ExpressVPN γνώμη το 2023: Αυτό που πιστεύουμε για αυτό το VPN, ExpressVPN γνώμη: Γιατί ο όλος ο κόσμος το συνιστά?

Ανασκόπηση ExpressVPN: Πλήρης δοκιμή του προμηθευτή VPN

Contents

Οποιοσδήποτε διακομιστής συνδέσαμε, οι ροές παρέμειναν πάντα κοντά στα 200 MB/S στο Κατεβάστε. Οι ελαφρώς πιο απομακρυσμένοι διακομιστές, από την άλλη πλευρά, έχουν περισσότερη βλάβη με ιδιαίτερα μια άνοδο ping που υπερβαίνει τα 200, ή ακόμα και 300 ms στην πλειονότητα των περιπτώσεων.

ExpressVPN: Ένα πολύ σοβαρό αλλά λίγο ακριβό VPN

Έχουν περάσει περισσότερο από 14 χρόνια από τότε που υπήρχε το ExpressVPN και είναι τώρα μέρος αυτής της κάστας ιδιωτικών υπηρεσιών εικονικού δικτύου που έχουν πάρει άνεση σε μια αγορά που έχει γίνει εξαιρετικά ανταγωνιστική. Με την πάροδο του χρόνου, η απόδοσή του έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και η διεπαφή της έχει ξαναχτίσει μια ομορφιά για να ταιριάζει καλύτερα στα πρότυπα των τρέχουσας απλοποίησης. Εδώ είναι η γνώμη μας για το VPN.

Χαρακτηριστικά expressVPN

�� Τρέχουσα 6,26 € /μήνα
�� Επιστροφή χρημάτων Ναι, μέσα σε 30 ημέρες
���� Αριθμός διακομιστών/ τοποθεσίας Δεν αναφέρθηκε
�� Εφαρμογές PC/ Mac/ Linux/ Android/ iOS/ Android TV/ FIRETV/ Routeurs
��‍��‍��‍�� Αριθμός ταυτόχρονης σύνδεσης 5
�� Πρόσβαση στο Netflix US Ναί
⏬⏫ Λειτουργία P2P Οχι
�� Αποθήκευση δεδομένων Διαβάστε το μέρος «Πολιτική απορρήτου»

ExpressVPN ?

Το ExpressVPN είναι μία από τις παλαιότερες υπηρεσίες στον συγκριτή μας. Η δημιουργία του χρονολογείται από το 2009 υπό την ηγεσία δύο Αμερικανών επιχειρηματιών. Για περισσότερα από 10 χρόνια, το VPN ήταν πολύ επιτυχημένο λόγω της απόδοσής του και της ευκολίας χρήσης του. Επίσης, καθιστά ένα σημείο τιμής να σέβεται την ιδιωτικότητα των χρηστών του μέσω μιας αυστηρής πολιτικής εμπιστευτικότητας και καλώντας τακτικά τις ελεγκτικές εταιρείες που ειδικεύονται στην ασφάλεια των υπολογιστών για να δοκιμάσουν τις φιλοδοξίες του.

Η καλύτερη διαφήμιση (και αναμφισβήτητα η πιο αμφιλεγόμενη) έρχεται τον Δεκέμβριο του 2017 αμέσως μετά τη δολοφονία ενός υψηλού Ρώσου αξιωματούχου στην Τουρκία. Το τελευταίο οδήγησε στην είσοδο ενός διακομιστή μάρκας που χρησιμοποιήθηκε για τη διαγραφή των λογαριασμών Gmail και Facebook. Του τελευταίου, χωρίς πληροφορίες (αρχεία, ιστορικά, συνδέσεις κ.λπ.) Δεν ήταν δυνατή η ανάκτηση, απόδειξη της αποτελεσματικότητας του VPN όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών. Μια δωρεάν λειτουργία επικοινωνίας, αλλά να πω το λιγότερο αποτελεσματικό. Για να ολοκληρώσει το τραπέζι, το ExpressVPN εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, η οποία το δίνει (εκτός από μια δραστική μείωση του φόρου) μια μη συμμόρφωση με τη διατήρηση των χρηστών της, που επιθυμούν από διεθνείς συνθήκες.

Αυτή η φήμη μπορεί ωστόσο να υπονομευθεί μέσω της εξαγοράς του ExpressVPN από την Kape Technologies το 2021. Μια εξαγορά που είναι αμφιλεγόμενη, επειδή η εταιρεία είναι ειδικός στη δημοσίευση του λογισμικού διαφήμισης, ενός τομέα που καταπολεμά το ExpressVPN από την ίδρυσή της. Σήμερα, το ExpressVPN βασίζεται σε 3 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και έχει ανακοινώσει ότι θα παραμείνει ξεχωριστή υπηρεσία των δραστηριοτήτων KAPE.

Διασύνδεση και χειρισμός expressVPN

Ο σχεδιασμός της εφαρμογής ExpressVPN έχει εμφανώς θεωρηθεί ότι είναι η απλούστερη και πιο εργονομική δυνατή. Απογοητευτικό σημείο των Windows ή γεμίζοντας με επιλογές ελέγχου, πηγαίνει κατευθείαν στα βασικά με ένα παράθυρο υποδοχής που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή με ένα κλικ.

Όλα μεταφράζονται σε άψογα γαλλικά, γεγονός που αποτελεί σημαντική συμβολή, ακόμη και σήμερα, σε σύγκριση με πολλούς ανταγωνιστές. Θα έπρεπε ακόμα να μας άρεσε η συμβολή ενός σκοτεινού τρόπου ή ακόμα και μιας κάρτας για την επιλογή του διακομιστή. Αυτή η αισθητική επιλογή φέρνει την ίδια διεπαφή στον υπολογιστή και στο κινητό, δημιουργώντας έτσι παγκόσμια συνέπεια στο οικοσύστημα εφαρμογών του VPN όταν χρησιμοποιείτε τη χρήση του VPN σας σε διάφορες συσκευές ταυτόχρονα.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ορισμένες πολύ πρακτικές επιλογές αξεσουάρ, όπως η δυνατότητα ελέγχου της διεύθυνσης IP σας για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε μια χώρα διαφορετική από τη σύνδεσή της ή τις δοκιμές διαρροής DNS ή WebRTC. Αυτά είναι ωστόσο προσβάσιμα στην καρτέλα ” Βοήθεια και υποστήριξη “, Που είναι λίγο ενοχλητικό.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης την άμεση εγκατάσταση των επεκτάσεων Chrome και Firefox, η τελευταία για να εξασφαλίσει τη συνεδρία του προγράμματος περιήγησής σας χωρίς να παραβλέψετε τη συνολική σύνδεση του υπολογιστή σας. Μόνο κινητά αποκλειστικότητα, η γεννήτρια κωδικών πρόσβασης είναι πολύ πρακτική, αν και θα θέλαμε κάτι πιο φιλόδοξο, όπως ένας συσσωρευτής τύπου dashlane ή 1password.

