Μάθετε την κιθάρα μόνη σας αποτελεσματικά – την κιθάρα σε 3 ημέρες, μάθετε να παίζετε την κιθάρα: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε απολύτως

Μάθετε να παίζετε την κιθάρα: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε απολύτως

Contents

Τέλος, θα τελείωσα σε αυτήν την έννοια μερικές φορές δυστυχώς υποτιμάται: η ευχαρίστηση ! Πράγματι, δεν πρέπει να χάσουμε το γεγονός ότι η εκμάθηση της κιθάρας πρέπει να παραμείνει μια καλή στιγμή που συμφωνούμε και ότι κάνουμε για να διασκεδάσουμε. Έτσι, όταν ασκείτε και μερικές φορές αισθάνεστε την πλήξη κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης, γυρίστε τις έννοιες που σας αρέσουν πραγματικά και για τις οποίες έχετε μια συγκεκριμένη κυριαρχία. Αυτό μπορεί να είναι ένα κομμάτι που σας αρέσει ιδιαίτερα, μια απλή μελωδία ή ίσως ακόμη και μια συμφωνία για την οποία αυτοσχεδιάζετε έναν ρυθμό. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας καθώς και την ακοή σας μέσω της οποίας περάσει όλη αυτή η έννοια της ευχαρίστησης. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της μάθησής σας, μην χάσετε ποτέ αυτή την έννοια της ευχαρίστησης. Αυτή είναι πραγματικά ο κινητήρας της προόδου σας ! Μέχρι εσάς !

Πώς να μάθετε την κιθάρα μόνη σας αποτελεσματικά ?

Μάθετε μόνο κιθάρα είναι δυνατό αν ξεκινήσετε την κιθάρα με τον σωστό τρόπο.

Θα δούμε μαζί τους καλύτερους τρόπους Ξεκινήστε την κιθάρα στο σπίτι Όταν είσαι αρχάριος.

Κορυφαίες 5 συμβουλές για την εκμάθηση κιθάρας μόνο όταν είστε αρχάριος

Πρόσβαση σε μια σειρά από 3 βίντεο δωρεάν
Για να πάρετε καλές συνήθειες από το σπίτι σας

Θέλετε να μάθετε κιθάρα μόνη της ? Ναι, είναι δυνατόν, αλλά όχι μόνο πώς.

Ίσως έχετε πολυάσχολες εβδομάδες. Μεταξύ των μελετών, της εργασίας ή της οικογένειας, η λήψη ενός έτους μαθήματος κιθάρας -round με έναν δάσκαλο δεν είναι επιλογή για εσάς. Για ένα συγκεκριμένο μάθημα ή ένα ομαδικό μάθημα, το πρόγραμμά σας δεν σας επιτρέπει να εγγραφείτε για ένα μάθημα κιθάρας μία φορά την εβδομάδα.

Αν θέλεις Μάθετε μόνο κιθάρα, Πιθανότατα να συμπεράνω ότι θέλετε να πάτε με το δικό σας ρυθμό, χωρίς εξωτερικό περιορισμό. Και καταλαβαίνω πλήρως αυτή την επιθυμία να διατηρήσει την ελευθερία του: υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι για να μάθω μόνο την κιθάρα με το δικό του ρυθμό.

“Η αναπαραγωγή της κιθάρας δεν πρέπει ποτέ να είναι ένας περιορισμός για το αντίθετο, πρέπει να παραμείνει μόνιμη ευχαρίστηση”

Αλλά για να μην κάνετε τίποτα και να προχωρήσετε κάθε φορά που πρόκειται να παίξετε το όργανο σας, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να διατηρήσετε την ευχαρίστηση στην πρακτική της κιθάρας.

Εδώ είναι ήδη τα πρώτα βήματα που απαιτούνται παρακάτω.

Πώς να αγοράσετε μια κιθάρα με καλή αξία για τα χρήματα ?

Και αυτό συνοδεύεται επίσης από την ερώτηση: Τι είδους κιθάρα θα θέλατε και να παίξετε τι στυλ μουσικής ?

Θα επιλέξετε ανάμεσα σε μια λαϊκή κιθάρα ή μια κλασική κιθάρα, η οποία έχει κάποιες διαφορές στον ήχο και την άνεση. Αλλά μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε πολύ καλά άμεσα με μια ηλεκτρική κιθάρα, γιατί ξεκινώντας από μια συμβατική κιθάρα δεν είναι υποχρεωτική.

Σας συμβουλεύω έντονα να αγοράσετε την κιθάρα σας στο κατάστημα για να ελέγξετε πολλές λεπτομέρειες όπως η ποιότητα των αράχνων, το πάχος της λαβής και φυσικά εάν ο ήχος της κιθάρας σας ευχαριστεί.

“Είναι σημαντικό να επιλέξετε την κιθάρα σας σύμφωνα με το μουσικό στυλ που σας αρέσει περισσότερο”

Πηγαίνετε να δείτε όλες τις συμβουλές μου για μια αγορά κιθάρας, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη αξία για τα χρήματα ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.

Πώς να παραχωρήσετε την κιθάρα σας με έναν δέκτη ?

Είναι σημαντικό ο κάθε κιθαρίστας να μαθαίνει να χορηγεί την κιθάρα του, αν όχι ό, τι καλό να ασκείτε για μέρες, ποτέ δεν θα ακούγεται δίκαιο ! Συνιστώ ανεπιφύλακτα να έχετε δώσει στον εαυτό σας με έναν δέκτη για να παίξετε με μια τέλεια χορηγούμενη κιθάρα. Με την πρακτική και τη συνήθεια, μπορείτε σταδιακά να δώσετε στον εαυτό σας στο αυτί, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει έλεγχο μετά το γεγονός με έναν δέκτη εάν ο συντονισμός έχει γίνει καλά.

“Το να παίζεις με μια σχεδιασμένη κιθάρα είναι σαν να παίζεις τοποθετώντας τα δάχτυλά σου τυχαία στη λαβή, δεν παίρνει πουθενά ! »»

Πώς να παίξετε τις πρώτες χορδές κιθάρας σας ?

Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε και να μάθετε τις κύριες εύκολες χορδές κιθάρας. Ήδη τι είναι μια συμφωνία ? Μια συμφωνία είναι ένας συνδυασμός σημειώσεων. Κάθε κουτί στη λαβή είναι μια σημείωση και χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3 σημειώσεις που έπαιξαν μαζί για να δημιουργήσουν συμφωνία. Αλλά φυσικά, όχι μόνο οποιοσδήποτε συνδυασμός !

“Μια συμφωνία κιθάρας είναι ένας συνδυασμός τουλάχιστον 3 σημειώσεων”

Ακολουθεί ένα παράδειγμα συμφωνίας:

Κατεβάστε ένα δωρεάν λεξικό χορδών για αρχάριους

Ακολουθεί μια περίληψη των πιο συχνών συμφωνιών κιθάρας παρακάτω, με συμβουλές για την πρόοδο.

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και αποθηκεύστε αυτό Δωρεάν Οδηγός Συμφωνίας, Μπορείτε επίσης να το εκτυπώσετε:

Λεξικό δωρεάν χορδών κιθάρας - Η κιθάρα σε 3 ημέρες

Αλλά αν θέλετε να προχωρήσετε περαιτέρω και να μάθετε τραγούδια, πώς να το κάνετε ?

Αν θέλεις Μάθετε μόνο κιθάρα Και αν θέλετε να παίξετε τραγούδια, θα χρειαστείτε μια μέθοδο. Γιατί, και πάνω απ ‘όλα, η καλή μέθοδος κιθάρας μπορεί να σας φέρει ?

