Εδώ είναι η καλύτερη σειρά καναλιών της στιγμής – Tech Advisor, ποια είναι η καλύτερη σειρά για να δείτε στο κανάλι? Νουμεράμα

Ποια είναι η καλύτερη σειρά για να δείτε στο κανάλι  

Contents

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε μια επιλογή σε αυτή την τακτική ενημερωμένη συλλογή κλασικών, αναμεμειγμένη με πιο άγνωστα Nuggets, εδώ είναι ο οδηγός μας για την καλύτερη σειρά για να δείτε στο κανάλι+. Έχουμε επιλέξει 12 σειρές για όλα τα γούστα, ανάμεσα στο θρίλερ, το ρομαντισμό και τα χαμηλά πολιτικά χτυπήματα.

Η καλύτερη σειρά καναλιού+ (2023)

Marie Laure Calcar

Για σειρά όλων των ειδών, η κρυπτογραφημένη αλυσίδα παραμένει μια αναφορά, είναι περισσότερο με αποκλειστική πρόσβαση στη Disney+.

Μετά τις επιλογές μας για την καλύτερη σειρά Netflix, Amazon Prime Video, OCS, Hulu … αποφασίσαμε να το κάνουμε ένα ειδικό κανάλι+, ελπίζοντας ότι σας βοηθά να δείτε πιο καθαρά !

Η επιλογή μας είναι εκλεκτική και περιλαμβάνει σειρές διαθέσιμες στα πακέτα που αναφέρονται παρακάτω.

Canal+ Series σε streaming, χωρίς υποχρέωση

Για να παρακολουθήσετε σειρές στις συνδεδεμένες συσκευές σας, 100 % ψηφιακή, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πολλαπλών συνδρομών Canal+ όπως:

  • Η Canal+ Series (€ 6.99/μήνα) δίνει πρόσβαση στην πληθώρα των πρωτότυπων και διεθνών δημιουργιών (Django, Braquo, Hippocrates, Validé, ο πόλεμος των κόσμων κλπ.).
  • Με το Canal+Friends and Family (€ 49,99/μήνα) Λάβετε πλήρεις σειρές, Disney+, Apple TV+προγράμματα και αθλητικούς διαγωνισμούς. Είναι για 4 ταυτόχρονους χρήστες.
  • Η Canal+Cine Series (από € 34,99/μήνα) περιλαμβάνει Canal+, Netflix, Paramount+, Apple TV+, OCS, Disney+, κλπ., Αυτή η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα σε 2 συσκευές.

Canal+ Series από την τηλεόρασή σας, με δέσμευση

Για να παρακολουθήσετε τη σειρά στην τηλεόρασή σας, θα πρέπει να εγγραφείτε 24 μήνες στο Canal+ Cine Séries και επωφεληθείτε από 30 δωρεάν ημέρες.

Canal+ σε διάφορες οθόνες

Τα δύο πακέτα περιλαμβάνουν την εφαρμογή MyCanal, η οποία παρέχει πρόσβαση στο περιεχόμενο της αλυσίδας για διάφορα τερματικά (PC, tablet, smartphone).

Σημειώστε ότι, για να επωφεληθείτε από αυτό, πρέπει να επωφεληθείτε από συμβατό εξοπλισμό και σύνδεση υψηλής ταχύτητας.

Με αυτήν την επιλογή, μπορείτε να δείτε το θρυλικό γραφείο στο tablet σας και ένα άλλο μέλος της οικογένειας μπορεί να δει τον Ιπποκράτη στο smartphone του. Η λήψη της εφαρμογής στο Android ή το iOS σας είναι δωρεάν.

Παρακολουθήστε τη σειρά Canal+ από το εξωτερικό

Για τους συνδρομητές Canal+, σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε τα κανάλια σας από το εξωτερικό, και αυτό χάρη σε ένα VPN που πληρώνει (“ιδιωτικό εικονικό δίκτυο”) ή δωρεάν. Το τελευταίο σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τη γεωγραφική σας τοποθεσία.

Έτσι, μπορείτε να ισχυριστείτε ότι βρίσκεστε στη Γαλλία και να συνεχίσετε να κάνετε βραδιές σειράς ακόμη και μακριά από το σπίτι σας ! Συνιστούμε το NORDVPN.

Χωρίς περαιτέρω παραβίαση, εδώ είναι η επιλογή μας !

