Τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια για τους ενήλικες 2023, τα 10 καλύτερα παιχνίδια με 2 παίκτες του 2023

Κορυφαίοι 10 έως 2 παίκτες Τα 10 καλύτερα παιχνίδια με 2 παίκτες του 2023

Contents

Διάρκεια των μερών : 30 λεπτά

Τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια για ενήλικες

Για μια βραδιά με φίλους, ένα οικογενειακό απόγευμα ή μια στιγμή ευκολίας για δύο, εδώ είναι ο οδηγός μας για τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια. Προορίζεται για αρχάριους καθώς και έμπειρους παίκτες και προσαρμόστηκε σε όλα τα γούστα, αυτά τα βασικά στοιχεία μπορεί να λείπουν στα παιχνίδια σας.

Από τον Martin Vidberg που δημοσιεύθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2022 στις 11:11 π.μ., τροποποιήθηκε στις 04 Ιουλίου 2023 στις 5:06 μ.μ

Χρόνος ανάγνωσης 21 λεπτών.

Προσθήκη στις επιλογές σας
Προσθήκη στις επιλογές σας
Για να προσθέσετε το άρθρο στις επιλογές σας
αναγνωρίζω
Έχετε ήδη λογαριασμό ?
Για να συνδεθείς

 • Μερίδιο
  • Μοιραστείτε στο Twitter
  • Μοιραστείτε το Messenger
  • Μοιραστείτε στο Facebook
  • Απόστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Μοιραστείτε στο LinkedIn
  • Αντιγράψτε τον σύνδεσμο
 • Martin Vidberg / Le Monde

  Αυτά τα προϊόντα επιλέγονται και δοκιμάζονται ανεξάρτητα από έμπειρους δημοσιογράφους. Ο κόσμος επηρεάζει την αμοιβή όταν ένας αναγνώστης προχωρά στην ηλεκτρονική του αγορά. Μάθε περισσότερα.

  Το επιτραπέζιο παιχνίδι είναι ένα πολιτιστικό πεδίο που καλωσορίζει πολλά νέα χαρακτηριστικά κάθε εβδομάδα. Για να συνθέσουμε αυτόν τον οδηγό, επιλέξαμε να αποφύγουμε πολύ πρόσφατα παιχνίδια, στα οποία δεν έχουμε εκ των υστέρων, να επικεντρωθούμε στους κλασικούς, των οποίων οι ιδιότητες με την πάροδο του χρόνου φαίνονται αποδεδειγμένες σε εμάς. Έχουμε επίσης αποκλείσει παλαιότερες αναφορές όπως το μονοπώλιο, οι οποίες, σε σύγκριση με τα σύγχρονα παιχνίδια, αφήνουν λιγότερο χώρο για τις αλληλεπιδράσεις ή την προσωπικότητα των παικτών.

  Για 5 μήνες, ερευνήσαμε εμπειρογνώμονες τομέων: ludotheciaries, πωλητές σε καταστήματα, δημοσιογράφους, καθώς και την κριτική επιτροπή του As d’Or, της κύριας γαλλικής τιμής διασκέδασης που χορηγείται κάθε χρόνο στις Κάννες. Περιτριγυρίζαμε τον εαυτό μας με όλη την ομάδαΈνας κόσμος παιχνιδιών, Μια ένωση που συγκεντρώνει ένα blog, ένα ανεξάρτητο κανάλι YouTube και ένα χώρο στις οποίες οργανώνονται αρκετές φορές κάθε εβδομάδα.

  Διοργανώσαμε 5 ειδικά βράδια με δεκαπέντε αρχάριους παίκτες για να αποφύγουμε την παγίδα που αποτελείται από τη συλλογή μόνο της άποψης των ενθουσιωδών. Ξεκινήσαμε να μετρήσουμε την ταχύτητα με την οποία ενσωματώθηκαν οι κανόνες από αυτό το λιγότερο εμπειρογνώμονα ακροατήριο. Το Replayable – το γεγονός ότι ένα παιχνίδι δεν φαίνεται επαναλαμβανόμενο σε εμάς μετά από 2 ή 3 μέρη – έχει αποτελέσει ένα καθοριστικό κριτήριο της επιλογής μας, καθώς και στρατηγικού πλούτου. Τα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχουμε επιλέξει μπορούν να παιχτούν με την οικογένεια με παιδιά από 8 έως 10 ετών.

  Ο πλήρης οδηγός

  • Παιχνίδια για αρχάριους
  • Παιχνίδια με προηγμένες στρατηγικές
  • Για να παίξετε δύο
  • Για να ρυθμίσετε την ατμόσφαιρα σε μια ομάδα
  • Παιχνίδια που λένε μια ιστορία
  • Άλλα παιχνίδια που αγαπάμε
  • Γιατί να μας εμπιστευτείτε
  • Πώς τα επιλέξαμε

  Παιχνίδια για αρχάριους

  Τα παιχνίδια που παρουσιάζουμε σε αυτή την ενότητα είναι προσβάσιμα σε όλα τα ακροατήρια. Είναι μια εξαιρετική πύλη για να ανακαλύψετε το σύγχρονο επιτραπέζιο παιχνίδι. Ωστόσο, απαιτούν, για την εξήγηση, μια ακριβή ανάγνωση των κανόνων. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο Διαδίκτυο που προσφέρουν μια εξήγηση, σε πέντε λεπτά, από αυτά τα απλά παιχνίδια για να καταλάβουν, αλλά που παρουσιάζουν ένα πραγματικό βάθος.

  • Το κλασικό των αμαξοστοιχιών: Οι τυχοδιώκτες της σιδηροτροχιάς

  Σιδηροδρομικές τυχοδιώκτες

  Σιδηροδρομικές τυχοδιώκτες

  Ο στόχος είναι να χτίσετε σιδηροδρόμους για να συνδέσετε τις πόλεις και να δημιουργήσετε το καλύτερο σιδηροδρομικό δίκτυο πριν από τους αντιπάλους σας μπλοκάρουν.

  *Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν € 43,99

  Η ιδέα : Αυτό είναι το μεγάλο κλασικό και ίσως τα πιο προσιτά τρένα, ένα είδος από μόνη της στον τομέα των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Οι παίκτες πρέπει να ταξιδεύουν στον χάρτη των Ηνωμένων Πολιτειών ή της Ευρώπης τοποθετώντας βαγόνια για να συνδέσουν τους προορισμούς των αντικειμενικών καρτών τους. Όταν έρθει η σειρά του, ο παίκτης έχει την επιλογή μεταξύ της τοποθέτησης βαγονιών με δαπάνη καρτών χρωμάτων, παραλαβής καρτών ή επιλέγοντας νέους στόχους για επίτευξη. Καθώς όλοι αμφισβητούν τα ίδια τμήματα του σιδηροδρόμου, οι μπλοκαρίσματα και οι αλληλεπιδράσεις είναι κοινά.

  Γιατί αγαπάμε : Το απλό γεγονός της τοποθέτησης μιας κάρτας στο τραπέζι και ο υπολογισμός μιας διαδρομής είναι διασκεδαστικό. Κατανοούμε, με μια ματιά στο σετ, τις στρατηγικές και τα διλήμματα που θα πρέπει να επιλυθούν. Εάν τα παιχνίδια μπορούν να διαρκέσουν μια καλή ώρα στους 4 παίκτες, οι γύρους παιχνιδιού είναι πολύ γρήγοροι και δεν βλέπουμε τις δαπάνες χρόνου.

  Υπάρχουν πολλά κουτιά και πολλές επεκτάσεις του Σιδηροδρομικές τυχοδιώκτες. Στην ομάδα τουΈνας κόσμος παιχνιδιών, Έχουμε μια αδυναμία για την έκδοση των ΗΠΑ, την πιο προσιτή και ίσως πιο εξωτική από την έκδοση της Ευρώπης. Εκτιμούμε επίσης τις ελαφρύτερες εκδόσεις που παίζονται σε 20 λεπτά και οι οποίες επικεντρώνονται στις πόλεις: το Σαν Φρανσίσκο, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Άμστερνταμ. Αλλά δεν τους προτείνουμε ως προτεραιότητα: έχουμε μεγαλύτερη ευχαρίστηση να παίζουμε τη βασική έκδοση.