Πολύ άσχημα τελικά ότι ορισμένες προηγμένες επιλογές, όπως η πιθανότητα να έχετε μια σταθερή διεύθυνση IP ή να χρησιμοποιήσετε ένα διπλό VPN δεν υπάρχουν. Σημειώνουμε ακόμα την παρουσία πιο κλασικών επιλογών για ένα VPN, όπως το Διαχωρισμός σήραγγας, Η ανακάλυψη των περιφερειακών σε ένα τοπικό δίκτυο ή το ισοδύναμο ενός Διακόπτης σκοτώματος Για να μειώσετε τη σύνδεση σε περίπτωση δυσλειτουργίας.

Διακομιστές και απόδοση expressVPN

Το 2023, το ExpressVPN προσφέρει περισσότερους από 3000 διακομιστές σε 160 τοποθεσίες που διανέμονται σε 94 χώρες. Από το Μπαγκλαντές έως τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της Αλγερίας, υπάρχουν πολλά. Ορισμένες χώρες επωφελούνται επίσης από διάφορους διακομιστές. Αυτή είναι η περίπτωση των Ηνωμένων Πολιτειών, για παράδειγμα, όπου μπορείτε να βρείτε μια ντουζίνα διαφορετικές τοποθεσίες που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε τόσο στην ανατολική ακτή όσο και στη δυτική ακτή.

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του, το ExpressVPN δεν προσφέρει ” Εξειδικευμένοι διακομιστές »Σε έναν συγκεκριμένο τύπο τομέα. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια υπόσχεση του ExpressVPN: Όποια και αν είναι ο διακομιστής στον οποίο συνδέεστε και ανεξάρτητα από το ποια χρήση θέλετε να κάνετε από αυτό, αυτό συνολικά πληροί τις απαιτήσεις απόδοσης. Είτε για λήψη (ζωντανή είτε σε ομότιμος), για να αποκτήσετε πρόσβαση στον αμερικανικό κατάλογο του Netflix ή απλά να προστατεύσουμε τη σύνδεσή του, ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα ή διαρροή DNS μέσω του συνόλου των διακομιστών που δοκιμάστηκαν.

Επομένως, η υπόσχεση που πραγματοποιήθηκε από τότε, οι διακομιστές ExpressVPN εμφανίζουν πολύ καλούς ρυθμούς ροής, συχνά ανώτερες από αυτό που βρίσκουμε σε πολλά άλλα VPNs. Ακολουθούν μερικές δοκιμές ροής που πραγματοποιήσαμε σε έναν υπολογιστή με παριζιάνικη σύνδεση ενσύρματων ινών και μέσω της πλατφόρμας NPERF.

Λήψη (MB/S) Μεταφόρτωση (MB/S) Πινγκόν
VPN 853 671 2
Γαλλικός διακομιστής (αυτοκίνητο) 828 590 4
Γαλλικός διακομιστής (Strasbourg) 584 244 17
US Server (Νέα Υόρκη) 273 246 79
US Server (Σαν Φρανσίσκο) 134 51 151
Ιαπωνικός διακομιστής (Τόκιο) 90 69 367
Διακομιστής Χονγκ Κονγκ 53 15 237
Διακομιστής της Νότιας Αφρικής 19 0,60 174
Φινλανδικός διακομιστής 311 32 46

Οι δοκιμές διεξήχθησαν με αυτόματη κατανομή του πρωτοκόλλου

Οποιοσδήποτε διακομιστής συνδέσαμε, οι ροές παρέμειναν πάντα κοντά στα 200 MB/S στο Κατεβάστε. Οι ελαφρώς πιο απομακρυσμένοι διακομιστές, από την άλλη πλευρά, έχουν περισσότερη βλάβη με ιδιαίτερα μια άνοδο ping που υπερβαίνει τα 200, ή ακόμα και 300 ms στην πλειονότητα των περιπτώσεων.

Αυτές οι καλές επιδόσεις επισημαίνονται αναμφισβήτητα από τη συμβολή του πρωτοκόλλου Lightway. Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο δικτύου σπιτιών που αναπτύχθηκε από το ExpressVPN με βάση την απόδοση, την αξιοπιστία και την ευελιξία. Ένας τρόπος για την υπηρεσία να αφήσει κατά μέρος OpenVPN, το παγκόσμιο πρωτόκολλο που χρησιμοποιούνται από πολλά VPNs, αλλά των οποίων η αρχαιότητα και η πολυπλοκότητα δεν είναι πλέον κατάλληλα για τα τρέχοντα πρότυπα.

Πολιτική απορρήτου ExpressVPN

Όπως και τα περισσότερα VPNs (σε κάθε περίπτωση που καταβάλλονται), το ExpressVPN ισχυρίζεται συνολική εμπιστευτικότητα σχετικά με ευαίσθητες πληροφορίες από τους χρήστες του. Αυτό περνάει από τα αρχεία καταγραφής κατά τη χρήση, τα ιστορικά και ακόμη και τον ορίζοντα των συνεδριών των χρηστών του. Για μια φορά, ακόμη και αν είναι μια συνήθεια στα περισσότερα VPNs, η επικοινωνία της υπηρεσίας ήταν πάντα ειλικρινής σε αυτό.

Η ExpressVPN έχει ήδη αποδείξει την καλή πίστη του στο παρελθόν μέσω της πιστοποίησης της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων από την Ανεξάρτητη Ελέγχου Τιμή Waterhouse Coopers. Αργότερα, ήταν Cure53, μια άλλη ανεξάρτητη εταιρεία ελέγχου ασφαλείας, η οποία ήταν υπεύθυνη για την επικύρωση των πρωτοκόλλων που χρησιμοποιήθηκαν. Το ExpressVPN είναι επίσης μέλος της Πρωτοβουλίας Trust Initiative VPN, μιας ομάδας αμυντικής ασφάλειας καταναλωτών και, μέχρι τότε, η υπηρεσία δεν έχει αποτελέσει αντικείμενο διαρροών ή πειρατείας δεδομένων.

