Οι κορυφαίες 5 εφαρμογές για ταξίδια με αυτοκίνητο – TransportShaker, Top 10 κινητές εφαρμογές που θα χρησιμοποιηθούν με CAR – Blog

Κορυφαίες 10 κινητές εφαρμογές που θα χρησιμοποιηθούν με αυτοκίνητο

Contents

Το κύριο ελάττωμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων παραμένει ο χαμηλός αριθμός σταθμών φόρτισης στο οδικό δίκτυο. Το CharGemap βοηθά το “e-firmware”, εντοπίζοντας όλους τους σταθμούς φόρτισης. Ιδανικό για τον προγραμματισμό των μεγάλων διαδρομών σας με εμπιστοσύνη ή εντοπισμός του πλησιέστερου τερματικού εάν είναι απαραίτητο.

Οι κορυφαίες 5 εφαρμογές για μετακίνηση με αυτοκίνητο

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και πρόκειται να πάρετε το όχημά σας. Προκειμένου να αποφευχθεί η δέσμη κυκλοφοριακών συμφόρησης ή η ξηρή κατανομή, υπάρχει μια πολύ ποικίλη επιλογή εφαρμογών που διευκολύνουν τα ταξίδια αυτοκινήτων. Μερικοί σας επιτρέπουν να σας καθοδηγήσετε με ασφάλεια, άλλοι να σταθμεύουν ή ακόμα και να ενδυναμώσουν την κατανάλωση καυσίμου. Πώς να βρείτε τον τρόπο σας ? Ανακαλύψτε τις 5 πρώτες εφαρμογές που έχετε στην τσέπη σας !

Path to Park: Μεγάλα δεδομένα στην υπηρεσία του χώρου στάθμευσης

Δεν υπάρχει πλέον άγχος, νευρικότητα ή πολλαπλές παρακάμψεις για να βρείτε χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας. Ο Parkeon έχει αναπτύξει μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας που διευκολύνει τον αστικό πάρκινγκ που ονομάζεται Path To Park. Η ανάλυση περισσότερων από 1,3 δισεκατομμυρίων δεδομένων που συλλέχθηκαν, συμπεριλαμβανομένων 8.000 στο Παρίσι, από μέτρα στάθμευσης (60% του παγκόσμιου πάρκου που κατέχει η εταιρεία), πηγές ανοικτών δεδομένων, όπως χώροι στάθμευσης, η κατοχή υπαίθριων αγορών καθώς και μελετών πεδίου , επιτρέπει την πρόβλεψη στάθμευσης σε κάθε μεγάλη πόλη στη Γαλλία, σε κάθε περιοχή και ακόμη και σε κάθε δρόμο. Έτσι χάρη στη θέση GPS και στο στατιστικό μοντέλο που λαμβάνεται από τα δεδομένα, η εφαρμογή προσφέρει στον οδηγό μια λίστα με δωρεάν μέρη στην περιοχή όπου επιθυμεί να σταθμεύσει, αλλά και τη λιγότερο συμφόρηση διαδρομή που σχετίζεται με την επίτευξή της. Σύμφωνα με τον Parkeon, με το Path to Park είστε 90% πιθανότητα να στάθετε τον εαυτό σας.

Στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής Apple Store

Geco: Ο σύντροφός σας

Θέλετε να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου χωρίς κατ ‘ανάγκη μείωση της ταχύτητάς σας. Η εφαρμογή GECO Mobile είναι η λύση που χρειάζεστε. Σχεδιασμένο από τους ερευνητές του IFP Nouvelles, αυτή η εφαρμογή σας καθοδηγεί στα καθημερινά σας ταξίδια για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε χωρίς να επιμηκύνετε τον χρόνο οδήγησης σας. Εισάγοντας τα χαρακτηριστικά του οχήματός σας, τον αριθμό των επιβατών και χάρη στους αισθητήρες του smartphone σας, η εφαρμογή υπολογίζει σε πραγματικό χρόνο και σύμφωνα με το ταξίδι σας που ταξιδεύει, ο βέλτιστος τρόπος οδήγησης για να υιοθετήσει και να συμπεράνει τους δείκτες απόδοσης:

  • Η βαθμολογία αποτελεσματικότητας (ή οικολογικής οδήγησης) μετρά το χάσμα μεταξύ της ενέργειας που καταναλώνεται και της ελάχιστης ενέργειας προσβάσιμης στο ταξίδι σας. Μια σημείωση 8 από τα 10 δείχνει ότι θα μπορούσατε να έχετε εξοικονομήσει 20% ενέργεια
  • Η βαθμολογία οδήγησης αξιολογεί τη συμπεριφορά οδήγησης λαμβάνοντας υπόψη τις επιταχύνσεις σας, το πέδμα και την εμφάνισή σας
  • Η βαθμολογία ασφαλείας αντικατοπτρίζει την ασφάλεια της ασφάλειας, ανιχνεύοντας υπερβολικά έντονη επιτάχυνση και πέδηση καθώς και κατώτατα όρια διασταύρωσης προσκόλλησης.

Τα αποτελέσματά σας υπολογίζονται όχι μόνο ανάλογα με τη συμπεριφορά οδήγησης, αλλά και ανάλογα με εξωτερικούς παράγοντες όπως ο τύπος του δρόμου, της κυκλοφορίας ή των καιρικών συνθηκών. Λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο του δρόμου στην αξιολόγηση οδήγησης, η GECO καθιστά δυνατή τη σύγκριση με μεγαλύτερη ακρίβεια και δίκαια οι 22.000 χρήστες που έχουν ταξιδέψει σχεδόν 2.000.000 χιλιόμετρα. Στο κλειδί, 10 έως 15% εξοικονόμηση καυσίμων. Λιγότερο καταναλωτική είναι λιγότερο δαπάνη, αλλά επίσης εκπέμπει λιγότερους ρύπους και λιγότερο CO 2.

Στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής Apple Store

Chargemap: Ο σύντροφος για το ταξίδι σας με ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Θέλετε να πάρετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας για διακοπές, αλλά με μια μέση αυτονομία από 100 έως 150 χιλιόμετρα φοβάστε να καταρρεύσετε. Μην ανησυχείτε, η ChargEmap βρήκε τη λύση προσφέροντας μια κοινοτική υπηρεσία τοποθεσίας για δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Με μια κοινότητα περισσότερων από 60.000 μελών σε ολόκληρη την Ευρώπη, η βάση δεδομένων των περιοχών φορτίου συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά. Από το 2011, η ημερομηνία δημιουργίας της λύσης, η εφαρμογή έχει γίνει ένα βασικό εργαλείο για όσους αναζητούν σταθμό φόρτισης και τώρα έχουν περίπου 100.000 δόσεις σε περισσότερες από 32.000 περιοχές φορτίου. Με περισσότερες από 7.500 συνεισφορές ανά μήνα, οι χρήστες του CharGemap έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν σημεία φόρτισης, φωτογραφίες, σχόλια ή ακόμη και αναφορά προβλήματος επαναφόρτισης. Επομένως, η CharGemap αποτελεί υπηρεσία αναφοράς για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων και πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων συνεργάζονται ήδη με αυτή τη λύση όπως η Nissan, η Kia, η Mitsubishi, η BMW ή η Renault.

Στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής Apple Store

Waze: Το ελβετικό μαχαίρι για ταξίδια αυτοκινήτων

Ένα πραγματικό ελβετικό μαχαίρι του ταξιδιού σας, το ισραηλινό εκκίνησης Waze δημιούργησε αυτήν την εφαρμογή GPS το 2008, η οποία ήταν πολύ επιτυχημένη από την εκτόξευσή του. Διατίθεται σε περισσότερες από 180 χώρες, η αίτηση βασίζεται σε μια κοινότητα άνω των 50 εκατομμυρίων χρηστών προκειμένου να ληφθούν υπόψη τυχόν κυκλοφοριακές συμφόρησης και επιβραδύνσεις του ταξιδιού σας. Με το άνοιγμα της αίτησης, συμμετέχετε φυσικά στη συλλογική προσπάθεια. Πολλές πληροφορίες όπως η ταχύτητα πλεύσης σας, οι πρόωρες σταματά, τα ταξίδια σας συλλέγονται για να ενημερώσετε άλλους οδηγούς. Χάρη στη δύναμη της κοινότητάς του, θα ενημερωθείτε επίσης σε πραγματικό χρόνο της θέσης των σταθερών ραντάρ, αλλά και των προσωρινών ζωνών κινδύνου. Και για να αποφύγετε την πτώση των καυσίμων, η εφαρμογή σας λέει τους σταθμούς εξυπηρέτησης στο ταξίδι σας καθώς και τη σχετική τιμή για να εξοικονομήσετε χρήματα με πρόσβαση στον φθηνότερο σταθμό. Τέλος, θα αποφύγετε εύκολα τα χαρτογραφικά αδιέξοδο χάρη στην ενεργό κοινότητα των διορθωτή που εργάζονται για να βελτιώνουν και να ενημερώνονται συνεχώς κάρτες.

Στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής Apple Store

Πρόκειται για μια αποτελεσματική εφαρμογή που συνεχίζει να εξελίσσεται χάρη στην κοινότητα να έχει μόνιμα πληροφορίες ποιότητας.

Χάρτες Google: Ο σύντροφος μεταφοράς που απλοποιεί τα ταξίδια σας

Ο γίγαντας του ιστού προσφέρει επίσης μέσω της εφαρμογής του Google Maps, της πιθανότητας σχεδιασμού μιας διαδρομής αυτοκινήτου. Αυτή η εφαρμογή υποδεικνύει περισσότερο τη σωστή διαδρομή, καθώς περιλαμβάνει επίσης συνθήκες κυκλοφορίας για να γνωρίζετε τυχόν κυκλοφοριακές μαρμελάδες και επιβραδύσεις για να προσαρμόσετε τη διαδρομή σας. Μετά την απόκτηση της εκκίνησης του Waze το 2013, η εταιρεία Moutain View Comport εντάχθηκε σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από την εφαρμογή Waze που βασίζεται σε μια κοινότητα χρηστών. Η εφαρμογή καταλαμβάνει τις διαθέσιμες λειτουργίες στον ιστότοπο Google Maps και ειδικότερα τη λειτουργικότητα Google Street View που θα σας επιτρέψει να δείτε θέσεις ή προορισμό σας σαν να ήσασταν εκεί.Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ποδήλατο, με τα πόδια ή τις διαδρομές δημόσιων συγκοινωνιών.

Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Apple Store

Κοινοτικές υπηρεσίες στο προσκήνιο

Οι διαφορετικές εφαρμογές δεν είναι πλέον ικανοποιημένοι για να υποδείξουν στους οδηγούς τη διαδρομή μεταξύ ενός σημείου εκκίνησης και προορισμού. Οι εφαρμογές λαμβάνουν υπόψη την τρέχουσα κυκλοφορία στο δρόμο μέσω του κοινοτικού συστήματος. Άλλες λύσεις χρησιμοποιούν επίσης στατιστικές μεθόδους για την πρόβλεψη της τοποθεσίας σας, για παράδειγμα. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι καμία εφαρμογή δεν συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά και ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε διάφορες εφαρμογές για κινητά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι το ταξίδι σας.

