζονται τη ροή σας. Το Instagram επιτρέπει επίσης άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων με άλλους χρήστες για ιδιωτικές συνομιλίες ή κοινή χρήση φωτογραφιών. Η πιθανότητα ενός χρήστη να ενημερώνει με διαφορετικούς δημιουργικούς τρόπους όπως οι ιστορίες, το ζωντανό, το κείμενο, είναι φανταστικό.

Τα φίλτρα που παρέχονται από το Instagram για την επεξεργασία φωτογραφιών είναι διαισθητικά και απλά. Τα εργαλεία δημοσίευσης δεν είναι τόσο πλήρη όσο το Snapseed ή το Afterlight 2. Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών με βασικά εργαλεία δημοσίευσης, αλλά αποδίδετε μεγαλύτερη σημασία για την κοινή χρήση χαρακτηριστικών και μια καλή κοινότητα, αυτός ο δωρεάν επεξεργαστής εικόνων είναι για εσάς. .

Ωφελείται Δυσκολίες
– Ποικιλία εφέ φωτογραφιών και φίλτρων
– Το οπτικό περιεχόμενο διεγείρει τη δέσμευση
– Δυνατότητα να μοιραστούν ιστορίες και μηνύματα
– Ιδανικό για την επίτευξη νέων ακροατηρίων
– Οι διαφημίσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές
– Περιορισμένες επιλογές εξατομίκευσης
– Λιγότερα χαρακτηριστικά στο διαδίκτυο
– Αλγόριθμοι αλλαγές που επηρεάζουν το πεδίο εφαρμογής

Τιμή: Δωρεάν
Κατεβάστε το Instagram για
Android ή iOS.

15. Neue filtrerstorm

Αυτή η εξαιρετική εφαρμογή φωτογραφίας σάς επιτρέπει να ολοκληρώσετε προηγμένες εργασίες επεξεργασίας στις εικόνες σας. Το Naked Filterstorm προσφέρει προηγμένα και διαδραστικά χαρακτηριστικά, όπως προσαρμογές σε καμπύλες, τόνο και επίπεδα, καθώς και αναμίκτες καναλιών. Η λειτουργία κλωνοποίησης αυτής της εφαρμογής φωτογραφίας για το iPhone είναι εξαιρετική και σας επιτρέπει να διαγράψετε εύκολα ανεπιθύμητα αντικείμενα.

Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε εύκολα την ευκρίνεια, το υδατογράφημα, τη μείωση του θορύβου και τα αποτελέσματα σαφήνειας χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή. Το μειονέκτημα είναι ότι αυτή η πληρωμένη αίτηση είναι διαθέσιμη μόνο για iPhones.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Ποικιλία εφέ φωτογραφιών και φίλτρων
– Εργαλεία καμπύλης, HSL και τόνου
– Πλήρης έκδοση στρώσεων
– Τοπικές προσαρμογές με μάσκες
– Περίπλοκο περιβάλλον εργασίας χρήστη
– Ακριτά σχέδια συνδρομής
– Περιορισμένες επιλογές κοινής χρήσης
– Αργές εξαγωγές για μεγάλα αρχεία

Τιμή: 3 $.99
Κατεβάστε το γυμνό φίλτρο για
ios.

Εξερευνήστε τις καλύτερες ιστοσελίδες χαρτοφυλακίου φωτογραφιών που δημιουργήθηκαν με το PIXPA.

Θα βρείτε παρακάτω κάποιες άλλες εφαρμογές φωτογραφιών με ενσωματωμένες λειτουργίες επεξεργασίας για δημιουργικά που προσφέρουν μια απλή αλλά ισχυρή επιλογή για τη σύλληψη, την επεξεργασία και την κοινή χρήση φωτογραφιών.

16. Λιμνούλα

Το Mexture είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για iPhone προσαρμοσμένη στην προσθήκη κλίσης, υφής, διαρροών φωτός, σκόνης και κόκκων. Αυτός ο επεξεργαστής φωτογραφιών σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό στρωμάτων που μπορείτε να συγχωνευτείτε αργότερα. Αυτά τα στρώματα μπορούν επίσης να τροποποιηθούν μεμονωμένα για υφή, λειτουργία σύντηξης ή περιστροφή. Υπάρχουν περισσότερες από 150 προεπιλογές υφής στην εφαρμογή Retouching Photo Mexture. Εκτός από τους 12 τρόπους σύντηξης, οι δυνατότητες δημιουργίας κάτι δημιουργικού.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Ευρύ φάσμα επιλογών υφής
– Εύκολο στη χρήση διεπαφή
– Δυνατότητα να υπερβαίνουν και να αναμειγνύονται οι υφές
– Προσαρμόσιμες προεπιλογές
– Περιορισμένες επιλογές κοινής χρήσης
– Χωρίς υποστήριξη για το εργαλείο βούρτσας
– Υψηλή τιμή για χαρακτηριστικά Premium
– Δεν είναι διαθέσιμες σε συσκευές Android

Τιμή: 1 $.99
Κατεβάστε το Mextures για
ios.

17. Φωτογραφίες Google

Η εφαρμογή Google Photos έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει και να μοιράζεται φωτογραφίες και περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη λειτουργία δημοσίευσης. Οι εικόνες αποθηκεύονται αυτόματα και είναι προσβάσιμες από οπουδήποτε μέσω οποιασδήποτε συνδεδεμένης συσκευής. Το πλεονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να απελευθερώσετε χώρο στο κινητό σας. Τα εργαλεία επεξεργασίας μπορούν να αλλάξουν το φως, το χρώμα, τη φωτεινότητα κ.λπ. σε αυτήν την ίδια την εφαρμογή γκαλερί.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Δωρεάν με γενναιόδωρα όρια αποθήκευσης
– Εύκολο αντίγραφο ασφαλείας φωτογραφιών και βίντεο
– Απλή και εύκολη στη χρήση διεπαφή
– Αυτόματα οργανωτικά εργαλεία
– Κακή ενσωμάτωση της πλατφόρμας
– Δεν υπάρχουν βασικά εργαλεία επεξεργασίας
– Περιορισμένες προηγμένες λειτουργίες
– Πολύ μεγάλες προθεσμίες θεραπείας

18. Επεξεργαστής εικόνων φωτογραφιών

Συντάκτης D

Το Photo Lab παρέχει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές κομψών και διασκεδαστικών εφέ φωτογραφιών: σχεδόν 1000 εφέ μέχρι σήμερα. Οι 40 κατηγορίες της εφαρμογής προσφέρουν εξαιρετική μοντάζ φωτογραφιών προσώπου, πλαίσια φωτογραφιών, κινούμενα εφέ, επικαλύψεις, σκίτσα και πίνακες ζωγραφικής, καθώς και φίλτρα φωτογραφιών που μπορούν να εφαρμοστούν στις φωτογραφίες σας σε μερικά κλικ. Οποιοδήποτε μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με διαφορετικά αποτελέσματα για να αποκτήσει ένα εντελώς νέο (που ονομάζεται “combos”). Οι φωτογραφίες μπορούν να αποθηκευτούν στη γκαλερί, που μοιράζονται στη ροή “Εφαρμογές” ή σε οποιοδήποτε αγγελιοφόρο ή κοινωνικό δίκτυο. Επιπλέον, το Photo Lab είναι μια απάντηση με ένα κλικ για οποιοδήποτε πρόβλημα στην εικόνα σας. Είτε πρόκειται για μια διόρθωση χρώματος, μια αντικατάσταση φόντου ή απλά μια απλή επαφή, η εφαρμογή είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει ! Υπάρχουν περισσότερα από αυτά, αλλά θα σας αφήσουμε να εξερευνήσετε κάθε γωνιά του φωτογραφικού εργαστηρίου μόνοι σας.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Εύκολο στη χρήση διεπαφή
– Δυνατότητα εξοικονόμησης εξατομικευμένων φίλτρων
– Ενημερώνεται τακτικά με νέες λειτουργίες
– Σεμινάρια και υποστήριξη ενσωματωμένα στην εφαρμογή
– Plantages και περιστασιακά προβλήματα
– Περίπλοκο περιβάλλον εργασίας χρήστη
– Περιορισμένες επιλογές κοινής χρήσης
– Υψηλή τιμή για χαρακτηριστικά Premium

Τιμή: Δωρεάν με ολοκληρωμένες αγορές.

