Διαχειριστής τηλεπικοινωνιών: Όλες οι ειδήσεις και αναλύσεις – ZDNET, Telecom Operator: Επαγγελματίες προμηθευτές τηλεπικοινωνιών |

Διαχειριστής τηλεπικοινωνιών: Προμηθευτές τηλεπικοινωνιών για εταιρείες

Contents

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 από τον Xavier Biseul

Διαχειριστής τηλεπικοινωνιών

Ένας φορέας εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών ή φορέας τηλεπικοινωνιών, προσφέρει υπηρεσίες απομακρυσμένης επικοινωνίας (σταθερή τηλεφωνία, Cellular, Internet). Οι υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών περνούν μέσω σταθερών ή κινητών δικτύων.

Όσον αφορά τη σταθερή επικοινωνία, οι φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών προσφέρουν υπηρεσίες πρόσβασης τηλεφώνου ή διαδικτύου μέσω συνδεδεμένων ADSL ή οπτικών ινών και πιο συχνά εξοπλισμένων με Wi-Fi. Όσον αφορά τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, βρίσκουμε δίκτυα 3G και 4G, το πιο διαδεδομένο και το νέο δίκτυο 5G.

Στη Γαλλία, οι τέσσερις γενικοί δημόσιοι φορείς είναι πορτοκαλί, Bouygues Telecom, SFR και δωρεάν. Υπάρχουν επίσης πολλοί φορείς εκμετάλλευσης που ειδικεύονται στο Β έως Β, καθώς και εικονικούς χειριστές που χρησιμοποιούν το δίκτυο τεσσάρων κύριων χειριστών.

Ο πληθωρισμός: Σχεδόν ένας στους τρεις Γάλλους έτοιμους να αλλάξουν τον χειριστή τηλεπικοινωνιών

Δίκτυα – Το πληθωριστικό πλαίσιο ενθαρρύνει έντονα τους καταναλωτές να τερματίσουν τις συνδρομές του Διαδικτύου και των κινητών τους για να βρουν πιο ελκυστικές προσφορές. Πέρα από την τιμή των πακέτων, η ποιότητα του δικτύου και της εξυπηρέτησης πελατών ζυγίζει στην απόφασή τους.

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 από τον Xavier Biseul

Η Altice θα μπορούσε να πουλήσει τον πορτογαλικό χειριστή Meo, Iliad in Ambush

Δίκτυα – Υπόθετα χρεωμένο, ο όμιλος Telecoms θα σχεδιάσει να πουλήσει τα πορτογαλικά περιουσιακά του στοιχεία, αξιολόγησε περίπου δέκα δισεκατομμύρια ευρώ. Ex-Portugal Telecom, το MEO είναι ο πρώτος χειριστής της χώρας, που κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό στην κινητή αγορά ως σταθερή. Η ομάδα του Xavier Niel είναι ένας ιδανικός υποψήφιος.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 από τον Xavier Biseul

Το TDF είναι έτοιμο να πουλήσει τα δίκτυα οπτικών ινών

Δίκτυα – Αφού έβαλε τους πύργους τηλεπικοινωνιών προς πώληση, ο φορέας εκμετάλλευσης θα έβαζε τα δίκτυά του THD σε πώληση, τα οποία καλύπτουν περισσότερα από 676.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην περιοχή του Παρισιού, στην κοιλάδα Loire ή Anjou. Το πορτοκαλί είναι μεταξύ των υποψηφίων buy -back.

Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2023 από τον Xavier Biseul

Η Altice θα μπορούσε να πουλήσει ένα μέρος της SFR και των γαλλικών δεδομένων του

Δίκτυα – Εξαιρετικά χρεωμένο και εμπλεγμένο στην υπόθεση Pereira, η ομάδα τηλεπικοινωνιών έχει ξεκινήσει μια τεράστια κίνηση περιουσιακών στοιχείων. Θα μπορούσε να πουλήσει όλα ή μέρος των 92 κέντρων του στη Γαλλία και να πουλήσει μέρος της πρωτεύουσας του SFR.

Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2023 από τον Xavier Biseul

Towerco: Μια αμερικανική ομάδα αγοράζει σχεδόν 2.000 κεραίες SFR και Bouygues Telecom

Δίκτυα – Διαχειριστής υποδομής τηλεπικοινωνιών, Phoenix Tower International καταλαμβάνει πυλώνες που βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις. Σε δύο χρόνια σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί περισσότερους από 5.000 ιστότοπους στη Γαλλία. Στην πολύ προσοδοφόρα αγορά του Towerco, ο Αμερικανός έρχεται να ανταγωνιστεί με το ισπανικό CellNex.

Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου 2023 από τον Xavier Biseul

Ποιοι είναι αυτοί οι Γάλλοι που αρνούνται να πάνε στην οπτική των ινών ?

Δίκτυα – Ο χειριστής υποδομής, οι πορτοκαλί παραχωρήσεις ανιχνεύθηκαν τα ριψοκίνδυνα του ADSL. Η ποιότητα της τρέχουσας σύνδεσής τους, η τιμή της μετάβασης σε ίνες ή έλλειψη πληροφοριών είναι τα κύρια φρένα που αναφέρονται από τους συνδρομητές στις αγροτικές περιοχές.

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 από τον Xavier Biseul

Αυξάνοντας έντονα, η Ιλιάδα είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για απόκτηση

Δίκτυα – Με περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια ευρώ σε ρευστότητα, ο όμιλος που ιδρύθηκε από τον Xavier Niel βλέπει τον εαυτό του σε θέση να αγοράσει έναν διαχειριστή ανταγωνιστή στη Γαλλία ως στο εξωτερικό. Η οργανική ανάπτυξη είναι επίσης εκεί.

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 από τον Xavier Biseul

Κεραίες: anti 5g Μην αφοπλίζετε

Δίκτυα – Σε όλη την επικράτεια, οι συλλογές κινητοποιούνται κατά της εγκατάστασης των κεραιών αναμετάδοσης. Οι κάτοικοι υπογραμμίζουν τον κίνδυνο για την υγεία και την απόσβεση της αξίας των ακινήτων των σπιτιών τους.

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 από τον Xavier Biseul

Orange και Silicon Valley: Η περιπέτεια τελειώνει

Τεχνολογία – Στις 11 Αυγούστου, οι δραστηριότητες της Orange Silicon Valley στο Σαν Φρανσίσκο θα σταματήσουν μετά από 20 χρόνια ύπαρξης. 28 εργαζόμενοι ανησυχούν. Το CFE-CGC Orange επικρίνει μια πολιτική εξοικονόμησης κεριών.

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 από τον Christophe Auffray

Για το Altice και το SFR, προτεραιότητα στη διάλυση

Τεχνολογία – Τραβήξτε από μια υπόθεση διαφθοράς, η Altice, η SFR και ο ιδιοκτήτης τους Patrick Drahi προσπαθούν να καθησυχάσουν. Το αφεντικό υπόσχεται να αντιμετωπίσει το χρέος (24 δισεκατομμύρια ευρώ) ενώ ο κύκλος εργασιών μειώθηκε στη Γαλλία.

Τετάρτη 09 Αυγούστου 2023 από τον Christophe Auffray

Box for Pros: Το Bouygues Telecom ξεκινά ένα νέο Pro Evolutive Box

Τεχνολογία – Η προσφορά διαθέτει υπηρεσίες Διαδικτύου, τηλεφωνίας, Visio και Standard Telephone Package. Προορίζεται για VSES και φιλελεύθερα επαγγέλματα, αυτό το κουτί υπόσχεται σύνδεση ινών έως 1 Gbps, και WiFi 6.

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 από τη σειρά Guillaume

Σταθερή απόδοση Διαδικτύου: Bouygues Télécom στη διαδικασία της νίκης εναντίον του Free

Τεχνολογία – Οι συνδρομητές Bouygues Telecom επωφελούνται από την καλύτερη απόδοση στο σταθερό Διαδίκτυο (FTTH, XDSL) για το πρώτο εξάμηνο του 2023, σύμφωνα με το βαρόμετρο NPERF.

