5 Εφαρμογές για την προετοιμασία ενός φτηνού ταξιδιού – Véronique Cloutier, 13 αιτήσεις για φθηνό ταξίδι – Guid Henoo

13 αιτήσεις για φθηνά ταξίδια

Προετοιμάστε τα ταξίδια σας εκ των προτέρων συμβουλεύοντας τους οδηγούς των εμπειρογνωμόνων τουρισμού και της κοινότητας των ταξιδιωτών, βρείτε τις καλύτερες συστάσεις μια φορά εκεί για να ζήσετε εμπειρίες στο χρόνο T και να δημιουργήσετε αναμνήσεις, μοιράζοντας τον οδηγό σας στο Henoo !

5 Εφαρμογές για προετοιμασία για ένα φτηνό ταξίδι

10 Φεβ 2020 ανά Catherine Maisonneuve

Ονειρεύεστε να κάνετε μερικές ημέρες διακοπών, αλλά ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος ? Μην πανικοβάλλεστε ! Βρήκαμε 5 ιστότοπους και εφαρμογές που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε φθηνά ταξίδια.

1.Γουλαχάρος

Όταν μιλάμε για φθηνά ταξίδια, σκεφτόμαστε αμέσως το Yulair. Πρόκειται για έναν ιστότοπο του Κεμπέκ που μοιράζεται, στη σελίδα του στο Facebook, τις ανακαλύψεις του για πτήσεις χαμηλών τιμών από το Μόντρεαλ, το Burlington, το Plattsburgh και την Ottawa (εν συντομία, όλα τα αεροδρόμια που θεωρούνται κοντά στο Μόντρεαλ). Σημειώστε ότι αυτός ο ιστότοπος δημιουργεί ανάγκες και αναμφισβήτητα θα επανεξετάσει τα επόμενα σχέδια διακοπών σας. Για παράδειγμα, ήταν δυνατόν να βρούμε ένα εισιτήριο αεροπορικών εισιτηρίων μετ ‘επιστροφής Montreal-Miami με μια σύντομη στάση στο Τορόντο για … 208 φόρους που περιλαμβάνονται. Ένα πραγματικό όφελος! Επιπλέον, μια απλή επαλήθευση στην περιοχή της αεροπορικής εταιρείας μας επέτρεψε να συγκρίνουμε την τιμή ($ 469 έναντι $ 208). Το όφελος προσφέρθηκε μόνο σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο κρατήσεων στο διαδίκτυο … και μοιράστηκε το Yulair.

Πώς να ξεπλύνετε τις σφοδρές επιθυμίες: Εγγραφείτε στη σελίδα Yulair Facebook για να λαμβάνετε προσφορές που μοιράζονται σε πραγματικό χρόνο. Αλλά, πρέπει να κάνετε γρήγορα, μετά από λίγες μόνο ώρες, τα εισιτήρια end -up έχουν συχνά φύγει.

2. Απόψε το ξενοδοχείο

Το Hotel Tonight είναι μια εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει στους ξενοδόχους να προσφέρουν τα απούλητα δωμάτια του ξενοδοχείου σε ταξιδιώτες που αναζητούν τελευταίες προσφορές. Τη στιγμή της εκτόξευσής του, οι προσφορές ήταν διαθέσιμες μόνο από τις 3 μ.μ. για το ίδιο βράδυ, το οποίο είναι περισσότερο ή λιγότερο ο καθολικός χρόνος του “check-in” στα ξενοδοχεία. Από τώρα και στο εξής, δεν χρειάζεται να περιμένετε 3 μ.μ., καθώς η εφαρμογή βελτιώνεται και επιτρέπει στους χρήστες της να κλείσουν ένα από τα πολλά δωμάτια του ξενοδοχείου που προσφέρονται σε μειωμένες τιμές ανά πάσα στιγμή της ημέρας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε επίσης να κλείσετε το δωμάτιό σας απευθείας από την εφαρμογή.