Η αλλαγή

Σειρά καναλιών συν

Η ιστορία αγάπης του Apollo (Bookist) και της Emma (Βιβλιοθηκονόμος) είναι ένα πραγματικό παραμύθι, μέχρι να εξαφανιστεί μυστηριωδώς ..

Το θέρετρο

Best Channel+ Series

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Μεξικό για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια γάμου τους, ένα ζευγάρι βρίσκει τον εαυτό του να εμπλέκεται στην περίεργη εξαφάνιση δύο νέων 15 χρόνια νωρίτερα. Αυτή η εισβολή θα τους αμφισβητήσει σοβαρά ..

Απειρος

Σειρές Infiniti Canal Plus

Η Άννα Ζαράθι είναι μια γαλλική υποτροφία, ο Issak Turgun είναι αστυνομικός του Καζακστάν, και οι δύο συνεργάζονται για να προσπαθήσουν να διασαφηνίσουν το θάνατο του καπετάνιου ISS.

1985

Canal+ Series

Στη δεκαετία του 1980, ο Marc, ο Franky και η αδελφή του Vicky έφτασαν στις Βρυξέλλες. Τα αγόρια θέλουν μια καριέρα στην χωροφυλακή, ενώ η Βίκυ μελετά το νόμο. Τα προοδευτικά ιδανικά αυτής της τελευταίας γυναίκας συχνά αντιτίθενται στις πιο συντηρητικές αρχές του Franky και του Marc. Όλα αλλάζουν όταν η χώρα βιώνει μια σειρά από αιματηρές ληστείες.

Αιμορραγία

Αιμορραγία

Με τη διερεύνηση ενός αυτοκινήτου που σχεδιάστηκε σε μια λίμνη στη Βόρεια Ιρλανδία, ο επιθεωρητής Tom Brannick, χήρος και πατέρας του Little Lizzy, κάνει τη σύνδεση με μια προσωπική υπόθεση, αφού ταξινομείται.

Μια κρύα περίπτωση που θα τον κάνει να επιστρέψει σε ένα οδυνηρό παρελθόν.

Συμμορίες του Λονδίνου

Canal Serie+

Μετά τη δολοφονία του επικεφαλής του Finn Wallace Mafia, οι συμμορίες συμμετέχουν σε έναν αγώνα θανάτου για να αναλάβουν τον έλεγχο του υπόγειου Λονδίνου.

Rogue Heroes

Rogue Heroes

Νοσηλευθεί μετά από μια άσκηση κατάρτισης που πήγε στραβά, ο David Stirling, πιστεύει ότι οι παραδοσιακές μονάδες Commando δεν λειτουργούν. Στη συνέχεια ανέπτυξε ένα ριζοσπαστικό σχέδιο που έρχεται σε αντίθεση με όλους τους κανόνες του σύγχρονου πολέμου.

Κάνει τα πάντα για να αποκτήσει εξουσιοδότηση για να προσλάβει τους σκληρότερους, τολμηρούς και λαμπρούς στρατιώτες για να δημιουργήσει μια μικρή μυστική μονάδα ..

Εγκυρος

Εγκυρος

Ο Clément, γνωστός και ως Apache, είναι ένας νέος ταλαντούχος ράπερ. Υποστηρίζεται από τους πιο πιστούς φίλους του, βλέπει τον εαυτό του έγκυρος Με ένα εικονίδιο στην κοινότητα, η συνεργασία των 2 καλλιτεχνών παίρνει γρήγορα τη στροφή μιας επικίνδυνης αντιπαλότητας.

Αντιπρόεδρος του Τόκιο

Αντιπρόεδρος του Τόκιο

Τόκιο, τη δεκαετία του 1990, ο Jake Adelstein ένας Αμερικανός δημοσιογράφος κατάφερε να προσληφθεί σε μια μεγάλη καθημερινή ζωή. Υπεύθυνος για διάφορα γεγονότα, θέτει σε κίνδυνο με το να είναι και ο συνομιλητής των Yakuzas και ένας πληροφοριοδότης για την αστυνομία.

Ο Adelstein διασχίζει επίσης τη Samantha, έναν Αμερικανό ομογενή που εργάζεται ως οικοδέσποινα στο Kabukichō District Club, καθώς και ο Sato, ένα Yakuza ..

