Οι 15 καλύτερες δωρεάν ιστοσελίδες λήψης ταινιών και σειράς, Netflix: Πώς να κατεβάσετε τη σειρά και τις ταινίες στο smartphone σας ή στον υπολογιστή σας?

Κατεβάστε τη Serie

Υπενθύμιση: Για να είστε νόμιμα, πρέπει να κατεβάσετε αρχεία/δωρεάν ταινίες χωρίς. Φροντίστε να δώσετε προσοχή στο προϊόν του δημόσιου τομέα ή όχι. Little Shaman, δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για τη χρήση που προκύπτει από τη λειτουργία των τοποθεσιών που παρουσιάζονται εδώ.

Η κορυφή των ιστότοπων κατεβάσετε ταινίες και σειρές

Οι καλύτερες ιστοσελίδες λήψης ταινιών και σειρών

Εδώ είναι οι 15 καλύτεροι ιστότοποι λήψης για τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές, για να κατεβάσετε ζωντανά ή torrent σε όλες τις ευκολίες.

Θέλετε μια καλή συνεδρία ταινίας απόψε ? Θέλετε να αναθεωρήσετε ολόκληρη την αγαπημένη σειρά χωρίς να αναλάβετε το προβάδισμα ? Ανακαλύψτε λοιπόν την επιλογή μας 15 καλύτερες τοποθεσίες λήψης εντελώς δωρεάν για να κατεβάσετε τις ταινίες σας με ένα κλικ !

Υπάρχει επίσης Μεγάλοι κατάλογοι.συνεργάτης.ΝΖ Για όσους γνωρίζουν την αρχή. Αυτός είναι ένας αποθηκευτικός χώρος που δημιουργείται από Kim dotcom, Ο πρώην δημιουργός του Megavido … μπορείτε να βρείτε ταινίες, σειρές, μουσική, λογισμικό και πολλά άλλα ..

Ας είμαστε ειλικρινείς, σήμερα βρίσκοντας ένα καλό torrent ή live download site έχει γίνει δύσκολη, γι ‘αυτό έχουμε δοκιμάσει το πιο αποτελεσματικό για να σας κάνει να το απολαύσετε ! Ωστόσο, ως νομιμότητα υπενθύμισης: είναι καλύτερο να αγοράσετε τα DVD σας νόμιμα στο Amazon. Αλλά για όσους δεν έχουν χρόνο, ούτε έναν καλό φίλο που θα σας δανείσει την αγαπημένη σας ταινία, αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί.

Η κορυφή των ταινιών και των τοποθεσιών λήψης σειρών:

1. CPASBIEN: Εύκολο και αποτελεσματικό για να βρείτε ταινίες και σειρές.

2. Z.Κατεβάστε: Πραγματικά ιδανικό για να κατεβάσετε την ταχύτητα της σειράς σας

3. Νησιωτικό eMule: Αυτή η αναφορά ιστότοπου των συνδέσμων λήψης άμεσης ή ροής

4. Torrent9: Στην ίδια γραμμή με την προηγούμενη

5. Φοίνιξ: Ένα φόρουμ όπου η εγγραφή είναι υποχρεωτική για την πρόσβαση στον σύνδεσμο λήψης

6. Libertyland: Η αναφορά όσον αφορά τις ταινίες, το manga, τη σειρά και τη μουσική ..

7. Zetorrents: Πάντα ενημερωμένο για να προσφέρει τα τελευταία νέα

8. T411: Ο ιστότοπος απαιτεί εγγραφή, ωστόσο έχει πολλή αναφορά

9. Torrentz: Μια πολύ πρακτική μηχανή αναζήτησης !

10. Το Yourbit είναι: Οι ταινίες και οι σειρές σας με ευκολία.

Φυσικά, αν δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε μέχρι το τέλος της λήψης, σας προσφέρω στην υπόλοιπη επιλογή μας, τους 10 καλύτερους ιστότοπους ροής δωρεάν αναφοράς … και στο VF και στο VostFR !