Γιατί αγαπάμε? Ιδανικό για ταξιδιώτες που δεν είναι πολύ άγχος και που ταξιδεύουν για σύντομη διαμονή σε τουριστική πόλη. Για να αποκτήσουμε τις καλύτερες τιμές, συμβουλεύουμε την αίτηση την ίδια ημέρα για να κλείσουμε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που πιθανότατα θα μας κοστίσει 30% έως 50% πιο ακριβό εάν το είχαμε κρατήσει εκ των προτέρων. Για παράδειγμα, ο Γενικός Διευθυντής του W Boston Hotel μας έχει ήδη πει ότι ήταν αδύνατο να αποκτήσουν καλύτερες τιμές από ό, τι σε αυτή την εφαρμογή, αφού το ξενοδοχείο που “υγρό” έχει επιχειρηθεί όλα πριν φτάσουν σε αυτή τη λύση που συχνά θεωρείται τελευταία καταφύγετε για να αποφύγετε τα κενά δωμάτια. Το W Boston προσφέρθηκε σε 199 $ ανά διανυκτέρευση, ενώ το συνηθισμένο ποσοστό της ποικίλλει περίπου 300 $. Έτσι θα μπορούσατε να μείνετε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Πώς να ξεπλύνετε το χλιαρό: Κατεβάστε την εφαρμογή του ξενοδοχείου απόψε στο smartphone σας και ανοίξτε έναν λογαριασμό (δωρεάν). Στη συνέχεια, αν θέλετε να πάτε στη Νέα Υόρκη για το Σαββατοκύριακο, γιατί να μην κάνετε μια δοκιμαστική αναζήτηση για το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για να πάρετε μια ιδέα για τις επιλογές που προσφέρονται? Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο δωμάτιο θα προσφέρεται στην ίδια τιμή στις ημερομηνίες σας, αλλά θα σας δώσει μια καλή ιδέα. Και, όταν βρείτε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου που σας ταιριάζει, κάντε κράτηση εκεί απευθείας από το τηλέφωνό σας.

Διαβάστε επίσης:

  • Top V για να επισκεφθείτε τη Λισαβόνα σε χαμηλή τιμή
  • 5 έξυπνα πράγματα για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες χωρίς να σπάσετε την τράπεζα
  • Το ABC του σόλο ταξιδιού

3. Θερμό σύρμα

Το Hotwire είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση πτήσεων, δωμάτια ξενοδοχείων και ενοικιάσεων αυτοκινήτων σε μειωμένες τιμές. Το HIC? Δεν θα μάθετε τις λεπτομέρειες της κράτησής σας μόνο μόλις επιβεβαιώσετε και πληρωθείτε. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θέλετε σύμφωνα με τα κριτήρια σας “Ένα 4 -Star Category Hotel στην περιοχή South Beach στο Μαϊάμι” για παράδειγμα. Από την άλλη πλευρά, δεν θα ξέρετε πού θα μείνετε πριν από την κράτηση. Ιδανικό για ταξιδιώτες που αναζητούν την καλύτερη τιμή που δεν φοβούνται το άγνωστο.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές? Στον ιστότοπο Hotwire ή στην εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει να κάνετε την έρευνά σας και να κάνετε κράτηση: πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτων σε μειωμένη τιμή.

