Εύκολη κιθάρα τραπέζια? Ανακαλύψτε την επιλογή μας!, 4 εύκολα κομμάτια κιθάρας για αρχάριους – Hguitare

Εύκολο -To -παίξτε κομμάτια κιθάρας

Contents

Φοβάσαι για το πορτοφόλι σας ? Μείνε ήσυχος ! Υπάρχουν όλα τα είδη δωρεάν tablature κιθάρας για αρχάριους και δεν θα χρειαστεί να φάτε ζυμαρικά για ένα μήνα για να πάρετε μια εύκολη ταμπλό ενός κομματιού κιθάρας γνωστό ως Renaud. Αλλά πριν ψάξετε για την εύκολη επιλογή σας από το αγαπημένο σας κομμάτι κιθάρας, μην ξεχάσετε να ζεστάνετε καλά τα δάχτυλά σας γιατί αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε, αφού χορηγήσετε φυσικά το όργανο σας ! Τέλος, μόλις είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη ρουτίνα της εργασίας σας, τραπέζια, τι είναι για το τι είναι ? Επιλέγοντας τις επιτραπέζιες για να μάθετε πώς να παίζετε κιθάρα και όχι στη θεωρία της μουσικής είναι προτεραιότητα, αλλά και επικεντρώνοντας την ενέργειά σας στη χειρωνακτική τεχνική. Σήμερα, δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι που δεν αναπαράγεται σε tablature, το οποίο επιτρέπει σε οποιονδήποτε να παίζει, με ή χωρίς διαχωρισμό. Η ταμπλό είναι η γλώσσα των κιθαριστών που δεν θα μπορείτε να το κόψετε, αλλά το θετικό σημείο είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκολο !

Εύκολη κιθάρα τραπέζια ? Ανακαλύψτε την επιλογή μας !

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εύκολη κιθάρα τραπέζια ? Ανακαλύψτε την επιλογή μας ! .

Όταν ξεκινάτε την κιθάρα, υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε και δεν είναι ανώμαλο να μην ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ! Γι ‘αυτό, στο Allegro Musique, έχουμε δασκάλους έτοιμους να σας βοηθήσουν στη μάθηση σας, ανεξάρτητα από το επίπεδό σας. Είτε ψάχνετε για έναν δάσκαλο μουσικής στο σπίτι είτε θέλετε να ξεκινήσετε μόνο την κιθάρα, πιθανότατα ψάχνετε για τα καλύτερα μαθήματα για να ξεκινήσετε την κιθάρα και να μάθετε τα τραγούδια που προτιμάτε. Διαβάστε γρήγορα αυτό το άρθρο για να ανακαλύψετε τα μαθήματα που προτείνουμε !

Ποιες είναι οι εύκολο -To -seek κιθάρες tablatures που αναζητούνται περισσότερο από τους χρήστες του Διαδικτύου ?

Όπως πολλοί άνθρωποι, ψάχνετε για μια ταμπλέτα κιθάρας για αρχάριους ή αρχάριους, εύκολο και δωρεάν και έτσι φτάσατε σε αυτό το άρθρο ! Εάν φανταστείτε ότι τα μουσικά σας γούστα είναι μοναδικά, πιθανότατα εσείς μπερδεύετε ! Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι στον κόσμο που ακούν το ίδιο πράγμα με εσάς και αναζητήστε ένα διαμέρισμα ή μια ταμπλό για κιθάρα εύκολο να παίξετε για να εκπαιδεύσετε ή να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους τους. Όπως είπαμε προηγουμένως, μπορείτε να επιλέξετε εντελώς να ξεκινήσετε σε μια ηλεκτρική κιθάρα και να βρείτε πολλά εύκολο -To -Play Rock Guitar Tablatures που θα κολλήσουν τέλεια στα γούστα σας. Ομοίως, δεν θα είναι πολύ περίπλοκο να βρείτε την ευτυχία σας πηγαίνοντας εύκολα τραπέζια για να παίξετε την κιθάρα των τραγουδιών Nirvana ή να παίξετε την εύκολη ταμπλό ενός κομματιού κιθάρας Renaud.

Έτσι, αν σας αρέσει η μουσική, δεν θα αντιμετωπίσετε καμία δυσκολία να βρείτε μια εύκολη ταμπλό για να το παίξετε στην κιθάρα. Και, για να διευκολύνουμε τη ζωή σας, επιλέξαμε τα μαθήματα των κομματιών που αναζητούνται περισσότερο από τους χρήστες του Διαδικτύου ! Μπορεί να υπάρχει ένα από τα αγαπημένα σας τραγούδια αυτή τη στιγμή, δεν είναι αυτό ?

Χαρούμενα γενέθλια

Προφανώς, όπως σχεδόν όλοι, γνωρίζετε το τραγούδι που τραγουδάμε σε γενέθλια και πιθανότατα θα θέλατε να μάθετε πώς να το παίξετε στην κιθάρα για να εκπλήξετε τους φίλους σας ή τους αγαπημένους σας συνοδεύοντας με έξι χορδές το τραγούδι άλλων ανθρώπων που παρουσιάζουν. Εάν συμβαίνει αυτό, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το μάθετε χάρη στο ακόλουθο σεμινάριο στο οποίο μπορείτε να παρατηρήσετε τις διαφορετικές χορδές καθώς και την εύκολη ταμπλό αυτού του πολύ γνωστού τραγουδιού.

