Κατεβάστε το βίντεο YouTube., Y2Down – YouTube Video Downloader 1080p 1440p 4K 8K

Y2Down – YouTube Video Downloader 1080p 1440p 4K 8K

Καθώς το εργαλείο μας είναι σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στη συσκευή σας.

Λήψη βίντεο YouTube

Πώς να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία SaveFrom για να κατεβάσετε βίντεο ?

Το SaveFrance Downloader είναι η ιδανική σας λύση για να κατεβάσετε βίντεο αμέσως και δωρεάν από το YouTube. Ξεχάστε το πρόσθετο λογισμικό ή την ανάγκη αναζήτησης άλλων διαδικτυακών πλατφορμών για τις λήψεις βίντεο σας.

Με το SaveFrom, κατεβάστε εύκολα βίντεο κλιπ, σορτς YouTube, τηλεοπτικές σειρές, βίντεο παιχνιδιών ή αθλητικές περιλήψεις απλώς εισάγοντας την επιθυμητή διεύθυνση URL και πατώντας το κουμπί λήψης. Για μια βελτιωμένη εμπειρία, επωφεληθείτε από την ειδική επέκταση Chrome, η οποία υποστηρίζει τη λήψη των βίντεο YouTube σε ποιότητα 1080p.

Οδηγός: Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο YouTube σε HD σε μορφή MP4 ?

Πριν απολαύσετε το βίντεο YouTube στον υπολογιστή σας, ανακαλύψτε αυτές τις τέσσερις τεχνικές:

Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL στο πεδίο στο επάνω μέρος της σελίδας και πατήστε Εισαγω ή κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη” στα δεξιά του πεδίου.

Προσθήκη “Σώσε από.καθαρά/” Ή “Sffrom.καθαρά/” Μπροστά από την ηλεκτρονική διεύθυνση URL λήψης βίντεο και πατήστε Εισαγω.
Παράδειγμα: SFROM.Net/http: // youtube.Com/watch?V = u7declndzqw

Επιλέξτε συνοπτικά ονόματα τομέα, όπως ssyoutube.com.

Χρήση Η επέκταση του προγράμματος περιήγησής μας για λήψη με ένα μόνο κλικ. Εγκαταστήστε τον βοηθό

βοηθός

Εγκαθιστώ Η εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας μας για λήψη βίντεο με ένα μόνο κλικ.

APK

Εγκαταστήστε την εφαρμογή

Ποια ποιότητα βίντεο υποστηρίζεται?

Τα περισσότερα βίντεο YouTube είναι σε μορφή MP4 και σε μορφή SD, HD, Full HD, 2K, 4K. Η ποιότητα εξαρτάται από το αρχείο που κατεβάστηκε. Εάν ο συγγραφέας το έχει κατεβάσει σε 1080p, τα βίντεο YouTube μπορούν να αποθηκευτούν στην ίδια ποιότητα.

Τα προγράμματα περιήγησης υποστηρίζονται από τη λήψη του YouTube

Το YouTube Downloader λειτουργεί με: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera και όλα τα προγράμματα περιήγησης με βάση το χρωμίου.

Για τους χρήστες που επιθυμούν να κατεβάσουν δωρεάν και γρήγορα βίντεο στο YouTube στο PC, Mac ή Smart TV, έχουμε αναπτύξει μια επέκταση, την οποία απλά πρέπει να προσθέσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Μόλις προστεθεί, η επέκταση του προγράμματος περιήγησης θα εμφανιστεί με τη μορφή ενός μικρού κουμπιού στο βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε. Κάνοντας κλικ στο κουμπί λήψης, θα έχετε το καλύτερο διαθέσιμο αρχείο ποιότητας.

Y2Down – YouTube Video Downloader 1080p 1440p 4K 8K

Κατεβάστε και μετατρέψτε τα αγαπημένα σας βίντεο στο YouTube σε ανάλυση 1080p, 1440p, 4k και 8k. Είναι δωρεάν, γρήγορο και απλό. Χωρίς διαφήμιση, χωρίς όρια.

Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς

Χωρίς όριο λήψης

Μπορείτε να κατεβάσετε όλο το περιεχόμενο που θέλετε χωρίς όρια.

Δωρεάν λήψεις

Μπορείτε να μετατρέψετε τα βίντεο του YouTube σε WAV και να τα κατεβάσετε δωρεάν.

Οι καλύτερες ταχύτητες

Η πλατφόρμα μας μετατρέπει τα βίντεο του YouTube σε δευτερόλεπτα.

Εύχρηστος

Μπορείτε να μετατρέψετε τα βίντεο του YouTube στο WAV με το εργαλείο μας σε μερικά κλικ.

Δεν υπάρχει ανάγκη για εφαρμογές

Καθώς το εργαλείο μας είναι σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στη συσκευή σας.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο στο YouTube σε αρχεία .MP4 1080p

Η μετατροπή των βίντεο του YouTube σε αρχεία MP4 1080P δεν απαιτεί σε γνώση της επεξεργασίας υπολογιστή ή βίντεο. Εάν γνωρίζετε ήδη πώς να χρησιμοποιήσετε τον ιστό, είστε περισσότερο από τα κατάλληλα για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα μας. Χάρη στη φιλική διασύνδεση του χρήστη, μπορείτε να μετατρέψετε τα βίντεο σε 1080p και να τα κατεβάσετε σε μερικά κλικ.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

 1. Όντας στο YouTube, αναζητήστε το βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε σε 1080p.
 2. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL βίντεο και ελάτε στον ιστότοπό μας. Στη συνέχεια, κολλήστε τον σύνδεσμο στο πλαίσιο URL που βλέπετε παραπάνω.
 3. Επιλέξτε MP4 1080p ως μορφή εξόδου.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη.

Το εργαλείο μας θα επεξεργαστεί το αίτημά σας μετατροπής σε λίγα δευτερόλεπτα. Μόλις μετατραπεί το βίντεο, μπορείτε να το κατεβάσετε ως αρχείο 1080p.

Μετατροπή βίντεο YouTube σε 1080p με οποιαδήποτε συσκευή

Η πλατφόρμα μας λειτουργεί σε όλες τις σύγχρονες συσκευές που μπορείτε να φανταστείτε. Μπορείτε να κατεβάσετε τα βίντεο YouTube ως αρχεία WAV με το εργαλείο μας χρησιμοποιώντας τα εξής:

 • iPhones.
 • iPads.
 • Υπολογιστές MAC.
 • Υπολογιστές Linux.
 • Υπολογιστές Windows.
 • Πυρκαγιά.
 • Τηλέφωνα και tablet Android.

Συχνές ερωτήσεις YouTube 1080p MP4

Τι είναι 1080p ?

Είναι γνωστό ως Full HD (μπορεί να θυμάστε ότι οι τηλεοράσεις στις αρχές του 2010 διαφημίζουν το Full HD για να πουλήσουν οθόνες των οποίων η μέγιστη ανάλυση ήταν 1080p), απλά σημαίνει ότι τα 1080p εικονοστοιχεία εμφανίζονται κάθετα και 1920 εικονοστοιχεία οριζόντια.

Γιατί να μετατρέψετε και να κατεβάσετε βίντεο στο YouTube σε 1080p ?

Ο λόγος για τον οποίο το 1080p είναι η καλύτερη μορφή που μπορείτε να μετατρέψετε τα βίντεο είναι ότι είναι η τυπική ανάλυση των οθονών σήμερα. Κάθε τηλεόραση, τηλέφωνο, tablet, κ.λπ. Υποστηρίζει ανάλυση 1080p και θα είναι καλύτερα βελτιστοποιημένη για αυτό από ό, τι για άλλους.

Γλώσσες