4. Τριβίρο

Το Trivago είναι μια τιμή για τη σύγκριση αναζήτησης και τιμών που σας επιτρέπει να αναζητήσετε σε διάφορους ιστότοπους την τιμή του ίδιου δωματίου του ξενοδοχείου. Για παράδειγμα, η έρευνα για το Trivago σας επιτρέπει να ανακαλύψετε ότι ο ιστότοπος της Expedia προσφέρει ένα δωμάτιο στο Fairmont Chateau Laurier, στην Οτάβα, 175 $, κράτηση.com σε 186 $ και ξενοδοχεία.com σε 165 $ για το ίδιο βράδυ. Γιατί τότε διατηρήστε αλλού παρά σε ξενοδοχεία.com σε αυτή την περίπτωση? Είναι το ίδιο δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο, από την άλλη πλευρά, δεδομένου ότι κάθε χώρος κράτησης έχει διαφορετικό απόθεμα ή δεν έχει την ίδια συμφωνία με το ξενοδοχείο, οι τιμές για το ίδιο προϊόν μπορεί να διαφέρουν από μια κράτηση εργαλείων στο άλλο. Το Trivago συγκρίνει τις τιμές πάνω από ένα εκατομμύριο ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 180 τοποθεσίες.

Πώς να ξεπλύνετε τις ευκαιρίες? Στην ιστοσελίδα του Trivago ή στην εφαρμογή για κινητά με το ίδιο όνομα που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε τις αναζητήσεις σας και να διατηρήσετε το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας στην περιοχή της επιλογής σας. Το Trivago θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον επιλεγμένο ιστότοπο για να κάνετε την κράτηση και την πληρωμή. Δεν είναι δυνατό να κλείσετε το ξενοδοχείο σας απευθείας στο Trivago.

5. Πτήσεις Google

Το εργαλείο αναζήτησης Google Flights σάς επιτρέπει να βρείτε την καλύτερη τιμή για την ίδια πτήση. Εύκολο στη χρήση, απλά αναζητήστε την επιθυμητή πτήση (για παράδειγμα: Μόντρεαλ-Νέο Υόρκη) και υποδείξτε τις επιθυμητές ημερομηνίες. Το εργαλείο καθιστά επίσης δυνατή την επιλογή πολλών αεροδρομίων κοντά για να συγκρίνουν τις τιμές (για παράδειγμα: Guardia, JFK ή Newark) και ένα ημερολόγιο τιμολογίων καθιστά επίσης δυνατή τη σύγκριση των τιμών μεταξύ δύο διαφορετικών ημερομηνιών (ίσως επιστροφή την Τρίτη αντί της Δευτέρας θα σας εξοικονομήσει ένα σημαντικό ποσό). Εν ολίγοις, όταν εξοικειώνεστε με το σύστημα πτήσεων Google, είναι εξαιρετικά πλούσιο σε πληροφορίες και πάνω απ ‘όλα πολύ πρακτική . Μόλις βρεθεί η πτήση, μπορείτε να επιλέξετε ποιος ιστότοπος θέλετε να κάνετε κράτηση και για άλλη μια φορά, θα προσφερθούν αρκετές επιλογές για κρατήσεις, επιλέγετε το πιο οικονομικό.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές ? Πρόσβαση στο εργαλείο Google Flights μέσω της Google (Google Search Engine.CA/πτήσεις).

Υπάρχουν φυσικά αρκετοί άλλοι: Flighthub, Kayak, Συνδυασμένα Ξενοδοχεία … δεν υπάρχει έλλειψη τοποθεσιών και εφαρμογών για να καθαρίσετε τους καλύτερους αϊστέτες για τις επόμενες διακοπές σας, απλά αφιερώστε χρόνο για να βρείτε … και βρείτε. Με αυτό, καλή έρευνα και καλές διακοπές !

Φωτογραφία: Getty Images

13 αιτήσεις για φθηνά ταξίδια

13 αιτήσεις για φθηνά ταξίδια

Αχ το ταξίδι συνώνυμο για μερικές ανάπαυσης, για άλλους περιπέτειες. Μια αξέχαστη εμπειρία, αλλά η οποία μπορεί να είναι ακριβή … αλλά το ταξίδι δεν είναι απαραιτήτως ακριβό ! Είτε ψάχνετε για φτηνές πτήσεις, προσιτά καταλύματα ή φθηνά εστιατόρια, ξεχνάμε ότι ορισμένες εφαρμογές μπορούν να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χρημάτων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Επομένως, μην μετακομίζουμε, θα ευχαριστήσουμε το πορτοφόλι σας, θα παρουσιάσουμε τις καλύτερες εφαρμογές για να ταξιδέψουμε φθηνά. Με αυτό θα έχετε όλες τις κάρτες … ή μάλλον τις εφαρμογές στο χέρι για να ταξιδέψετε σε χαμηλές τιμές !