Bella Ciao

Εκτός αν ζείτε χωρίς οθόνη στο σπίτι και δεν μιλήσατε με πολλούς οπαδούς της σειράς, πρέπει να γνωρίζετε τη σειρά La Casa de Papel, η οποία αναφέρει την ιστορία μιας μπάντας κλεφτών που αναπτύσσουν ένα σχέδιο για να γυρίσουν μια τράπεζα. Αυτή η σειρά, που κυκλοφόρησε το 2017, έκανε μια πραγματική κάρτα και έφερε μέχρι σήμερα ή έκανε αυτό το τραγούδι γνωστό σε έναν μεγαλύτερο κόσμο. Ωστόσο, ήδη γνωστό κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου από τους Ιταλούς, θα είχε τραγουδήσει για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου από αντιφασιστικούς μαχητές αντίστασης το 1943 ! Εάν θέλετε να μάθετε να παίζετε αυτή τη μελωδία και ίσως να τραγουδήσετε ταυτόχρονα, θα βρείτε την ευτυχία σας μέσω αυτού του σεμιναρίου που δεν θα γίνει μακριά από 90.000 φορές !

Ρηχά, Lady Gaga

Όπως και με τα σεμινάρια στο πιο περιζήτητο πιάνο, το τραγούδι ρηχό που έχει ληφθεί από το soundtrack της ταινίας που γεννιέται ένα αστέρι είναι από τα πιο περιζήτητα από τους χρήστες του Διαδικτύου που ονειρεύονται να γνωρίζουν πώς να το παίζουν στην κιθάρα ! Δύσκολο να αντισταθούμε σε αυτό το γλυκό και ισχυρό τραγούδι μόλις είδαμε την ταινία που το αποκάλυψε. Μια ιστορία αγάπης, ένα άνευ όρων αστέρι όπως η Lady Gaga στον κύριο ρόλο και η πιασάρικη μουσική, αυτή είναι η συνταγή για να εκραγεί το box office στον κινηματογράφο ! Το τραγούδι allow τραγούδησε από πολλούς θεατές για αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία της ταινίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ζηλέψετε όταν μπορείτε να το παίξετε, ώστε να μάθετε γρήγορα πώς να το κάνετε αυτό με αυτό το σούπερ σεμινάριο. Κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, μπορείτε να μάθετε να παίζετε αυτό το τραγούδι ακόμα και αν είστε αρχάριος κιθαρίστας, σε μόλις 10 λεπτά ή σχεδόν ! Ανακαλύψτε γρήγορα αυτό το σεμινάριο και τα εύκολα τραπέζια για να παίξετε ρηχά στην κιθάρα.

Χάρρυ Πόττερ

Αναγνωρισμένο παγκοσμίως, το έπος του Χάρι Πότερ έχει πολλούς οπαδούς μεταξύ των νέων και των μεγάλων ! Εάν τα βιβλία ήταν ομόφωνα στους επιμελημένους αναγνώστες, μπορούμε να πούμε ότι οι ταινίες που έγιναν στο έπος έχουν τελειώσει την αποπλάνηση του υπόλοιπου κοινού. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η ταινία soundtrack έχει εισέλθει στο μυαλό των muggles του κόσμου μας και ότι έχει γίνει αναγνωρίσιμο μεταξύ χίλιων άλλων τραγουδιών. Επομένως, είναι φυσικό ότι το soundtrack του Χάρι Πότερ υπολογίζεται στην καλύτερη έρευνα του Easy Tutorial για να μάθει να παίζει το τραγούδι στην κιθάρα. Εάν πρέπει να βρείτε ένα εύκολο tablature για να παίξετε τον Χάρι Πότερ, κάντε κλικ στο κουμπί για να ανακαλύψετε το σεμινάριο που έχουμε επιλέξει ! Μπορεί να είναι μια μακρά σειρά κινηματογραφικών μουσικών που θα λατρέψετε να μάθετε !

Ελάτε όπως είστε, Nirvana

Ποιο είναι το καλύτερο τραγούδι για να ξεκινήσετε την κιθάρα ? Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα, θα μπορούσε να είναι αυτό ! Δεν μπορείτε να γνωρίζετε αυτό το τραγούδι Nirvana. Όπως και εμείς, ακούσατε αναγκαστικά αυτό το τραγούδι πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εφηβείας σας προσπαθώντας να καταλάβετε γιατί ο τραγουδιστής Kurt Cobain είχε αφήσει τόσο νέος παρά ένα τόσο μεγάλο ταλέντο για να εκμεταλλευτεί ! Λοιπόν, αν μπορεί να σας παρηγορήσει λίγο γνωρίζετε ότι είναι πολύ απλό να μάθετε να παίζετε αυτό το τραγούδι, είναι ακόμη και ένα από τα τραγούδια που έμαθαν συχνά από αρχάριους κιθαρίστες. Έτσι μπορείτε να πάρετε να μάθετε αυτό το τραγούδι και ίσως να συνοδεύετε το παιχνίδι σας τραγουδώντας για να εντυπωσιάσετε όλους τους φίλους σας, βλέπετε αν Μαθήματα τραγουδιού δοκιμάζω !

