3x 4x ONEY: Λύση πληρωμής χωρισμένη από τραπεζική κάρτα – ONEY, πληρώστε σε 4 φορές δωρεάν από την ηλεκτρονική τραπεζική κάρτα – Orange

Πληρώστε σε 4 φορές χωρίς κόστος από τραπεζική κάρτα

Contents

Ο Πληρωμή με μετρητά αντιπροσωπεύει μια πληρωμή που πραγματοποιήθηκε στο μια φορά . Έτσι, αν πληρώσετε μετρητά, τότε σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε ολόκληρο το ζητούμενο ποσό Κατά τη στιγμή της αγοράς. Τι αντιτίθεται Ρύθμιση πίστωσης ή πληρωμή σε αρκετές φορές, με ή χωρίς ενδιαφέρον .

Για όλες τις επιθυμίες μου,
Πληρώνω σε 3x ή 4x με την τραπεζική μου κάρτα

Ψώνια, διακόσμηση, υψηλής τεχνολογίας. Χάρη στη Λύση Πληρωμής 3x 4X OneY, πληρώστε πολλές φορές από τραπεζική κάρτα σε περισσότερες από 150 τοποθεσίες στις μάρκες συνεργατών μας ! Το “Visa Electron”, “Maestro”, “American Express”, “E-Card”, “Κάρτες λογαριασμού νικελίου” δεν είναι συμβατές.

Οι αγορές σας 3x ή 4x

Είναι πολύ απλό ! Χρησιμοποιήστε την κάρτα Visa ή MasterCard Bank και ρυθμίστε τις αγορές σας σε 3x ή 4x, με ή δωρεάν* ανάλογα με τον ιστότοπο συνεργάτη.

Απλό, γρήγορο και ασφαλές
Λάβετε μια απάντηση αμέσως μετά την επικύρωση της ηλεκτρονικής σας φόρμας.
Σε περισσότερους από 150 ιστότοπους συνεργατών

Μειώστε την ντουλάπα σας ? Η διακόσμηση ? Ή ενημερώστε τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας ?

Όποια και αν είναι οι επιθυμίες σας, η λύση 3x 4x OneY υπάρχει στις τοποθεσίες όλων των συνεργατών μας.

*Η λύση 3x 4x oney είναι με ή δωρεάν, ανάλογα με τα σημάδια. Το κόστος είναι 1,58% του συνολικού ποσού της παραγγελίας σε 3 φορές εντός του ορίου των 25 € και το 2,37% του συνολικού ποσού της παραγγελίας σε 4 φορές εντός του ορίου των 50 € το μέγιστο. Συμβουλευτείτε τις λεπτομέρειες της προσφοράς στον ιστότοπο του συνεργάτη.

Η λύση 3x 4x σε περισσότερους από 150 συνεργάτες

εδω είναι μερικά
παραδείγματα
Γαλήνιες κρατήσεις διακοπών

Ο Θωμάς επιθυμεί να κλείσει ένα σαββατοκύριακο και μόλις έλαβε μια προσφορά Αέρος Αυστραλία . Με τη λύση 3x 4x OneY, μπορεί να επωφεληθεί από την προσφορά θέτοντας το ταξίδι του από € 400 σε 4x ανά τραπεζική κάρτα. Ο Thomas πληρώνει μια συνεισφορά € 109,48 (συμπεριλαμβανομένων των € 9,48 σε πιστωτικό κόστος, το Taeg διορθώνει 21,31%) στις 08/01/2023. Θα ληφθεί από € 100 στις 01/09/2023, 01/10/2023 και 01/11/2023.

Εξοπλίστε καλά για τις διακοπές

Ο Pierre εκμεταλλεύεται μια προσφορά Αρτοποιός Για να εξοπλίσει τον εαυτό του με μια κάμερα στα 150 € που μπορεί να πληρώσει σε 3 φορές. Θα καταβάλει συνεισφορά ύψους € 52,37 (συμπεριλαμβανομένων των € 2,37 στο κόστος χρηματοδότησης, η TAEG καθορίζεται 21,18%) στις 08/01/2023 στη συνέχεια θα χρεωθεί κατά 50 € στις 01/09/2023 και 01/10/2023.

Είναι απλό, γρήγορο,
ασφαλές και χωρίς υποχρέωση

Η λύση 3x 4x ONEY Μια επιλογή πληρωμής πίστωσης θα σας προσφέρεται κατά την επιλογή των μέσων πληρωμής στους ιστότοπους των εταίρων μας .