Πρώην ανεξάρτητο, το ExpressVPN αγοράστηκε το 2021 για 936 εκατομμύρια δολάρια από την Kape Technology. Γιατί είναι πρόβλημα σε αυτήν την περίπτωση ? Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η εταιρεία που ειδικεύεται στο διαφημιστικό λογισμικό έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών αντιπαραθέσεων εδώ και χρόνια και οι δραστηριότητές της είναι ενάντια σε αυτό που προωθεί το VPN από τη δημιουργία του. Έχει ήδη αποκτήσει πολλές άλλες εταιρείες που ειδικεύονται στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και ιδιαίτερα το VPN ως ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, Zenmate ή … Cyberghost VPN. Εάν η ExpressVPN διεκδικήσει την ανεξαρτησία της από τη νέα μητρική της εταιρεία, η αμφιβολία έχει ήδη επιτραπεί ως προς το μέλλον της υπηρεσίας της υπηρεσίας. Συνεχίζεται.

Εξυπηρέτηση πελατών ExpressVPN

Αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο το ExpressVPN είναι πολύ ικανό. Η εξυπηρέτηση πελατών της ανταποκρίνεται και μπορείτε γρήγορα να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ηλεκτρονικό σύμβουλο μέσω της γάτας στον επίσημο ιστότοπο. Επιπλέον, είχε πρόσφατα μια αυτόματη μονάδα μετάφρασης που επιτρέπει να συνομιλεί με συνδεδεμένο παράγοντα χωρίς φόβο να παρεξηγηθεί.

Εκτιμούμε επίσης την παρουσία πολλών μαθημάτων και οδηγών στα γαλλικά προσβάσιμα από τη σελίδα της υποστήριξης VPN, μερικές φορές πολύ χρήσιμες για να αποφύγετε τη μετάβαση σε online συνομιλία.

Η τιμή των συνδρομών στο ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ακριβούς προμηθευτές VPN στην αγορά. Προσφέρει τρεις φόρμουλες συνδρομής, οι πιο δημοφιλείς από τις οποίες είναι μια συνδρομή ενός έτους, σήμερα στα 6,26 ευρώ το μήνα ή 93,76 ευρώ το χρόνο. Είναι σχεδόν διπλάσιο από την ετήσια συνδρομή στο NORDVPN ή εκείνη των δύο ετών στο CyberGhost.

Όπως συμβαίνει, είναι περίπλοκο να διαπιστωθεί αν παραμένει καλή συμφωνία παρά τις ιδιότητες της υπηρεσίας. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι πρώτες 30 ημέρες μπορούν να οδηγήσουν σε συνολική αποζημίωση κατόπιν αιτήματος.

Ανασκόπηση ExpressVPN: Πλήρης δοκιμή του προμηθευτή VPN

Σε έναν κόσμο γεμάτο με προμηθευτές VPN, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνετε τη σωστή επιλογή. Κάναμε τη δοκιμή ExpressVPN για να δούμε αν εξαρτάται από τη φήμη του, που χτίστηκε για πάνω από 10 χρόνια. Είναι πραγματικά αποτελεσματικό ? Είναι πραγματικά ο ταχύτερος προμηθευτής VPN στην αγορά ? Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα χαρακτηριστικά του ? Απαντήσεις κατά τη γνώμη μας για το ExpressVPN.

ExpressVPN γνώμη

ExpressVPN ? Πώς να το εγκαταστήσετε ?

Το ExpressVPN είναι προμηθευτής VPN με έδρα τις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, η οποία γεννήθηκε το 2009. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας, τοποθετείται σήμερα ως η πραγματική αναφορά στην αγορά. Πολλοί χρήστες που Παρουσιάστε το ως το καλύτερο VPN στην αγορά το 2023, ειδικά όσον αφορά την ταχύτητα και την ασφάλεια.

Θέλαμε λοιπόν να ελέγξουμε όλα αυτά και να αξιολογήσουμε την εφαρμογή του σε πολλά κριτήρια. Παρακάτω κατά τη γνώμη μας σχετικά με το ExpressVPN, θα ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, σε όλη τη διαφάνεια. Αξίζει την ηγετική του θέση ? Αυτό θα μελετήσουμε τώρα.

Τα δυνατά του:

 • Εξαιρετική ταχύτητα
 • Ευκολία στη χρήση
 • Ξεκλειδώστε τις πλατφόρμες SVOD
 • Υποστήριξη πελατών 24/7/365
 • Μεγάλη παγκόσμια κάλυψη (94 χώρες)
 • Πολλές συμβατές συσκευές
 • Τεχνολογία αξιόπιστων
 • Διαχωρισμός σήραγγας
 • Εργάζεται σε όλες τις χώρες του κόσμου

Οι αδυναμίες του:

 • Μόνο 5 συνδέσεις ταυτόχρονα
 • Υψηλότερη τιμολόγηση από τους ανταγωνιστές της

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή σας ?

Η εφαρμογή ExpressVPN είναι συμβατή σε πολλές συσκευές. Μπορείτε όχι μόνο να το εγκαταστήσετε σε υπολογιστή, tablet και κινητό, αλλά και σε δρομολογητή, κονσόλα παιχνιδιών ή έξυπνη τηλεόραση ή Apple TV. Απλά κατεβάστε το αρχείο που αντιστοιχεί στη συσκευή σας από τον ιστότοπο του προμηθευτή.

Η εγκατάσταση είναι πολύ διαισθητική σε Mac, Windows, iPhone, iPad ή άλλα κινητά και tablet Android και γίνεται σε λίγα μόνο (ή λεπτά). Σε γενικές γραμμές, δεν θα χρειαστεί καν να αναφέρεται στον Οδηγό εγκατάστασης, καθώς τα διάφορα βήματα είναι εύκολο να ακολουθήσετε.

Και όσον αφορά τη διαμόρφωση του λογισμικού στις λιγότερο κλασικές συσκευές όπως οι τηλεοράσεις και τα συνδεδεμένα πλαίσια ή οι δρομολογητές Wi-Fi, η απλότητα είναι επίσης εκεί. Ακόμα και οι άνθρωποι που είναι λιγότερο άνετοι με την επιστήμη των υπολογιστών θα το εγκαταστήσουν σε χρόνο μηδέν. Αλλά σε περίπτωση, το ExpressVPN παρέχει πλήρη μαθήματα εγκατάστασης σε μορφή βίντεο και κειμένου στην ενότητα Βοήθειας της. Σε αυτό το επίπεδο, η γνώμη μας για το ExpressVPN είναι επομένως εξαιρετική.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το VPN ?