19. Afterlight 2

Το Afterlight 2 είναι ένας επεξεργαστής εικόνων που έχει μια μεγάλη συλλογή από φυσικά φίλτρα και τα εργαλεία δημοσίευσης έχουν σχεδιαστεί για λόγους απλότητας. Αυτά τα εργαλεία επεξεργασίας σας δίνουν τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας επεξεργασίας. Το Afterlight 2 σας επιτρέπει επίσης να εισαγάγετε φωτογραφίες σε ακατέργαστη μορφή και εξαγωγή μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν σε μορφή Heic. Ένας χρήστης μπορεί να δημιουργήσει φίλτρα χρησιμοποιώντας τη συνάρτηση σύντηξης και να τα αποθηκεύσει για να δώσει συνέπεια στη δημοσίευση, εάν είναι απαραίτητο. Η εφαρμογή Retouching Photo έχει προηγμένα εργαλεία όπως καμπύλες στις οποίες μπορείτε να αλλάξετε τη φωτεινότητα, το χρώμα και την αντίθεση της εικόνας, γεγονός που κάνει την καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για το iPhone.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας
– Ευρύ φάσμα φίλτρων και εφέ
– Απλή και φιλική διεπαφή
– Διαχείριση ακατέργαστων εικόνων
– Χωρίς λειτουργικότητα κοινής χρήσης
– Περιορισμένες δωρεάν λειτουργίες
– Περιστασιακά σφάλματα και φύτευση
– Υψηλή τιμή για χαρακτηριστικά Premium

Τιμή: Μεμονωμένη τιμή 2.Πλατφόρμα 99 $: iOS

Παρουσιάστε τις δεξιότητές σας με ένα μπλουζάκι που είναι κατασκευασμένο από το Pixpa

20. Μεταπολεμικός

Οθόνη

Οι νυχτερινοί φωτογράφοι και ο νυχτερινός ουρανός θα βρουν αυτήν την απίστευτα χρήσιμη εφαρμογή νύχτας για να μπορέσουν να τραβήξουν φωτογραφίες από σχηματισμούς αστεριών χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για μακριές ραβδώσεις αστεριών. Συνδέοντας τον τύπο της κάμερας και το εστιακό μήκος του φακού σας στην εφαρμογή Dark Skies, η εφαρμογή φωτογραφίας θα υπολογίσει την ποσότητα έκθεσης που θα χρειαστεί να αποκτήσετε την καλύτερη εικόνα. Η εφαρμογή έχει επίσης μια παράμετρο “νυχτερινής λειτουργίας” που θα μειώσει το φως της εφαρμογής, έτσι ώστε να μην χάσετε το νυχτερινό όραμά σας κατά τη διάρκεια γυρίσματος.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Ολοκληρώστε τα χειριστήρια κάμερας
– Ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών
– Ποικιλία χειροκίνητων ρυθμίσεων
– Συμβατό με τις περισσότερες κινητές συσκευές
– Σφάλματα και περιστασιακά προβλήματα
– Περιορισμένες επιλογές εξαγωγής
– Υψηλές τιμές για πρόσθετα χαρακτηριστικά
– Χωρίς ολοκληρωμένη λειτουργικότητα κοινής χρήσης

Τιμή: Δωρεάν
Κατεβάστε το Dark Skies για Android

Ανακαλύψτε το PIXPA – τον εύκολο και προσιτό κατασκευαστή ιστοσελίδων χαρτοφυλακίου για φωτογράφους.

28. Έτος.όχι

Από το Νορβηγικό Μετεωρολογικό Ινστιτούτο έρχεται αυτή η εφαρμογή καιρού της Tech που θα σας κρατήσει ενήμερους για πιθανές βροχοπτώσεις, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε τις συνεδρίες φωτογραφιών σας σε εξωτερικούς χώρους με αυτοπεποίθηση. Παρά τη νορβηγική κατασκευή και ίδρυμα του έτους.Όχι, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε πλήρη αγγλικά και καλύπτει πάνω από 10 εκατομμύρια τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Καλύτερα ακόμα, η ολοκληρωμένη λειτουργικότητα GPS της εφαρμογής θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τη θέση σας με μεγαλύτερη ακρίβεια από το να πληκτρολογήσετε το όνομα μιας περιοχής ή μιας πόλης. Ένας φωτογράφος μπορεί να σχεδιάσει μια υπαίθρια σκοποβολή ανάλογα με τον καιρό και η ακρίβεια είναι αυτό που έχει σημασία.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Ακριβείς προβλέψεις
– Εύρος διαδραστικών απεικονίσεων
– Δωρεάν πρόσβαση σε δεδομένα ραντάρ
– Λεπτομερή γραφικά και χαρτογραφία
– Περιορισμένες επιλογές εξατομίκευσης
– Διεπαφή κακής γραφικής σχεδίασης
– Χωρίς πρόσβαση εκτός σύνδεσης
– Περιορισμένα χαρτογραφικά χαρακτηριστικά

Τιμή: Δωρεάν
Λήψη yr.όχι για
Android ή iOS.

29. Μετρητής φωτός τσέπης

Πριν εξετάσετε ακόμη και να βγάλετε την κάμερά σας, αυτή η χρήσιμη εφαρμογή θα σας επιτρέψει να πάρετε μια γρήγορη ανάγνωση της ποιότητας του φωτός στη γειτονιά σας, ώστε να μπορέσετε να εισαγάγετε τη φωτογράφηση με μια σαφή ιδέα των παραμέτρων (κλπ.) που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την καλύτερη εικόνα. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί καθώς και ένα πιο παραδοσιακό φωτόμετρο, αλλά όπως και άλλες εφαρμογές φωτογραφιών, μπορεί να είναι μέρος της συνολικής εργαλειοθήκης του smartphone σας που συγκρατεί άνετα στην τσέπη σας.

Αυτή η εφαρμογή φωτογραφίας μπορεί επίσης να διατηρήσει ένα περιοδικό ελαφρού αναγνώστη, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τις διαφορετικές παραλλαγές στην ποιότητα του φωτός σε μια περιοχή καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν προετοιμαστείτε να κάνετε μια συνεδρία φωτογραφίας σε αυτήν την περιοχή, θα έχετε μια πρακτική εφημερίδα που θα λειτουργήσει ως ένας γρήγορος και εύχρηστος οδηγός αναφοράς.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Ακριβείς αναγνώσεις
– Ποικιλία παραμέτρων έκθεσης
– Καθαρή γραφική διασύνδεση
– Πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών
– Χωρίς επιλογή αποθήκευσης σύννεφων
– Σφάλματα και μικρά προβλήματα
– Περιορισμένες χειροκίνητες ρυθμίσεις
– Χωρίς ολοκληρωμένη λειτουργικότητα κοινής χρήσης

Τιμή: 12 $.62
Κατεβάστε το Luximeter Pocket για
ios.

30. Google Photo Scanning

Εφαρμογή κάμερας φλοιού για καλύτερες νυχτερινές φωτογραφίες

Οι εφαρμογές νυχτερινής φωτογραφίας είναι το τέλειο εργαλείο για εξαιρετικές νυχτερινές φωτογραφίες. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και να αποκτήσετε σαφείς και μαγευτικές εικόνες. Η κάμερα του φλοιού παραδίδεται επίσης με μια ενσωματωμένη ηλεκτρονική λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας που καθιστά τα τρίποδα περιττά για να αποκτήσουν μια σταθερή εικόνα, η οποία είναι απαραίτητη για τις νυχτερινές φωτογραφικές συνεδρίες ειδικότερα.