Προσθέτω τα προϊόντα μου στο καλάθι

Επιλέγω τη λύση 3X 4X OneY με τραπεζική κάρτα

Συμπληρώνω τη φόρμα αιτήματος

Παίρνω μια άμεση απάντηση (κανένα έγγραφο δεν επιστρέφει)

Μια ερώτηση σχετικά με τη λύση 3X 4X OneY ?

Οι σύμβουλοι σας σας ακούνε
Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ
και το Σάββατο 8:30 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Προϋποθέσεις αποδοχής: Όντας ένα άτομο (ενήλικα φυσικό άτομο) που ζει στη Γαλλία, κάτοχος τραπεζικής κάρτας (CB, Visa και MasterCard Cards), των οποίων η ημερομηνία εγκυρότητας είναι μεγαλύτερη από τη διάρκεια της επιλεγμένης χρηματοδότησης. Δεν γίνονται αποδεκτές ηλεκτρονικές, maestro, indigo, American express, e-card και εικονικές κάρτες πληρωμών.

Η πίστωση διαρκεί 2 ή 3 μήνες χωρίς ασφάλιση, με υποχρεωτική συμβολή, που ισχύει για αγορά € 100 έως € 2.000 (μεταβλητά όρια σύμφωνα με το εμπορικό σήμα). Υπόκειται σε αποδοχή από την Oney Bank. Έχετε 14 ημέρες για να εγκαταλείψετε την πίστωσή σας.

Παράδειγμα σε 3 φορές για αγορά στο Διαδίκτυο € 150, συνεισφορά € 52,37 στη συνέχεια 2 μηνιαίες πληρωμές € 50. Πιστωτική διαρκής 2 μήνες στο σταθερό Taeg 21,18%. Κόστος χρηματοδότησης: € 2,37 εντός του ορίου των 25 € το ανώτατο.
Παράδειγμα σε 4 φορές για αγορά μέσω Διαδικτύου € 400, συνεισφορά € 109,48 στη συνέχεια 3 μηνιαίες πληρωμές € 100. Πιστωτική διαμονή 3 μηνών στο σταθερό Taeg 21,31%. Κόστος χρηματοδότησης: € 9,48 εντός του ορίου του μέγιστου € 50.

Όροι στις 08/01/2023 ευαίσθητες στην αναθεώρηση. Συμβουλευτείτε τις λεπτομέρειες της προσφοράς στους ιστότοπους των συνεργατών μας.
Δείτε τις προϋποθέσεις

Πληρώστε σε 4 φορές χωρίς κόστος από τραπεζική κάρτα

Έχετε λάμψει σε ένα smartphone ή ένα συνδεδεμένο ρολόι ? Από 100 € αγοράς, σας προσκαλούμε να το πληρώσετε σε 4 φορές χωρίς κόστος από τραπεζική κάρτα με τον σύντροφό μας .

Ενα παράδειγμα :
Έπεσε για ένα iPhone και το προστατευτικό κέλυφος και το καλάθι σας είναι € 299,99.

Με πληρωμή σε 4 φορές χωρίς κόστος, πληρώνετε απαλά:

 • € 75,02 για την αποστολή της παραγγελίας
 • € 74,99 έως 30, 60 και 90 ημέρες

Κόστος χρηματοδότησης: 0 €. Taeg: 0%

Μια πληρωμή σε 4 φορές 100% online

Όταν πληρώνετε, Επιλέξτε την πληρωμή σε 4 φορές χωρίς κόστος και συμπληρώστε τη μικρή μας μορφή σε λίγα λεπτά. Δεν σας ζητάμε έγγραφα, χωρίς απόδειξη. Λαμβάνετε αμέσως τη συμφωνία του αξιόπιστου συνεργάτη μας. Η παραγγελία σας έχει οριστικοποιηθεί. Έτσι.

Πληρωμή πορτοκαλιού 4 φορές δωρεάν

Μια πληρωμή σε 4 φορές χωρίς έκπληξη

Θέλετε να πληρώσετε 4 φορές χωρίς κόστος ? Είναι απλό, πληρώνετε με τραπεζική κάρτα το ένα τέταρτο του ποσού του καλαθιού σας για να στείλετε την παραγγελία σας (Αυτή είναι η αρχική σας συνεισφορά). Οι 3 υπολειπόμενες μηνιαίες πληρωμές θα χρεωθούν αργότερα, στις 30 ημέρες, 60 ημέρες και στη συνέχεια 90 ημέρες (σύμφωνα με το πρόγραμμα που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ONEY). Και όπως σας υποσχεθήκαμε, κανένα κόστος δεν θα τιμολογηθεί !