Σταθείτε δίπλα μου – Μπεν. Ε -βασιλιάς

Μεγάλο κλασικό κομμάτι για να μάθετε για τους αρχάριους κιθαρίστες που θέλουν να μάθουν ένα τραγούδι στην κορυφή. Με αυτό, χωρίς ανησυχίες, δεν θα χρειαστεί να μάθετε δισεκατομμύρια τεχνικές για να μάθετε πώς να το παίξετε, αντίθετα ! Γράφτηκε και ερμηνεύτηκε από τον Ben E. Βασιλιάς το 1961, αυτό το τραγούδι παραμένει εξαιρετικά γνωστό ακόμη και σήμερα. Επαναφορά πολλές φορές από διαφορετικούς καλλιτέχνες, αναγνωρίζεται παγκοσμίως και ο ρυθμός παραμένει στο προβάδισμα όλη την ημέρα καθώς το ακούτε μία φορά ! Εάν και εσείς είστε οπαδοί αυτού του τραγουδιού, μην διστάσετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το σούπερ σεμινάριο για να μάθετε να το παίζετε.

Knockin ‘on Heaven’s Door – Bob Dylan

Τίτλος του Bob Dylan, γνωστού διεθνώς, η πόρτα του Heaven’on Heaven είναι μεταξύ των τίτλων που αναζητούνται περισσότερο από χρήστες του Διαδικτύου που επιθυμούν να ξεκινήσουν την κιθάρα με ή χωρίς P Rofessor of Home Music . Κυκλοφόρησε το 1973 στο soundtrack της ταινίας με τίτλο Pat Garrett και Billy the Kid, αυτό το τραγούδι αναλήφθηκε επίσης πολλές φορές από άλλους μουσικούς και μουσικούς που είχαν πέσει κάτω από αυτόν. Ο ίδιος ο Bob Dylan αποφάσισε να το παίξει πολύ διαφορετικό από μία φορά στη σκηνή. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί σε πολλές ταινίες που το καθιστούν ιδιαίτερα εκτιμημένο από το κοινό. Σήμερα, αν θέλετε να μάθετε να το παίζετε με κιθάρα με ένα εύκολο διαμέρισμα κιθάρας ή με tablature, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε ! Εν τω μεταξύ, μην διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στο σεμινάριο που έχουμε επιλέξει για εσάς και ποιος θα σας διδάξει βήμα προς βήμα πώς να παίξετε αυτή την τελειότητα του τραγουδιού και ίσως ακόμη και να φτιάξετε τη δική σας έκδοση ?

Creep – Radiohead

Το Radiohead Group Song, Creep κυκλοφόρησε το 1992, αλλά είχε πραγματικά τη διεθνή επιτυχία του το 1993. Εάν αυτό το τραγούδι εκτιμάται ιδιαίτερα από το κοινό, η ίδια η ομάδα δεν το μεταφέρει ειδικά στην καρδιά του και μάλιστα αρνήθηκε να το παίξει σε περιοδεία για αρκετά χρόνια παρά τα δημόσια αιτήματα. Σήμερα, ένα κομμάτι βράχου που λατρεύεται από κιθαρίστες και άλλους αρχάριους μουσικούς και μουσικούς, είναι ένα από τα τραγούδια που αναζητούνται περισσότερο από χρήστες του Διαδικτύου που θέλουν να μάθουν να το παίζουν με κιθάρα, χάρη σε ένα εύκολο σεμινάριο ή τραπέζια για αρχάριους. Επομένως, η Allegro Musique έχει επιλέξει για εσάς ένα υπέροχο σεμινάριο με το οποίο μπορείτε να μάθετε αυτό το τραγούδι.

Τον αγαπώ να πεθάνει, Francis Cabrel

Το Love Song αναγνωρίστηκε διεθνώς, τον αγαπώ να πεθάνει παραμένει το πιο γνωστό τραγούδι της καριέρας του Francis Cabrel, της γαλλικής τραγουδιστής και κιθαρίστας. Κατά τη στιγμή της απελευθέρωσής του, δεν ήταν λιγότερο από 700.000 αντίτυπα που πωλήθηκαν και είναι ακόμη αναγνωρισμένα διεθνώς και αναλήφθηκαν ιδίως από τη Shakira και αρκετούς άλλους μουσικούς και μουσικούς. Ωστόσο, ο τραγουδιστής θα παραμείνει πάντα αμφίβολος ενόψει της επιτυχίας αυτού του τραγουδιού για τον απλό λόγο που το έγραψε μέσα σε μια ώρα, χωρίς να σκέφτεται πάρα πολύ σε αντίθεση με όλα τα άλλα του τραγούδια που είναι προσεκτικά σκέψης και γραμμάτων. Αυτό είναι ένα τέλειο τραγούδι για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την κιθάρα επειδή δεν είναι δύσκολο να παίξουν. Έτσι έχουμε επιλέξει για σας ένα εύκολο σεμινάριο που θα σας επιτρέψει να μάθετε να παίζετε αυτό το τραγούδι και γιατί να μην το τραγουδήσετε στην αγάπη της ζωής σας ?