Τι κάνουμε στις σκιές

Τι κάνουμε στις σκιές

Συμμετάσχετε στο βαμπίρ και στον τρελό συγκάτοικο που αποτελείται από Nandor, Laszlo, Nadja και Guillermo. Αυτοί οι βρικόλακες που ζουν μαζί για πάνω από εκατό χρόνια, στο Staten Island, ανακαλούνται να παραγγείλουν από τον πρώην κύριο τους. Οι τελευταίοι τους χρεώνουν ότι είναι υπεύθυνοι για την κατάκτηση του Νέου Κόσμου.

Αυτή η σειρά ακολουθεί την ταινία του ίδιου ονόματος (Vampires in Complete Privacy for the French Version) σε σκηνοθεσία Taika Waititi (αγόρι, επιδιώκοντας τον Ricky Baker, Jojo Rabbit …).

Περιβραχιόνιο

Περιβραχιόνιο

Σας αρέσει το αγγλικό χιούμορ ? Έτσι θα σερβίρετε με Brassic !
Ο Vinnie, που πάσχει από μια διπολική διαταραχή, και ο Dylan είναι πολύ μακροχρόνιοι φίλοι που τίποτα δεν μπορεί να χωριστεί. Αλλά, χωρίς να υπολογίζει ότι η φίλη του Dylan, κουρασμένος από τη ζωή της, αποφασίζει να φύγει από την πόλη.

Τώρα αντιμετωπίζει ένα δίλημμα: ακολουθήστε ή μείνετε με την ομάδα φίλων του με την οποία έκανε τα 400 βολές ?

Μια κωμωδία με φόντο κοινωνικής ατυχίας που μας θυμίζει ξεδιάντροπο.

Κίτρινο

Κίτρινο

Είκοσι πέντε χρόνια έχουν περάσει από τη συντριβή ενός αεροπλάνου σε μια άγρια ​​περιοχή, μεταφέροντας νεαρά κορίτσια γυμνασίου από μια ομάδα ποδοσφαίρου.

Οι επιζώντες, που είχαν βυθιστεί στην αγριότητα, έχουν ξαναχτιστεί από τότε. Ωστόσο, αυτό το τραγικό και φρικτό παρελθόν δεν τους άφησε ποτέ πραγματικά, αφού επανεμφανίζεται σε κάθε στιγμή της ζωής τους ..

Ιπποκράτης

Ιπποκράτης

Με τη σειρά Hippocrates εισέρχεστε στον κόσμο του νοσοκομείου. Θα ακολουθήσετε 3 ασκούμενους χωρίς εμπειρία και 1 ιατρικός εξεταστής, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ξαφνικής καραντίνας των τίτλων γιατρών, βρίσκονται υπεύθυνοι για μια ολόκληρη υπηρεσία και τους ασθενείς του.

Θα καταφέρουν να εργαστούν σε μια ομάδα και να κάνουν ιατρικές αποφάσεις χωρίς επίβλεψη ?

Σκιά

Σκιά

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Max McLaughlin, Αμερικανός αστυνομικός, έφτασε στο Βερολίνο-Ouest για να βοηθήσει τη δημιουργία αστυνομικής δύναμης.

Παίρνει αυτή την ευκαιρία για να αναζητήσει τον Moritz, τον αδελφό του.

Ο ανταποκριτής

Η σειρά Steponder

Ο αστυνομικός Chris Carson αναγκάζεται να τεθεί στην υπηρεσία ενός σημαντικού αντιπροσώπου για να διευθετήσει το χρέος του και να βοηθήσει τον Casey. Κάνοντας αυτό, παίρνει μεγάλους κινδύνους, για τον εαυτό του και για την καριέρα του. Για να μην αναφέρουμε ότι η Ρέιτσελ τον χρειάζεται … αυτές οι επιλογές που είναι δύσκολο να ληφθούν θα είναι τόσο βαρύ με συνέπειες

Δισεκατομμύρια

Δισεκατομμύρια

Ο κόσμος της χρηματοδότησης είναι μολυσμένος με καρχαρίες. Ο Chuck Rhoades, Ομοσπονδιακός Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των πλούσιων διαχειριστών του Ταμείου Επενδύσεων. Ο Bane του είναι ο τολμηρός Bobby Axelrod.

Οι δύο άνδρες θα χρησιμοποιήσουν απολύτως όλα τα μέσα για να συντρίψουν ο ένας τον άλλον.

Συνιστώμενα άρθρα:

  • Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu από τη Γαλλία ?
  • Πώς να παρακολουθήσετε το κανάλι κριτηρίου από τη Γαλλία ?
  • Η καλύτερη σειρά στο Hulu

Ποια είναι η καλύτερη σειρά για να δείτε στο κανάλι+ ?