Banner για l

Για αεροπλάνα ✈️

© Fuzz de Pixabay μέσω Canva

Παρόλο που δεν υποκινόμαστε να πετάξουμε για προφανείς οικολογικούς λόγους, είναι αλήθεια ότι το αεροπλάνο μπορεί συχνά να αποδειχθεί ο φθηνότερος τρόπος για να ταξιδέψετε. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά, σας συμβουλεύουμε να μείνετε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στον προορισμό.

Κάποιος μπορεί γενικά να σκεφτεί ότι οι πτήσεις είναι το πιο ακριβό μέρος κατά την οργάνωση ενός ταξιδιού. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να βρείτε πολύ προσιτές τιμές. Οι τρεις μεγάλες συμβουλές μας είναι:

– Να είστε ευέλικτοι επειδή τα αεροπορικά εισιτήρια είναι γενικά φθηνότερα τις καθημερινές και τις μη δημοφιλείς ώρες.

– Κράτηση εκ των προτέρων. Δεν σας διδάσκετε πολύ, αλλά είναι συχνά φθηνότερο αν τα αγοράσετε αρκετούς μήνες νωρίτερα.

Και πάνω απ ‘όλα χρησιμοποιήστε έναν πολύ καλό συγκριτή τιμών και ότι προσφέρουμε μερικές εφαρμογές ακριβώς παρακάτω:

Ουρανοξύστης

Το Skyscanner είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις στον προορισμό σας. Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές πολλών αεροπορικών εταιρειών και να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις σε δευτερόλεπτα. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS και Android.

Μία από τις συστάσεις μας εάν θέλετε να αναζητήσετε έναν καλό συγκριτή πτήσης: Το Skyscanner είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις για τον προορισμό σας. Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές πολλών αεροπορικών εταιρειών, ταξιδιωτικών γραφείων και να βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις σε δευτερόλεπτα.

Μικρές συμβουλές: Οι τιμές των εισιτηρίων μπορούν να πολλαπλασιαστούν με δύο ή τρεις ανάλογα με την ημέρα αναχώρησης ή άφιξής σας, γι ‘αυτό σας συμβουλεύουμε να τοποθετήσετε ευέλικτες ημερομηνίες κατά τη διάρκεια της αναζήτησής σας. Σας συμβουλεύουμε επίσης να σας βάλετε ιδιωτικά.

Πτήση Google

Ίδια έννοια με τον Skyscanner, είναι ένας συγκριτής τιμών. Είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε Πτήση Google Για να βρείτε φτηνές πτήσεις, επειδή καθιστά επίσης δυνατή τη σύγκριση των τιμών των πτήσεων που προσφέρονται από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες.

Επιπλέον, μπορεί να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις φθηνότερες ημερομηνίες ταξιδιού και τις πιο οικονομικές διαδρομές που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα.

Χοάνη

Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη για την εύρεση φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων.

Η εφαρμογή μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για την εξοικονόμηση πτήσεων. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε τις πιο πλεονεκτικές προσφορές για ταξίδια χρησιμοποιώντας αναλύσεις τάσεων τιμών και μελλοντικές προβλέψεις διακυμάνσεων.