Μάθετε να παίζετε την κιθάρα: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε απολύτως

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε να παίζετε την κιθάρα: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε απολύτως .

Είναι εύκολο να μάθεις να παίζεις κιθάρα μόνο ? Είτε πρόκειται για μια χαμηλή, ξηρή, κλασική, ηλεκτρική ή ηλεκτρομαντική κιθάρα, το μεγάλο ερώτημα που θέτει όλοι οι αρχάριοι και οι αρχάριοι που επιθυμούν να ξεκινήσουν είναι πάντα το ίδιο: . Πώς να μάθετε να παίζετε την κιθάρα εύκολα και γρήγορα ? Εάν έχετε κίνητρα και εκπαιδεύετε τακτικά, θα προχωρήσετε γρήγορα. Είτε παίρνετε μαθήματα στο σπίτι είτε είστε αυτοεξυπηρέτηση, η εκμάθηση της κιθάρας προσφέρει πολλές απολαύσεις και πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλα μέσα: φθηνή, πρακτική για τη μεταφορά, σχετικά εύκολο να παίξετε ακόμη και χωρίς να γνωρίζετε τη θεωρία της μουσικής, συγκεντρώνει έναν καλό αριθμό επαγγελματιών επαγγελματιών. Ωστόσο, για να πάτε σε καλή βάση, εδώ είναι 10 πράγματα που πρέπει να μάθουν όλοι οι μαθητευόμενοι κιθαρίστες !

Pexels-Brent-Keane-1751731

Πώς είναι μια κιθάρα

Με τον ίδιο τρόπο έχετε μάθει πού βρίσκονται οι δείκτες, ο μοχλός ταχυτήτων και οι καθρέφτες πριν αρχίσετε να οδηγείτε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν παίξετε την κιθάρα ή ακόμα και να μάθετε να το παίζετε, είναι προφανώς να γνωρίσετε το όργανο σας. Τι αποτελείται, τι γίνεται ? Χαμηλή, ροζέτα, καβαλέτο, σχοινί, κλειδί, fret .., Όλα αυτά τα στοιχεία δεν πρέπει να έχουν μυστικά για εσάς, ότι θέλετε να μάθετε να παίζετε μόνο την ακουστική, λαϊκή ή ηλεκτρική κιθάρα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μάθετε για την κιθάρα ανατομία:

    • Ρωτήστε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο μουσικής
       • Μεταβείτε σε ένα μουσικό κατάστημα και επωφεληθείτε από τις πληροφορίες του πωλητή
          • Αναζήτηση στο Διαδίκτυο εικονογραφημένες εξηγήσεις, βίντεο ή κειμενικά
             • Αγοράστε μια μέθοδο, ένα βιβλίο για την κιθάρα
                • Μάθετε κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού μαθήματος κιθάρας στο σπίτι

                Πώς να κρατήσετε κιθάρα ?

                Μπορεί να φαίνεται λίγο απλό, αλλά αν δεν έχετε κρατήσει ποτέ κιθάρα στη ζωή σας, δεν θα φανεί αναγκαστικά προφανές. Είτε θέλετε να μάθετε μόνο την ηλεκτρική ή κλασική κιθάρα, η τοποθέτηση του εαυτού σας θα είναι απαραίτητη για την πρόοδο. ΕΤΣΙ Μάθετε να τοποθετείτε το αριστερό σας χέρι καλά στη λαβή και το δεξί σας χέρι στη ροζέτα Για να βγάλετε τους καλύτερους ήχους από το όργανο σας. Αν θέλετε σύμφωνα με το στυλ της μουσικής και του τύπου κιθάρας (κλασικό, ηλεκτρικό ή λαϊκό), η θέση που κρατά μια κιθάρα δεν είναι ακριβώς η ίδια. Οι μουσικοί που παίζουν στη σκηνή ή τη στάση είναι εύκολα εξοπλισμένοι με ένα λουρί, ενώ οι κλασικοί κιθαρίστες αυξάνουν τη λαβή του οργάνου και παίζουν αποκλειστικά σε ένα σκαμνί. Δοκιμάστε τις διαφορετικές στάσεις για να βρείτε αυτό που σας δίνει την μεγαλύτερη άνεση και διευκολύνει το παιχνίδι.

                Η θέση των δακτύλων στη λαβή είναι επίσης ένα σημαντικό σημείο εργασίας. Και πάλι, σύμφωνα με τους κιθαρίστες, όλοι έχουν τους δικούς τους οπαδούς σύμφωνα με το στυλ τους. Παρ ‘όλα αυτά, είναι γενικά σκόπιμο να πιέσετε τις χορδές με τον πολτό δακτύλου, ελαφρώς καμπύλη των αρθρώσεων σαν να είχατε μια στρογγυλή μπάλα στην παλάμη του χεριού. Κόψτε τα μικρά νύχια σας για το χέρι της λαβής, για να διευκολύνετε τη λαβή και τη δύναμη υποστήριξης στις χορδές.

                Pexels-Nappy-936131

                Πώς να παραχωρήσετε το όργανο σας ?

                Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μαθαίνεις μόνο την κιθάρα σε ένα ανεπαρκώς χορηγούμενο όργανο ! Πριν αναζητήσετε την καλύτερη μέθοδο για να μάθετε μόνο την κιθάρα, οποιοσδήποτε αρχάριος πρέπει πρώτα να μάθει να χορηγεί το όργανο του ! Για αρχάριους, η απλούστερη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε Ένας δέκτης ή μια εφαρμογή στο smartphone, Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να είναι πολύ χρήσιμα για εσάς. Με την πάροδο του χρόνου το αυτί σας θα μάθει όλο και πιο ακριβή για να γνωρίζετε τους ήχους της κιθάρας και μακροπρόθεσμα θα σας δώσει την κιθάρα σας αρκετά φυσικά !

                Από την πλευρά των χειρισμών που πρέπει να πραγματοποιηθούν για να χορηγήσουν την κιθάρα, να είστε σίγουροι, είναι σχετικά απλοί υπό την προϋπόθεση ότι κατανοούν την αρχή που δίνει το σχοινί τον τόνο της. Είναι πολύ περίπλοκο ? Δεν καταλαβαίνετε πολλά γι ‘αυτό και αρχίζετε να πανικοβληθείτε ? Να είστε σίγουροι, δεν υπάρχει τίποτα απλούστερο και η ομάδα μουσικής Allegro είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει. Για να το πούμε απλά, όσο περισσότερο το σχοινί είναι τεντωμένο, επομένως τεταμένο, τόσο πιο οξύ ο ήχος παράγεται. Αντίστροφα, όσο πιο χαλαρό είναι το σχοινί, τόσο πιο σοβαρός θα είναι ο ήχος.. Με το παιχνίδι, τα σχοινιά είναι σταδιακά χαλαρωτικά, ειδικά όταν είναι νέα. Έτσι θα χρειαστεί να τα σφίξετε τακτικά, ώστε να μπορείτε να παίξετε μόνο. Αυτός ο ελιγμός διεξάγεται μετατρέποντας το κλειδί στο τέλος της λαβής που αντιστοιχεί στο σχοινί προς τη σωστή κατεύθυνση μέχρι να φτάσει στη σωστή σημείωση. Φυσικά, αν εσείς εσείς, το σημείωμα του κενού σχοινιού θα μειωθεί, θα είστε επομένως αρκετό για να γυρίσετε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

                Πώς να αλλάξετε ένα σχοινί ?

