Πληρωμή σε 4 φορές – CDISCONT, FLOA 4X: Η λύση πληρωμής μας σε 4 φορές | Όχθη Floa

FLOA 4X: Η λύση πληρωμής μας σε 4 φορές χωρίς κόστος

Το FLOA 4X είναι μια βελτιστοποιημένη λύση πληρωμής για τους εμπόρους και τους αγοραστές. Χάρη στη μακρά εμπειρία του στον τομέα της πίστωσης και στις λύσεις χρηματοδότησης του κλειδιού με το χέρι, η FLOA έχει δημιουργήσει συνεργασίες με πολλές μάρκες από όλους τους τομείς της δραστηριότητας (τουρισμού, αυτό, ηλεκτρονικό εμπόριο, κοσμήματα, μεγάλη διανομή κ.λπ.Ουσία.

Πληρωμή σε 4 φορές

Κατά τη στιγμή της πληρωμής, το CDISCONT προσφέρει πληρωμή σε 4 φορές. Φέρτε τη συνήθη τραπεζική σας κάρτα και εισαγάγετε τα τραπεζικά σας στοιχεία.

Η αφαίρεση των προθεσμιών σας στην τραπεζική σας κάρτα διαιρείται έτσι:

1η προθεσμία: Η ημέρα της παραγγελίας σας

2η προθεσμία: Την 30η ημέρα μετά την παραγγελία

3η προθεσμία: Την 60η ημέρα της παραγγελίας

4η προθεσμία: Την 90η ημέρα της παραγγελίας

Δεν πρέπει να ολοκληρωθεί η φόρμα, καμία καταχώρηση νευρώσεως ή αριθμός εγγράφου ταυτότητας !

Μακάρι τον προϋπολογισμό σας και επιστρέφετε τις αγορές σας για σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε περίπτωση συνολικής ή μερικής ακύρωσης παραγγελίας, αυτόματα επιστρέφετε μηνιαίες πληρωμές που έχουν ήδη οριστεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Το μέγιστο ποσό των εφαρμοστέων αμελητέων δαπανών θα είναι 2,40% του συνολικού ποσού της παραγγελίας που καταβάλλεται σε 4 φορές.

Δείτε τις προϋποθέσεις στις 05/01/2023

Νομική ειδοποίηση

Αυτή η διαφήμιση διαδίδεται εξ ονόματος του CDISCONT, το οποίο λειτουργεί ως αποκλειστικός ενδιάμεσος σε τραπεζικές εργασίες και στην υπηρεσία πληρωμής της FLOA Bank και παρέχει βοήθεια στην υλοποίηση των καταναλωτικών πιστωτικών εργασιών χωρίς να ενεργεί ως δανειστής. CDISCONT – SA σε πρωτεύουσα 6.642.912.€ 78 – Έδρα: 120-126 Quai de Bacalan 33000 Bordeaux – RCS Bordeaux 424 059 822 Orias N ° 13001927 Τράπεζα Καζίνο Οικονομικός Εταίρος του CDISCONT: FLOA, SA με κεφάλαιο 55 136.600 € – Κτίριο G7, 71 Rue Lucien 33000 BODEAUX – RCS Bordeaux 434 130 423 ORIAS N °: 07 028 160 (www.Orias.F). Εταιρεία που υπόκειται στον έλεγχο της Αρχής Προληπτικής Ελέγχου και Ψήφισης, (ACPR) 4 Place De Budapest, CS 92459, 75436 Paris Cedex 09.

