Κατεβάστε το Zoom – CNET France, το πλήρες σεμινάριο μας για να κατεβάσετε το λογισμικό Zoom δωρεάν στον υπολογιστή σας ή στο Mac | Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Zoom: Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε λογισμικό VideoConference

Για να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση, υπάρχει επίσης μια έκδοση χωρίς εγκατάσταση, μέσω μιας εφαρμογής που θα προστεθεί στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome (για λήψη εδώ) ή Mozilla Firefox (για λήψη εκεί). Πολύ πρακτικό, όταν δεν είστε διαχειριστής του υπολογιστή σας. Ωστόσο, παρατηρήσαμε αστάθειες.

Ανίπταμαι διαγωνίως

Μείνετε συνδεδεμένοι όπου κι αν πάτε. Ξεκινήστε ή συμμετέχετε σε μια συνάντηση 100 ατόμων χάρη στα βίντεο πρόσωπο με πρόσωπο με μεγάλη σαφήνεια, υψηλή κοινή χρήση οθόνης και άμεσα μηνύματα, και αυτό, δωρεάν !

Το Zoom (επίσης γνωστό ως Meetings Zoom) είναι μια υπηρεσία VideoConference που βασίζεται σε σύννεφο, η οποία προσφέρει βίντεο και ήχο, πολυμέσων και συνεργασίας. Διατίθεται σε πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας, επιφάνειας εργασίας και ιστού. Με το Zoom, επωφεληθείτε από την υψηλής ποιότητας βίντεο και ήχου (HD), καθιστώντας την ιδανική επιλογή για συναντήσεις και διαδικτυακές βιντεοπαιχνιδίες.

Η υπηρεσία προσφέρει επίσης κοινή χρήση περιεχομένου πολυμέσων, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται παρουσιάσεις, έγγραφα και εικόνες κατά τη διάρκεια συνάντησης ή τηλεδιάσκεψης. Τέλος, οι λειτουργίες συνεργασίας Zoom επιτρέπουν στους χρήστες να συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο σε έργα ή εργασίες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ζουμ ?

Το βραβείο -Winning Zoom Solution συγκεντρώνει βιντεοπαιχνίδια, διαδικτυακές συναντήσεις και μηνύματα ομάδας σε μια ενιαία εφαρμογή εύκολη στη χρήση. Το Zoom χρησιμοποιείται από περισσότερους από 500.000 οργανισμούς πελατών και είναι ο νούμερο ένα όσον αφορά την ικανοποίηση του πελάτη.

Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το Zoom δωρεάν (και περιορισμένο όσον αφορά τον αριθμό των συμμετεχόντων και τη διάρκεια της συνάντησης). Η χρήση ζουμ είναι εξαιρετικά εύκολο ! Εγκαταστήστε την δωρεάν εφαρμογή Zoom, κάντε κλικ στο “New Meeting” και προσκαλέστε έως και 100 άτομα για να συμμετάσχετε στο βίντεο ! Συνδεθείτε με οποιονδήποτε στο iPad, το iPhone, άλλες κινητές συσκευές Android, Windows, Mac, online δωμάτια ζουμ, συστήματα HAL.323/SIP και τηλέφωνα.

Προσκαλέστε εύκολα το τηλέφωνό σας, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τις επαφές σας. Εγκαταστήστε ένα εικονικό φόντο πίσω σας. Χρησιμοποιήστε την κοινή χρήση οθόνης και τις εφαρμογές ή συνεργαστείτε σε λευκό τραπέζι σε πραγματικό χρόνο.

Οι επαγγελματίες και οι εταιρείες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε μια αμειβόμενη προσφορά που θα τους παρέχει πρόσθετα χαρακτηριστικά τόσο από την άποψη του αριθμού των συμμετεχόντων όσο και για τη διάρκεια της συνάντησης, αλλά και για πρόσθετα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν για τη διευκόλυνση των ανταλλαγών κατά τη διάρκεια των βιντεοπαιχνιδιών.

Ποιες είναι οι λειτουργίες ζουμ ?

Το Zoom έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για τις βιντεοκασέτες σας. Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη μέσω εφαρμογών για κινητά (για Android και iOS) και μέσω λογισμικού επιφάνειας εργασίας για Windows και Mac. Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Desktop ή να έχετε έναν υπολογιστή Linux για παράδειγμα, γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση ζουμ απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.

Εκτός από το κεντρικό εργαλείο που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε βίντεο για δύο ή σε videoconference, το Zoom έχει επίσης πρόσθετα εργαλεία.

Χρησιμοποιήστε το Zoom Cat για να στείλετε ασφαλή κείμενα, εικόνες και αρχεία ήχου από κινητό τηλέφωνο ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Η γάτα ανοίγει παράλληλα με την τρέχουσα videoconference και επιτρέπει σε όλους τους συμμετέχοντες να συνομιλούν σε μια έκδοση άμεσων μηνυμάτων. Αυτό σας επιτρέπει να ανταλλάξετε συνδέσμους, εικόνες ή ιδέες, χωρίς να διακόπτετε το άτομο που μιλάει, ή εκτός από αυτό που μόλις είπε.

Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο Zoom για να πραγματοποιήσετε ή να λάβετε επαγγελματικές τηλεφωνικές κλήσεις και να συμβουλευτείτε τον τηλεφωνητή σας (απαιτείται πρόσθετη συνδρομή). Επειδή το Zoom δεν είναι μόνο λογισμικό VideoConference, μπορεί επίσης να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση ήχων χωρίς να χρησιμοποιήσετε το βίντεο. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εάν η χρέωση σας στο Διαδίκτυο δεν σας επιτρέπει να υποστηρίζετε ροές βίντεο και εάν δεν χρειάζεστε τη λειτουργία κοινής χρήσης οθόνης.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή του κινητού σας για να ξεκινήσετε τη συνάντησή σας ή να μοιραστείτε απευθείας στα δωμάτια ζουμ. Όπως έχουμε ήδη αναφερθεί παραπάνω, το ζουμ υπάρχει επίσης στην εφαρμογή για κινητά. Αυτό σας επιτρέπει να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση οποιουδήποτε τόπου όπου βρίσκεστε, απλά πρέπει να έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Τέλος, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στο Zoom Webinaries ως απλός συμμετέχων. Αυτό είναι ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό προσαρμοσμένο σε διασκέψεις μεγέθους όπου υπάρχουν πολλοί συμμετέχοντες. Σε αυτή την έκδοση, οι συμμετέχοντες δικαιούνται μόνο ομιλία εάν ο λέκτορας τους δώσει.

Από την ενημέρωση του Απριλίου του 2021, η Zoom έχει προσφέρει εντυπωσιακά κεφάλαια για βιντεοπαιχνίδια. Αντί να έχετε κάθε συνομιλητή σε ατομικά και απρόσωπα πλαίσια, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίσετε πορτρέτα σε συλλογική ρύθμιση. Αίθουσα συσκέψεων, αίθουσα διδασκαλίας ή γκαλερί με πλαίσια, αυτά τα κεφάλαια μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο από τον διαχειριστή επανένωσης, ο οποίος μπορεί ακόμη και να επιλέξει τη δική του εικόνα φόντου.

Η ενημέρωση του Αυγούστου 2021 σας προετοιμάζει για την έναρξη του σχολικού έτους σε απόσταση με ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Focus. Επιτρέπει στους μαθητές να εστιάζουν καλύτερα υποστηρίζοντας μόνο το βίντεο και τα βινιέτα του δασκάλου για άλλους συμμετέχοντες.

Όλα τα άρθρα μας που σχετίζονται με το Zoom

Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε επίσης τα άρθρα μας:

Zoom: Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε λογισμικό VideoConference

Για το Visio Télévail (ή προσωπικά) συναντήσεις Visio, υπάρχουν Microsoft, Slack, Messenger, WhatsApp Software. Αλλά από το 2020, ζουμ.Έκαναν μια εκθαμβωτική ανακάλυψη σε αριθμό λήψεων. Χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο στο πρόγραμμα περιήγησής του σε λογισμικό ή εφαρμογή, το Zoom σας επιτρέπει να βιντεοπαιχνίδια και να μοιραστείτε την οθόνη σας.

Δημοσιεύτηκε από τον Mathieu Sicard | Ενημερώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου. 2022 από τον Maxime Trédan

Προστέθηκαν περιεχόμενα
Στη λίστα ανάγνωσης
Στο διάστημα ο λογαριασμός μου.

Θέλετε να το ταξινομήσετε σε ένα αρχείο ?

Επιλέξτε ένα φάκελο

Διαγραμμένα περιεχόμενα
της λίστας ανάγνωσης.

Όνομα του αρχείου σας:
Προσθέστε αυτό το περιεχόμενο σε:

Περιεχόμενο που προστέθηκε στη λίστα ανάγνωσης

Εμφανίστηκε κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.

Για να προσθέσετε αυτό το περιεχόμενο
Στη λίστα ανάγνωσης,
Πρέπει να συνδεθείτε.

Για να προσθέσετε αυτό το περιεχόμενο
Στη λίστα ανάγνωσης,
Πρέπει να εγγραφείτε.

Zoom: Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε λογισμικό VideoConference

  • Μεγάλα.Εμείς: είναι δωρεάν !
  • Πώς να κατεβάσετε το λογισμικό ζουμ στο Mac ή τον υπολογιστή σας ?
  • Πώς να δημιουργήσετε και να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση videoconferencing ?