Η παραγωγή της εποχής 3 του Yellowjackets βρίσκεται επί του παρόντος σε στάση // Πηγή: Showtime

Ο κατάλογος Canal+ είναι ένα ορυχείο χρυσού για τους λάτρεις των ταινιών, αλλά και για τους λάτρεις της σειράς. Εδώ είναι 12 που αξίζουν σε μεγάλο βαθμό την προσοχή σας.

Στην εποχή του Αιχμή τηλεόραση, Η επιλογή της επόμενης σειράς σας μπορεί να αποδειχθεί πραγματικός πονοκέφαλος. Ειδικά επειδή ο αριθμός των διαφορετικών πλατφορμών SVOD αρχίζει σοβαρά να ζαλίζει. Στη μέση αυτής της τεράστιας προσφοράς, είναι προφανώς κανάλι+. Η πλατφόρμα, πολύ δημιουργική στη γαλλική σειρά, προσφέρει επίσης έναν τεράστιο κατάλογο διεθνών παραγωγών.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε μια επιλογή σε αυτή την τακτική ενημερωμένη συλλογή κλασικών, αναμεμειγμένη με πιο άγνωστα Nuggets, εδώ είναι ο οδηγός μας για την καλύτερη σειρά για να δείτε στο κανάλι+. Έχουμε επιλέξει 12 σειρές για όλα τα γούστα, ανάμεσα στο θρίλερ, το ρομαντισμό και τα χαμηλά πολιτικά χτυπήματα.

Και αν έχετε εγγραφεί σε άλλες πλατφόρμες, σας συμβουλεύουμε επίσης να συμβουλευτείτε τους οδηγούς μας από την καλύτερη σειρά για να παρακολουθήσετε το Netflix ή τη Disney+.

Τι σειρά δεν πρέπει να χάσετε στο κανάλι+ ?

Κίτρινο, Η μικρή αδερφή του Χαμένος Και Δίδυμες κορυφές

Ένα αεροπορικό δυστύχημα στη μέση του πουθενά, μια φυλή εφηβικών κοριτσιών με βραστικές ορμόνες, χαλί κανιβαλιάς στις σκιές και τα μυστικά πάντα καλά διατηρούνται 25 χρόνια αργότερα: Καλώς ήλθατε Κίτρινο, Ο νέος εφιάλτης σας. Παράλογο μείγμα μεταξύ Χαμένος, Βερόνικα Άρη, Δίδυμες κορυφές, Και Σκοτάδι, Αυτό Έφηβος δράμα έκανε ένα χτύπημα όταν μεταδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, στα τέλη του 2021. Και για καλό λόγο, Κίτρινο είναι μια μη ταξινομήσιμη σειρά, εκτός από όλα τα κουτιά.

Η αφήγηση επιδιώκει να μας χάσει ανά πάσα στιγμή, λέγοντας παράλληλα την ιστορία μιας εφηβικής ομάδας ποδοσφαίρου που συντρίβεται το 1996 και η μοίρα ορισμένων επιζώντων, δύο δεκαετίες αργότερα. Προετοιμαστείτε να είστε τόσο συγκεχυμένοι όσο ηρωίδες άσχημος αυτής της μυθοπλασίας εμπνευσμένο από Η Αυτού Μεγαλειότητα του Mouches, από τον William Golding, έκδοση δύναμη γυναικών.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Μαύρος βαρόνος, Το αμείλικτο πολιτικό χρονικό

Εάν η σειρά για την πολιτική συμπληρώνει την αμερικανική τηλεόραση, Η Δυτική Πτέρυγα έχω Σκάνδαλο, Οι Γάλλοι συγγραφείς παρέμειναν πιο προσεκτικοί για την ιδέα της επίθεσης των υποθέσεων του κράτους. Όλα άλλαξαν το 2016, με τη θρυμματισμένη είσοδο Μαύρος βαρόνος Στη μικρή οθόνη. Η σειρά περιλαμβάνει τον ανελέητο Philippe Rickwaert, Αναπληρωτή Δήμαρχο του Βορρά, στην προσπάθειά του για πολιτική ανάβαση. Όπως είναι αφόρητο όσο είναι λαμπρό, αυτός ο πολιτικός χρησιμοποιεί πολλαπλές χορδές στη διάθεσή του για να επιτύχει τα άκρα του και δεν σταματάει σε τίποτα για να ανεβαίνει στα βήματα της εξουσίας. Kad Merad (Αλογέουλος) υπερέχει σε αυτόν τον αξέχαστο δραματικό ρόλο, σχεδόν προσαρμοσμένο -κατασκευασμένο για αυτόν τον παραγωγικό ηθοποιό.