Μόλις ο άνεμος φυσάει, Renaud

Γράφτηκε από τον τραγουδιστή, τον συνθέτη και τον καλλιτέχνη Renaud, το τραγούδι με τίτλο μόλις ο άνεμος φυσούσε το 1983 και συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία του άλμπουμ από το οποίο σχεδιάζεται, Morgane de Toi, που πωλείται σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο υποδειγματικό. Ιερό χαρτόνι ! Για να μάθετε πώς να παίζετε αυτή τη μελωδία, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο μόλις έχετε έναν καλό δάσκαλο κιθάρας και ένα καλό σεμινάριο στο οποίο σας πιέζετε. Με το τελευταίο, μπορείτε γρήγορα να μάθετε πώς να παίξετε αυτό το τραγούδι και γιατί όχι με τη λήψη της θάλασσας αν έχετε μια μέρα την ευκαιρία ? Αυτό το τραγούδι είναι εύκολο να μάθει και θα βρείτε μια εύκολη tablature για να παίξετε αυτό το γαλλικό τραγούδι στην κιθάρα.

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε την κιθάρα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε την κιθάρα είναι πώς να επιλέξετε το σωστό μουσικό όργανο ! Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών κιθάρων που θα σας γοητεύουν ή όχι. Πριν ξεκινήσετε την εκμάθηση αυτής της νέας γλώσσας που είναι μουσική, πρέπει να ξέρετε ποια κιθάρα είναι η πιο κατάλληλη για εσάς, το έργο σας και τις μουσικές σας προτιμήσεις. Η ιδανική κιθάρα σας δεν είναι απαραιτήτως η ιδανική κιθάρα του γείτονά σας και ευτυχώς, υπάρχει πλήθος κιθάρας για να ικανοποιήσετε όλους ! Πώς να επιλέξετε την πρώτη σας κιθάρα ? Για να κάνετε αυτήν την επιλογή, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε πολλά κριτήρια, αλλά πάνω απ ‘όλα, θα πρέπει να ακούσετε την καρδιά σας ! Έτσι, αν ονειρεύεστε να παίζετε την ηλεκτρική κιθάρα, μην αφήσετε κανέναν να σας αποθαρρύνει. Μπορείτε να το κάνετε και να ξεκινήσετε σε μια ηλεκτρική κιθάρα δεν θα είναι λιγότερο ευεργετική για την πρόοδό σας από το να ξεκινήσετε μια συμβατική κιθάρα. Μόλις επιλέξετε την τέλεια κιθάρα για να σας συνοδεύσουν σε αυτή τη νέα περιπέτεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το σούπερ σεμινάριο στο οποίο σας εξηγήσατε 5 αρχέγονα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε την κιθάρα. Θα μάθετε τη σημασία του να έχετε πάντα την κιθάρα σας στο βλέμμα, τα πολύτιμα οφέλη μιας υποδειγματικής ρουτίνας και άλλων σημαντικών ισχυρών συμβουλών ! Ακολουθήστε καλά τις οδηγίες και ίσως γίνετε γρήγορα καλοί ή καλός κιθαρίστας !

Γιατί να ξεκινήσετε την κιθάρα με τραπέζια ?

Εάν μάθετε την κιθάρα μέσω της κλασικής διαδρομής, δηλαδή με την ενσωμάτωση ενός ωδείου, είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι θα σας εξηγήσετε ήδη μακρά και ευρέως τα κέρδη της θεωρίας της μαθησιακής μουσικής. Πράγματι, τα μαθήματα θεωρίας μουσικής είναι υποχρεωτικά μέσα στα φεστιβάλ και για έναν καλό λόγο επειδή η γνώση του πώς να διαβάζετε τη μουσική θεωρία είναι μια πραγματική ικανότητα για έναν μουσικό, η ανάγνωση της μουσικής θεωρίας θα σας επιτρέψει να παίξετε μουσική σε οποιοδήποτε όργανο μουσικής. Εάν φοβάστε να μην φτάσετε εκεί, ή είστε αποφασιστικά αποφασισμένοι να αποφύγετε τη θεωρία της μουσικής με κάθε κόστος, γνωρίζετε ότι κλείνετε τις πόρτες για όχι πολύ επειδή υπάρχουν πολλές σούπερ τεχνικές για να μάθετε τη θεωρία της μουσικής ενώ διασκεδάζετε . Ωστόσο, δεν θα ήσασταν οι πρώτοι που αποφασίσατε να το αγνοήσετε και ευτυχώς για σας, υπάρχουν τραπεζομάντιες ! Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των επιτραπέζιων και της μουσικής θεωρίας ? Είναι πολύ απλό: όπου η θεωρία της μουσικής σας επιτρέπει να παίζετε οποιοδήποτε όργανο, η ταμπλό χρησιμοποιείται μόνο για κιθάρα. Μια ταμπλέτα παρουσιάζεται ως εξής: 6 χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν το καθένα ένα σχοινί κιθάρας, στη συνέχεια, τα οποία αντιστοιχούν σε ένα κουτί. Οι επιτραπέζιες κιθάρες επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να παίξει σε οποιαδήποτε κιθάρα ! Γρήγορα κατανόηση και εύκολο να εκπροσωπηθεί, το tablature είναι ένα καλό εργαλείο υποκατάστασης για αρχάριους και αρχάριους κιθαρίστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη θεωρία της μουσικής. Υπάρχουν πολλά εύκολα κιθάρα και θα βρείτε αναγκαστικά αυτό της αγαπημένης σας μουσικής. Έτσι, αν έχετε τη δική σας κιθάρα, μπορείτε γρήγορα να βρείτε την εύκολη ταμπλό για να παίξετε την κιθάρα Happy Birthday ή μια άλλη εύκολη κιθάρα tablature για αρχάριους και αρχάριους.