Για να αποκτήσετε αυτό το αποτέλεσμα, η κάμερα του Cortex παίρνει αρκετές φωτογραφίες σε πολύ σύντομο χρονικό. Κάνοντας το μέσο όρο της συνολικής εικόνας με τα αντίγραφά της, η κάμερα του Cortex μπορεί να δημιουργήσει αποτελεσματικά μια σαφή φωτογραφία χωρίς σιτηρά ή τεχνούργημα.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Δυναμικότητες HDR
– Επιλογές μείωσης του θορύβου
– Ρυθμίσεις φωτογραφίας χαμηλού φωτός
– Αυτόματη αντιστάθμιση έκθεσης
– Υποστηριζόμενες περιορισμένες μορφές αρχείων
– Χωρίς έλεγχο ζουμ ή χειροκίνητη εστίαση
– Περιστασιακά προβλήματα συμβατότητας
– Ακριβές σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές

32. Τύπος

Αυτή η εφαρμογή επαγγελματικής φωτογραφίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για επαγγελματίες φωτογράφους που χρειάζονται ταχεία πρόσβαση σε ένα έντυπο εξουσιοδότησης για φωτογραφικές συνεδρίες που μπορούν να περιλαμβάνουν ιδιωτική ιδιοκτησία ή μοντέλα. Οι εκδόσεις περιλαμβάνουν σχεδόν όλα τα πρότυπα μοντέλα της βιομηχανίας που μπορεί να χρειαστείτε, όπως το Snapwire, το ASMP, το Getty Images και το Shutterstock. Απλά τραβήξτε τη φόρμα εκκένωσης που χρειάζεστε, έχετε το σύμβολο του πελάτη σας με το δάχτυλό σας στην οθόνη αφής του smartphone σας και, στη συνέχεια, κατεβάστε το αρχείο PDF που δημιουργείται αυτόματα. Όχι μόνο αυτό θα διατηρήσει τις φόρμες απελευθέρωσής σας πιο οργανωμένες, αφού δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια φυσικών μορφών, αλλά είναι ένα πρακτικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και ανά πάσα στιγμή.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Καθαρό και εύκολο στη χρήση της διεπαφής χρήστη
– Μεγάλα εργαλεία επεξεργασίας και ρετουσαρίσματος
– Λειτουργίες αυτοματισμού για εξοικονόμηση χρόνου
– Επιλογές αποθήκευσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σύννεφων
– Περιορισμένες λειτουργίες κοινής χρήσης
– Μπορεί να είναι αργή σε παλαιότερες συσκευές
– Περιστασιακά προβλήματα σύγκρουσης
– Χωρίς ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης

Τιμή: Δωρεάν
Κατεβάστε τις εκδόσεις για
ios.

33. Επιθεωρητής

Αυτή η χρήσιμη εφαρμογή ακολουθεί το πέρασμα και τη θέση του ήλιου καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μπορείτε πάντα να έχετε μια καλή ιδέα για το πώς θα μοιάζει η κατάσταση του φωτός σας στις υπαίθριες συνεδρίες σε εξωτερικούς χώρους. Ο Sun Surveyor παραδίδεται επίσης με έναν ψηφιακό ήλιο που θα σας δείξει σε πραγματικό χρόνο πώς ο ήλιος κινείται στον ουρανό και πώς το φως του θα αλληλεπιδρά με το περιβάλλον σας. Πάντα να έχετε μια σαφή ιδέα για τη θέση του ήλιου και να σχεδιάσετε τη φωτογράφηση ανάλογα για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα φωτισμού.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Λεπτομερής υπέρθεση της επαυξημένης πραγματικότητας
– Ακριβής παρακολούθηση του ήλιου και του φεγγαριού
– Εύκολη πλοήγηση με διαδραστικές κάρτες
– Δυνατότητα καταγραφής εξατομικευμένων τοποθεσιών
– Περιστασιακές ανακριβείς αναγνώσεις δεδομένων
– Περιορισμένη γκάμα οπτικών εργαλείων
– Μπορεί να είναι αργή σε παλαιότερες συσκευές
– Ακριβές σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές

Τιμή: 8 $.99
Κατεβάστε το Sun Surveyor για
Android ή iOS.

34. Γορίλιος

Αυτή η εφαρμογή φωτογραφιών είναι μια πρωτότυπη ιδέα της Joby, ενός από τους κύριους κατασκευαστές κάμερας για κάμερες. Το Gorillacam περιλαμβάνει πολλά χρήσιμα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως δυνατότητες χρονικών LAP. Όσο το smartphone σας μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Gorillacam για να τραβήξετε φωτογραφίες γρηγορότερα με καλύτερη συνολική ποιότητα. Η επιταχυνόμενη λειτουργία απαιτεί το τηλέφωνο να λειτουργεί μόνιμα και να είναι ξύπνιος για να λειτουργεί σωστά, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ταχύτερη εκκένωση της μπαταρίας από το τηλέφωνό σας. Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν τη λειτουργία, φροντίστε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματου ρολογιού του τηλεφώνου σας και να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταριών που μπορείτε.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση
– Εξαιρετικά εργαλεία σταθεροποίησης και παρακολούθησης
– Παραγγελίες κάμερας επαγγελματικού επιπέδου
– Λεπτομερείς επιλογές δημοσίευσης της χρονολογίας
– Περιορισμένη υποστήριξη για μορφές βίντεο
– Περιστασιακά προβλήματα σύγκρουσης
– Ακριβές σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές
– Αργή σε παλαιότερες συσκευές

35. Φως

Για να σας δώσουμε ένα ουσιαστικό χέρι βοήθειας όταν πρόκειται για τη ρύθμιση του φωτισμού για διάφορα μέρη λήψης, το Sylights προσφέρει ένα πολύ χρήσιμο και εύκολο διάγραμμα φωτισμού που θα σας επιτρέψει να καταγράψετε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο ρυθμίζετε μια κατάσταση φωτισμού για το μέλλον. η αναπαραγωγή. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν εργάζεστε με έναν επαναλαμβανόμενο πελάτη που απαιτεί το ίδιο σχέδιο φωτισμού με την προηγούμενη φωτογράφηση. Όταν διαμορφώνετε ένα σύστημα φωτισμού για τη φωτογράφηση, απλά αποθηκεύστε τη διαμόρφωση στο SYLILP και αποθηκεύστε το διάγραμμα για πάντα. Η εφαρμογή επαγγελματικής φωτογραφίας παρέχεται με ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών εικονιδίων που αντιπροσωπεύουν στενά τον εξοπλισμό σας για εύκολη οπτική αναφορά.

Ωφελείται Δυσκολίες
– Πλήρης βάση δεδομένων εξοπλισμού
– Εύκολη δημιουργία λιστών ταινίας
– Καθαρίστε την εμφάνιση του ημερολογίου λήψης
– Εξαιρετικά εργαλεία συνεργασίας
– Περιορισμένες λειτουργίες μοντελοποίησης 3D
– Περιορισμένες επιλογές εξυπηρέτησης πελατών
– Περιστασιακά σφάλματα και φύτευση
– Σύνθετη διεπαφή χρήστη

Τιμή: Δωρεάν
Κατεβάστε Sylights για iOS.

Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στο Android και το iOS smartphone

Με όλες τις φωτογραφίες που παίρνουμε με τα smartphones μας, είναι πρακτικό να τις αγγίξουμε απευθείας στο τηλέφωνό σας. Επομένως, επιλέξαμε τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στο iPhone και το Android.

Φωτογραφία ρετουσάρισμα

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Google Play Store (Android) και στο App Store (iPhone και iPad) που σας επιτρέπουν να βελτιώσετε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το smartphone σας. Μια προσαρμογή της φωτεινότητας και της αντίθεσης εδώ, ένα μαγικό ραβδί για να διαγράψετε έναν ενοχλητικό περαστικό εκεί και είστε με ένα τέλειο πλάνο για να μοιραστείτε το Instagram ή να δείξετε τους φίλους σας. Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα για εσάς.

Google Φωτογραφίες: Φωτογραφία Retouching στο απλούστερο

Δεν παρουσιάζουμε πλέον το Google Photos, οι οποίες χρησιμοποιούνται κυρίως για την αποθήκευση των εικόνων σας στο σύννεφο Για να τα βρείτε σε διάφορες συσκευές με τον λογαριασμό σας στο Google. Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε τις ενδιαφέρουσες λειτουργίες Retouching αυτής της εφαρμογής.

Ιδανικό για νεοφώτια στο θέμα, το Google Photos προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό εργαλείων που είναι εύκολο να χειριστούν για να δώσουν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο ζωντάνια Στις λήψεις σας, η καλλιέργεια, προσαρμόστε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, την αόριστη … έχετε επίσης έναν ωραίο κατάλογο φίλτρων για να ανακαλύψετε.

Επιπλέον, η Google παρέχει τους αλγόριθμους της και προσφέρει αμέσως αυτόματες επαφές για να βελτιώσει την εικόνα σας με ένα κλικ ή για να καταργήσετε ακατάλληλα στοιχεία όπως οι περαστικοί στο παρασκήνιο ή οι κακώς τοποθετημένες ηλεκτρικές πυλώνες. Ως αποτελεσματικό τόσο γρήγορα.