                Τεχνικό επίπεδο, ο συντονισμός μιας κιθάρας δεν είναι ο ευκολότερος ελιγμός που θα εκτελέσει. Ωστόσο, θα υπάρξει μια εποχή που οι χορδές σας θα χάσουν τη φρεσκάδα τους και θα σας προσφέρουν έναν δυσάρεστο ήχο, ειδικά αν επαναλάβετε πολύ τακτικά. Για τις πρώτες φορές πρέπει να κάνετε αυτή τη χειραγώγηση, να πλησιάσετε τον δάσκαλό σας ή έναν επαγγελματία σε ένα μουσικό κατάστημα, θα σας διδάξουν έτσι ώστε να γίνετε ανεξάρτητοι ! Η επένδυση σε ένα μικρό εργαλείο που σας επιτρέπει να μετατρέψετε γρήγορα το κλειδί κατά την αλλαγή των χορδών (μερικές φορές που προσφέρονται με την κιθάρα ή σε κιτ για αρχάριους) θα σας εξοικονομήσει χρόνο και ενέργεια.
                Ένα νέο ή φρεσκοκομμένο σχοινί για να χαλαρώσετε γρήγορα τις πρώτες φορές που το χρησιμοποιείτε, γι ‘αυτό δεν είναι σοφό να αλλάξετε τις χορδές λίγο πριν από μια συναυλία ή ακρόαση, εκτός αν προφανώς ότι το σχοινί έχει σπάσει, δεν σας αφήνει την επιλογή. Για να αποφύγετε αυτό το περιστατικό, το οποίο μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο εάν το σχοινί ξαφνικά, ελέγξτε πριν από κάθε επανάληψη ότι ολόκληρο το σχοινί είναι άθικτο. Πριν από το σπάσιμο, θα βρείτε γενικά ένα μέρος όπου το υλικό είναι εξευγενισμένο και κατεστραμμένο, κοντά στο σώμα, λόγω της επανεγγραφής επαφής με τα Frets. Αυτό είναι ένα σημάδι που πρέπει να αλλάξετε γρήγορα το σχοινί.

                Πώς να κρατήσετε έναν διαμεσολαβητή ?

                Ο διαμεσολαβητής είναι αυτό το μικρό πλαστικό στοιχείο που χρησιμοποιείται για να γρατζουνίζει τις χορδές κιθάρας ενώ παίζετε. Ακόμα κι αν δεν το χρησιμοποιείτε όλη την ώρα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιήσετε και να το κρατήσετε: Τοποθετήστε το ανάμεσα στην κορυφή του ευρετηρίου σας και τον αντίχειρά σας. Εκπαιδεύστε τις χορδές με γιατί θα είναι πολύ χρήσιμο για εσάς, ειδικά όταν εργάζεστε το Arpeggios για να μάθετε να παίζετε την κιθάρα.

                Το παιχνίδι στον διαμεσολαβητή είναι διαφορετικό από το παιχνίδι στο δάχτυλο ή την επιλογή, στο βαθμό που οι χορδές είναι γδαρμένες είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, όπως για τις συμφωνίες. Γενικά, και για μεγαλύτερη ταχύτητα, οι κιθαρίστες εναλλάσσονται γρατσουνιές και στις δύο κατευθύνσεις. Αλλά για να πραγματοποιήσει μια συμφωνία στο Arpège, η ολίσθηση του διαμεσολαβητή σε μια ενιαία κίνηση σε όλες τις χορδές προσφέρει ένα όμορφο συνδεδεμένο συνδεδεμένο με την εργασία. Το παιχνίδι στον διαμεσολαβητή φέρνει επίσης δύναμη, αν έχετε την ευκαιρία να παίξετε στη σκηνή ή σε εξωτερικούς χώρους για παράδειγμα. Είναι σχεδόν απαραίτητο μόλις εξελιχθεί σε μια ομάδα πολλών μουσικών.

                Pexels-Rombo-3051084

                Πώς να διαβάσετε τα τραπέζια και τις χορδές ?

                Διαβάστε τις επιτραπέζιες και τις χορδές είναι ευκολότερη από ό, τι φαίνεται: Σας λέει σε ποιες χορδές να πιέσετε και με τα οποία τα δάχτυλα. Για να μάθετε πώς να παίζετε γρηγορότερα την κιθάρα, εκπαιδεύστε με απλά τραγούδια που θα σας κάνουν να εργάζεστε σε τραπέζια, τοποθετώντας τα δάχτυλά σας και τη μετάβαση μεταξύ των συμφωνιών. Η ανάγνωση των τραπεζομάντιων είναι σημαντική, ειδικά όταν είστε αρχάριοι απλώς και μόνο επειδή το αυτί ενός αρχαρίου δεν είναι ακόμη σε θέση να εντοπίσει κάθε συμφωνία. Επομένως, η αναπαραγωγή στο tablature θα σας επιτρέψει να ξεπεράσετε αυτήν την έλλειψη εμπειρίας.

                Ανάγνωση

                Στο παραπάνω παράδειγμα, έχουμε το φάσμα των μεγάλων να κάνουμε με την αντίστοιχη ταμπλό. Οι 6 γραμμές αντιστοιχούν στις 6 χορδές της κιθάρας σας Γνωρίζοντας ότι η πρώτη γραμμή που ξεκινά από το κάτω μέρος αντιστοιχεί στο έκτο σχοινί, το MI Serious. Οι αριθμοί αντιστοιχούν στον αριθμό των πλαισίων στα οποία πρέπει να τσιμπήσετε το σχοινί. Για παράδειγμα, για το do πρέπει να τσιμπήσετε το πέμπτο σχοινί (σχοινί του) στο επίπεδο του τρίτου κουτιού και ούτω καθεξής !

                Πώς να παίξετε ανοιχτές συμφωνίες ?

                Για να το πούμε απλά, αυτές είναι συμφωνίες για τις οποίες, δεν βασιζόμαστε σε όλες τις χορδές, απλοποιημένες συμφωνίες. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουν οι κιθαρίστα μαθητευόμενοι όταν πρόκειται να μάθουν να παίζουν την κιθάρα: να πάει από μια συμφωνία ανοιχτή στο άλλο.

                Οι κύριες ανοιχτές συμφωνίες έχουν ως εξής:

                Από αυτές τις θέσεις είναι δυνατόν να μειωθούν πολλές διαφορετικές συμφωνίες. Εργάζοντας στη θέση των δακτύλων σας σε ανοιχτές συμφωνίες, θα κινητοποιήσετε τους μυς και την ευελιξία τους, απαραίτητη για την απόκτηση της επιδεξιότητας. Πάρτε το χρόνο να πιέσετε τις χορδές για να χτυπήσετε μια καλή ισορροπημένη συμφωνία. Εάν ένα όριο (παράγει έναν δυσάρεστο ήχο, σαν να ενοχλούσε κάτι), ελέγξτε ότι ο πολτός των δακτύλων σας πιέζει καλά στα κουτιά που ενδιαφέρουν τις χορδές. Οποιοσδήποτε αρχάριος απαιτεί εκπαίδευση προτού μπορέσετε να χτυπήσετε μια συμφωνία, οπότε κρεμάστε και δεν θα απογοητευτείτε.

                Πώς να γρατσήσετε τις χορδές ρυθμού για να μάθετε να παίζετε την κιθάρα ?