Φοβάσαι για το πορτοφόλι σας ? Μείνε ήσυχος ! Υπάρχουν όλα τα είδη δωρεάν tablature κιθάρας για αρχάριους και δεν θα χρειαστεί να φάτε ζυμαρικά για ένα μήνα για να πάρετε μια εύκολη ταμπλό ενός κομματιού κιθάρας γνωστό ως Renaud. Αλλά πριν ψάξετε για την εύκολη επιλογή σας από το αγαπημένο σας κομμάτι κιθάρας, μην ξεχάσετε να ζεστάνετε καλά τα δάχτυλά σας γιατί αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε, αφού χορηγήσετε φυσικά το όργανο σας ! Τέλος, μόλις είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη ρουτίνα της εργασίας σας, τραπέζια, τι είναι για το τι είναι ? Επιλέγοντας τις επιτραπέζιες για να μάθετε πώς να παίζετε κιθάρα και όχι στη θεωρία της μουσικής είναι προτεραιότητα, αλλά και επικεντρώνοντας την ενέργειά σας στη χειρωνακτική τεχνική. Σήμερα, δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι που δεν αναπαράγεται σε tablature, το οποίο επιτρέπει σε οποιονδήποτε να παίζει, με ή χωρίς διαχωρισμό. Η ταμπλό είναι η γλώσσα των κιθαριστών που δεν θα μπορείτε να το κόψετε, αλλά το θετικό σημείο είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκολο !

Τέλος, είστε έτοιμοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την εκμάθηση της κιθάρας με καλά γνωστά μαθήματα τραγουδιού. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμη και αν είναι δυνατόν να μάθετε την κιθάρα στον εαυτό σας, είναι πάντα καλύτερο να είστε σε θέση να υπολογίζετε σε έναν επαγγελματία μουσικής ως δάσκαλος κιθάρας που θα ήταν προσεκτικός στις προσδοκίες σας, των μουσικών σας γούστων και παιδαγωγική που λειτουργεί καλύτερα μαζί σας. Εάν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε, γνωρίζετε ότι πρέπει να έχουμε τον καλύτερο δάσκαλο κιθάρας στον τομέα σας για να σας προσφέρουμε τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι επαγγελματίες μας προσλήψεων θα γνωρίζουν πώς να επιλέξουν τον ιδανικό δάσκαλο μουσικής για εσάς, σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης και τη διαθεσιμότητά σας. Σε αντίθεση με τα μαθήματα μουσικής στο Ωδείο ή τη Μουσική Σχολή, τα μαθήματα μουσικής στο σπίτι θα σας επιτρέψουν να διορθώσετε τις συνεδρίες σας σύμφωνα με το πρόγραμμά σας και ως εκ τούτου να απολαύσετε υποστήριξη μέσα στο μικρό σας κουκούλι, αποφεύγοντας σας πολύ κουραστικό ! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με έναν ή καθηγητή κιθάρας στο σπίτι, το επίπεδό σας θα είναι η καλύτερη συνεδρίαση σε συνεδρία εάν παίρνετε σοβαρά και τακτικά. Εάν ανησυχείτε για τον προϋπολογισμό σας και φοβηθείτε ότι δεν έχετε αρκετά χρήματα για να χρηματοδοτήσετε τη μαθητεία σας, γνωρίζετε ότι με μαθήματα μουσικής στο σπίτι, μπορείτε να επωφεληθείτε από την πίστωση φόρου 50% στο τέλος του έτους, πράγμα που θα σας επιτρέψει να πληρώσετε στην πραγματικότητα μόνο τα μισά των μαθημάτων ! Είναι μάλλον καλά νέα όχι ? Μην περιμένετε πια, επικοινωνήστε μαζί μας !

Εύκολο -To -παίξτε κομμάτια κιθάρας

Εύκολο -To -παίξτε κομμάτια κιθάρας

Ενημέρωση Dev: 03/27/23 1

Πρέπει να ξεκινήσετε μια μέρα ! Και είναι καλό σε αυτήν την ιδέα ότι θα δούμε μερικά εύκολα τραγούδια για να ξεκινήσουμε την κιθάρα. Μπορεί επίσης να εκπλαγείτε να σημειώσετε ότι τα τραγούδια που έχουμε επιλέξει δεν είναι άγνωστα στο τάγμα, το αντίθετο. Όπως τι, δεν πρέπει να σκάβετε απαραίτητα βαθύτερα από αυτό για να έχετε επιτυχία !