Κορυφαίες 10 κινητές εφαρμογές που θα χρησιμοποιηθούν με αυτοκίνητο

Εφαρμογή αυτοκινήτου αυτοκινήτου

Το 59% των γαλλικών ανθρώπων χρησιμοποιούν το smartphone τους στο τιμόνι σύμφωνα με την πρόληψη του AXA 2017 βαρόμετρο. Ένα σχήμα που εξηγείται από το γεγονός ότι πέρα ​​από την τηλεφωνία, αυτοί οι πραγματικοί συνδεδεμένοι υπολογιστές τσέπης είναι γεμάτοι εφαρμογές που θα χρησιμοποιηθούν με αυτοκίνητο. Εδώ είναι ο κατάλογος των καλύτερων εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας 2018 που διευκολύνουν την οδήγηση και είναι ασφαλείς.

Περίληψη του άρθρου

Πλοήγηση: Waze

Το Waze είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό GPS και η προσπάθεια είναι να το υιοθετήσει ! Η δύναμή του βασίζεται στην πολυάριθμες κοινότητες χρηστών που επιστρέφουν σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο: ατυχήματα, κυκλοφοριακές συμφόρησης, παραμορφωμένους δρόμους … Το Waze είναι έτσι σε θέση να σας προσφέρει την ταχύτερη διαδρομή ανάλογα με την κατάσταση της οδικής κυκλοφορίας. Εάν το τελευταίο εξελίσσεται στην πορεία, ο Waze σας προσφέρει αμέσως μια διαδρομή BIS. Αυτή η εφαρμογή σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο εκτός από το να σας πω τη διαδρομή σας. Τελευταίο πλεονέκτημα που συμβάλλει στην επιτυχία του Waze, των διάσημων ζωνών κινδύνου που συχνά σηματοδοτούν ένα ραντάρ. Το Waze που είναι στο δρόμο για να γίνει η αναφορά των εφαρμογών πλοήγησης θα είναι το 2018 εγγενώς ενσωματωμένο στα νέα μοντέλα Ford.

Βοήθεια οδήγησης: Κογιότο

Για 49.99 ευρώ ετησίως, 5 εκατομμύρια Γάλλοι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το Coyote ο οποίος, εκτός από την προειδοποίηση για τις ζώνες κινδύνου, αποτελεί πραγματικό βοηθό οδήγησης. Όπως στο Waze, είναι οι χρήστες που ανεβαίνουν τις ζωντανές πληροφορίες. Πρωτοπόρος συνεργατικών βοηθών οδήγησης, το Coyote έχει εξελιχθεί για να προσφέρει μια διεπαφή ικανή να ανταγωνιστεί τους παράγοντες ελεύθερης αγοράς που είναι Waze και άλλα googlemaps.

Eco-Clashes: Geco

Η εξοικονόμηση καυσίμου γίνεται παιχνίδι παιδιού με την δωρεάν εφαρμογή GECO. Προβλέψτε, λάβετε τη σωστή αναφορά την κατάλληλη στιγμή … ο προπονητής της οικολογικής οδήγησης Geco εξοικονομεί έως και 20% στην κατανάλωση. Στο τέλος, έχετε μια ενημέρωση για κάθε διαδρομή σας, μια αναφορά της ενεργειακής σας απόδοσης, μια σημείωση αποτελεσματικότητας καθώς και τη δυνατότητα μέτρησης άλλων χρηστών της κοινότητας GECO. Τι σας παρακινήσει να αποθηκεύσετε την οδήγηση του αυτοκινήτου σας !

Βρείτε χώρο στάθμευσης: Parkopedia

Το Parkopedia είναι η εφαρμογή που σας εμποδίζει να περνάτε σε κύκλους. Σας βοηθά να βρείτε έναν διαθέσιμο χώρο στάθμευσης ! Με περισσότερα από 25 εκατομμύρια θέσεις που απαριθμούνται σε όλο τον κόσμο, ελάχιστες πιθανότητες να πρέπει να σταθμεύσετε σε διπλή γραμμή. Το μεγαλύτερο: η εφαρμογή υποδεικνύει τις τιμές και σας καθοδηγεί στον τόπο της επιλογής σας.

Τιμή καυσίμου: € SENENCE

Χάρη στην δωρεάν εφαρμογή της κοινότητας € Senen (Android και iOS), μπορείτε να αποθηκεύσετε στο πλήρες σας. Γνωρίζετε τις τιμές στην αντλία σε πραγματικό χρόνο του καυσίμου που θέλετε. Καθώς όλες οι αποταμιεύσεις σας παρατίθενται στην εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε απολογισμό του συνολικού ποσού που αποθηκεύεται κάθε μήνα.

Κινητές εφαρμογές για μια εικονική παρατήρηση: e-constat

Δεν έχετε παρατήρηση στο γάντι ? Χειρότερα, δεν ξέρετε πώς να σχεδιάσετε ! Η συμπλήρωση μιας παρατήρησης δεν θα αποτελεί πλέον πρόβλημα για εσάς με το e-constat, την εφαρμογή παρατήρησης στο smartphone. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί όλα τα εργαλεία στο τηλέφωνό σας (Geolocation, Photos) για να σας βοηθήσει να γεμίσετε την παρατήρησή σας.

Εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας και επαυξημένη πραγματικότητα: mydriveassist

Το MyDriveasSist είναι μια νέα εφαρμογή που χρησιμοποιεί τις εικόνες που λαμβάνονται από το δρόμο από το smartphone για να τις αναλύσουν και να σας βοηθήσουν στην οδήγησή σας. Για παράδειγμα, η εφαρμογή μπορεί να καταγράψει τα σήματα κυκλοφορίας, ιδιαίτερα εκείνα του περιορισμού της ταχύτητας, και έτσι σας προειδοποιεί σε περίπτωση υπέρβασης της ταχύτητας που αναφέρεται στον τελευταίο πίνακα που ανιχνεύθηκε.

Βρείτε το αυτοκίνητό σας: Βρείτε το αυτοκίνητό μου πιο έξυπνο

Είστε αποσπασμένοι ? Δεν έχετε αίσθηση προσανατολισμού ? Και τα δυο ? Βρείτε το αυτοκίνητο του αυτοκινήτου μου γίνεται για εσάς. Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να βρείτε την τοποθεσία όπου αφήσατε το αυτοκίνητό σας. Δεν θα χάσετε πλέον το αυτοκίνητό σας … εκτός αν χάσετε το τηλέφωνό σας !

Κινητές εφαρμογές για μουσική: Deezer

Τίποτα σαν να χαλαρώνει ενώ ακούει καλή μουσική. Με το Deezer, το άπειρο των τραγουδιών είναι διαθέσιμο. Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση του Deezer, αλλά η οποία επιβάλλει διαφημίσεις μεταξύ κάθε τραγουδιού. Η πληρωμένη έκδοση είναι 9.99 ευρώ το μήνα.

Επαναφόρτιση τερματικών: chargemap

Το κύριο ελάττωμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων παραμένει ο χαμηλός αριθμός σταθμών φόρτισης στο οδικό δίκτυο. Το CharGemap βοηθά το “e-firmware”, εντοπίζοντας όλους τους σταθμούς φόρτισης. Ιδανικό για τον προγραμματισμό των μεγάλων διαδρομών σας με εμπιστοσύνη ή εντοπισμός του πλησιέστερου τερματικού εάν είναι απαραίτητο.

Οι εφαρμογές για κινητά καθιστούν το smartphone μας έναν πραγματικό συν-πιλότο, αλλά η χρήση του παραμένει επικίνδυνη με την οδήγηση. Μην αποστασιοποιείτε και παραμείνετε προσεκτικοί στο δρόμο.

Anne-Charlotte laugier

Anne-Charlotte Laugier, δημοσιογράφος, blogger και μυθιστοριογράφος (Ramsay).