  Σιδηροδρομικές τυχοδιώκτες Κέρδισε τόσο την τιμή Jahres Spiel στη Γερμανία και το AS D’Or στη Γαλλία το 2004. Κατατάσσεται στην 42η θέση στην κατηγορία “Οικογένεια” του ιστότοπου αναφοράς Geek Board Game (Ταξινόμηση από κριτικές χρηστών).

  Αριθμοί παικτών : 2 έως 5

  Διάρκεια των μερών : 30 έως 60 λεπτά

  Ηλικία : Από την ηλικία των 8 ετών

  Για περαιτέρω : Ο ιστότοπος του εκδότη

  • Ένα παιχνίδι εγκατάστασης πλακιδίων προσβάσιμο σε όλους: Kingdomino

  Βασιλιάς

  Βασιλιάς

  Αυτό το παιχνίδι σας προσκαλεί να συναρμολογήσετε τα πιο όμορφα βασίλεια, συνδέοντας τα ντόμινο κατά τη διάρκεια πιο στρατηγικών κομμάτων από ό, τι φαίνεται.

  *Τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν 20,99 €

  Η ιδέα : Το 2016, ο Bruno Cathala ανέλαβε την κλασική μορφή δύο ντόμινο με προσθήκη νέας μηχανικής παιχνιδιών, που σχετίζεται με ένα πολύ έξυπνο σύστημα βαθμολογίας. Οι παίκτες πρέπει να συνθέτουν ένα βασίλειο, αντιπαραβάλλοντας τα κεραμίδια τους προκειμένου να συνιστούν περιοχές του ίδιου τύπου για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία. Αυτά τα εδάφη θα εκτιμηθούν αν καταφέρνουν να αποκτήσουν κορώνες που λειτουργούν ως πολλαπλασιαστές … αλλά ότι όλοι οι παίκτες υποστηρίζουν.

  Γιατί αγαπάμε : Το σύστημα Domino και η σύνθεση ενός βασιλείου σε ένα πλέγμα 5 κουτιών κατά 5 επιτρέπουν στους παίκτες να ενσωματώσουν ορισμένους κανόνες χωρίς σχεδόν να τους εξηγήσουν. Κατανοούμε αμέσως τις αρχές που διέπουν την τοποθέτηση πλακιδίων, η οποία σας επιτρέπει να εστιάσετε στη στρατηγική σας. Βασιλιάς είναι ένα από τα προφανή παιχνίδια που είναι προσβάσιμα σε όλους. Εκτιμήσαμε ιδιαίτερα την πολύ ωραία εξισορρόπηση του παιχνιδιού με βάση ένα σύστημα σπανιότητας ορισμένων πλακιδίων που τα καθιστούν ακόμα πιο πολύτιμα.

  Επιλέχθηκε στο AS D’Or το 2017, Βασιλιάς κέρδισε το διάσημο γερμανικό βραβείο Jahres Spiel την ίδια χρονιά. Ταξινομείται 51ος στην κατηγορία “οικογένεια” του ιστότοπου αναφοράς Geek Board Game (Ταξινόμηση από κριτικές χρηστών).

  Αριθμοί παικτών : 2 έως 4

  Διάρκεια των μερών : 30 λεπτά

  Ηλικία : Από την ηλικία των 8 ετών

  Για περαιτέρω : Ο ιστότοπος του εκδότη

  • Ένα πιο ποιητικό από το στρατηγικό παιχνίδι: Dixit

  Λυγαριά

  Λυγαριά

  Ένα ποιητικό ταξίδι κατά το οποίο πρέπει να είστε ευφάνταστοι για να μαντέψετε ή να έχετε τις πολύ όμορφες κάρτες του παιχνιδιού μαντέψτε.

  *Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν 29,99 €

  Η ιδέα : Ένας παίκτης ή ένας αφηγητής, επιλέγει κρυφά μια κάρτα από εκείνους που έχει στο χέρι και ανακοινώνει μια λέξη, έναν τίτλο ή μια πρόταση για να το περιγράψει. Ο ένας τον άλλον παίκτη θα επιλέξει κρυφά την κάρτα εικόνας που έχει καλύτερα αντιστοιχεί σε αυτήν την περιγραφή. Μόλις όλες οι κάρτες αναμειγνύονται και στη συνέχεια αποκαλυφθούν, ο στόχος του παιχνιδιού θα είναι να βρει την κάρτα του αφηγητή χωρίς να παγιδευτεί από τις προτάσεις άλλων παικτών.

  Γιατί αγαπάμε : Βάζοντας τη φαντασία στην καρδιά του παιχνιδιού, ο Jean-Louis Roubira έκανε μια ανάσα φρεσκάδα στα επιτραπέζια παιχνίδια και προσέλκυσε ένα νέο κοινό, όλων των ηλικιών. Αυτή η καινοτόμος αρχή έχει εμπνεύσει πολλά παιχνίδια από την εμφάνισή της το 2008. Οι κανόνες είναι άμεσα κατανοητοί και προκύπτει από ένα μέρος του Λυγαριά Μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα, συχνά ποιητική, η οποία οφείλει πολλά στις εικονογραφήσεις της Marie Cardouat. Για την ομάδα ενός κόσμου παιχνιδιών, Λυγαριά είναι κλασικό που βγαίνουμε τακτικά από τα τραπέζια μας. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε τις νέες κάρτες των πολλών επεκτάσεων που δημοσιεύθηκαν με τα χρόνια.

  Λυγαριά κέρδισε το χρυσό όπως στη Γαλλία το 2009 και το Jahres Spiel Στη Γερμανία το 2010. Κατατάσσεται στην 22η θέση στην κατηγορία “Party” του ιστότοπου αναφοράς Geek Board Game (Ταξινόμηση από κριτικές χρηστών).

  Αριθμοί παικτών : 3 έως 8

  Διάρκεια των μερών : 30 λεπτά

  Ηλικία : Από την ηλικία των 8 ετών

  Για περαιτέρω : Ο ιστότοπος του εκδότη

  Παιχνίδια με προηγμένες στρατηγικές

  Οι μηχανικοί αυτών των παιχνιδιών δεν είναι πιο περίπλοκες, αλλά είναι πιο ποικίλη. Απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο για να εξηγηθεί και να αναλυθεί. Σε αντάλλαγμα, εξουσιοδοτεί λίγο περισσότερες τακτικές, ακόμη και στρατηγική.

  • Ένα παιχνίδι καρτών και πολιτισμού: 7 θαύματα

  7 θαύματα

  7 θαύματα

  Ο στόχος είναι να αναπτυχθεί μια αρχαία πόλη, να την υπερασπιστεί και να οικοδομήσει ένα “θαύμα” εκεί, απλά επιλέγοντας μια κάρτα σε κάθε στροφή.

  *Τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν € 39,99

  Η ιδέα :: 7 θαύματα είναι ένα παιχνίδι πολιτισμού που βασίζεται στους μηχανικούς του Προσχέδιο: Ο παίκτης επιλέγει από μια επιλογή καρτών και αφήνει εκείνους που παραμένουν στους αντιπάλους. Στην αρχή του καθενός από τους τρεις γύρους, επιλέγουμε μια κάρτα σε ένα χέρι 7. Οι υπόλοιπες 6 κάρτες δίνονται στα δεξιά σας γείτονα. Επομένως, λαμβάνετε και 6 κάρτες από τον αριστερό σας γείτονα, θα κάνετε την επόμενη επιλογή σας. Στην αρχή του παιχνιδιού, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια οικονομία και να αποκτήσει τους πόρους που απαιτούνται για την κατασκευή κτιρίων, τεχνολογιών και το περίφημο θαύμα που δίνει το όνομά του στο παιχνίδι. Όπως κάθε καλό παιχνίδι πολιτισμού, πρέπει να επιτεθείτε στον γείτονα της γειτονιάς σας ή να υποβληθείτε στις επιθέσεις σας.