Όσον αφορά τους δημιουργούς της σειράς, τον Eric Benzekri και τον Jean-Baptiste Delafon, εκτελούν ένα πραγματικό έργο του Goldsmith σε όλα τα επίπεδα: η χύτευση είναι ιδιαίτερα καλά επιλεγμένη, οι καταστάσεις εμπνέονται από τα πραγματικά γεγονότα και οι διάλογοι είναι νόστιμοι. Τις τρεις εποχές του Μαύρος βαρόνος Παραδόξως αντηχεί με το σημερινό πολιτικό μας πλαίσιο, επιτρέποντας μια ζαλιστική και άνευ προηγουμένου άβυσσο. Τόσο πολύ, ώστε το Canal+ να δώσει τελικά μια τέταρτη σεζόν σε αυτή την τρομερή κατάδυση στα μυστήρια του élysée, αλλά ακυρώθηκε το 2020.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Στρωτός, Η ζωντανή γιορτή LGBTQIA+

Του Χαρά έχω αμερικανική ιστορία τρόμου Περνώντας από Τσίμπημα, Ο Ryan Murphy είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς δημιουργούς σειράς τα τελευταία χρόνια. Αλλά το 2018, ανέπτυξε το αριστούργημα της καριέρας του: το εξαιρετικό Στρωτός. Βρίσκεται στην καρδιά της δεκαετίας του 1980, στον κόσμο Κουλτούρα με μπάλα και φουντζαλία, Ένα στυλ χορού εμπνευσμένο από τις εκθέσεις μόδας, η σειρά ακολουθεί ιδιαίτερα τον χαρακτήρα της Blanca Rodriguez. Στη Νέα Υόρκη, αυτή η νεαρή γυναίκα τρανσέξουαλ παίρνει κάτω από την πτέρυγα της πολλά άλλα μέλη της κοινότητας LGBTQIA+, συχνά περιθωριοποιημένα, ενώ το AIDS αρχίζει να προκαλεί όλεθρο.

Με το φανταχτερό cast του (με επικεφαλής τον MJ Rodriguez, απονεμήθηκε χρυσές σφαίρες το 2022), τα αρχικά του intrigues και πάνω απ ‘όλα την ισχυρή και ποικιλόμορφη εκπροσώπησή του, Στρωτός γρήγορα επιβάλλεται ως αναφορά, μεταξύ δράματος και κωμωδίας. Μην χάσετε αυτό το ζωντανό Ode σε τρεις εποχές, τα αφρώδη κοστούμια, το πιασάρικο soundtrack και τα αντίγραφα γίνονται λατρεία.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Κλήσεις, Περιέργεια με ψυχρούς τόνους

Συγκίνηση αναζητούντες, βρίσκεστε στο σωστό μέρος ! Δημιουργήθηκε από τον Timothée Hochet το 2017, αυτό το αισθητηριακό UFO αξίζει σε μεγάλο βαθμό την παράκαμψη. Κλήσεις είναι μια σειρά από ηχογραφήσεις ακουστικών που σχετίζονται με ατομικά και ανεξήγητα ατομικά και συλλογικά φαινόμενα, τα οποία συνέβησαν στον 21ο αιώνα: ένας κλόουν δολοφόνος, ένα αεροπλάνο στη μέση μιας σύγκρουσης, μια μυστηριώδης υποβρύχια σπηλιά … προετοιμαστείτε να ανατροφοδοτήσετε Κλήσεις, του οποίου η ιδιαιτερότητα είναι να στοιχηματίσετε τα πάντα στον ήχο. Μόνο τα ονόματα των πρωταγωνιστών, τα λόγια τους και μερικά χρώματα εμφανίζονται στην οθόνη, αναγκάζοντας τον θεατή να εστιάσει όλη του την προσοχή στην ακρόαση.