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 από τη σειρά Guillaume

Altice: Η σύλληψη του Armando Pereira δημιουργεί Eddies στη Γαλλία

Τεχνολογία – Η ανησυχία αυξάνεται στις τάξεις της ομάδας Altice μετά τη σύλληψη ενός από τα δικαιώματα του Patrick Drahi. Ο επιχειρηματίας είναι ύποπτος για απάτη, διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 από το συντακτικό προσωπικό του ZDNET.Fr

4G σε αγροτικές περιοχές: 2500 πυλώνες έχουν τεθεί σε λειτουργία

Τεχνολογία – Αυτό το 2.500ο πολλαπλών λειτουργιών 4G Pylon, που βρίσκεται στο Dampierre (AUBE), σηματοδοτεί ένα αξιοσημείωτο βήμα για την “στοχευμένη κάλυψη” του “New Deal Mobile”. Αυτή η συσκευή παρέχει το άνοιγμα περισσότερων από 5.000 τοποθεσιών 4G στις αγροτικές περιοχές – τις διάσημες λευκές περιοχές – μέχρι το 2027.

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 από τη σειρά Guillaume

Η κατασκευή του μεγαλύτερου υποβρύχου καλωδίου στη Μεσόγειο, Medusa, ξεκινά

Τεχνολογία – Το καλωδιακό σύστημα πρέπει να έχει 16 σημεία προσγείωσης στη Μεσόγειο. Δημιούργησε ένα νέο διάδρομο από την Ασία στον Ατλαντικό, μια πραγματική ραχοκοκαλιά από το Port είπε στην Αίγυπτο, προς τη Λισαβόνα και την Καζαμπλάνκα.

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023 από τη σειρά Guillaume

Optical Fiber: Ποια είναι τα πιο ελαττωματικά γαλλικά δίκτυα ?

Δίκτυα – Το Arcep, το Telecoms Gendarme, δημοσίευσε τον κατάλογο των δικτύων οπτικών ινών με τον μεγαλύτερο αριθμό αναλύσεων ή δυσκολιών σύνδεσης. Ένας τρόπος για να ασκήσετε πίεση στους χειριστές υποδομής.

Παρασκευή 07 Ιουλίου 2023 από τον Xavier Biseul

Ασφαλίστε τα δίκτυα οπτικών ινών, έναν ιστότοπο από 7 έως 17 δισεκατομμύρια ευρώ

Δίκτυα – Aériens πάνω από 500.000 χιλιόμετρα, τα γαλλικά δίκτυα οπτικών ινών είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένα σε κλιματολογικούς κινδύνους και κακόβουλες πράξεις. Μια χαρτογραφία μελετά τους διάφορους τύπους κινδύνων, του τμήματος και του τμήματος και σκιαγραφεί τρία πιθανά σενάρια για να κερδίσει ανθεκτικότητα.

Πέμπτη 06 Ιουλίου 2023 από τον Xavier Biseul

Η ανάπτυξη ινών σε μια εταιρεία επιβραδύνεται

Δίκτυα – Ο αριθμός των εταιρειών ινών αυξήθηκε μόνο κατά 15 % σε ένα έτος έναντι αύξησης 49 % το 2022. Πιο ανησυχητικό, ένας σημαντικός αριθμός εταιρειών δεν σκοπεύει να μεταβεί σε οπτικές ίνες παρά την προγραμματισμένη στάση του δικτύου χαλκού.

Τετάρτη 05 Ιουλίου 2023 από τον Xavier Biseul

Μετάβαση σε IPv6: Διαρκούν οι διαταραχές καθυστερήσεις

Δίκτυα – Είκοσι χρόνια μετά την έναρξη του πρωτοκόλλου δικτύου, η μετανάστευση στο IPv6 εξακολουθεί να κατηγορεί σοβαρές καθυστερήσεις σε ιστότοπους και ιδιαίτερα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Couriers. Η κατάσταση έρχεται σε αντίθεση με τους φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών.

Τρίτη 04 Ιουλίου 2023 από τον Xavier Biseul

Jean-Christophe Ravaux (Btob Bouygues Telecom): “Η ζήτηση για ιδιωτικό 5G δεν είναι ακόμη εξαιρετική στη Γαλλία”

Δίκτυα – Δύο χρόνια μετά την έναρξη ενός στρατηγικού σχεδίου, ο διευθυντής της αγοράς BTOB της Bouygues Telecom επιστρέφει στις φιλοδοξίες του φορέα εκμετάλλευσης στο Wireless THD, το σύννεφο και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 από τον Xavier Biseul

Διαχειριστής τηλεπικοινωνιών: Προμηθευτές τηλεπικοινωνιών για εταιρείες

Επαγγελματικό πακέτο

Ο τομέας των τηλεπικοινωνιών έχει υποβληθεί σε πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια των ετών, αλλά ένα πράγμα παραμένει αληθινό: ανεξάρτητα από τον αριθμό των υπηρεσιών που προσφέρετε ή τον βαθμό προόδου της υποδομής σας, χρειάζεστε έναν φορέα εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών για εσάς να τους βοηθήσετε. Θα σας παρουσιάσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους επαγγελματίες τηλεπικοινωνιακούς φορείς.

Επαγγελματικό πακέτο


Η λειτουργία ενός χειριστή τηλεπικοινωνιών

Τι είναι ένας χειριστής τηλεπικοινωνιών για εταιρείες ?

Ένας φορέας εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών είναι μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών. Πολλοί φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών επικεντρώνονται στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο, αλλά ορισμένοι προσφέρουν επίσης κινητές τηλεφωνίες, πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευση δεδομένων και ακόμη και τηλεοπτικές υπηρεσίες.

Σημειώστε ότι οι φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: σταθεροί χειριστές και χειριστές κινητής τηλεφωνίας. Οι χειριστές σταθερών τηλεπικοινωνιών παρέχουν τηλεφωνικές υπηρεσίες μέσω σταθερών γραμμών, ενώ οι χειριστές κινητών τηλεπικοινωνιών παρέχουν επομένως τηλεφωνικές υπηρεσίες κατάλληλες για κινητά τηλέφωνα.

Ποιος είναι ο ρόλος του ?

Οι εταιρείες έχουν όλο και περισσότερο εξαρτημένες από τις τεχνολογίες επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ να επιλέξουν έναν χειριστή τηλεπικοινωνιών ικανό να καλύψει τις ανάγκες τους – και αυτές οι ανάγκες εξελίσσονται συνεχώς ! Οι φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην επιτυχία των περισσότερων οργανισμών. Παρέχουν την υποδομή των τηλεπικοινωνιών και τη συνδεσιμότητα που επιτρέπουν στις εταιρείες να επικοινωνούν μεταξύ τους, με τους πελάτες τους και τους συνεργάτες τους, εσωτερικά και εξωτερικά.

Οι διάφορες υπηρεσίες ενός φορέα εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών για εταιρείες

Προσφορές Pro Fixed Phone

Στη Γαλλία, υπάρχουν αρκετοί φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών που προσφέρουν διάφορες επιχειρηματικές υπηρεσίες, επομένως, Bouygues Telecom, SFR Business, Orange ή Free προσφέρουν και τις δύο γραμμές σταθερών τηλεφώνων από τις προσφορές τους. Επομένως, τα σημεία απόκλισης θα είναι στην τιμή του επιλεγμένου πακέτου και των διαφόρων επιλογών PROS.

Για να δώσουμε ένα παράδειγμα της τιμής, Μετρήστε περίπου είκοσι ευρώ μηνιαία εξαιρουμένων του φόρου, Ακόμα μέχρι τριάντα ή σαράντα ευρώ, ανάλογα με τις επιλογές σας. Ακριβώς, από την άποψη των επιλογών, γνωρίζετε ότι η Orange μπορεί να καταστήσει δυνατή την έκκληση σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα περισσότερων από εκατό χωρών στη Γαλλία και στα υπερπόντια τμήματα, η Free επικεντρώνεται στην έννοια των απεριόριστων κλήσεων προς κινητά τηλέφωνα στην Κίνα, τον Καναδά και τους Ηνωμένους Τα κράτη και οι συνδρομητές SFR Pro θα μπορούν να καλούν απεριόριστο σε σταθερά τηλέφωνα πάνω από εκατό διαφορετικές χώρες.

Pro τηλέφωνα κινητών τηλεφώνων

Οι κύριες υπηρεσίες είναι γενικά:

 • Η παροχή ενός αριθμού τηλεφώνου για την επιχείρησή σας, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεστε όταν ξεκινάτε την επιχείρησή σας
 • Αρκετά κινητά διαδίκτυο πηγαίνουν
 • τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων και αποστολής SMS

Στη συνέχεια, ο αριθμός των GO, SMS, η διάρκεια και η θέση των κλήσεων μπορεί να ποικίλει και θα αυξήσει την τιμή του πακέτου. Μετρήστε μια δωδεκάδα ή είκοσι ευρώ για το βασικό πακέτο με για παράδειγμα 5GB του Διαδικτύου Και απεριόριστες κλήσεις από την Ευρώπη, και μέχρι € 50 ή ακόμα και € 80 για κλήσεις σχεδόν παντού στον κόσμο και περίπου 100GB του Διαδικτύου.

Προσφορές πρόσβασης στο Διαδίκτυο Pro Internet

Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να μεταβάλλει τις τιμές των διαφόρων σχεδίων PRO.

Για να έχετε μια καλή ιδέα για τις μέσες τιμές, πρέπει να γνωρίζετε εάν οι επαγγελματικές προσφορές περιλαμβάνουν ή όχι τη δυνατότητα ενοικίασης κουτιού ή στη ροή των ινών, τον αριθμό της μηνιαίας πρόσβασης στο Διαδίκτυο, την ποσότητα αποθήκευσης διαθέσιμα κ.λπ.

Να έχω ένα Πρόσβαση στο Διαδίκτυο προσαρμοσμένη στους επαγγελματίες, Μετρήστε μεταξύ περίπου τριάντα και πενήντα ευρώ κατά μέσο όρο. Αυτό περιλαμβάνει φυσικά, τηλεφωνικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση πελατών, αλλά από την πλευρά του Διαδικτύου μπορείτε γενικά να αποκτήσετε για αυτό το επιτόκιο: τη δυνατότητα ενοικίασης ενός κουτιού και των ινών που έχουν ροή μεταξύ 400MB/s και 1GB/s.

Προσφορές πολλαπλών υπηρεσιών Pro

Για να κάνετε την επιλογή σας από αυτόν τον τελευταίο τύπο προσφοράς, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα διαφορετικά πακέτα διαιρούνται γενικά μεταξύ εκείνων που προσφέρονται για μικρές επιχειρήσεις και άλλες για μεγαλύτερες εταιρείες. Ακόμα κι αν Έχετε λιγότερους από 10 υπαλλήλους, μετράτε περίπου είκοσι ή τριάντα ευρώ το μήνα για να έχετε πρόσβαση στο ADSL, Fiber, VDSL και την ενοικίαση ενός κουτιού. Μπορείτε να αποκτήσετε γενικά ενδιαφέρουσα πρόσβαση σε τηλεφωνία, όπως απεριόριστες κλήσεις σε όλη τη Γαλλία για διορθώσεις και πολλούς διεθνείς προορισμούς.

Για μεγάλες εταιρείες, θα έχετε συχνά προσαρμοσμένες προσφορές, για παράδειγμα για να επωφεληθείτε από τις προσφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας όσον αφορά το Διαδίκτυο, την απαιτούμενη ποσότητα αποθήκευσης ή ακόμα και τη χρέωση που θα χρησιμοποιήσετε σε καθημερινή βάση. Οι τιμές μπορούν στη συνέχεια να αυξηθούν κατά λίγες δεκάδες ευρώ ή απλά να διπλασιαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας όσον αφορά τις υπηρεσίες.

Οι συμβουλές μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε έναν χειριστή τηλεπικοινωνιών

Πώς να επιλέξετε τον προμηθευτή τηλεπικοινωνιών σας ?

 • Η επιλογή ενός προμηθευτή τηλεπικοινωνιών είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα κάνετε στην επιχείρησή σας. Αυτά δεν είναι μόνο υπηρεσίες στο Διαδίκτυο και οι τηλεφωνικές υπηρεσίες, αλλά και η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης. Γι ‘αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον σωστό προμηθευτή, δίνοντάς σας συμβουλές για το πώς να επιλέξετε την ιδανική εταιρεία για εσάς.
 • Πρώτον, κατανοήστε τις ανάγκες σας. Σκεφτείτε τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες που είναι οι πιο σημαντικές για εσάς – για παράδειγμα, χρειάζεστε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας ή μια βασική τηλεφωνική υπηρεσία ? Υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις που σχετίζονται με την τοποθεσία σας ? Πόσα δεδομένα χρησιμοποιείτε και πόσο συχνά ? Ποιος είναι ο μηνιαίος προϋπολογισμός σας ? Μόλις μάθετε τι έχει σημασία για εσάς, θα είναι ευκολότερο να μειώσετε τις επιλογές σας και να εστιάσετε σε προμηθευτές που πληρούν όλες τις απαιτήσεις σας.
 • Μόλις καθορίσετε τον τύπο της υπηρεσίας που θέλετε να πάρετε έναν προμηθευτή τηλεπικοινωνιών, αναζητήστε όσους είναι διαθέσιμοι στην περιοχή σας και ζητήστε αποσπάσματα για καθένα από αυτά για να μπορέσετε να συγκρίνετε τα έξοδα. Επομένως, θα είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με την εταιρεία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της εταιρείας σας. Λάβετε υπόψη την τιμή, αλλά μην ξεχνάτε την ποιότητα ! Είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη όχι μόνο η τιμή όταν επιλέγετε έναν προμηθευτή τηλεπικοινωνιών, αλλά και την ποιότητα και την αξιοπιστία (αν είναι δυνατόν). Για παράδειγμα, μην ξεχνάτε την εξυπηρέτηση πελατών ! Είναι σημαντικό κάποιος να είναι διαθέσιμος όποτε το χρειάζεστε έτσι ώστε τα προβλήματα να μπορούν να λυθούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Ελέγξτε τις επιλογές βοήθειας πελατών (συμπεριλαμβανομένων των 24 ωρών επιλογών 24 και 7 ημερών την εβδομάδα) και ρωτήστε εάν αυτές οι εταιρείες προσφέρουν εργαλεία απομακρυσμένης διαχείρισης, όπως πύλες ιστού ή κινητές εφαρμογές, προκειμένου οι εργαζόμενοι να μπορούν να λύσουν τα προβλήματα οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Τα συστατικά στοιχεία του προσφορά ενός τηλεφωνικού φορέα εκμετάλλευσης

Αν ψάχνετε για έναν χειριστή τηλεπικοινωνιών με ποιον να κάνετε επιχειρήσεις, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε πού να ξεκινήσετε. Ακολουθούν ορισμένα στοιχεία του προσφορά από έναν τηλεφωνητή που θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση:

 • Η τιμή ανά λεπτό. Αυτό είναι το κόστος (ή “ανά λεπτό”) στο οποίο θα έχουν κάνει οι κλήσεις από την τοποθεσία που έχουμε ήδη αναφέρει εν μέρει σε αυτό το σημείο με τις διαφορετικές προσφορές, γνωρίζετε ότι ορισμένοι προσφέρουν απεριόριστες φόρμουλες, ακόμη και διεθνώς.
 • Ο αριθμός των απαιτούμενων συνδέσεων: Εάν είστε μια μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, δεν θα έχετε τις ίδιες ανάγκες όσον αφορά τη σύνδεση, τη χρέωση, την πηγή του Διαδικτύου ή ακόμα και την αποθήκευση. Όλα αυτά θα εμφανιστούν στο προσφορά και θα σας επιτρέψουν να συγκρίνετε αποτελεσματικά τις προσφορές.
 • Οι πιθανοί παραλήπτες: περιγράψαμε επίσης αυτό το μέρος υψηλότερο, αλλά μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τα αποσπάσματα των τηλεφωνικών φορέων σύμφωνα με τις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε: μόνο σταθερές ή κινητές συσκευές επίσης ? Μόνο στη Γαλλία ? Με ή χωρίς το DOM ? Και φυσικά το ζήτημα των άλλων χωρών μπορείτε να καλέσετε ή όχι, και με ποιο κόστος. Όλες αυτές οι ερωτήσεις θα σας επιτρέψουν να κάνετε μια αποτελεσματική σύγκριση για να επιλέξετε την καλύτερη προσφορά τηλεφωνικού χειριστή .

Πώς να βρείτε τον φθηνότερο χειριστή τηλεπικοινωνιών ?

Η εύρεση του σωστού χειριστή τηλεπικοινωνιών δεν είναι εύκολη εργασία. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την επιλογή ενός όπως είδαμε: το κόστος, το κάλυμμα και την ποιότητα των κλήσεων.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βρείτε φτηνές χειριστές τηλεπικοινωνιών. Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε ιστότοπους σύγκρισης όπως το Companeo. Αυτός ο ιστότοπος συγκρίνει τις προσφορές τηλεπικοινωνιακών εκμετάλλευσης για παράδειγμα μεταξύ των σταθερών, κινητών ή διαδικτυακών υπηρεσιών πρόσβασης ή ακόμα και των τριών κάθε φορά, αν το χρειάζεστε ! Μπορείτε επίσης να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για να σας βοηθήσουν να βρείτε το φθηνότερο.

Μπορείτε να κάνετε την ίδια προσέγγιση για να συγκρίνετε για τον εαυτό σας, θα σας πάρει απλά περισσότερο χρόνο. Εδώ είναι πώς να κάνετε: Πρώτα απ ‘όλα, ξεκινήστε συγκρίνοντας τις προσφορές στην περιοχή σας. Ελέγξτε τι είναι διαθέσιμο σε τοπικούς και ηλεκτρονικούς λιανοπωλητές και αναζητήστε προσφορές σε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων όπως το Facebook ή το Twitter. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας εάν έχουν συστάσεις για καλές προσφορές στην περιοχή σας.

Μόλις μειώσετε τον αριθμό των επιλογών σας, πραγματοποιήστε έρευνα σχετικά με τις προσφορές κάθε προμηθευτή. Σκεφτείτε την εξυπηρέτηση πελατών τους, καθώς και την περιοχή κάλυψης και τη δύναμη του δικτύου τους πριν λάβετε μια τελική απόφαση για την εταιρεία που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τέλος, μην ξεχνάτε τους συμβατικούς όρους όταν επιλέγετε μεταξύ διαφορετικών προμηθευτών ! Μερικοί προσφέρουν πιο πλεονεκτικές τιμές, αλλά απαιτούν μεγαλύτερες συμβάσεις από άλλες. Αναζητήστε προμηθευτές που προσφέρουν μια συγκεκριμένη ευελιξία όσον αφορά την τιμή και τη διάρκεια της σύμβασης, έτσι ώστε να είναι εύκολο να αλλάξετε τον προμηθευτή εάν αλλάξουν τα πράγματα (για παράδειγμα, εάν το τηλέφωνό σας καταρρεύσει ή εάν υπάρχει καλύτερη προσφορά).

Κατάλογος τηλεπικοινωνιών για εταιρείες

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Γαλλία πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλοί τηλεπικοινωνιακοί φορείς στη χώρα. Ακολουθεί μια λίστα με μερικούς από τους πιο διάσημους φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών στις εταιρείες στη Γαλλία:

 • Πορτοκάλι : Η Orange είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία και λειτουργεί για πάνω από 30 χρόνια. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και ορίζει περισσότερους από 18 εκατομμύρια πελάτες στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Προσφέρει υψηλή πρόσβαση στο Διαδίκτυο καθώς και λύσεις φωνής και δεδομένων σε εταιρείες και ιδιώτες.
 • Ελεύθερος : Δωρεάν προσφέρει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας με το εμπορικό σήμα “δωρεάν κινητό”. Ιδρύθηκε από τον Xavier Niel το 2007 προκειμένου να παρέχει μια χαμηλή υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας χαμηλού κόστους στους Γάλλους που δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τα ακριβά πακέτα που προσέφεραν άλλοι φορείς εκμετάλλευσης εκείνη τη στιγμή.
 • Bouygues Telecom : Ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς φορείς στη Γαλλία, η Bouygues Telecom προσφέρει σταθερές και κινητές υπηρεσίες. Είναι θυγατρική της ομάδας Bouygues και έχει 14 εκατομμύρια πελάτες.
 • SFR : Το SFR είναι μία από τις μεγαλύτερες γαλλικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Προσφέρει σταθερές και κινητές υπηρεσίες στη Γαλλία καθώς και στο εξωτερικό μέσω των θυγατρικών της SFR και των διεθνών θυγατρικών της SFR. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 17 εκατομμύρια πελάτες μόνο στη Γαλλία.
 • Coriolis Telecom : Διαχειριστής δικτύου κινητής τηλεφωνίας, του οποίου η έδρα βρίσκεται στο Παρίσι, στη Γαλλία. Ιδρύθηκε το 1989 από τον Pierre Bontemps και τώρα έχει περίπου 500.000 πελάτες.