Ποια είναι αυτά τα εύκολα κομμάτια ?

Εύκολη λίστα τραγουδιών κιθάρας

Επέλεξα μερικά αρκετά εύκολα τραγούδια, θα δούμε πώς να τα παίξουμε και ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέχετε.
Τα τραγούδια θα είναι “έρχονται όπως είστε”, “Smoke on the Water”, “χτυπώντας την πόρτα των ουρανών” (η αρχική έκδοση του Bob Dylan, φυσικά) και “απαγορευμένα παιχνίδια” κάθε κομμάτι θα συνοδεύεται από μια tablature που θα σας δείξει Πώς παίζετε. Για να προχωρήσετε περαιτέρω στις εξηγήσεις και να εφαρμόσετε επίσης κάθε έναν από αυτούς τους τίτλους, μπορείτε να βρείτε ένα μάθημα ειδικά αφιερωμένο σε κάθε τραγούδι. Μπορείτε να ασκήσετε τις αναπαραγωγής και να ρωτήσετε τους δασκάλους σας όλες τις ερωτήσεις σας.

Θυμηθείτε ότι παρά το γεγονός ότι αυτά τα κομμάτια είναι απλά, πρέπει να επαναληφθούν αρκετά πριν τα εκτελέσετε τέλεια και πάνω απ ‘όλα: Αρχίζοντας να το τοποθετήσετε όλα αυτά στη θέση του.

Ας σταματήσουμε να συνομιλείτε και να δοκιμάσετε την εργασία. Πάμε !

Ελάτε όπως είστε: η εισαγωγή της κιθάρας κατ ‘εξοχήν

Θα ξεκινήσουμε με αυτό το διάσημο κομμάτι της Νιρβάνας. Και όταν μιλάω για μια εισαγωγή “Par Abutence”, απλά θέλω να υπογραμμίσω το γεγονός ότι περίπου το 99% των αρχάριων κιθαριστών έχουν τρίψει σε αυτή την εισαγωγή. Είναι ένα είδος υποχρεωτικού περάσματος στην αρχή της μάθησης. Εάν δεν γνωρίζετε το Nirvana, για να το θέσω απλά, είναι μια ομάδα των αρχών της δεκαετίας του ’90 με τον τραγουδιστή το τώρα διάσημο Kurt Cobain που πέθανε το 1994. Αυτή η ομάδα είχε επίσης το μεγάλο Dave Grohl στα τύμπανα που για την ομάδα Foo Fighters πήγε στο τραγούδι και την κιθάρα ! Μικρές λεπτομέρειες διασκέδασης, ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers: Flea, έπαιξε τη σάλπιγγα ζωντανά με τη Nirvana, απόδειξη στη στήριξη (προσέξτε να ζήσετε η προτεραιότητα του Nirvana δεν είναι ακρίβεια):

Τραγούδι TAB Εύκολη κιθάρα Ελάτε όπως είστε

Το Nirvana είναι μια ομάδα grunge (μουσικό κίνημα που προέρχεται από το Σιάτλ, αλλά που μπορεί να μοιάζει με μια εξέλιξη του punk (κατά προσέγγιση και να σχηματίζει). Αυτό το τραγούδι είναι σαφώς ένα από τα πιο γνωστά τους. Αν θέλετε να ανακαλύψετε άλλους, μπορώ να σας συμβουλεύω το πιο γνωστό: μυρωδιά σαν το Teen Spirit, Lithium, ALL SOCKIES, ME BRAPE, σε Bloom ή Polly. Τελευταία σημαντική λεπτομέρεια, στο επίπεδο συντονισμού. Στην έκδοση στούντιο του τραγουδιού, τους χορηγείται χαμηλότερος τόνος, δηλαδή (από το πιο σοβαρό έως το πιο οξύ σχοινί):
Ré sol do fa la ré
Όσον αφορά την περίπτωσή μας, και να μην πρέπει να αντιδράσω κιθάρα σημείων, θα το κάνουμε σε τυποποιημένο συντονισμό (το κομμάτι θα είναι επομένως υψηλότερος τόνος από το πρωτότυπο). Ρίξτε ήδη μια ματιά στην ταμπλό του τραγουδιού: οπότε πρέπει να κάνουμε ένα riff σε 2 μετρήσεις. Μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει ένα anacrouse (το riff αρχίζει στο τέλος ενός μέτρου, εδώ είναι στο τέλος του πρώτου μέτρου). Δεν υπάρχουν συμφωνίες και θα περιηγηθούμε μόνο στο σοβαρό σχοινί Mi και το σχοινί του. Για το δάχτυλο συμβουλεύω να παίξω το κουτί με το ευρετήριο και το πλαίσιο 2 με το μεσαίο δάχτυλο. Και για το δεξί χέρι, εναλλάσσουμε το χτύπημα και το ανατινάξε. Εάν είναι πολύ περίπλοκο, μπορείτε να παίξετε τα πάντα.

