Πορτοκαλί Ανασκόπηση: Τι σκέφτονται οι πελάτες το 2022, αναθεώρηση πορτοκαλιού ινών: Τι πιστεύουν οι πελάτες το 2023?

Αναθεώρηση πορτοκαλί ινών: ποιοι πιστεύουν οι πελάτες των κουτιών πορτοκαλιού ινών

Για χρήστες που θέλουν υψηλότερες υπηρεσίες, όπως ποσοστό ροής έως 2 GB/S, ένας επαναλήπτης WiFi, ένας αποκωδικοποιητής τηλεοπτικής τηλεόρασης 2ης Ultra High Definition, τηλεοπτικός καταγραφέας ή απεριόριστες κλήσεις από το κουτί σε κινητά τηλέφωνα, προσδοκίες.

Περίληψη των απόψεων στο LiveBox Orange 2022

Το LiveBox είναι το πλαίσιο Internet που προσφέρεται από Πορτοκάλι. Σας επιτρέπει να απολαύσετε το Ίνες ή ADSL του ιστορικού φορέα. Θα έχετε την επιλογή μεταξύ τριών προσφορών Livebox ίνες και τρεις προσφορές ADSL LiveBox. Θέλετε να εγγραφείτε σε μία από αυτές τις προσφορές ? Πριν επικυρώσετε την επιλογή σας, είναι ακόμα σκόπιμο να ενδιαφέρεστε για τις απόψεις των πελατών σε αυτό το πλαίσιο. Αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε μια ιδέα σε ορισμένα σημεία, όπως οι ροές που προσφέρονται ή ακόμα και η εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή. Γενικά, οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες LiveBox και Orange, αν και ορισμένοι έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους, ιδίως όσον αφορά τους συμβούλους πελατών. Συγκεντρώνω !

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά Διαδικτύου ?

Οι ειδικοί μας σας συμβουλεύουν στο τηλέφωνο

Επωφεληθείτε από τις προσφορές του συνεργάτη μας

Κριτικές LiveBox

Όντας ο παλαιότερος φορέας εκμετάλλευσης στην αγορά τηλεπικοινωνιών, η Orange επωφελείται σίγουρα από ένα μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την εικόνα σε άλλους. Έχει το καλύτερο δίκτυο στη Γαλλία. Πράγματι, το Πορτοκαλί ίνες καλύπτει περισσότερα από 31 εκατομμύρια νοικοκυριά προς το παρόν.

Για τους ιδιωτικούς πελάτες του, ο χειριστής προσφέρει το LiveBox για να τους επιτρέψει να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Αυτό το κουτί Internet υποστηρίζει προσφορές ADSL και Fiber από το εμπορικό σήμα. Τοποθετείται στην κατηγορία του Προσφορές τριπλού παιχνιδιού είσοδος -επίπεδα.

Το Livebox ανταγωνίζεται πολύ καλά με τα κουτιά άλλων μεγάλων χειριστών. Το περισσότερο είναι ότι σας επιτρέπει να καλέσετε την Τυνησία σταθερή και επίσης 10 ώρες έκκλησης στις σταθερές της Αλγερίας. Για να επωφεληθείτε από αυτό, γνωρίζετε ότι όλες οι προσφορές του είναι μόνο κατόπιν αιτήματος.

Χαρακτηριστικό του LiveBox Orange

Το LiveBox είναι πάνω απ ‘όλα ένα μόντεμ που παρέχεται κατά την εγγραφή σε μια προσφορά Διαδικτύου στο Orange. Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: το LiveBox 4, 5 και 6, ανάλογα με την προσφορά που επιλέχθηκε. Προσφέρει μια καλή σύνδεση που έχει ικανοποιήσει τους πελάτες του χειριστή.

“Νέος πελάτης πορτοκαλί livebox μετά από αρκετά χρόνια εφιάλτη στο Ελεύθερος. Όπως άλλα σχόλια, είμαι ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες πορτοκαλιού. Μετά από αρκετούς μήνες κόλασης ελεύθερα για εγκατάσταση ινών στο σπίτι, η Orange παρενέβη σε λιγότερο από μία εβδομάδα για να την εγκαταστήσει δωρεάν. Το livebox μου δεν έχει ανησυχίες (μερικές σπάνιες αποσυνδέσεις), όλα λειτουργούν σωστά. Είναι μέρα και νύχτα σε σύγκριση με το Free όσον αφορά την ποιότητα WiFi, την εξυπηρέτηση πελατών, μετά την υπηρεσία Sales. »»

Zomoha, 10 Ιανουαρίου 2022, TrustPilot

Το livebox που προτείνεται από την Orange συνέχισε να εξελίσσεται με τα χρόνια. Σήμερα, τα σύγχρονα και εξαιρετικά τεχνολογικά κουτιά έχουν πάρει τη θέση.

LiveBox 4: Ένα πιο αποτελεσματικό WiFi

Εμφανίστηκε το 2016, το LiveBox 4 σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια σύνδεση WiFi εξαιρετικά απόδοσης, με τις ροές ινών που εξακολουθούν να είναι ασύγκριτες. Ο σχεδιασμός του είναι πιο συμπαγής. Είναι συμβατό με τον επαναλήπτη πορτοκαλί WiFi 6. Έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα σύστημα μείωσης των διαταραχών για την περαιτέρω σταθεροποίηση της σύνδεσης.

LiveBox 5: Βελτιωμένες ροές και έξυπνο WiFi

Το LiveBox 5 ξεκίνησε στις 10 Οκτωβρίου 2019. Απολαμβάνει πιο προηγμένες λειτουργίες:

  • μια φθίνουσα ροή 2 GB/s, και μέχρι 600 MB/s σε ενημερωμένη ροή
  • Μια σταθερή και αποτελεσματική σύνδεση χάρη στο έξυπνο WiFi
  • Συμβατό με τον επαναλήπτη πορτοκαλί WiFi 6
  • Συμβατότητα με συνδεδεμένες εφαρμογές και εξοπλισμό στο σπίτι.
  • ελαφρύτερο και συμπαγές σχέδιο.