  Γιατί αγαπάμε : Τα παιχνίδια του πολιτισμού είναι συχνά πολύ μεγάλα και απαιτούν πολλή χειραγώγηση. Δεν είναι με 7 θαύματα των οποίων οι πύργοι παίζονται ταυτόχρονα. Είτε είστε 3 ή 7 γύρω από το τραπέζι, πραγματοποιείται η υπόσχεση των 30 λεπτών. Χάνουμε λίγο από την επική διάσταση που γεννιέται επίσης από τη διάρκεια, αλλά αντισταθμίζεται από την εφευρετικότητα των συστημάτων πόρων και σημείων.

  Οι νέοι παίκτες μπορεί να χαθούν λίγο μετά την πρώτη εξήγηση του παιχνιδιού. Αλλά συχνά αναδύονται από το πολύ ενθουσιώδες μέρος με την πραγματική αίσθηση ότι θα πάρουν δώδεκα μέρη για να βιώσουν τους διαφορετικούς στρατηγικούς τρόπους. Εκτιμούμε πολλά και συνιστούμε επίσης 7 Wonders Duel, Μια έκδοση για δύο παίκτες με πολύ διαφορετικό μηχανικό, αλλά όχι λιγότερο αποτελεσματική.

  7 θαύματα ανταμείφθηκε και τα δύο Kennerspiel des Jahres, Το βραβείο για παιχνίδια εμπειρογνωμόνων, στη Γερμανία, και το AS D’Or Expert στη Γαλλία το 2011. Κατατάσσεται στην 11η θέση στην κατηγορία “Οικογένεια” του ιστότοπου αναφοράς Geek Board Game (Ταξινόμηση από κριτικές χρηστών).

  Αριθμοί παικτών : 2 έως 7

  Διάρκεια των μερών : 30 λεπτά

  Ηλικία : Από 10 χρονών

  Για περαιτέρω : Ο ιστότοπος του εκδότη

  • Στα όρια του αφηρημένου παιχνιδιού: Azul

  Αζούλ

  Αζούλ

  Το παιχνίδι σας προσκαλεί να συνθέσετε τα πιο όμορφα πήλινα σκεύη για να διακοσμήσετε τους τοίχους του παλατιού σε ένα παιχνίδι που συνδυάζει στρατηγική και ευκαιριακό.

  *Τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν € 42,99

  Η ιδέα : Το Azul είναι ένα παιχνίδι που μοιράζεται κεραμίδια που θα αποπλανήσει τους λάτρεις των αφηρημένων παιχνιδιών και τους ανθρώπους που εκτιμούν το πορτογαλικό πήλινο λογισμικό. Στο τραπέζι, αρκετές οθόνες προσφέρουν κεραμίδια στους διάφορους λόγους. Κάθε στροφή, θα επιλέξετε πανομοιότυπα πλακάκια για να γεμίσετε το πλέγμα σας και να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε τα πήλινα σας. Σε αυτήν την οθόνη, τα κεραμίδια που δεν θα έχετε επιλέξει θα συγκεντρωθούν στο κέντρο του τραπεζιού που προσφέρουν νέες δυνατότητες και νέους συνδυασμούς στους αντιπάλους σας.

  Γιατί αγαπάμε : Εάν η διάταξη των πλακιδίων και του συστήματος σημείων μπορεί να προκαλέσει τις αισθήσεις ενός αφηρημένου παιχνιδιού, Αζούλ είναι ένα προσβάσιμο και οικογενειακό παιχνίδι. Μετά από ένα πρώτο μέρος που είναι απαραίτητο για να αφομοιώσει τις ιδιαιτερότητες του συστήματος σημείων, η σύμπτωση του Pickaxe φέρνει μια ευπρόσδεκτη ελαφρότητα για να αποτρέψει το παιχνίδι να γίνει υπερβολικά εγκέφαλος.

  Εκτιμούμε την αξιοσημείωτη ποιότητα επεξεργασίας αυτού του πολύ όμορφου παιχνιδιού. Τα παχιά πλακάκια είναι τόσο ευχάριστα για να χειριστούν ότι ορισμένοι παίκτες θα βρεθούν υπολογιστές του αριθμού των κουτιών που πρέπει να αγοραστούν για να κάνουν πραγματικό πήλινο λογισμικό από τον εξοπλισμό παιχνιδιών.

  Ο Azul κέρδισε το χρυσό άσσο του παιχνιδιού της χρονιάς στη Γαλλία και το Jahres Spiel Στη Γερμανία το 2018. Κατατάσσεται στην 9η θέση στην κατηγορία “Οικογένεια” του ιστότοπου αναφοράς Geek Board Game και 2η στην κατηγορία “Περίληψη” (ταξινόμηση από κριτικές χρηστών).

  Αριθμοί παικτών : 2 έως 4

  Διάρκεια των μερών : 30 έως 45 λεπτά

  Ηλικία : Από την ηλικία των 8 ετών

  Για περαιτέρω : Ο ιστότοπος του εκδότη

  • Τα κλασικά παιχνίδια πλακιδίων: Carcassonne

  Σφάγιο

  Σφάγιο

  Ο παίκτης χτίζει μια μεσαιωνική πόλη προσθέτοντας ένα κεραμίδι ανά στροφή. Πρέπει να αναλάβει τον έλεγχο των πιο αξιόλογων εδαφών. Απλό και στρατηγικό.

  *Τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν € 34,99

  Η ιδέα : Κάθε γύρο, οι παίκτες σχεδιάζουν ένα κεραμίδι που αντιπροσωπεύει πεδία, δρόμους, πόλεις ή ακόμα και αβεία, στη συνέχεια προσθέστε το στο χέρι τους. Στη συνέχεια έβαλαν ένα κεραμίδι για να μεγεθύνουν το τοπίο που σχηματίζεται στο τραπέζι. Επομένως, χτίζουν την ίδια επικράτεια, αλλά τα χρωματιστά πιόνια που θα θέτουν καθώς το παιχνίδι θα τους επιτρέψει να σκοράρουν περισσότερο ή λιγότερα σημεία ανάλογα με τη σημασία των διαφόρων ζωνών.

  Γιατί αγαπάμε : Όλοι οι παίκτες παίζουν αγκώνες στο ίδιο έδαφος για να καταλάβουν τις πιο ελκυστικές περιοχές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μόνιμες ανταλλαγές, απαραίτητες διαπραγματεύσεις και συμμαχίες περιστάσεων. Δεν είμαστε μη ευαίσθητοι στην ευχαρίστηση να μεγαλώσουμε μια τόσο ειρηνική γαλλική εκστρατεία, αλλά συχνά συναρπαστική στο τέλος του παιχνιδιού. Ο εκδότης προσφέρει πολλές επεκτάσεις και παραλλαγές για παίκτες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν την εμπειρία του παιχνιδιού τους. Αλλά στην ομάδα ενός κόσμου παιχνιδιών, το βασικό παιχνίδι είναι αρκετό για εμάς.

  Το Carcassonne κέρδισε το Jahres Spiel Στη Γερμανία το 2001. Κατατάσσεται στην 41η θέση στην κατηγορία “Οικογένεια” του ιστότοπου αναφοράς Geek Board Game (Ταξινόμηση από κριτικές χρηστών).

  Αριθμοί παικτών : 2 έως 5

  Διάρκεια των μερών : 30 έως 45 λεπτά

  Ηλικία : Ξεκινώντας από 7 ετών

  Για περαιτέρω : Ο ιστότοπος του εκδότη

  Για να παίξετε δύο

  Πολλά παιχνίδια πωλούνται για δύο έως πέντε παίκτες, αλλά είναι λιγότερο ενδιαφέρον για δύο. Εδώ είναι μια επιλογή από συναρπαστικά παιχνίδια για να παίξετε στο ντουέτο.

  Τζάιπουρ

  Τζάιπουρ

  Σε αυτήν την επιχείρηση και το παιχνίδι κινδύνου, η όλη δυσκολία είναι να πουλήσει την κατάλληλη στιγμή.