*Δείτε τις συνθήκες της προσφοράς CDISCONT κατά βούληση εδώ
(#) Δείτε τους όρους πληρωμής σε 4 φορές στο άρθρο 4 των γενικών μας όρων πώλησης. Υπόκειται σε αποδοχή της CDISCONT ή της FLOA BANK
(1) Στην ηπειρωτική Γαλλία, δείτε τις συνθήκες εδώ ή στη σελίδα “Λειτουργίες και έξοδα παράδοσης” προσβάσιμα στους πρόποδες της σελίδας
(2) Νομική εγγύηση συμμόρφωσης από την οποία επωφελείται από τα άρθρα L 217-3 και μετά τον κωδικό καταναλωτών
(3) Κατά την εφαρμογή του δικαιώματος απόσυρσης που επωφελείται από το άρθρο l. 221-18 του κώδικα καταναλωτών.
Τιμή σύγκρισης: Τιμή που συνιστά η μάρκα – Η μέση τιμή του κατασκευαστή / μέση τιμή που βρέθηκε στην αγορά / μέση τιμή που παρατηρείται σε μια επιλογή έως και 37 τοποθεσιών / τιμής σύγκρισης που παρέχεται από τον πωλητή της αγοράς. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το φύλλο προϊόντων.

FLOA 4X: Η λύση πληρωμής μας σε 4 φορές χωρίς κόστος

Η πληρωμή σε 4 φορές δωρεάν είναι μια ευκολία πληρωμής που αναγνωρίζονται από τους αγοραστές. Εύκολο στη δημιουργία μιας επιχείρησης ή σε έναν ιστότοπο πωλήσεων στο διαδίκτυο, δημιουργεί πολλά κέρδη. Μην διστάσετε πλέον και πηγαίνετε στην πληρωμή σε 4 Floa με την Floa Bank !

Πώς λειτουργεί η πληρωμή σε 4 φορές χωρίς κόστος ?

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η πληρωμή σε 4 φορές είναι να χωρίσει μια δαπάνη σε 4 μηνιαίες πληρωμές. Αυτή είναι μια ευκολία πληρωμής που σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα ακίνητο ή μια υπηρεσία ακόμη και όταν δεν έχετε ολόκληρο το απαραίτητο ποσό.

Εάν είναι παρόμοια με την μικρο-πίστωση, η πληρωμή σε 4 μηνιαίες πληρωμές είναι λίγο διαφορετική. Η επιλεξιμότητα του αιτούντος επικυρώνεται αμέσως κατά τη διάρκεια της πρώτης εισφοράς που έγινε την ημέρα της αγοράς. Δεν χρειάζεται να ολοκληρώσετε ένα αρχείο αίτησης δανείου και να συμμετάσχετε στα έγγραφα υποστήριξης. Από την άλλη πλευρά, στο πλαίσιο πληρωμής σε αρκετές φορές χωρίς κόστος, ο αγοραστής δεν αναγκάζεται να πληρώσει τραπεζικούς τόκους. Δεν εφαρμόζεται προμήθεια: η τελική τιμή που καταβλήθηκε είναι η ίδια με αυτή που εμφανίζεται στο κατάστημα ή στον ιστότοπο.

Η διαχωρισμένη πληρωμή σε 4 φορές χωρίς κόστος είναι μια βέλτιστη εναλλακτική λύση για την αγορά ενός ταξιδιού, ακριβά έπιπλα ή συσκευής υψηλής τεχνολογίας. Είναι ακόμη και η καταλληλότερη λύση εάν δεν έχετε χρόνο για να εξοικονομήσετε αρκετούς μήνες και αν θέλετε να επωφεληθείτε από μια ενδιαφέρουσα προώθηση αμέσως.

Για να επωφεληθείτε από αυτό, απλά επιλέξτε την επιλογή “Πληρωμή σε 4 φορές” στο τερματικό πληρωμής ή στη σελίδα συναλλαγής ιστότοπου. Η πρώτη προθεσμία (δηλαδή το ένα τέταρτο του ποσού της αγοράς) θα αφαιρεθεί αμέσως. Οι άλλες μηνιαίες πληρωμές θα λαμβάνονται κάθε μήνα από την τραπεζική κάρτα του αγοραστή, την καθορισμένη ημερομηνία που εμφανίζεται στο πρόγραμμα.

