Πορτοκαλί ίνες: Ανάπτυξη και επιλεξιμότητα, κάρτα ανάπτυξης για κάλυψη πορτοκαλιών | Σεπτέμβριος 2023

Κάρτα ανάπτυξης κάλυψης πορτοκαλιού ουσιών | Σεπτέμβριος 2023

Contents

Για να αλλάξετε τη σταθερή συνδρομή σας και να επωφεληθείτε από το δίκτυο ινών του στο σπίτι, πρέπει να τερματίσετε το τρέχον πλαίσιο σας. Αυτό το βήμα είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να φτιάξετε, εφ ‘όσον βασίζεστε στις συμβουλές των ειδικών μας.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να ξεκινήσετε τον τερματισμό του κουτιού σας είναι η διάρκεια της δέσμευσης.
Πράγματι, εάν συμμετείχατε για 12 ή 24 μήνες, ελέγξτε εάν έχετε φτάσει στο τέλος της δέσμευσής σας. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, θα αναγκαστείτε να πληρώσετε τα τέλη τερματισμού. Είναι το τρέχον κουτί σας ?
Εάν συμβαίνει αυτό, τότε μπορείτε να το τερματίσετε τώρα αποφεύγοντας τυχόν τέλη τερματισμού. Στη συνέχεια, θα πρέπει να γράψετε μια επιστολή τερματισμού για να στείλετε μέσω ταχυδρομείου σε εγγεγραμμένη επιστολή με αναγνώριση παραλαβής, στον τρέχοντα προμηθευτή τηλεφώνου σας, καθώς και στον εξοπλισμό.

Orange Fiber: Ανάπτυξη και επιλεξιμότητα

Γνωρίζετε τώρα ότι η διεύθυνσή σας είναι επιλέξιμη για πορτοκαλί ίνες, ήρθε η ώρα να συγκρίνετε τις προσφορές του livebox.

Δοκιμάζοντας την επιλεξιμότητα των πορτοκαλιών σας

Κάντε τη δοκιμή επιλεξιμότητας πορτοκαλιού και πρόσβαση στη λίστα των liveboxes διαθέσιμα στο σπίτι.

Ποσοστό κατοικίας πορτοκαλιού
Είστε επιλέξιμοι για πορτοκαλί ίνες ?

Πορτοκαλί Ανάπτυξη και κάλυψη ινών πορτοκαλιού

Ποσοστό των επιλέξιμων κατοικιών σύμφωνα με την πορτοκαλί ροή στη Γαλλία

95% στέγαση
> 3 mbits/s

Το 78% των γαλλικών καταλυμάτων έχει πρόσβαση στο πορτοκαλί THD και επομένως μπορεί να επωφεληθεί από ροές μεγαλύτερες από 30 Mbit/s. Το 73% των κατοικιών έχουν πρόσβαση σε πολύ γρήγορες ροές μεγαλύτερες από 1 gbit/s.
Αντίστροφα, το 5% των γαλλικών σπιτιών δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του δικτύου του με ροές κάτω από 3 Mbit/s.

Ποσοστό επιλεξιμότητας της στέγασης από την τεχνολογία στο Orange

Στη Γαλλία, το 73% των γαλλικών σπιτιών έχουν πρόσβαση σε πορτοκαλί οπτικές ίνες και 99% στο DSL (ADSL και VDSL).

Χάρτης του γραφικού στοιχείου της Γαλλίας

Ποιο είναι το κάλυμμα πορτοκαλί ινών στην πόλη σας ?

Ποια είναι η μέση ροή πορτοκαλί ινών ?

407.83 Λήψη MB/S
323.04 Μεταφόρτωση MB/S
Ροή πορτοκαλιού στη Γαλλία το 2022
Και εσύ, ποια είναι η ροή σου ? Κάντε τη δοκιμή ροής πορτοκαλιού ινών. Χρέωση

Στον ιστότοπό τους, οι χειριστές εμφανίζουν θεωρητικές ροές. Αλλά ποια είναι η πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σας ? Ανακαλύψτε το από τη δοκιμή ροής πορτοκαλιού ινών.

