Κατεβάστε το Adobe Premiere Pro Free for PC – CCM, κατεβάστε δωρεάν Adobe Premiere Pro στο Futura δωρεάν

Κατεβάστε το Adobe Premiere Pro

Με τη συνδρομή σας έχετε πρόσβαση στο Adobe Creative Cloud για να αποθηκεύσετε όλες τις δημιουργίες σας, να μην τις χάσετε και να τα ανοίξετε από οποιαδήποτε συσκευή.

Adobe Premiere Pro δωρεάν για υπολογιστή

Κατεβάστε Adobe Premiere Pro σε εξέλιξη

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στην αρχική σελίδα σε 30 δευτερόλεπτα.

Χρησιμοποιείται από πολλούς οπτικοακουστικούς επαγγελματίες, το Adobe Premiere Pro είναι μια ουσιαστική αναφορά για την επεξεργασία βίντεο χάρη σε μια πλήρη panoply εργαλείων και συμβατότητα με άλλο λογισμικό Adobe.

Την τρέχουσα έκδοση τουAdobe Premiere Pro είναι εδώ 14.7, Δημοσιεύθηκε 08/12/2020. Αυτή η ενημέρωση διορθώνει μόνο διάφορα προβλήματα: τα μη αγκυροβολημένα πάνελ διακόπτουν τη λειτουργία συντομεύσεων πληκτρολογίου, απώλεια ήχου των αρχείων.264 έχοντας αρκετές μονοποριακές ροές. Αυτή η έκδοση βελτιώνει επίσης τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της αυτόματης εγγραφής όταν το πρώτο pro δεν είναι ενεργό. Την προηγούμενη έκδοση 14.6 (Δημοσιεύθηκε στις 01/17/20) έφερε μόνο δύο νέα χαρακτηριστικά: τη διαχείριση της κωδικοποίησης και της αποκωδικοποίησης DNXHR 444 12 bit. Καθώς και μια γρήγορη επιλογή εξαγωγής μέσω ενός κουμπιού στην πρώτη γραμμή κεφαλίδας Pro Header. Προηγούμενες εκδόσεις 14.5 και 14.4 οδήγησε ωστόσο περισσότερα νέα χαρακτηριστικά όπως η διαχείριση του χρωματομετρικού χώρου εργασίας Rec2100 PQ και η εισαγωγή του Apple Prores RAW CODEC, η αυτόματη ανίχνευση σημείων τοποθέτησης σταδίων ή η βελτίωση της αυτόματης περικοπής.

Το λογισμικό Adobe Premiere Pro είναι ειδικά σχεδιασμένο για ποιοτική επεξεργασία βίντεο με τα διάφορα χαρακτηριστικά της. Η συναρμολόγηση και ακόμη και η επεξεργασία βίντεο απαιτούν ένα επαρκές και αποτελεσματικό εργαλείο προκειμένου να επιτευχθεί ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Είναι γνωστό λογισμικό στον κόσμο της ταινίας ή του βίντεο κλιπ, Adobe Premiere Pro προσφέρει έναν πολύ καλό τρόπο για να δημιουργήσετε βίντεο. Πράγματι, έχει μια εκτεταμένη επιλογή τοποθέτησης πολυμερών. Με αυτή τη λειτουργία, είναι δυνατόν να τοποθετηθούν οι ακολουθίες με απλούστερο τρόπο, ανεξάρτητα από τον αριθμό των κάμερας που χρησιμοποιούνται για την ταινία τους. Επιπλέον, μπορούμε να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη συναρμολόγηση με το εργαλείο τοποθέτησης. Έτσι, το εξάρτημα θα γίνει απευθείας στη συναρμολόγηση μέσω του πληκτρολογίου. Όπως όλα τα άλλα λογισμικά Adobe, το Premiere Pro δεν διανέμεται πλέον σε φυσική μορφή, αλλά μόνο στο διαδίκτυο μέσω της υπηρεσίας συνδρομής Adobe Creative Cloud.

Ο τρόπος ανάγνωσης των παραγόμενων βίντεο είναι σημαντικά πιο αποτελεσματικός. Η αδιάλειπτη λειτουργία ανάγνωσης μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε φίλτρα και να προσαρμόσουμε τις παραμέτρους τους, όλες κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. Αυτό το λογισμικό εξοικονομεί σημαντικό χρόνο χάρη στην εξαιρετική απόδοση και μεγαλύτερη σταθερότητα. Με μια διαισθητική και προσαρμόσιμη διεπαφή, το λογισμικό είναι πλέον πολύ πιο εύκολο στη χρήση. Οι νέοι πίνακες οθόνης περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, μια προσαρμόσιμη μπάρα κουμπιών. Χάρη σε μια τεχνολογία πανομοιότυπη με αυτή της Adobe After Effect. Αυτή η νέα λειτουργία διαγράφει τις επιδράσεις της μετακίνησης, τα ελαττώματα ελαττώματος κλείστρου και τις άλλες ατέλειες λόγω της κίνησης.