Πώς να πληρώσετε 4 φορές χωρίς κόστος

Αξιοποιώντας την πληρωμή σε 4 φορές χωρίς κόστος, είναι απλό:

 1. 1
  Κατά την αγορά, επιλέξτε Πληρωμή σε 4 φορές χωρίς κόστος.
 2. 2
  Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί και να εισαγάγετε τα τραπεζικά σας στοιχεία.
 3. 3
  Η πληρωμή σας επικυρώνεται, επιβεβαιώνεται η παραγγελία σας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την πληρωμή σε 4 φορές χωρίς τέλη

Ποιες είναι οι συνθήκες που μπορείτε να πληρώσετε σε 4 φορές χωρίς κόστος στο Orange Store ?

Η πληρωμή σε 4 φορές δωρεάν από την τραπεζική κάρτα σας προσφέρεται στο βήμα πληρωμής Εάν το ποσό του καλαθιού σας (κινητό με ή χωρίς αξεσουάρ) είναι μεταξύ € 100 και 2000 €.

 • Γίνετε ένα σημαντικό άτομο, κάτοικος στην ηπειρωτική Γαλλία
 • Έχετε κάρτα CB, Visa ή MasterCard, η διάρκεια της εγκυρότητας, καλύπτει τη διάρκεια της χρηματοδότησής σας

Κάρτες συστηματικής εξουσιοδότησης, ιδίως ηλεκτρονίων, μαέστρο, νικέλιο, τύπος., Εκτός από τα e-cards, indigo και American Express Cards δεν γίνονται αποδεκτές.

Είναι πληρωμή σε 4 φορές δωρεάν απαιτεί την παροχή υποστήριξης εγγράφων ?

Για να ζητήσετε πληρωμή σε 4 φορές χωρίς κόστος από τραπεζική κάρτα, Δεν απαιτείται έγγραφο ή απόδειξη.

Πώς είναι η πληρωμή μηνιαίων πληρωμών ?

Η συνεισφορά (το ένα τέταρτο του ποσού της αγοράς σας) χρεώνεται Κατά την αποστολή της παραγγελίας.

Οι ακόλουθες 3 μηνιαίες πληρωμές (καθένα από τα ποσό ίσο με το ένα τέταρτο του ποσού της αγοράς σας) είναι χρεώθηκε στις 30, 60 και 90 ημέρες μετά την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας, Σύμφωνα με το πρόγραμμα που εμφανίζεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της συμφωνίας που σας έστειλε κάποιος που σας έστειλε.

Πέντε ημέρες πριν από κάθε μία από αυτές τις προθεσμίες, Ένα email από το OneY σας προειδοποιεί για την επερχόμενη ροή.

 • Αποστολή: Ροή της συμβολής € 100,
 • 30 ημέρες αργότερα: Ροή της δεύτερης μηνιαίας πληρωμής € 100,
 • 60 ημέρες αργότερα: Ροή της τρίτης μηνιαίας πληρωμής € 100,
 • 90 ημέρες αργότερα: Ροή της τέταρτης και την περασμένη μηνιαία πληρωμή € 100,

Ή κόστος χρηματοδότησης 0 € στο σταθερό taeg του 0%.

Μπορώ να αποσύρωσα από μια παραγγελία που καταβάλλεται δωρεάν 4 φορές δωρεάν ?

Το δικαίωμά σας απόσυρσης ισχύει για την παραγγελία σας που καταβάλλεται σε 4 φορές: Έχετε 21 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας σας για αποσύνδεση. Όποια και αν είναι ο λόγος, μπορείτε να επιστρέψετε ένα στοιχείο ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση μερικής απόσυρσης της παραγγελίας Και πορτοκαλί αναφορά του ενδιαφερόμενου υλικού, η Oney σας δίνει ένα νέο σχέδιο χρηματοδότησης.