Φωτογραφίες Google

Google Snapseed: Η βασική δωρεάν εφαρμογή

Παρόλο που η εφαρμογή δεν έχει ενημερωθεί από το 2020, το Snapseed είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για οποιοδήποτε αυτο -σεβασμό κινητό φωτογράφο, αφού προσφέρει πολλές πολύ εύκολες επιλογές για χρήση. Είναι γεμάτη από αιχμηρές ρυθμίσεις, αλλά και αυτόματη ρετουσάρισμα, σας επιτρέπει να καλλιεργήσετε τα πλάνα, να τα μετατρέψετε, να προσθέσετε εφέ με μια βούρτσα σε μικρές περιοχές μιας εικόνας και να παίξετε με πολλά φίλτρα.

Το μικρό μπόνους όλο και πιο ενδιαφέρον, αφού τα high -end smartphones είναι γενικά συχνά συμβατά με αυτή τη μορφή: η Raw Management (DNG) είναι μέρος είναι μέρος. Και δεν είναι τίποτα, ειδικά αφού οι παράμετροι τροποποίησης ενός στιγμιότυπου μπορούν να αποθηκευτούν για να εφαρμοστούν σε άλλη εικόνα. Το Snapseed σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε εύκολα στυλιζαρισμένο κείμενο στις φωτογραφίες. Για εμάς, είναι μια συντριβή.

Adobe Lightroom: The Mastodon

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το καλά -γνωστό Adobe προσφέρει επίσης τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας με το Lightroom, γνωστό σε υπολογιστή από φωτογράφους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπει να αγγίξετε φωτογραφίες μέσω προκαθορισμένων παραμέτρων ή σε πολύ λεπτότερες προσαρμογές.

Σε σύγκριση με το Snapseed, το Lightroom επιτρέπει ιδιαίτερα μια λεπτότερη ρύθμιση του χρώματος των φωτογραφιών σας, επιτρέποντας για παράδειγμα την τελειότητα το στυλ Teal & Orange που ήταν πολύ δημοφιλές το 2019 στο Instagram.

Το λογισμικό προφανώς στοχεύει τους χρήστες premium smartphones, αφού το Lightroom αναλαμβάνει το ενδιαφέρον του όταν χρησιμοποιείται για την ρετουσική φωτογραφίες σε ακατέργαστη μορφή. Και εκτός αυτού, η εφαρμογή επιτρέπει βλαστός απευθείας στο RAW χωρίς να περάσει από άλλη εφαρμογή, με μια επαγγελματική λειτουργία διαθέσιμη για να παίξει με πολλές ρυθμίσεις.

Adobe Photoshop Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom

Δωρεάν επεξεργασία φωτογραφιών: Οι 20 καλύτερες εφαρμογές για το 2023

Χρειάζεστε μια δωρεάν εφαρμογή φωτογραφίας – ? Η δημοσίευση φωτογραφιών είναι μια βασική δεξιότητα για να τραβήξετε την προσοχή. Μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών μπορεί να σας βοηθήσει. Η άσκηση είναι όλο και πιο δύσκολη, ειδικά στην εποχή των κοινωνικών δικτύων, όπου ο χρόνος προσοχής μειώνεται σε οκτώ δευτερόλεπτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα hashtags στο Instagram, αν η φωτογραφία σας δεν προσελκύει την προσοχή, δεν πρόκειται να δημιουργήσετε προτιμήσεις ή δέσμευση.

Μια εφαρμογή τοποθέτησης φωτογραφιών ή δωρεάν touch photo -up μπορεί να σας εξοικονομήσει. Εάν προτιμάτε να κάνετε την αφή σας στον υπολογιστή σας, μπορείτε να ανακαλύψετε την ειδική φωτογραφία ρετουσάρισμα φωτογραφιών και τα ηλεκτρονικά εργαλεία.

Επειδή τίποτα δεν είναι μια ωραία εικόνα για να αμφισβητήσετε έναν πιθανό πελάτη εάν ξεκινήσετε τον εαυτό σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το οπτικό μάρκετινγκ είναι μια πλήρης πειθαρχία. Και ο ανταγωνισμός είναι άγριος, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε όλες τις πιθανότητες στο πλευρό σας, χάρη σε ένα δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών ή έναν ηλεκτρονικό επεξεργαστή φωτογραφιών.

Η αλλαγή μιας ηλεκτρονικής φωτογραφίας σας επιτρέπει να ενισχύσετε την ποιότητα των εικόνων σας σε ένα ενίοτε επαγγελματικό επίπεδο. Ορισμένα λογισμικά και λογισμικό μοντάζ φωτογραφιών χρησιμοποιούν τις πιο αποτελεσματικές λειτουργίες λογισμικού στη τοποθέτηση φωτογραφιών και σας βοηθούν να αναδιαρθρώσετε και να τροποποιήσετε εξ ολοκλήρου τη φωτογραφία σας στο διαδίκτυο. Άλλοι είναι αφιερωμένοι στη δημοσίευση φωτογραφιών ή στη φωτογραφία κολάζ.

Αλλά ποια εφαρμογή εφαρμογής δωρεάν προστασία φωτογραφιών ? Ποια είναι η πιο αποτελεσματική δωρεάν επεξεργασία φωτογραφιών ? Πώς να κάνετε ένα δωρεάν και εύκολο μοντάζ φωτογραφίας ? Και ποια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών είναι διαθέσιμη στο κινητό ?

Υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στο διαδίκτυο, αλλά και μια ευρεία επιλογή δωρεάν εφαρμογών τοποθέτησης φωτογραφιών.

Παραμένει να δοκιμάσετε και να επιλέξετε από τις καλύτερες εφαρμογές δωρεάν φωτογραφιών, που αναφέρονται για εσάς σε αυτό το άρθρο με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες !

Ξεκινήστε να πωλείτε τώρα με το Shopify

Δωρεάν retouching φωτογραφιών, καλύτερες εφαρμογές iPhone και Android

1. Snapseed, δωρεάν και ακριβής εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών

Δωρεάν εφαρμογή ρετουσάρισμα φωτογραφιών διαθέσιμη σε iOS και Android | Ελεύθερος

Ιδανικό για : Προηγμένη επεξεργασία φωτογραφιών σε ένα smartphone.

→ Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση με το Shopify

Snapseed Photo Retouching Application

Με πολλά χαρακτηριστικά και μια διαισθητική διασύνδεση, το Google Snapseed ανταγωνίζεται το καλύτερο λογισμικό ρετουσάρισμα σε απευθείας σύνδεση, όπως το Photoshop.

Όπως μπορείτε να περιμένετε, αυτή η δωρεάν ηλεκτρονική εφαρμογή εφαρμογής και επεξεργαστή φωτογραφιών στο διαδίκτυο έχει μια επιλογή από προ-δημοσιευμένα φίλτρα. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε αυτά τα φίλτρα και ακόμη και να δημιουργήσετε πλήρως τη δική σας για να αγγίξετε μια φωτογραφία.

Προσφέρει επίσης όλα τα κλασικά εργαλεία μιας εφαρμογής Retouching Photo: βαθμολόγηση, ανάκαμψη, πλαίσια, κείμενο, αυτοκόλλητα κ.λπ. Όσο για το εργαλείο ευκρίνειας, σας επιτρέπει να αγγίξετε μια φωτογραφία και να βελτιώσετε την εικόνα χωρίς να του δώσετε αυτή την ανεπιθύμητη κοκκώδη εμφάνιση.

Η εφαρμογή Snapseed Photo Listing περιλαμβάνει επίσης μια μάσκα ακριβείας, η οποία σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το βάθος του πεδίου. Μια πολύτιμη τεχνική των φωτογράφων για να αποκτήσουν αυτό το θολή επίδραση στο παρασκήνιο.

Ένα εργαλείο επιλεκτικής προσαρμογής σας δίνει επίσης την ευκαιρία να απομονώσετε μέρος της εικόνας για να το διορθώσετε.

Τέλος, αυτή η δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών καταγράφει το ιστορικό δημοσίευσής σας, ώστε να μπορείτε να επαναλάβετε τη δουλειά σας ανά πάσα στιγμή.