  *Τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν 19,99 €

  Η ιδέα : Όταν έρθει η σειρά σας, έχετε την επιλογή μεταξύ της αγοράς αγαθών στην αγορά ή της πώλησης τους για να αποκτήσετε σημεία νίκης. Όσο περισσότερο πουλάτε τα προϊόντα σας νωρίς στο παιχνίδι, τόσο περισσότερο θα αποτιμηθούν. Όσο περισσότερο περιμένετε, τόσο πιο πιθανό είναι να πουλήσετε βραβεία που ανταμείβονται με συγκεκριμένα μάρκες. Δεν υπάρχει καλή φόρμουλα για να κερδίσετε το παιχνίδι, πρέπει να προσαρμόσετε το σχέδιο των καρτών και τη στρατηγική του αντιπάλου σας.

  Γιατί αγαπάμε : Το Jaipur είναι ένα τακτικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να προσαρμόζετε συνεχώς στην κατάσταση. Όπως σε πολλά παιχνίδια καρτών, η Chance παίζει σημαντικό ρόλο εκεί, αλλά είναι πάνω από όλα γεννήτρια ευχαρίστησης. Κάθε επιλογή κάρτας στην αγορά είναι μια ανάληψη κινδύνου: αυτή που θα την αντικαταστήσει μπορεί να είναι αυτή που περιμένετε ή αντίθετα εκείνη που προωθεί τη στρατηγική του αντιπάλου σας. Το Jaipur είναι ένα από τα μικρά απλά και γρήγορα τακτικά παιχνίδια για να παίξουμε, τα παιχνίδια των οποίων βρισκόμασταν στα οποία δεν είχαμε κουραστεί από την απελευθέρωσή του το 2009. Είναι ομόφωνος μεταξύ των εμπειρογνωμόνων με τους οποίους ανταλλάξαμε.

  Κατατάσσεται στην 26η θέση στην κατηγορία “Οικογένεια” του ιστότοπου αναφοράς Geek Board Game (Ταξινόμηση από κριτικές χρηστών).

  Αριθμοί παικτών : 2

  Διάρκεια των μερών : 30 λεπτά

  Ηλικία : Από 12 χρονών

  Για περαιτέρω : Ο ιστότοπος του εκδότη

  • Ένα αφηρημένο παιχνίδι συναρμολόγησης: Patchwork

  Κουρελού

  Κουρελού

  Ένα κομψό και στρατηγικό παιχνίδι συναρμολόγησης, στο οποίο όλες οι πληροφορίες είναι ορατές από την αρχή του παιχνιδιού.

  *Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν 23,99 €

  Η ιδέα : Θα πρέπει να ανακατασκευάσετε ένα κομμάτι υφάσματος επιλέγοντας στοιχεία διαφορετικών σχημάτων. Κάθε γύρος, επιλέγουμε από τρία κομμάτια υφάσματος. Για να γίνει αυτό, πρέπει να περάσουμε κουμπιά, ένα από τα δύο νομίσματα του παιχνιδιού, τα οποία είναι επίσης τα σημεία νίκης στο τέλος του παιχνιδιού. Ή να συμφωνήσετε να αφήσετε το χρόνο να γυρίσει και επομένως να μειώσετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μελλοντικές ενέργειες.

  Γιατί αγαπάμε : Πίσω από τη στοχαστική και χαλαρωτική πτυχή αυτού του παιχνιδιού “ράψιμο” κρύβει ένα πολύ πιο λεπτό και τακτικό παζλ από ό, τι φαίνεται. Είναι δυνατόν να παίξετε Κουρελού Εστιάζοντας μόνο στον προσωπικό του δίσκο. Τότε προσπαθούμε κάθε στροφή για να συνειδητοποιήσουμε τι θεωρούμε το καλύτερο χτύπημα για να ολοκληρώσουμε τον προσωπικό μας δίσκο. Αλλά υπάρχει ένα πολύ πιο τακτικό δεύτερο επίπεδο παιχνιδιού, και κατά τη γνώμη μας πιο ενδιαφέρουσα, η οποία συνίσταται στη λήψη των δυνατοτήτων που αφήνονται στον αντίπαλό του για να καταστήσει το έργο πιο δύσκολο.

  Δεν υπάρχουν κρυφές πληροφορίες, μπορείτε να προβλέψετε αρκετές βολές εκ των προτέρων. Όπως τα κομμάτια του ασταθούς υφάσματος που συγκεντρώνετε, Κουρελού είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να αποπλανήσει πολύ διαφορετικό κοινό. Στην ομάδα ενός κόσμου παιχνιδιών, είναι ομόφωνη.

  Το παιχνίδι κατατάσσεται στην 13η θέση στην κατηγορία “Οικογένεια” του ιστότοπου αναφοράς Geek Board Game (Ταξινόμηση από κριτικές χρηστών).

  Αριθμοί παικτών : 2

  Διάρκεια των μερών : 15 έως 30 λεπτά

  Ηλικία : Από την ηλικία των 8 ετών

  Για περαιτέρω : Ο ιστότοπος του εκδότη

  Για να ρυθμίσετε την ατμόσφαιρα σε μια ομάδα

  Τα παιχνίδια αυτής της κατηγορίας μπορούν να εξηγηθούν σε δύο λεπτά, παίζονται σχεδόν αμέσως, έχουν σχεδιαστεί για πέντε ή περισσότερους παίκτες και είναι ιδανικά για να κινηθούν ένα βράδυ μεταξύ των ενηλίκων. Αυτά είναι επίσης εξαιρετικά wickers που επιτρέπουν στους ανθρώπους που δεν ξέρουν να ανακαλύψουν τον εαυτό τους.

  • Ένα παιχνίδι συνεργασίας: μόνο ένα

  Μόνο ένα

  Μόνο ένα

  Ο στόχος είναι να γίνει ένας από τους παίκτες να μαντέψει συλλογικά μια λέξη, χωρίς διαβούλευση, και προσπαθώντας να είναι πρωτότυπο. Μια πολύ έξυπνη ατμόσφαιρα.

  *Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν 18,99 €

  Η ιδέα :: Μόνο ένα είναι ένα συνεταιριστικό παιχνίδι με λέξη στο οποίο όλοι οι παίκτες πρέπει να μαντέψουν μια λέξη στόχου μόνο σε ένα από αυτά. Αφού διαβάσουν τη λέξη μυστήριο, οι παίκτες γράφουν κάθε ένα δείκτη στα καβαλέτα τους, τα οποία στη συνέχεια συγκεντρώνονται. Εάν πολλοί παίκτες έχουν επιλέξει τον ίδιο δείκτη, διαγράφονται και ο παίκτης δεν το γνωρίζει. Αυτό απαιτεί να είναι πρωτότυπο να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες ενδείξεις.

  Γιατί αγαπάμε :: Μόνο ένα είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών στα οποία η ατμόσφαιρα είναι πιο σημαντική από τη βαθμολογία. Οι παίκτες προσπαθούν να προσφέρουν χρήσιμες ενδείξεις για να αποκτήσουν το μεγαλύτερο αριθμό σημείων, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να γλιστρήσουν ένα παιχνίδι με λόγια μεταξύ των προτάσεών τους και όλοι γελούν ανακαλύπτοντας τα ευρήματα των συνεργατών τους.

  Μόνο ένα είναι επίσης ένα από τα λίγα σύγχρονα επιτραπέζια παιχνίδια που μπορούν εύκολα να παίξουν με ακροατήρια διαφορετικής ηλικίας και εμπειριών. Στην ένωση μας, απευθύνεται σε στρατηγικούς τόσο όσο και στους περιστασιακούς παίκτες, καθώς και στους γονείς που είναι πολύ λιγότερο συνηθισμένοι για να επιτραπούν παιχνίδια. Φαίνεται απαραίτητο για κάθε καλή βιβλιοθήκη παιχνιδιών.

  Μόνο ένα κέρδισε το Jahres Spiel Στη Γερμανία το 2019. Κατατάσσεται στην 2η θέση στην κατηγορία “Party” του ιστότοπου αναφοράς Geek Board Game (Ταξινόμηση από κριτικές χρηστών).

  Αριθμοί παικτών : 3 έως 7

  Διάρκεια των μερών : 20 λεπτά

  Ηλικία : Από την ηλικία των 8 ετών

  Για περαιτέρω : Ο ιστότοπος του εκδότη

  • Ένα παιχνίδι ατμόσφαιρας και αυτοσχεδιασμού: Top Ten

  Κορυφαία δέκα

  Κορυφαία δέκα

  Ένα συνεργατικό παιχνίδι στο οποίο εμείς MIME, αυτοσχεδιάζουμε, προσφέρουμε απαντήσεις σε εκκεντρικά θέματα, για να μαντέψουμε μια κάρτα.