Θα αναγνωρίσετε κυρίως τις φωνές του Kyan Khojandi (Σύντομος) ή ramzy bedia (Ο φακός), σε τρομακτικούς, συντριπτικούς ή βαθιά αξέχαστες λογαριασμούς. Αυτή η περιέργεια σε τρεις εποχές σηματοδότησε τη γαλλική παραγωγή όταν απελευθερώθηκε και έχει αποτελέσει αντικείμενο αμερικανικής προσαρμογής από την Apple TV+. Κλήσεις είναι ένα μικρό nugget, λεπτό γραμμένο και ερμηνευμένο ότι θα ήταν λάθος να χάσετε.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Το θρυλικό γραφείο, Το γαλλικό έπος Spy

Ήταν αναμφισβήτητα η σειρά που επιταχύνει τη γαλλική παραγωγή: Το θρυλικό γραφείο έχει επιστρέψει τα γράμματα ευγένειας της σε εξαγωνική μυθοπλασία στη μικρή οθόνη, με τους πολύπλοκους χαρακτήρες και την ποιοτική γραφή της. Μέσα από τις περιπέτειες του Malotru, ένας πράκτορας πληροφοριών μόλις επέστρεψε από μια αποστολή στη Συρία και που αγωνίζεται να συνεχίσει την πραγματική του ζωή, η σειρά διερευνά την κάτω πλευρά ενός σχετικά άγνωστου συστήματος, δίνοντας υπερηφάνεια για την ψυχολογία των πρωταγωνιστών του.

Μια δύσκολη ισορροπία για να βρεθεί, αλλά που λειτουργεί υπέροχα χάρη στην αλχημεία της χύτευσης, που αποτελείται ειδικότερα από τον Mathieu Kassovitz (Εχθρα), Florence-Loiret Caille (Επισκέπτες) και η Sara Giraudeau (Μικρός αγρότοςΟυσία. Το θρυλικό γραφείο επιτυγχάνει το Tour de Force για να βυθιστεί στο σκοτεινό περιβάλλον του DGSE (Γενική Διεύθυνση Εξωτερικής Ασφάλειας), χωρίς ποτέ να χαθεί στο δρόμο. Προτείνετε σε όλους τους λάτρεις της δράσης και της γεωπολιτικής ίντριγκας σε πέντε εποχές.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Τη νύχτα που ξύπνησε ο Laurier Gaudreault, Το κύριο εγκεφαλικό επεισόδιο του Xavier Dolan

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, ο σκηνοθέτης του Κεμπέκ έχει διασκεδάσει στον κόσμο της έβδομης τέχνης, προσφέροντας ταινίες ως ποικίλες ως Μόνο το τέλος του κόσμου, μαμά Ή Laurence ούτως ή άλλως. Αλλά ο Xavier Dolan βρήκε τώρα τα καλύτερα μέσα ενημέρωσης για να απομακρυνθεί και να απομακρυνθεί από τον κόσμο του κινηματογράφου για κάποιο χρονικό διάστημα, με Τη νύχτα που ξύπνησε ο Laurier Gaudreault. Με αυτό το θρίλερ, ο σκηνοθέτης βρίσκει την εμμονή του για τους χαρακτήρες που επιστρέφουν στις πατρίδες τους αφού εγκατέλειψαν τους αγαπημένους τους για πολύ καιρό.

Η σειρά του Canal+ ακολουθεί την επιστροφή του Mireille στην πόλη όπου μεγάλωσε, με την ευκαιρία του θανάτου της μητέρας της. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ξεδιπλώσει τις πολύπλοκες σχέσεις της με τα τρία αδέλφια της, ενώ σιωπά βαριά οικογενειακά μυστικά. Οπτικά λαμπρή και σεναριογράφηση, Τη νύχτα που ξύπνησε ο Laurier Gaudreault είναι απλά η καλύτερη δημιουργία του Xavier Dolan, όπως σας είπαμε ήδη όταν βγαίνει.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Αστεροειδής, Ρομαντική κωμωδία νιώθω καλά

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Τζέσι ξοδεύει μια τέλεια και απροσδόκητη νύχτα με τον Τομ. Αλλά, όλα γίνονται περίπλοκα όταν καταλαβαίνει ότι είναι ένα αστέρι ταινιών, ήδη σε μια σχέση .. Αστεροειδής είναι μια ρομαντική κωμωδία, η οποία χρησιμοποιεί παραδοσιακά κλισέ του είδους με κακόβουλα, για να στρίψει καλύτερα το λαιμό τους χάρη σε ένα πικρό χιούμορ. Ο Rose Matefao, δημιουργός και κύριος ηθοποιός της σειράς, προσφέρει μια γραφή τεράστιας απόδοσης, ενώ ενσωματώνει την Jessie με μεγάλη ειλικρίνεια.