Σε περίπτωση συνολικής απόσυρσης, Όταν επιστρέφετε τον εξοπλισμό στο Orange ή αρνείστε την παράδοση, η πληρωμή σας σε 4 φορές θα ακυρωθεί και θα επιστραφεί από τη συνεισφορά σας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία απόσυρσης. Ωστόσο, Το OneY μπορεί να αναβάλει την επιστροφή του κινητού και/ή των αξεσουάρ Μέχρι την παραλαβή του εξοπλισμού ή μέχρι να αποδείξετε την αποστολή του εξοπλισμού. Η ημερομηνία που επιλέξατε είναι αυτή του πρώτου από αυτά τα γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρακτική απόσυρση και τους όρους επιστροφής, ανατρέξτε στην ενότητα “Εξόρηση” FAQ Orange.

Είστε χρεωμένοι με χρήσεις μέχρι την ημερομηνία έναρξης ισχύος της παραγγελίας σας.

Μπορώ να αποσύρωσα από την πληρωμή μου σε 4 φορές χωρίς κόστος ?

Εχεις 14 ημέρες για να αποσύρετε την πληρωμή σε 4 φορές χωρίς κόστος, με τον σύντροφό μας Oney.

Ποιος θα επικοινωνήσει αν έχω μια ερώτηση ή μια καταγγελία για τη χρηματοδότησή μου ?

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρηματοδότησή σας, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο της Oney ή επικοινωνήστε με μία έως μία νομάλωση του οποίου απευθύνθηκε σε εσάς από τον Oney.

Πληρωμή σε αρκετές φορές ?

Οι πληροφορίες αντίθετες είναι γενικές και παρέχονται μόνο ως ένδειξη μόνο. Προορίζονται μόνο να δώσουν μια επισκόπηση ορισμένων τύπων χρηματοδότησης. Αυτή δεν είναι περιγραφή των δραστηριοτήτων του Finfrog. Η ευθύνη του Finfrog δεν μπορεί να εμπλακεί με βάση αυτές τις πληροφορίες, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθούν ως συμβουλές. Το Finfrog είναι ένας διαμεσολαβητής crowdfunding. Κατά συνέπεια, τα δάνεια χρηματοδοτούνται από άτομα και όχι από το Finfrog. Το Finfrog δεν χορηγεί απευθείας από την πίστωση, αλλά η ενδιάμεσα δάνεια μεταξύ των ατόμων.

 1. καλως ΗΡΘΑΤΕ
 2. > Πίστωση
 3. > Πληρωμή σε δόσεις

Τι είναι η πληρωμή σε αρκετές φορές με ή χωρίς κόστος ?

Πληρωμή σε αρκετές φορές ή διαιρεμένη πληρωμή Επιτρέπει στα άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν ιδιοκτησία Πληρώστε πολλές φορές την αγορά τους με την τραπεζική τους κάρτα. Οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε Ευκολία πληρωμής, που τους επιτρέπει εναλλάσσω αγοράς σε πολλά μηνιαίες πληρωμές, με ή χωρίς κόστος .

Σήμερα στη Γαλλία, η συντριπτική πλειοψηφία Online sites, μεγάλες μάρκες και μεγάλη διανομή, που διαθέτουν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα πωλήσεων, προσφέρουν αυτό το είδος πληρωμής που χωρίζεται σε 3, 4, 10, 12 ή ακόμα και 20 μηνιαίες πληρωμές.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένοι ηθοποιοί το προσφέρουν δωρεάν πληρωμή δωρεάν και άλλοι εφαρμόζουν έξοδα για αυτήν την επιλογή.

Εάν είναι αδύνατο να εκτελεστεί ένα Πληρωμή σε δόσεις Για το έργο του, είναι πάντα δυνατό να εξεταστεί μια πίστωση για τη χρηματοδότηση των αγορών σας.

Πώς λειτουργεί η πληρωμή σε αρκετές φορές ?

Ο Πληρωμή σε δόσεις είναι ένα ευκολία πληρωμής προτάθηκαν κατά τη διάρκεια των κανονισμών και τη στιγμή του Επικυρώστε την αγορά “καλάθι”. Πράγματι, εκτός από τα συνηθισμένα μέσα πληρωμής (τραπεζική κάρτα ή σε μετρητά και check in physics), η επιλογή του Πληρωμή σε δόσεις προτείνεται. Επομένως, καθιστά δυνατή τη διάδοση του συνολικού ποσού της αγοράς σε διάφορες προθεσμίες και να ελαφρύνει το βάρος της ρύθμισης εγκαίρως.