                Έχετε μία ή δύο συμφωνίες, τις παίξατε σε βρόχο έως ότου η μετάβαση είναι επιτυχής μεταξύ των δύο. Και εκεί, ένας φίλος θέλει να παίξει μαζί σας … και συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε (ακόμα) να κρατήσετε το ρυθμό. Μην πανικοβάλλεστε, Για να βελτιώσετε τον εαυτό σας, εκπαιδεύστε με ένα μετρονόμο. Θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το ρυθμό ! Όταν ξεκινάτε την κιθάρα, γενικά μαθαίνετε τον βασικό ρυθμό 4 -stroke που ονομάζεται “Campfire”.

                υδρορροή

                Υπάρχει όμως μια μεγάλη ποσότητα που ποικίλλει ανάλογα με το στυλ, την ικανότητα του μουσικού κ.λπ. Προκειμένου να ενσωματωθεί το ρυθμό καλά, να ασκήσετε τακτικά ταξίδια μετ ‘επιστροφής, τοποθετώντας το μπροστινό και πίσω στο ρυθμό (1/2/3/4) και την ανατροφοδότηση μεταξύ των παλμών (“και” “). Όταν είστε άνετοι με αυτήν την άσκηση, προσπαθήστε να διπλασιάσετε το εμπρός και πίσω στον ίδιο ρυθμό, για να αφαιρέσετε τις κινήσεις, για να εντείνετε μερικούς για να σηματοδοτήσετε το ρυθμό. Με τον πειραματισμό, σίγουρα θα βρείτε riffs που σας μιλούν ή θα δημιουργήσετε τις δικές σας ρυθμίσεις !

                Πώς να παίξετε συμφωνίες εξουσίας ?

                Οι συμφωνίες εξουσίας (“Χορδές ισχύος”) είναι δύο σημειώσεις συμφωνιών που χρησιμοποιούνται αρχικά για ροκ μουσική, η οποία βρίσκεται επίσης στο Blues and Metal. Τεχνικά αποτελούνται από το θεμελιώδες και το πέμπτο, δεν είναι ούτε μικρά ούτε μεγάλα, αφού δεν έχουν το τρίτο μέρος. Αυτές είναι απλές και μάλλον διασκεδαστικές συμφωνίες για να παίξετε όταν μαθαίνετε την κιθάρα. Το σχήμα τους είναι προσαρμοσμένο στους αρχάριους και επιτρέπει ιδιαίτερα στην αλυσίδα αρκετών γρήγορα μετακινώντας στη λαβή. Εδώ είναι μια χρήσιμη άσκηση για την αναπαραγωγή χορδών εξουσίας και αποτελώντας μια rock’n roll base με μόνο δύο ή τρεις χορδές:

                   • Πατήστε το χέρι της λαβής στα δεύτερα κουτιά των δύο μεσαίων χορδών
                      • Ξύστε αυτές τις δύο χορδές με το χέρι του ρυθμού και ενδεχομένως το άδειο σχοινί του (δεύτερο πιο σοβαρό)
                         • Μετακινήστε τα δάχτυλά σας στα πέμπτα κουτιά, στη συνέχεια στα έβδομα (προσθέστε το πλαίσιο 3 στη συνέχεια 5 στο σχοινί)
                            • Επιστρέψτε στην αρχική θέση και εκπαιδεύστε σε αυτήν την αλυσίδα

                            Πώς να παίξετε τραγούδια ?

                            Υπάρχει μια αλάθητη τεχνική για να μάθετε μόνο την κιθάρα χωρίς να χρειάζεται να περάσετε τόσο πολύ για να διαβάσετε το Larousse στο σύνολό της ? Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για να μάθετε μόνο την κιθάρα και ότι παραμένει δωρεάν ? Επιλέξτε το πρώτο τραγούδι που θα μάθετε με προσοχή, θα παραμείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη σας ! Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε ένα μόνο με δύο ή τρεις συμφωνίες. Εξασκηθείτε στις συμφωνίες μεμονωμένα και στη συνέχεια να εκπαιδεύσετε σε μεταβάσεις, δίνοντας προσοχή στο ρυθμό. Και αν αισθάνεστε πολύ άνετα, μπορείτε επίσης να τραγουδήσετε τους στίχους ταυτόχρονα ! Καθώς συγκεντρώνετε νέα τραγούδια, θα έχετε όλο και περισσότερες διαφορετικές συμφωνίες που θα σας επιτρέψουν να αποκρυπτογραφήσετε εύκολα όλο και περισσότερα κομμάτια. Ένας ενάρετος κύκλος, εν συντομία !

                            Μάθετε την κιθάρα στο Self -Taught, ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ?

                            Τώρα που έχετε τις 10 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για να μάθετε μόνο την κιθάρα, είτε ηλεκτρικά, κλασικά είτε λαϊκά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η μάθηση να παίζετε μόνο την κιθάρα για να ξεκινήσετε δωρεάν δεν είναι πάντα ένα πλεονέκτημα ! Έχετε διαβάσει πιθανώς διαφορετικές απόψεις στο Διαδίκτυο για να μάθετε πώς να κάνετε το καλύτερο επειδή δεν έχετε τα μέσα και θα θέλατε να μάθετε δωρεάν ? Εάν πολλοί μουσικοί έχουν ξεκινήσει σε αυτο -τραυματισμό, άλλοι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν έναν δάσκαλο κιθάρας για να πετύχουν να είναι στην κορυφή. Είναι λίγο σαν τα πάντα: μερικοί θέλουν να μάθουν με το δικό τους ρυθμό και με τον δικό τους τρόπο, ενώ άλλοι πρέπει να καθοδηγούνται και να εποπτεύονται.

                            Έχουμε ζυγίσει για εσάς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε πριν κάνετε την επιλογή σας ! Θα είστε μεταξύ αυτοδίδακτων μουσικών ? Θα επιλέξετε να καλέσετε έναν δάσκαλο κιθάρας στο σπίτι ? Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα μεταξύ: Πάρτε μερικά μαθήματα για να έχετε τα βασικά και να συνεχίσετε μόνοι σας ή να ξεκινήσετε μόνοι σας και να πάρετε κάποια μαθήματα για να τελειοποιήσετε τη μάθηση σας. Εν ολίγοις, θα καταλάβετε, δεν υπάρχουν κανόνες που έχουν δημιουργηθεί για να μάθετε να παίζετε, θα εξαρτηθεί από τον χαρακτήρα σας, τις προτιμήσεις σας και τις ικανότητές σας.

                            – Τα πλεονεκτήματα της μάθησης μόνο για να παίξουν αυτό το όργανο

                            Προφανώς, προκύπτει το ζήτημα των αποταμιεύσεων ! Ειδικά αν μόλις έφτασατε στην επαγγελματική ζωή ή δεν γνωρίζετε ακόμα ότι τα μαθήματα κιθάρας έχουν κόστος ! Έτσι, σίγουρα θα αποθηκεύσετε, αλλά θα πάτε τόσο γρήγορα ? Υπάρχουν πολλά μαθήματα βίντεο στο YouTube ή σε άλλες πλατφόρμες για να μάθετε δωρεάν την κιθάρα, θα πρέπει να βρείτε πολλά περιεχόμενα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

                            Η εκμάθηση μόνη της και όχι σε μια μουσική σχολή ή στο Ωδείο σας επιτρέπει επίσης να μάθετε με το δικό σας ρυθμό χωρίς να έχετε την πίεση να πρέπει να ακολουθήσετε μια ομάδα. Ωστόσο, με έναν ιδιωτικό δάσκαλο κιθάρας στο σπίτι, θα μπορούσατε επίσης να προχωρήσετε με τον δικό σας ρυθμό !