Καταστάσεις πορτοκαλιού ινών: Είναι το δίκτυο σταθερό ?

Επωφεληθείτε από το δίκτυο ινών του και μερικές φορές αντιμετωπίζετε δυσκολίες σύνδεσης ? Μπορεί να πραγματοποιηθεί μια κατανομή. Μεταβείτε στο εργαλείο μας για να μάθετε.

152 ADSL Σταθερές αναλύσεις δικτύου 220 Διορθωμένες αναλύσεις δικτύου ινών
Μια κατανομή στο διαδίκτυο κοντά σας ?

Πορτοκαλί ίνες: Συχνές ερωτήσεις

 1. Ποια είναι η καλύτερη προσφορά πορτοκαλί ινών αυτή τη στιγμή ?
 2. Γιατί η κάρτα πορτοκαλί ίνας το καλύτερο στη Γαλλία ?
 3. Πώς πραγματοποιείται η εγκατάσταση πορτοκαλιού ινών ?
 4. Ποια είναι η τιμή μιας σύνδεσης πορτοκαλί ίνας ?
 5. Πώς να πάτε σε πορτοκαλί ίνες κατά τη διάρκεια της κίνησης ?
 6. Η γνώμη μας για κουτιά πορτοκαλιού ινών
 7. Ποια είναι η τιμή των κουτιών πορτοκαλιού ινών ?
 8. Πώς να τερματίσετε το κουτί σας για να εγγραφείτε σε ένα πακέτο πορτοκαλί ίνες ?

Ποια είναι η καλύτερη προσφορά πορτοκαλί ινών αυτή τη στιγμή ?

Κάθε μήνα, οι ειδικοί μας παρουσιάζουν τα καλύτερα κουτιά πορτοκαλιού ινών όσον αφορά την αξία για τα χρήματα για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη μελλοντική σας σταθερή συνδρομή.
Ψάχνετε για το καλύτερο livebox ftth για να επωφεληθείτε από μια βέλτιστη σύνδεση στο σπίτι ενώ έχετε πρόσβαση στην τηλεόραση μέσω του Διαδικτύου ή/ και επωφελείται από απεριόριστες κλήσεις προς κινητά ? Όποια και αν είναι οι ανάγκες σας, η σελίδα μας αφιερωμένη σε αυτό το θέμα θα σας βοηθήσει να κάνετε την επιλογή σας.

Γιατί η κάρτα πορτοκαλί ίνας το καλύτερο στη Γαλλία ?

Εάν η Orange είναι σήμερα ηγέτης στην κάλυψη της FTTH στη Γαλλία, σύμφωνα με το ARCEP (Ρυθμιστική Αρχή για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες και τις θέσεις), αυτό εξηγείται ιδίως από το γεγονός ότι είναι ο ιστορικός χειριστής των τηλεπικοινωνιών.
Πράγματι, πριν ανοίξει στον ανταγωνισμό στους προμηθευτές Διαδικτύου το 1998, ήταν για δέκα χρόνια, ο μόνος φορέας εκμετάλλευσης για την ανάπτυξη του τηλεφωνικού δικτύου στη Γαλλία. Είναι επίσης ο μόνος ιδιοκτήτης του τοπικού βρόχου. Με άλλα λόγια, η Orange έχει αποκλειστικά δικαιώματα στις γαλλικές τηλεφωνικές γραμμές.
Αυτό σημαίνει ότι οι ανταγωνιστές του SFR, Free και Bouygues Telecom για να περάσουν από το τελευταίο για να αναπτύξουν το δίκτυο πολύ υψηλής ταχύτητας τους. Ο οδηγός μας αφιερωμένος στην ανάπτυξη οπτικών ινών πορτοκαλί σας επιτρέπει να μάθετε περισσότερα.

Πώς πραγματοποιείται η εγκατάσταση πορτοκαλιού ινών ?

Για να συνδέσετε το σπίτι σας με το FTTH, πρέπει, στην αρχή, να επικοινωνήσετε με τον ιστορικό χειριστή για να σχεδιάσετε την παρέμβαση ενός τεχνικού στο σπίτι σας. Στη συνέχεια, η παρέμβαση από μόνη της λαμβάνει χώρα σε τρία στάδια.