Συχνά, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο του εμπόρου Συμπληρώνοντας μια φόρμα Με τις ακόλουθες πληροφορίες:

 • το όνομα και το όνομα
 • Η ημερομηνία γέννησης
 • Ταχυδρομική διεύθυνση και διεύθυνση χρέωσης, εάν είναι απαραίτητο
 • Μια διεύθυνση e-mail
 • τηλεφωνικό νούμερο
 • Στοιχεία επικοινωνίας τραπεζών (RIB, πιστωτική κάρτα, κ.λπ. Ουσία

Στο τέλος της δημιουργίας λογαριασμού, ο πελάτης επιστρέφεται απευθείας σε ένα φόρμα πληρωμής . Θα πρέπει να επιλέξει το ποσό μηνιαίων πληρωμών και το Περίοδος αποπληρωμής Για να αγοράσετε το εν λόγω ακίνητο, αυτό θα είναι τότε δικό του πρόγραμμα . Γενικά, η πληρωμή της πρώτης μηνιαίας πληρωμής πραγματοποιείται αμέσως και οι άλλες προθεσμίες έρχονται ένα μήνα αργότερα και ούτω καθεξής (στη συνέχεια σε 3.4.6 ή 10 φορές ανάλογα με τη διάρκεια που επιλέγεται).

Αυτό Η λύση είναι ενδιαφέρουσα Όταν ένα άτομο δεν έχει του απαραίτητου κεφαλαίου Για να αγοράσετε ορισμένα προϊόντα ταυτόχρονα.

Οι περισσότεροι έμποροι ή εμπορικοί ιστότοποι χρησιμοποιούν ένα Εξουσιοδοτημένος οργανισμός συνεργατών με αριθμό RCS, ο οποίος τους επιτρέπει να ενσωματώσουν τη λύση διαχωρισμού πληρωμής απευθείας στον ιστότοπό τους. Γνωρίστε ότι για να επωφεληθείτε από αυτήν τη λύση, πρέπει να έχετε στην κατοχή της α κάρτα τράπεζας Visa ή MasterCard έτσι ώστε το ίδρυμα πληρωμών να μπορεί παίρνω προθεσμίες.

Εξουσία Πληρώστε σε τρεις ή τέσσερις φορές χωρίς κόστος αντιπροσωπεύει επίσης μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση Κλασική καταναλωτική πίστη .

Το ήξερες ?

Ως Καταναλωτική πίστη , Η πληρωμή αρκετές φορές μεγαλύτερη από 3 μήνες εποπτεύεται από τον κωδικό καταναλωτών. Εάν η διάρκεια είναι Λιγότερο από 90 ημέρες , Αυτές οι εγκαταστάσεις πληρωμών δεν εμπίπτουν πλέον σε αυτόν τον τομέα της αίτησης και του απόσυρση επιτρέπεται από το νόμο δεν ισχύει.

Τι θα πρέπει να πληρώσετε πολλές φορές στον ιστότοπο ?

Πολλοί ιστότοποι και έμποροι προσφέρουν το Πληρωμή σε δόσεις ::

 • Ο εμπορικά κέντρα (Carrefour, Leclerc, κ.λπ.)
 • Μερικοί φυσικά καταστήματα Και online όπως αγορές (Amazon, Cdiscount, κ.λπ.).
 • Εμπορικοί χώροι Γενικοί ιατροί και εξειδικευμένοι (Ταξιδιωτικό πρακτορείο, μηχανικός. Ουσία.

Να προσφέρω Πληρωμή σε δόσεις , Είναι δυνατόν να απευθυνθείτε Δύο τύποι προμηθευτών ::

 • Ο παραδοσιακές οικονομικές οργανώσεις (Oney, Floa Bank, Cofidis κ.λπ.)
 • Ο εξειδικευμένα ιδρύματα Σε αυτή τη λειτουργία χρηματοδότησης (PayPal).

Πώς να ξέρετε αν μπορείτε να πληρώσετε πολλές φορές ?

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να γνωρίζετε εάν είναι δυνατή μια πληρωμή σε αρκετές φορές:

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η πληρωμή σε αρκετές φορές μπορεί να προκαλέσει πρόσθετο κόστος, όπως το κόστος των τόκων ή της επεξεργασίας, οπότε φροντίστε να κατανοήσετε όλες τις προϋποθέσεις και τα συναφή έξοδα πριν από την επιλογή αυτής της επιλογής.

Πού να πληρώσετε σε 10 φορές χωρίς κόστος ?