2. VSCO, μια καλή εφαρμογή Retouching Photo για φίλτρα

Δωρεάν εφαρμογή ρετουσάρισμα φωτογραφιών διαθέσιμη σε iOS και Android | Ελεύθερος

Ιδανικό για : Όμορφα κλασικά φίλτρα.

Όπως το Instagram, ο επεξεργαστής φωτογραφιών VSCO συνδυάζει μια κάμερα, ένα δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών και μια ηλεκτρονική κοινότητα. Τούτου λεχθέντος, η επιτυχία της οφείλεται στα φίλτρα της που το καθιστούν μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ρετουσάυσης φωτογραφιών.

Προσφέρει μια ευρεία επιλογή, πολύ πιο αισθητική από την άλλη. Αυτές δίνουν στις εικόνες σας μια πραγματικά κομψή ασημένια εμφάνιση σε σύγκριση με ορισμένα λίγο πολύ επεξεργασμένα φίλτρα του Instagram. Η ρετουσάρισμα μιας φωτογραφίας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη !

Κάθε φίλτρα VSCO μπορεί να τροποποιηθεί μέσω ενός απλού δρομέα.

Εσείς φυσικά πρόσβαση σε όλα τα βασικά εργαλεία του δωρεάν λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών στο διαδίκτυο: αναδιαμόρφωση, διακοσμητικά πλαίσια ή αυτοκόλλητα. Μπορείτε επίσης να ορίσετε την έκθεση, την αντίθεση, τη θερμοκρασία και τους τόνους δέρματος.

Μόλις η φωτογραφία σας είναι ρετογένειας, μπορείτε να την μοιραστείτε με την κοινότητα VSCO ή σε άλλο κοινωνικό δίκτυο όπως … Instagram !

3. PRISMA Εφαρμογή Φωτογραφία για να μετατρέψετε τα πλάνα σας σε έργο τέχνης

Η εφαρμογή Retouching Photo Retouching είναι διαθέσιμη σε iOS και Android | Ελεύθερος

Ιδανικό για : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε πίνακες ζωγραφικής ή σχέδια.

Εφαρμογή Prisma Retouching Photo

Αυτός ο τύπος αποτελέσματος δεν είναι ομόφωνος. Το Prisma αξίζει να δοκιμαστεί και ίσως να εκπλαγείτε. Σας επιτρέπει πραγματικά να κάνετε ένα δωρεάν και εύκολο online μοντάζ φωτογραφίας. Αλλά και εξαιρετικά όμορφο που μπορείτε να μοιραστείτε τη ροή σας ! Και γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να βελτιώσετε την αγορά εξειδικευμένων προϊόντων σας από διαφορετική γωνία εάν είστε επιχειρηματίας ηλεκτρονικού εμπορίου ?

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών χρησιμοποιεί ένα τεχνητό νευρωνικό δίκτυο (είναι λίγο ασαφές για εμάς). Αυτό “επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες που φαίνεται να έχουν ληφθεί από τον Picasso, τον ίδιο τον Salvator Dali”. Μόνο αυτό.

Η εφαρμογή προσφέρει μια γενναιόδωρη επιλογή φίλτρων, αλλά μπορείτε να πάρετε άλλες πληρωμένες επιλογές για να αγγίξετε μια φωτογραφία όπως θέλετε.

Όπως το Instagram, το Prisma έχει τη δική του κοινότητα. Μόλις δημοσιευθεί η φωτογραφία σας, μπορείτε να την μοιραστείτε στη ροή Prisma, να το αποθηκεύσετε στο τηλέφωνό σας, να το μοιραστείτε σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο ή να το στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άμεσων μηνυμάτων.

4. Adobe Photoshop Express: Editor, Photoshop Online Photo Editor

Δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών διαθέσιμη σε iOS και Android

Ιδανικό για : Photoshop γνωστά άτομα, δωρεάν και πλήρες εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών.

Photoshop Photo Montage App

Adobe Photoshop Express: Ο Editor παίρνει τα περισσότερα από τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας Photoshop. Οι δυνατότητες Retouching του Photoshop online συγκεντρώνονται σε αυτό το δωρεάν iPhone και Android δωρεάν εφαρμογή συναρμολόγησης φωτογραφιών. Παρά την πολυπλοκότητά του, είναι εύκολο στη χρήση σε μια μικρή οθόνη. Ως εκ τούτου, είναι σαφώς ένα από τα καλύτερα δωρεάν λογισμικά μοντάζ φωτογραφίας ! Θα μπορούσατε ακόμη να πείτε ότι αυτό είναι δωρεάν και επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας εικόνων

Απλά κατεβάστε μια φωτογραφία από τη συσκευή σας, πάρτε ένα νέο ή χρησιμοποιήστε μια εικόνα που λαμβάνεται στο Adobe Creative Cloud. Στη συνέχεια, μπορείτε να δώσετε δωρεάν τη δημιουργικότητά σας και να αγγίξετε εντελώς μια φωτογραφία. Αυτό είναι πολύ πλήρες λογισμικό φωτογραφιών, αλλά μπορεί να είναι λίγο δύσκολο στη χρήση αν δεν γνωρίζετε καθόλου το Photoshop.

Η εφαρμογή τοποθέτησης φωτογραφιών έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναμένονται για αυτό το λογισμικό τοποθέτησης φωτογραφιών: Scrape, Correction Red Eyes, Φωτεινότητα, αντίθεση, κορεσμός, φίλτρα, πλαίσια κ.λπ.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον έγκειται στην επιλογή έξυπνων φίλτρων που βοηθούν στην καλύτερη τροποποίηση μιας ηλεκτρονικής φωτογραφίας. Διορθώνουν αυτόματα κοινά προβλήματα, όπως η θερμοκρασία χρώματος ή οι ανησυχίες για την έκθεση. Παρόλο που είναι μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, το Adobe Photoshop Express απαιτεί λογαριασμό χρήστη Adobe.

Όταν ολοκληρώσετε την ρετουσάρισμα μιας φωτογραφίας, καταγράψτε το στο κινητό σας ή μοιραστείτε το σε άλλες μάρκετινγκ ή κοινωνικές εφαρμογές.

5. Foodie – Camera, η δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για τα πιάτα Instagrammable

Ειδική εφαρμογή Montage Photo. Καλό φαγητό διαθέσιμο σε iOS και Android | Ελεύθερος

Ιδανικό για : Βελτιώστε τις μαγειρικές σας φωτογραφίες.

Γαστρονομική ρετουσάρισμα φωτογραφιών

Που δεν μοιράστηκε ποτέ το περιεχόμενο του πιάτου του στα δίκτυα ? Ο επεξεργαστής φωτογραφιών Foodie εκμεταλλεύεται αυτήν την τάση τροφίμων λίγο ένοχος και μας βοηθά τουλάχιστον να κάνουμε κάτι εμφανές.

Αυτή η εφαρμογή Montage Photo είναι αρκετά παρόμοια με το Instagram, αλλά τα τριάντα διαθέσιμα φίλτρα έχουν βελτιστοποιηθεί για γκουρμέ φωτογραφία.

Σας επιτρέπει επίσης να τραβήξετε φωτογραφίες κατακόρυφα από τα πιάτα σας και να αναδείξετε ζωντανά χρώματα.

Εν ολίγοις, αν θέλετε να φωτογραφίσετε τα γεύματά σας, χρειάζεστε αυτήν την δωρεάν εφαρμογή μονταριάς φωτογραφίας.

6. Adobe Photoshop Lightroom CC, δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για επαγγελματίες

Δωρεάν online μοντάζ φωτογραφίας διαθέσιμο σε iOS και Android | Ελεύθερος

Ιδανικό για : Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να αγγίξουν μια φωτογραφία και να κάνουν γρήγορες αλλά ποιοτικές προσαρμογές.

Δωρεάν λογισμικό Retouching Photo Adobe

Αν θέλετε να παίξετε στα μεγάλα πρωταθλήματα, δοκιμάστε το Adobe Lightroom CC, το οποίο θεωρείται από πολλούς ως μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ρετουσαρίσματος φωτογραφιών

Αυτή η εφαρμογή Retouching Photo είναι η έκδοση κινητής τηλεφωνίας του διάσημου λογισμικού και σας δίνει πρόσβαση στα εργαλεία Pro της. Λειτουργεί επίσης με ακατέργαστες μορφές, δημοφιλή μορφή εικόνας, δημοφιλή στους φωτογράφους.