Η πρώτη είναι η παρέμβαση του τεχνικού στο σπίτι για να συνδέσετε το σπίτι σας με το NRO (κόμβος οπτικής σύνδεσης) που βρίσκεται στο δρόμο σας αν ζείτε σε ένα σπίτι.
Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας αφιερωμένη στην εγκατάσταση ινών σε ένα μεμονωμένο σπίτι. Για να συνδέσετε ένα διαμέρισμα με αυτήν την τεχνολογία, πρέπει να συνδεθεί με το NRO που βρίσκεται στο κάτω μέρος του κτιρίου. Σε αυτή την περίπτωση, μην ξεχάσετε να ανακτήσετε τα κλειδιά στο τεχνικό δωμάτιο του κτιρίου σας, ώστε ο τεχνικός να μπορεί να παρέμβει στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Και πάλι, βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη σύνδεση ενός διαμερίσματος με ίνες.

Στη συνέχεια, και με τη βοήθεια του τεχνικού, πρέπει να καθορίσετε πού να εγκαταστήσετε την υποδοχή έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένη στη διάθεση του εσωτερικού σας και των αναγκών σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τον εξοπλισμό σας (αποκωδικοποιητής τηλεόρασης, livebox κ.λπ.Ουσία.
Μπορείτε να κάνετε αυτό το τελευταίο βήμα μόνοι σας αν το επιθυμείτε. Ωστόσο, εάν αυτή η εργασία είναι η ευθύνη, επιλέξτε την εγκατάσταση εμπειρογνωμόνων (προαιρετική επιλογή για € 89) που προσφέρεται από τον χειριστή έτσι ώστε ο τεχνικός να το αντιληφθεί για εσάς. Υπολογίστε κατά μέσο όρο μεταξύ δύο και τεσσάρων ωρών παρέμβασης, έτσι ώστε το σπίτι σας να συνδέεται με το FTTH.

Ποια είναι η τιμή μιας σύνδεσης πορτοκαλί ίνας ?

Σε αντίθεση με άλλους προμηθευτές Διαδικτύου, η σύνδεση με πορτοκαλί ίνες από NRO στο σπίτι σας (διαμέρισμα ή σπίτι) περιλαμβάνεται στη συνδρομή ενός από τα πακέτα του. Αυτό ισχύει για όλους τους τύπους εγκατάστασης (αέρα ή υπόγεια). Με άλλα λόγια, δεν θα ερωτηθούν πρόσθετα έξοδα εάν το σπίτι σας δεν έχει ακόμη συνδεθεί.

Ωστόσο, για λόγους ασφάλειας και αισθητικής, μπορεί να είναι απαραίτητη μια υπόγεια τηλεφωνική προμήθεια εάν ζείτε σε νέα ατομική στέγαση.
Αυτή η προσαγωγή επιτρέπει την εγκατάσταση επακόλουθων καλωδίων από το σημείο οπτικής σύνδεσης (PBO) που βρίσκεται έξω από το σπίτι σας, μέχρι το οπτικό σημείο τερματισμού (PTO), που βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας. Αυτά τα υπόγεια έργα προσαγωγής παραμένουν ευθύνη του πελάτη.

Πώς να πάτε σε πορτοκαλί ίνες κατά τη διάρκεια της κίνησης ?

Εάν μετακινηθείτε σύντομα και θέλετε να επωφεληθείτε από αυτή τη στιγμή για να μεταβείτε σε πορτοκαλί ίνες, θα χρειαστεί να εκτελέσετε διάφορα βήματα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητα της νέας σας διεύθυνσης.
Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να εκτιμήσετε το κόστος σύνδεσης του νέου σας σπιτιού. Για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στον οδηγό μας αφιερωμένο στη σύνδεση ινών κατά τη διάρκεια μιας κίνησης.

Η γνώμη μας για κουτιά πορτοκαλιού ινών

Ο ιστορικός προμηθευτής τηλεφώνου εμπορεύεται πολλά κουτιά αυτού του τύπου. Αυτή η πολλαπλότητα των συνδρομών σας επιτρέπει να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται πραγματικά στις ανάγκες σας, ειδικά αν ψάχνετε για ένα κουτί με την επιλογή της τηλεόρασης ή αντίστροφα, το Διαδίκτυο μόνο.
Εγγραφείτε σε ένα πορτοκαλί σταθερό πακέτο πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα επωφεληθείτε από μια σύνδεση υψηλής απόδοσης στο σπίτι. Θα είστε σε θέση να τηλεπαθήσετε, να παίζετε online ή να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες χωρίς καμία διακοπή.
Από την άλλη πλευρά, τα σταθερά πακέτα του είναι πιο ακριβά από τις συνδρομές των ανταγωνιστών του. Μπορούν επομένως να αντιπροσωπεύουν ένα πραγματικό κόστος για εσάς, καταναλωτές.
Επίσης, επιβάλλεται μια διάρκεια δέσμευσης 12 μηνών, ανεξάρτητα από το σταθερό πακέτο που θέλετε να εγγραφείτε. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ενδεχόμενες αμοιβές τερματισμού για εσάς, εάν θέλετε να τερματίσετε τη συνδρομή σας πριν από το τέλος της διάρκειας της δέσμευσής σας. Ανακαλύψτε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση όλων των χαρακτηριστικών του κουτιού πορτοκαλί ινών.

Ποια είναι η τιμή των κουτιών πορτοκαλιού ινών ?

Σε σύγκριση με τα σταθερά πακέτα που προσφέρονται από τους ανταγωνιστές της, ο ιστορικός χειριστής εμπορεύεται επί του παρόντος τις πιο ακριβές προσφορές στη γαλλική αγορά. Αυτό εξηγείται ιδίως από το γεγονός ότι με την εγγραφή αυτού του προμηθευτή τηλεφώνου, είστε σίγουροι ότι θα επωφεληθείτε από μια εξαιρετική σύνδεση στην πόλη σας.
Η τιμή του LiveBox ποικίλλει ανάλογα με τις επιλογές και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στη συνδρομή. Πράγματι, ένα πορτοκαλί κουτί με την επιλογή της τηλεόρασης ή/ και την επιλογή απεριόριστων κλήσεων σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα θα προσφέρεται σε υψηλότερη τιμή από ένα internet livebox μόνο ή/ και με απεριόριστες κλήσεις προς διορθώσεις μόνο. Κατά μέσο όρο, μετράτε μεταξύ € 20 και € 60 ανά μήνα σταθερού λογαριασμού τηλεφώνου.

Πώς να τερματίσετε το κουτί σας για να εγγραφείτε σε ένα πακέτο πορτοκαλί ίνες ?

Για να αλλάξετε τη σταθερή συνδρομή σας και να επωφεληθείτε από το δίκτυο ινών του στο σπίτι, πρέπει να τερματίσετε το τρέχον πλαίσιο σας. Αυτό το βήμα είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να φτιάξετε, εφ ‘όσον βασίζεστε στις συμβουλές των ειδικών μας.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να ξεκινήσετε τον τερματισμό του κουτιού σας είναι η διάρκεια της δέσμευσης.
Πράγματι, εάν συμμετείχατε για 12 ή 24 μήνες, ελέγξτε εάν έχετε φτάσει στο τέλος της δέσμευσής σας. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, θα αναγκαστείτε να πληρώσετε τα τέλη τερματισμού. Είναι το τρέχον κουτί σας ?
Εάν συμβαίνει αυτό, τότε μπορείτε να το τερματίσετε τώρα αποφεύγοντας τυχόν τέλη τερματισμού. Στη συνέχεια, θα πρέπει να γράψετε μια επιστολή τερματισμού για να στείλετε μέσω ταχυδρομείου σε εγγεγραμμένη επιστολή με αναγνώριση παραλαβής, στον τρέχοντα προμηθευτή τηλεφώνου σας, καθώς και στον εξοπλισμό.

Ανακαλύψτε την κάλυψη ινών άλλων χειριστών

Πρόσβαση στις λεπτομέρειες του οπτικού καλύμματος οπτικού καλύμματος Oporm, Free, SFR και Bouygues και Bouygues Telecom. Το Orange είναι αυτό που προσφέρει την καλύτερη κάλυψη ινών στη γαλλική επικράτεια το 1ο τρίμηνο 2023. Αντιστρόφως, η Bouygues Telecom έχει τη χαμηλότερη κάλυψη. Έχοντας δοκιμή επιλεξιμότητας ινών σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιος είναι ο καλύτερος χειριστής ινών στη διεύθυνσή σας.

Κάρτα ανάπτυξης κάλυψης πορτοκαλιού ουσιών | Σεπτέμβριος 2023

Θέλετε να μάθετε αν η πόλη σας καλύπτεται από πορτοκαλί ίνες ή θέλετε να μάθετε λεπτομερώς την κάρτα πορτοκαλί ίνας ? Ανακαλύψτε σε αυτό το άρθρο όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κάλυψη πορτοκαλί ινών: Η κάρτα ανάπτυξης του Orange Network, οι καλυμμένες περιοχές, οι λευκές περιοχές, οι προσφορές ινών που είναι διαθέσιμες στη συνδρομή.

Συγκρίνετε τις προσφορές πορτοκαλιού μέσω τηλεφώνου

Συγκρίνετε τις online ίνες πορτοκαλί ίνες

Ποιες είναι οι περιοχές που καλύπτονται στην κάρτα πορτοκαλί ίνας ?

Η κάρτα πορτοκαλί ίνας παραπάνω (άμεση πρόσβαση κάνοντας κλικ στην εικόνα) υποδεικνύει τους επισημασμένους δήμους 100% FTTH Από το Orange: Metz, Lille, Παρίσι, Caen, Brest, Lyon, Toulouse, Montpellier, Nice και Bayonne. Το πορτοκαλί είναι επίσης παρόν σε περισσότερα από 1500 άλλοι δήμοι, Για παράδειγμα, Strasbourg, Nancy, Orléans, Cannes, Bourges, Limoges, Toulouse, Perpignan, Besançon, Nîmes, Grenoble, Dijon ή Marseille. Κατά τη συνάντηση Η παρακάτω δοκιμή Για να επιβεβαιώσετε την επιλεξιμότητά σας που παρατηρήθηκε στην κάρτα πορτοκαλί ίνας.

Βρίσκουμε κυρίως δύο Δυναμική για την ανάπτυξη οπτικών ινών πορτοκαλιού, σύμφωνα με την τυπολογία της πόλης να συνδεθεί. Σε πολύ πυκνή ζώνη (οι πιο πυκνοκατοικημένοι δήμοι), η Orange αναπτύσσεται στα ίδια του και έχει ένα ήδη καλά εγκατεστημένο δίκτυο. Στις λιγότερο πυκνές περιοχές, ο φορέας εκμετάλλευσης έχει αναλάβει την ανάπτυξη του δικτύου FTTH περισσότερων από 80% AMII ζώνες και επίσης ασχολείται με δίκτυα δημόσιας πρωτοβουλίας (RIP).

Κάρτα ανάπτυξης πορτοκαλιού ινών: Πού είμαστε ?

Το πορτοκαλί συνεχίζει να καλύπτει Ένα μεγάλο μέρος της γαλλικής επικράτειας Αν και ορισμένα μέρη δεν είναι. Οι περιοχές αυτές τους ονομάζονται “Ζώνες amii“(Περιοχές με πρόθεση επενδύσεων): Πράγματι, σύμφωνα με την Arcep, ο στόχος του Orange ήταν να καλύψει 100 % Εγκαταστάσεις στην περιοχή στην οποία διαπράττεται μέχρι το 2022.

Πράγματι, η ανάπτυξη ινών πορτοκαλιού εξελίσσεται στην επικράτεια. Σύμφωνα με τον Arcep, είναι μέσα πολύ πυκνές περιοχές (Οι μεγάλες πόλεις όπως το Παρίσι, η Λυών, η Μασσαλία, η Τουλούζη, το Μπορντό κ.λπ.) ότι οι κάτοικοι είναι πιο πιθανό να είναι επιλέξιμο για πορτοκαλί ίνες.