Πολλά ιδρύματα προτείνετε αυτήν την ευκολία πληρωμής στο 10 φορές χωρίς κόστος , είτε προμήθεια , Ο Online καταστήματα ένδυσης , Ο Χώροι αγοράς , Ο πιστώσεις , και τα λοιπά.

Μπορούμε να αναφέρουμε μάρκες όπως:

 • FNAC
 • Καραμέλας
 • Αρτοποιός
 • Kkea
 • Leroy Merlin
 • και πολλοί άλλοι.

Ορισμένες οργανώσεις προσφέρουν το Πληρωμή σε 10 φορές χωρίς επιπλέον κόστος , Τι αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό εδώ ευκολία πληρωμής αντί να εγγραφείτε σε μια προσφορά Καταναλωτική πίστη .

Είναι δυνατόν να πραγματοποιήσετε πληρωμή σε 12 φορές ?

Πληρωμή σε 12 φορές είναι ένα ευκολία πληρωμής προτείνεται από ορισμένους οργανισμούς. Είναι μια λύση χρηματοδότησης που επιτρέπει απλή πληρωμή Καλή ή υπηρεσία που ένας πελάτης επιθυμεί να αγοράσει σε 12 φορές, σε κάθε ηρεμία.

Ορισμένα καταστήματα αποφασίζουν Αναλάβετε το κόστος από αυτά τα νέα μέσα πληρωμής, τα οποία θα δημιουργήσουν επομένως ένα ” Πληρωμή σε 12 φορές χωρίς κόστος “Για τον πελάτη. Αυτή η επιλογή πληρωμής είναι περισσότερη ευνοείται από τους πελάτες και ασκείται περισσότερο από τα καταστήματα.

Είναι η πληρωμή σε αρκετές φορές ακόμα δωρεάν ?

Η πληρωμή σε αρκετές φορές Όχι πάντα δωρεάν ::

Πώς πραγματοποιείται η πληρωμή της πληρωμής σε αρκετές φορές ?

Για να επιστρέψετε την πληρωμή σε αρκετές φορές, ο πελάτης θα είχε ένα ανάντη πρόγραμμα με την Συνολικό ποσό μηνιαίων πληρωμών και το Ημερομηνίες για δοκιμή .

Αφού χρεώθηκε από το πρώτο μέρος του ποσού , Ο πελάτης θα είναι λήφθηκε Κάθε μήνα στο Ημερομηνία που καθορίζεται κατά τη στιγμή της παραγγελίας που γενικά αντιστοιχεί στο γενέθλια .

Εάν ο αγοραστής δεν έχει το επαρκές κεφάλαιο και ανάλογα με Την τραπεζική του κατάσταση, θα είναι σε θέση να:

 • Να είσαι άθροισμα και βρεθείτε σε μια κατάσταση πίστωση Λόγω του υπολοίπου του οφειλέτη του
 • Είτε να μην χρεωθεί . Ωστόσο, εάν ο έμπορος δεν μπορεί να ανακάμψει Οφειλόμενα κεφάλαια , Αυτό διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το Ολόκληρος και Δ ‘ απαιτούν ολόκληρο το ποσό .

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επαγρύπνηση γιατί όροι και το Όροι αποπληρωμής καθώς εφαρμόσιμα έξοδα ποικίλλουν από το ένα ίδρυμα στο άλλο.

Τι συμβαίνει εάν δεν μπορούν να πληρωθούν προθεσμίες ?

Εάν ο τραπεζικός λογαριασμός δεν διαθέτει τα απαραίτητα κεφάλαια για να καλύψει την πληρωμή μιας μηνιαίας πληρωμής ή εάν έχει γίνει αντιπολίτευση στην τραπεζική κάρτα που χρησιμοποιείται για να πληρώσει, αυτό μπορεί να οδηγήσει κυρώσεις από τον δανειστή .

Οι συνέπειες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον οργανισμό δανείων. Είναι πιθανό ο δανειστής να ζητήσει α Άμεση επιστροφή του εναπομένοντος κεφαλαίου , Αλλά είναι πιο πιθανό να τιμολογούνται οι καθυστερημένες κυρώσεις. Το κόστος μπορεί να είναι ανάλογο με το κεφάλαιο που παραμένει οφειλόμενο ή για τις απλήρωτες ή σταθερές προθεσμίες, ανάλογα με τον οργανισμό δανείων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα έξοδα δεν θα χρεώνονται απαραίτητα αμέσως και ότι ορισμένοι δανειστές παρέχουν έξοδα κλιμακωτά εγκαίρως. Οι περισσότεροι οργανισμοί δανείου προσφέρουν επίσης ευγένεια στους πελάτες τους να τους επιτρέψουν να τακτοποιήσουν την κατάστασή τους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της πληρωμής σε αρκετές φορές ?