                            Η εκμάθηση σε αυτό -τραβήξτε θα μπορούσε επίσης να σας επιτρέψει να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας ακολουθώντας τις επιθυμίες σας από την άποψη των μουσικών στυλ ειδικότερα. Τα σεμινάρια στο Διαδίκτυο θα σας επιτρέψουν επίσης να επεκτείνετε το ρεπερτόριό σας.

                            Υπερηφάνεια ! Και ναι, είναι πάντα ανταμείβοντας να μάθετε να παίζετε ένα όργανο ή να μάθετε να κάνετε οτιδήποτε άλλο μόνοι σας !

                            – Εκτός από αυτά τα λίγα πλεονεκτήματα, η μάθηση χωρίς δάσκαλο έχει επίσης σημαντικά μειονεκτήματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη για να κάνετε την επιλογή σας.

                            Μπορεί να είναι δύσκολο να προχωρήσουμε χωρίς την υποστήριξη ενός δασκάλου μουσικής επειδή δεν υπάρχει καθιερωμένο πλαίσιο, πολλοί άνθρωποι πρέπει να εποπτεύονται για να παραμείνουν παρακινημένοι και σταθεροί στη μάθηση τους. Πολύ συχνά αγοράζουν την εκμάθηση της κιθάρας για τα ανδρείκελα απλά δεν είναι αρκετή και τότε κανείς δεν είναι μηδέν !

                            Εξαρτάται επίσης από εσάς ότι θα επανέλθει σε ερευνητικά περιεχόμενα και άλλους πόρους μάθησης εάν θέλετε να μάθετε κιθάρα μόνο. Που μπορεί πραγματικά να πάρει αρκετό χρόνο, ειδικά για να ταξινομήσει τις καλές και κακές συμβουλές ή όμως εκείνες που δεν θα σας ταιριάζουν.

                            Η εκμάθηση της κιθάρας μόνο αναλαμβάνει επίσης τον κίνδυνο να αποκτήσουν κακές συνήθειες, οι οποίες τότε θα είναι δύσκολο να διορθωθούν, είτε πρόκειται για τη στάση σας είτε για τη θέση των δακτύλων.

                            Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι αντικειμενικός προς τον εαυτό σου, είναι δυνατόν ? Τώρα, αν θέλετε να μάθετε κιθάρα μόνο, θα περιορίζεστε να γνωρίζετε τη μουσική σας πρόοδο. Ένα εξειδικευμένο μάτι θα ήταν σε καλύτερη θέση να κρίνει την πρόοδό σας !

                            Μόνο η εκμάθηση κιθάρας μπορεί επίσης να είναι περίπλοκη επειδή η εκπαίδευση είναι απλώς ένα επάγγελμα που συνοδεύεται από διαφορετικές τεχνικές και πιθανές μεθόδους και επιτρέπουν στον συγκεκριμένο δάσκαλο της κιθάρας να επιλέξει το πιο κατάλληλο σύμφωνα με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του μαθητή.

                            Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα σφάλματα μεταξύ κιθαριστών που ξεκινούν χωρίς δάσκαλο ?

                            Εάν θέλετε να μάθετε κιθάρα χωρίς βοήθεια, εδώ είναι τα πιο κοινά λάθη και πώς να τα αποφύγετε !

                              • Μην δώσετε προσοχή στη θέση των δακτύλων σας: Μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας με έναν καθρέφτη κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας για να απεικονίσετε με σαφήνεια τη θέση των χεριών σας και των δακτύλων σας.
                                • Πάρτε μια κακή στάση: Πάντα ελέγξτε ότι είστε εγκατεστημένοι άνετα και χαλαρή όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποφύγετε την ολοκλήρωση της προπόνησης με πόνο που θα μπορούσε να αποφευχθεί. Επιλέγοντας το σωστό κάθισμα, η θέση του θα επιτρέψει στον αρχάριο κιθαρίστα να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις εντάσεις στο υπόλοιπο σώμα και να εγκατασταθεί για πόνο στις άκρες των δακτύλων σας που θα είναι αναπόφευκτα στις πρώτες χρονικές στιγμές.
                                  • Μείνετε επικεντρωμένοι στα λάθη σας: Αφήστε τον εαυτό σας να είναι η ευκαιρία να κάνετε λάθη, έτσι μαθαίνουμε επίσης ! Μείνετε επιεικής με τον εαυτό σας, ώστε η μάθηση να παραμένει ευχαρίστηση και δεν γίνεται αγγαρεία.
                                    • Δεν ξέρω πώς να προσδιορίσετε τις δυσκολίες στη διόρθωση: Εάν είστε αρχάριος, το γεγονός ότι δεν έχετε έναν δάσκαλο κιθάρας να εντοπίσει τα σημεία που κολλάνε και αυτό πρέπει να βελτιωθεί, είναι μια πτυχή που μπορεί να καθυστερήσει την πρόοδό σας για να μάθετε το Μόνο κιθάρα. Πώς να ξέρετε αν η σημείωση ακούγεται σωστά ? Εάν ο ρυθμός είναι ο σωστός ? Τι είναι το πιο κατάλληλο για να παίξετε αυτό ή αυτό το σημείωμα ?
                                      • Μην ακούτε κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών συνεδριών: Εάν θέλετε να μάθετε μόνο την κιθάρα, η καλύτερη συμβουλή που μπορείτε να σας δώσετε είναι να σας εγγραφείτε. Αυτό θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε ένα ελάχιστο από τα λάθη σας, αλλά και να είστε σε θέση να παρατηρήσετε την πρόοδό σας, κάτι που μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να παραμείνετε κίνητρα.
                                        • Διαδώστε από την άποψη του ρεπερτορίου: Επιλέξτε μερικά τραγούδια και τακτικά ασκούν για να μάθετε πώς να τα παίξετε από την αρχή μέχρι το τέλος πριν θέλετε να δοκιμάσετε πολλά κομμάτια τραγουδιών. Είναι καλύτερο να πηγαίνεις εκεί σταδιακά και να εκπαιδεύεις στα ίδια τραγούδια στην αρχή, ώστε να μην μαθαίνεις λίγο από το καθένα χωρίς να ξέρεις πώς να παίζεις ένα από αυτά από την αρχή μέχρι το τέλος.
                                          • Μην ζητάτε συμβουλές: Η εκμάθηση της κιθάρας από μόνη της δεν σημαίνει ποτέ να μην ρωτάς κανέναν που είναι συμβουλές από κανέναν ! Έχετε αναγκαστικά έναν κιθαρίστα γύρω σας και αν αυτό δεν συμβαίνει, μπορείτε πάντα να πάρετε μόνο μερικά μαθήματα με έναν δάσκαλο μουσικής Allegro, ιδίως με την τεχνική των κουπονιών κουπονιών κουπονιών κουπονιών κουπονιών. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μια σειρά μαθημάτων και να τα χρησιμοποιήσετε όπως επιθυμείτε σύμφωνα με το στάδιο της προόδου σας.
                                            • Μείνετε επικεντρωμένοι σε μια σημείωση κάθε φορά: Ένας καλός κιθαρίστας αναμένει πάντα το επόμενο κίνημά του όταν παίζει μια σημείωση. Μπορείτε να σας βοηθήσετε με έναν καθρέφτη για να μάθετε πού είναι τοποθετημένα τα δάχτυλά σας και έτσι να μπορείτε να εντοπίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα προβλέψετε καλύτερα την επόμενη κίνηση σας.
                                              • Μην χρησιμοποιείτε ένα μετρονόμο: Η χρήση ενός μετρονόμου είναι απαραίτητη για να ξεκινήσετε τη μάθηση ρυθμού διαφορετικά διακινδυνεύετε την κατάρτιση σε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό και όχι για να διευκολύνετε την εργασία σας ! Ξεκινώντας από την κατάρτιση σε ένα αργό ρυθμό θα σας επιτρέψει να αφιερώσετε καλύτερα το χρόνο να τοποθετήσετε τα δάχτυλά σας και να παραμείνετε προσεκτικοί στη στάση σας !
                                                • Περιμένετε μέχρι να κυριαρχήσετε κάθε συμφωνία τέλεια πριν προσπαθήσετε να παίξετε ένα τραγούδι: διασκεδάστε ! Η εκμάθηση των διαφορετικών χορδών είναι ένα πολύ καλό πράγμα, αλλά μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη τραγουδιών που απαιτούν πολύ λίγες συμφωνίες, ώστε να ξεκινήσετε ακόμη και αν δεν είναι τέλεια !
                                                  • Μην χορηγείτε την κιθάρα σας πριν από κάθε εκπαίδευση: Είναι σημαντικό το όργανο να χορηγείται καλά πριν από κάθε συνεδρία μάθησης, διότι διαφορετικά μπορεί να μην εκτιμήσετε τους ήχους πάρα πολύ και να μην εκτιμήσετε πλήρως το όργανο σας.