Επιτρέποντας την επεξεργασία φωτογραφιών στο Photoshop Online, αυτό το λογισμικό τοποθέτησης φωτογραφιών παρέχει μια επιλογή από προηγμένα εργαλεία προσαρμογής, με τη μορφή ολίσθησης. Μπορείτε να δώσετε το φως, τις λεπτομέρειες, το χρώμα, τη παραμόρφωση και τους κόκκους των φωτογραφιών σας. Πρέπει να γνωρίζετε ήδη τα βασικά στοιχεία για να αγγίξετε μια φωτογραφία όπως ένας επαγγελματίας, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε καλύτερα τα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής Montage Photo.

Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε στο δημιουργικό σύννεφο της Adobe, θα λάβετε πρόσθετες λειτουργίες. Αυτά περιλαμβάνουν ιδιαίτερα το Adobe Sensei, ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που επισημάνει τις εικόνες σας με βάση το περιεχόμενό τους.

7. Collage Maker, το καλύτερο κολάζ φωτογραφίας

Διατίθεται μόνο σε iOS | Ελεύθερος

Ιδανικό για : Δημιουργήστε τέλειες κολάζ φωτογραφίες.

Εφαρμογή τοποθέτησης φωτογραφιών

Πολλά δωρεάν λογισμικό τοποθέτησης φωτογραφιών σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε απλά κολάζ, όπως το Photoshop Express. Παρ ‘όλα αυτά, ο Maker Collage είναι η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Online Photo Montage για το iPhone σε αυτό το πεδίο. Αυτό το εργαλείο δημιουργίας φωτογραφιών κολάζ έχει χιλιάδες διατάξεις για να τροποποιήσει τη φωτογραφία στο διαδίκτυο. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ενδιαφέροντα στυλ και υπόβαθρα. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο και να προσαρμόσετε τις γραμματοσειρές, τα χρώματα και τις διαστάσεις. Αυτό είναι πραγματικά το εργαλείο για μια δωρεάν και απλή φωτογραφία μοντάζ !

Η εφαρμογή Photo Montage προσφέρει επίσης βασικά δωρεάν εργαλεία αφής φωτογραφίας. Επομένως, δεν θα χρειαστεί να μεταβείτε από το ένα περιβάλλον στο άλλο για να δημιουργήσετε το τέλειο κολάζ φωτογραφιών.

8. Adobe Photoshop Fix, δωρεάν επεξεργασία φωτογραφιών προσώπου

Διατίθεται σε iOS και Android | Ελεύθερος

Ιδανικό για : Ρετ Σκέψιμο πορτρέτο

Πρόσωπο Ρετς Φωτογραφίας

Το Adobe Photoshop Fix δεν γίνεται για να προσθέσετε φίλτρα ή εφέ στις φωτογραφίες σας, αλλά για να τα διορθώσετε ή να αφαιρέσετε στοιχεία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την δωρεάν, απλή και διαισθητική εφαρμογή Photoshop Online PhotoHop PhotoHop για να φέρετε μια επαγγελματική πινελιά στα πορτρέτα σας. Χάρη στα βασικά του, μπορείτε να προσαρμόσετε τα φώτα, τις σκιές, τα χρώματα και πολλά άλλα. Το εργαλείο ρευστότητας είναι επίσης εντυπωσιακό.

Όταν κατεβάζετε ένα πορτρέτο, αυτή η δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών προσδιορίζει αυτόματα όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του θέματος. Είστε ελεύθεροι να ρυθμίσετε το μέγεθος, το σχήμα και τη θέση καθενός από αυτά.

Εάν είστε χρήστης του Creative Cloud, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τις εκδόσεις σας απευθείας στο Photoshop στον υπολογιστή σας, για πιο προηγμένες αφές.

9. Εργαστήριο πρόσωπο, ένα άλλο πρόσωπο -to -face πρόσωπο προσώπου πρόσωπο

Η εφαρμογή Retouching Photo Retouching είναι διαθέσιμη σε iOS και Android | Ελεύθερος

Ιδανικό για : Οι εγωιστές αντιμετωπίζουν ρετουσάρισμα φωτογραφιών

Εφαρμογή ρετουσάρισμα φωτογραφιών προσώπου

Πρώτα απ ‘όλα, θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό με τα σπυράκια, τους σκοτεινούς κύκλους ή τα δόντια. Τούτου λεχθέντος, σε περίπτωση που η ματαιοδοξία μας αναλάβει, η εφαρμογή Face -to -face είναι διαθέσιμη.

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή Photo Touch -up σας επιτρέπει να διορθώσετε εύκολα και γρήγορα τα πορτρέτα σας. Συγκεκριμένα, μπορείτε να θολώσετε μια φωτογραφία, να εξομαλύνετε το δέρμα, να μειώσετε τα εφέ λάμψη, να λευκαίνετε τα δόντια, να εφαρμόσετε μακιγιάζ και πολλά άλλα. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια ενδιαφέρουσα επιλογή από πίσω σχέδια και εφέ. Ιδανικό για ρετουσάνοντας μια φωτογραφία και σαρώνει τα συγκροτήματα σας !

Δηλαδή, η δωρεάν έκδοση εμφανίζει πολλές διαφημίσεις και οι δημοσιευμένες φωτογραφίες σας θα περιλαμβάνουν ένα hashtag διαφήμισης. Ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε την πληρωμένη έκδοση για να αποφύγετε αυτά τα μικρά μειονεκτήματα (€ 4,99 το μήνα ή € 9,99 ετησίως).

10. PhotoFox, Εφαρμογή Φωτογραφίας για καλλιτέχνες

Η εφαρμογή τοποθέτησης φωτογραφιών είναι διαθέσιμη μόνο σε iOS | Ελεύθερος

Ιδανικό για : Δωρεάν και καλλιτεχνική επεξεργασία φωτογραφιών.

Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών -φοτοφροξ

PhotoFox Online Επεξεργαστής φωτογραφιών είναι το απόλυτο δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών, το οποίο έχει επίσης κερδίσει το βραβείο σχεδιασμού της Apple το 2017. Μια εξαιρετική λύση για μια ελεύθερη και εύκολη φωτογραφία τοποθέτησης !

Ένα από τα πιο θεαματικά χαρακτηριστικά του συνίσταται στη ανάμειξη φωτογραφιών μαζί.

Το PhotoFox προσφέρει πολλά εργαλεία παρόμοια με το Photoshop, όπως τα στρώματα, αλλά παραμένει πάνω απ ‘όλα μια δωρεάν εφαρμογή φωτογραφίας. Πιθανότατα θα χρειαστεί να εξετάσετε μερικά από τα μαθήματα τους για να πάρετε το καλύτερο του PhotoFox και να κάνετε τα καλύτερα καλλιτεχνικά πλάνα.

Η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δύο στρώματα κάθε φορά. Εάν θέλετε πραγματικά να δώσετε δωρεάν τη φαντασία σας και να αγγίξετε μια φωτογραφία για να κάνετε μια πραγματική καλλιτεχνική δημιουργία, υπογράψτε την πληρωμένη έκδοση, στα 6,99 ευρώ το μήνα ή 64, € 99 ετησίως.

11. Airbrush, μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για selfies

Διατίθεται σε iOS και Android | Ελεύθερος

Ιδανικό για : Διαγραφή ατελειών στις φωτογραφίες

Airbrush photo retouching

Το Airbrush παρουσιάζεται ως δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για selfies επιτρέποντας να διαγράψουν τις ατέλειες στην αναλαμπή ενός ματιού σαν ερυθρότητα και κουμπιά. Με το airbrush, μπορείτε να εξομαλύνετε το δέρμα για να κάνετε τα σημάδια και τους λεκέδες να εξαφανιστούν, να λευκαίνετε τα δόντια και να ελαφρύνετε τα μάτια για παράδειγμα.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μεγάλο αριθμό φίλτρων για την ενίσχυση των φωτογραφιών σας. Εάν η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για selfies, τίποτα δεν σας εμποδίζει να τη χρησιμοποιήσετε με άλλους τύπους φωτογραφιών. Ο συντάκτης είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Σημείωση: Το AirBrush προσφέρει μια έκδοση πληρωμένης Pro που ξεκλειδώνει περισσότερες λειτουργίες.