Ωφελείται Μειονεκτήματα
Η δυνατότητα πληρωμής σε αρκετές φορές ορισμένες παραγγελίες αντιπροσωπεύει ένα κύριο πλεονέκτημα που είναι η δυνατότητα αγοράς πολύ περισσότερο ή λιγότερο δαπανηρού και να μην πληρώνει ολόκληρο το ποσό κατά την πληρωμή αγορών. Για περιόδους αποζημίωσης μικρότερες από 90 ημέρες, δεδομένου ότι δεν είναι καταναλωτική πίστη, ο πελάτης δεν θα επωφεληθεί από την ίδια υποστήριξη. Με άλλα λόγια, είναι για τον εαυτό του να υπολογίσει τον προϋπολογισμό του και να εκτιμήσει τον αριθμό των αγαθών που μπορεί ενδεχομένως να αγοράσει επιλέγοντας τη διαχωρισμένη πληρωμή.
Η πληρωμή σε αρκετές φορές καθιστά δυνατή την κάλυψη μιας ανάγκης πολύ γρήγορα και έτσι, για τη χρηματοδότηση ορισμένων έργων χωρίς να χρειάζεται να περάσει από τράπεζα ή πιστωτικό οργανισμό. Ο πελάτης πρέπει να είναι προσεκτικός και να ελέγχει την ικανότητα του χρέους τους τους επόμενους μήνες για να αποφύγει να βρεθεί σε λεπτή οικονομική κατάσταση. Πρέπει να έχει το απαραίτητο κεφάλαιο για την προγραμματισμένη ημερομηνία του εισφορά για να αποφευχθεί το κόστος που σχετίζεται με μια κατάσταση υπερανάληψης τράπεζας.

Γιατί να απορριφθεί η πληρωμή σε αρκετές φορές ?

Είναι πιθανό η λύση πληρωμής σε αρκετές φορές απορρίπτεται στον πελάτη. Πράγματι, γενικά προέρχεται από το κάρτα τράπεζας . Ορισμένοι τύποι καρτών δεν επιτρέπουν την κλιμακωτή πληρωμή σε ένα κατάστημα λόγω του συστηματική εξουσιοδότηση , Όπως τα ηλεκτρονικά και τα maestro κάρτες, οι προπληρωμένες κάρτες ή ακόμα και οι εικονικές κάρτες για παράδειγμα.

Εάν δεν έχετε αυτόν τον τύπο κάρτας, μπορεί να σημαίνει ότι η τραπεζική σας κάρτα δεν ισχύει για τη διάρκεια της διαχωρισμένης πληρωμής και ότι αυτή έχει λήξει Πριν από την τελευταία μηνιαία πληρωμή.

Σε περίπτωση που υποψία απάτης ή Πολύ λεπτή οικονομική κατάσταση , Η λύση διακανονισμού σε αρκετές φορές μπορεί επίσης να απορριφθεί.

Για πληρωμές των οποίων οι περιόδους αποζημίωσης είναι μεγαλύτερες από 3 μήνες , Πρόσθετα στοιχεία για να αναλύσετε το δικό σας φερεγγυότητα Μπορεί να ζητηθεί όπως το έγγραφο ταυτότητάς σας ή τα αναγνωριστικά σύνδεσης της τράπεζας σας.

Κόλπο:

Σε ορισμένα σημεία πώλησης, οι κλασματικοί κανονισμοί μπορεί να είναι Τοποθετημένος στη συνδρομή της κάρτας καταστημάτων που μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ένα περιστρεφόμενη πίστωση πολύ ακριβό. Ελέγξτε λοιπόν καλά Όλες οι συνθήκες Πριν από τη δέσμευση.

Τι διαφορές με τη συμβατική καταναλωτική πίστη ή την μικρο-πίστωση ?

Εάν το γεγονός Πληρωμή κλιμακωτό σε διάφορες πληρωμές είναι παρόμοια με μια πίστωση με κάποιο τρόπο, είναι μόνο μια εγκατάσταση και μια λύση πληρωμής.