Οι κορυφαίες τοποθεσίες ροής:

Υπενθύμιση: Για να είστε νόμιμα, πρέπει να κατεβάσετε αρχεία/δωρεάν ταινίες χωρίς. Φροντίστε να δώσετε προσοχή στο προϊόν του δημόσιου τομέα ή όχι. Little Shaman, δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για τη χρήση που προκύπτει από τη λειτουργία των τοποθεσιών που παρουσιάζονται εδώ.

Netflix: Πώς να κατεβάσετε σειρές και ταινίες στο smartphone σας ή στον υπολογιστή σας ?

Οι οπαδοί του Netflix, θέλετε να παρακολουθήσετε τη σειρά και τις ταινίες του καταλόγου σε λειτουργία εκτός σύνδεσης ? Για αυτό, απλά κατεβάστε το επεισόδιο ή την ταινία μεγάλου μήκους που σας δελεάζει απευθείας στον ιστότοπο ή την εφαρμογή Netflix. Εξηγούμε πώς να το κάνουμε. ακολούθα τον αρχηγό.

Κατεβάστε μια ταινία ή μια σειρά Netflix

“Εάν πολλοί συνδρομητές εκτιμούν ότι παρακολουθούν το Netflix στο σπίτι, γνωρίζουμε ότι θέλουν επίσης να συνεχίσουν να παρακολουθούν το τελευταίο επεισόδιο των Stranger Things με αεροπλάνο ή σε άλλα μέρη όπου το κινητό Διαδίκτυο είναι ακριβό” εξήγησε τον Eddy Wu, διευθυντή της καινοτομίας προϊόντων στο Netflix πριν από λίγα χρόνια.

Η παρατήρηση είναι σχετική και η αποτελεσματική ανάγκη για πολλούς χρήστες της εφαρμογής συνεχούς ροής. Κατεβάστε το περιεχόμενο Netflix για παρακολούθηση αργότερα είναι εύκολο. Σας δείχνουμε πώς να προχωρήσουμε.

Πριν από τη λήψη μιας σειράς ή ταινίας Netflix

Για να κατεβάσετε μια ταινία ή μια σειρά από τον κατάλογο Netflix, γνωρίζετε ότι η πιθανότητα προσφέρεται μόνο σε ορισμένα λειτουργικά συστήματα. Δεν είστε τυχεροί αν χρησιμοποιείτε ένα Mac/MacBook ή ένα σύστημα Linux. Δεν υπάρχει πράγματι εφαρμογή Netflix σε αυτές τις πλατφόρμες και δεν είναι δυνατόν να καταγράψετε ένα βίντεο Netflix από την έκδοση Web (από ένα πρόγραμμα περιήγησης). Εδώ είναι οι υποστηριζόμενες συσκευές:

 • Ένα smartphone ή tablet Android (έκδοση 4.4.2 ή περισσότερα).
 • Ένα iPhone, iPad ή iPod touch κάτω από iOS 9.0 ή αργότερα.
 • Ένα δισκίο πυρκαγιάς του Amazon (Fire OS 4.0 ή αργότερα).
 • Ένα Windows 10 PC (έκδοση 1709 ή περισσότερο) ή Windows 11.
 • Μερικοί υπολογιστές κάτω από το Chrome OS.

Σημειώστε ότι δεν προσφέρεται όλο το περιεχόμενο για λήψη. Εάν αυτό δεν ισχύει για ένα νήμα ή μια σειρά, οφείλεται στο γεγονός ότι η συμφωνία άδειας χρήσης που διατίθεται στο Netflix δεν την επιτρέπει να την προσφέρει στην εγγραφή για προβολή εκτός σύνδεσης. Τα καλά νέα είναι ότι όλες οι αρχικές σειρές και οι ταινίες που παράγονται από το Netflix μπορούν να μεταφορτωθούν.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τα Stranger Things, 13 λόγους για τους οποίους ή ο Luke Cage. Θυμηθείτε επίσης ότι όλα όσα κατεβάσετε αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας. Γι ‘αυτό μην ξεχάσετε να καθαρίσετε από καιρό σε καιρό.

Ανοησία

Πριν αρχίσετε να κατεβάσετε, σας προσκαλούμε Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις λήψης ::

 • Ανοιξε Εφαρμογή Netflix
 • Συναντώ Ρυθμίσεις εφαρμογής
 • Ελεγχος Μόνο Wi-Fi (Για να αποφύγετε τη σχάρα σε ολόκληρα τα δεδομένα χωρίς λόγο)
 • Συναντώ Ποιότητα βίντεο και επιλέξτε Πρότυπο (εάν είστε λίγο δίκαιο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο) ή Υψηλός (Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από το HD εν κινήσει).

Πώς να κατεβάσετε σειρές και ταινίες από τον κατάλογο Netflix στο smartphone Android ή iOS ?

Είτε χρησιμοποιείτε ένα smartphone iPhone, iPad, tablet ή Android, ο ελιγμός είναι παρόμοιος. Για να κατεβάσετε μια σειρά ή μια ταινία από τον κατάλογο, θα χρειαστείτε προφανώς μια σύνδεση στο Διαδίκτυο (ναι, είναι λογικό).

Ανοησία

 • Ανοιξε Εφαρμογή Netflix στο smartphone σας
 • Κάντε κλικ στη σειρά ή την ταινία που έχετε επιλέξει:
  • Για μια σειρά, πηγαίνετε στο Τη λίστα επεισοδίων Και πατήστε το λογότυπο λήψης στα δεξιά. Το εικονίδιο θα αρχίσει να υποδεικνύει ότι το επεισόδιο μεταφέρεται.
  • Για μια ταινία, πηγαίνετε στο φύλλο ταινίας και πατήστε Στο λογότυπο λήψης Δεξιά, ακριβώς δίπλα στην κοινή χρήση

  Πώς να κατεβάσετε σειρές και ταινίες από τον κατάλογο Netflix στον υπολογιστή σας ?

  Προς το παρόν, Μόνο οι υπολογιστές των Windows 10 επωφελούνται από μια εφαρμογή Netflix και επομένως μπορεί να κατεβάσει νόμιμα το περιεχόμενο του καταλόγου. Ο ιστότοπος υπηρεσίας streaming δεν προσφέρει μια επιλογή λήψης προς το παρόν.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Netflix στον υπολογιστή σας
  • Κάντε κλικ στη σειρά ή την ταινία που έχετε επιλέξει:
   • Για μια σειρά, πηγαίνετε στο Τη λίστα επεισοδίων Και πατήστε το λογότυπο λήψης στα δεξιά. Το εικονίδιο θα αρχίσει να υποδεικνύει ότι το επεισόδιο μεταφέρεται.
   • Για μια ταινία, πηγαίνετε στο φύλλο ταινίας και πατήστε Στο λογότυπο λήψης

   Πόσο καιρό πρέπει να παρακολουθήσω σειρές Netflix και ταινίες που έχω κατεβάσει ?

   Σημειώστε ότι οι ταινίες και οι σειρές του καταλόγου Netflix δεν είναι διαθέσιμες για πάντα ! Κάθε μήνα, οι ταινίες και οι σειρές εξαφανίζονται από τον κατάλογο Netflix για θέματα δικαιωμάτων διάχυσης. Μόλις ένα περιεχόμενο που έχετε κατεβάσει πρόκειται να εξαφανιστεί από τις λήψεις σας, η υπηρεσία συνεχούς ροής θα σας προειδοποιήσει 7 ημέρες πριν.

   • Μοιραστείτε μετοχή ->
   • Tweeter
   • Μερίδιο
   • Αποστολή σε έναν φίλο