                                                  Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, μπορείτε να βρείτε πολλές άλλες πληροφορίες στο διαδίκτυο, πληκτρολογώντας “Μάθετε να παίζετε την κιθάρα για τα ανδρείκελα”, αλλά αν αλλάξετε γνώμη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας Allegro Musique, έτσι ώστε να βρει Εσείς ο καλύτερος δάσκαλος κιθάρας στον τομέα σας, ο οποίος δεν θα σας καλέσει μηδέν και θα είναι αντίθετα να εκτιμήσει όλα τα δυνατά σας και να συνεργαστείτε μαζί σας όλα τα αδύναμα σημεία σας !

                                                  Βρείτε όλα τα αντικείμενα μας για να ξεκινήσετε την κιθάρα

                                                  Μάθετε μόνο κιθάρα

                                                  Μάθετε μόνο κιθάρα

                                                  Ref de hguitare Ενημερώθηκε: 04/28/23 13

                                                  Το σκεφτήκατε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αυτό είναι, αποφασίζεται: Σήμερα, θα μάθετε να παίζετε την κιθάρα ! Μόνο εδώ, δεν έχετε ούτε την επιθυμία ούτε τα μέσα για να σας πληρώσετε έναν δάσκαλο.
                                                  Αυτό είναι όπου θέτετε την ερώτηση για ένα εκατομμύριο ευρώ: είναι πραγματικά δυνατό να μάθετε την κιθάρα μόνη της ?
                                                  Η απάντηση είναι σαφής: ναι, είναι εντελώς δυνατό . Πολλοί διάσημοι κιθαρίστες έχουν επίσης μάθει σε αυτο -τραυματισμό, χωρίς να παίρνουν μαθήματα ! Πώς να μάθετε μόνο κιθάρα ?
                                                  Η εκμάθηση ενός σόλο μουσικού οργάνου απαιτεί αυτονομία, αυστηρότητα και καλή προετοιμασία.
                                                  Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσω 9 δρόμους για προβληματισμό που θα σας επιτρέψουν να μην κάνετε τίποτα και να βάλετε όλες τις πιθανότητες στο πλευρό σας. Και σε κάθε περίπτωση, μην ανησυχείτε, δεν είστε εντελώς μόνοι. Ολόκληρη η ομάδα Hguitare είναι εκεί για να σας βοηθήσει !

                                                  Ορίστε τους στόχους σας για να μάθετε για τα καλά θεμέλια

                                                  Θέλετε να πάρετε μαθήματα κιθάρας, είναι πολύ καλό ! Αλλά για ποιο σκοπό ?
                                                  Είναι να σε ευχαριστήσω στο δωμάτιό σου ? Για να γοητεύσει τα κορίτσια στο δρόμο ? Για να σας συνοδεύσετε να τραγουδήσετε ? Φτιάχνω τραγούδια ? Ενσωματώστε μια ομάδα ? Αλλάξτε τη ζωή και γίνετε επαγγελματίας μουσικής ? Είναι πολύ σημαντικό να προσδιορίσετε τον στόχο σας από την αρχή, προκειμένου να προσδιοριστεί ποιο βαθμό επένδυσης θα είναι απαραίτητο για εσάς. Είναι αυτονόητο ότι όσο πιο φιλόδοξος είναι ο στόχος σας, τόσο περισσότερο θα πρέπει να εργαστείτε για να το φτάσετε. Αλλά σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τον στόχο σας, δεν θα πρέπει να ξεχάσετε ότι η εκμάθηση της κιθάρας μόνο ή όχι, επιπλέον, πρέπει να παραμείνει μια ευχαρίστηση. Πάρτε λοιπόν το χρόνο σας, πηγαίνετε με τον δικό σας ρυθμό και μην καίτε τα βήματα. Δεν είναι ένας αγώνας 🙂 Έτσι, αν έχετε κίνητρα, ελάτε και μάθετε την κιθάρα ακολουθώντας τα προοδευτικά μαθήματα που προσφέρουμε, για να πάτε με τον δικό σας ρυθμό:

                                                  Ποια κιθάρα θα επιλέξει να ξεκινήσει ?

                                                  Ποια κιθάρα θα επιλέξει να ξεκινήσει;

                                                  Μερικά στυλ μουσικής καλούν αυτόματα ορισμένους τύπους οργάνων !

                                                  Εάν ο στόχος σας είναι να παίζετε ήσυχα μαλακά τραγούδια στο σπίτι, επιλέξτε μια κλασική κιθάρα με νάιλον χορδές.

                                                  Εάν προτιμάτε να τραγουδήσετε λαϊκά ή ποπ τραγούδια στο δρόμο, προτιμάτε μια λαϊκή κιθάρα με χάλυβα (κλασικές κιθάρες δεν δημιουργούν αρκετό όγκο για να παίξετε σε εξωτερικούς χώρους). Εάν ονειρεύεστε riffs, άγρια ​​σόλο, σκληρό βράχο, βαρέα μέταλλο, πανκ και ομαδικό παιχνίδι, είναι περιττό να σας πω ότι η ηλεκτρική κιθάρα είναι για όλους σας υποδεικνύεται.

                                                  Τέλος, εάν θέλετε να είστε ένας ευέλικτος κιθαρίστας που μπορεί να παίξει πολλά στυλ, επιλέξτε ένα όργανο που θα προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Μια ηλεκτρική κιθάρα είναι συχνά ένας καλός συμβιβασμός, επειδή σας επιτρέπει να παίζετε και τα δύο μαλακά κομμάτια στο φως και τα ενοχλημένα κομμάτια στο κορεσμένο του. Γνωρίστε ότι γενικά, οι ηλεκτρικές κιθάρες έχουν πιο ευέλικτες χορδές, οι οποίες απαιτούν λιγότερη προσπάθεια για να παίξουν (ειδικά για να κάνουν αποκλειστικές συμφωνίες). Μπορούν να σας επιτρέψουν να αποκτήσετε αποτελέσματα που ικανοποιούν πιο γρήγορα. Από την άλλη πλευρά, κινδυνεύετε να έχετε λίγο πρόβλημα μετά από μια λαϊκή κιθάρα, με παχιά χορδές.
                                                  Αντίθετα, αν μάθετε να παίζετε σε μια ακουστική, θα είναι το παιχνίδι του παιδιού για να πάτε στο ηλεκτρικό αργότερα !
                                                  Για άλλη μια φορά, όλα εξαρτώνται από το στόχο που θέλετε να επιτύχετε.