Η μεγάλη δύναμη της εφαρμογής ExpressVPN είναι η κομψή πλευρά της. Μόνο βασικές πληροφορίες και εντολές βρίσκονται στη διεπαφή που καθιστά πολύ εύκολο στη χρήση. Συνοπτικά, θα πρέπει μόνο να επιλέξετε μια χώρα στη λίστα των τοποθεσιών της και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο κουμπί ενεργοποίησης στη μέση για να καθορίσετε τη σύνδεση. Ο αλγόριθμος ExpressVPN θα είναι υπεύθυνος για την επιλογή του καταλληλότερου διακομιστή σύμφωνα με το φορτίο και τη γεωγραφική του θέση.

ExpressVPN ON OFF

Στη συνέχεια, περιμένετε 2 έως 5 δευτερόλεπτα πριν όλα πάνε πράσινα. Μόλις τελειώσει, είναι καλό, είστε συνδεδεμένοι και το IP σας καλύπτεται. Από εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να ξεκινήσετε την πλοήγηση εντελώς ανώνυμα.

Δοκιμή ταχύτητας

Μόλις εγκατασταθεί το VPN στον υπολογιστή μας, θέλαμε να δοκιμάσουμε την ταχύτητά του για να έχουμε μια πραγματικά πλήρη γνώμη για το ExpressVPN. Ένα καλό ποσοστό σύνδεσης είναι εξαιρετικά σημαντικό για την καθημερινή πλοήγηση χωρίς συμβάν, αλλά και για τη ροή, τη λήψη και την κοινή χρήση torrents στο P2P.

Πάνω απ ‘όλα, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι κάθε VPN θα επηρεάσει την ταχύτητά σας, είναι αναπόφευκτο. Και για καλό λόγο, αυτό προσθέτει ένα επιπλέον βήμα μεταξύ σας και τον ιστότοπο που θέλετε να επισκεφθείτε, αφού η επισκεψιμότητα σας ανακατευθύνεται σε απομακρυσμένο διακομιστή. Ποιος λέει περισσότερα βήματα, λέει επίσης ένα μακρύτερο ταξίδι και επομένως μια αύξηση του χρόνου απόκρισης.

Επίσης, η ταχύτητα του ExpressVPN θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη βασική σας ταχύτητα χωρίς VPN. Δεν υπάρχει τίποτα για να συγκρίνουμε την απόδοση ταχύτητας ενός VPN εάν δεν γίνεται με την ίδια βασική σύνδεση. Για να πραγματοποιήσουμε τη δοκιμή ταχύτητας και να κάνουμε γνώμη για το ExpressVPN, η βασική μας σύνδεση ήταν η εξής:

VPN Off Speed

Μια άλλη βασική πληροφορία για την πλήρη κατανόηση της δοκιμής ταχύτητας μας, βασίζαμε στο Ντουμπάι κατά την εκτέλεση της δοκιμής. Κατά συνέπεια, οι ταχύτητες που εμφανίζονται για σύνδεση στη Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διαφέρουν σημαντικά (προς τα πάνω) εάν βρίσκεστε στη Γαλλία.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα που έχουμε αποκτήσει για τη Γαλλία:

ExpressVPN ΗΠΑ ταχύτητες

Δεν υπάρχει έκπληξη, υπάρχει μια αρκετά ισχυρή αύξηση του χρόνου ping ή λανθάνουσας κατάστασης, αλλά οι ταχύτητες στη λήψη και τη μεταφόρτωση παραμένουν πολύ ικανοποιητικές. Θυμηθείτε ότι είμαστε πάνω από 5000 χλμ. Από το Παρίσι. Η γνώμη μας για το ExpressVPN και η ταχύτητα σύνδεσης είναι επομένως πολύ θετική.

Δεδομένου ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας για να έχετε μια αμερικανική διεύθυνση IP, θέλαμε επίσης να δοκιμάσουμε την ταχύτητα όταν συνδέουμε με διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί, η γεωγραφική απόσταση είναι ακόμη πιο σημαντική και, προφανώς, γίνεται αισθητή στην απόδοση.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας επαναλαμβάνοντας τη λειτουργία με σύνδεση με διακομιστή σε ολόκληρο τον Ατλαντικό:

ExpressVPN ΗΠΑ ταχύτητες

Ο χρόνος απόκρισης αυξάνεται ακόμη περισσότερο, ο οποίος είναι λογικός, και υπάρχει επίσης μια μικρή πτώση της ταχύτητας λήψης (για λήψη) και μεταφόρτωσης (σε μεταφορά). Τίποτα πολύ ανησυχητικό, αφού η ανάγνωση ενός βίντεο Ultra HD απαιτεί ταχύτητα 25 MB/s και 5MB/s για ένα βίντεο HD. Επομένως, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να παρακολουθείτε βίντεο που φιλοξενούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συνολικά, από την άποψη της ταχύτητας, το ExpressVPN κάνει πολύ καλά και μπορούμε να το συστήσουμε. Έτσι αυτό είναι εκτός από τη γνώμη μας ExpressVPN. Τώρα ας πάμε σε ένα δεύτερο μέρος: streaming. Εξαρτάται από το καθήκον να ξεκλειδώσετε τα διεθνή βιβλιοπωλεία ?

Δοκιμή expressVPN για ροή

Πράγματι, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας – σε συνδυασμό ξένων και εθνικών αλυσίδων. Το μήνυμα σφάλματος που μπορεί να παρατηρηθεί εμφανίζεται λόγω του geo-blocking εξαφανίζεται μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση με το ExpressVPN και η ενημερωμένη σελίδα.

Εκτός από τα τηλεοπτικά προγράμματα, εξετάσαμε επίσης τι ήταν με τις υπηρεσίες συνεχούς ροής. Πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία για να ξεκλειδώσουν τις πλατφόρμες που δεν είναι διαθέσιμες στη γεωγραφική τους περιοχή.