LiveBox 6: 6ο WiFi Συμβατότητα και κάθετο σχέδιο

Το LiveBox 6 είναι το πιο πρόσφατο από τότε που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022. Αυτή είναι μια βελτιωμένη έκδοση σε σύγκριση με το LiveBox 5:

  • Φθίνουσα ροή μέχρι 2,5 GBIT/S και 800 Mbit/s σε ενημερωμένη ροή
  • συμβατότητα με το 6ο WiFi
  • Συμβατότητα με τον επαναλήπτη πορτοκαλί WiFi 6
  • Συμβατότητα με συνδεδεμένες εφαρμογές και εξοπλισμό στο σπίτι.

Επιπλέον, για τους πελάτες της Orange, αυτό το νέο κουτί συγκεντρώνει αρκετές ιδιότητες, ειδικά όσον αφορά τις ροές που προσφέρονται, αν και η τιμή είναι λίγο υψηλότερη.

“Έχω το livebox 6 (παραδίδεται και ενεργοποιείται σε λιγότερο από 3 εβδομάδες) για τον Ιούλιο του 2022 και πραγματικά δεν είναι το παραμικρό σύννεφο όλα είναι τέλεια εκτός από την τιμή. Τι θέλετε να πληρώνεται η ποιότητα (…) διαμόρφωση: livebox 6 max, 1 αποκωδικοποιητής τηλεόρασης σε θύρες 1 GB/s, 1 αποκωδικοποιητής τηλεόρασης σε WiFi, PC σε 2,5 GB/s που μετράται σε 2,2 GB/S και 1 PC ON WiFi μετρήθηκε στα 380 Mbps έτσι σε 2,4 GHz στον κήπο περισσότερο από 100 m από το κουτί. »»

Pierre, 17 Οκτωβρίου 2022, TrustPilot

Πορτοκαλί ADSL και Fiber Reviews

Ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας, μπορείτε να πάρετε μια προσφορά ADSL ή μια προσφορά ινών από την Orange. Εκτός αυτού, τα δίκτυα του ιστορικού φορέα είναι πολύ εκτεταμένα.

Προσφορές ADSL

Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για πορτοκαλί ίνες, θα έχετε πάντα την επιλογή μεταξύ τριών προσφορών ADSL που προσφέρει ο ιστορικός χειριστής:

  • Το LiveBox σε ADSL ή VDSL2: Σας επιτρέπει να έχετε πορτοκαλί τηλεόραση, με 140 τηλεοπτικά κανάλια και απεριόριστες κλήσεις για να καθοριστούν στην ηπειρωτική Γαλλία και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα
  • Το LiveBox επάνω σε ADSL ή VDSL2: Εκτός από την τηλεόραση και τις απεριόριστες κλήσεις προς τις διορθώσεις, επωφεληθείτε από έναν επαναλήπτη WiFi 6 για να έχετε καλύτερη κάλυψη στη διαμονή σας
  • Το LiveBox Max σε ADSL ή VDSL2: Μπορείτε να λάβετε έως και 3 επαναλήψεις WiFi 6. Επωφεληθείτε επίσης από το Airbox 20 GB για να έχετε ένα πολύ υψηλό ταχύτητα στο διαδίκτυο στην κινητικότητα, καθώς και από την υπηρεσία WiFi Serenity. Με τον τελευταίο, μπορείτε να συνοδεύσετε έναν ειδικό πορτοκαλί WiFi για να βελτιώσετε τη συνδεσιμότητα στο σπίτι σας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι προσφορές παρέχονται με το livebox 4. Όσον αφορά τη σύνδεση, το ADSL σάς επιτρέπει να έχετε ροή μεταξύ 1 και 15 MB/s όταν κατεβαίνετε και 1 MB/s ή λιγότερο από την άνοδο.

Οι θετικές απόψεις των πελατών στην προσφορά Orange ADSL

Είτε για την ποιότητα του δικτύου, είτε για εκείνη των προσφερόμενων υπηρεσιών, αρκετοί πελάτες της Orange εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τον χειριστή.

“Αρκετά χρόνια πελάτης στο Orange No Network Access Top Prix του πακέτου σωστά σε σύγκριση με την ανταγωνιστική αντιδραστική εξυπηρέτηση πελατών, νομίζω ότι παραμένει πολύ καιρό στο σπίτι. »»

Jefferson, 6 Νοεμβρίου 2022, TrustPilot

“Orange, είναι ένας αξιόπιστος χειριστής. Ίσως ακριβό, αλλά ξέρω γιατί έχω συμβόλαιο μαζί τους. Αποδοτικότητα, ταχύτητα. Η Orange φροντίζει τους πελάτες με εξαιρετική υπηρεσία μετά την πώληση. προτείνω. Ένα δυστυχισμένο άτομο θα μιλήσει για αυτό στις 10. Ένας ευτυχισμένος άνθρωπος δεν θα μιλήσει γι ‘αυτό, συνήθως γαλλικά ! Δύναμη για πορτοκαλί ! »»

Morgane Belquin, 28 Οκτωβρίου 2022, TrustPilot

Οι αρνητικές απόψεις του πελάτη σχετικά με την προσφορά Orange ADSL

Παρόλο που ορισμένοι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με τις προσφορές Orange Internet, άλλοι έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους, ειδικά για τις διάφορες αποσυνδέσεις.

“Τίποτα δεν λειτουργεί στο ADSL: Από την άφιξη ινών στην πόλη μου, τίποτα δεν λειτουργεί στο ADSL, σαν να τυχαίνει. Τυχαίες συνδέσεις που κυμαίνονται από 40MBs στα καλύτερα από 3 ή 4MB περιπτώσεις, αλλά το χειρότερο είναι τακτικές αποσυνδέσεις δικτύου, κάθε 10 έως 15 λεπτά. Μετά από 3 παρεμβάσεις, τίποτα δεν έχει αλλάξει.»»

Claudine, Απρίλιος 2021, Selectra

“Γεια σας, είμαστε στο ADSL. Από τη μετακίνησή μας πριν από 5 χρόνια, έχουμε προβλήματα στη γραμμή και δεν υπολογίζουμε τον αριθμό των φορές που ονομάζεται πορτοκαλί έτσι ώστε το sogetrel να παρεμβαίνει (. ) Στην αρχή, το σφάλμα απορρίφθηκε στην εγκατάσταση του σπιτιού μου. (. ) Όλα αυτά για να σας κάνουν να πληρώσετε. Απατεώνας!»»

Sylvain Duez, 29 Οκτωβρίου 2022, TrustPilot

Ινα

Στις αρχές του 2022, ο πάροχος υπηρεσιών Orange Internet έχει τουλάχιστον 6 εκατομμύρια οπτικές ίνες. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την ταχύτερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, με ταχύτητα να φτάνει μέχρι και 2 GB/s σε ανοδική ταχύτητα και 800 MB/s φθίνουσα. Αυτό θα εξαρτηθεί ιδίως από την προσφορά για την οποία θέλετε να εγγραφείτε.

Επιλέγοντας το LiveBox Fiber, μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα LiveBox νέας γενιάς με έξυπνο WiFi. Πάντα υπόκειται σε δέσμευση 12 μηνών, αυτή η προσφορά τριπλού παιχνιδιού σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από απεριόριστες σταθερές κλήσεις και α Μπουκέτο τηλεόρασης συμπεριλαμβανομένων 140 καναλιών.

Τα σχόλια πελατών σχετικά με την προσφορά πορτοκαλί ίνες

Όπως και με τις προσφορές ADSL, οι πελάτες της Orange είναι περισσότερο από ικανοποιημένοι με τις ροές που προσφέρονται από τις ίνες, αλλά και την απόδοση του κουτιού.

“Έχω μια συνδρομή πορτοκαλιού ινών 2 ​​GB/S. Η υπηρεσία είναι πολύ σταθερή, οι ροές είναι επίσης στο Διαδίκτυο. Το κουτί είναι σιωπηλό και αποτελεσματικό. Έχουμε επίσης πολύ λίγες περικοπές. Η μόνη φορά που χρειαζόμουν την υπηρεσία μετά το Sales ήταν το κουτί που ήταν νεκρό. Μας προσφέρθηκε μια άμεση ανταλλαγή στην αποθήκη την επόμενη μέρα σε λιγότερο από 24 ώρες (ήταν βράδυ). Σε 1 ώρα, πήγα στο κατάστημα, ανταλλάσσω το κουτί, επέστρεψα και όλα περπατούσαν ξανά. »»

Cocox, 23 Οκτωβρίου 2022, TrustPilot

“3 ή 4 χρόνια που έχω ίνες στο Orange και χωρίς πρόβλημα, μια σύνδεση χωρίς μία περικοπή και 10 φορές πιο αποτελεσματική από όλους τους ανταγωνιστές της. Βλέπω όλες τις καταστροφικές απόψεις που δημοσιεύονται από άλλους χρήστες, τις οποίες δεν καταλαβαίνω. »»

Hoki, 11 Μαρτίου 2022, TrustPilot

“Έχω βρεθεί σε πορτοκαλί ίνες από το 2016, πολύ ειλικρινά, λειτουργεί πολύ καλά. Δεν έχω καμία ανησυχία, η ίνα είναι πολύ σταθερή και γυρίζει περίπου 430 mega σε μερικές παραλλαγές, αλλά ποτέ δεν κατεβαίνει, είναι αλήθεια ότι είναι πολύ πιο ακριβό από τους άλλους, αλλά σε λιγότερο, δεν έχουμε βαρεθεί, όχι κατάψυξη εικόνας, χωρίς παρενόχληση των δίσκων, τίποτα ! »»

Gérard, 24 Απριλίου 2020, TrustPilot

LiveBox Τιμή: Τι πιστεύουν οι πελάτες της Orange ?

Όπως κάθε άλλος χειριστής, η Orange προσφέρει αρκετά ποικίλες τιμές τόσο για τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, όσο και για το Διαδίκτυο. Για προσφορές στο Διαδίκτυο, οι τιμές κυμαίνονται από € 22,99/μήνα έως € 34,99/μήνα, το πρώτο έτος, ανάλογα με τη συνδρομή που επιλέγετε.

Όσον αφορά αυτές τις τιμές, οι απόψεις πελατών της πορτοκαλιού παραμένουν πολύ μικτές. Οι περισσότερες απόψεις επισημαίνουν ότι οι τιμές πορτοκαλιού είναι πολύ υψηλές. Αυτό δεν εμποδίζει αυτό για μερικούς, είναι απολύτως φυσιολογικό να πληρώνετε πιο ακριβό δεδομένης της καλής ποιότητας των υπηρεσιών.

Θετικές απόψεις σχετικά με την τιμή του livebox πορτοκαλί

“Λίγο ακριβό, αλλά εξαιρετική εξυπηρέτηση: το πορτοκαλί είναι ακριβό, αυτό είναι ξεκάθαρο. Από την άλλη πλευρά, αν δεν αλλάξω τον χειριστή, είναι επειδή όλα λειτουργούν υπέροχα. Ποτέ δεν είχα προβλήματα στο πακέτο μου. Επιπλέον, το δίκτυο είναι νικέλιο στο σπίτι. »»

Kevin, 1 Μαρτίου 2022, touslesforfaits.Fr

“Πραγματικά το καλύτερο. Η τιμή μπορεί να είναι υψηλότερη από τον ανταγωνισμό, αλλά σίγουρα δεν είναι σύμπτωση. Κορυφή της κορυφής στην επικοινωνία πριν από την πώληση, μετά την πώληση. Πάντα παρουσιάζετε στη γάτα και πολύ επαγγελματικό. Εν ολίγοις, είναι πραγματικά το καλύτερο. »»

Ο.Moh, 6 Μαρτίου 2021, TrustPilot

Αρνητικά σχόλια σχετικά με την τιμή πορτοκαλιού livebox

Jun Jessica, Ιούνιος 2022, Selectra:

“Ανίκανη εξυπηρέτηση πελατών: Για να πουλήσετε πακέτα σε αρκετά υψηλές τιμές, είναι ο αριθμός 1. Για να επισκευαστούν οι κατεστραμμένες γραμμές, δεν έχει απομείνει κανείς. Μην εξασφαλίζετε τα λάθη τους. 1 μήνα χωρίς Διαδίκτυο και ακόμα τίποτα σήμερα. »»

Jun Jessica, Ιούνιος 2022, Selectra

“(…) Νομίζω ότι θα σταματήσω όλες τις συνδρομές μου στο σπίτι γίνεται οτιδήποτε. (Πριν ήταν ακριβό, αλλά λειτούργησε καλά. Τώρα είναι πολύ ακριβό και δεν λειτουργεί πια. ) »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »

Thomas Rignon, 29 Αυγούστου 2022, TrustPilot

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι αξιόπιστη ?

Το πορτοκαλί ρυθμίζει ένα εξυπηρέτηση πελατών αφιερωμένο στην καλύτερη υποστήριξη των πελατών της και να διευκολύνει τις ανταλλαγές μεταξύ της μάρκας και των πελατών της. Αυτή η υπηρεσία είναι προσβάσιμη μέσω διαφόρων μέσων επικοινωνίας, ειδικότερα:

  • από το τηλέφωνο ;
  • στο κατάστημα;
  • online, είτε από τη γάτα από τον ιστότοπο είτε από τα κοινωνικά δίκτυα.

Θετικές απόψεις σχετικά με την αξιοπιστία της πορτοκαλί εξυπηρέτησης πελατών

Για τους περισσότερους πελάτες χειριστών, η Εξυπηρέτηση Πελατών Orange ανταποκρίνεται, ακρόαση και ικανή. Αρκετοί από αυτούς συγχαίροντας ιδιαίτερα την καλοσύνη των συμβούλων και την ανταπόκρισή τους.

“Εξαιρετική. Κάθε φορά που τους αποκαλώ, πολύ φιλικοί και αποτελεσματικοί άνθρωποι. Επιπλέον, δεν υπάρχει ατελείωτος χρόνος αναμονής. »»

Christine B, 19 Ιουλίου 2022, TrustPilot

“Σας ευχαριστώ στους δύο ανθρώπους από το Orange. Με βοήθησαν στο τηλέφωνο να βρω μια λύση στο πρόβλημά μου. Μας πήρε χρόνο, αλλά διευθετήθηκε. Είναι τέλειο. »»

Αιγόκερως, 14 Ιουλίου 2022, TrustPilot

Αρνητικά σχόλια σχετικά με την αξιοπιστία της εξυπηρέτησης πελατών πορτοκαλιού

Μερικοί πελάτες της Orange δήλωσαν ότι δεν ήταν ικανοποιημένοι με τις απαντήσεις που είχαν από την εξυπηρέτηση πελατών. Άλλοι έχουν επισημάνει την έλλειψη ευγένειας των συμβούλων.

“Καταστροφική υπηρεσία, χειριστής που δεν διστάζει να κλείσει στη μύτη. Απαράδεκτο μετά την αναμονή όλη αυτή τη φορά στο τηλέφωνο. Πολύ απογοητευμένος. »»

Benjamin, 8 Νοεμβρίου 2022, Trustpilot

“Υπηρεσία πωλήσεων. Πελάτης για σχεδόν 20 χρόνια για διάφορα συμβόλαια, μετά από διαφορά σχετικά με την τιμολόγηση, έγραψα στην εξυπηρέτηση πελατών που μου ζήτησε να επικοινωνήσω με την τηλεφωνική βοήθεια. Βρήκα έναν δυσάρεστο χαρακτήρα που δεν ήθελε να ακούσει τίποτα. Αλλάξαμε τον χειριστή, αδιανόητο για να μείνω πελάτης κάτω από αυτές τις συνθήκες. »»

Karine M, 7 Νοεμβρίου 2022, TrustPilot

Αναθεώρηση πορτοκαλί ινών: ποιοι πιστεύουν οι πελάτες των κουτιών πορτοκαλιού ινών

Ο ιστορικός φορέας εκμετάλλευσης πορτοκαλιού αγορές τριών προσφέρει οπτικό Fiberbox: The Fiber LiveBox, The LiveBox Up Fiber και το LiveBox Max Fiber. Οι πελάτες που επωφελούνται από πολύ υψηλή ταχύτητα στο Orange ικανοποιημένοι με την προσφορά τους LiveBox Fiber ? Ποιες είναι οι θετικές και αρνητικές απόψεις για τις πορτοκαλί ίνες το 2023 ? Βρείτε κριτικές πελατών εδώ στις προσφορές πορτοκαλί ίνες.

Συγκρίνετε τις προσφορές πορτοκαλιού μέσω τηλεφώνου

Συγκρίνετε τις online ίνες πορτοκαλί ίνες

Περίληψη των αναθεωρήσεων πορτοκαλιού ινών το 2023

  • Αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών
  • Εξοπλισμός και ποιότητα δικτύου
  • Αποτελεσματικές ροές
  • Επαναλαμβανόμενη προσφορά
  • Διάφορα πλεονεκτήματα και προωθητικές προσφορές
  • Πλήρεις και υψηλές προσφορές
  • Διαφημιστικό βραβείο κατά το πρώτο έτος
  • Οι καθυστερήσεις ή η εγκατάσταση των τεχνικών
  • Υψηλή τιμή μετά το 1ο έτος δέσμευσης
  • Δυσκολία στην επίτευξη εξυπηρέτησης πελατών
  • Καταστάσεις δικτύου και περιστασιακά κουτιά
  • Περιορισμένη τηλεοπτική υπηρεσία

Ποιες είναι οι θετικές απόψεις για τις πορτοκαλί ίνες ?

Όσον αφορά 2023 κριτικές πελατών σε πορτοκαλί ίνες, ο ιστορικός χειριστής διατηρεί την εικόνα του ποιότητα Με μια πορτοκαλί εξυπηρέτηση πελατών εύκολα προσβάσιμη, η ευκολία συνδρομής πορτοκαλί ίνες και ένα Μεγάλο δίκτυο καταστημάτων Σε όλο το έδαφος.

Ο διαθέσιμες υπηρεσίες καθώς και εξοπλισμός Παρέχονται με προσφορές ινών LiveBox εκτιμώνται επίσης από τους χρήστες πορτοκαλιού. Το LiveBox 6 είναι διαθέσιμο με την προσφορά Max Fiber LiveBox, επισημαίνεται γενικά ως θετικό σημείο στις αναθεωρήσεις πελατών πορτοκαλιού, όπως και μερικά Επιλογές που προσφέρονται κατόπιν αιτήματος Όπως το Multi-TV, ο WiFi Repeater ή οι κλήσεις από κουτιά σε ορισμένους προορισμούς (10 ώρες/μήνα που προσφέρονται στην Algerian Fixed).

Μια άλλη θετική πτυχή που προκύπτει από τις κριτικές πελατών σε πορτοκαλί ίνες, Οι μηνιαίες εκπτώσεις ισχύουν για τους πρώτους 12 μήνες καθώς Διαδίκτυο + πακέτα για κινητά που επιτρέπει την επίτευξη μεγάλων αποταμιεύσεων κάθε μήνα σε όλες τις συνδρομές κινητής τηλεφωνίας του νοικοκυριού.

Οι προσφορές είναι πολύ ενδιαφέρουσες, συνιστώ να παρακολουθούμε τακτικά τις προσφορές για να επωφεληθούν από τις καλύτερες τιμές. Το Orange είναι επίσης πολύ ευαίσθητο και έχει ικανή εξυπηρέτηση πελατών.

Σόνια l. Igraal, 08/06/2023

Τέλεια, η άφιξη της ίνας αναμενόταν με ανυπομονησία ! Η ροή είναι νικέλιο, πολύ καλύτερα από ό, τι με το ADSL, αλλάζει πραγματικά τη ζωή τους για όλη την οικογένεια, σας ευχαριστώ πορτοκαλί για την ποιότητα της υπηρεσίας ! Συνιστώ πραγματικά.

Bonnard D. Igraal, 08/03/2023

Οι υπηρεσίες Διαδικτύου αυτού του χειριστή ISP είναι απίστευτες. Έχουμε γνωρίσει πορτοκαλί για χρόνια αλλά δεν είχαμε δοκιμάσει. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τα πακέτα ινών τους (με τη ροή τους> 2 GBTS /S)

Hugo D. Igraal, 07/28/2023

Το κουτί πορτοκαλιού είναι ένα κουτί ποιότητας με μια αποτελεσματική υπηρεσία μετά -sales. Πλήρης υπηρεσία για πρόσβαση σε ίνες, τηλεφωνία και τηλεόραση. Για να προτείνετε για οποιαδήποτε αγορά υπηρεσίας κουτιού / διαδικτύου.

Yannick l. Igraal, 07/14/2023

Ψάχνετε για προσφορά πορτοκαλί ίνες ?

Ποιες είναι οι αρνητικές απόψεις για τις πορτοκαλί ίνες ?

Όπως και αρκετοί πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο, εφαρμόζεται ο ιστορικός φορέας πορτοκαλιού ελκυστικές τιμές προώθησης μόνο το πρώτο έτος συνδρομή. Επομένως, οι πελάτες της Orange είναι δυσαρεστημένοι με τις τιμές που εφαρμόζονται από αυτόν τον χειριστή Εξωτερική περίοδος προώθησης. Πράγματι, οι πελάτες που δημοσιεύουν αρνητικές απόψεις για πολλαπλασιασμό των πορτοκαλί ίνες Μόλις αυξάνεται το τιμολόγιο livebox Στο τέλος της περιόδου προώθησης.

Και να συνεχίσουμε με αρνητικές απόψεις σχετικά με τις τιμές της πορτοκαλιού, μερικές τέλη ενεργοποίησης Που εφαρμόζεται από τον χειριστή στο πλαίσιο των επιλογών, οι συνδρομητές μεγαλώνουν.

Για παράδειγμα, εάν ζητήσετε την επιλογή Orange Multi-TV, θα πρέπει να πληρώσετε τα τέλη ενεργοποίησης ύψους € 10, όπως και για την τηλεοπτική εγγραφή Ultra High Definition ή ακόμα και 40 για την ενεργοποίηση του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης.

Τέλος, άλλοι πελάτες παραπονιούνται Προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν με τα κουτιά τους ή σχετικά περιορισμένη τηλεοπτική υπηρεσία.

Το δίκτυο πορτοκαλί ινών είναι αποτελεσματικό. Αλλά είμαι απογοητευμένος από το κουτί που ξέσπασε τακτικά, οι μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου για αλλαγή κάθε μήνα. Όλα αυτά με μια πιο ακριβή συνδρομή από ό, τι στους ανταγωνιστές. Πέρα από το πρώτο έτος, δεν είναι πλέον πολύ κερδοφόρο ..

Κρίστοφερ Λ. Igraal, 08/07/2023

Είμαι πολύ απογοητευμένος με το Orange. Με τη μετάβαση σε αυτούς σκέφτηκα ότι δεν θα έχω πλέον πρόβλημα σύνδεσης, καλά αυτό δεν συμβαίνει. Ένας τεχνικός παρενέβη τηλεφωνικά, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αυτό είπε ότι η υπηρεσία After -sales ακούει και είναι διαθέσιμη.

Νάντια Κ. Igraal, 06/22/2023

Ευκολία πλοήγησης στον ιστότοπο. Συνδρομή στο απλό και αποτελεσματικό πακέτο. Ωστόσο, παραμένει μάλλον ακριβό και παρά τη συμμόρφωση με τις συνθήκες, η έκπτωση που αναφέρεται δεν έχει εφαρμοστεί.

Diouma k. Igraal, 05/19/2023

Το δίκτυο δεν είναι τρομερό παρά τη μετάβαση σε ίνες. Το κόστος της συνδρομής είναι ακριβό και τα ενδιαφέροντα κανάλια πληρώνουν ενώ είναι δωρεάν για άλλους φορείς όπως το RTL9, το Teva για παράδειγμα. Είμαι μόνο μέτρια ικανοποιημένος.

Sandrine p. Trustpilot, 07/07/2023

Εγγραφείτε σε μια online προσφορά πορτοκαλί ίνες Ανακαλύψτε τις προσφορές

Εγκατάσταση πορτοκαλί ινών: Ποιες απόψεις ?

Συνολικά, οι απόψεις που αφορούν την εγκατάσταση πορτοκαλί ινών είναι μάλλον θετικός, επισήμανση ταχύτητα και ευκολία εγκατάστασης.

Από την άλλη πλευρά, άλλοι εκπλήσσονται καθυστερήσεις από τον τεχνικό ή Ραντεβού.

Αλλάξα το κουτί μου στο Διαδίκτυο για να πάω στο πορτοκαλί και γι ‘αυτό είναι απαραίτητο να κάνω ραντεβού με έναν τεχνικό. Μετά από αυτό το ραντεβού, έλαβα ένα μήνυμα που μου έλεγε ότι το ραντεβού μου μετατοπίστηκε κατά ένα μήνα χωρίς εξήγηση, έπρεπε να καλέσω τον εαυτό μου για την εξυπηρέτηση πελατών για να το μάθω ! Αλλά αλλιώς δεν υπάρχει πρόβλημα με τη χρήση, πολύ καλή ροή.

Ιορδανία β. Igraal, 04/07/2023

Πολύ ικανοποιημένος με την πορτοκαλί υπηρεσία, έχω την ίνα και οι τεχνικοί ήταν πολύ επαγγελματίες. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι επίσης ικανή και πολύ ευγενική. Εξηγούν τα πάντα και δίνουν πολύ καλές συμβουλές. προτείνω.

Σοφία Μ. Igraal, 04/24/2023

Η προσφορά στο Διαδίκτυο κάνει γρήγορα τον ιστότοπο απευθείας και καθοδηγείται βήμα προς βήμα, εάν είναι απαραίτητη βοήθεια. Εγκατάσταση γρήγορης ίνας + αξιόπιστη σύνδεση. Ρέει σεβασμό τι να πεις περισσότερα ?

Νικολάπο Γ. Igraal, 02/21/2023

Ενδιαφέρουσα προώθηση για τη νέα εγκατάσταση πορτοκαλί ίνας Internet. Περίοδος παρέμβασης του τεχνικού που σεβάστηκε με υπενθύμιση της ημερομηνίας και της ώρας του διορισμού με SMS και Mail. Από την άλλη πλευρά από την πλευρά της ροής δεν σημειώνω καμία συγκεκριμένη απόδοση.

Bernard m. Igraal, 08/02/2023

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά ινών livebox ?

Orange Fiber: Η άποψη του οπτικού οπτικού σας ινών

Με το τεράστιο δίκτυο FTTH Fiber (“Fiber to the Home” ή Fiber στο σπίτι), πολλοί χρήστες μπορούν τώρα.

Προσφορά πολύ υψηλής ταχύτητας livebox πολλές υπηρεσίες Πορτοκαλί συνδρομητές σε ελκυστικές τιμές για 12 μήνες. Πέρα από το πρώτο έτος της συνδρομής, οι τιμές των πορτοκαλί ίνες είναι λίγο λιγότερο προσιτές. Το τιμολόγιο Fiber LiveBox θα αυξηθεί πράγματι κατά € 18 το μήνα Στο τέλος αυτής της προώθησης.

Επιπλέον, εάν θέλετε να επωφεληθείτε από ένα Ρυθμός ροής έως 2GB/s, Πρέπει να γυρίσετε στο LiveBox Up Fiber Price Ή LiveBox Max Fiber, ακριβότερη από την προσφορά Fiber LiveBox, προσφέροντας μια θεωρητική ταχύτητα που πηγαίνει Έως 500 MB/S, Ήδη επαρκώς για κανονική χρήση του Διαδικτύου. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη ροή πορτοκαλί ινών σας στην αφοσιωμένη σελίδα μας.

Έτσι, όταν συγκρίνουμε το πορτοκαλί με τον ανταγωνισμό, εμφανίζεται πάντα ως ο χειριστής υψηλότερη τιμή αγοράς : Η προσφορά εισόδου της είναι ευθυγραμμισμένη με τις προσφορές μέσων όρων άλλων χειριστών. Ωστόσο, το Ποιότητα δικτύου ινών και livebox καθώς Περιλαμβάνονται πολλά πλεονεκτήματα και υπηρεσίες (Repeaters προσφέρονται, Airbox, Orange TV. ) καταφέρνετε να κάνετε τη διαφορά σε σύγκριση με άλλους χειριστές, με Εξαιρετικές ροές και εξοπλισμός τελευταίας γενιάς. ΜΕΓΑΛΟ’Αποδοτικότητα εξυπηρέτησης πελατών είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Ψάχνετε για ένα πακέτο διαδικτύου πορτοκαλί ίνες ?

Ποιες είναι οι απόψεις για τις πορτοκαλί ίνες το 2023 ?

Με το δίκτυο οπτικών ινών στη Γαλλία, ο ιστορικός Orange Operator προσφέρει δύο προσφορές LiveBox Fiber. Θέλετε να μάθετε λίγο περισσότερο για τις προσφορές ινών αυτού του διαχειριστή στο Διαδίκτυο ? Ανακαλύψτε τα σχόλια από τους πελάτες της Orange το 2023 και τις συμβουλές του εμπειρογνώμονα Jechange σας !

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε προσφορά πορτοκαλί ίνες

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε προσφορά πορτοκαλί ίνες

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε προσφορά πορτοκαλί ίνες

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε σε προσφορά πορτοκαλί ίνες

Ποιες είναι οι θετικές απόψεις ?

Οι θετικές κριτικές πελατών σχετικά με την ίνα του Orange Operator υπογραμμίζουν πρώτα την ποιότητα του δικτύου αυτού του προμηθευτή. Οι συνδρομητές σε ένα κουτί πορτοκαλιού ινών προσφέρουν το highlight Μια γρήγορη σύνδεση χωρίς κοπή.

Με πορτοκαλί ίνες οι απόψεις είναι επομένως κυρίως ικανοποιητικές σε σχέση με Ληφθούν γλυκά.

Οι αναθεωρήσεις πορτοκαλί ινών αποκαλύπτουν επίσης την απόδοση του πλαισίου τελευταίας γενιάς. Το livebox 5 είναι διαθέσιμο με την προσφορά ινών livebox. Αυτό το livebox θεωρείται πράγματι να προωθήσει την ποιότητα της σύνδεσης WiFi σε κάθε δωμάτιο της διαμονής σας. Και αυτό χάρη σε ένα σύστημα μείωσης των διαταραχών.

Άλλες ευνοϊκές αναθεωρήσεις πορτοκαλί ίνες ανησυχούν Προωθητικές προσφορές προτείνεται από αυτόν τον χειριστή. Οι τελευταίοι επιτρέπουν στους χρήστες να επωφεληθούν από προσαρμοσμένες προσφορές ανάλογα με τις ανάγκες τους και ειδικά τους προϋπολογισμούς τους.

Πορτοκαλί λογότυπο

Απολαύστε νέες προσφορές πορτοκαλί ίνες !
Ανακαλύψτε τις συνδρομές LiveBox με έναν σύμβουλο Jechange ��

Τις περισσότερες φορές, με ένα πορτοκαλί κουτί προώθησης, επωφεληθείτε από ένα Μηνιαία έκπτωση που κυμαίνεται από 9 έως 14 ευρώ για περίοδο 12 μηνών. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα για τα τιμολόγιά σας επιλέγοντας μια προσφορά Πορτοκαλί κουτί + κινητό.

Τέλος, για ένα μεγάλο μέρος των χρηστών που είναι εξοπλισμένοι με ένα κουτί πορτοκαλί ίνες, οι κριτικές πορτοκαλιού κουτί αποκαλύπτουν την ικανοποίησή τους όσον αφορά τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στη συνδρομή LiveBox τους.

Θυμηθείτε ότι αυτό δεν είναι μόνο ένα πορτοκαλί πακέτο Διαδικτύου ή μια προσφορά πορτοκαλί φοιτητής στο Διαδίκτυο. Πράγματι, πρόκειται για προσφορές τριπλού παιχνιδιού με υπηρεσίες διαδικτύου, τηλεφωνίας και τηλεόρασης.

Fiber Orange: Προσφορές και τιμές

Αυτή η συνδρομή πορτοκαλιού ινών υπόκειται σε ελάχιστη περίοδο δέσμευσης 12 μηνών. Τα τέλη τερματισμού είναι € 50 μετά την περίοδο δέσμευσης.

Αυτή η προσφορά LiveBox Fiber συγκεντρώνεται:

  • μια γραμμή στο διαδίκτυο με έως και 400 MB/s σε ροή προς τα κάτω και 400 MB/s σε χρεωστική χρέωση με το LiveBox Play
  • Orange TV με 160 κανάλια και έναν αποκωδικοποιητή τηλεόρασης εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας
  • τα σταθερά με απεριόριστες κλήσεις προς σταθερό.

Εάν το κατάλυμα σας δεν είναι ακόμη επιλέξιμο για πολύ υψηλή ταχύτητα, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το πλαίσιο στην έκδοση ADSL/VDSL.

Η προσφορά LiveBox Up Fiber Orange υπόκειται επίσης σε δέσμευση 12 μηνών. Τα τέλη τερματισμού πορτοκαλιού είναι € 50 μετά την περίοδο δέσμευσης.

Από την πλευρά της υπηρεσίας, αυτή η συνδρομή LiveBox Up Fiber συγκεντρώνεται:

  • μια γραμμή στο διαδίκτυο με έως και 2 GB/s που μοιράζονται σε ροή προς τα κάτω και 600 MB/s σε ταχύτητα με το νέο LiveBox 5
  • το σταθερό τηλέφωνο με απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της ηπειρωτικής Γαλλίας, της Ευρώπης, του DOM, των ΗΠΑ και του Καναδά
  • Orange TV με 160 κανάλια και αποκωδικοποιητή τηλεόρασης Ultra High Definition
  • Ένας δεύτερος αποκωδικοποιητής τηλεόρασης με την επιλογή πολλαπλών τηλεοπτικών εκπομπών (που προσφέρεται κατόπιν αιτήματος)
  • Μια τηλεοπτική εγγραφή (κατόπιν αιτήματος)
  • έναν επαναλήπτη WiFi για να επεκτείνει το κάλυμμα σε όλο το σπίτι (κατόπιν αιτήματος)?
  • Connected House Service για τη διαχείριση συμβατών συνδεδεμένων αντικειμένων (για ενεργοποίηση).

Εάν το σπίτι σας δεν είναι ακόμη επιλέξιμο για πορτοκαλί ίνες, μπορείτε να επιλέξετε αυτήν τη συνδρομή στο Έκδοση ADSL.

Μπορείτε να βρείτε στο Συγκριτή Προσφοράς Διαδικτύου, όλες τις προσφορές κουτιού που είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον χειριστή, δηλαδή Το πορτοκαλί κουτί 4G, ADSL Internet Orange προσφέρει καθώς και κουτιά πορτοκαλιού ινών. Θα βρείτε επίσης τις άλλες προσφορές ινών στην αγορά.

Ποιες είναι οι αρνητικές απόψεις ?

Παρά το δίκτυο ποιότητας και πολλές υπηρεσίες που διατίθενται με προσφορές πορτοκαλί ίνες, μερικές οπτικές οπτικές γνώσεις είναι αρνητικές.

Για να λάβουμε λίγο περισσότερο στις λεπτομέρειες, σημειώνουμε ότι ορισμένοι συνδρομητές πορτοκαλί καταγγέλλουν μέσω αρκετών αναθεωρήσεων πορτοκαλί ινών στις τιμές που εφαρμόζονται από αυτόν τον χειριστή εκτός της περιόδου προώθησης. Οι συνδρομητές της Orange πρέπει να πληρώσουν 19 επιπλέον € το μήνα στο τέλος του πρώτου έτους συνδρομής.

Πορτοκαλί λογότυπο

Απολαύστε νέες προσφορές πορτοκαλί ίνες !
Ανακαλύψτε τις συνδρομές LiveBox με έναν σύμβουλο Jechange ��

Η δυσαρέσκεια των καταναλωτών γίνεται επίσης αισθητή σε αναθεωρήσεις πορτοκαλί ινών στο επίπεδο των διαφόρων δαπανών ενεργοποίησης που τιμολογούνται ως μέρος των υπηρεσιών που προσφέρονται κατόπιν αιτήματος, όπως ο αποκωδικοποιητής τηλεόρασης ή η επιλογή Orange Multi-TV. Αυτά τα πρόσθετα έξοδα ανέρχονται μεταξύ € 10 και 40 € ανάλογα με τις υπηρεσίες.

Τέλος, όπως και με πολλούς προμηθευτές Διαδικτύου, μερικές αρνητικές αναθεωρήσεις πελατών σχετικά με την Orange Fiber Point στην εξυπηρέτηση πελατών αυτού του χειριστή. Για το τμήμα οπτικών ινών πορτοκαλιού, υπογραμμίζουν κυρίως τις δυσκολίες στην επίλυση ορισμένων προβλημάτων που σχετίζονται με τη συνδρομή ή στο πλαίσιο των τεχνικών ανησυχιών.

Ορισμένες αρνητικές απόψεις δείχνουν επίσης προβλήματα που σχετίζονται με έναν τερματισμό πορτοκαλιού ή μετά από ένα πορτοκαλί κινούμενο αίτημα.

Orange Fiber: Η γνώμη του εμπειρογνώμονα του Jechange

Ο χειριστής της Orange προσφέρει δύο πλήρεις προσφορές Fiber LiveBox για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

Για τους μικρότερους προϋπολογισμούς, η προσφορά πορτοκαλιού Fiber Fiber LiveBox είναι μια εντελώς έντιμη προσφορά με το Διαδίκτυο μέχρι 400 MB/S, πορτοκαλί τηλεόραση καθώς και απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία σε σταθερό.

Για χρήστες που θέλουν υψηλότερες υπηρεσίες, όπως ποσοστό ροής έως 2 GB/S, ένας επαναλήπτης WiFi, ένας αποκωδικοποιητής τηλεοπτικής τηλεόρασης 2ης Ultra High Definition, τηλεοπτικός καταγραφέας ή απεριόριστες κλήσεις από το κουτί σε κινητά τηλέφωνα, προσδοκίες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα για να επιλέξετε μια προσφορά πορτοκαλί ινών, την κάλυψη του κόστους τερματισμού και τη συνδρομή δια βίου μηνιαίου που χρεώθηκε από τον παλιό σας προμηθευτή έως και 150 €.

Υπηρεσίες πορτοκαλιού ινών

Ο προμηθευτής πορτοκαλί προσφέρει επίσης υπηρεσίες για την υποστήριξη συνδρομητών. Πρώτα απ ‘όλα, όσον αφορά Η σύνδεση της πορτοκαλί ίνας, Η σύνδεση του τελευταίου με σας είναι Περιλαμβάνονται κατά την εγγραφή στη συνδρομή σας Fiber. Ένας τεχνικός συνδέει το κατάλυμα σας κατά την ημερομηνία της επιλογής σας και εγκαθιστά την υποδοχή πορτοκαλί ίνας στο κατάλυμα σας. Οι απόψεις εγκατάστασης πορτοκαλί ινών είναι παγκοσμίως θετικές.

Μια άλλη υπηρεσία που περιλαμβάνεται με μια προσφορά πορτοκαλί ίνες, την “24 -hour εγγυημένη υπηρεσία” που επιτρέπει σε περίπτωση κατανομής στο διαδίκτυο, την τηλεόραση ή τις τηλεφωνικές σας υπηρεσίες, να επωφεληθούν Μια λύση αναμονής σε λιγότερο από 24 ώρες μετά το χειρισμό της κατάρρευσης.

Ως μπόνους με προσφορά τηλεόρασης πορτοκαλιού, επωφελείται επίσης κάθε Τρίτη από έναν τόπο κινηματογράφου που προσφέρεται για ένα μέρος που αγοράστηκε.

Τέλος, με πορτοκαλί, οι τεχνικοί σύμβουλοι διατίθενται μέσω τηλεφώνου 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Εκτός από το τηλέφωνο, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Orange Service Service Puilding By Session E-Chat, Email ή κάνοντας δωρεάν αίτημα ανάκλησης από σύμβουλο.

Πορτοκάλι

Τα πάντα για το Orange

  • Παρακολουθήστε τηλεόραση με πορτοκαλί πακέτα
  • Εξυπηρέτηση πελατών πορτοκαλιού
  • Κουτιά στο Διαδίκτυο χωρίς υποχρέωση πορτοκαλί
  • Πορτοκαλί πακέτα στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
  • Επανατοποθετήστε μια προσφορά πορτοκαλί κινητό

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Thanks! You've already liked this
No comments