Δραστηριότητες

Αίτηση δραστηριοτήτων για φθηνό ταξίδι

© Yotrak de Getty Images Pro μέσω Canva

Ελάνη

Διατηρήσαμε το μικρό μας αγάπη για το τέλος φυσικά ! Henoo όπως ίσως έχετε ήδη καταλάβει, είναι μια εφαρμογή τουριστικού οδηγού που σας επιτρέπει να έχετε μοναδικές εμπειρίες εδώ και αλλού. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μοιραστείτε τους δικούς σας ταξιδιωτικούς οδηγούς για να διευκολύνετε την πρόσβαση στις συστάσεις και τις συμβουλές της κοινότητας Henoo.

Προετοιμάστε τα ταξίδια σας εκ των προτέρων συμβουλεύοντας τους οδηγούς των εμπειρογνωμόνων τουρισμού και της κοινότητας των ταξιδιωτών, βρείτε τις καλύτερες συστάσεις μια φορά εκεί για να ζήσετε εμπειρίες στο χρόνο T και να δημιουργήσετε αναμνήσεις, μοιράζοντας τον οδηγό σας στο Henoo !

Αποκτήστε τον οδηγό σας

Πολύ εύκολο στη χρήση, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε εξαιρετικές τουριστικές δραστηριότητες σε πλεονεκτικές τιμές, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε χρήματα σε εισιτήρια εισόδου για αξιοθέατα, ξεναγήσεις, ταξίδια με βάρκα, μεταφορά, γαστρονομικές εμπειρίες και πολλά άλλα. Χάρη στις αποκλειστικές προσφορές και τις τακτικές εκπτώσεις, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τις διακοπές σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τον προϋπολογισμό σας.

Για τις δημόσιες συγκοινωνίες ��

Αίτηση δημόσιων μεταφορών για φθηνά ταξίδια

© 7.Hust de Pexels μέσω Canva

Κηλίδα

Ξεχνάμε πολύ συχνά, αλλά το Flixbus είναι μια πολύ καλή λύση ταξιδιού που επιτρέπει αρκετά πλεονεκτικές προσφορές ταξιδιού. Αυτή η εταιρεία είναι η το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων. Αυτή είναι Ειδικός ταξιδιού με χαμηλού κόστους λεωφορείων με συχνά μάρκετινγκ Εισιτήρια λεωφορείων € 1. Οικολογικά και πάνω απ ‘όλα τα οικονομικά Το Flixbus εξυπηρετεί πολλές πόλεις με περισσότερους από 2.500 προορισμούς των οποίων Πάνω από 120 γαλλικές πόλεις στο ρολόι. Επιπλέον, το Flixbus προσφέρει επίσης μια συγκεκριμένη άνεση ταξιδιού (WiFi, κλιματισμός, τερματικό φορτίου, τουαλέτες κ.λπ.).

Rome2rio

Η εφαρμογή Rome2RIO είναι ένα πρακτικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο σχεδιασμού ταξιδιού που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν διαδρομές, χρονοδιαγράμματα και τιμές για να αναθεωρήσουν τις πτήσεις, τα τρένα, τα λεωφορεία, τα πορθμεία και τα αυτοκίνητα ενοικίασης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να συγκρίνετε το κόστος και τους χρόνους ταξιδιού για κάθε τρόπο μεταφοράς, προκειμένου να βρείτε την πιο οικονομική λύση για ταξίδια.

Για διαμονή ��

Διαμονή εφαρμογής για φθηνά ταξίδια

© Ditsangthonsuk μέσω Canva

Ζεστός

Το Cozy Cozy είναι το σωστό σχέδιο όσον αφορά τη στέγαση. Πράγματι, είναι μια πρακτική και εύκολη στη χρήση εφαρμογής που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις κρατήσεις σας για να την βρείτε στην καλύτερη τιμή. Είναι μία από τις μεγαλύτερες συγκριτές ενοικίασης διακοπών και σε απευθείας σύνδεση που εξετάζει πολλές πλατφόρμες. Σας συμβουλεύουμε πραγματικά να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή.