                                                  Τι προϋπολογισμό θα επενδύσει σε κιθάρα για να ξεκινήσει ?

                                                  Δεν χρειάζεται να σας προσφέρουμε ένα Gibson Les Paul σε περισσότερα από 1000 ευρώ αν δεν έχετε λάβει ποτέ κιθάρα στη ζωή σας ! Μπορείτε να σας επιτρέψετε να λάβετε τα πρώτα σας βήματα στην κιθάρα σε ένα πρώτο όργανο τιμών (όλα τα καταστήματα κιθάρας προσφέρουν σωστά μοντέλα περίπου 100-200 ευρώ).
                                                  Καλύτερα ακόμα, θα μπορούσατε να κάνετε τα “δόντια” σε μια παλιά κιθάρα που βρίσκεται γύρω σας ή ένας φίλος των φίλων σας ! Εκτός από την εξοικονόμηση των χρημάτων σας, αυτή η προσέγγιση έχει το τεράστιο πλεονέκτημα να αποφύγει κάθε κίνδυνο να βλάψει μια υπερτιμημένη κιθάρα όταν μαθαίνεις.

                                                  Από την άλλη πλευρά, γνωρίζετε ότι οι κιθάρες για αρχάριους είναι γενικά λιγότερο άνετες για να παίξουν από τα μέσα υψηλής ποιότητας, αλλά δεν είναι τόσο άσχημα επειδή θα προωθήσει την ανάπτυξη των μυών των δακτύλων σας !
                                                  Θα είναι πάντα καιρός να μεταβιβάσετε ένα ποιοτικό όργανο λίγο αργότερα, όταν είστε πραγματικά σε θέση να εκτιμήσετε την καλύτερη άνεση που προσφέρει.


                                                  Τι υλικό πρέπει να αγοράσετε επιπλέον ?

                                                  Εξοπλισμός κιθάρας για να ξεκινήσετε

                                                  Σε όλες τις περιπτώσεις, θα χρειαστείτε τουλάχιστον ένα κατάλληλο κάλυμμα για να μπορείτε να μεταφέρετε την κιθάρα σας, καθώς και ορισμένους διαμεσολαβητές (οι κάμψης είναι ευκολότερες στη χρήση παρά σκληρά). Ένας ηλεκτρονικός δέκτης είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη αγορά – αν όχι απαραίτητη ! – Για να αποκτήσετε έναν πάντα άψογο συντονισμό, καθώς και ένα παιχνίδι ανταλλακτικών σε περίπτωση διάλειμμα σχοινιού. Σε περίπτωση ηλεκτρικής κιθάρας, προφανώς θα πρέπει επίσης να πάρετε ένα καλώδιο Jack και έναν ενισχυτή για να μπορέσετε να σας ακούσετε να παίζετε. Υπάρχουν πολλοί ενισχυτές διαμερισμάτων, που ονομάζονται combos, περίπου 200-300 ευρώ. Πρόσφατα, οι εταιρείες μουσικών οργάνων έχουν επίσης αναπτύξει μικρούς ενισχυτές τσέπης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ένα απλό κράνος: είναι πολύ πρακτικό για να παίζετε παντού, χωρίς να ενοχλείτε τη γειτονιά σας ! Η αγορά ενός ιμάντα είναι επίσης πολύ πρακτική, για να μπορέσετε να παίξετε στάση. Τέλος, ακόμη και αν αυτό δεν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα μετρονόμο (μια συσκευή που δίνει αυτόματα το ρυθμό). Αυτές οι συσκευές είναι ενδιαφέρουσες επειδή βοηθούν να παίζουν ρυθμό.

                                                  Πώς να βρείτε μια κατάλληλη μέθοδο για να μάθετε κιθάρα μόνο ?

                                                  Μάθετε την κιθάρα με το δικό σας ρυθμό

                                                  Όταν μαθαίνετε μόνο την κιθάρα, γίνεται γρήγορα απαραίτητο να βρείτε ένα υποκατάστατο ενός δασκάλου. Σήμερα, έχετε πολλές επιλογές στη διάθεσή σας για πρόσβαση στη γνώση ! Σήμερα, όλα υπάρχουν: Μέθοδοι από CD, DVD, μέσω εξειδικευμένων περιοδικών, στο YouTube, στο σχολείο, στο ωδείο κ.λπ.
                                                  Όλοι αυτοί οι τρόποι μάθησης δεν είναι κακοί, αλλά για διάφορους λόγους (οικονομικά, έξοδα, σαφήνεια στη μάθηση, έλλειψη παρακολούθησης, ελάχιστες ή καθόλου συμβουλές), δεν είναι απαραιτήτως καλοί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε Hguitare. να επιτρέψει σε όλους να προχωρήσουν σε φιλικό περιβάλλον, αλλά σοβαρά. Είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να προσφέρουμε εκατοντάδες προοδευτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα.

                                                  Ξεκινήστε μαθαίνοντας τα βασικά στοιχεία της κιθάρας

                                                  Μαθήματα κιθάρας πώς να διαβάσετε μια ταμπλό

                                                  Πριν επιτεθείτε στην εκμάθηση της κιθάρας per se, μπορείτε ήδη να αποκτήσετε μερικές βασικές αρχές και έτσι να εξοικονομήσετε χρόνο. Πρώτον, είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με την ορολογία των κιθαριστών. Πατήστε σε μια μηχανή αναζήτησης Οι όροι “Γλωσσάριο κιθάρας” ή “Λεξικό κιθάρας”, υπάρχουν πολλές τοποθεσίες που απαριθμούν όλους τους τεχνικούς όρους που σχετίζονται με το σύμπαν της κιθάρας. Λέξεις sillets, hatch, sustain ή palm smute δεν θα έχει πλέον μυστικά για εσάς ! Θα πρέπει επίσης να απομνημονεύσετε την αλληλογραφία του ονόματος όλων των μουσικών σημειώσεων στο σύστημα αγγλοσαξονικής συμβολής. Επειδή αυτή είναι η σημείωση που θα συναντηθείτε πιο τακτικά. Για παράδειγμα, η σημείωση “do” στα γαλλικά αντιστοιχεί στο “C” στο αγγλοσαξονικό σύστημα. Εάν εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο για εσάς, ελάτε και δείτε το μάθημα για αυτό το θέμα: Όνομα μουσικών σημειώσεων.
                                                  Τότε είναι απαραίτητο να μάθετε να χορηγείτε σωστά την κιθάρα σας. Ακόμη και ένας επιβεβαιωμένος βιρτουόζος δεν θα ήταν σε θέση να παράγει ποιοτική μουσική σε ένα όργανο διαταραγμένο, οπότε φανταστείτε έναν αρχάριο. Ο συντονισμός είναι πραγματικά το β.Α-Μπά ! Μπορείτε να ακολουθήσετε το μάθημα για το πώς να παραχωρήσετε την κιθάρα σας κάνοντας κλικ εδώ. Φυσικά, εάν έχετε δώσει στον εαυτό σας έναν ηλεκτρονικό δέκτη, θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να σας παραχωρήσετε. Το επόμενο βήμα είναι να μάθετε πώς να διαβάζετε ένα πλέγμα χορδών (μάθημα 1 του μαθήματος 2) και να εξοικειωθείτε με τη σημείωση του ρυθμού (πολλά μαθήματα στο μάθημα 3). Αυτές οι δύο έννοιες είναι θεμελιώδεις για να είναι σε θέση να παίξουν συνοδεία τραγουδιών. Τέλος, για να ανοίξετε έναν ολόκληρο κόσμο δυνατοτήτων, μάθετε να αποκρυπτογραφείτε τις επιτραπέζιες. Αυτό είναι ένα πολύ απλό σύστημα κιθαρίστας που θα σας δώσει πρόσβαση σε εκατοντάδες τραγούδια. Είναι απαραίτητο !