  *Τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν 19,99 €

  Η ιδέα : Στην αρχή μιας περιοδείας, κάθε παίκτης τραβάει έναν αριθμό μεταξύ 1 και 10 που φαίνεται κρυφά. Στη συνέχεια διαβάζεται ένα θέμα στη συναρμολόγηση, “Ποιο αντικείμενο πρέπει να έχω όταν βυθίζεται ο Τιτανικός ? Πιο χρήσιμο τουλάχιστον χρήσιμο “. Κάθε παίκτης πρέπει να προσφέρει μια απάντηση που αντιστοιχεί στον αριθμό του, το 1 είναι το λιγότερο χρήσιμο, το πιο χρήσιμο 10. Στη συνέχεια, ένας παίκτης προσπαθεί να δώσει τις απαντήσεις στη σωστή σειρά για να κερδίσει την ομάδα του.

  Γιατί αγαπάμε :: Κορυφαία δέκα είναι ένα από τα παιχνίδια δωματίου που προκαλούν απροσδόκητες καταστάσεις που θα θυμόμαστε πολύ μετά το παιχνίδι. Το ίδιο το παιχνίδι προσφέρει μια συλλογική πρόκληση που δεν είναι εύκολη. Η απόκτηση της καλύτερης βαθμολογίας θα απαιτήσει πρακτική και συχνά φινέτσα από τους παίκτες. Αλλά φυσικά είναι η φαντασία και οι απροσδόκητες προτάσεις των συνεργατών σας που μπορεί να σας απομακρύνουν μερικά giggles. Εκτιμούμε ιδιαίτερα το έργο γραφής και την επιλογή των περίεργων θεμάτων που σχεδόν πάντα πετούν.

  Αυτό το παιχνίδι ταξινομείται 40ο στην κατηγορία “Party” της τοποθεσίας αναφοράς Geek Board Game (Ταξινόμηση από κριτικές χρηστών).

  Αριθμοί παικτών : 4 έως 9

  Διάρκεια των μερών : 30 λεπτά

  Ηλικία : Από 14 χρονών

  Για περαιτέρω : Ο ιστότοπος του εκδότη

  Παιχνίδια που λένε μια ιστορία

  Τα αφηγηματικά παιχνίδια είναι μια ισχυρή τάση στα σύγχρονα επιτραπέζια παιχνίδια. Προσφέρουν μια εξωτική εμπειρία που βασίζεται συχνά στη συνεργατική μηχανική. Έχουμε επιλέξει δύο που φέρνουν μια πρωτότυπη εμπειρία διασκέδασης, ιδιαίτερα από το παιχνίδι παιχνιδιών.

  • Έρευνες και παρατηρήσεις: Micro Macro Crime City

  City Macro Macro Crime

  City Macro Macro Crime

  Σαν “πού είναι ο Τσάρλι ? “Συνεργατικός, η έρευνα διεξάγεται παρατηρώντας ένα πολύ μεγάλο σχέδιο της πόλης.

  *Τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν 24,99 €

  Η ιδέα : Το πολύ μεγάλο σχέδιο της πόλης της πόλης εγκληματικότητας είναι απλωμένη στο τραπέζι στην αρχή του παιχνιδιού. Μπορείτε να παρατηρήσετε τα κτίρια, την κυκλοφορία και τον πληθυσμό. Παίζετε ερευνητές υπεύθυνους για την επίλυση ποινικών υποθέσεων. Σε κάθε μία από τις 16 έρευνες που περιέχονται στο κουτί, θα πρέπει να απαντήσετε σε μια σειρά ερωτήσεων στην προοδευτική δυσκολία. Θα χρειαστεί να δείξετε παρατήρηση, αφαίρεση και ανάλυση σε ένα παιχνίδι που απολαμβάνει σε μια περιορισμένη επιτροπή: σας συμβουλεύουμε να παίξετε δύο ή τρία.

  Γιατί αγαπάμε : Σαν ένα “Πού είναι ο Τσάρλι ? »», Βρισκόμαστε να καταρρεύσουμε στο τραπέζι για να ελέγξουμε αυτό το σχέδιο περισσότερο από ένα μέτρο πλάτος σε αναζήτηση του δείκτη που θα λύσει το αίνιγμα. Εάν τα σχέδια είναι οικειοθελώς απλοϊκά και μπορεί να φαίνονται παιδικά, εξακολουθούμε να ερευνούμε εγκλήματα. Τα κίνητρά τους και οι ερωτήσεις που θέτουν δεν θα προορίζονται απαραίτητα για τους νεότερους. Δεν υπάρχει τίποτα άσχημο στα σενάρια του City Macro Macro Crime, Αλλά ο εκδότης σημείωσε την ελάχιστη ηλικία από 10 έως 12 ετών στις τελευταίες εκδόσεις του παιχνιδιού. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, Crime City, Full House και Tricks Town που είναι ανεξάρτητες και μπορούν να παιχτούν ξεχωριστά.

  Η Micro Macro Crime City κέρδισε το Jahres Spiel στη Γερμανία και στο χρυσό της χρονιάς στη Γαλλία το 2021. Κατατάσσεται στην 32η θέση στην κατηγορία “Οικογένεια” του ιστότοπου αναφοράς Geek Board Game (Ταξινόμηση από κριτικές χρηστών).

  Αριθμοί παικτών : 1 έως 4

  Διάρκεια των μερών : 15 έως 45 λεπτά

  Ηλικία : Από 12 χρονών

  Για περαιτέρω : Ο ιστότοπος του εκδότη

  • Ένα παιχνίδι διαφυγής στο τραπέζι: Ξεκλειδώστε

  Ξεκλείδωμα

  Ξεκλείδωμα

  Αυτό το παιχνίδι περιπέτειας που βασίζεται σε εφευρετικές κάρτες σας προσκαλεί να λύσετε παζλ εμπνευσμένα από το φαινόμενο των δωματίων Escapes. Συνοδεύεται από ψηφιακή εφαρμογή.

  *Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή ήταν 29,99 €

  Η ιδέα : Η σειρά των παιχνιδιών Ξεκλείδωμα εμπνέεται από το φαινόμενο του Δωμάτια διαφυγής Να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία συνεργασίας. Κάθε κουτί περιέχει τρία σενάρια που αποτελούνται από μια διαδοχή παζλ, συχνά λογικά, μερικές φορές αφηγηματικά, σε εξωτικά σύμπαντα. Μια αίτηση για smartphones λειτουργεί ως χρονοδιακόπτη και επιτρέπει στους συγγραφείς να εισαγάγουν εμπειρίες διασκέδασης και απροσδόκητες αλληλεπιδράσεις σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Η έκπληξη είναι ένα στοιχείο κινητήρα των περιπέτειων τουΞεκλείδωμα : Οι παίκτες έχουν ως στόχο να σκέφτονται διαφορετικά.

  Γιατί αγαπάμε : Ο αναλώσιμος χαρακτήρας ενός κουτιού τουΞεκλείδωμα μπορεί να αποτελέσει όριο για μερικούς. Η χρήση του smartphone είναι άλλη. Αν αυτό δεν σας φρενάρει, θα ήταν κρίμα να χάσετε την συναρπαστική εμπειρία που προσφέρονται από τους Αγώνες του Cyril DeEgd: είναι μεταξύ εκείνων που λέμε και ότι ενισχύουμε με ενθουσιασμό αφού έκλεισε το κουτί.

  Υπάρχουν πολλά κουτιάΞεκλείδωμα. Οι περιπέτειές τους είναι ανεξάρτητες και μπορούν να παιχτούν από διαταραχή. Οι συγγραφείς που έχουν βελτιώσει την ιδέα όπως δημοσιεύετε, δεν σας συμβουλεύουμε απαραίτητα να ξεκινήσετε με το πρώτο.

  Το ξεκλείδωμα κέρδισε το χρυσό από το παιχνίδι του έτους το 2017.