12. Picsart Photo & Video Listing: Για καλλιτεχνικά μοντέλα φωτογραφιών

Διατίθεται σε iOS και Android | Ελεύθερος

Ιδανικό για : Φωτογραφίες με καλλιτεχνική πτυχή

Δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, ο Picsart ισχυρίζεται μια καλλιτεχνική προσέγγιση ! Αυτή η εφαρμογή είναι μια πλήρης λύση για την επεξεργασία φωτογραφιών, η οποία επιτρέπει ακόμη και την επεξεργασία βίντεο. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά: διορθώσεις, φίλτρα, εφέ, κολάζ ή ακόμα και υπέρθεση αυτοκόλλητων. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε εργαλεία σχεδίασης και ζωγραφικής με στρώματα για εκλεπτυσμένη φωτογραφία ρετουσάρου.

Θα καταλάβετε, με το PICSART μπορείτε να δώσετε δωρεάν τη δημιουργικότητά σας και την πλευρά σας. Τι δημιουργούν αξέχαστες φωτογραφίες που θα κάνουν μια εντύπωση. Όπως και άλλες εφαρμογές, το PICSART προσφέρει μια πληρωμένη έκδοση pro. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το PISCART είναι επίσης διαθέσιμο με τη μορφή δωρεάν PC Photo Retouching Software PC (για λήψη).

13. On1 Photo Raw for Mobile, μια άμεση εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών !

Διατίθεται σε iOS και Android | Ελεύθερος

Ιδανικό για : μια φωτογραφία ρετουσάρισμα σε πραγματικό χρόνο

Εφαρμογή ρετουσάρισμα φωτογραφιών

Το On1 Photo Raw for Mobile είναι μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών λίγο διαφορετική από τις άλλες, καθώς σας επιτρέπει να εργαστείτε στη φωτογραφία σας ενώ το παίρνετε. Ενσωματώνει όλα τα εργαλεία μιας επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής για να σας βοηθήσουν να τραβήξετε την καλύτερη φωτογραφία, με καλό φως, καλή αντίθεση, κ.λπ. Όλα αυτά για να αποφύγετε να περάσετε πολύ χρόνο ρετουσάρισμα μετά !

Με το ON1 Photo Raw, μπορείτε να απολαύσετε την απόδοση σε πραγματικό χρόνο και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφίας σας. Σίγουρα δεν θα μπορείτε πλέον να κάνετε χωρίς αυτήν την δωρεάν επαγγελματική εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών !

14. Instagram, επίσης μια εφαρμογή μοντάζ φωτογραφίας !

Διατίθεται σε iOS και Android | Ελεύθερος

Ιδανικό για : Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας και αναπτύξτε μια ηλεκτρονική κοινότητα.

Αίτηση Instagram

Είναι αυτονόητο ότι αν τραβήξετε φωτογραφίες, το Instagram παραμένει η πλατφόρμα για να τις μοιραστείτε. Ο ιστότοπος είναι το τρίτο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, μετά το Facebook και το YouTube. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία Instagram, η εφαρμογή έχει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρήστες.

Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης όλα τα χαρακτηριστικά μιας φωτογραφίας επεξεργασίας φωτογραφιών φωτογραφιών φωτογραφιών: Φίλτρα, εφέ, κείμενο, αυτοκόλλητα ή στρώματα. Έτσι μπορείτε να κάνετε ένα δωρεάν online μοντάζ φωτογραφίας χωρίς λήψη εκτός από το Instagram σας !

Έχει επίσης άλλα εργαλεία για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την ορατότητα σας στο διαδίκτυο.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να μελετήσετε τις Instagram Insights για να καταλάβετε πώς αντιδρά το κοινό σας στις δημοσιεύσεις σας. Το Instagram Live σας βοηθά να συνδεθείτε με τους οπαδούς σας με πιο διαδραστικό τρόπο.

Όποια και αν είναι η εφαρμογή ή το λογισμικό που χρησιμοποιείτε για να αγγίξετε τις φωτογραφίες σας, σύντομα θα θέλετε να τα μοιραστείτε στο Instagram.

Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών

15. Afterlight 2, μια πολύ ισχυρή εφαρμογή μοντάζ φωτογραφίας

Διατίθεται σε iOS και Android (μετά το φως) | 3,49 €

Ιδανικό για : Μια πλήρης ηλεκτρονική τροποποίηση φωτογραφιών και στρώματα arty

Αθλήματα μετά το φως

Το Afterlight 2 παρουσιάζεται ως “η πιο ολοκληρωμένη και ισχυρή φωτογραφική εμπειρία ρετουσαρίσματος”. Που είναι ένας μάλλον ρεαλιστικός ορισμός.

Αυτή η εφαρμογή Retouching Photo έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων για την προσαρμογή της έκθεσης, των χρωμάτων και του κορεσμού, της αντίθεσης και του τόνου. Επιπλέον, οι επιλογές για προσθήκη και εξατομίκευση κειμένου είναι πολύ πολυάριθμες.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή από περισσότερα από 128 καρέ και δεκάδες πρωτότυπα φίλτρα για εξατομίκευση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ως μπόνους, η εφαρμογή προσφέρει μια επιλογή από υφές, συμπεριλαμβανομένων των επιδράσεων πρίσματος, της διαρροής φωτός ή των αποτελεσμάτων σκόνης. Αυτά τα αποτελέσματα σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε μοναδικές εικόνες που σηματοδοτούν τα πνεύματα.

Η εφαρμογή λειτουργεί επίσης με ακατέργαστη μορφή σε iOS και Android.

Συνοπτικά, το Afterlight 2 αξίζει καλά την τιμή του € 3,49, ειδικά επειδή δεν υπάρχουν κρυφές αμοιβές ή εγγραφή.

16. Skrwt, μια εφαρμογή μοντάζ φωτογραφίας αφιερωμένη στην προοπτική

Διατίθεται σε iOS και Android | 2,29 €

Ιδανικό για : Ρυθμίστε τις προοπτικές των φωτογραφιών σας.

Εφαρμογή Retouching φωτογραφιών SKRWT

Που δεν έχει τραβήξει ποτέ μια υπέροχη φωτογραφία αλλά εντελώς ? Ίσως ένα μικρό πρόβλημα προοπτικής ?

Η εφαρμογή Retouching Photo SKRWT διορθώνει αυτόν τον τύπο σφάλματος.

Αυτή η φωτογραφία επεξεργασίας φωτογραφιών σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την προοπτική των εικόνων σας έτσι ώστε όλα να ευθυγραμμίζονται τέλεια. Έχει αυτόματη διόρθωση και προοπτική καλλιέργειας. Εάν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα τέσσερα σημεία διόρθωσης για να επαναφέρετε την εικόνα σας με μη αυτόματο τρόπο.

Η δωρεάν εφαρμογή συναρμολόγησης φωτογραφιών διορθώνει επίσης τις στρεβλώσεις του φακού, ένα κοινό πρόβλημα στις κάμερες smartphones.

17. Facetune, app retouching φωτογραφία πρόσωπο

Διατίθεται σε iOS και Android | 4,49 €

Ιδανικό για : Επαγγελματική επανεξέταση των εαυτών.

Εφαρμογή τοποθέτησης φωτογραφιών

Σας αρέσει να παίρνετε εγωιστές ? Το FaceTune είναι ένα άλλο πρόσωπο -to -face face φωτογραφία επεξεργασμένο για να σας κάνει να εμφανιστεί στο καλύτερο φως σας.

Σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορα πολύ επαγγελματικές επεξεργασίες. Μπορείτε να εξομαλύνετε το δέρμα, να λευκαίνετε τα δόντια, να αφαιρέσετε την ερυθρότητα και ακόμη και να ρυθμίσετε τη θέση των χαρακτηριστικών του προσώπου σε μερικές κινήσεις.

Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε το φόντο των εαυτών σας, σχεδιάζοντας στην επιλογή των γραφικών διασκέδασης.

Το FaceTune, ωστόσο, παραμένει να χρησιμοποιηθεί με μέτρο, διότι αν το κακοποιήσετε, θα μοιάζετε γρήγορα με κούκλα κεριών.

Για να αποφύγετε αυτό το αποτέλεσμα, μπορείτε να πατήσετε το μπλε κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης σας για να μεταβείτε από την αρχική φωτογραφία στην έκδοση επεξεργασμένου σας. Έτσι, θα συνειδητοποιήσετε εύκολα τις υπερβολές σας.