Σημείωση: Πριν επιλέξετε την πληρωμή σε αρκετές φορές, βεβαιωθείτε ότι έχετε παράσχει τον τραπεζικό σας λογαριασμό πριν από την ημερομηνία της εισφοράς. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας ακάλυπτο. Η τραπεζική σας κάρτα πρέπει επίσης να ισχύει μέχρι την προγραμματισμένη ημερομηνία της τελευταίας εισφοράς.

Τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής της ευκολίας πληρωμής σε 4 φορές δωρεάν

Ως έμπορος, είστε σίγουρα προσεκτικοί στις πωλήσεις που κάνετε και στο μέσο καλάθι που αντιστοιχεί στο ποσό που καταβάλλεται από τους αγοραστές σας. Εάν σημειώσετε ένα υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης που συνδέεται με υψηλό ποσό, μπορείτε να επιλέξετε μια λύση ευκολίας πληρωμής. Δίνοντας στους πελάτες σας τη δυνατότητα προσαρμογής της αγοράς τους ή της παραγγελίας τους σε 4 φορές χωρίς κόστος, μπορείτε να λάβετε μεγαλύτερο στόχο !

Η πληρωμή σε 4 φορές διαχειρίζεται πλήρως έναν εξωτερικό τραπεζικό οργανισμό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχετε πρόσθετη προσέγγιση για το σχέδιο. Η ρύθμιση όλων των συναλλαγών πραγματοποιείται την ίδια ημέρα. Στη συνέχεια, το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα φροντίζει για τη συλλογή του ποσού. Επομένως, είστε εντελώς απελευθερωμένοι από τον κίνδυνο μη καταβληθέντων προβλημάτων ή μετρητών που χρεώνονται σε κλασματικές πληρωμές.

Οι περισσότεροι έμποροι που προσφέρουν πληρωμή τραπεζικής κάρτας μπορούν να δουν αύξηση των πωλήσεων, αύξηση του ποσού του μέσου καλαθιού και υψηλότερου ποσοστού μετατροπής. Εάν προσφέρετε προϊόντα ή υπηρεσίες πολυτελείας, είναι απαραίτητο να προβλέψετε τα προβλήματα που συνδέονται με τις οικονομικές δυσκολίες των πιθανών αγοραστών σας. Πολύ υψηλή τιμή είναι ένα φρένο για την αγορά ! Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, η επιστροφή του αγοραστή είναι αυτοματοποιημένη.

Πληρωμή σε 4 φορές χωρίς κόστος: Επιλέξτε το Floa 4x

Το FLOA 4X είναι μια βελτιστοποιημένη λύση πληρωμής για τους εμπόρους και τους αγοραστές. Χάρη στη μακρά εμπειρία του στον τομέα της πίστωσης και στις λύσεις χρηματοδότησης του κλειδιού με το χέρι, η FLOA έχει δημιουργήσει συνεργασίες με πολλές μάρκες από όλους τους τομείς της δραστηριότητας (τουρισμού, αυτό, ηλεκτρονικό εμπόριο, κοσμήματα, μεγάλη διανομή κ.λπ.Ουσία.

Από την πλευρά του αγοραστή, το Floa 4X είναι μια πρακτική και ευέλικτη λύση. Απλά έχετε μια κάρτα Visa ή MasterCard για να επιλέξετε να μεταγλωττίσετε μια πληρωμή σε 4 μηνιαίες πληρωμές. Δεν είναι απαραίτητο να ανοίξετε λογαριασμό, να αλλάξετε την τράπεζα ή να συμπληρώσετε τα έντυπα. Η όλη διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη για βέλτιστη άνεση.

Από την επαγγελματική πλευρά, η FLOA Pay είναι ολοκληρωμένη λύση πληρωμής, της οποίας η διαχείριση είναι πλήρως αναθεωρημένη, 100 % σε απευθείας σύνδεση και 100 % ασφαλής. Όλα τα πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου λαμβάνονται υπόψη και σεβαστά, ιδίως όσον αφορά την εμπιστευτικότητα των δεδομένων.

Πεπεισμένος ? Επικοινωνήστε μαζί μας για πληρωμή στο 4 FLOA !