Κατεβάστε το Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro είναι επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, αυτή είναι μια από τις αναφορές για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τον ιστό όσον αφορά την επεξεργασία βίντεο. Έχει πολλά χαρακτηριστικά, προσφέροντας σχεδόν άπειρες δυνατότητες δημιουργίας. Λίγο περίπλοκο, η διεπαφή του στα γαλλικά είναι δύσκολο να αναζητηθεί αρχάριους, οι οποίοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τα μαθήματα για να κυριαρχήσουν τις πιο κοινές εντολές.

Βασικά χαρακτηριστικά

Adobe Premiere Pro είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα βίντεο σας και να δημιουργήσετε τις σύντομες και ταινίες μεγάλου μήκους σας χρησιμοποιώντας διαμορφώσιμα και ευέλικτα εργαλεία.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να εισαγάγουν βίντεο κλιπ, εικόνες, μουσική και άλλα περιεχόμενα πολυμέσων κατά την πτώση τους, πριν τα μεταφέρουν σε ένα από τα κομμάτια του χρονοδιαγράμματος, για να τα ενσωματώσουν στο έργο σας. Κάθε στοιχείο μπορεί να κοπεί, να μετακινηθεί, να περικοπεί ή να διαγραφεί από την πίστα του. Κάθε μέσα θα είναι ορατό σε μεμονωμένο κομμάτι.

Το Adobe Premiere Pro ενσωματώνει έναν εντυπωσιακό κατάλογο μεταβάσεων, αρχείων ήχου, λιωμένου και αποτελεσμάτων για εξατομίκευση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να προσθέσετε μουσική, τίτλους και υπότιτλους για τα πιο κοινά εργαλεία.

Συναρμολόγηση, αλλά και επεξεργασία εικόνων (ήχοι, προσθήκες σκιών, φίλτρα) που πηγαίνουν μέχρι τη δυνατότητα τοποθέτησης μιας ολόκληρης ακολουθίας σε συγκεκριμένο χρώμα ! Μπορείτε ακόμη να αγγίξετε τους ήχους (για να τους κάνετε πλουσιότερους για παράδειγμα) και να τους συγχρονίσετε τέλεια με τα βίντεο. Και για να προχωρήσω ακόμη περισσότερο Adobe Premiere Pro Περιέχει εργαλεία που καθιστούν δυνατή τη μετατροπή διαλόγων σε ευρετηριασμένα κείμενα, ανίχνευση προσώπων κ.λπ.

Πιο προηγμένες λειτουργίες

Το Adobe Premiere Pro σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια και να υποστηρίξετε την υπέρθεση σκηνών χρησιμοποιώντας ένα πράσινο σύστημα φόντου (Kroma Key). Το νέο έξυπνο σύστημα Adobe Sensei που βρίσκεται σε άλλο λογισμικό στην περιοχή, φέρνει διαφορετικές βελτιώσεις και αυτοματοποίηση. Για το Adobe Premiere Pro, το έξυπνο σύστημα καλλιέργειας ρυθμίζει αυτόματα τη θέση της κάμερας ως συνάρτηση των διαστάσεων πλαισίου: τετράγωνο, 16/9, κάθετη, κλπ.

Άλλα αποτελέσματα σας επιτρέπουν επίσης να διαχειριστείτε την ταχύτητα της κύλισης μιας ακολουθίας έτσι ώστε να δώσετε ένα πιο αργό ή επιτάχυνση, για να διορθώσετε τα χρώματα χρησιμοποιώντας έναν χρωματικό διορθωτή, σε θολωτά στοιχεία ή ακόμα και να βελτιώσετε σημαντικά τη σταθερότητα της εικόνας.

Σημειώστε ότι το Adobe Premiere Pro είναι συμβατό με άλλο λογισμικό Adobe, όπως το Photoshop και το After Effects (που σας επιτρέπει να προσθέσετε ειδικά εφέ στα βίντεό σας).

Με τη συνδρομή σας έχετε πρόσβαση στο Adobe Creative Cloud για να αποθηκεύσετε όλες τις δημιουργίες σας, να μην τις χάσετε και να τα ανοίξετε από οποιαδήποτε συσκευή.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Adobe Premiere Pro σε υπολογιστές που είναι εξοπλισμένοι με το λειτουργικό σύστημα Windows 10 ή Mac OS X 10.13 ή αργότερα, μόνο σε αρχιτεκτονική 64 -bit. Πρέπει επίσης να έχετε έναν επεξεργαστή πολλαπλών ουσιών τουλάχιστον 8 GB μνήμης RAM και μια οθόνη με ανάλυση 1280 px x 800 px.

Όπως και τα περισσότερα άλλα λογισμικά από τη δημιουργική σουίτα της Adobe, μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε το Adobe Premiere Pro για 7 ημέρες. Πέρα από αυτό, θα είναι απαραίτητο να λάβετε μια συνδρομή δημιουργικού cloud προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Προδιαγραφές

Εκδοχή 22.5
Τελευταία ενημέρωση 6 Ιουλίου 2022
Αδεια Επίδειξη
Λήψεις 86 (τελευταίες 30 ημέρες)
Συγγραφέας Adobe Incorporated Systems
Λειτουργικά συστήματα Windows, MacOS
Κατηγορία βίντεο