18. TouchRetouch, μια αιχμηρή εφαρμογή τοποθέτησης φωτογραφιών

Διατίθεται σε iOS και Android | 2,29 €

Ιδανικό για : Αγγίξτε μια φωτογραφία με ακρίβεια αφαιρώντας περιττά στοιχεία

Εφαρμογή ρετουσάρισμα φωτογραφιών

Έχετε τραβήξει μια εξαιρετική φωτογραφία, αλλά υπάρχει ένα άσχημο αντικείμενο στη μέση που χαλάει τη δουλειά σας ? Αυτό είναι όπου χρειάζεστε μια εφαρμογή συναρμολόγησης φωτογραφιών όπως το TouchRetouch.

Ακριβώς, αυτή η εφαρμογή Android ή iPhone Photo Photo σας επιτρέπει να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα στοιχεία όπως τηλεφωνικές γραμμές, ταχυδρομικά κουτιά, ηλεκτρικά καλώδια, πινακίδες κυκλοφορίας ή ακόμα και κάδους.

Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε την ερυθρότητα, τα κουμπιά ή ακόμα και τους ενοχλητικούς φωτογράφους.

Επιπλέον, η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση για την τροποποίηση της φωτογραφίας στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αφαιρέσετε αντικείμενα από μία μόνο χειρονομία. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, η εφαρμογή περιλαμβάνει μαθήματα που θα σας διδάξουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

19. Pixelmator, μια πολύ πλήρης εφαρμογή τοποθέτησης φωτογραφιών

Διατίθεται μόνο σε iOS | 5,99 €

Ιδανικό για : Μια τεράστια επιλογή χαρακτηριστικών ρετουσαρίσματος φωτογραφιών.

Application-pixelmator retouching

Το Pixelmator καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

Συγκεντρώνει σε μια ενιαία εφαρμογή για κινητά όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα τόσο για τον φωτογράφο όσο και.

Αυτή η εφαρμογή συναρμολόγησης φωτογραφιών με βάση την αρχή του στρώματος ξεχειλίζει με χαρακτηριστικά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την ποιότητα μιας φωτογραφίας, να προσθέσετε γραφικά στοιχεία, να κείμενο ή να δημιουργήσετε πολύπλοκες καλλιτεχνικές συνθέσεις. Επιπλέον, η εφαρμογή παρουσιάζεται με προ-συλλογή κολάζ και εφέ.

Το καλύτερο σε όλα αυτά ? Η διεπαφή είναι πραγματικά πολύ εύκολο στη χρήση.

Η εφαρμογή λειτουργεί επίσης σε άμεση σύνδεση με το Pixelmator Software (€ 32,99), το οποίο σας επιτρέπει να αγγίξετε τις φωτογραφίες σας όταν και πού το θέλετε.

20. Mextures για εκδόσεις από επαγγελματικά στρώματα

Διατίθεται μόνο σε iOS | 3,49 €

Ιδανικό για : Εκδόσεις από γρήγορα και επαγγελματικά στρώματα.

ρετουσάρισμα μια φωτογραφία

Το Mextures είναι μια εφαρμογή φωτογραφίας iPhone με βάση τον κύριο των στρωμάτων, η οποία παράγει σύνθετα photo touch -ups, ενώ παραμένει εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να εργαστείτε σε κάθε στρώμα ξεχωριστά και να τα στοιβάζετε. Είναι δυνατό να καταγράψετε τους χειρισμούς σας και έτσι να δημιουργήσετε τα δικά σας φίλτρα. Είναι επίσης ισοδύναμο της επεξεργασίας φωτογραφιών στο διαδίκτυο Photoshop.

Η εφαρμογή Retouching Photo παραδίδεται με πολλά πολύ αισθητικά φίλτρα και μεγάλη ποικιλία επιδράσεων για την εφαρμογή σκόνης, φωτογραφιών, διαφορετικών υφές, κλίση ή διαρροές φωτός.

Περίληψη

Μπορείτε γρήγορα να αισθανθείτε συγκλονισμένοι από τον αριθμό του δωρεάν λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών που διατίθενται σήμερα. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το καλύτερο δωρεάν λογισμικό ρετουσάρισμα φωτογραφιών και ποιο δωρεάν λογισμικό τοποθέτησης φωτογραφιών είναι το πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Ωστόσο, για καλύτερα αποτελέσματα, περιορίστε τον εαυτό σας σε έναν ηλεκτρονικό επεξεργαστή φωτογραφιών (λογισμικό ή δωρεάν). Είναι καλύτερο να έχετε μεγάλες δεξιότητες σε μια ενιαία εφαρμογή παρά να είστε μέσο για πολλούς. Έτσι μπορείτε να μάθετε πώς να αγγίξετε καλύτερα μια φωτογραφία.

Παρακάτω, η περίληψη των καλύτερων εφαρμογών και λογισμικού ρετουσάρου και συναρμολόγησης φωτογραφιών που διατίθενται το 2023:

 1. Snapseed: Ιδανικό για προηγμένη επεξεργασία φωτογραφιών σε ένα smartphone.
 2. VSCO: Ιδανικό για κλασικά φίλτρα εμφάνισης.
 3. Prisma Photo Editor: Ιδανικό για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε πίνακες ή σχέδια.
 4. Adobe Photoshop Express: Ιδανικό για πλήρη δωρεάν ρετουσάρισμα φωτογραφιών.
 5. Foodie: Ιδανικό για να περάσετε τις μαγειρικές σας φωτογραφίες στο ανώτερο επίπεδο.
 6. Adobe Photoshop Lightroom CC: Ιδανικό για γρήγορη επαγγελματική ρυθμίσεις.
 7. Collage Photo: Ιδανικό για τη δημιουργία ενός τέλειου κολάζ φωτογραφιών μοντάζ.
 8. Adobe Photoshop Fix: Ιδανικό για ρετουσάρισμα πορτρέτα.
 9. Εργαστήριο Πρόσωπο: Ιδανικό για ρετές.
 10. Photofox: Ιδανικό για καλλιτεχνική ρετουσάρισμα φωτογραφιών.
 11. Airbrush: Ιδανικό για την κατανάλωση ατελειών
 12. Picsart Photo & Video Liscing: Ιδανική για καλλιτεχνική πτυχή
 13. On1 Photo Raw για κινητό: Ιδανικό για επεξεργασία φωτογραφιών σε πραγματικό χρόνο
 14. Instagram: Ιδανικό για την κοινή χρήση των φωτογραφιών σας και την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής κοινότητας.
 15. Afterlight 2: Ιδανικό για ένα πλήρες άγγιγμα και στρώματα Arty
 16. SKRWT: Ιδανικό για την προσαρμογή των προοπτικών των φωτογραφιών σας
 17. Facetune: Ιδανικό για επαγγελματική ρετουσάρισμα των selfies
 18. TouchRetouch: Ιδανικό για την αφαίρεση περιττών στοιχείων από τις φωτογραφίες σας
 19. Pixelmator: Ιδανικό για μια τεράστια επιλογή χαρακτηριστικών επεξεργασίας φωτογραφιών
 20. Mextures: Ιδανικό για εκδόσεις με γρήγορη και επαγγελματική στρώση.

Ανακαλύψτε μια ακόμη λίστα εφαρμογών εφαρμογής σε αυτήν τη λίστα στο Shopify.

Εδώ έχετε όλα τα κλειδιά για να τραβήξετε μια φωτογραφία μοντάζ online, δωρεάν και εύκολο ! Έχουμε ξεχάσει δωρεάν δωρεάν λογισμικό μοντάζ φωτογραφίας ? Γνωρίζετε το ηλεκτρονικό λογισμικό ? Ποια εφαρμογή τοποθέτησης φωτογραφιών χρησιμοποιείτε ? Πείτε μας στα σχόλια !

Ξεκινήστε να πωλείτε τώρα με το Shopify

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ?

 • Το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο
 • Δωρεάν βίντεο νόμου: 10 ιστότοποι για να βρείτε δωρεάν βίντεο ποιότητας
 • Η καλύτερη μορφή βίντεο Instagram
 • Κάντε μια λήψη βίντεο σε υπολογιστή, Mac, Smartphone: Τα καλύτερα εργαλεία