Εύκολο τραγούδι - Ελάτε όπως είστε

ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ…
Αν σας αρέσει αυτό το κομμάτι και θέλετε να έχετε περισσότερες πληροφορίες, κατεβάστε τις βαθμολογίες και την καρτέλα του τίτλου και ρωτήστε όλες τις ερωτήσεις σας στους δασκάλους, πηγαίνετε στο πλήρες έρχονται όπως κι εσείς κάνοντας κλικ στο κουμπί -Διαζόμενο:

Καπνός στο νερό: ο θρυλικός

Ένα άλλο διάσημο κομμάτι μιας λιγότερο διάσημης ομάδας: Deep Purple ! Το Deep Purple είναι μια ομάδα που σχηματίστηκε το 1968 και η οποία “εφευρέθηκε” το σκληρό βράχο. Ο πρώτος κιθαρίστας τους ήταν ο Ritchie Blackmore και είχαν την τιμή να έχουν ο Joe Satriani στη σειρά τους και σήμερα Steve Morse: Αυτοί οι όμορφοι άνθρωποι ! Είναι μια μεγάλη ομάδα της ροκ σκηνής, μια απαραίτητη. Το τραγούδι για το οποίο θα μιλήσουμε ονομάζεται καπνός στο νερό. Νομίζω ότι είναι το πιο γνωστό κομμάτι και το riff που θα δούμε είναι αναμφισβήτητα το πιο τραγουδιστή riff, βουητό και ερμηνεύεται σε αυτή τη γη. Ένα riff απίστευτης μελωδικής απλότητας, αλλά της ασύγκριτης απόδοσης ! Διαφορετικά, μπορείτε να βάλετε ένα αυτί επίσης στο αστέρι του αυτοκινητόδρομου, στον τσιγγάνικο φιλί ή στο hush. Για να μάθετε ένα όμορφο ανέκδοτο για το “γιατί το σχόλιο” αυτού του τίτλου, πηγαίνετε να δείτε την πλήρη πορεία καπνού στο νερό.

Καρτέλα του εύκολου κουπιού κιθάρας καπνού στο νερό

Τώρα ρίξτε μια ματιά στο tablature: Όλα θα παίξουν με τις χορδές Ré και Sol ταυτόχρονα. Στο επίπεδο του αριστερού χεριού θα συντρίψουμε (σπάσουν) τα δάχτυλα για να πιέσουμε τα 2 χορδές ταυτόχρονα, λίγο σαν το Little Barred. Ο δείκτης θα υποστηρίξει το πλαίσιο 3, το δακτυλιοειδές πλαίσιο 5. Για το δεύτερο μέτρο μπορούμε να κάνουμε είτε: το δακτύλιο δακτύλων 5 και το κουτί θεραπείας 6 ή το δακτυλιοειδές κουτί 6 και το μεσαίο ταιριάζει 5 κουτί 5. Για το δεξί χέρι, μπορείτε να γρατζετεί.
Για να σας βοηθήσουμε, εδώ είναι το βίντεο που δείχνει σαν να το παίζετε:

Εύκολο τραγούδι κιθάρας - καπνός στο νερό

Όσον αφορά το ρυθμό, μπορείτε είτε να το κάνετε κατά την ανάγνωση (όπως στη θεωρία της μουσικής) είτε να το κάνετε από το αυτί. Σας συμβουλεύω να το κάνετε από το αυτί επειδή δεν είναι τόσο περίπλοκο και εκτελείται εύκολα.
ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ…
Αν σας αρέσει αυτό το κομμάτι και θέλετε να έχετε περισσότερες πληροφορίες, κατεβάστε τις βαθμολογίες και την καρτέλα του τίτλου και ρωτήστε όλες τις ερωτήσεις σας στους δασκάλους, μεταβείτε στον καπνό στην πορεία νερού κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί:

