Τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ όσον αφορά την αξία για τα χρήματα, την ταξινόμηση των καλύτερων ηλεκτρικών σκούτερ το 2023 | Γυροσκοπικό

Κατάταξη των καλύτερων ηλεκτρικών σκούτερ το 2023

Contents

Εκτός από την καταστροφική εμφάνισή του και το μαύρο και κόκκινο χρώμα του, είναι υποπόδιο με ενσωματωμένους δείκτες και το δικό του Ενισχυμένο σύστημα αναδίπλωσης, Θα παρατηρήσουμεΤεράστια υδραυλικά εναιωρήματα.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ όσον αφορά την αξία για τα χρήματα

Ψάχνουμε πάντα για το καλύτερο από τα καλύτερα, και αυτό είναι κατανοητό. Αποφεύγουμε ένα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα: λύπη. Για να αποφύγετε να φτάσετε μέχρι στιγμής, εδώ είναι ένας οδηγός που θα σας επιτρέψει να μην μετανιώσετε την επιλογή σας.

Πράγματι, η αγορά ενός προϊόντος μπορεί να είναι τρομακτική. Ειδικά όταν η τιμή του είναι σημαντική. Για να μην κάνετε μια περιττή ή λυπηρή επένδυση, πρέπει στη συνέχεια να ρωτήσετε (ηλεκτρική τιμή σκούτερΟυσία. Αλλά πρέπει ακόμα να βρείτε μια αντικειμενική γνώμη που δεν θα είναι προκατειλημμένη από μια ισχυρή εμπορική πρόθεση.

Οι συγκρίσεις δεν είναι πάντα ειλικρινείς και επιδιώκουν να καμουφλάρουν τα αρνητικά σημεία ορισμένων προϊόντων. Εδώ είναι μια κατάταξη των 5 καλύτερων ηλεκτρικών σκούτερ σύμφωνα με την ποιότητα/τιμή τιμής τους. Αυτή η ταξινόμηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις απόψεις των καταναλωτών και τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν σύμφωνα με την τιμή. Στη συνέχεια, θα έχετε μια πολύ λογική ποιότητα σε σύγκριση με την τιμή που επενδύεται στο ηλεκτρικό σκούτερ.

Πράγματι, τα περισσότερα ηλεκτρικά σκούτερ προσφέρουν ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Αλλά δεν δικαιολογούν πάντα μια τόσο υψηλή τιμή. Πρέπει να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ στην εύλογη αξία του. Η οποία αυξάνει σημαντικά την τιμή παραμένει το σημάδι αυτών των μέσων μεταφοράς. Το Dualtron, για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι είναι αρκετά ακριβό, ακόμη και αν η ποιότητα είναι άψογη.

Κορυφαία 5 καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ

Αυτή η κατάταξη πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την αξία για τα χρήματα του ηλεκτρικού σκούτερ. Αυτά είναι φθηνότερα σκούτερ από ορισμένους ανταγωνιστές για παρόμοια χαρακτηριστικά.

Z8Pro Electric Scooter

Όσον αφορά την αξία για τα χρήματα, η πρώτη θέση επανέρχεται σε αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ. Έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για μια λογική τιμή.

Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα της ίδιας τιμής, το Z8Pro είναι πιο αυτόνομο, πιο ασφαλές και η μπαταρία της είναι πιο ισχυρή. Μπορούμε να αναφέρουμε, για παράδειγμα, το E-TWOW GT 2020 Premium Scooter. Το τελευταίο είναι 9 ευρώ πιο ακριβό από το Z8Pro, αλλά έχει λιγότερο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Εδώ είναι τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του σκούτερ:

Κινητήρας : LG 500W DC χωρίς ψύξη
Μπαταρία: 48V 15.6 Αχ
Αυτονομία: 50 χλμ
Φρένα: μπροστινό/οπίσθιο τύμπανο
Βάρος : 20 κιλά

Επομένως, δεν πρέπει να εμπιστεύεστε την τιμή για ένα ποιοτικό ηλεκτρικό σκούτερ. Ορισμένα είναι φθηνότερα και πιο αποτελεσματικά. Όλα αυτά εξαρτώνται από τη ζήτηση αλλά και από το εμπορικό σήμα ή την τιμή κατασκευής.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το προϊόν, εδώ είναι ένα βίντεο ηλεκτρονίων που εξηγεί τι σκέφτεται για το Z8Pro. Η άποψή του είναι πολύ αντικειμενική και υπογραμμίζει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του ηλεκτρικού ηλεκτρικού σκούτερ.

Φανταστείτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ με 75 χιλιόμετρα αυτονομίας για λιγότερο από 1.000 ευρώ. Είναι δυνατόν χάρη σε αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ. Γενικά, ένα σκούτερ με τέτοια αυτονομία κοστίζει περίπου 1.500 έως 2.000 ευρώ. Ο λόγος ποιότητας/τιμής είναι απλώς τεράστιος !

Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ διαθέτει κινητήρα 800W και μπορεί να φτάσει τα 50 km/h (αχαλίνωτο σε ιδιωτικό δρόμο). Σχεδιασμένο για το αστικό περιβάλλον, αυτό είναι το καλύτερο αυτόνομο ηλεκτρικό σκούτερ σε λιγότερο από 1.000 ευρώ.

Εδώ είναι τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του σκούτερ:

Κινητήρας : 800W πίσω
Μπαταρία: 52V 20.8 Αχ
Αυτονομία: 75 χλμ
Φρένα: μπροστινό/οπίσθιο τύμπανο
Βάρος : 20,8 kg

Χάρη στη δύναμη του κινητήρα του, το σκούτερ μπορεί να διασχίσει κλίσεις έως 22% κλίση. Επιπλέον, το Futecher Gun Pro μπορεί να υποστηρίξει ένα φορτίο 120 kg μέγιστου. Είναι επομένως πολύ ενδιαφέρουσα.

Για να έχετε περισσότερες λεπτομέρειες και να δείτε το Roll Scooter σε πραγματική κατάσταση, εδώ είναι ένα δοκιμαστικό βίντεο. Ο Kramtoo δίνει τη γνώμη του για το σκούτερ και το δοκιμάστε σε αστικές περιοχές.

Ένα ηλεκτρικό σκούτερ που ζυγίζει 10 κιλά, αυτό είναι αρκετά σπάνιο. Εάν αυτό το σκούτερ βρίσκεται σε τιμή μικρότερη από 650 ευρώ, είναι ένα “nugget”. Αυτό το e-tow έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με την τιμή του.

Αυτό είναι το καλύτερο σκούτερ όσον αφορά το βάρος και το μέγεθος. Compact, έχει πλάτος και ύψος 11 cm. Είναι επομένως πολύ βολικό και σας επιτρέπει να μετακινείτε εύκολα.

Εδώ είναι τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του σκούτερ:

Κινητήρας : Samsung 575W DC χωρίς ψύξη
Μπαταρία: 36V 8.7 AH (Samsung Lithium-ion)
Αυτονομία: 35 χλμ
Φρένα: Πριν από το σύστημα KERS
Βάρος : 10.9 kg

Επομένως, είναι δυνατόν να επενδύσετε σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ που είναι τόσο ελαφρύ όσο και μικρό με χαμηλότερο κόστος. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές εάν θέλετε ένα φτηνό και εύχρηστο ηλεκτρικό σκούτερ.