Οι δύο κύριοι χαρακτήρες της σειράς είναι αστείο και νευρωτικό ταυτόχρονα, επιτρέποντας την άμεση ταυτοποίηση με τη ρομαντική ιστορία τους, αλλά προφανώς κουτί. Και αν το επιθυμείτε, μπορείτε ακόμη και να ολοκληρώσετε το δικό σας Παρακολούθηση ερωτευμένος με Διαπεραστικός, κωμωδία νιώθω καλά και μοντέρνα γύρω από το Grossoophobia και την αυτο -αποδοχή, επίσης διαθέσιμη στο κανάλι+.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Σκοτώνοντας την Εύα, Η μονομαχία στην κορυφή

Mix Phoebe Waller-Bridge, ο σχεδιαστής και η ηθοποιός της σειράς Σάκκος ψύλλων, Οι ηθοποιοί Sandra Oh (Ανατομία του Gray) και Jodie Comer (Η τελευταία μονομαχία), καθώς και ένα τέλεια δεμένο οικόπεδο και θα πάρετε ένα από τα περισσότερα άσχημος της τελευταίας δεκαετίας. Σκοτώνοντας την Εύα είναι μια νόστιμη βόμβα καθυστέρησης, αναμειγνύοντας τη γυναικεία επιθυμία, την εκπληκτική έρευνα και τα φεμινιστικά κωμικά στοιχεία. Η σειρά κατοικεί στο παιχνίδι μακάβης της γάτας και το ποντίκι μεταξύ της Eve Polastri, ενός πράκτορα του Mi-5 και του Villanelle, ενός σειριακού δολοφόνου.

Αυτό το απροσδόκητο θρίλερ ανανεώνει πλήρως τις φαντασιώσεις κατάσκοπος, αναδιπλώνοντας όλες τις κάρτες του είδους και του αγγλικού χιούμορ αν είναι εικονικό τόσο εικονικό. Τις τέσσερις εποχές του Σκοτώνοντας την Εύα είναι ωστόσο άνιση, αλλά εξακολουθούν να επωφελούνται από μια ερμηνεία υψηλής ποιότητας και ένα αναζωογονητικό σενάριο. Μην χάσετε.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

UFO (ες), Γαλλική επιστημονική φαντασία (ναι, ναι)

Το 2012, δύο χρόνια πριν Τα υπόλοιπα, Ο Fabrice Gobert φαντάστηκε την επιστροφή στη ζωή πολλών ανθρώπων που έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια, σε μια μικρή ορεινή πόλη. Φαντάσματα είχε επισημάνει το χρόνο του, καθιστώντας μια από τις πρώτες σειρές French-Fiction-Fiction (επίσης διαθέσιμη στο Canal+).

Σχεδόν δέκα χρόνια αργότερα, το Whimsical UFO (ες) φαίνεται να αναλαμβάνει, παρέχοντας τους κωμικούς φωτισμού στο είδος. Στη δεκαετία του 1970, ο Didier Mathure, λαμπρός μηχανικός διαστημικού, αλυσιδωμένος προβλήματα. Ο πυραύλος για τον οποίο είναι υπεύθυνος έχει μόλις εξερράγη σε πλήρη πτήση και επομένως μεταφέρεται στον Gepan, έναν οργανισμό που είναι υπεύθυνος για τη μελέτη του UFOS. Σε αυτή τη Wacky Series, ο Melvil Poupaud εκπλήσσει σε έναν αδέσποτο και στριμμένο ρόλο. Σε δύο εποχές, UFO (ες) κατάφερε να επιβάλει το ιδιαίτερο στυλ του, ενώ αποδεικνύοντας ότι η εξαγωνική επιστημονική φαντασία δεν ήταν νεκρή. Μια Tour de Force, η οποία δεν θα απευθύνεται σαφώς σε όλους, αλλά που θα πρέπει τουλάχιστον να ενδιαφέρει μερικά.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Χρόνια και χρόνια, Τρομακτική δυστοπία

Είμαστε το 2019. Η Μεγάλη Βρετανία μόλις έκανε ένα σκληρό Brexit, το οποίο θα τροποποιήσει ένα ολόκληρο πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο. Ταυτόχρονα, η ριζοσπαστικότητα της ακραίας δεξιάς είναι απαραίτητη στις εκλογικές κουτιά, με την υποψηφιότητα του Vivienne Rook, ένα μίγμα πάγου μεταξύ Donald Trump και Marine Le Pen. Η κατάσταση σας θυμίζει κάτι ? Αυτό είναι φυσιολογικό: Καλώς ήλθατε Χρόνια και χρόνια, Δυστοπία των οποίων ο ρεαλισμός και η αίσθηση του χρονοδιαγράμματος έχουν ήδη επισημάνει εκατοντάδες θεατές.