Knockin ‘on Heaven’s Door: Το πρώτο πλήρες τραγούδι

Εύκολο τραγούδι κιθάρας - χτυπώντας την πόρτα των ουρανών

Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να παρουσιάσω αυτό το διάσημο τραγούδι, αλλά θα το κάνω σε περίπτωση που δεν το ξέρετε. Συντάχθηκε από τον Bob Dylan. Προσωπικά (και όπως πολλοί άνθρωποι νομίζω) ήξερα αυτό το κομμάτι από το πιο διάσημο από τις πολλές φορές: αυτό των όπλων n ‘τριαντάφυλλα. Σας συμβουλεύω έντονα να ακούσετε αυτήν την έκδοση και σε περίπτωση, ρίξτε μια ματιά (και αυτί) στα 2 σόλο που συνθέτουν η Slash, είναι κλασικά και δεν είναι τόσο περίπλοκα. Άλλοι καλλιτέχνες έχουν επίσης κάνει καλύμματα αυτού του τραγουδιού. Σκέφτομαι ιδιαίτερα τον Eric Clapton, Aerosmith, τον Απρίλιο Lavigne, Nick Cave … για να αναφέρουμε μερικά. Έλα, ας φτάσουμε στην καρδιά του θέματος ! Μπορεί να είναι (με WonderWall) έναν από τους πιο διαδεδομένους αρχάριους. Δεν είναι για τίποτα, στην πραγματικότητα, επιτρέπει να έχει ένα πλήρες πλέγμα συμφωνίας και ένα απλό ρυθμό, αλλά αρκετά γεμάτο. Όσον αφορά την αρμονία, επομένως το κομμάτι είναι αρκετά τυπικό: αποτελείται από 4 συμφωνίες και των οποίων οι στροφές έγκειται σε 4 μετρήσεις που θα επαναληφθούν σε βρόχο μέχρι το τέλος του τραγουδιού. Ας ρίξουμε μια ματιά στην ταμπλό: Όπως μπορείτε να δείτε, ο ρυθμός αλλάζει λίγο. Από την άλλη πλευρά είναι αρκετά ελεύθερο για την ερμηνεία, δηλαδή ότι μπορείτε εύκολα να το ανακτήσετε. Πρέπει απλώς να σέβεστε τη διάρκεια των συμφωνιών: το κύριο έδαφος και το κύριο ré τελευταίο 2 στάδια το καθένα και το M7 και το Madeur τα τελευταία 4 στάδια το καθένα (ένα πλήρες μέτρο).

Εδώ είναι το βίντεο:

Εύκολο τραγούδι κιθάρας - χτυπώντας την πόρτα


ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ…
Αν σας αρέσει αυτό το κομμάτι και θέλετε να έχετε περισσότερες πληροφορίες, κατεβάστε τις βαθμολογίες και την καρτέλα του τίτλου και ζητήστε όλες τις ερωτήσεις σας στους δασκάλους, μεταβείτε στη σελίδα του χτυπήματος στο μάθημα πόρτας του Heavens κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί:

Απαγορευμένα παιχνίδια: Το αγαπημένο των δασκάλων

Εύκολο να μάθετε τραγούδι - απαγορευμένα παιχνίδια

Και τέλος, ας τελειώσουμε σε ένα άλλο “κλασικό” για να ξεκινήσετε. Συχνά χρησιμοποιείται ως περίπτωση μελέτης για να μάθετε την κιθάρα, δικαίως, θα δείτε ότι είναι μια πολύ καλή εκκίνηση για να δακτυλογραφήσετε και γενικότερα, μια καλή άσκηση για να ξεπεράσετε τα δάχτυλά σας και να κερδίσετε την επιδεξιότητα. Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν είναι ένας περίπλοκος τίτλος, ο οποίος θα σας επιτρέψει επομένως να το χρησιμοποιήσετε επίσης για να λειτουργήσετε την ταχύτητά σας. Ότι τα πλεονεκτήματα που έχει αυτός ο τίτλος, δεν είναι ? Είναι επίσης Sophian που φροντίζει να σας διδάσκει σε αυτό το νέο μάθημα. Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το μάθημα και πάνω απ ‘όλα, μην διστάσετε να επιστρέψετε σε αυτό συχνά για να δοκιμάσετε το παιχνίδι σας και να δείτε την πρόοδο, είναι συχνά πολύ ανταμείβοντας. Εδώ είναι το διαμέρισμα: ο Sophian εξηγεί τα πάντα παρακάτω:

Δείτε το απαγορευμένο μάθημα παιχνιδιού

ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ… Και αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο μάθημα στο HGuitare, ρωτήστε τις ερωτήσεις σας στον δάσκαλο και κατεβάστε το πλήρες διαμέρισμα, πηγαίνετε κάνοντας κλικ παρακάτω:
ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ
Ήμασταν σε θέση να δούμε 4 τραγούδια αρκετά προσιτά για αρχάριους. Το κλειδί για κάθε οργανική πρακτική είναι απλά το έργο: Επαναλάβετε τα τραγούδια, διορθώστε τα ελαττώματα, επομένως είναι κρίσιμα αλλά ειλικρινείς σε σχέση. Επίσης, και είναι επίσης πολύ σημαντικό, πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε μέρος ανά μέρος. Κάθε ένα από τα μέρη του έπαιξε πολύ αργά. Επειδή όσο περισσότερο αφομοιώνετε και είστε τετράγωνοι στο παιχνίδι σας σε ένα τραγούδι αργά, τόσο περισσότερο ο εγκέφαλός σας θα έχει καταλάβει τους μηχανισμούς να υιοθετήσουν και θα είναι σε θέση να επιταχύνουν αποτελεσματικά αργότερα ! Καλή δουλειά και διασκεδάστε ! 😉 Συγγραφέας: Σοφιανός Και εσείς, ποιο εύκολο τραγούδι θα συνιστούσατε ή θέλετε να παίξετε ? Π.S: Αν θέλετε να μας βοηθήσετε, αγαπητοί Hguitarists, θα ήταν εξαιρετικά δροσερό να μοιραστείτε αυτό το άρθρο όσο το δυνατόν περισσότερο μέσω των κουμπιών κοινής χρήσης ακριβώς κάτω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 🙂 Αποθήκευση αποθήκευσης αποθήκευσης αποθήκευσης εγγραφής