                                                  Ξεκινήστε με απλές ασκήσεις

                                                  Τα πρώτα σας βήματα στην κιθάρα πρέπει να είναι απλά και προοδευτικά. Μπορείτε να ξεκινήσετε μαθαίνοντας μερικές ανοιχτές χορδές, για παράδειγμα C MAJ, G MAJ, MIN και F UPD. Αυτές οι τέσσερις βασικές συμφωνίες θα σας επιτρέψουν να παίξετε εκατοντάδες τραγούδια ! Πηγαίνετε στο μάθημα 2 για να ξεκινήσετε τις πρώτες συμφωνίες κιθάρας σας. Εάν αισθάνεστε μια ψυχή rocker, γιατί να μην δοκιμάσετε να παίζετε απλά riffs ? Εκείνοι του “Seven Nation Army” των White Stripes ή “Day Three Tripper” των Beatles είναι σχετικά απλές στο παιχνίδι, ακόμη και για αρχάριους. Τέλος, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να μάθετε μερικές ταινίες: Αυτές είναι ασκήσεις ειδικά σχεδιασμένες για να σας κάνουν να κερδίσετε τα δάχτυλά σας στους μυς και την επιδεξιότητα. Σε κάθε περίπτωση, μην ανησυχείτε. Εάν οι παραπάνω όροι σας φοβούνται, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Αλλά ακολουθώντας τα μαθήματα, όπως προτείνεται στο πρόγραμμα σπουδών μας, σύντομα θα γίνει μόνο μια απλότητα όλος ο κιθαρισμός.)


                                                  Τακτικά

                                                  Η μάθηση για να μετακινήσετε τα δάχτυλά σας σε μια κιθάρα είναι λίγο σαν να μαθαίνετε μια χορογραφία: απαιτεί πολλή εκπαίδευση, πρόβες καθώς και αντοχή. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να παίξετε τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό να παίζεις λίγο κάθε μέρα από το να παίζεις μόνο μία φορά την εβδομάδα για 2 ώρες στη σειρά. Εργαστείτε οι ασκήσεις τελειώνουν, αναλύοντάς τις εάν είναι απαραίτητο σε διάφορα τμήματα πιο εύκολα να κυριαρχήσουν. Με ένα μετρονόμο, αρχίστε να τα παίζετε πολύ αργά, στη συνέχεια επιταχύνετε καθώς αρχίζετε να είστε άνετοι. Φροντίστε να μεταβάλλετε τις ασκήσεις. Μην μείνετε επικεντρωμένοι σε μια συμφωνία που είναι πρόβλημα για δύο εβδομάδες ! Ακολουθήστε τη μέθοδο, αλλά ενώ σας δίνει μερικές ελευθερίες από καιρό σε καιρό. Η εκμάθηση της κιθάρας απαιτεί δουλειά, φυσικά, αλλά πρέπει να παραμείνει κάτι ελαφρύ και ευχάριστο ! Όποια και αν είναι η γωνία επίθεσης που έχετε επιλέξει, σας συνιστώ να εγγραφείτε (χρησιμοποιώντας το smartphone για παράδειγμα) και να σας ξανακοιτάξετε τακτικά. Το Dictaphone δεν βρίσκεται ποτέ ψέματα ! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσδιορίσετε τα πράγματα που κάνετε σωστά, και εκείνα που δεν είστε καλά και για τα οποία θα πρέπει να εστιάσετε. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε τις ηχογραφήσεις σας σε εμάς έτσι ώστε οι εκπαιδευτικοί του Hguitare να σας συμβουλεύουν και να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Μεταβείτε στο φόρουμ στο ειδικό θέμα για να κάνετε.

                                                  Να είσαι επίμονος

                                                  Μην καίτε τα βήματα, αντίθετα, πάρτε όλη σας την ώρα ! Η κιθάρα μάθησης είναι κάτι μακρύ και επαναλαμβανόμενο που γίνεται σε διαδοχικά επίπεδα. Θα χρειαστείτε κατά μέσο όρο τουλάχιστον 4 έως 6 μήνες πριν αρχίσετε να είστε πραγματικά άνετοι με το όργανο. Αλλά αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό. Χωρίς πανικό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να παίξετε τίποτα πριν από μερικούς μήνες. Αντιθέτως. Θα δείτε ότι η πρόοδος στην αρχή γίνεται αρκετά γρήγορα και πολύ γρήγορα, θα μπορείτε να παίξετε τις πρώτες απλές μελωδίες σας, τις πρώτες χορδές σας, τα πρώτα τραγούδια κ.λπ. Ό, τι συμβαίνει, μην αποθαρρύνεστε τον εαυτό σας και επιμείνετε ! Είναι απολύτως φυσιολογικό να αντιμετωπίζετε δυσκολίες, να έχετε πόνο στα δάχτυλα ή ακόμα και να διασχίσετε τα αποσπάσματα για να αδειάσετε όπου θα έχετε την εντύπωση ότι δεν προχωράτε πλέον. Μην είστε ένας από αυτούς τους επίδοξους κιθαρίστες που ρίχνουν την πετσέτα στην πρώτη δυσκολία ! Είναι παραμένοντας κίνητρα και συνεχίζοντας να εκπαιδεύετε ότι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια.

                                                  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ !

                                                  Τέλος, θα τελείωσα σε αυτήν την έννοια μερικές φορές δυστυχώς υποτιμάται: η ευχαρίστηση ! Πράγματι, δεν πρέπει να χάσουμε το γεγονός ότι η εκμάθηση της κιθάρας πρέπει να παραμείνει μια καλή στιγμή που συμφωνούμε και ότι κάνουμε για να διασκεδάσουμε. Έτσι, όταν ασκείτε και μερικές φορές αισθάνεστε την πλήξη κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης, γυρίστε τις έννοιες που σας αρέσουν πραγματικά και για τις οποίες έχετε μια συγκεκριμένη κυριαρχία. Αυτό μπορεί να είναι ένα κομμάτι που σας αρέσει ιδιαίτερα, μια απλή μελωδία ή ίσως ακόμη και μια συμφωνία για την οποία αυτοσχεδιάζετε έναν ρυθμό. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας καθώς και την ακοή σας μέσω της οποίας περάσει όλη αυτή η έννοια της ευχαρίστησης. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της μάθησής σας, μην χάσετε ποτέ αυτή την έννοια της ευχαρίστησης. Αυτή είναι πραγματικά ο κινητήρας της προόδου σας ! Μέχρι εσάς !

                                                  Και εσύ ? πες μας σχολιασμός Το ταξίδι του κιθαρίστας αρχάριων σας. Ποιες ήταν οι πρώτες δυσκολίες ? Και πάνω απ ‘όλα, ποιες ήταν οι πρώτες σας ικανοποιήσεις ?

                                                  Συγγραφέας: Peter Sylvain Αποθήκευση αποθήκευσης αποθήκευσης αποθήκευση αποθήκευση αποθήκευσης αποθήκευσης εγγραφής