Η σειρά έχει ένα πρώτο μέγεθος μεγέθους: Δημιουργήθηκε από τον Russell T Davies, τον καταπληκτικό σεναριογράφο του Γιατρός ποιος ή μετακίνηση Είναι αμαρτία, να μην χάσετε στο κανάλι+. Αυτό το τρομακτικό παράθυρο για το μέλλον προτείνει να ακολουθήσετε την καθημερινή ζωή της οικογένειας Lyons, που αντιμετωπίζει ένα ασταθές οικονομικό και οικολογικό κλίμα, αλλά και με νέες τεχνολογίες. Το αποτέλεσμα ? Μια μοναδική εποχή σοκ με 6 επεισόδια, τα οποία θα σας δώσουν το στόμα της τρομοκρατίας ή της θλίψης μπροστά από την οθόνη σας αρκετές φορές, αναπτύσσοντας μια γκαλερί χαρακτήρων μεγάλης ποικιλομορφίας (συμπεριλαμβανομένης της υπέροχης ηθοποιού με ειδικές ανάγκες Ruth Madeley). Αυτό ονομάζεται bingo.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Τι κάνουμε στις σκιές Ή Creek του Schitt, Η αδύνατη μονομαχία των κωμωδιών

Δύσκολο να επιλέξουμε μεταξύ αυτών των μεγάλων θεραπειών από το γέλιο, οπότε αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τα δύο σε εσάς. Στα αριστερά μας στο δαχτυλίδι, ένα από τα πιο αστεία παρωδία ντοκιμαντέρ στη μικρή οθόνη, γύρω από μια κολέγια της Νέας Υόρκης. Αλλά αυτά Οι φιλοι Οι σύγχρονοι χρόνοι είναι στην πραγματικότητα τρεις βρικόλακες ηλικίας αρκετούς αιώνες και … ένας άνθρωπος. Θα πέσετε αναγκαστικά κάτω από το ξόρκι των Nandor, Laszlo, Nadja και Guillermo, εντελώς σκαρφαλωμένοι χαρακτήρες, αλλά πάνω απ ‘όλα ξεκαρδισμένοι. Τι κάνουμε στις σκιές είναι μια κωμωδία δαγκώματος, με σύντομα επεισόδια και τέσσερις εποχές τόσο ενοχλητικές όσο είναι απίθανο.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Στα δεξιά μας, η έκπληξη επιτυχία της τελετής Golden Globes το 2021, η οποία κέρδισε τα πάντα στην πορεία της: Creek του Schitt. Μάλλον άγνωστο στη Γαλλία μέχρι τη βροχή των βραβείων, η σειρά μεταδόθηκε τελικά με το κανάλι+. Η ροζ οικογένεια βόλτα κυριολεκτικά χρυσό για δεκαετίες. Όταν ξαφνικά καταστρέφονται, τα τέσσερα μέλη αυτών των τρελών αδελφών αποφασίζουν να ανοικοδομήσουν τον εαυτό τους στη μικρή πόλη του Schitt’s Creek, την οποία είχαν αγοράσει πριν από χρόνια, με βάση ένα αστείο. Ένα σοκ από ξεκαρδιστικούς πολιτισμούς, που εξυπηρετούνται από πρωταγωνιστές, όλοι πιο φραγμένοι από το άλλο.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Τι ρολόι ταινιών στο κανάλι+ σε αυτό στιγμή ?

Αναζητάτε περισσότερο ταινίες μεγάλου μήκους, διαθέσιμες στο κρυπτογραφημένο κανάλι ? Σε αυτή την περίπτωση, δείτε την επιλογή μας από τις καλύτερες ταινίες για να δείτε στο κανάλι+.

Πηγή: συναρμολόγηση numerama

Τι γίνεται η υπηρεσία του SVOD για εσάς ? Netflix, Disney+, Canal+, OCS: Η σύγκριση 2023 των προσφορών SVOD στη Γαλλία ανακαλύψτε τον συγκριτή μας

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας