Δοκιμή επιλεξιμότητας πορτοκαλιού, πορτοκαλί ροή: Τι να περιμένετε και πώς να το μετρήσετε?

Πορτοκαλί ροή: Τι να περιμένετε και πώς να το μετρήσετε

Contents

Εάν είστε πελάτης κουτιού σε αυτόν τον χειριστή, έχετε κάθε λόγο να βγάλετε αυτό το πακέτο

Δοκιμή επιλεξιμότητας πορτοκαλιών ινών

Για να μάθετε εάν μπορείτε να εγγραφείτε σε προσφορές κουτιού Orange Fiber Internet, πρέπει να κάνετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας. Αυτή η δοκιμή στη διεύθυνση θα επιβεβαιώσει την επιλεξιμότητά σας για τις ίνες σας για εσάς ή δεν σας παρέχει τη λίστα των προσφορών livebox που διατίθενται στο σπίτι.

Σύμφωνα με 2884 κριτικές πελατών

Πορτοκάλι

Βρείτε την προσφορά πορτοκαλί ινών με την καλύτερη τιμή στη διεύθυνσή σας.

Προφητικός

Μάθετε τι ώρα το σπίτι σας θα συνδεθεί με πορτοκαλί ίνες

�� Δοκιμή επιλεξιμότητας πορτοκαλιών ινών: Πώς λειτουργεί ?

⚙️ Δοκιμή πολλαπλών λειτουργιών
Παραμένων Συνδέεται σε πραγματικό χρόνο με τον φορέα πορτοκαλί, Η δοκιμή μας σας επιτρέπει να γνωρίζετε τη μέγιστη επιλεξιμότητά σας και τη χρέωση στη διεύθυνσή σας.

⚙️ Μια δοκιμή πρόβλεψης
Σε περίπτωση που δεν είστε επιλέξιμοι για πορτοκαλί ίνες, σας ενημερώνουμε εάν Η ανάπτυξη πορτοκαλί ινών σχεδιάζεται στη διεύθυνσή σας και προσεγγίζει τις προθεσμίες.

Πορτοκαλί ίνες στη Γαλλία


Δείκτης ινών


Ποιότητα / μέτρηση


Ταξινόμηση χειριστή


Μάθε περισσότερα

73% επιλεξιμότητα ινών για πορτοκαλί

Το πορτοκαλί είναι το Πρώτο δίκτυο ινών στη Γαλλία με 73% της επικράτειας που καλύπτεται από το δίκτυό του. Θέλετε να μάθετε αν είστε μέρος αυτού ? Μην διστάσετε να δοκιμάσετε την κάλυψη των πορτοκαλί ινών σας στη διεύθυνσή σας. Απλά πρέπει να υποδείξετε τον δήμο σας ή τη διεύθυνσή σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάρτα καλύμματος πορτοκαλιού μας. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να γνωρίζετε το ποιότητα δικτύου ίνες στην περιοχή σας.

Χάρτης του γραφικού στοιχείου της Γαλλίας

Ποιο είναι το κάλυμμα πορτοκαλί ινών στην πόλη σας ?

408 MB/s μεσαίων θεωρητικών ροών για πορτοκαλί ίνες

Είστε επιλέξιμοι για πορτοκαλί ίνες ? Καλα ΝΕΑ ! Ωστόσο, για να έχετε πλήρεις πληροφορίες, σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τη ροή των ινών σας σε πορτοκαλί για να έχετε ορατότητα στο πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο.

407.83 Λήψη MB/S
323.04 Μεταφόρτωση MB/S
Ροή πορτοκαλιού στη Γαλλία το 2022
Και εσύ, ποια είναι η ροή σου ? Κάντε τη δοκιμή ροής πορτοκαλιού ινών. Χρέωση

45 K: Αναφορές δικτύου πορτοκαλιού ινών

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, το δίκτυο πορτοκαλί ινών έλαβε συνολικά 43.562 αναφορές Από τη σελίδα αφοσιωμένης κατάρρευσης. Αυτός είναι ο χειριστής που έλαβε τις λιγότερες αναφορές κατάρρευσης κατά τη διάρκεια του έτους, πράγμα που σημαίνει ότι του Το δίκτυο είναι το πιο αξιόπιστο από αυτούς που προσφέρονται στη Γαλλία.

2 GB/S : Μέγιστη ροή ινών που προτείνεται στις προσφορές Orange Internet

Orange: Ποια ροή ινών για την επιλεξιμότητά σας ?

Οι ροές των ινών που επισημαίνονται από το πορτοκαλί είναι θεωρητικές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταβείτε σε αυτή τη χρέωση στη διεύθυνσή σας, αλλά εξακολουθεί να εξαρτάται από τη γεωγραφική σας περιοχή. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό Δοκιμάζοντας την επιλεξιμότητά σας για πορτοκαλί ίνες Για να είστε σίγουροι ότι έχετε πρόσβαση σε αυτό.

Πίνακας θεωρητικών ροών ποσό και απόγονος του πορτοκαλιού ινών livebox


Livebox ίνες


Φθίνουσα ροή ινών


Ξεκινήστε τη ροή των ινών


Μάθε περισσότερα

Επιλέξτε τη σωστή Fiber LiveBox: Πώς να το κάνετε ?

Είναι απαραίτητο να συνδυάσετε τα οφέλη της οπτικής ίνας με μια προσφορά Διαδικτύου που πληροί τις απαιτήσεις σας. Αυτό απαιτεί την εξέταση πολλών παραγόντων: κόστους, τηλεοπτικές και τηλεφωνικές υπηρεσίες, διάρκεια δέσμευσης κ.λπ. Η σύγκριση του LiveBox Fiber Orange σας καθοδηγεί να επιλέξετε την καταλληλότερη επιλογή.

Πώς να συνδέσετε τις πορτοκαλί ίνες σας ?

Έχετε μόλις εγγραφεί σε μια πορτοκαλί προσφορά ? Ένας τεχνικός πορτοκαλιού θα πάει τώρα στο σπίτι σας για να εγκαταστήσετε τις ίνες του livebox σας. Αυτή η υπηρεσία σύνδεσης ινών προσφέρεται και θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από μια σύνδεση LiveBox FTTH FTTH 24 ώρες μετά την εφαρμογή αυτής.

Εάν έχετε ήδη μια οπτική τερματική υποδοχή (PTO), ο τεχνικός θα είναι ικανοποιημένος για να συνδέσει το livebox σε αυτήν την υποδοχή PTO. Διαφορετικά, θα πρέπει να κάνει διακριτική διάτρηση για να εγκαταστήσει την υποδοχή.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, ο τεχνικός πρέπει να έχει πρόσβαση στο τεχνικό δωμάτιο. Φροντίστε να έχετε τα κλειδιά και να το εγγυηθήσετε αυτήν την πρόσβαση. Για την εγκατάσταση ινών σε ένα μεμονωμένο σπίτι, αυτό το δωμάτιο βρίσκεται γενικά σε εξωτερικούς χώρους, συχνά στο δρόμο, ενώ για τη σύνδεση ινών με ένα διαμέρισμα, είναι κυρίως στο υπόγειο.

Πορτοκαλί ροή: Τι να περιμένετε και πώς να το μετρήσετε ?

Πάρτε μια δοκιμή ροής για να μάθετε την ταχύτητα της σύνδεσης 4G/5G ή την ταχύτητα που παρέχεται από το LiveBox σας.

Είσαι Πορτοκαλί κουτί ή συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας Και θέλετε να μάθετε ακριβώς την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο. Χάρη στο εργαλείο μας, θα μπορείτε να γνωρίζετε τη ροή του LiveBox Orange ή της σύνδεσης 4G/5G. Και, αν είναι απαραίτητο, εξηγούμε πώς να ενισχύσετε τη ροή πορτοκαλιού σας.

Πώς να δοκιμάσετε τη ροή της σύνδεσης Orange Internet ?

Για Γνωρίστε την ταχύτητα της σύνδεσης Orange Internet, Δεν υπάρχουν τριάντα έξι λύσεις, υπάρχει ακόμη και μία: κάντε μια δοκιμή πορτοκαλί ροής. Στο τέλος αυτής της δοκιμής, θα έχετε τρεις πληροφορίες:

 • Ο Πορτοκαλί ροή για λήψη (Λήψη): Αυτή είναι η ταχύτητα με την οποία λαμβάνετε αρχεία
 • Ο Μεταφορά πορτοκαλιού σε μεταφορά (Μεταφόρτωση): Αυτή είναι η ταχύτητα με την οποία στέλνετε αρχεία
 • εκεί Πορτοκαλί λανθάνουσα κατάσταση (ping): είναι ο χρόνος απόκρισης του διακομιστή.

Όμως, για να είναι σημαντικά τα αποτελέσματα του τεστ πορτοκαλιού, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένες συστάσεις. Όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι απαραίτητο Κάντε αυτό το speedtest μετά τη σύνδεση του υπολογιστή σας με το κουτί σας μέσω καλωδίου Ethernet. Επειδή, αν δοκιμάσετε τη ροή σας σε Wi-Fi, θα γνωρίζετε μόνο την ικανότητα της ασύρματης σύνδεσης σας. Με τον ίδιο τρόπο, αν θέλετε να μάθετε τη ροή που έχετε με το πορτοκαλί σας πρόγραμμα, κάντε το με τη σύνδεση με το δίκτυο 4G ή 5G. Επειδή, αν δοκιμάσετε τη ροή σας σε Wi-Fi, θα γνωρίζετε μόνο την ικανότητα του ασύρματου δικτύου στο οποίο είστε συνδεδεμένοι.

Δεύτερη σύσταση για τη δοκιμή ροής πορτοκαλιού να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη: Αποσυνδέστε όλες τις άλλες συσκευές που καταναλώνουν εύρος ζώνης τη στιγμή της δοκιμής. Έτσι ώστε να σας δίνει την πραγματική ταχύτητα της σύνδεσης Orange Internet και όχι μόνο της διαθέσιμης ταχύτητας που απομένει.

Θεωρητικές ροές του livebox πορτοκαλί

Η πορτοκαλί (θεωρητική) ροή του livebox σας φυσικά δεν θα είναι η ίδια ανάλογα με τις τεχνολογίες. Με ένα adsl livebox, Η μέγιστη θεωρητική ροή είναι 20 MB/s σε ADSL και μέχρι 95 MB/s στο VDSL2.

Με ίνες, Η μέγιστη ροή πορτοκαλιού που είναι δυνατόν να φτάσετε ποικίλλει ανάλογα με την προσφορά που έχετε επιλέξει. Με το livebox, η μέγιστη θεωρητική ροή είναι 500 MB/s για λήψη όπως στην αποστολή. Και με το livebox επάνω, ο χειριστής εμφανίζει μια φθίνουσα θεωρητική ταχύτητα έως και 2 κοινόχρηστα GB/S (1 GB/s ανά εξοπλισμό) και ποσό ταχύτητας έως 600 MB/s. Από τον Απρίλιο του 2022, η Orange προσφέρει επίσης το νέο μόντεμ LiveBox 6, το οποίο υπόσχεται ταχύτητα 2 GB/s για λήψη και 800 MB/s σε μεταφορά για συνδρομητές πορτοκαλί που επιλέγουν τη συνδρομή LiveBox Max Fiber Fiber.

Τέλος, με την προσφορά 4G Home D’Orange, είναι δυνατό να επωφεληθείτε από μια σύνδεση έως 300 MB/S (ταχύτητα προς τα κάτω).

Θεωρητικές ροές πορτοκαλί πακέτων κινητής τηλεφωνίας

Με ένα πορτοκαλί πακέτο κινητής τηλεφωνίας, η ροή δεν είναι η ίδια ανάλογα με το αν είστε συνδεδεμένοι με το δίκτυο 4G ή 5G και ανάλογα με τις συχνότητες. Η ροή πορτοκαλιού είναι έως 150 mb/s σε 4g Και έως 655 MB/s σε 4g+.

Με την 5g πορτοκαλιού, Η θεωρητική μέγιστη ταχύτητα της σύνδεσης εσωτερικού σας κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ υψηλότερη. Αλλά, όλα εξαρτώνται από τις χρησιμοποιούμενες ζώνες συχνοτήτων. Πράγματι, η μέγιστη θεωρητική πορτοκαλί ροή σύνδεσης σε υποδοχή είναι Έως 2,1 GB/s στις περιοχές που καλύπτονται από 3,5 GHz Με συσσωμάτωση των τεσσάρων ζωνών συχνοτήτων 4G. Αλλά, έχει έως και 615 MB/s για 5G καλυμμένες περιοχές στην λωρίδα 2,1 GHz που χρησιμοποιείται για 4g.

Παράδειγμα Δ

Πραγματικές ταχύτητες του livebox πορτοκαλί

Οι θεωρητικές ροές που εμφανίζονται από το Orange, και αυτό ισχύει και για άλλους χειριστές, ελήφθησαν στο εργαστήριο, σε βέλτιστες συνθήκες έτσι. Θα δείτε ότι η πραγματική ροή πορτοκαλιού, αυτή που παραδίδεται πραγματικά από το livebox σας είναι πολύ διαφορετικό. Πράγματι, εάν βασιζόμαστε στα αποτελέσματα του μηνιαίου βαρελιού Degreptest Flow (Σεπτέμβριος 2023), η μέση ροή πορτοκαλιού είναι ::

 • 19 MB/S σε ADSL/VDSL
 • 451 MB/S για λήψη με σύνδεση οπτικών ινών και 356 MB/s σε αρχεία αποστολής

Άλλα αποτελέσματα, με αυτά του NPERF, ο οποίος είναι επίσης ειδικός μέτρησης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μέση ροή πορτοκαλιού είναι:

 • 7.70 MB/s σε ADSL (30 Ιουνίου 2023)
 • 456 MB/S για λήψη και 370 MB/s σε μεταφορά με κουτί ινών (31 Δεκεμβρίου 2022)
 • 202 MB/S σε Wi-Fi (30 Ιουνίου 2023)

Πραγματικές ταχύτητες πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Όπως και με τις πραγματικές ροές του πορτοκαλιού LiveBox, οι πραγματικές ταχύτητες σε 4G και 5G με ένα πορτοκαλί κινητό σχέδιο είναι πολύ κάτω από τις θεωρητικές ροές που εμφανίζονται από τον χειριστή. Πράγματι, σύμφωνα με τον NPerf, στις 30 Ιουνίου 2023, η μέση ροή πορτοκαλιού είναι:

 • 64 MB/S σε 4G
 • 367 MB/S σε 5g

Από την πλευρά της, στο παρατηρητήριο του 2022 της ποιότητας των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, η Arcep εκτιμά ότι η μέση ροή πορτοκαλιού είναι:

 • 89 MB/s σε 3G/4G
 • 143 MB/s σε 4g/5g

Όσον αφορά το βαρετό βαρόμετρο του Σεπτεμβρίου 2023, δείχνει ότι η μέση ροή πορτοκαλιού είναι:

Τι να κάνετε σε περίπτωση προβλήματος ροής στη σύνδεση πορτοκαλιού σας ?

Εάν έχετε πρόβλημα ροής με τη σύνδεσή σας, μπορείτε πρώτα Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε το smartphone ή το πλαίσιο Διαδικτύου σας. Αυτός ο απλός και εύκολος χειρισμός μπορεί να είναι σε θέση να λύσει το πρόβλημα ροής πορτοκαλιού σας.

Εάν το πρόβλημα επιμένει με τη σύνδεση 4G ή 5G, μπορείτε επίσης Ελέγξτε την κατάσταση της πορτοκαλί κάλυψη γύρω από τη θέση σας Από την ενότητα “Κινητή Βοήθεια” που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του χειριστή. Εάν είναι με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο του κουτιού σας ότι έχετε πρόβλημα ροής πορτοκαλιού, μπορείτε να ζητήσετε να αλλάξετε τον εξοπλισμό και να ζητήσετε ένα πιο πρόσφατο πλαίσιο εάν αυτό που έχετε είναι παλιά.

Οι συμβουλές μας για τη βελτίωση της ταχύτητας της πορτοκαλί συνδρομής σας

Για να βελτιώσετε τη ροή πορτοκαλιού κινητής τηλεφωνίας σας, δεν υπάρχει σχεδόν μια λύση. Πράγματι, αν βρίσκεστε σε 4G, αλλά ζείτε σε μια περιοχή που καλύπτεται από 5G Orange, μπορείτε να αλλάξετε το πακέτο σας για να 5G Λαμβάνοντας μια συνδρομή συμβατή με το νέο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Εάν είναι η ροή πορτοκαλιού του livebox που θέλετε να βελτιώσετε, οι συμβουλές για την ενίσχυση της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο είναι πιο πολυάριθμες. Μπορείτε πρώτα να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet για να συνδεθείτε στο Ondle Orange και όχι στο δίκτυο Wi-Fi. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να τοποθετήσετε καλύτερα το κουτί σας, τοποθετώντας το σε ένα καθαρό μέρος, στη μέση της διαμονής σας.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε συχνότητες Wi-Fi και να επιλέξετε τη ζώνη των 5 GHz, αν αυτό δεν συμβαίνει ήδη. Μπορείτε επίσης να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με έναν επαναλήπτη Wi-Fi. Τέλος, παραμένει μια λύση βελτίωσης για τη ροή πορτοκαλιού σας: δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας να αλλάξετε τα πλαίσια και να μεταβείτε στην οπτική ίνες.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ίδιο θέμα:

 • Flow SFR: Τι να περιμένετε και πώς να το μετρήσετε ?
 • Ελεύθερη ροή: Τι να περιμένετε και πώς να το μετρήσετε ?
 • Bouygues Telecom Flow: Τι να περιμένετε και πώς να το μετρήσετε ?
 • Τι ταχύτητα χρειάζεστε ?
 • Τι είναι μια καλή ροή και πώς να το ξέρετε ?
 • Ποιος χειριστής έχει την καλύτερη ταχύτητα σταθερής και κινητού διαδικτύου ?
 • Κακή ταχύτητα στο διαδίκτυο: Πώς να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας ?
 • Τι ταχύτητα για να παρακολουθήσετε τηλεόραση και streaming βίντεο ?

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε όλες τις ειδήσεις από το DeGrouptest στο Google News.

Ο Degrouptest γράφει το περιεχόμενό του ανεξάρτητα. Ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να αναφέρονται με δεσμούς συνεργασίας που συμβάλλουν στο οικονομικό μας μοντέλο (εύρεση+).

Στην ίδια ενότητα

Με το Premium SFR Box, έχετε την κορυφή της κορυφής όσον αφορά τον εξοπλισμό

Με το Premium SFR Box, έχετε την κορυφή της κορυφής όσον αφορά τον εξοπλισμό

Πώς να έχετε Wi-Fi 6 με την προσφορά LiveBox Up Orange;

Πώς να λάβετε Wi-Fi 6 με το LiveBox Up Orange προσφορά ?

Πώς λειτουργεί ο βοηθός Google στο Box Bouygues Telecom;

Πώς λειτουργεί ο Βοηθός Google στο Box Bouygues Telecom ?

Κακά νέα για τους συνδρομητές FreeBox; Αυτή η υπηρεσία θα μπορούσε σύντομα να εξαφανιστεί

Κακά νέα για τους συνδρομητές FreeBox ? Αυτή η υπηρεσία θα μπορούσε σύντομα να εξαφανιστεί.

Το ήξερες ? Το Bouygues Telecom είναι ο μόνος χειριστής που προσφέρει ένα κουτί 5G

Το ήξερες ? Το Bouygues Telecom είναι ο μόνος χειριστής που προσφέρει ένα κουτί 5G

Αυτός ο χειριστής είναι ο μόνος που δεν προσφέρει Wi-Fi 6 στο κιβώτιο Internet του. Λοιπόν, πότε είναι;

Αυτός ο χειριστής είναι ο μόνος που δεν προσφέρει Wi-Fi 6 στο κουτί του Διαδικτύου του. Λοιπόν, πότε είναι ?

Τα πιο πρόσφατα άρθρα

Με το νέο πακέτο των 40 GB, ο Sosh έρχεται να αναμειγνύεται με τη μάχη μεταξύ κόκκινου και B & You

Με το νέο πακέτο των 40 GB, ο Sosh έρχεται να αναμειγνύεται με τη μάχη μεταξύ κόκκινου και B & You

Με το Premium SFR Box, έχετε την κορυφή της κορυφής όσον αφορά τον εξοπλισμό

Με το Premium SFR Box, έχετε την κορυφή της κορυφής όσον αφορά τον εξοπλισμό

Εάν είστε πελάτης κουτιού σε αυτόν τον χειριστή, έχετε κάθε λόγο να βγάλετε αυτό το πακέτο

Εάν είστε πελάτης κουτιού σε αυτόν τον χειριστή, έχετε κάθε λόγο να βγάλετε αυτό το πακέτο

Πώς να έχετε Wi-Fi 6 με την προσφορά LiveBox Up Orange;

Πώς να λάβετε Wi-Fi 6 με το LiveBox Up Orange προσφορά ?

VPN: Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στην αρχή της σχολικής χρονιάς

VPN: Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στην αρχή της σχολικής χρονιάς

Τα καλύτερα φτηνά πακέτα

Τα καλύτερα φτηνά πακέτα