Η εμφάνιση του 5G, ποιες προκλήσεις για τις εταιρείες ?

Η εμφάνιση της τεχνολογίας 5G έχει οδηγήσει σε ένα νέο κύμα καινοτομίας και ανάπτυξης. Ωστόσο, παρουσιάζει επίσης τεράστιες προκλήσεις για τις εταιρείες. Για παράδειγμα, πρέπει να γνωρίζετε ότι το 5G είναι ένα εξαιρετικά ασφαλές δίκτυο που χρησιμοποιεί πολλά στρώματα κρυπτογράφησης για την προστασία των δεδομένων χρήστη από κλοπή ή παραποίηση. Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι ασφαλείας που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την ανάπτυξη ενός δικτύου 5G. Για παράδειγμα, είναι δυνατό για τους χάκερ να έχουν πρόσβαση στην κάμερα ή το μικρόφωνο της συσκευής σας και να κατασκοπεύουν τις γνώσεις σας ! Κατά συνέπεια, οι εταιρείες πρέπει να χρησιμοποιούν σταθερά μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσουν ότι η ιδιωτική ζωή των χρηστών παραμένει άθικτη ανά πάσα στιγμή.

Ομοίως, το 5G είναι συνώνυμο με περισσότερη ταχύτητα και λιγότερη λανθάνουσα κατάσταση. Αυτές οι βελτιώσεις θα επιτρέψουν πιο σύνθετες συναλλαγές και εφαρμογές από ποτέ. Θα βοηθήσουν επίσης τις εταιρείες να μειώσουν το κόστος τους φέρνοντας τις δραστηριότητές τους πιο κοντά στους τελικούς χρήστες.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τους συμβατικούς φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών ?

Με την άνοδο των εταιρειών τηλεπικοινωνιών και των προσφορών τους, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να βρουν εναλλακτικές λύσεις στους παραδοσιακούς τηλεπικοινωνιακούς χειριστές. Αλλά τι ακριβώς είναι αυτές οι εναλλακτικές λύσεις και πώς να τις χρησιμοποιήσετε ?

Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν υπηρεσίες επικοινωνίας μέσω διαδικτύου όπως το WhatsApp, το Viber, το Skype και το Snapchat. Αυτές οι υπηρεσίες παρέχουν στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο επικοινωνίας στο κινητό τους τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν για σχέδια δεδομένων ή έξοδα σύνδεσης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης αυτών των εφαρμογών είναι ότι είναι διαθέσιμα σε διαφορετικές πλατφόρμες και συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε τύπο συσκευής για πρόσβαση στην υπηρεσία και να στείλει κλήσεις ή να στείλει μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα συμβατότητας μεταξύ διαφορετικών συσκευών ή συστημάτων.

Αυτές οι εφαρμογές είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση, καθώς απαιτούν λίγες τεχνικές γνώσεις από το χρήστη για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό και να αρχίσουν να τις χρησιμοποιούν αμέσως μετά την λήψη τους στη συσκευή σας από το Google Play Store ή το Apple App Store (ανάλογα με το αν χρησιμοποιεί Android ή iOS). Ομοίως, πιθανότατα γνωρίζετε τις άλλες εναλλακτικές λύσεις όπως το Zoom ή το Google Meet Meet.

Ο Το μειονέκτημα αυτών των λύσεων έγκειται στην προστασία ή την εμπιστευτικότητα που είναι γενικά λιγότερο αξιόπιστη, ή που εμπνέει λιγότερη εμπιστοσύνη στις εταιρείες να μοιραστούν τις πληροφορίες τους ή να κάνουν τις συναντήσεις τους σε αυτές τις δωρεάν υπηρεσίες.

Τώρα γνωρίζετε πολύ περισσότερα για τους φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών, τι είναι ακριβώς, οι ρόλοι τους, ο τρόπος λειτουργίας τους και ακόμη και πώς να επιλέξετε τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο συμφέρουσες τιμές για εσάς. Θυμηθείτε ότι η τιμή δεν είναι το μόνο κριτήριο επιλογής αλλά και το Ασφάλεια, αξιοπιστία του χειριστή τηλεπικοινωνιών Και φυσικά οι υπηρεσίες που σας προσφέρει.

Συγκρίνετε και κάνετε
έως 30 % εξοικονόμηση