Αερομεταφορά

Πολύ γνωστή εφαρμογή και όμως πολλοί άνθρωποι ξεχνούν αυτήν την επιλογή κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών ταξιδιού τους όταν μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Όχι μόνο οικονομικά, η Airbnb μπορεί να σας κάνει να ανακαλύψετε συμπαθητικά καταλύματα που αλλάζει δωμάτια του ξενοδοχείου. Πράγματι, έχετε γενικά μια ποικιλία επιλογών: ειδικά ιδιωτικά δωμάτια, μικροσκοπικό σπίτι, διαμερίσματα, σπίτια ή ακόμα και ασυνήθιστα καταλύματα. Αυτή είναι η τέλεια πλατφόρμα για να βρείτε πολύ καλά σχέδια με ασφάλεια.

Ξενώνας

Το Hostelworld είναι μια εφαρμογή κράτησης φιλοξενίας που σας επιτρέπει να βρείτε ξενώνες νέων σε χαμηλές τιμές παγκοσμίως. Είτε βρίσκεστε σε ένα σόλο ταξίδι, σε μια ομάδα είτε με μια οικογένεια, το Hostelworld σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα ένα κρεβάτι ή ένα δωμάτιο σε έναν ξενώνα νεολαίας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας.

Χρησιμοποιώντας το Hostelworld, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στα καταλύματά σας και έτσι να απολαύσετε τα ταξίδια σας με αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαβάσετε τις απόψεις και τα σχόλια άλλων ταξιδιωτών για να βρείτε τους καλύτερους ξενώνες νεολαίας σύμφωνα με τα κριτήρια σας.

Οργάνωση και χρήσιμη εφαρμογή ⌚️

Οργανισμός εφαρμογών για φθηνό ταξίδι

© Bepslabor μέσω Canva

Ούρλιασμα

Πολύ πρακτική εφαρμογή που σας επιτρέπει να βρείτε εστιατόρια, μπαρ, καφέ και πολλά άλλα ωραία μέρη κοντά σας. Αλλά αυτό δεν είναι όλο ! Παρουσιάζουμε αυτήν την εφαρμογή σε εσάς επειδή το Yelp μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.

Πως ? Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, χάρη στις απόψεις και τις σημειώσεις που αφήνονται από άλλους χρήστες, μπορείτε εύκολα να βρείτε τα πιο δημοφιλή και καλύτερα βαθμολογημένα μέρη.

Επιπλέον, πολλές εγκαταστάσεις προσφέρουν ειδικές προσφορές και κουπόνια μέσω του Yelp. Θα είναι εύκολο να εξοικονομήσετε χρήματα στα γεύματα ή τα ποτά σας απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Και ειλικρινά που δεν θέλει να εξοικονομήσει χρήματα ενώ έχει μια πλήρη κοιλιά ?

Βενζινάδικο

Μια εφαρμογή που ενδέχεται να ενδιαφέρει τους οδηγούς. Το Gasbuddy είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να βρείτε τους φθηνότερους σταθμούς εξυπηρέτησης στην περιοχή σας. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για ταξιδιώτες που επιδιώκουν να εξοικονομήσουν χρήματα για το κόστος καυσίμων.

Μετατροπέας νόμισμα

Αυτή η αίτηση θα χρησιμοποιηθεί για ταξιδιώτες που μετακινούνται σε διάφορες χώρες. Μερικές φορές είναι περίπλοκο να μετατρέψετε τα πάντα σε όλα, ειδικά όταν το μέγεθος του νομίσματος είναι εντελώς διαφορετικό. Ο μετατροπέας νομισμάτων είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να μετατρέψετε πολύ χρήματα σε πραγματικό χρόνο.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο θα έχει περισσότερα και θα σας εξοικονομήσει για τις επόμενες διακοπές σας ! Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τα άρθρα μας Εφαρμογές για βιώσιμα ταξίδια Και Αίτηση για ταξίδια το 2023 !