Πολιτική ασφάλειας και απορρήτου

Ένα VPN χρησιμοποιείται κυρίως για να προστατεύσει τον εαυτό του και να εμποδίσει οποιονδήποτε να εισέλθει στις εμπιστευτικές μας πληροφορίες. Γι ‘αυτό, το ExpressVPN θα κρυπτογραφήσει όλα τα δεδομένα σας στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τον τελευταίο αλγόριθμο AES (προχωρημένο πρότυπο κρυπτογράφησης) 256 bits. Επίσης, ο διακομιστής VPN θα σας εκχωρήσει μια νέα διεύθυνση IP μόλις συνδεθείτε. Ως μέρος αυτής της ειδοποίησης ExpressVPN 2023, χτενίσαμε την ασφάλεια και την πολιτική απορρήτου του προμηθευτή.

Ασφάλεια

Προκειμένου ένας προμηθευτής VPN να σας προστατεύσει αποτελεσματικά, είναι πάνω απ ‘όλα απαραίτητο το τελευταίο να crypt σωστά τα δεδομένα σας. Γι ‘αυτό, το ExpressVPN σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα πρωτοκόλλων VPN όπως το Lightway, το OpenVPN (UDP και το TCP) IKEV2 ή το L2TP-IPSEC.

Η επιλογή του πρωτοκόλλου εξαρτάται από την ισορροπία ισορροπίας/ασφάλειας που ψάχνετε. Πολύ συχνά, ο καλύτερος συμβιβασμός θα είναι το OpenVPN, αλλά, σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε άλλο.

Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε την επιλογή “αυτόματη” που θα βρείτε αμέσως το πρωτόκολλο που είναι πιο κατάλληλο για το δίκτυό σας και τη χώρα σας. Είναι ιδανικό για αρχάριους που θέλουν μέγιστη ασφάλεια χωρίς να εισέλθουν στην τεχνική πτυχή. Από προεπιλογή, αυτή η διεπαφή δεν είναι ορατή όταν ανοίγετε το παράθυρο ExpressVPN, θα πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις της Εφαρμογής.

Παράμετροι expressVPN

Μόλις ενεργοποιηθεί το VPN, βεβαιώσαμε ότι δεν εμφανίστηκε διαρροή IP και DNS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να το ελέγξετε για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Για να αναλύσουμε την αποτελεσματικότητα του ExpressVPN, χρησιμοποιήσαμε τον ιστότοπο https: // ipleak.καθαρά/. Το τελευταίο μας ενημερώνει ιδιαίτερα τη διεύθυνση IP, την τοποθεσία, καθώς και το χρησιμοποιούμενο DNS ή τις διαρροές WebRTC.

Δοκιμή διαρροής ExpressVPN IP

Μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα ότι το ExpressVPN έχει αποκρύψει αποτελεσματικά τη διεύθυνση IP μας, εντοπίζοντας μας στο κράτος της Νέας Υόρκης. Επίσης, το DNS έχει το IP του διακομιστή VPN και όχι το δικό σας, το οποίο αποδεικνύει ότι δεν ανιχνεύεται διαφυγή DNS (πολύ επικίνδυνο για την ανωνυμία σας). Τέλος, δεν υπάρχει διαρροή WebRTC. Αυτό είναι απαραίτητο για να διασφαλίσετε ότι το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν θα αποκαλύψει τη διεύθυνση IP σας στους ιστότοπους που επισκέφτηκαν.

Το ExpressVPN Security είναι το καλύτερο, αφού ο προμηθευτής έχει τους δικούς του διακομιστές DNS. Έτσι, κάθε κίνδυνος διαρροής μειώνεται σημαντικά. Ως αξιόπιστος προμηθευτής VPN, το ExpressVPN έχει προφανώς τη λειτουργικότητα του διακόπτη Kill που ονομάζει κλειδαριά δικτύου. Είναι το τελευταίο που θα μειώσει όλες τις ανταλλαγές με το Διαδίκτυο εάν η προστασία σας στο VPN σας εγκαταλείψει για μερικά δευτερόλεπτα.

Πολιτική απορρήτου

Ας συνεχίσουμε αυτή τη γνώμη σχετικά με το ExpressVPN με ένα άλλο βασικό σημείο που είναι η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Όλα όσα έχουμε δει στην ασφάλεια είναι πολύ καλά, αλλά θα ήταν εντελώς άχρηστο εάν το ExpressVPN δεν ήταν άψογο στη διαχείριση των δεδομένων σας. Σας διαβεβαιώνουμε αμέσως, ο πάροχος υπηρεσιών δεν χρειάζεται να τα διαχειριστεί αφού απλά δεν τα συλλέγει.

Για να επιβεβαιωθεί αυτό, ο προμηθευτής έκανε έναν εξωτερικό έλεγχο των διακομιστών του από την KPMG. Αυτός ο έλεγχος επιβεβαίωσε ότι οι ισχυρισμοί ExpressVPN ήταν νόμιμοι. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με εσάς (για παράδειγμα την αρχική σας διεύθυνση IP) και την πλοήγηση σας με το VPN (Susted Sites, αιτήσεις DNS, ο προορισμός της κυκλοφορίας σας …) είναι εγγεγραμμένος.

Θυμηθείτε ότι η θέση μιας εταιρείας VPN είναι εξαιρετικά σημαντική. Πράγματι, ορισμένες χώρες αναγκάζονται να διατηρήσουν τα αρχεία καταγραφής (αρχεία καταγραφής σύνδεσης). Άλλοι, όπως οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, δεν έχουν νόμο για τη διατήρηση των δεδομένων. Επίσης, δεν ανήκουν σε συνασπισμό όπως τα 5, 9 ή 14 μάτια. Δεν είναι για τίποτα ότι τα κεντρικά γραφεία ExpressVPN είναι εκεί. Χάρη στην αυστηρή πολιτική μη-log, τα δεδομένα σας είναι πραγματικά ασφαλή με το ExpressVPN και αυτό μπορεί να αποτελέσει το πιο σημαντικό σημείο αυτής της γνώμης.

ExpressVPN Anonymat

Θα σημειώσουμε όλα τα ίδια που διατηρούνται πολύ σπάνιες πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας. Αυτή είναι η περίπτωση της εισαγωγής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εγγραφή για την Υπηρεσία ή τα μέσα πληρωμής, για παράδειγμα. Αυτό σας επιτρέπει να σας κρατάτε ενήμερους στέλνοντας τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και να διαχειριστείτε την τιμολόγηση και, ενδεχομένως, να επιστρέψετε. Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα δεδομένα δεν θα απειλούν την εμπιστευτικότητα σας, καθώς δεν έχουν καμία σχέση με τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.

Η παράκαμψη των έργων λογοκρισίας ?

Εάν είστε συνηθισμένοι να ταξιδεύετε ή να πηγαίνετε σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, γνωρίζετε σίγουρα ότι μία από τις χρήσεις του VPN είναι να περάσετε τη λογοκρισία. Τι γίνεται με το ExpressVPN ? Το παρακάμπτει αποτελεσματικά στις πιο λογοκρισμένες χώρες ?

Όπως σας είπαμε τη στιγμή των δοκιμών ταχύτητας ExpressVPN, βρισκόμασταν στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αυτή η χώρα είναι μια από τις λίγες χώρες του κόσμου που εμποδίζουν τα VPNs. Προφανώς, μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε το VPN μας χωρίς περιστατικό, το οποίο αποδεικνύει ότι λειτουργεί τέλεια σε αυτήν τη χώρα.

Επίσης, πολλοί χρήστες που επικοινωνήσαμε επιβεβαίωσαν ότι λειτούργησε πολύ καλά σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, αλλά και στην Κίνα ή τη Ρωσία. Οι διακομιστές expressVPN είναι πολύ ισχυροί και ενημερώνονται συνεχώς για να μπορούν να ανατρέψουν τα μπλοκαρίσματα.

Η γνώμη μας για το ExpressVPN μπορεί επομένως να είναι πολύ καλή όσον αφορά την παράκαμψη λογοκρισίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ για να βρείτε την ελευθερία στο Διαδίκτυο και να μην στερηθείτε τους συνηθισμένους ιστότοπους και τις εφαρμογές σας.

Παιχνίδι: Είναι το ExpressVPN μια καλή λύση για να παίξετε στο διαδίκτυο ?

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μας ρωτούν αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσουμε αυτό το VPN για να παίξουμε στο διαδίκτυο. Επομένως, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε ένα τμήμα της γνώμης μας σχετικά με αυτό το θέμα.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι καλό να σημειωθεί ότι το ExpressVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε έναν υπολογιστή, ως PS5, μια σειρά X / S Xbox, είτε με διακόπτη Nintendo. Αρκεί να πούμε ότι ανεξάρτητα από την αγαπημένη σας κονσόλα, θα πρέπει να βρείτε τον λογαριασμό σας.

Αλλά γιατί ενεργοποιήστε την προστασία VPN όταν παίζετε στο διαδίκτυο ? Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορούν να σας ωθήσουν να κάνετε κάτι τέτοιο. Αυτό μπορεί να είναι για να αποφύγετε τις επιθέσεις DDoS, να βελτιώσετε την ανωνυμία σας online ή ακόμα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε διακομιστές γεωγραφικών ουσιών.

Με το ExpressVPN δίπλα σας, θα βεβαιωθείτε ότι η εμπειρία παιχνιδιού σας θα είναι καλής ποιότητας. Προστατεύοντας σας και σας επιτρέποντάς σας να αλλάξετε τη διεύθυνση IP και τοποθεσίας, θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε καλή απόδοση. Οι δοκιμές μας μας επέτρεψαν να δούμε ότι το ping παρέμεινε σχετικά χαμηλό, αρκετό για να παίξει χωρίς ανησυχίες στο FPS για παράδειγμα.

Η ίδια παρατήρηση για τους ρυθμούς ροής που δεν επηρεάζονται πολύ, ειδικά εάν μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή κοντά στην τρέχουσα τοποθεσία σας.

Συνοψίζοντας, το ExpressVPN είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα VPN για να παίξουν ηλεκτρονικά βιντεοπαιχνίδια.

Μεγέθυνση στο δίκτυο χωρών και διακομιστών

Η ποιότητα του δικτύου είναι απαραίτητη για την επιλογή ενός VPN. Είναι απαραίτητο και οι δύο χώρες, αλλά και ότι υπάρχουν πολλοί διακομιστές σε χώρες. Πράγματι, εάν διαθέτετε 100 χώρες, αλλά μόνο 1 διακομιστής ανά χώρα, ίσως είστε βέβαιοι ότι η απόδοση δεν θα είναι. Οι διακομιστές θα υπερφορτωθούν συνεχώς και αυτό θα επηρεάσει τη ροή σας που θα επιβραδυνθεί πολύ.

Οι χρήστες έχουν γενικά μια θετική γνώμη για το ExpressVPN επειδή προσφέρει ένα από τα καλύτερα δίκτυα στην αγορά. Και για καλό λόγο, διανέμεται πάνω από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες. Με άλλα λόγια, θα βρείτε πάντα την ευτυχία σας. Είναι ένας καλός τρόπος να συνδεθείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες στον κόσμο.

Εξελίχτες διακομιστές

Μεταξύ των καλυμμένων χωρών, μπορούμε να αναφέρουμε ιδιαίτερα τη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νότια Αφρική και πολλά άλλα ! Θα είναι πραγματικά απαραίτητο να κάνουμε μια έρευνα για να βρεθεί μια χώρα που δεν καλύπτεται από το ExpressVPN.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής ExpressVPN, αυτή η μεγάλη υποδομή οδήγησε σε πολύ καλή απόδοση όσον αφορά την ταχύτητα, όπως είδατε παραπάνω κατά την άποψη αυτή. Θα προστεθεί επίσης ότι οι διακομιστές προμηθευτών είναι πολύ καλής ποιότητας. Βεβαίως, δεν έχουν τόσο πολύ όσο το NORDVPN ή το CyberGhost, αλλά, ακολουθώντας τις πολλές δοκιμές μας, πιστεύουμε πραγματικά ότι προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις. Σχετικά με αυτό το θέμα, μην εντυπωσιαστείτε από έναν τεράστιο αριθμό διακομιστών. Η ποσότητα δεν είναι όλα και η ποιότητα είναι εξίσου σημαντική.

Ποια είναι η βοήθεια του πελάτη του ExpressVPN ?

Ποιος αναφέρει ότι η ηλεκτρονική υπηρεσία αναφέρει αυτόματα την υποστήριξη πελατών. Πώς να συμμετάσχετε σε αυτό του ExpressVPN ? Είναι αντιδραστικό ? Έχουμε δοκιμάσει όλα αυτά για να σας καθησυχάσουμε πριν αγοράσετε.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, είναι διαθέσιμες τρεις επιλογές στο ExpressVPN:

 • Συχνές ερωτήσεις (βρείτε μια λύση)
 • Αμεσο μήνυμα
 • Εγχειρίδια χρήσης (πολύ λεπτομερείς οδηγοί)

Η επιλογή που προτιμούμε είναι η χρήση σε απευθείας σύνδεση γάτα που είναι προσβάσιμη από τον επίσημο ιστότοπο ExpressVPN. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, εντυπωσιάσαμε από την ανταπόκρισή τους. Επικοινωνήσαμε μαζί τους δύο φορές και δεν περίμενα ποτέ περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα πριν έχουμε μια απάντηση.

Οι σύμβουλοι μπορούν να προσεγγιστούν 7 ημέρες την εβδομάδα και 24 ώρες την ημέρα από άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων, γεγονός που σας αφήνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί τους ανά πάσα στιγμή και χωρίς όριο. Μην διστάσετε να τους στείλετε ένα μήνυμα εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Προσφορές και τιμές

Φτάνουμε στο σημείο στο οποίο συχνά επικρίνεται το ExpressVPN: η τιμή του. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι το φθηνότερο VPN στην αγορά, αλλά πιστεύουμε ότι η τιμολόγησή του είναι εντελώς δικαιολογημένη.

Και για καλό λόγο, αν το συγκρίνουμε με τους ανταγωνιστές του που μερικές φορές κοστίζουν λιγότερο από € 3 το μήνα, πρέπει να συμμετάσχετε σε 2 ή 3 χρόνια για να φτάσετε σε ένα τέτοιο μηνιαίο κόστος. Με το ExpressVPN, δεν θα έχετε μεγαλύτερη συνδρομή από την προσφορά 12 month.

Σε αυτή την περίπτωση, προσφέρονται τρεις προσφορές το 2023:

Συνδρομές ExpressVPN

 • 1 μήνα στα 12,95 $
 • 6 μήνες στα 59,95 δολάρια (9,99 $ / μήνα)
 • 12 μήνες + 3 ελεύθεροι μήνες στα 99,95 δολάρια (6,67 $ / μήνα)

Επομένως, η μακροπρόθεσμη προσφορά είναι πολύ σαφώς η πιο ενδιαφέρουσα, καθώς σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από 49% μείωση και 3 ελεύθερους μήνες ! Ο μόνος “περιορισμός” είναι ότι το νομοσχέδιο θα πρέπει να καταβληθεί ταυτόχρονα και όχι μέσω μηνιαίων άμεσων χρεών.

Θα προστεθεί επίσης ότι το ExpressVPN έχει ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης 30 ημερών. Δεν πρέπει να δοθεί δικαιολογία εάν θέλετε να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας. Απλά πρέπει να επικοινωνήσετε με τη βοήθεια για να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για την αγορά σας. Δύσκολο να έχετε αρνητική γνώμη για το ExpressVPN όταν το γνωρίζετε αυτό. Είτε είστε πεπεισμένοι είτε λαμβάνετε την επιστροφή σας 100% !

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής, δεν θα στερείται επιλογής. Οι λύσεις έχουν ως εξής:

 • Κάρτες πληρωμής (Visa, MasterCard, American Express, Discover κ.λπ.)
 • Paypal
 • Bitcoin
 • Wetmoney
 • Γηπιαγωγία
 • Σύνοψη
 • ιδανικό

Ανεξάρτητα από την επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής, μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από τις 30 ημέρες ικανοποιημένους ή επιστροφές χωρίς κατάσταση.

Πληροφορίες μπόνους

Σύντομα φτάνουμε στο τέλος αυτού του άρθρου. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα σημεία που θέλουμε να καλύψουμε. Αυτές οι πρόσθετες πληροφορίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη γνώμη σας για το ExpressVPN.

Ο αριθμός των συνδέσεων παράλληλα

Με μια συνδρομή ExpressVPN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σε 5 ταυτόχρονες συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα σε έναν υπολογιστή, ένα tablet και 3 τηλέφωνα για παράδειγμα. Ωστόσο, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε απεριόριστο αριθμό συσκευών. Από την άλλη πλευρά, μόνο 5 μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα. Αυτά είναι καλά νέα από σήμερα, όλοι έχουμε αρκετούς εξοπλισμούς πληροφορικής.

Σημειώστε ότι μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των ταυτόχρονων συνδέσεων εάν το 5 δεν αρκεί για εσάς διαμορφώνοντας το VPN απευθείας στον δρομολογητή Wi-Fi. Έτσι, όλες οι συνδεδεμένες συσκευές θα επωφεληθούν από την προστασία.

Η διαχωριστική σήραγγα

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που μας άρεσε κατά τη διάρκεια της δοκιμής ExpressVPN ήταν η διαχωριστική σήραγγα. Το τελευταίο σας επιτρέπει να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση VPN ή όχι.

https://we.tl/t-fe4pkhu2s3

Για παράδειγμα, εάν παρακολουθείτε βίντεο στο YouTube στο Google Chrome και ταυτόχρονα, κάνετε P2P στο Utorrent, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το VPN μόνο στο uTorrent και να αφήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να τρέξει χωρίς VPN. Έτσι, θα βελτιστοποιήσετε καλύτερα την ταχύτητα και θα βελτιώσετε σημαντικά την εμπειρία του χρήστη σας. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με την εφαρμογή email σας εάν πιστεύετε ότι δεν χρειάζεται προστασία VPN.

Τεχνολογία αξιόπιστης

Από το 2019, το ExpressVPN έχει εφαρμόσει τη νέα τεχνολογία TrustsServer σε ολόκληρη την υποδομή της. Η αρχή είναι απλή: οι διακομιστές λειτουργούν μόνο στη μνήμη RAM, έτσι ώστε να μην διατηρείται κανένα ίχνος δεδομένων χρήστη. Μόλις επανεκκινήσει ο διακομιστής, όλα έχουν εξαφανιστεί. Αυτό ξεχωρίζει σημαντικά από τους ανταγωνιστές της, των οποίων οι διακομιστές λειτουργούν σε σκληρό δίσκο.

Πρόκειται για ένα επιπλέον στρώμα ασφαλείας, που δείχνει, για άλλη μια φορά, ότι το ExpressVPN βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας υλικών ασφαλείας.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης (Chrome και Firefox)

Τελευταίο σημείο πριν από την τελική μας γνώμη expressVPN: επεκτάσεις στα προγράμματα περιήγησής σας. Εάν δεν θέλετε να ενοχλείτε με τη διαμόρφωση της διαχωριστικής σήραγγας, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές επεκτάσεις ExpressVPN για Chrome και Firefox. Η εγκατάσταση γίνεται με ένα κλικ και τότε θα έχετε το εικονίδιο ExpressVPN στο επάνω δεξιά της οθόνης σας στο πρόγραμμα περιήγησης.

ExpressVPN Chrome

Εκτιμήσαμε ιδιαίτερα αυτό το χαρακτηριστικό κατά τη διάρκεια της δοκιμής ExpressVPN, καθώς ενεργοποιεί πολύ εύκολα και απενεργοποιεί το VPN μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης. Η επέκταση συμπληρώνει την αίτηση γραφείου, δεδομένου ότι επιτρέπει, ειδικότερα, να σας προστατεύσει ακόμα πιο αποτελεσματικά έναντι διαρροών WebRTC.

Συμπέρασμα: Η γνώμη μας για το ExpressVPN

Μετά από αυτή την πλήρη ανασκόπηση σχετικά με το ExpressVPN και τις δοκιμές πολλών κριτηρίων, μπορούμε επομένως να επιβεβαιώσουμε ότι αυτός είναι ίσως ο καλύτερος προμηθευτής το 2023. Εκτός από την τιμολόγησή του ελαφρώς υψηλότερη από τον μέσο όρο και τον αριθμό των περιορισμένων ταυτόχρονων συνδέσεων, δεν έχουμε τίποτα να την επικρίνουμε.

Η απόδοσή του εξαρτάται από τη φήμη του και η εμπειρία του χρήστη ήταν τακτοποιημένη από το Α έως το Ζ για να προσφέρει μια απλή και αποτελεσματική υπηρεσία. Μπορούμε μόνο να σας συμβουλεύουμε να το δοκιμάσετε τώρα και να επωφεληθείτε από την ικανοποιημένη ή επιστροφή της περιόδου για να λάβετε την επιστροφή σας εάν δεν σας ταιριάζει.

Για να επωφεληθείτε από τη μείωση της μείωσης κατά 49% και να λάβετε 3 ελεύθερους μήνες, θυμηθείτε να λάβετε τη συνδρομή 12 μήνες. Για να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε να μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο του εκδότη τεχνολογίας εδώ:

Και εσύ, ποια είναι η γνώμη σας ExpressVPN ?

Συχνές ερωτήσεις

Προκειμένου να γίνει αυτή η ανάλυση ExpressVPN όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη, θα αφιερώσουμε χρόνο για να απαντήσουμε σε μερικές ερωτήσεις που έθεσαν οι αναγνώστες μας. Εάν έχετε ποτέ άλλες ερωτήσεις, μην διστάσετε να μας ενημερώσετε για να μπορέσουμε να απαντήσουμε σε αυτήν τη γνώμη.

Το ExpressVPN χρησιμοποιεί εικονικές τοποθεσίες ?

Ναι, για να προσφέρετε διευθύνσεις IP σε ορισμένες χώρες, το ExpressVPN χρησιμοποιεί τοποθεσίες εικονικών διακομιστών. Αυτό αξίζει ιδίως για χώρες όπως η Ινδία, η Ινδονησία ή η Αίγυπτος. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα στον ιστότοπό της.

Γιατί το χρησιμοποιεί το ExpressVPN ? Μετά από μερικές ανταλλαγές με την υποστήριξη πελατών, μπορέσαμε να μάθουμε ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί τοποθεσίες εικονικών διακομιστών επειδή δεν είναι εύκολο να βρεθούν αξιόπιστο και ασφαλείς διακομιστές σε όλες τις χώρες του κόσμου. Προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο ασφάλειας και απόδοσης για τους πελάτες της, το ExpressVPN χρησιμοποιεί εικονικές τοποθεσίες σε χώρες όπου δεν είναι σε θέση να βρει αξιόπιστους και ασφαλείς διακομιστές.

Επομένως, είναι πολύ καλό για τους πελάτες εξυπηρέτησης, διότι επιτρέπει την πρόσβαση σε IP σε ορισμένες χώρες που δεν διαθέτουν ισχυρή υποδομή για πρότυπα ExpressVPN.

Μέσω της εφαρμογής, είναι δυνατόν να διακρίνουμε εύκολα τις εικονικές τοποθεσίες. Πράγματι, περιλαμβάνουν μια αναφορά “Via *Nompays *”. Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα, αν θέλετε να συνδεθείτε στην Ινδία, η κυκλοφορία σας θα σταλεί σε διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα διατεθεί μια ινδική διεύθυνση IP, έτσι ώστε η κυκλοφορία σας να φαίνεται να προέρχεται από την Ινδία (και όχι από το βασίλειο -Ενωμένος).

Το ExpressVPN σάς επιτρέπει να αποφύγετε τη σύσφιξη των ροών του Διαδικτύου από το FAI του ?

Όλα εξαρτώνται από τη φύση της σύσφιξης της χρέωσης του Διαδικτύου σας. Εάν αυτό συνδέεται με τις δραστηριότητες που εκτελείτε μέσω της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο, τότε το Yes ExpressVPN θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει.

Πράγματι, το VPN θα κρυπτογραφήσει την κυκλοφορία σας στο διαδίκτυο και θα το κάνει δυσανάγνωστο από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Καθώς ο ISP σας δεν μπορεί να δει τι κάνετε (streaming, p2p κ.λπ.), δεν θα είναι πλέον σε θέση να περιορίσει τη ροή σας.

Υπενθύμιση, η σύσφιξη των ροών σύμφωνα με τις δραστηριότητες που εκτελούνται στο διαδίκτυο είναι κοινές. Ο στόχος για τους ISP είναι να εξασφαλίσει ένα σωστό επίπεδο υπηρεσίας για όλους τους πελάτες του, ακόμη και σε περιόδους υψηλής ζήτησης.

Είναι δυνατόν να δοκιμάσετε το ExpressVPN δωρεάν ?

Το ExpressVPN προσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών εάν εγκαταστήσετε την εφαρμογή του σε iOS ή Android. Τώρα, αν θέλετε να το δοκιμάσετε δωρεάν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στην ικανοποιημένη ή επιστροφή της εγγύησης 30 ημερών. Παρόλο που μια συνδρομή θα πρέπει να καταβληθεί στην αρχή, αυτή η εγγύηση θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε το ExpressVPN περισσότερο, στη συνέχεια να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων πριν από το τέλος των 30 ημερών.