Η χρήση της τηλεργασίας μας κάνει να αγκαλιάσουμε τα αντανακλαστικά των περιορισμών που ζούσαν στη μέση της επιδημίας Covvi-19 το 2020 το 2020. Για να δείτε τον εαυτό σας εξ αποστάσεως, είτε στην τηλεργασία είτε στην οικογένεια, η βιντεοπαιχνίδι έχει γίνει ξανά το πρότυπο. Ομάδες, messenger, slack, whatsapp. Μεταξύ αυτών των ιστορικών καλέστε το Visio από το Διαδίκτυο, ένας νεοεισερχόμενος: Ανίπταμαι διαγωνίως. Η λήψη του έχει εξερράγη σε αυτό το έτος, όταν η τηλεργασία έχει γίνει το πρότυπο: το λογισμικό έχει εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Το Zoom είναι λογισμικό από Videoconference Internet επιτρέποντας να προσκαλέσετε τους συναδέλφους ή τους φίλους σας να συμμετάσχουν μέσω ενός κώδικα. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων: μια ικανοποιητική ελεύθερη έκδοση, η εργονομία, η πιθανότητα να μοιραστείτε την οθόνη σας για να την δείξετε στους συμμετέχοντες, να εξατομικεύσετε την απεικόνιση, να κόψετε την εικόνα σας για να εισαγάγετε ένα φόντο για να αποκρύψετε τη διακόσμηση και, πάνω απ ‘όλα, τη δυνατότητα προσκαλώντας μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Μεγάλα.Εμείς: είναι δωρεάν !

Δεν είναι απαραίτητο, να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση, να εγγραφείτε και να συνδεθείτε (μπορείτε να πηδήξετε τη σκηνή). Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να οργανώσετε μια συνάντηση, πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπο ζουμ.ΜΑΣ. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Υπάρχει μια πληρωμένη έκδοση του Zoom, αλλά όλες οι λειτουργίες που είναι απαραίτητες για το Visio είναι διαθέσιμες στην δωρεάν έκδοση.

Σημείωση: Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες λύσεις Visio, το Zoom δεν περιορίζει τις κλήσεις σε δώδεκα συμμετέχοντες στην επανένωση, αλλά σε 100 στην δωρεάν έκδοση του. Φοβάσαι το hubbub ? Κανένα πρόβλημα, ο οικοδεσπότης της επανένωσης ζουμ (αυτός που το δημιούργησε) μπορεί να “μεταλλαχτεί”, δηλαδή να λέει στη σιωπή, όλους τους συμμετέχοντες και να αποδώσει τη λέξη σε μερικούς, σύμφωνα με την καλή του θέληση.

Πώς να κατεβάσετε το λογισμικό ζουμ στο Mac ή τον υπολογιστή σας ?

Για να χρησιμοποιήσετε το Zoom, πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό “Πελάτης Zoom for Meetings”. Εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας (Mac ή PC). Εάν θέλετε να οργανώσετε τη συνάντηση, πρέπει να εγκαταστήσετε το “Salles Zoom for the Conference”, παρακάτω στην ίδια σελίδα.

Για να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση, υπάρχει επίσης μια έκδοση χωρίς εγκατάσταση, μέσω μιας εφαρμογής που θα προστεθεί στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome (για λήψη εδώ) ή Mozilla Firefox (για λήψη εκεί). Πολύ πρακτικό, όταν δεν είστε διαχειριστής του υπολογιστή σας. Ωστόσο, παρατηρήσαμε αστάθειες.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το Zoom στο smartphone σας:

Πώς να δημιουργήσετε και να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση videoconferencing ?

Όταν ένας χρήστης δημιουργεί μια συνάντηση, έχει ένα αναγνωριστικό συνάντησης (ή “όνομα δωματίου”) και έναν κωδικό πρόσβασης. Μοιράζοντας το με τους επισκέπτες, τους επιτρέπει να συμμετάσχουν στη συνάντηση. Οι επισκέπτες πρέπει να ενημερώσουν το όνομα του δωματίου, τότε ο κωδικός πρόσβασης, ξεκινώντας το ζουμ.

Ξεκινά η επανένωση, μπορείτε να την αφήσετε και να το φτάσετε ανά πάσα στιγμή, μπορείτε επίσης να κόψετε το μικρόφωνο σας (κουμπί “σίγαση”) ή την εικόνα σας (κουμπί “βίντεο”), μοιραστείτε την οθόνη σας (κουμπί “Share Screen”) ή ακόμα και αποθηκεύστε το συνομιλία (κουμπί “εγγραφή”).

Σημειώστε, στην δωρεάν έκδοση, η επικοινωνία περιορίζεται θεωρητικά σε 40 λεπτά. Ωστόσο, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μας, αυτό το όριο δεν είναι πάντα αποτελεσματικό. Επιπλέον, μπορείτε να επανασυνδεθείτε τέλεια με τα ίδια αναγνωριστικά.

Για περαιτέρω

  • Οι φορείς εκμετάλλευσης υπερασπίζονται επιβράδυνση στην ανάπτυξη 5G στην ύπαιθρο
  • Τηλεπικοινωνίες: Περισσότεροι από ένας στους τέσσερις χειριστές δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες προστασίας των καταναλωτών
  • Πώς η κυβέρνηση σκοπεύει να επιβλέπει τη δραστηριότητα των επηρεαστών ?
  • Τηλεπικοινωνίες: Καταγγελίες κατά των φορέων εκμετάλλευσης 50 %
  • Που προβλέπεται στον νέο νόμο για τη μείωση του ψηφιακού περιβαλλοντικού αποτυπώματος ?