  Αριθμοί παικτών : 1 έως 6

  Διάρκεια των μερών : 45 έως 75 λεπτά

  Ηλικία : Από 10 χρονών

  Για περαιτέρω : Ο ιστότοπος του εκδότη

  Ό, τι προτείνουμε

  Σιδηροδρομικές τυχοδιώκτες

  Σιδηροδρομικές τυχοδιώκτες

  Βασιλιάς

  Βασιλιάς

  Λυγαριά

  Λυγαριά

  7 θαύματα

  7 θαύματα

  Αζούλ

  Αζούλ

  Σφάγιο

  Σφάγιο

  Τζάιπουρ

  Τζάιπουρ

  Κουρελού

  Κουρελού

  Μόνο ένα

  Μόνο ένα

  Κορυφαία δέκα

  Κορυφαία δέκα

  City Macro Macro Crime

  City Macro Macro Crime

  Ξεκλείδωμα

  Ξεκλείδωμα

  Άλλα παιχνίδια που αγαπάμε

  Η επιλογή μας έχει εξελιχθεί πολύ κατά τη διάρκεια της γραφής αυτού του οδηγού. Το πρώτο μας σχέδιο περιελάμβανε τίτλους που μας άρεσαν μεμονωμένα. Περιλάμβανε διάφορα νέα χαρακτηριστικά μέρος των μοντέρνων τάσεων. Αλλά οι δοκιμαστικές μας συνεδρίες μας έδειξαν ότι μεταξύ αυτών των τίτλων, μερικοί ήταν πιο δύσκολο να αποκτήσουν πρόσβαση και λιγότερο καθολικά από ό, τι φανταζόμασταν.

  Συγκεντρώσαμε αυτά τα προσωπικά αγαπημένα παρακάτω που δίστασα να γλιστρήσουμε στη λίστα μας και ότι συχνά αποκλείσαμε λόγω μεγαλύτερης πολυπλοκότητας. Παίρνουμε αυτή την ευκαιρία για να σας προσκαλέσουμε να διασχίσετε τις πόρτες ενός εξειδικευμένου καταστήματος και να ακούσετε τις συμβουλές των πωλητών για να ολοκληρώσετε αυτήν την επιλογή.

  Πόσο βάζεις τον εαυτό σου ? :: Αυτό το αρχικό κουίζ σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τον πολιτισμό σας σε εκκεντρικά θέματα επιλέγοντας τον εαυτό σας το επίπεδο δυσκολίας της ερώτησης που θα πρέπει να απαντήσετε. Είναι περισσότερο ένα παιχνίδι ατμόσφαιρας από ένα γενικό παιχνίδι πολιτισμού.

  Δίδυμο: Αυτό το πολύ απλό παιχνίδι παρατήρησης και ταχύτητας προσφέρει αρκετούς τρόπους παιχνιδιού και αντικαθιστά το κλασικό Ζούγκλα ταχύτητας Υπογράφηκε επίσης από τον Tom Vuarchex.

  Hanabi: Ένα λαμπρό συνεργατικό παζλ στο οποίο οι παίκτες κρατούν τις κάρτες τους ανάποδα, αντιμετωπίζουν ορατά για τους συνεργάτες τους για το παιχνίδι τους. Πρέπει να επικοινωνείτε με την ακρίβεια για να τους κάνετε να παίξουν τις σωστές κάρτες την κατάλληλη στιγμή.

  Πανδημία: Οι παίκτες αγωνίζονται ενάντια σε τέσσερις επιδημίες σε ένα συμβούλιο παιχνιδιού που εκπροσωπεί τον πλανήτη. Εάν το παιχνίδι παρουσιάζει μερικά από τα συνηθισμένα ελαττώματα σε συνεργατικά παιχνίδια όπως “Το αποτέλεσμα του ηγέτη”, ο οποίος φέρνει τον πιο έμπειρο παίκτη για να καθοδηγήσει τους συνεργάτες του, παραμένει ένα κλασικό του είδους.

  7 Wonders Duel : Η έκδοση των δύο παικτών του 7 θαύματα Σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τον αρχαίο πολιτισμό σας επιλέγοντας, στο τραπέζι, τις κάρτες που θα βάλετε μπροστά σας και αυτά που θα αφήσετε στον αντίπαλό σας. Αυτό το παιχνίδι συναντήθηκε με μια εκθαμβωτική επιτυχία που βοήθησε στην επανεκκίνηση της μόδας των παιχνιδιών που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για δύο παίκτες. Αυτό το παιχνίδι είναι ήδη ένα κλασικό, αλλά είναι λίγο πολύ περίπλοκο για ένα ακροατήριο νέων παικτών.

  Το πλήρωμα: Σε αυτή τη συνεργατική παραλλαγή των πτυχών (από την οικογένεια Belote ή Tarot), οι παίκτες θα πρέπει να εκπληρώσουν όλο και πιο σύνθετες αποστολές για το παιχνίδι. Τεχνικό και εκπληκτικό, αυτό το παιχνίδι Thomas Sing θα προσελκύσει τους λάτρεις των καρτών που επιθυμούν να ανανεώσουν τις εμπειρίες παιχνιδιών τους.

  Τρομοκρατικός Άρης : Αυτό το απαιτητικό και συναρπαστικό παιχνίδι που υπέγραψε ο Jacob Fryxelius σας προσφέρει να “τρομοκρατήσετε” τον κόκκινο πλανήτη από ένα σύστημα κάρτας που προκαλεί ενέργειες που μπορείτε να συνδυάσετε. Πάρα πολύ ειδικός για την επιλογή μας, θα χρειαστείτε περισσότερα από είκοσι λεπτά εξήγησης κανόνων πριν ξεκινήσετε ένα παιχνίδι το οποίο, το ίδιο, μπορεί να διαρκέσει δύο ώρες. Ωστόσο, σε αυτήν την κατηγορία, δεν κάνουμε καλύτερα.

  Καλώς ήλθατε στο τέλειο σπίτι σας: Κατασκευάζετε μια περιοχή Peri -Burban στο φύλλο σας από μια χαρτιά που κλήθηκε κοινή σε όλους τους παίκτες. Είναι το κλασικό των παιχνιδιών εκτύπωσης, ο στρατηγικός κληρονόμος του Bingo ή του Yam’s, το οποίο παρουσιάζει την ιδιαιτερότητα της μη περιορισμένης περιορισμού των παικτών. Ένα παιχνίδι που υπογράφηκε από τον Benoît Turpin.

  Μεγαλείο: Αυτό το κομψό παιχνίδι διαχείρισης πόρων υπέγραψε τον Marc André γρήγορα ιδρύθηκε ως κλασικό σύγχρονο επιτραπέζιο παιχνίδι. Απαιτώντας και ένταση με το αγωνιστικό σύστημα για τα σημεία νίκης που αφήνουν λίγα περιθώρια για σφάλματα, απευθύνεται σε παίκτες που εκτιμούν ανταγωνιστικά και τεχνικά παιχνίδια.

  Γιατί να μας εμπιστευτείτε

  Η ομάδα τουΈνας κόσμος παιχνιδιών Παρουσιάστε, Ανάλυση και εξηγεί τα επιτραπέζια παιχνίδια από το 2012. Εμπλουτίζουμε τη συλλογή μας κάθε χρόνο με περισσότερα από 400 νέα παιχνίδια. Εάν δεν τους υπολογίσαμε ποτέ, πιστεύουμε ότι έχουμε πάνω από 5.000 στις εγκαταστάσεις μας. Είχαμε μια ακριβή και απότομη γνώση όλων των παιχνιδιών σε αυτόν τον κατάλογο, μέχρι να γνωρίζετε κάθε κανόνα στα δάχτυλά σας.

  Εάν είμαστε συνηθισμένοι να συμβουλεύουμε τους αρχάριους παίκτες, η εμπειρία μας παραδόξως φαινόταν ως το κύριο μειονέκτημα μας για αυτή τη σύγκριση. Έχουμε αισθανθεί την ανάγκη να καλωσορίσουμε και να παρατηρήσουμε τους αρχάριους παίκτες να βελτιώσουν την επιλογή μας και να συνειδητοποιήσουμε τις δυσκολίες, ιδίως για τη σύλληψη των κανόνων, οι οποίοι αποτελούν τα κύρια εμπόδια των σύγχρονων επιτραπέζιων παιχνιδιών. Αυτές οι συνεδρίες που συγκέντρωσαν δεκαπέντε άτομα μας επέτρεψαν να μετρήσουμε τη δυσανεξία στην αποτυχία και μερικές φορές απαράδεκτη απογοήτευση που μπορεί να προκαλέσει ακατάλληλη εμπειρία παιχνιδιού.

  Θέλαμε επίσης να περιβάλλουμε τους εαυτούς μας με ειδικούς για να αντιμετωπίσουμε τις απόψεις μας και να αναπτύξουμε τις επιλογές μας:

  • Olivier Reix, μέλος της κριτικής επιτροπής του Golden όπως παραδίδεται κάθε χρόνο στο Διεθνές Φεστιβάλ Αγώνων των Καννών και οικοδεσπότης του Ραδιόφωνο παιχνιδιών.
  • Erwan Berthou, LudotheCaire, Διευθυντής του Διεθνούς Διαγωνισμού για Boulogne-Billancourt Board Games
  • Maxime Damien, διαχειριστής βίντεο και επικοινωνία για το Strasbourg Boutique Philibert
  • Doctor Pascal Bonnet, ψυχίατρος για παιδιά και εφήβους που ασκούν στο Besançon
  • Και φυσικά ολόκληρη η ομάδα τουΈνας κόσμος παιχνιδιών

  Πώς τα επιλέξαμε

  Εδώ είναι τα κύρια κριτήρια που μας εξυπηρετούσαν για να οικοδομήσουμε αυτόν τον οδηγό.

  • Κανόνες προσβάσιμοι και κατανοητές

  Τα επιτραπέζια παιχνίδια λειτουργούν πολύ με προφορική μετάδοση. Γενικά, μόνο ένας παίκτης διαβάζει τον κανόνα, προετοιμάζει το παιχνίδι και εξηγεί τη λειτουργία του στους συνεργάτες του. Λίγοι είναι οι πραγματικά περίπλοκοι μηχανικοί, είναι ο αριθμός τους και η στοίβα των κανόνων που τους καθιστούν περισσότερο ή λιγότερο προσιτό.

  Αυτό το εμπόδιο του κανόνα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε έναν υπερκινητικό κόσμο όπου, όπως επισημαίνει ο Doctor Pascal Bonnet, οι οθόνες Société des και μόνιμοι zapping κάνουν νέους παίκτες συχνά όχι πολύ προσεκτικοί και εύκολα αποσπασμένοι. Η πρακτική των επιτραπέζιων παιχνιδιών είναι ένα χόμπι ακόμα πιο κερδοφόρο, καθώς επιβάλλει την ακρόαση κάνοντας τον παίκτη ενεργό.

  Έχουμε περιορίσει οικειοθελώς την πολυπλοκότητα των παιχνιδιών σε ένα απλό κριτήριο: από το πρώτο μέρος, ένας άπειρος παίκτης πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσει τα ζητήματα, τις βασικές στρατηγικές και να απολαύσετε.

  Ο εξομοιωμένος κανόνας, η δυσκολία είναι συχνά να βρούμε ευκαιρίες για αναπαραγωγή, συνεργάτες και τον απαιτούμενο χρόνο. Το μέρος των παιχνιδιών που επιλέξαμε σπάνια υπερβαίνει την ώρα.

  Ακόμη και για τους ειδικούς, είναι συχνά δύσκολο να κρίνουμε αμέσως το “βάθος” ενός παιχνιδιού. Η ευχαρίστηση της ανακάλυψης, που συνδέεται με την καινοτομία, δεν μπορεί πάντα να αντισταθεί στη δοκιμασία του χρόνου. Για να κάνουμε αυτή την επιλογή, ανταλλάξαμε με τα σημερινά και πρώην μέλη της κύριας γαλλικής τιμής διασκέδασης, το As D’Or, που απονεμήθηκε κάθε χρόνο το Φεβρουάριο στο Διεθνές Φεστιβάλ Αγώνων στις Κάννες. Όλοι μας συμβούλευαν να μην διατηρήσουμε παιχνίδια μικρότερης από ένα χρόνο για να αποφύγουμε τα εφέ της μόδας. Μόνο παραβίαση από αυτήν την προκατάληψη, τα παιχνίδια του αφηγηματικού μας τμήματος, τα οποία δεν μπορούν να επαναληφθούν.

  Για τα πιο μηχανικά παιχνίδια, η επιλογή μας έπεσε σε εκείνους που προσέφεραν αρκετές πιθανές στρατηγικές διαδρομές, επιτρέποντας την ανανέωση της πορείας κάθε παιχνιδιού. Υποστηρίξαμε κυρίως τα στατιστικά στοιχεία των ψηφιακών εκδόσεων των οποίων ωφελούνται πολλά παιχνίδια, ιδίως στον ιστότοπο Επιτραπέζιο παιχνίδι Arena. Δεν ήταν κριτήριο επιλογής, αλλά συνειδητοποιήσαμε ότι αυτός ο ιστότοπος προσέφερε μια ηλεκτρονική έκδοση όλων των παιχνιδιών στρατηγικής που επιλέξαμε. Ο πολλαπλασιασμός των εξαρτημάτων στο Διαδίκτυο, γρηγορότερα για τη ρύθμιση και την αναπαραγωγή, καθιστά δυνατή την επαλήθευση της απουσίας στερεοτυπικής στρατηγικής που επιτρέπει να κερδίσει κάθε φορά.

  Ο τομέας της επιβίβασης είναι νέος και συνεχώς αυξάνεται τα τελευταία χρόνια. Τα διαλείμματα, οι λειτουργίες και οι αλλαγές στις συντακτικές γραμμές είναι κοινές. Βεβαιώσαμε ότι κάθε παιχνίδι αυτής της επιλογής είναι διαθέσιμο και καλά κατανεμημένο, ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα να το βρείτε.

  Το αισθητικό κριτήριο, η εργονομία, η ποιότητα της γραφής και της προσβασιμότητας των κανόνων αποτελούν μέρος των σημαντικότερων εξελίξεων των σύγχρονων επιτραπέζιων παιχνιδιών που έχουμε λάβει υπόψη ιδιαίτερα υπόψη.

  • Σύγκριση: Ποδηλάτες αντι -κλοπές
  • Τα καλύτερα δίδυμα ορνιθολογίας
  • Δοκιμή σύγκρισης: Blu Ray 4K Player
  • Οδηγός αγοράς: Ξυπνητήρι προσομοιωτή Aube
  • Η επιλογή μας από τις καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ
  • Σύγκριση: οθόνες PC και MAC

  Top 10 με 2 παίκτες
  Τα 10 καλύτερα παιχνίδια με 2 παίκτες από το 2023

  Θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα οι 10 καλύτεροι έως 2 παίκτες του 2023 στον κ. Dé. Αυτή η λίστα βασίζεται στις καλύτερες πωλήσεις σε αυτόν τον ιστότοπο τους τελευταίους 12 μήνες. Δείτε περισσότερα άρθρα από 2 παίκτες

  1. Μονομαχία

  Μονομαχία

  Αντιμετωπίστε την αντίθετη συντεχνία σε μια κούρσα προς τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι που βρίσκεται στον κόσμο της διάσημης μεγαλοπρέπειας που σχεδιάστηκε ειδικά για να παίξει σε δύο. – Από 10 χρονών 2 ​​παίκτες 30 λεπτά

  2. Μαύρη περιοχή

  Μαύρη περιοχή

  Στην περιοχή Noir πρέπει να έχετε, στο τέλος των 4 γύρους, περισσότερους πόντους από τον αντίπαλό σας, ανακτώντας την πλειοψηφία των καρτών υποστήριξης. Μπορείτε επίσης να επικρατήσετε αμέσως ελέγχοντας τις τρεις κάρτες της πόλης (οι οποίες αντιπροσωπεύουν τους στρατηγικούς χώρους της πόλης). Στις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις της πόλης, οι άνδρες και οι γυναίκες ανταγωνίζονται για να αυξήσουν την επιρροή τους. Ο έλεγχος της Black District, μια εξαιρετικά αμφισβητούμενη περιοχή, είναι ένα σημαντικό και ουσιαστικό ζήτημα για να κυριαρχήσει στην πόλη. – Από 10 χρονών 2 ​​παίκτες 15 λεπτά

  3. Συγκεντρώνω

  Συγκεντρώνω

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ. Αλλά για να μην αναφέρουμε ! Ένα παιχνίδι συνεταιρισμού και εθιστικού για 2 παίκτες. 168 εικονογραφήσεις και 3 τρόπους παιχνιδιού για αρχάριους σε εμπειρογνώμονες ! – Από 10 χρονών 2 ​​παίκτες 15 λεπτά

  4. 7 Wonders Duel

  7 Wonders Duel

  Τρεις ηλικίες για να χτίσετε τον πολιτισμό σας ! Βρείτε 7 Wonders, το παγκόσμιο παιχνίδι καλύτερου πωλητή του πολιτισμού, σε μια έκδοση ειδικά σχεδιασμένη για 2 παίκτες ! Επιβάλετε τη νίκη σας με επιστημονική πρόοδο, καταγράφοντας την πρωτεύουσα του αντιπάλου σας ή δημιουργώντας έναν κυρίαρχο πολιτισμό. – 7 θαύματα για δύο ! – Δυναμική κοντά σε εκείνη των 7 αναρωτιέται το βασικό παιχνίδι. – Νέοι μηχανικοί και νέα αποτελέσματα που δεν θα σας αφήσουν ευαίσθητα ! – Από 10 χρονών 2 ​​παίκτες 30 λεπτά

  5. Jekyll vs Hyde

  Jekyll vs Hyde

  Το Jekyll vs Hyde είναι ένα παιχνίδι πτυχών για 2 παίκτες, εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα The Strange Case of Doctor Jekyll και M. RL Stevenson Hyde. Κάθε παίκτης ενσωματώνει μια πτυχή της προσωπικότητας του κύριου χαρακτήρα. Ο Δρ Jekyll επιδιώκει να κρύψει τη διπλή του φύση χωρίς να χάσει τον λόγο, ενώ ο κ. Hyde, το alter ego του, επιδιώκει να τον κυριαρχήσει και να τον κάνει να μεταβεί στο σκοτάδι. – Από 10 χρονών 2 ​​παίκτες 20 λεπτά

  6. Τζέτς

  Τζέτς

  Ξεκινήστε σε έναν αγώνα όπου επιτρέπεται σε όλα τα χτυπήματα να αποκτήσετε τον έλεγχο των συνόρων που σας χωρίζει από τον αντίπαλό σας. Στείλτε τα μέλη της φυλής σας υπερασπίζοντας τα τερματικά και αναπτύξτε τις δυνάμεις σας κάνοντας τους καλύτερους συνδυασμούς καρτών. Για να κερδίσετε, να είστε ο πρώτος που ελέγχει πέντε διασκορπισμένα τερματικά κατά μήκος των συνόρων ή τρία γειτονικά τερματικά. – Από 8 χρονών 2 ​​παίκτες 20 λεπτά

  7. Μυαλά

  Μυαλά

  Στο Mindbug, επικαλεστεί υβριδικά πλάσματα και τα στέλνετε στον αγώνα ενάντια στα πλάσματα του αντιπάλου σας. Αλλά προσέξτε: Όταν επικαλεστεί ένα πλάσμα, ο αντίπαλός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα από τα mindbugs του για να το πάρει τον έλεγχο του. Βιδώστε τον αντίπαλό σας κατά τη διάρκεια μιας συναρπαστικής τακτικής μονομαχίας, στον οποίο η ύπαρξη των καλύτερων καρτών και η αναπαραγωγή τους σε λάθος χρόνο μπορεί να είναι θανατηφόρα. – Από 8 χρονών 2 ​​παίκτες από 15 έως 25 λεπτά

  8. Breizh 1341

  Breizh 1341

  Αφαίρεση στο κατάστημα μόνο στις 30 Απριλίου 1341, ο Δούκας John III της Βρετάνης πέθανε χωρίς απόγονοι. Η ανιψιά του, Jeanne de Penthièvre, παντρεύτηκε τον Charles de Blois και ο Jean de Montfort, σύζυγος της Jeanne de Flandre και ο μισός αδελφός του John III, ισχυρίζονται το Ducal Crown. Σε λιγότερο από μία ώρα, γίνετε ο επόμενος Δούκας της Βρετάνης ! – Από 14 χρονών 2 ​​παίκτες 45 λεπτά

  9. Παιχνίδι-tapult παιχνίδι

  Παιχνίδι-tapult παιχνίδι

  Ένα παιχνίδι μαγνητικών καταπέλτες που θα σας κάνουν να δείτε όλα τα χρώματα ! Ο στόχος του παιχνιδιού ? Για να κερδίσετε ένα purr, βάλτε όλα τα κίτρινα babes χρησιμοποιώντας παπατούς καταπέλτης στα cat-dvers σας. Μπορείτε επίσης, αν είστε ακριβείς, να ξεκινήσετε τα τρία δόντια μωρών. Ή, σκληρότερα, το Baballe Truffle-Noire της γάτας ! Το πρώτο σε 5 ράβδους επικρατεί ! Ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια στην οποία πρέπει να στοχεύσετε, αλλά πάνω απ ‘όλα να στοχεύσετε γρήγορα επειδή η γάτα ειδήσεων σας δεν θα σας δώσει χρόνο να αναπνεύσετε. – Από 7 χρονών 2 ​​παίκτες 15 λεπτά

  10. Παιχνίδι μάσημα: Wooo

  Παιχνίδι μάσημα: Wooo

  Κάνοντας πτυχές, παντρεύοντας βασιλιάδες και βασίλισσες και γνωρίζοντας πώς να ολοκληρώσετε εγκαίρως, φτάστε πρώτα 66 πόντους. Ένα υπέροχο παιχνίδι πολύ εθιστικών καρτών σε ένα πολύ μικρό κουτί. – Από 10 χρονών 2 ​​παίκτες 25 λεπτά

  Ανακαλύψτε όλες τις κορυφές μας

  Λάβετε τα ενημερωτικά δελτία μας

  Εγγυημένη εταιρεία γνώμης

  Έμπορος που εγκρίθηκε από την εταιρεία των εγγυημένων κριτικών, κάντε κλικ εδώ για επαλήθευση.

  • Παρασκευή

  Αποστολή την ίδια μέρα Για οποιαδήποτε παραγγελία που τοποθετήθηκε πριν από τις 1 μ.μ. Τρίτη έως Παρασκευή !

  Διανομή

  Κόστος αποστολής από 4,50 € Στο σπίτι ή στο σημείο ρελέ, προσφέρεται από 55 € !

  Πληρωμή

  ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ CB, Visa και MasterCard, Ασφάλεια που παρέχεται από το PayPlug.

  Αφοσίωση

  Βραβευμένη πίστη Το 5% των αγορών σας μετατράπηκε σε καλή πίστη χρησιμοποιήσιμη ανά πάσα στιγμή !
  Προϊόντα

  • Όλα τα προϊόντα μας
  • Οι προσφορές μας
  • Τα νέα μας χαρακτηριστικά
  • Αγαπημένος
  • Best Sellers
  • Δωροκάρτα

  Κύριε Dé

  • Το μαγαζί
  • Νομική ειδοποίηση
  • CGV
  • Κόστος αποστολής
  • ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  • Πρόγραμμα αφοσίωσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνήστε μαζί μας – κύριε Dé

  Του λογαριασμού σας

  • Προσωπικές πληροφορίες
  • Διατάξεις
  • Περιουσιακά στοιχεία
  • Διευθύνσεις
  • Κουπόνια
  • Τα σημεία αφοσίωσης
  • Οι ειδοποιήσεις μου
  • Τα σχόλιά μου στο blog μου
  • Τα στοιχεία του ιστολογίου μου

  Κύριε Dé
  2 rue de la poterie
  35500 Vitré
  Γαλλία
  Καλέστε μας: 02 56 53 58 13
  Γράψτε μας: επικοινωνήστε με το@monsiurde.com