Το ηλεκτρικό σκούτερ ενός Mile Model S8

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του ηλεκτρικού σκούτερ παραμένει η σφράγισή τους. Οι περισσότεροι δεν είναι ή ανθεκτικοί στο νερό. Μπορεί να γίνει περίπλοκο εάν ζείτε σε μια βροχερή περιοχή.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό σας σκούτερ κάθε μέρα, μπορεί να γίνει πολύ προβληματικό. Το ηλεκτρικό σκούτερ ενός μιλίου είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε ένα σκούτερ χρησιμοποιήσιμο σε όλη την ώρα.

Εδώ είναι τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του σκούτερ:

Κινητήρας : NAMSUNG 350W NAMINAL (500W στην κορυφή)
Μπαταρία: 36V 10.5 Αχ
Αυτονομία: 35 χλμ
Φρένα: Ηλεκτρομαγνητικό μπροστινό, πίσω δίσκο + μηχανικό
Βάρος : 15,5 kg (12.5kg χωρίς την αφαιρούμενη μπαταρία)

Γενικά, αυτός ο τύπος ηλεκτρικού σκούτερ μπορεί να κοστίσει αρκετά ακριβό. Χάρη σε αυτό το σκούτερ μπορείτε να κυκλοφορήσετε στην πόλη χωρίς να ανησυχείτε για το χρόνο που θα το κάνει.

Εάν θέλετε να δείτε πιο προσεκτικά την στεγανοποίηση αυτού του ηλεκτρικού σκούτερ, εδώ είναι ένα δοκιμαστικό βίντεο. Το Electron δοκιμάζει το σκούτερ σε όλη την ώρα και σας δίνει τα συναισθήματά του.

Η εκκίνηση σε ένα ηλεκτρικό σκούτερ δεν είναι πάντα εύκολο. Σίγουρα αναρωτιόμαστε ποιο μοντέλο θα επιλέξει. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν ένα Xiaomi M365, αλλά μπορεί να υπάρχει καλύτερος.

Εδώ είναι τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του σκούτερ:

Κινητήρας : 350W
Μπαταρία: 36V 10.4 Αχ
Αυτονομία: 25 χλμ
Φρένα: οπλοστάσιο
Βάρος : 13,5 kg

Για μια σχεδόν παρόμοια τιμή, μπορείτε να βρείτε το ηλεκτρικό σκούτερ Pablo. Έχει μία από τις καλύτερες τιμές για τα χρήματα στην αγορά.

Αυτή η ταξινόμηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής, αλλά υπάρχουν άλλα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Εάν θέλετε να μάθετε αν το Pablo Electric Scooter ξεπερνά το Xiaomi, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο του ηλεκτρονίου. Θα είστε σε θέση να φτιάξετε τη δική σας γνώμη.

Αυτό, πωλείται στο Amazon, είναι μια συμπαγής αντλία χεριών και πολύ εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, η άκρη της προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε βαλβίδα. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε ότι αυτή η αντλία είναι πολύ ακριβής.

Το μόνο αρνητικό σημείο του είναι η μεγαλύτερη προσπάθεια από μια αντλία με τα πόδια. Επομένως, θα είναι απαραίτητο να δώσετε περισσότερες προσπάθειες για να φουσκώσετε τα ελαστικά σας σε λίγα λεπτά.

Για να ξέρεις : Με ελαστικά που αποτελούνται από θάλαμο αέρα, τα φουσκώνουν δύο φορές το μήνα. Εάν έχετε πλήρη ελαστικά, απλά ελέγξτε την τσίχλα.

Ελέγξτε τακτικά τις βίδες.

Με το ταξίδι και τα διάφορα εμπόδια, συμβαίνει ότι το σκούτερ ξεβιδώνει. Προκειμένου να αποφευχθούν οι βίδες να πηγαίνουν σε πλήρη ταξίδι, πρέπει να σφίγγονται συνεχώς.

Στο τέλος της εβδομάδας, σφίξτε χωρίς να αναγκάσετε τις βίδες που τις χρειάζονται. Είναι επιτακτική ανάγκη να ελέγξετε τα βασικά σημεία του σκούτερ σας, όπως: το πλαίσιο, το τιμόνι, η αναδίπλωση και οι τροχοί. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο.

Υπενθύμιση: Εάν μια βίδα είναι κατεστραμμένη ή λείπει, αλλάξτε το αμέσως πριν χτυπήσετε το δρόμο.

Το σύστημα πέδησης είναι πάντα αποτελεσματικό ?

Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να συμβεί ότι τα φρένα σας χάνουν την απόδοση. Η επαλήθευση θα εξαρτηθεί από το σύστημα πέδησης.

Τρεις φορές το χρόνο χρειάζεστε:

 • Για φρένα τυμπάνου: Ελέγξτε την τάση του καλωδίου
 • Για δισκόφρενα: Ελέγξτε τη φθορά των μαξιλαριών φρένων

Εδώ είναι οι χειρονομίες που πρέπει να λάβετε για να φροντίσετε το σύστημα πέδησης σας. Τέλος, εάν τα φρένα σας κάνουν θόρυβο ή αν φρενάρουν πολύ λιγότερο αποτελεσματικά, απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία. Μια υπηρεσία συντήρησης στα φρένα σας δεν είναι δαπανηρή.

Προσοχή : Ποτέ μην λιπάνετε τα φρένα σας

Επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα, εδώ είναι οι απαντήσεις σε πραγματικές ερωτήσεις που έθεσαν οι καταναλωτές. Στις καλύτερες περιπτώσεις, η ερώτησή σας θα εμφανιστεί παρακάτω. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email.

Υπάρχει εγγύηση για την αγορά ηλεκτρικού σκούτερ ?

Ένα ηλεκτρικό σκούτερ έχει γενικά εγγύηση. Αλλά αυτό μερικές φορές δεν διαρκεί πολύ καιρό. Η διάρκεια της εγγύησης εξαρτάται από την τιμή αγοράς, την ευρωστία του σκούτερ και την πλατφόρμα που την πωλεί.

Πράγματι, το ισχυρό σκούτερ που πωλείται σε ένα αξιόπιστο κατάστημα σε μια συγκεκριμένη τιμή θα είναι πιο πιθανό να λάβει μια σημαντική εγγύηση. Σε αυτά τα καταστήματα, η εγγύηση προσφέρεται συχνά σε δύο χρόνια για το ίδιο το σκούτερ (δομή) και 1 έτος για την μπαταρία.

Ποια είναι η μέση μέγιστη ταχύτητα ενός ηλεκτρικού σκούτερ ?

Η μέγιστη ταχύτητα σχετίζεται με την ισχύ του κινητήρα. Εάν ο κινητήρας είναι ισχυρός, το σκούτερ θα τείνει να πάει περισσότερο.

Ένα ηλεκτρικό σκούτερ με ισχύ κινητήρα 250W γενικά κυλά στα 25 km/h. Από την άλλη πλευρά, ένα ηλεκτρικό σκούτερ με ισχύ κινητήρα γύρω από 500W προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 45 km/h.

Μερικά σκούτερ έχουν δύο κινητήρες. Ονομάζονται “διπλοί κινητήρες”. Αυτά τα ηλεκτρικά σκούτερ ενηλίκων είναι πολύ ισχυρά. Μπορούν να κυλήσουν μέχρι και 80 km/h κατά μέσο όρο, αλλά μπορούν να πάνε περισσότερο (Dualtron Ultra II για παράδειγμα).

Πού να σταθμεύσετε σε ηλεκτρικά σκούτερ ?

Δεν μπορείτε να σταθμεύσετε στο πεζοδρόμιο. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία. Εάν παρκάρετε σε πεζοδρόμιο, μπορείτε να λάβετε πρόστιμο 35 ευρώ.

Δεδομένου ότι απαγορεύεται το πεζοδρόμιο, πρέπει να σταθμεύσετε αλλού. Οι εξουσιοδοτημένες θέσεις είναι παρόντες σε αριθμό:

Τοποθεσίες για μηχανοκίνητα δύο τροχούς
Η ταινία στάθμευσης, στο δρόμο

Αυτή η τελευταία επιλογή είναι εξουσιοδοτημένη, αλλά είναι προτιμότερο να σταθμεύσετε σε τοποθεσίες για μηχανοκίνητα δίτρονα. Πράγματι, η ταινία στάθμευσης συνήθως προορίζεται για ποδήλατα (είναι ενεργός τρόπος κίνησης).

Μπορούμε να έχουμε έναν επιβάτη ?

Είναι εντελώς απαγορευμένο και επικίνδυνο να κυκλοφορήσει δύο σε ηλεκτρικά σκούτερ. Δεν μπορείτε να μεταφέρετε έναν επιβάτη μαζί σας. Εάν δεν σέβεστε αυτόν τον κανόνα, μπορείτε να προωθηθείτε από την αστυνομία.

Προσοχή : Μπορείτε να καταλήξετε με πρόστιμο έως και 75 ευρώ.

Συμπερασματικά, δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ. Ακόμα κι αν μερικοί είναι πιο εκτιμημένοι από άλλους, το πιο σημαντικό θα είναι αυτό που πρόκειται να κάνετε με αυτό. Ένα σκούτερ που δεν είναι κατάλληλο για τις καθημερινές σας διαδρομές (ακανόνιστο έδαφος, πλαγιές, μεγάλες διαδρομές κ.λπ.) μπορεί να προκαλέσει πραγματικά προβλήματα ασφάλειας και βιωσιμότητας. Επομένως, είναι απαραίτητο να μάθετε για τις καλύτερες σειρές ηλεκτρικών σκούτερ ενηλίκων.

Συνιστούμε επίσης το ακόλουθο περιεχόμενο:

Κατάταξη των καλύτερων ηλεκτρικών σκούτερ το 2023

9350759089070 3 65154

Θα βρείτε κάτω από το Ετήσια κατάταξη των καλύτερων ηλεκτρικών σκούτερ το 2023 που δημοσιεύθηκε από το Gyro-Phare.
Το Gyro-Phare είναι ένα κατάστημα που ειδικεύεται στα υπάρχοντα ηλεκτρικά σκούτερ από το 2015 και αναγνωρίζεται από πολλά μέσα και το κοινό ως εμπειρογνώμονας αριθ. 1 στη Γαλλία σε αυτόν τον τομέα.
Αυτή η κατάταξη των καλύτερων ηλεκτρικών σκούτερ 2023 ενημερώθηκε στις 10/16/2022.

Speedway 5 Minimotors Electric Scooter

Το εννιά max g30e ii ηλεκτρικό σκούτερ

Dualtron Mini Limited 21Ah Electric Scooter

Dualtron Raptor V2 Μικροτόπων Ηλεκτρικό σκούτερ

1. Dualtron Mini Special

Το Dualtron Mini Limited Electric Scooter σε 13AH ή 21AH από το εμπορικό σήμα Μινομοτήρες ήταν ένας από τους καλύτερους πωλητές του 2021, στη συνέχεια το 2022.

Το 2023 το έπος συνεχίζεται με αναβάθμιση και όχι λιγότερο: αυτό το dualtron mini special είναι Τώρα με ένα πτυσσόμενο τιμόνι και μια λαβή καουτσούκ στο κατάστρωμα.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι ελάχιστοι έλαβαν υπόψη τα αιτήματα και τις προσδοκίες των χρηστών για να προσφέρουν τελικά αυτές τις τυπικές βελτιώσεις στο Dualtron Mini.
Προσφέρεται στην έκδοση 52V 13AH Και 52V 21AH LG, Το Dualtron Mini Special θα παραμείνει ένας από τους bestsellers του τρέχοντος έτους 2023.

Πάντα εξοπλισμένο με κινητήρα 500W σε ονομαστική, Είναι σε θέση να αναπτυχθεί μέχρι 1450W ζητείται.

Αυτή έχει 8 ελαστικά.5 ίντσες με θάλαμο αέρα και διπλό εμπρός και πίσω αμορτισέρ ελατηρίου.
Αυτό του επιτρέπει να είναι Πολύ βολικό στην πόλη, αλλά δεν διαθέτει κάποια άνεση στα μεγάλα ταξίδια.
Εκτιμούμε πάντα το εξαιρετικά λεπτό κατάστρωμα της, τα LED της ενσωματωμένα στο Gallows and Deck, και η μεγάλη του ελιγμών.
Πολύ καλοί μινιμότες για άλλη μια φορά.

Dualtron Mini Special

3. Dualtron Thunder 3

3. Teverun Fighter 10/10+

4. Πολυτελή πολυτελή Dualtron Victor +

Φτάνοντας στην αγορά το 2021, το Dualtron Victor Electric Scooter ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες του 2022.

Στρίβοντας σε αυτή την επιτυχία, οι ελάχιστοι άλλαξαν το μοντέλο προσφέροντας την έκδοση πολυτελείας στο τέλος του 2022.

Προσφέρει επίσης ένα υποπόδιο στο πίσω μέρος του καταστρώματος, απο “Μαλακά” εναιωρήματα κασέτας, ΕΝΑ λαβή από καουτσούκ Στο κατάστρωμα και ένα πιο σύγχρονο σχέδιο.

Η έκδοση Victor Luxury + έχει νέες βελτιώσεις, Όπως οι μπαταρίες 28AH και 35AH LG, σήματα στροφής, προβολείς και κέρατο.
Υπερβολική ηλεκτρική σκούτερ, Είναι εξοπλισμένο με Δύο κινητήρες 2.000W το καθένα.
Άνεση, φαινομενική δύναμη και αυτονομία, εδώ είναι ένα τέλειο κοκτέιλ που προσφέρεται από ελάχιστοι.
Για άλλη μια φορά οι ελάχιστο δείχνουν την ανωτερότητά του.

Dualtron Victor Luxury 4

5. Λεπίδα x

Μια πραγματική αποκάλυψη από το τέλος του 2022, η λεπίδα Χ είναι ένα συμπύκνωμα εξουσίας και πρωτοποριακού σχεδίου, ενώ προσφέρει εξαιρετική άνεση οδήγησης.

Αυτός ο νεοφερμένος είναι ο καρπός ενός Σύμπραξη μεταξύ της μάρκας Blade και Dualtron, μόνο αυτό !

Το αποτέλεσμα είναι επομένως ένα εξαιρετικό ηλεκτρικό σκούτερ, το οποίο επωφελείται από ολόκληρη την εμπειρία του Dualtron με ένα άγγιγμα πρωτοτυπίας υπογεγραμμένη λεπίδα.

Εκτός από την καταστροφική εμφάνισή του και το μαύρο και κόκκινο χρώμα του, είναι υποπόδιο με ενσωματωμένους δείκτες και το δικό του Ενισχυμένο σύστημα αναδίπλωσης, Θα παρατηρήσουμεΤεράστια υδραυλικά εναιωρήματα.

Επομένως, η άνεση είναι πράγματι εκεί και τι γίνεται με την εξουσία: 4000W παραδίδονται στους 2 κινητήρες, που τροφοδοτούνται από μπαταρίες 60V 24AH ή 60V 30AH LG.

Δεν έχετε τελειώσει την ακρόαση γι ‘αυτό ..

Λεπίδα x

6. Vsett mini

Το vsett mini είναι η καινοτομία 2023 της κορεατικής μάρκας vsett.

Φτάνει χωρίς πολύπλοκο στην εξειδίκευση των αστικών και ελαφρών ηλεκτρικών σκούτερ και έρχεται να ανταγωνιστεί με το e-twow ή άλλα xiaomi.

Αληθής πυγμάχος ελαφρού βάρους, Εμφανίζει μόνο 13 κιλά στην κλίμακα Αλλά μην σκουπίζετε τον εξοπλισμό: αφαιρούμενη μπαταρία, Κάρτα NFC ως πρότυπο, στLED, Λαβή σιλικόνης στο κατάστρωμα, Φρένο για να αποκηρύξωΕ ή Σφράγιση IP65 !

Αρκεί να πούμε ότι αυτό το vsett mini δεν προσγειώνεται στη γαλλική αγορά για να παίξει τα φιγούρα !

Η στάθμη της μπαταρίας, εκτός από την αφαιρούμενη μπαταρία VSETT, θα προσφέρει προαιρετικά μια πρόσθετη μπαταρία που είναι εύκολο να διορθωθεί και να αφαιρεθεί, ενισχύοντας έτσι την αυτονομία.

Vsett mini 36 v 7.8 Αχ

7. Kaabo Mantis King Gt

Το Mantis είναι τελικά πίσω !

Ηλεκτρικό σκούτερ γνωστό στους χρήστες, Η σειρά Mantis επιστρέφει σε ισχύ για το 2023.

Ενισχυμένη από την επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, ο Kaabo αποκαλύπτει μια νέα έκδοση για το 2023 ακόμα βελτιώθηκε.

Ο Kaabo επιδεικνύει όλη του την εμπειρία και έχει προικίσει αυτό το Mantis King GT μεΣτοιχεία στην αιχμή της τεχνολογίας : Οθόνη χρώματος TFT, ελεγκτής ημιτονοειδούς κύματος, μπαταρία Samsung 60V 24Ah, αεριοστό σε αντίχειρες, σύστημα διπλής αναδίπλωσης ασφαλείας ..

Το Kaabo Mantis King GT δεν είναι στα μισά μέτρα και κάνει ένα σχεδόν τέλειο αντίγραφο.

Θα παρατηρήσουμε το 2 1100W κινητήρες, απο Υδραυλικά εναιωρήματα ευκανόνιστος, δισκόφρενα πλήρης υδραυλικός, Φώτα LED, δείκτες και ζώνες LED.

Από την αισθητική πλευρά, ο Mantis King GT είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα : μαύρο/κίτρινο και μαύρο/κόκκινο.
Και τέλος, αυτό το μοντέλο είναι Αδιάβροχο IPX5, που είναι πολύ χρήσιμο για καθημερινή χρήση.

Kaabo Mantis King Gt

8. Nami burn-e 2 max

Μιλήσαμε γι ‘αυτό από το 2021, το NAMI είναι το εμπορικό σήμα των υψηλών σκούτερ που πρέπει να ακολουθήσετε.

Μετά την επιτυχία του NAMI Burn-E, το NAMI επεκτείνει το εύρος της με το Burn-E 2 και τώρα το Burn-E 2 Max.

Ο στόχος του Nami είναι σαφής: Σταδιακά κερδίζοντας ως ηγέτης στην αγορά High -Ender Electric Scooter.

Αυτό το nami burn-e 2 είναι επομένως ένα μοντέλο Πολύ ισχυρό, αξιόπιστο και εξαιρετικά άνετο.

Στο μενού: Pneumatic SHOCK Absorbers, Αρποδοχ για σειριακό τιμόνι, οθόνη έγχρωμης οθόνης TFT, τιμόνι και σούπα άνθρακα, νέα LED, σωληνοειδές σασί ..

Αυτό το nami burn-e 2 max επομένως εμφανίζει αξιοσημείωτη απόδοση: Αυτονομία 150 χλμ, Μέγιστη ταχύτητα του 97 km/h (σε ιδιωτικό έδαφος) χάρη στο 2 κινητήρες 1500W, και 5 τρόπους διαμορφώσιμων ταχύτητων οδήγησης.

Τέλος, το NAMI εξασφαλίζει πάντα ένα Πιστοποιημένη σφραγίδα IPX5, Αυτό σημαίνει ότι αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ αντιστέκεται πολύ καλά σε βροχερό καιρό.

Nami burn-e

9. Lamborghini alext

Ονειρευτήκατε να σας προσφέρουμε ένα Lamborghini? Είναι πλέον δυνατό με το Lamborghini ALEXT !

Μιλάμε εδώ για ένα ηλεκτρικό σκούτερ της ιταλικής μάρκας με υπερηφάνεια το λογότυπο με έναν ταύρο.

Δεν θα βρείτε έναν κινητήρα V12 και τη ρύπανση που πηγαίνει μαζί του, αλλά Κινητήρας 500W, Επειδή αυτό το lamborghini alext προορίζεται για αστική χρήση.

Επομένως, η ιταλική μάρκα στοιχηματίζει σε ένα απίστευτη εμφάνιση και ένα Πολύ καλή άνεση στο τιμόνι χάρη σε 11 -inch ελαστικά χωρίς σωλήνα, απο εμπρός και πίσω εναιωρήματα και δισκόφρενα μηχανική σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρονικό φρένο.

Πραγματικό αστικό σκούτερ, έχει ένα Πλήρης φωτισμός LED και του Ενσωματωμένοι δείκτες.

Τέλος, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το lamborghini alext σας χάρη στο του ειδική εφαρμογή.

Lamborghini alext

10. Kaabo Wolf King GT Pro

Εκεί Kaabo Wolf King GT Pro είναι εδώ Το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ All -Terrain το 2023.
Είναι ο άξιος κληρονόμος του Kaabo Wolf Warrior King, που ήδη υπάρχει σε αυτή την κατάταξη πέρυσι.
Η υπερβολική του, το βάρος και η τιμή του εμποδίζουν να είναι υψηλότερα στην κατάταξή μας, αλλά η απόδοσή του το καθιστά σάλιο περισσότερο από ένα.
Φαντάζομαι: Δύο κινητήρες 2000W, μέγιστη ταχύτητα 100 km/h και αυτονομία 180 χλμ !
Απο τιτανικές αναστολές, Υποχρεωτική για όλη τη χρήση του εδάφους είναι παρούσα στο μπροστινό και το πίσω μέρος.
Καθώς αυτό είναι το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ All -Terrain, ο Kaabo είχε τη νοημοσύνη για να βάλει ένα διπλό ανεστραμμένο πιρούνι στο μπροστινό.
Αυτό φέρνει ασύγκριτη σταθερότητα, τίποτα δεν κινείται, κανένα παιχνίδι δεν είναι δυνατό στο The Gallows.
Ο ευτυχισμένος ιδιοκτήτης επωφελείται επίσης από ένα Διπλός μπροστινός φάρος, Τόσο ισχυρό που θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως προβολέας στην άκρη του Breton.
Σημαντικά λίγο περισσότερα: Αυτή η έκδοση PRO είναι τώρα εξοπλισμένη με οθόνη με έγχρωμη οθόνη TFT.

Kaabo Wolf King GT Pro

11. Dualtron X-Limited

Σημείωση: Εδώ είναι ένα τέρας

εδώ είναι το Dualtron το πιο ισχυρό φτιαγμένο μέχρι σήμερα : το νέο Dualtron X Limited.

Αυτή η τελική έκδοση του Dualtron X ακολουθεί τη συνταγή που έκανε την επιτυχία της σειράς: Τέρας, Εξαιρετικοί κινητήρες, Xxl αναστολές, BITTING BRIKED και κοιτάξτε το Mad Max.

Καινοτομία, αυτή η Dualtron X Limited είναι τώρα εξοπλισμένη με Μια εντελώς νέα οθόνη ελάχιστων ey4 συνδεδεμένος που έχει το smartphone σας για πλήρη διαχείριση του μηχανήματος.

Από την πλευρά της εξουσίας, οι φιγούρες σας κάνουν να ζαλιστείτε: 13300W Max Power, 110km/h Μέγιστη ταχύτητα (αχαλίνωτο σε ιδιωτικό έδαφος), Αυτονομία 170 χλμ και τη διέλευση των πλευρών μέχρι 70 όπου ακριβώς αυτό !

Για να το ξεπεράσουμε, εγκατεστημένοι ελάχιστοι 2 70A ελεγκτές Για να επιτρέψετε την αναπνοή.

Πλευρά και πλευρά χειρισμού, θα βρούμε 13 ιντσών ελαστικά χωρίς σωλήνες και xxl υδραυλικά εναιωρήματα.

Dualtron X Limited

12. Πεζοπόρος brio

Μικρά νέα στην κατηγορία του ελαφριά ηλεκτρικά σκούτερ, Το Brio είναι μια καινοτομία του ελβετικού κατασκευαστή Hikerboy.

Προσφέρεται σε 4 χρώματα, αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ είναι σαφώς Προορίζεται για αστική χρήση.

Αυτήν χαμηλό βάρος 13 κιλών Και το εύκολο σύστημα αναδίπλωσης του επιτρέπει να ληφθεί παντού, είτε στο μετρό είτε στο γραφείο σας, δεν υπάρχει πρόβλημα !

Είναι πολύ καλά εξοπλισμένο για το εύρος τιμών του, με γνωστό Ελαστικά 10 ιντσών, ΕΝΑ πίσω φρένο και μπροστινό φρένο τύμπανο καθώς και αυτόματο φωτισμό.

Από την πλευρά του πιλότου βρίσκουμε ένα Ενσωματωμένη οθόνη LCD, Αναγνωρίζοντας τον έλεγχο του φωτός, τις λειτουργίες ταχύτητας, το επίπεδο φόρτωσης ..

Πεζοπόρος brio

Μικρά νέα στην κατηγορία του ελαφριά ηλεκτρικά σκούτερ, Το Brio είναι μια καινοτομία του ελβετικού κατασκευαστή Hikerboy.

Προσφέρεται σε 4 χρώματα, αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ είναι σαφώς Προορίζεται για αστική χρήση.

Αυτήν χαμηλό βάρος 13 κιλών Και το εύκολο σύστημα αναδίπλωσης του επιτρέπει να ληφθεί παντού, είτε στο μετρό είτε στο γραφείο σας, δεν υπάρχει πρόβλημα !

Είναι πολύ καλά εξοπλισμένο για το εύρος τιμών του, με γνωστό Ελαστικά 10 ιντσών, ΕΝΑ πίσω φρένο και μπροστινό φρένο τύμπανο καθώς και αυτόματο φωτισμό.

Από την πλευρά του πιλότου βρίσκουμε ένα Ενσωματωμένη οθόνη LCD, Αναγνωρίζοντας τον έλεγχο του φωτός, τις λειτουργίες ταχύτητας, το επίπεδο φόρτωσης ..

Τι αλλάζει για το ηλεκτρικό σκούτερ το 2023 ?

Το 2023 θα είναι το έτος του ηλεκτρικού σκούτερ, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πριν.
Πολλοί δήμοι επέλεξαν να ξεκινήσουν σημαντικές εργασίες για την ανάπτυξη διαδρομών κύκλου, υποστηριζόμενες από την κυβέρνηση.
Είμαστε ιδιαίτερα το “σχέδιο ποδηλάτου” μας των πόλεων όπως το Παρίσι ή το ωραίο για τις μεγαλύτερες πόλεις, αλλά πολλά σχέδια υπάρχουν παντού στη Γαλλία.
Ένας από τους σημαντικότερους στόχους αυτής της εργασίας είναι να εξασφαλιστεί η συνέχεια των διαδρομών του κύκλου και να τερματίσουν αυτά τα τμήματα οικόπεδο, τα οποία αναγκάζουν τους χρήστες ηλεκτρικών σκούτερ να επιστρέψουν στο δρόμο μεταξύ δύο διαδρομών κύκλου.
Η γλυκιά κινητικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο των ανησυχιών των εκλεγμένων αξιωματούχων, οι οποίοι επιδιώκουν να προωθήσουν τη χρήση αυτών των μη οχημάτων.
Οι εξοικονομήσεις όσον αφορά τις δαπάνες για την υγεία που προκαλούνται από την ανάπτυξη αυτών των τρόπων μεταφοράς είναι γιγαντιαίες σύμφωνα με πολλές πρόσφατες μελέτες.
Τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν επίσης αποδείξει την πρακτική και παιχνιδιάρικη εμφάνισή τους: το 57% των χρηστών των Scooters Electric Free Service λένε ότι θέλουν να αγοράσουν το δικό τους ηλεκτρικό σκούτερ
Το 2021 τα ηλεκτρικά σκούτερ έλαβαν τελικά μια νέα κατάσταση στον κώδικα αυτοκινητόδρομου που ορίζεται από τον Νόμο για τον προσανατολισμό της κινητικότητας.
Ένα μεγάλο βήμα θα ληφθεί για την ασφάλεια των χρηστών και επομένως για τη βιωσιμότητα αυτού του οικολογικού και διασκεδαστικού τρόπου μεταφοράς.
Σε αυτή τη γραμμή, πολλοί δήμοι ετοιμάζονται να δημιουργήσουν συστήματα επιχορηγήσεων όπως αυτό που υπάρχει στα ηλεκτρικά ποδήλατα.
Αυτή η επιδότηση θα επικεντρωθεί μόνο σε ηλεκτρικά σκούτερ που περιορίζεται στα 25 km/h.
Ως εκ τούτου, βρείτε το δικό μας στοιχείο σχετικά με τις υπάρχουσες επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικού σκούτερ.
Πράγματι, Από την 1η Ιανουαρίου 2022 Μπορείτε να συνδυάσετε βοήθεια για την αγορά δήμων μέχρι το μέγιστο των € 400 και το πακέτο βιώσιμης κινητικότητας που προσφέρει αποζημίωση μέχρι € 600 ετησίως !
Στη γενική άποψη, το έτος 2023 θα δει επίσης τα πιο αποτελεσματικά ηλεκτρικά σκούτερ να εμφανίζονται ποτέ. Ο σχεδιασμός και οι τεχνολογίες του σκάφους θα έχουν επίσης μια ολόκληρη νέα γενιά.

Κάθε χρόνο, φυσικά, μπορούμε να απαριθμήσουμε τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ στην αγορά. Οι κατασκευαστές είναι στην πραγματικότητα εφευρετικοί και εφευρετικότητα στο σημείο που τα νέα μοντέλα που βγαίνουν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο ο ένας στον άλλο. Από την άλλη πλευρά, πώς να ισχυριστείτε για ένα σκούτερ ότι αυτό είναι το καλύτερο ? Ποια είναι τα κριτήρια που κάνουν μια ταξινόμηση των καλύτερων ηλεκτρικών σκούτερ ? Ας κάνουμε ένα check in !

Τι κριτήρια για τον προσδιορισμό του καλύτερου ηλεκτρικού σκούτερ ?

Το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ είναι πάνω απ ‘όλα αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας με κάθε τρόπο. Οι χρήστες ηλεκτρικών σκούτερ δεν έχουν όλους τους ίδιους στόχους: μερικοί απλά επιδιώκουν να μετακινηθούν στην πόλη για καθημερινές διαδρομές, άλλοι αναζητούν περισσότερο για συγκινήσεις και άλλοι επιθυμούν να απολαύσουν αθλητικές βόλτες από την πεπατημένη διαδρομή. Οι κατασκευαστές έχουν καταλάβει καλά αυτή τη διάκριση και κατάλαβαν επίσης ότι ένα υψηλό ηλεκτρικό σκούτερ θα μπορούσε να επικοινωνήσει τέλεια με διάφορα προφίλ χρηστών.

Ας κάνουμε απολογισμό των κύριων κριτηρίων που μας επιτρέπουν να επιβεβαιώσουμε ότι ένα ηλεκτρικό σκούτερ μπορεί να ανήκει στην κατάταξη των καλύτερων συσκευών.

Ας μιλήσουμε πρώτα για την απόδοση. Το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ είναι ένα μοντέλο που δεν θα χάσει την εξουσία μπροστά στις αναρτήσεις και το οποίο μπορεί επίσης να σας δώσει μεγάλες αισθήσεις. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να είστε προσεκτικοί για την κινητοποίηση: Γενικά, αυτοί είναι δύο κινητήρες οι οποίοι, συσσωρεύονται, φτάνουν σε καλή δύναμη ! Αλλά ποιος λέει ότι η εξουσία λέει επίσης αυτονομία: το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ είναι επομένως και αυτή που σίγουρα θα αναπτύξει μια όμορφη κορυφαία δύναμη, αλλά που θα το κάνει χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτιστεί κάθε 10 χιλιόμετρα.

Στη συνέχεια, προχωρήστε σε δύο επιπλέον κριτήρια: ασφάλεια και άνεση. Ένα υψηλό ηλεκτρικό σκούτερ είναι ένα μηχάνημα στο οποίο θα αισθανθείτε ασφαλείς χάρη σε ένα κατάλληλο κατάστρωμα και ισχυρά και αξιόπιστα φρένα. Από την πλευρά της άνεσης, το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ είναι αυτό που δεν σας κάνει να τρέμει από το κεφάλι στα πόδια μόλις βγείτε από την πολύ ομαλή άσφαλτο. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε καλές αναστολές και φυσικά τροχούς καλής ποιότητας.

Ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες ηλεκτρικών σκούτερ ?

Στο σύμπαν του ηλεκτρικού σκούτερ, υπάρχουν σίγουρα τέρατα της καινοτομίας και της τόλμης. Και είναι συχνά αυτά που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας όταν πρόκειται να ταξινομήσουν τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ. Αυτό αποδεικνύεται από τα δύο μοντέλα Dualtron που εμφανίζονται στην κορυφή του πίνακα μας ! Οι ελάχιστοι είναι το τέρας από την άποψη των ηλεκτρικών σκούτερ υψηλής ποιότητας και των περιοχών Dualtron έχουν αναμφισβήτητα επιτρέπεται να προσφέρουν πραγματικούς bestsellers. Αλλά προσέξτε, οι ελάχιστοι δεν είναι μόνοι στο παιχνίδι. Δείτε το 2023 που κατατάσσεται λίγο, η κορεατική μάρκα VSETT κυρώνει επίσης το αστικό τμήμα με μοντέλα featherweight. Ο Kaabo γνωρίζει επίσης πώς να ταιριάζει στις νέες τεχνολογίες για την οικοδόμηση προηγμένων μοντέλων όπως το Mantis. Και στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχουν κατασκευαστές που έχουν ήδη μια καλή εικόνα και εξακολουθούν να καταφέρνουν να ονειρευτούν, αυτή είναι η περίπτωση του Lamborghini ειδικότερα !

Ποιο είναι το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ για να επιλέξετε το 2023 ?

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε, εδώ είναι μια επιλογή από τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ

Η γραφή των 20 λεπτών δεν συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτού του άρθρου.

Παρασύρεται από αυτή τη νέα μορφή κινητικότητας, θέλετε να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με ένα ισχυρό μοντέλο ? Για να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε τα διαθέσιμα μοντέλα, ενδιαφέρονται για βασικά κριτήρια, όπως η αυτονομία ή ο εξοπλισμός του. Η μελέτη αυτών μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την επιλογή σας από αυτή την επιλογή από τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ του 2023.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά σκούτερ για να επιλέξουν το 2023

 • Beeper Max: Urban Electric Scooter
 • Evercross: πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ
 • Ducati Pro 1 Evo WTS: ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ
 • Kukirin G2 Pro: Sports Electric Scooter
 • Xiaomi Mi Scooter 3 Lite: Το φθηνότερο ηλεκτρικό σκούτερ
 • Urbanglide aircross pro 10 ”: Το ηλεκτρικό σκούτερ με βέλτιστη άνεση
 • Ninebot Max G2 E Powered: The Grande Autonomie Electric Scooter
 • Xiaomi Mi Scooter 4 Ultra: Το ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ
 • WISPEED T855: Το ηλεκτρικό σκούτερ με πολύ καλή αξία για τα χρήματα
 • Μιμοροί Dualtron: Το ευπροσάρμοστο ηλεκτρικό σκούτερ

Beeper Max: Urban Electric Scooter

Βομβητής

Σκέψη για αστικά ταξίδια, το Beeper Max Electric Scooter συνδυάζει την άνεση, τον εξοπλισμό ενέργειας και ασφαλείας. Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, το καθένα με διαφορετική χωρητικότητα μπαταρίας, αυτό το σκούτερ προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Είναι επίσης αναδίπλωση, διευκολύνοντας την αποθήκευση ή τη χρήση του στις δημόσιες συγκοινωνίες. Από την πλευρά του εξοπλισμού, αυτό το μοντέλο δεν πρέπει να ξεπεράσει. Έχει προβολείς LED, συναγερμό ή θύρα USB.

Περισσότερο:

 • Προσφέρει μεταξύ 30 και 90 χλμ. Αυτονομίας ανάλογα με τις εκδόσεις.
 • Τα ελαστικά της αεροπορικής εταιρείας είναι σε θέση να απορροφούν σοκ για να σας φέρουν περισσότερη άνεση.
 • Οι ενισχυμένες αναστολές του παίζουν τον ίδιο ρόλο.
 • Το τιμόνι του είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος.
 • Έχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού, που ελέγχεται από τηλεχειριστήριο.
 • Τα μπροστινά και τα πίσω φώτα του βρίσκονται σε LED. Αυτό ισχύει και για τους δείκτες.
 • Μια ψηφιακή οθόνη υποδεικνύει τις πληροφορίες οδήγησης: ταχύτητα, χιλιόμετρα, αυτονομία κ.λπ.
 • Μια θύρα USB σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε το smartphone σας οδηγώντας.
 • Είναι πτυσσόμενο.

Οι μικρότεροι:

 • Αυτό το σκούτερ είναι αρκετά βαρύ.

Evercross: πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ

Evercross

Αναδιπλούμενο, σχετικά ελαφρύ, αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ απευθύνεται σε εραστές της πρακτικότητας. Εύκολο στη μεταφορά, σας επιτρέπει επίσης να κυκλοφορήσετε με ευκολία σε όλα τα εδάφη. Ο ισχυρός κινητήρας του, τα πλήρη ελαστικά του το καθιστούν αποτελεσματικό στην πόλη, αλλά και στα μονοπάτια. Ένα σύστημα απόσβεσης είναι επίσης παρόν για να απορροφήσει σοκ, προσφέροντας έτσι περισσότερη άνεση κατά την οδήγηση.

Περισσότερο:

 • Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ διπλώνει πολύ εύκολα.
 • Έχει μια οθόνη LED για να ακολουθήσει όλα τα δεδομένα οδήγησης.
 • Είναι εξοπλισμένο με αρκετούς τρόπους οδήγησης για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας ή της ισχύος: οικολογικό, πεζό, αθλητισμό, πρότυπα κ.λπ.
 • Η συνδεσιμότητα Bluetooth σας επιτρέπει να ακολουθήσετε τα δεδομένα πλοήγησης από το smartphone σας.
 • Προσφέρει μια σειρά από 25 χλμ.

Οι μικρότεροι:

 • Οι προβολείς αυτού του σκούτερ δεν οδηγούνται.

Ducati Pro 1 Evo WTS: ελαφρύ ηλεκτρικό σκούτερ

Ducati pro 1 evo wts

Με μόλις 12 κιλά (έναντι 15 έως 16 κιλών για τους ανταγωνιστές του), αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ είναι ένα από τα ελαφρύτερα σήμερα. Διακρίνεται επίσης από τον ανταγωνισμό με την ελκυστική τιμή του. Προσφέρεται σε λιγότερο από 500 ευρώ, εξακολουθεί να καταφέρνει να ξεκινήσει πολλά χαρακτηριστικά. Επιτρέπει, για παράδειγμα, το smartphone σας να γίνει ένας πραγματικός πίνακας ελέγχου. Συνδεδεμένο με το σκούτερ, εμφανίζει τα δεδομένα πλοήγησης: ταχύτητα, χιλιόμετρα, αυτονομία κ.λπ.

Περισσότερο:

 • Είναι ελαφρύ.
 • Η αυτονομία της είναι 25 χλμ.
 • Είναι σε θέση να συνδεθεί με το smartphone σας.

Οι μικρότεροι:

 • Δεν διαθέτει σύστημα απορρόφησης σοκ.

Kukirin G2 Pro: Sports Electric Scooter

Kukirin G2 Pro

Θέλετε να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με ένα ηλεκτρικό σκούτερ all-terrain. Το μοντέλο Kukirin Brand G2 Pro έχει σοβαρά περιουσιακά στοιχεία για να σας αποπλανήσει. Αυσκευασία, ικανός να περάσει παντού, συμπεριλαμβανομένων σε δύσκολες περιοχές, συνοδεύεται από έντονες αισθήσεις οδήγησης. Η αυτονομία των 55 χλμ., Η ικανότητά της να οδηγεί με υψηλή ταχύτητα, να κάνει αυτό το μοντέλο ένα από τα πιο ισχυρά σε αυτή την επιλογή.

Περισσότερο:

 • Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, ικανό να κυκλοφορήσει σε κατεστραμμένο έδαφος.
 • Προσφέρει 55 χιλιόμετρα αυτονομίας.
 • Μπορεί να οδηγεί σε υψηλές ταχύτητες (προσέξτε να συμμορφωθείτε με τους κανονισμούς που επιβάλλουν μέγιστη ταχύτητα 25 χλμ./Ώρα στο δρόμο).
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια έκδοση σκούτερ ή σκούτερ προσθέτοντας μια θέση.
 • Έχει αποτελεσματικές αναστολές.
 • Μια οθόνη οθόνης σας λέει όλα τα δεδομένα οδήγησης.

Οι μικρότεροι:

 • Δεν είναι πολύ κατάλληλο για την πόλη, μάλλον προοριζόμενη για χρήση όλων των ερεθημάτων.

Xiaomi Mi Scooter 3 Lite: Το φθηνότερο ηλεκτρικό σκούτερ

Xiaomi Mi Scooter 3 Lite

Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi ξεχωρίζει για την τιμή του. Τοποθετημένο κάτω από 400 ευρώ, σας επιτρέπει να εξοπλίσετε τον εαυτό σας χωρίς να ξεκινήσετε τον προϋπολογισμό σας πάρα πολύ. Με αποτελεσματικό τον κινητήρα, σας επιτρέπει να ταξιδεύετε σχεδόν 45 χλμ. Σε ένα μόνο φορτίο. Έχει επίσης μια οθόνη LED ικανή να υποδεικνύει τις πληροφορίες οδήγησης σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ αναδιπλώνεται για να διευκολύνει την αποθήκευση του ως χρήση του.

Περισσότερο:

 • Η τιμή του είναι μικρότερη από 400 ευρώ.
 • Έχει οθόνη LED για τα δεδομένα οδήγησης.
 • Είναι πτυσσόμενο, εύκολο και πρακτικό για χρήση.
 • Παραδίδεται με ένα σύστημα κώδικα αντι -κλοπής.
 • Είναι ελαφρύ, ζυγίζοντας μόνο 12 κιλά.
 • Προσφέρει μια σειρά 45 χλμ.

Οι μικρότεροι:

 • Δεν είναι εξοπλισμένο με σύστημα ανάρτησης.

Urbanglide aircross pro 10 ”: Το ηλεκτρικό σκούτερ με βέλτιστη άνεση

Urbanglide aircross pro 10 '' '' '' '' '' '' '' '' '

Χάρη στην ισχυρή μπαταρία της, αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ από το εμπορικό σήμα Urbanglide μπορεί να ταξιδέψει μέχρι 50 χλμ. Διακρίνεται επίσης από τους ανταγωνιστές του με την παρουσία τετραπλού μπροστινού/πίσω ανάρτησης. Αυτός ο εξοπλισμός σάς επιτρέπει να απορροφάτε αποτελεσματικά το σοκ για να σας προσφέρει μεγάλη άνεση όταν ταξιδεύετε. Είναι ένα από τα μόνα που έχουν αυτόν τον εξοπλισμό.

Περισσότερο:

 • Προσφέρει μια σειρά περίπου 50 χλμ.
 • Είναι εξοπλισμένο με τετραπλή εμπρός/πίσω ανάρτηση για να συνοδεύει τα ταξίδια σας με μέγιστη άνεση.
 • Οι προβολείς του οδηγούνται.
 • Μια οθόνη LCD εμφανίζει τα δεδομένα οδήγησης.
 • Είναι πτυσσόμενο και εξοπλισμένο με λαβές για να διευκολύνει τη μεταφορά του.
 • Το τιμόνι του είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος.

Οι μικρότεροι:

 • Η τιμή του είναι σχετικά υψηλή.

Ninebot Max G2 E Powered: The Grande Autonomie Electric Scooter

Ninebot max g2 e powered

Με σχεδόν 70 χλμ. Αυτονομίας, αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό αν ψάχνετε για ηλεκτρικό σκούτερ ικανό να επαναφορτιστεί χώρος. Αναδίπλωση, διευκολύνει επίσης την αποθήκευση ή τη χρήση του. Όσον αφορά τον εξοπλισμό ή τα χαρακτηριστικά, είναι ιδιαίτερα καλά εξοπλισμένο: δείκτες, συναγερμός, διπλή ανάρτηση, φώτα LED, οθόνη οθόνης κ.λπ. Μπορεί επίσης να γεωγραφεί σε ένα smartphone από τη μάρκα της Apple.

Περισσότερο:

 • Έχει μια σειρά από περίπου 70 χλμ.
 • Έχει συναγερμό και ενσωματωμένους δείκτες.
 • Είναι εξοπλισμένο με σύστημα διπλής ανάρτησης: υδραυλικό στο μπροστινό μέρος, με πηγές στο πίσω μέρος.
 • Είναι πτυσσόμενο.
 • Είναι εξοπλισμένο με φώτα LED.
 • Μια οθόνη LED εμφανίζει τα δεδομένα οδήγησης.
 • Διαθέτει σύστημα γεωγραφικής γραμμής.

Οι μικρότεροι:

 • Η τιμή του είναι υψηλή.

Xiaomi Mi Scooter 4 Ultra: Το ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ

Xiaomi Mi Scooter 4 Ultra

Με έναν ισχυρό κινητήρα, αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ είναι σε θέση να κυκλοφορήσει με μεγάλη ευκολία σε όλα τα εδάφη. Μπορεί, για παράδειγμα, να ανέβει σε κλίση 25% ή να αποσβένει σοκ που συνδέεται με μια τραχιά μονοπάτι για να εγγυηθεί την άνεσή σας. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ελαστικά κατά της κάμψης.

Περισσότερο:

 • Ο ισχυρός κινητήρας του επιτρέπει να οδηγεί σε όλα τα εδάφη.
 • Αντιμετωπίζει τον κακό καιρό.
 • Τα ελαστικά του είναι αντι-παρενοχλητικά.
 • Ζυγίζει μόνο 12 κιλά.
 • Ένα σύστημα κλειδώματος κινητήρα μπορεί να ενεργοποιηθεί για να το προστατεύσει από την κλοπή.

Οι μικρότεροι:

 • Η τιμή του είναι η υψηλότερη από αυτή την επιλογή.

WISPEED T855: Το ηλεκτρικό σκούτερ με πολύ καλή αξία για τα χρήματα

WISPEED T855

Ιδανικό για την εκκίνηση ή την παραγωγή ακρίβεων αστικών ταξιδιών, αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ προσφέρει πολύ καλή σχέση χρήσης για τα χρήματα. Εξοπλισμένο με προβολείς εμπρός και πίσω LED και οθόνη ποιότητας, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των εραστών της αστικής κινητικότητας. Η χωρητικότητα της μπαταρίας της επιτρέπει να ταξιδεύει σχεδόν 30 χλμ. Σε ένα μόνο φορτίο.

Περισσότερο:

 • Προσφέρει πολύ καλή σχέση χρήσης για τα χρήματα.
 • Έχει οθόνη προβολής LED για τα δεδομένα οδήγησης.
 • Είναι εξοπλισμένο με προβολείς LED μπροστά και πίσω.
 • Είναι ανθεκτικό σε προβολές νερού.
 • Η αυτονομία του είναι 30 χλμ.

Οι μικρότεροι:

 • Ζυγίζει σχεδόν 15 κιλά.

Μιμοροί Dualtron: Το ευπροσάρμοστο ηλεκτρικό σκούτερ

Ελάχιστοι Dualtron

Πολύ πλήρης, το ηλεκτρικό σκούτερ Dualtron Minimotors χαρακτηρίζεται από αυτονομία 40 χλμ., Με την ικανότητά του να απορροφά σοκ είναι. Οδηγείτε εύκολα σε όλα τα εδάφη, ενώ επωφελείται από τη βέλτιστη άνεση. Αυτό το μοντέλο αναδιπλώνεται επίσης, διευκολύνοντας τη χρήση ή την αποθήκευση του.

Περισσότερο:

 • Η αυτονομία της είναι 40 χλμ.
 • Έχει απορροφητές σοκ μπροστά και πίσω.
 • Αντιμετωπίζει την εκτόξευση.
 • Είναι πτυσσόμενο.

Οι μικρότεροι:

 • Η τιμή του είναι υψηλή.
 • Δεν έχει ενσωματωμένους δείκτες.

Το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ 2023 είναι πάνω απ ‘όλα ικανό να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Urban, ψάχνετε για ένα πρακτικό μοντέλο, εύκολο στη μεταφορά ? Επιλέξτε ένα πτυσσόμενο μοντέλο. Αντίθετα, θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε κατεστραμμένο έδαφος ? Ένα ηλεκτρικό σκούτερ όλων των εδάφους πρέπει στη συνέχεια να κρατήσει την προσοχή σας.

Ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι Xbox One για να επιλέξετε το 2023 ?
Ποιο είναι το καλύτερο υπαίθριο παιχνίδι για τα παιδιά να επιλέξουν το 2023 ?

Περιεχόμενο που προσφέρει οι εμπειρογνώμονες των καλών προσφορών μας, 20 -Minute Partners. Το συντακτικό προσωπικό δεν συμμετείχε στην υλοποίησή του. Οι τιμές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι ενδεικτικές και είναι πιθανό να εξελιχθούν.
Ορισμένοι σύνδεσμοι αυτού του άρθρου είναι συνδέσμοι συνεργασίας, που είναι πιθανό να χρησιμοποιούν ιχνηθέτες για να επιτρέψουν 20 λεπτά να συλλέξουν μια προμήθεια σε περίπτωση αγοράς στον ιστότοπο του εταίρου.

 • Μοιραστείτε το Messenger
 • Μοιραστείτε στο Facebook
 • Μοιραστείτε στο Twitter
 • Μοιραστείτε στο flipboard
 • Μοιραστείτε στο LinkedIn
 • Αποθηκεύστε το άρθρο