Βεβαίως, το ίδρυμα ή η μάρκα ηλεκτρονικού εμπορίου κάνει τον πελάτη της “πίστωση”, αλλά δεν θα μιλήσει αυστηρά ένα δάνειο . Πράγματι, το Οι κανονισμοί σε αρκετές φορές είναι γενικά δωρεάν και επομένως δεν υπόκειται σε επιτόκιο που έχει ως αποτέλεσμα την πληρωμή τόκων όπως συμβαίνει σε ένα Κλασική καταναλωτική πίστη .

Η Micro-Credit είναι μια λύση που σας επιτρέπει επίσης να χρηματοδοτείτε αγορές μικρών ποσών. Αυτός ο τύπος δανείου προορίζεται για όλους και πιο συγκεκριμένα για τους ανθρώπους εξαιρέθηκε από το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα .

Τέλος, εάν ο πελάτης συμφωνεί με τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου να επιστραφεί και επομένως να πληρώσει όλες τις προθεσμίες, μια πληρωμή πολλά φορές Γενικά παραμένει πολύ λιγότερο περιοριστικό σε διοικητικούς όρους.

Microcdit finfrog, μια εναλλακτική λύση για τη διάσπαση πληρωμής

Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε ένα πληρωμή πολλά φορές Κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής αγοράς, μια άλλη εναλλακτική λύση είναι διαθέσιμη για εσάς: το Μικροεπεξεργασία finfrog . Εγγεγραμμένος με το Orias , Το Finfrog προσφέρει ένα μέθοδος χρηματοδότησης ασφαλές και πολύ πρακτικός που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες παρόμοιες με εκείνες στις οποίες Πληρωμή σε δόσεις .

Το Finfrog σας προσφέρει μια προσφορά εύκολη πίστωση η ποσότητα του 100 έως 600 ευρώ Επιστροφή σε μια περίοδο 3 έως 6 μήνες Για να κάνετε τις αγορές σας ή τα προσωπικά σας έργα. Μπορείτε να φτιάξετε το αρχείο σας μέσα σε λίγα λεπτά η πλατφόρμα . Αφού αποδεχτείτε το αρχείο δανείου σας, λαμβάνετε τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό στη στιγμή.

Finfrog, είναι η διαβεβαίωση ότι έχει μια εναλλακτική λύση γρήγορα Και πρακτικός ! Όσον αφορά την επιστροφή χρημάτων, επιλέγετε την ημερομηνία που θέλετε να λαμβάνετε κάθε μήνα και ο κανόνας θα είναι δίπλα κάρτα τράπεζας . Έτσι δεν υπάρχει άγχος στο διαχείριση πιστώσεων . Να γνωρίζετε ότι στην προαιρετική επιλογή, μπορείτε επίσης να προχωρήσετε στην πρώιμη επιστροφή του δανείου σας.

Το Finfrog έχει την κατάσταση διαμεσολαβητής . Επομένως, ο Finfrog δεν προσφέρει καταναλωτική πίστωση αλλά α δάνειο μεταξύ ατόμων , Επομένως, δεν υπάρχει περίοδος απόσυρσης κατά την εγγραφή.

Συχνές ερωτήσεις για πληρωμή σε αρκετές φορές

Γιατί δεν μπορώ να πληρώσω σε 4 φορές ?

Μια πληρωμή σε 4 φορές που απορρίφθηκε μπορεί να συνδεθεί με διάφορους λόγους. Πρέπει πρώτα να το επαληθεύσετε Η τραπεζική σας κάρτα είναι επιλέξιμη για την επιλογή πληρωμής (Card Visa ή MasterCard) και ότι η ημερομηνία λήξης της δεν παρεμβαίνει κατά τη διάρκεια της περιόδου αποζημίωσης της αγοράς.

Τι είναι μια πληρωμή μετρητών ?

Ο Πληρωμή με μετρητά αντιπροσωπεύει μια πληρωμή που πραγματοποιήθηκε στο μια φορά . Έτσι, αν πληρώσετε μετρητά, τότε σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε ολόκληρο το ζητούμενο ποσό Κατά τη στιγμή της αγοράς. Τι αντιτίθεται Ρύθμιση πίστωσης ή πληρωμή σε αρκετές φορές, με ή χωρίς ενδιαφέρον .

Το σχήμα: 20%

Παγκοσμίως, Πληρωμές πίστωσης , Για πληρωμές σε 3 ή 4 ή περισσότερες μηνιαίες πληρωμές, συνολικά Σχεδόν το 20% του κύκλου εργασιών Ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου.