19 Βασικές εφαρμογές για να πάτε σε ένα ταξίδι, οι 10 καλύτερες εφαρμογές για ταξίδια το 2023 – Guid Henoo

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για ταξίδια το 2023

Contents

Όσον αφορά την προετοιμασία ταξιδιού, η εφαρμογή που συντρίβει όλο τον ανταγωνισμό είναι το Tripit. Με την αυτόματη προσθήκη πληροφοριών για το ταξίδι σας, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν για αυτό το είδος εφαρμογής (αεροπλάνο, ξενοδοχείο, κράτηση αυτοκινήτων κ.λπ.). Η εφαρμογή προσφέρει επίσης διαδρομές για τα ταξίδια σας και ακόμη και σας κατευθύνει στο αεροδρόμιο αναζητώντας ένα περίπτερο ή καφέ.

19 Βασικές εφαρμογές για να πάτε σε ένα ταξίδι

Ταξιδιωτικές εφαρμογές

Γγώνας ? Δελτίο καιρού ? Εστιατόρια ? Δεν χρειάζεται να γεμίσετε τις τσάντες σας με καταλόγους, οι χρήσιμες εφαρμογές θα διευκολύνουν το ταξίδι !

Οποιοσδήποτε, ό, τι και αν είναι, σχέδια, προετοιμάζεται, είναι οργανωμένος και πιο συχνά, αφήνει περιθώρια για λίγο αυτοσχεδιασμό. Με την άνοδο των νέων τεχνολογιών και την τελευταία ανάπτυξη εφαρμογών για smartphones και tablet, έχει γίνει εξίσου σημαντική εκτός από τη γαρνίρισμα των βαλίτσων και των σακουλών της, για να κοσμούν το τηλέφωνό της με χρήσιμες εφαρμογές για κινητά που θα διευκολύνουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ποιες εφαρμογές είναι χρήσιμες ? Τι στόχοι ? Εδώ είναι η κριτική μας για τις βασικές εφαρμογές για να πάτε σε ένα ταξίδι.

Διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας

Εφαρμογή τριβής

Είναι γνωστό, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν καλούς φίλους. Αληθινή στο ρητό, η εφαρμογή Tricout ειδικεύεται στη διαχείριση του προϋπολογισμού για ένα ταξίδι με φίλους. Όλες οι πληρωμές που σχετίζονται με ένα ταξίδι παρατίθενται στο εργαλείο, με τον ίδιο τρόπο όπως οι συμμετέχοντες (μέγιστο 30 άτομα). Έτσι, το tricout μας επιτρέπει να θυμηθούμε ποιος πλήρωσε τι, ποιος πρέπει να επιστρέψει σε ποιον, ποιος έχει πληρώσει πάρα πολύ, κλπ … Εν ολίγοις με tricout, ο λογαριασμός είναι καλός !

Εφαρμογή πορτοφολιού

Στις διακοπές, εάν υπάρχει ψήφισμα που ποτέ δεν κρατάτε την δεκάρα, είναι να σέβεστε τον προϋπολογισμό σας. Για να γίνει αυτό, η εφαρμογή πορτοφολιού αναλαμβάνει το ρόλο του λογιστή και σας επιτρέπει να ελέγχετε με το χρόνο ο συνολικός σας προϋπολογισμός. Από την πλευρά σας, απλά υποδείξτε το αρχικό ποσό που παρέχεται για τις διακοπές σας και δημιουργήστε κατηγορίες δαπανών (διαμονή, τρόφιμα, εκδρομές κ.λπ.). Απλό και εύκολο στη χρήση, το πορτοφόλι συγχρονίζεται ακόμη και με τον τρέχοντα λογαριασμό σας !

Εύκολη εφαρμογή νομίσματος

Φωτογραφία: Apple

Ένας πλοίαρχος του σύνθου είναι, το εύκολο νομισματικό εργαλείο παρουσιάζεται ως μία από τις εφαρμογές ναυαρχίδων για ταξίδια.Απλά δημιουργήστε τη λίστα προσωπικών σας νομισμάτων, έτσι ώστε η εφαρμογή να σας δώσει τη συναλλαγματική ισοτιμία. πλέον ? Το εύκολο νόμισμα δεν χρειάζεται να λειτουργήσει το Διαδίκτυο.

Βρείτε μια πτήση

Αίτημα ακτινιδίου

Μικρό με το όνομα, Gourmet από την απόδοσή του, το Kiwi αντηχεί ως αναφορά σε διαδικτυακούς συγκριτές πτήσεων. Μεταξύ των 18 δισεκατομμυρίων συνδυασμών και όχι λιγότερο από 700 αεροπορικές εταιρείες στην πίστη της, η εφαρμογή σας προσφέρει την καλύτερη προσφορά για ένα ασυναγώνιστο επιτόκιο. Το πλεονέκτημά του, μοναδικές αντιστοιχίες των οποίων το εργαλείο έχει το μυστικό.

Οργανώσου

Η εφαρμογή ελέγχου ταξιδιού μου

Τα ταξίδια απαιτούν τακτικά μια οργάνωση χιλιοστών. Είτε είστε επιχειρηματίας ή απλά ένας παγκόσμιος/inveterate-up, το CheckMyTrip παρουσιάζεται ως ο ιδανικός διευθυντής των ταξιδιών σας. Ο ρόλος του ? Συγκεντρώστε τα λεπτομερώς (πτήση, ξενοδοχείο, ενοικιάσεις) χάρη στα διάφορα εργαλεία σχεδιασμού, σε μία και την ίδια εφαρμογή. Ένα είδος ημερολογίου των ταξιδιών σας, all-inclusive ! Σημαντικό γεγονός, το checkMyTrip σας ειδοποιεί σε περίπτωση καθυστερημένης πτήσης, ακυρωμένου ή τροποποιημένου.

Για να βρείτε καταλύματα

Εφαρμογή κρατήσεων

Δεν το παρουσιάζουμε πλέον. Εκλεγμένος καλύτερος ιστότοπος κράτησης ξενοδοχείων με πάνω από 2.60.000 ξενοδοχεία που αναφέρονται παγκοσμίως, η κράτηση είναι μία από τις εφαρμογές που είναι απαραίτητες για την ταξίδια σε καλή και οφειλόμενη μορφή. Η αρχή είναι απλή: Εισαγάγετε τον προορισμό σας και η κράτηση είναι υπεύθυνη για την προσφορά σας σε μια επιλογή διαμονής (διαμερίσματα, ξενοδοχεία, διακοπές κ.λπ.) στην καλύτερη τιμή.

Εφαρμογή Airbnb

Και εκεί, το όνομα Airbnb είναι αρκετό για να μιλήσει σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρωτοπόρος στην ενοικίαση κοινοτικών διακοπών, ο ιστότοπος έχει γίνει απαραίτητη από την άποψη της διαμονής. Με τη λήψη της εφαρμογής, έχετε στη διάθεσή σας τι να βρείτε καταλύματα “όπως στο σπίτι”, ανεξάρτητα από τα γούστα και τα χρώματα, σε μερικά κλικ και όπου κι αν βρίσκεστε.

Εφαρμογή Couchsurfing

Με βάση την κοινοτική πτυχή, το Couchsurfing σας προσφέρει μια πλήρη εμπειρία διαμονής. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να βρείτε καταλύματα με τους ντόπιους, για λίγες ώρες πλούσιες σε συναντήσεις. Εκτός από το πεπατημένο κομμάτι, ο Couchsurfing εκτοξεύεται με τις αξίες της κοινής χρήσης και της ευκολίας. Και για καλό λόγο: Μείνετε δωρεάν για εγκαταστάσεις σε αντάλλαγμα για απλή αμοιβαιότητα !

Εφαρμογή Hostelworld

Ψάχνετε για έναν ξενώνα για νέους ? Το Hostelworld παρουσιάζει τον εαυτό του ως την ιδανική εφαρμογή για να βρείτε καταλύματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Κοινότητα πάνω απ ‘όλα, το Hostelworld ξεχωρίζει για τα 36.000 ακίνητά της σε 170 διαφορετικές χώρες. Η πίστη του ? “Γνωρίστε τον κόσμο! »»

Κίνηση

Εφαρμογή Uber

Δεν θέλετε να πληρώσετε ταξί, να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή να μετακινήσετε το όχημά σας ? Ο Uber σας περιμένει στη σειρά ! Με την εφαρμογή, παραγγείλετε ένα πρόγραμμα οδήγησης σε λίγα λεπτά, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Απλά πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας και να επιλέξετε ένα πρόγραμμα οδήγησης από αυτά που προσφέρονται κοντά. Συγκεκριμένα, μπορείτε να ακολουθήσετε την πρόοδό σας σε μια κάρτα. Όταν καταβάλλεται ο αγώνας, ενεργοποιείται μόλις επικυρωθεί το ταξίδι σας από τον οδηγό. Απλό και αποτελεσματικό.

Εφαρμογή Blablacar

Ο πρωτοπόρος του carpooling, το Blablacar σας επιτρέπει να ταξιδεύετε ενώ μοιράζεστε το κόστος. Η αρχή δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη: αναζητήστε ένα ταξίδι σύμφωνα με την επιθυμητή ημερομηνία, επιλέξτε το άτομο με το οποίο θέλετε να ταξιδέψετε και voila. Εάν ταξιδεύετε με το δικό σας όχημα, γιατί να μην προσφέρετε το ταξίδι σας ως οδηγός ? Απλά εγγραφείτε στην αίτηση και δημοσιεύστε το ταξίδι σας. Απλά πρέπει να επιλέξετε με ποιον θα φύγετε !

Εγκατάσταση

Εφαρμογή χαρτών

Γνωστή ως κάρτα αναφοράς, χάρτες.Δουλεύω μόνο με το GPS: με την εφαρμογή, δεν χρειάζεται σύνδεση. Είτε χάνετε στην καρδιά ενός δάσους είτε στα βουνά, το εργαλείο λειτουργεί χωρίς το Διαδίκτυο και υπόσχεται να σας τοποθετήσει πάντα. Μην πανικοβληθείτε έτσι, μπορείτε να εξερευνήσετε ούτως ή άλλως !

Εφαρμογή CityMapper

Είτε στο τρένο, στο τραμ ή στα διακεκριμένα λεωφορεία, χάρη στο CityMapper, οι δημόσιες συγκοινωνίες μεγάλων πόλεων δεν θα έχουν πλέον μυστικά για εσάς. Αυτή η παγκοσμίου διάσημης εφαρμογής είναι διαθέσιμη στα αγγλικά όπως στα γαλλικά, Android και iOS. Προσφέρει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με τις δημόσιες συγκοινωνίες των πόλεων Kyrielle, τόσο γαλλικών όσο και αμερικανικών, ή βρετανικών.

Ανακαλύπτω

Εφαρμογή MAPSTR

Και αν χτίσατε τον δικό σας παγκόσμιο χάρτη ? Το πραγματικό Little Gem στο Mapstr Matter σας επιτρέπει να απαριθμήσετε τις καλές σας διευθύνσεις και να τα ταξινομήσετε με ετικέτες. Για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας, η εφαρμογή σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε άλλες κάρτες (φίλοι, επηρεαστές κ.λπ.) και, συνεπώς, αναφέρετε νέες διευθύνσεις για πειραματισμό ! Τα περισσότερα: Το Mapstr λειτουργεί όλη την ώρα και παντού, ακόμη και χωρίς το Διαδίκτυο.

Εφαρμογή Izitravel

Οδηγός από μόνη της, το Izitravel σας προσκαλεί να βάλετε τα ακουστικά σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τις επισκέψεις του. Όπως ένας οδηγός, επομένως, η εφαρμογή προσφέρει μια ηχητική περιήγηση στα πιο όμορφα μουσεία, καθώς και επισκέψεις ήχου σε περισσότερες από 900 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Σχεδόν όλες οι επισκέψεις είναι δωρεάν και προσφέρονται στα γαλλικά. Για μια βέλτιστη εμπειρία, θυμηθείτε να κατεβάσετε τον επιθυμητό οδηγό πριν από το πρόγραμμα περιήγησης: Μόλις κατεβάσετε, το τελευταίο δεν χρειάζεται να ξεκινήσει μια σύνδεση.

Επικοινωνία, ανταλλαγή

  • Google μετάφραση

Εφαρμογή μετάφρασης Google

Αδύνατο να μετακινήσετε, να περπατήσετε, να φάτε, να νοικιάσετε ένα όχημα, να συζητήσετε τις συνθήκες μιας διαμονής χωρίς να μπορείτε να μιλήσετε στη γλώσσα του συνομιλητή σας. Για να σας βοηθήσουμε με αυτό το πρόβλημα, ο καλύτερος φίλος σας θα είναι η μετάφραση Google. Σε ένα ταξίδι στην Τουρκία πριν από λίγες εβδομάδες, έχασε στους διαδρόμους του Grand Bazaar of Istanbul, η εφαρμογή Google έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμη. Πως ? Στεγάζουμε το κείμενο στην περιοχή που παρέχεται για το σκοπό αυτό στην εφαρμογή και στη γλώσσα μας (γαλλικά), τότε ξεκινήσαμε τη μετάφραση και μόλις πραγματοποιηθεί αυτό, ενεργοποιούμε την ανάγνωση του κειμένου στη γλώσσα του συνομιλητή μας, ο οποίος έκανε το Το ίδιο για να μας απαντήσετε στα γαλλικά.

Εφαρμογή Travello

Το κοινωνικό δίκτυο για το Globetrotters από το Excellance, το Travello είναι μια βασική εφαρμογή για την ανταλλαγή παγκοσμίως. Όποια και αν είναι ο προορισμός σας, η κοινότητα των επιβατών TravelloApp είναι εκεί για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να σας δώσει συμβουλές, συστάσεις και ακόμη και καλές προσφορές. Από το έμπειρο προφίλ στον εκκολαπτόμενο ταξιδιώτη, η εφαρμογή είναι γεμάτη από προφίλ ανθρώπων που έχουν ένα και το ίδιο πάθος: ολόκληρος ο κόσμος.

Εφαρμογή WhatsApp

Δωρεάν μηνύματα, το Whatsapp έχει κάνει μια θέση επιλογής στο ταξίδι. Η εφαρμογή λειτουργεί όπως το τηλέφωνό σας, με μία διαφορά: χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο. Έτσι, μόλις συνδεθείτε σε ένα τερματικό WiFi, μπορείτε να στείλετε μηνύματα, φωτογραφίες/βίντεο, φωνητικά μηνύματα και ακόμη και κλήσεις χωρίς φόβο για το πακέτο.

Μείνε συνδεδεμένος

Εφαρμογή WIFIMAP

Φωτογραφία: Apple

Σήμερα, η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι ένα από τα βασικά στοιχεία όταν πηγαίνουμε σε ένα ταξίδι ακόμα κι αν ο στόχος είναι ακόμα … αποσυνδέστε. Ωστόσο, είναι γεγονός: το Διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι πολύ χρήσιμο για να ξεπεραστεί ένας μεγάλος αριθμός καταστάσεων. Εάν δεν διαθέτετε τοπικό πακέτο δεδομένων, μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας από τον χάρτη WiFi. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εντοπίζετε σε πραγματικό χρόνο τα ασύρματα τερματικά με δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο γύρω σας.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για ταξίδια το 2023

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για ταξίδια το 2023

Η μετάβαση σε ένα ταξίδι είναι ένα πάντα συναρπαστικό γεγονός, αλλά του οποίου η οργάνωση μπορεί να είναι κουραστική κατά καιρούς και να διατηρήσει πολλές εκπλήξεις. Σήμερα, χάρη στα smartphones και την τεχνολογία μας, η οργάνωση ενός ταξιδιού γίνεται ευκολότερη ακόμη και για τους λιγότερο οργανωμένους από εμάς.

Σας έχουμε κάνει μια επιλογή από 10 εφαρμογές που μπορούν να διευκολύνουν τα μελλοντικά σας ταξίδια και να αποφύγουν κάποιες απογοητεύσεις.��

Στέγαση και εστιατόρια

Τρίγωνο

τρίγωνο

Οθόνη εφαρμογής Henoo

Αποκτήστε τον οδηγό σας

Το Gotyourguide είναι μια εφαρμογή για επισκέψεις και δραστηριότητες σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως εισιτήρια μουσείων, γευσιγνωσίες, μαθήματα μαγειρέματος και άλλες διαφορετικές εμπειρίες.

Ο στόχος είναι να σας επιτρέψουμε να κλείσετε τις δραστηριότητές σας εκ των προτέρων για να αποφύγετε το πλήθος και την αναμονή μια φορά εκεί. Το πλεονέκτημά του είναι επίσης ότι η ακύρωση των κρατήσεών σας είναι δωρεάν έως και 24 ώρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητας. Οι κριτικές είναι επίσης διαθέσιμες με δραστηριότητες για να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Πάρτε τον οδηγό σας θα μπορούσε να είναι παρόμοιο με το TripAdvisor που αναφέρεται παραπάνω, αλλά είναι πιο προσανατολισμένη προς την κράτηση δραστηριοτήτων και όχι σε έναν κατάλογο σημείων ενδιαφέροντος σε μια πόλη όπως το TripAdvisor. Αποκτήστε τον οδηγό σας είναι επομένως μια καλή επιλογή για να σας βοηθήσουμε να κάνετε κράτηση δραστηριοτήτων και άλλες εκδρομές για να ζωντανέψετε τη διαμονή σας.

Μετατόπιση

Ουρανοξύστης

ουρανοξύστης

Έχετε ήδη αναρωτηθεί όταν αγοράσατε ένα αεροπορικό εισιτήριο αν το είχατε στην καλύτερη δυνατή τιμή ? Εάν ναι, όπως πολλοί άνθρωποι, ο Skyscanner πρέπει να είναι χρήσιμος για εσάς.

Το Skyscanner είναι μια εφαρμογή για τη σύγκριση πτήσεων (σύγκριση πτήσεων n ° 1 στην Ευρώπη), αλλά και ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτων. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να δείτε τις καλύτερες διαθέσιμες προσφορές από χιλιάδες επιλογές και έτσι να βρείτε την καλύτερη τιμή για την πτήση, την κράτηση ξενοδοχείων ή την ενοικίαση αυτοκινήτων.

Εκτός από το να είστε συγκριτικός, ο Skyscanner σας βοηθά να προετοιμάσετε το ταξίδι σας πιο γαλήνια ενημερώνοντας τον εαυτό σας για τους τελευταίους κανονισμούς που σχετίζονται με το ταξίδι. Σημειώστε επίσης ότι η ακύρωση της διαμονής ή της ενοικίασης αυτοκινήτων μέσω της εφαρμογής είναι δωρεάν, καθώς και η ασφάλιση COVVI-19. Αυτό μπορεί να είναι επωφελές σε αυτή την περίοδο κρίσης υγείας, όπου μπορείτε να ακυρώσετε μια κράτηση χωρίς κόστος γίνεται ένας σημαντικός παράγοντας.

Το Skyscanner είναι επομένως το ιδανικό εργαλείο για τον προϋπολογισμό σας και για να ταξιδεύετε με αυτοπεποίθηση.

Χάρτες.Μου

Χάρτες

Πόλης χαρτογράφου

Το City Mapper είναι μια εφαρμογή για υπολογισμούς αστικών ταξιδιών και διαδρομών που δραστηριοποιούνται σε πολλές πόλεις, όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη, το Τόκιο, αλλά και σε μικρότερες πόλεις.

Επιτρέπει ειδικότερα να βρει διάφορες διαδρομές στην πόλη, είτε με μετρό, λεωφορείο είτε με ποδήλατο. Παραθέτει και συγκρίνει τις διαδρομές ανάλογα με τη διάρκεια τους και ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν διαταραχές σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, δεν επιτρέπει την κράτηση εισιτηρίων μεταφοράς σε απευθείας σύνδεση ή συγκρίνει τις τιμές. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι να συγκεντρώσει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια και την εύκολη και διαισθητική του χρήση.

Μπορούμε μόνο να το συστήσουμε για να διευκολύνετε τα ταξίδια σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή διαδρομή όταν ταξιδεύετε.

Διαχείριση και έγγραφα χρηματοδότησης

Πεστρόφα

Πεστρόφα

Διαδρομής

Τώρα πρόκειται να ανακαλύψουμε το Travello, το οποίο είναι μια εφαρμογή που αποδεικνύεται ότι είναι ένα πραγματικό κοινωνικό δίκτυο για ταξιδιώτες, που χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 180 χώρες.

Το πάθος που είναι κοινό σε όλους τους χρήστες του: Ταξίδι. Θα επιτρέψει στους ανθρώπους να συναντούν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, που έχουν κοινά συμφέροντα μεταξύ τους.

Το Travello επιτρέπει ειδικότερα να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και καταστατικό, όπως σε ένα κοινωνικό δίκτυο. Ο χρήστης μπορεί επίσης να καθορίσει τα ενδιαφέροντά του προκειμένου να διευκολύνει τις ανταλλαγές με την κοινότητα και τους χρήστες με το ίδιο. Πέρα από αυτό, είναι επίσης δυνατό να ενημερώσετε τα ταξιδιωτικά σας έργα σχετικά με την αίτηση προκειμένου να μπορέσετε να ανταλλάξετε άτομα με το ίδιο και γιατί να μην ταξιδέψετε μαζί. Με το Travello, είναι ακόμη δυνατό να κλείσετε δραστηριότητες μέσω του Travello και να απολαύσετε αποκλειστικές τιμές.

Εάν πηγαίνετε σε ένα ταξίδι μόνο ή με άλλους και θέλετε να συναντήσετε ανθρώπους στο χώρο του ξενοδοχείου, το Travello θα μπορούσε να είναι ένας καλός σύμμαχος για να αποφύγετε τη μοναξιά.

Εφαρμογή ταξιδιού: Οργανώστε τις διακοπές σας με την επιλογή μας

Οι εφαρμογές ταξιδιού είναι πλέον το βασικό εξάρτημα για το GlobetroTter. Είτε για σύντομη είτε για μεγάλη διαμονή, στη Γαλλία ή στο εξωτερικό, εδώ είναι η επιλογή των εφαρμογών μας για επιτυχημένες διακοπές.

Πηγαίνετε διακοπές και δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε ? Γιατί να μην ξεκουραστείτε στο smartphone σας για να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα στο ταξίδι σας ? Εδώ είναι η λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ταξιδιού.

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Ο διαχειριστής ταξιδιού

Η πρώτη εφαρμογή για εγκατάσταση είναι ένας διαχειριστής ταξιδιού all-in-one, ο οποίος θα συγκεντρώσει τα αεροπορικά σας εισιτήρια, τις κρατήσεις του ξενοδοχείου σας και θα προτείνει δραστηριότητες (μουσεία, εστιατόρια κ.λπ.) ανάλογα με το χρόνο, τον καιρό και την τοποθεσία σας.

Για να ξεκινήσετε, μια καλή εφαρμογή θα σας επιτρέψει να μην ξεχάσετε τίποτα. Μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τον οδηγό μας αφιερωμένο στις καλύτερες εφαρμογές που αφιερώνονται σε αυτό το θέμα.

Όσον αφορά την προετοιμασία ταξιδιού, η εφαρμογή που συντρίβει όλο τον ανταγωνισμό είναι το Tripit. Με την αυτόματη προσθήκη πληροφοριών για το ταξίδι σας, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν για αυτό το είδος εφαρμογής (αεροπλάνο, ξενοδοχείο, κράτηση αυτοκινήτων κ.λπ.). Η εφαρμογή προσφέρει επίσης διαδρομές για τα ταξίδια σας και ακόμη και σας κατευθύνει στο αεροδρόμιο αναζητώντας ένα περίπτερο ή καφέ.

Τριπλασιάζω

Πριν φύγετε, η λίστα ελέγχου είναι απαραίτητη για να είστε βέβαιοι να μην ξεχάσετε τίποτα. Υπάρχουν συσκευασίες (αρκετά βασικές), Packpoint (περισσότερες ρυθμίσεις) ή Packteo, Το πιο πλήρες και πρωτότυπο. Σας επιτρέπει να διαβάζετε γρήγορα τα πράγματα πριν φύγετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες από προτάσεις (βαλίτσα, θάλασσα, έρημο, βουνό, στο εξωτερικό, με παιδιά, πεζοπορία κ.λπ.), είτε για πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσουν, οι δραστηριότητές σας που απαιτούν έναν συγκεκριμένο οργανισμό είτε σύμφωνα με τις επερχόμενες καταστάσεις.

Packteo - Λίστα ταξιδιών

Packteo – Λίστα ταξιδιών

Βρείτε το εισιτήριο στην καλύτερη τιμή

Ταξιδέψτε στην Ευρώπη

Για να φτάσουμε στον προορισμό, μπορούμε να δανειστούμε διαφορετικά μέσα μεταφοράς. Εάν διασχίσετε την Ευρώπη, το Omio είναι η ιδανική υπηρεσία για να συγκρίνετε το αεροπλάνο, το τρένο και το λεωφορείο σε 35 χώρες και άλλα επόμενα. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μεταφορές αεροδρομίων και ταξίδια με πορθμεία. Στη συνέχεια διατηρεί τα εισιτήριά σας στο χέρι και σας στέλνει ειδοποιήσεις σε περίπτωση αλλαγής.

Omio: εισιτήρια τρένου, λεωφορείο και αεροπλάνο στην Ευρώπη

Omio: εισιτήρια τρένου, λεωφορείο και αεροπλάνο στην Ευρώπη

Εισιτήρια τρενού

Για να κλείσετε ένα εισιτήριο τρένου, υπάρχει φυσικά ναι.Το SNCF, το ταξιδιωτικό πρακτορείο SNCF, ουσιαστικό και αρκετά καλά. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εκεί για το τρένο, το λεωφορείο, αλλά και το carpooling στη Γαλλία και την Ευρώπη.

Trainline: Εισιτήρια χαμηλής αμαξοστοιχίας και λεωφορείων

Trainline: Εισιτήρια χαμηλής αμαξοστοιχίας και λεωφορείων

Επίσης και πάνω απ ‘όλα σκεφτόμαστε το Trainline, το οποίο εμπορεύεται τα ίδια εισιτήρια τρένων στις ίδιες τιμές, αλλά με μια διεπαφή που συχνά αναφέρεται ως μοντέλο εργονομίας, σε συνδυασμό όλων των τομέων.

SNCF Connect (ναι.sncf)

SNCF Connect (ναι.SNCF)

Παίρνω το αεροπλάνο

Για να προχωρήσουμε περισσότερο, η μόνη επιλογή είναι το αεροπλάνο. Αλλά αυτό είναι το πιο ανταγωνιστικό μέσο μεταφοράς, οπότε το πιο δύσκολο να δαμάσει: οι τιμές συνεχώς κυμαίνονται. Σε αυτό το πλαίσιο, η εφαρμογή Hopper δεν σας προσφέρει μόνο να αγοράσετε το φθηνότερο εισιτήριο στο χρόνο T, αλλά προβλέπει την καλύτερη στιγμή για να το αγοράσετε σύμφωνα με τα κριτήρια σας. Μπορείτε επίσης να λάβετε συστάσεις σύμφωνα με τα προηγούμενα ταξίδια σας.

Hopper: πτήσεις, ξενοδοχεία, αυτοκίνητο

Hopper: πτήσεις, ξενοδοχεία, αυτοκίνητο

Αναπόφευκτα στον υπολογιστή, το Google Flight είναι επίσης προσβάσιμο από το smartphone με το όνομα Πάρτε αεροπλάνο για να βρείτε το εισιτήριο στην καλύτερη τιμή.

Πάρτε αεροπλάνο - πτήσεις Google

Πάρτε αεροπλάνο – πτήσεις Google

Εάν παίρνετε το αεροπλάνο, υπάρχουν όμορφες εφαρμογές παρακολούθησης πτήσης, αλλά η ασφαλέστερη τιμή είναι η εφαρμογή της αεροπορικής σας εταιρείας. Πιστεύουμε για παράδειγμα ανόητα την εφαρμογή Air France.

Αεροπορική Γαλλία

Ας αναφέρουμε επίσης το EasyJet που έχει μια σαφή και αποτελεσματική διεπαφή, σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας και να σας συνοδεύσουν καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού με ειδοποιήσεις επιβίβασης.

EasyJet: App Travel

EasyJet: App Travel

Κατά κανόνα, αυτές οι εφαρμογές σας επιτρέπουν να εγγραφείτε (check-in), να παρουσιάσετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο και να ειδοποιείτε σε περίπτωση καθυστέρησης ή αλλαγής της πύλης επιβίβασης.

Λουφτάσα

Εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει το σωστό κάθισμα, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του Guru (στα αγγλικά). Θα έχετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη διανομή των καλύτερων θέσεων σε ένα αεροπλάνο, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες τους, υποδεικνύοντας τον αριθμό πτήσης. Όλες οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο αναφέρονται και οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν φωτογραφίες όπως πληροφορίες.

GPS με αυτοκίνητο

Για να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο, σίγουρα χρειάζεστε μια εφαρμογή πλοήγησης GPS και μια υπηρεσία πληροφοριών κυκλοφορίας στο Cleat. Το Waze είναι η αναφορά, αλλά απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν ταξιδεύετε στη Γαλλία ή στην Ευρώπη, αυτό δεν είναι πλέον πρόβλημα, τώρα που η έλλειψη στέγης (περιαγωγή) περιλαμβάνεται.

Waze - GPS, χάρτες και κυκλοφορία

Waze – GPS, χάρτες και κυκλοφορία

Εάν ταξιδεύετε σε διεθνές επίπεδο ή αν θέλετε να αποθηκεύσετε την ένταση του διαδικτύου σας για άλλες χρήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εκτός σύνδεσης Google Maps ή να μεταβείτε σε μια εφαρμογή πλοήγησης 100 % εκτός σύνδεσης, όπως εδώ Wego.

Ορίστε

Επομένως, μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας ή να ελέγξετε τον οδηγό μας για τις καλύτερες εφαρμογές GPS εκτός σύνδεσης. Ας αναφέρουμε επίσης τους εξαιρετικούς χάρτες.Εγώ, μια αναφορά στο θέμα.

Χάρτες

Η εφαρμογή Coyote προσφέρει ένα από τα καλύτερα εργαλεία GPS για να βρείτε τη διαδρομή της, να ειδοποιηθεί για τις δυσκολίες κυκλοφορίας και τους κινδύνους στο δρόμο. Χρόνια τεχνογνωσίας που διατίθενται σε μια εφαρμογή που βασίζεται σε πληροφορίες που μοιράζονται η μεγάλη κοινότητα των μελών της για πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Λύκος της Βόρειας Αμερικής

Για να ταξιδέψετε με μεταφορά

Για να προχωρήσετε στον ιστότοπο, αν δεν έχετε το δικό σας αυτοκίνητο, οι δύο καθολικές λύσεις είναι οι δημόσιες συγκοινωνίες, ταξί … ή VTC. Η Uber είναι μια αμφιλεγόμενη υπηρεσία, αλλά έχει το πλεονέκτημα να λειτουργεί σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Bery

Για να περιηγηθείτε στο μετρό, το λεωφορείο ή το τραμ, το CityMapper και οι χάρτες Google σας επιτρέπουν να βρείτε εύκολα τη γραμμή. Η εφαρμογή σχεδίων της Apple έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο και τώρα προσφέρει πληροφορίες για τις δημόσιες συγκοινωνίες σε πολλές μεγάλες πόλεις.

Citymapper

Κάντε κράτηση ξενοδοχείου, ξενώνα ή ξενώνα

Για να βρείτε καταλύματα, είναι χαλασμένο για επιλογή: Μπορείτε να βρείτε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με υπηρεσία όπως η κράτηση.com.

Booking.com

Εάν εκτιμάτε την άνεση ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού, μπορείτε επίσης να στραφείτε στο Abritel, το οποίο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σετ σετ.

Abritel - Homeaway

Πρέπει να αναφέρουμε την Airbnb, την αναφορά του είδους όταν ψάχνετε για ένα μέρος για να περάσετε τη νύχτα σε ένα λιγότερο επίσημο περιβάλλον από ένα ξενοδοχείο.

Αερομεταφορά

Οι μεγάλοι λάτρεις του αέρα και οι κατασκηνωτές μπορούν να επωφεληθούν από το homecamper για να βρουν τη θέση για να φυτέψουν τη σκηνή τους.

Homecamper & Gamping - Κάμπινγκ, πλευρά του κήπου

Homecamper & Gamping – Κάμπινγκ, πλευρά του κήπου

Βρείτε εστιατόρια, μπαρ και καφέ

Ο εκδότης Lonely Planet μειώνει τους διάσημους τουριστικούς οδηγούς του με τη μορφή επιτυχημένης εφαρμογής, που παρέχεται από τοπικούς οδηγούς.

Οδηγοί από τον Lonely Planet

Οδηγοί από τον Lonely Planet

Υπάρχει επίσης TripAdvisor, του οποίου η αξιοπιστία των απόψεων τίθεται μερικές φορές υπό αμφισβήτηση, αλλά η οποία έχει την αξία της κάλυψης ολόκληρου του κόσμου δωρεάν. Η εφαρμογή έχει επίσης εκσυγχρονίσει και τώρα σας επιτρέπει να προσδώσετε τις καλύτερες διευθύνσεις σας, για εσάς ή σε μια κάρτα για να μοιραστείτε.

Τρίγωνο

Τέλος, το Lafourchette σας επιτρέπει να βρείτε ένα εστιατόριο γύρω και να κάνετε κράτηση σε πλεονεκτικές τιμές. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στη Γαλλία και σε μια χούφτα ξένες χώρες.

Thefork (lafourchette)

Σε διεθνές επίπεδο, το Yelp θα βοηθήσει πολύ για να βρείτε μπαρ και εστιατόρια. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να βρείτε καταστήματα, χώρους αναψυχής ή πάρκα για να ξεκουραστείτε.

Ούρλιασμα

Μιλήστε για ξένες γλώσσες

Πάνω ξανά, ίσως χρειαστείτε έναν μεταφραστή για να κατανοήσετε ή να γίνετε κατανοητός. Αυτός είναι ακριβώς ο στόχος της μετάφρασης Google, η οποία μεταφράζει το κείμενο, τη φωνή και ακόμη και τα πάνελ στην επαυξημένη πραγματικότητα. Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο εάν έχετε κατεβάσει επαρκή πακέτα γλώσσας.

Google μετάφραση

Για να μεταφράσουν αφίσες, πίνακες και άλλα μενού στο εστιατόριο, ο φακός Google αναγνωρίζει εύκολα τους χαρακτήρες όλων των γλωσσικών συστημάτων και προσφέρει να στείλει άμεσα στη μετάφραση Google για να κατανοήσει το νόημά του. Επιπλέον, ο φακός της Google μπορεί να εντοπίσει ορισμένα αντικείμενα, αν και η λειτουργικότητα δεν είναι πολύ ακριβής αυτή τη στιγμή.

Φακός Google

Μπορείτε επίσης απλά να μάθετε μια ξένη γλώσσα και σας προσφέρουμε μια επιλογή από τις καλύτερες εφαρμογές για να λάβετε μαθήματα.

Ανταλλάσσουν νομίσματα και αμοιβή

Εκτός της ζώνης του ευρώ, μια αίτηση μετατροπής νομίσματος θα σας βοηθήσει να μην ξοδέψετε χωρίς να μετράτε. Συνιστούμε το XE.

Λεπτολογία

Η μετατροπή των νομισμάτων είναι ένα πράγμα, η πληρωμή για αυτό είναι ένα άλλο. Το Fintechs σας επιτρέπει τώρα να πληρώσετε ένα ελάχιστο κόστος: Το N26 σας προσφέρει να ανοίξετε έναν πραγματικό τρεχούμενο λογαριασμό για τα έξοδά σας στο εξωτερικό.

N26 - Η κινητή τράπεζα

N26 – Η κινητή τράπεζα

Η καμπύλη χρησιμοποιεί έναν άλλο τρόπο. Η εφαρμογή σας παρέχει μια χρεωστική κάρτα MasterCard έναν από τους υπάρχοντες λογαριασμούς σας.

Καμπύλη

Το Revolut πηγαίνει λίγο περισσότερο και σας παρέχει μια τραπεζική κάρτα για επαναφόρτιση. Μια μικρή επανάσταση.

Περιστρέψτε

Να κάνει τους λογαριασμούς του

Μην περιμένετε το τέλος των διακοπών για να κάνετε τους λογαριασμούς, μάλλον χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή για να διαχειριστείτε τα έξοδά σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας με tricout για παράδειγμα. Στη συνέχεια, θα γνωρίζετε ποιος οφείλει τι και σε ποιον.

Πεστρόφα

Το Split είναι επίσης μια καλή λύση, με μια πιο εκλεπτυσμένη διεπαφή. Είναι λίγο πιο αργό να χειριστεί, αλλά είναι πρακτικό και αποτελεσματικό μόλις υιοθετηθεί.

Διαχωρισμός: Διαχειριστής ομάδων δαπανών

Διαχωρισμός: Διαχειριστής ομάδων δαπανών

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το κοινό δοχείο και να δημιουργήσετε ένα κοινό γατάκι. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε την πλήρη επιλογή των αιτήσεων για τη διαχείριση του προϋπολογισμού του.

Το κοινό δοχείο

Σημειώστε ότι όλο και περισσότερες τράπεζες, ειδικά σε απευθείας σύνδεση, προσφέρουν έξοδα για την ανταλλαγή κόστους με φίλους. Αυτή είναι η περίπτωση των φίλων χρημάτων Coté Banque Populaire ή μοιραζόμαστε με τη γαλλική τράπεζα μου.

Τώρα που ήσασταν σε θέση να κάνετε τους λογαριασμούς σας με τους φίλους ή την οικογένειά σας, ήρθε η ώρα να πληρώσετε το οφειλόμενο. Γι ‘αυτό, το γιγαντιαίο paypal είναι απόλυτα κατάλληλο.

Paypal

Τα τελευταία χρόνια, έχουν προκύψει καλές εναλλακτικές λύσεις πολύ πρακτικές για χρήση, όπως η γαλλική Λυδία, η οποία σας επιτρέπει να ανταλλάξετε μικρά ποσά χωρίς να περάσετε από την παραδοσιακή μεταφορά.

Λίδια

Και επίσης…

Για να βρείτε ένα Σύνδεση WiFi Γύρω σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WiFi Finder. Για περισσότερη ασφάλεια και ειρήνη, μπορείτε επίσης να Ένα VPN. Και έχουμε έναν οδηγό για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε.

WiFi Finder - Δωρεάν χάρτης WiFi

WiFi Finder – Δωρεάν χάρτης WiFi

Δεν μετράμε πλήρως το ενδιαφέρον μιας τέτοιας αίτησης προτού το χρειαστείτε: όπου βρίσκονται οι τουαλέτες ? παραθέτει περισσότερα από 150.000 θέσεις γύρω σας, ειδικά στη Γαλλία. Σε διεθνές επίπεδο, μπορείτε να επιλέξετε το Flush τουαλέτα Finder, ο οποίος απαριθμεί 200.000 διευθύνσεις (συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας).

Πού είναι η τουαλέτα;

Πού είναι η τουαλέτα?

Και τέλος, μια εφαρμογή που μπορεί πάντα να είναι χρήσιμη: αυτή του Ερυθρού Σταυρού. Παρουσιάζει τις χειρονομίες που αποθηκεύουν σε βίντεο, από την κατάρτιση έως τις κύριες ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με σαφείς και λεπτομερείς εξηγήσεις. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας, να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για να προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε τις φυσικές καταστροφές. Παρατίθενται αριθμοί έκτακτης ανάγκης.

Η εφαρμογή Sauve: Ερυθρός Σταυρός

Η εφαρμογή Sauve: Ερυθρός Σταυρός

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.

Η σουίτα στο βίντεο

Το εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο σας

Καταγράφεται ! Παρακολουθήστε το γραμματοκιβώτιό σας, θα ακούσετε για εμάς !

Λάβετε τα καλύτερα νέα

Τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω αυτής της φόρμας προορίζονται για το Humanoid, εκδοτικό της εταιρείας του ιστότοπου Frandroid ως ελεγκτή θεραπείας. Δεν θα πωληθούν σε τρίτους σε τρίτους. Αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με την επιφύλαξη της συγκατάθεσης σας για να σας στείλουν με νέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες σχετικά με το συντακτικό περιεχόμενο που δημοσιεύθηκε στο Frandroid. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ξεβιδώνουν σε κάθε ένα από αυτά. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε όλη την πολιτική μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού, φορητότητας και αντιπολίτευσης για νόμιμους λόγους για προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Για να ασκήσετε ένα από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε να κάνετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας άσκησης ειδικών δικαιωμάτων.

Ειδοποιήσεις Ιστού

Οι ειδοποιήσεις Push σας επιτρέπουν να λαμβάνετε οποιοδήποτε Fandroid News σε πραγματικό χρόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή στο τηλέφωνό σας Android.

Ταξιδιωτική εφαρμογή: Οργανώστε τις διακοπές σας με την επιλογή μας – Blog

Οι καλύτερες εφαρμογές για να σχεδιάσετε το διεθνές σας ταξίδι Ή και πότε να πάτε σε ένα ταξίδι ? Παράθυρο καθοδήγησης με Nomad Life !

[…] Μια πληρέστερη λίστα, συμβουλευτείτε τις πιο πρακτικές εφαρμογές για ένα διεθνές ταξίδι χωρίς ταλαιπωρία. Θα βρείτε άλλες βασικές εφαρμογές για τα ταξίδια σας, όπως χάρτες.Εγώ για […]

Αυτοκίνητα, ταξίδια, ξενοδοχεία … Οι αναζητήσεις σας στο Google φτάνουν στην οικολογία Φαινομενικός

[…] Περιβαλλοντικό. Η επιχείρηση δείχνει ότι ένας μεγάλος αριθμός χρηστών του Διαδικτύου θέλουν να ταξιδέψουν ή να αγοράσουν περισσότερα […]

Οργανώστε τις διακοπές σας με την επιλογή μας – AndroidCustom.com
GPS: Οι καλύτερες εφαρμογές με πληροφορίες κυκλοφορίας για την αποφυγή κυκλοφοριακών συμφόρησης – WB Mirror

Οι καλύτερες εφαρμογές με πληροφορίες κυκλοφορίας για την αποφυγή κυκλοφοριακών συμφόρησης και τάσεων ιστού

Για μένα είναι χάρτες στο χώρο και αυτό είναι όλο. Τα υπόλοιπα εισιτήρια και το ξενοδοχείο είναι κατασκευασμένο από τον υπολογιστή πριν φύγετε. Αυτές οι εφαρμογές εξοικονομούν χρόνο είναι αλήθεια, αλλά hey δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε σε διακοπές και ο στόχος δεν είναι να κάνουμε το χρόνο κερδοφόρο σαν να ήμασταν στη δουλειά, πρέπει να χαλαρώσετε λίγο.

Αυτό τους καθιστά ειλικρινά άχρηστες εφαρμογές στην παρτίδα. Οι άνθρωποι κατάφεραν πολύ καλά χωρίς, όταν το smartphone δεν υπήρχε.

Όσον αφορά το τρένο προτιμώ πολύ το moove πολύ εύκολο στη χρήση, αλλά ακόμα πολύ γνωστό
GPS χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο: Η επιλογή μας από τις καλύτερες εφαρμογές Android | Φαινομενικός

[…] του ταξιδιού, δεν είναι μόνο το GPS που θα είναι χρήσιμο για εσάς. Μην διστάσετε να ανακαλύψετε την επιλογή μας από τις καλύτερες εφαρμογές για διακοπές. Και ενώ βρίσκεστε εκεί, αν αγόρασατε ένα smartphone, εδώ είναι μερικές υπηρεσίες […]

Ο τύπος που λέει να αφήσει την τεχνολογία να συναντά τον εαυτό του ένα χρόνο μακριά. Εξαιρετική, μην αλλάζετε τίποτα: Δ

2 φορές το χρόνο. Roooo μπορείτε να καλωσορίσετε τους φίλους σας χωρίς εφαρμογή, πρέπει να σταματήσετε. Α360 πίεση ελαστικών, θερμοκρασία επί του σκάφους και επί τόπου ? Παραγγείλετε ένα uber σε 1 κλικ για να τα φέρετε σπίτι και interflora για το bouquet��

Πιστέψτε με ότι παίρνω το αεροπλάνο δύο φορές το χρόνο, δεν είναι τόσο απλό που δεν έχετε πάντα τις πληροφορίες στον πίνακα και στο εξωτερικό το τηλέφωνο δεν λειτουργεί πάντα ! Υπήρχαν πτήσεις ακυρώθηκαν και ήμουν στο σπίτι δεν χρειάζεται να μετακομίσω στο αεροδρόμιο για να αναζητήσω έναν φίλο με αυτήν την εφαρμογή

ένα τηλεφώνημα ? Μια πληροφορία για τους πίνακες προβολής ? Χωρίς Stess ��

Το σχόλιό μου χρονολογείται από 4 χρόνια, αλλά θα απαντήσω ούτως ή άλλως;) Για να πω στην αλήθεια μια εφαρμογή που έγινε για να ακολουθήσει κάποιον από την οικογένεια που προέρχεται από άλλη χώρα για να μάθει αν έχει απογειωθεί ή να δει, να δούμε αν το αεροπλάνο μας θα το κάνει να είναι εγκαίρως επειδή μερικές φορές δεν δίνουν πληροφορίες για καθυστερήσεις περισσότερο από 2 haures . Δεν ξέρω αν έχετε ήδη πάρει το αεροπλάνο ή περιμένατε κάποιον στο αεροδρόμιο για ώρες .

και «στο Ginette», Anapurna, Basic Camps 4820 μέτρα, 4 αστέρια στον οδηγό Roublard. Ξεκινά η περιπέτεια ��

OFFFF, 3D δίκτυο στο δίκτυο? Διαχωρίζουμε με τον αριθμό των συμμετεχόντων, απλούστερο όχι? Η εφαρμογή πρέπει να σταματήσει για να μετρήσει τον αριθμό των λίτρων του PIS και το μήκος του κυλίνδρου PQ που καταναλώνεται.��

τσ τσ τσ. Στις διακοπές απενεργοποιούμε το γαμημένο mobi_drogue του. Σταματήστε τις εφαρμογές για να σας πω ή να τσιμπήσετε στους θωρακισμένους αυτοκινητόδρομους Dorifores και χαρτογραφήστε για να σας καθοδηγήσει σε λασπώδη μονοπάτια. Αφήνουμε το πράγμα, παίρνουμε το τμήμα, τα Wites Inns χωρίς πλήρη ηλεκτρική πρίζα γρήγορου θανάτου, αφήνουμε τις 3 στιγμές στο MAMI για να αφιερώσουμε το 4G 100 GB του θανάτου και πάνω απ ‘όλα δεν απαντάμε για φόρουμ ��

Συγγνώμη, το matche θα ξεκινήσει καλησπέρα

Όπως τι, όχι πραγματικά καινοτομία σε αυτές τις εφαρμογές θαύματος. Αχ, αν νομίζω ότι μπορείτε να σημειώσετε με αστέρια την ποιότητα των τουαλετών των περιοχών αυτοκινητοδρόμων . ωραία ��

και έτσι ? Βρίσκεστε στο αεροπλάνο, απογειώνετε και αναμενόταν. τι ενδιαφέρον ? Ένα καλό βιβλίο του Marcel Proust: Sodom και Gomorrhote��

Εντάξει ? Μια κάρτα χαρτιού στην ένωση πρωτοβουλίας, χαλαρώστε . Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε τους αλγόρια από το καλύτερο μονοπάτι από το A B, Methode Pert, για να κάνετε τι ? Δροσερό τι ��

Καλά, αλλά θα το κάνετε ? ή 1899 γελοίες φωτογραφίες και selphies σε όλες τις παγκόσμιες κάρτες? χλωρίδας !

Και αν η πραγματική χρήσιμη εφαρμογή για τις διακοπές ήταν το κουμπί “off” βγαίνει !?

Πρόσφατα ταξίδεψα στο Νότο, ήθελα να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, αλλά Rotten Total App, Direct Trip, δεν βρήκε τίποτα καθόλου στάση ή διεύθυνση. Βρήκα μια εφαρμογή ότι ακόμα και αν είναι ατελής, ήταν κορυφαία και δεν ήταν μόνο για αυτή την πόλη αλλά για πολλές πόλεις στη Γαλλία, Ευρώπη. Το μειονέκτημα από την άλλη πλευρά είναι ότι είναι αυτό το online ή δεν βρέθηκε. Όταν ρωτήθηκε το δρόμο μεταξύ του σημείου Α και του χαμηλού σημείου, είτε πρόκειται για διεύθυνση είτε για διακοπή, βρίσκει. Προσφέρει τοπικές μεθόδους δημόσιων συγκοινωνιών (EX RATP, RTM. ) με ή όχι την αλληλογραφία είτε με το λεωφορείο, το μετρό, το rer. Υποδεικνύει αν είναι απαραίτητο να περπατήσετε ή όχι, δείχνει επίσης τους άλλους πιθανούς τρόπους όπως το ποδήλατο, η ενοικίαση αυτοκινήτων όπως το Autolib. bery. Η εφαρμογή ονομάζεται Transit. Ειλικρινά, σούπερ με υπηρέτησε εκεί που πήγα.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, για πλοήγηση, δεν διαχωρίζω από το osmand https: // play.Google.Com/store/apps/sponitous?id = net.OSMAND Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι να λειτουργήσει εκτός σύνδεσης τι δεν κάνει οι Χάρτες Google εάν είστε με τα πόδια ή με ποδήλατο. Έτσι για τις πόλεις (Βενετία) ή πεζοπορίες σε συγκροτήματα της Αρμενίας, λειτουργεί! Η δωρεάν έκδοση είναι η ίδια με την πληρωμένη έκδοση, εκτός από το ότι μπορείτε κατ ‘αρχήν να φορτώσετε μόνο 2 κάρτες, στην πράξη τις βρίσκουμε εύκολα και τα βάζουμε στο ad hoc φάκελο. Μετά από πολλά ταξίδια, επέλεξα την πληρωμένη έκδοση για να υποστηρίξω το έργο OpenSource που βελτιώνονται οι χρήστες ιδιαίτερα με το streetcomplete https: // play.Google.Com/store/apps/sponitous?id = of.Westnordost.StreetComplete Όταν φορτώνετε μια κάρτα, τις καμπύλες επιπέδου του, εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε επίσης να φορτώσετε τη Wikipedia, η οποία κάνει έναν τουριστικό οδηγό (περίληψη εκτός σύνδεσης, πιο πλήρη εάν έχετε δεδομένα)

Πίσω από την Ισλανδία ή ήμουν σε θέση να δοκιμάσω πολλές εφαρμογές. Το καλύτερο για μένα είναι χάρτες.Me Trail Hiking/Volcal καθοδήγηση εκτός σύνδεσης. Βιασύνη του poi. Εν ολίγοις, αυτή η εφαρμογή έχει τα πάντα για να προετοιμάσει το ταξίδι και το ταξίδι σας. Η διεπαφή του είναι διαισθητική. Και επιπλέον, είναι δωρεάν.