Για τους κατοίκους των μέσων πόλεων λένε “Μέτρια πυκνές περιοχές”, Ορισμένες περιοχές καλύπτονται από Μόνο ένας χειριστής Ποιος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη. Σύμφωνα με την ARCEP, οι χαμηλές πυκνές περιοχές αντιπροσωπεύουν το 18 % του πληθυσμού και το 63 % της επικράτειας. Κυρίως, αυτές οι περιοχές καλύπτονται από πορτοκαλί ίνες: είναι επομένως πολύ σημαντικό Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας Για να μάθετε τον χειριστή που σας αντιστοιχεί περισσότερο. Από την άλλη πλευρά, εάν ζείτε αγροτική περιοχή, Το ξέρετε με το Γαλλία THD Σχέδιο (πολύ υψηλή ταχύτητα) Η σύνδεση ινών εξελίσσεται. Πράγματι, το 2022 σύμφωνα με το ARCEP (Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών) 18 εκατομμύρια κάτοικοι που προσδιορίστηκε στην εκστρατεία, περίπου 12 εκατομμύρια έχετε πρόσβαση σε ίνες.

Σήμερα, η Orange κατάφερε να δείξει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη οπτικών ινών: Πράγματι, η Orange έχει επενδύσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ σε ίνες. Επί του παρόντος, το πορτοκαλί είναι N ° 1 σε σχέση με περισσότερα από 15 εκατομμύρια κατοικίες επιλέξιμο για πορτοκαλί ίνες.

Ακολουθήστε την ανάπτυξη πορτοκαλί ίνες εάν θέλετε να ακολουθήσετε ζωντανά Την ανάπτυξη πορτοκαλί ίνες, Μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο Orange: https: // δίκτυο.πορτοκάλι.FR/LES-CARTES-DE-COVERAGE/COUNE-COVER-FIBER CARD

Πώς να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας με την κάρτα πορτοκαλί ίνας ?

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά ινών στο Orange, αλλά δεν ξέρετε αν είστε επιλέξιμοι για ίνες. Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας με τη δοκιμή μας παρακάτω:

 1. Ελα πισω τη διεύθυνσή σας, επιλέξτε την από τη λίστα και ξεκινήστε τη δοκιμή.
 2. Ανακαλύπτω Σε λίγα δευτερόλεπτα εάν το κατάλυμα σας είναι καλά επιλέξιμο Πορτοκαλί ίνες.
 3. Να επωφεληθούν από αυτό Για να συγκρίνετε τις προσφορές πορτοκαλί με τις προσφορές άλλων φορέων που διατίθενται στο σπίτι.

Δοκιμή επιλεξιμότητας Selectra – Lafibreoptique.Το FR είναι μια τοποθεσία της ομάδας Selectra
Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας για πορτοκαλί ίνες μέσω τηλεφώνου 09 71 07 88 25
Θέλετε να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας για πορτοκαλί ίνες ? Δοκιμή

Ποιες είναι οι διαθέσιμες προσφορές πορτοκαλί ινών μετά τη δοκιμή επιλεξιμότητας πορτοκαλί ?

Εάν η πόλη σας καλύπτεται από πορτοκαλί ίνες, μπορείτε Εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλί ίνες και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο χειριστής. Επί του παρόντος, για κάθε νέα συνδρομή σε πορτοκαλί ίνες, επωφεληθείτε από το Paramount+ Περιλαμβάνονται για 6 μήνες και μετά € 7.99/μήνα.

Είναι δυνατόν να αποκτήσετε πρόσβαση στο δίκτυο πορτοκαλί ινών χωρίς να δεσμευτείτε τον εαυτό σας, εγγραφείτε στο κουτί SOSH Fiber (Low Cost μάρκα πορτοκαλιού).

 • Εδώ είναι ο κατάλογος άλλων καρτών κάλυψης ινών σύμφωνα με τους χειριστές:
 • Δωρεάν κάρτα ινών
 • Κάρτα ινών Bouygues
 • Κάρτα ινών SFR

Ψάχνετε για προσφορά πορτοκαλί ίνες ?

Οπτική κάρτα ινών στη Γαλλία

Ακολουθήστε την ανάπτυξη σε μια κάρτα: μια ανάγκη, αλλά αρκετές δυνατότητες, περισσότερο ή λιγότερο σχετικές και ακριβείς.

Από τη μία πλευρά, οι δημόσιοι οργανισμοί προσπαθούν να δημιουργήσουν ανοιχτά εργαλεία όπως η Γαλλία THD που δημοσιεύει ένα πολύ καλό εργαλείο: το παρατηρητήριο THD σας επιτρέπει να βρείτε σε έναν πολύ ακριβή χάρτη τη διαθέσιμη κάλυψη στη διεύθυνσή σας με τις διαφορετικές διαθέσιμες τεχνολογίες και ακόμη με ένδειξη της επιλέξιμης ροής.

Στον ιδιωτικό τομέα, οι πολιτικές επικοινωνίας των χειριστών διαφέρουν: Εάν η Orange είναι σαφώς ο καλύτερος φοιτητής με έναν ακριβή χάρτη της επιλεξιμότητας των ινών, το SFR αναμιγνύει το FTTH και το FTTLA στις κάρτες κάλυψης των ινών του, το Bouygues Telecom προσφέρει μια αρκετά χονδροειδής κάρτα και δωρεάν don ‘ t προσφέρετε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Κάντε κλικ για να αντιγράψετε τον σύνδεσμο

14 Ιανουαρίου 2019 στις 10 ώρες 32 λεπτά

Οπτική κάρτα ινών στη Γαλλία. 01/14/2019.
Ο δρόμος μου ήταν “ινών” από πορτοκαλί περισσότερο από 20 μήνες πριν από μερικά σπίτια στα 2 άκρα. Είμαι δυστυχώς ένα από τα “ξεχασμένα”.
Η εκτίμηση της περιόδου για τη σύνδεση της ίνας με τους πρόποδες της διαμονής μου ότι το δελτίο Τύπου του πορτοκαλιού μου είναι ευρέως ξεπερασμένη και το πορτοκαλί δεν είναι σε θέση να παράσχει μια νέα πρόβλεψη.
Πώς είναι δυνατόν από τον 1ο γαλλικό χειριστή?
Δοκίμασα τις καυτές γραμμές, τους ιστότοπους και τα φόρουμ που διατίθενται από την Orange για να έχουν μια απάντηση: είναι ένας ανυπέρβλητος τοίχος.
Ποιοι μοχλοί είναι διαθέσιμοι για να παρακάμψουν την οργανωμένη Orange Opacity?

10 Απριλίου 2019 στις 8 ώρες 34 λεπτά

Καλημέρα ,
Στον τοπικό Τύπο (ο Παρισιάν του 09.04.2019 Σελίδα 1 Περιφερειακών Πληροφοριών Αναφέρεται «Η άφιξη των πορτοκαλί ινών στις αγροτικές κοινότητες καθώς και στον κατάλογο των πρώτων 10 δήμων
Αναφέρεται στο άρθρο ότι σύντομα πρέπει να εξυπηρετηθούν 415 δήμοι .Όντας δήμαρχος ενός από αυτούς τους 415 δήμους, θα ήθελα να μάθω την ημερομηνία άφιξης της ίνας στην πόλη του ταχυδρομικού κώδικα 77510 κωδικός 77510.Ανυπομονώ να;
με εκτιμιση
José Dervin

18 Μαρτίου 2021 στις 9:50 μ.μ

Καλημέρα
Για να μάθετε πότε νομίζετε ότι βάζετε ίνες στην πόλη Beaucaire Rue du Vieux Salin 30300 Beaucaire .
ευχαριστώ εκ των προτέρων

19 Αυγούστου 2021 στις 9 ώρες 06 λεπτά
1 Αυγούστου 2022 στις 2:27 μ.μ

Ζήσαμε 6 χλμ. Από το Rabastens 81.800 Η ίνα άκρων των 1 χλμ
Eddy Τι υπάρχει μια ημερομηνία για το Commune Place που ονομάζεται La Rivière / Raust?