Z Z8 Pro: Καλύτερη τιμή, δοκιμή και ειδήσεις – Numériques, Test Z z8 Pro: Η πλήρης γνώμη μας – Electric Scooter – Fundroid

Δοκιμή Z8 Pro Electric Scooter: Τόσες επιλογές με ελαττώματα

Μην πάρετε το κινεζικό σκούτερ για μια μηχανή εύκολη μετατόπιση. Τα 20 κιλά είναι ο εχθρός των σκαλοπατιών και των δημόσιων συγκοινωνιών. Επιπλέον, είναι αδύνατο να κυλήσετε το Z8 Pro όταν διπλωθεί. Η μόνη λύση είναι να την αρπάξει από το Gallows και να δουλέψει τους μύες μας. Το Z8 Pro δεν έχει σχεδιαστεί στο πολυτροπικό μυαλό, είναι γεγονός και υποτίθεται.

Z Z8 Pro

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Καλύτερη τιμή: 429.99 €

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Καλύτερη τιμή: 499.99 €

Pure Electric Air LR Best Price: 799 €

Hiley Tiger 8 Pro Best Price: 924.98 €

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S Καλύτερη τιμή: € 449

WISPEED SUV1000 Καλύτερη τιμή: 499.99 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Το Z8 Pro είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ της μάρκας Z (Ex-Zero) που στοιχηματίζει σε κινητήρα 500 W και μπαταρία 48 V 15,6 AH. Το Z8 Pro φτάνει προφανώς τα 25 km/h που έχει εγκριθεί από το νόμο και υπόσχεται τουλάχιστον 50 χλμ. Αυτονομίας.

Τεχνικό φύλλο / χαρακτηριστικά

Ανακοινωθείσα αυτονομία 50 χλμ
Μπαταρία 48 V 15.6 Αχ
Βάρος συσκευής 20 κιλά
Χρόνος φόρτωσης 7 h
Μέγιστη ταχύτητα 25 km/h
Ισχύς 500 W
Μήκος 1100 mm
Πλάτος 590 mm
Ύψος (ελάχιστο) 960 cm
Ύψος (μέγιστο) 1250 cm
Μέγιστο βάρος επιβατών 100 κιλά
Μέγιστη κλίση κλίσης 18 °
Αντί κλεπτικό Ναί
Αριθμός τροχών 2
Διάμετρος τροχού 21.59 cm
Τηλεχειριστήριο Οχι
Εφαρμογή smartphone Οχι
οθόνη LCD Ναί

Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά

Περίληψη δοκιμής

Ιστορικό σημείων

  • Προηγούμενη σημείωση

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Η μάρκα Z προσφέρει ένα Z8 Pro ως είσοδο της περιοχής της για μεγάλα ταξίδια. Ένα μοντέλο με μεγάλες μετρήσεις που υπόσχεται μεγάλη αυτονομία και άνεση πρώτης τάξης.

Σημείωμα γραφής

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση χρήστη (2)

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Κριτικές χρηστών (2)

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

Όλες οι κριτικές χρηστών (2)

60 ημέρες χρήσης
60 ημέρες χρήσης

Σημείωση: 2 από τα 5

Αρκετά απογοητευμένος από το προϊόν και τη δοκιμή

Στις 12 Απριλίου 2022 με εξυπηρετούσε για να πάω/έρχομαι στη δουλειά. Καθώς και για επαγγελματικά ταξίδια. Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ απογοητευμένος για την τιμή (€ 900 ούτως ή άλλως). Δεν είναι πολύ ισχυρή. Τα τελειώματα φοβούνται αρκετά (η καυτή κόλλα γρήγορα) η ποιότητα των μέτριων υλικών. Η φόρτιση στο Tord απλώς πιέζοντας με τα δάχτυλά του κινητήρα όχι τόσο ισχυρά. Φαντάζομαι τα άλλα μοντέλα που έχουν μικρότερους κινητήρες. Summ Crutch που σπάει μετά από μια εβδομάδα (σκούτερ μόλις έθεσε) Autonomy CA (περίπου 25 χιλιόμετρα) μακριά από τα 50 ούτως ή άλλως ! Το φρενάρισμα του τυμπάνου λειτουργεί καλά, πολύ καλά μπλοκάρει τον πίσω τροχό αρκετά εύκολα. και μηδενική προσκόλληση. Σίγουρα λόγω του πλήρους ελαστικού. Ο χρόνος καθυστέρησης μεταξύ της στιγμής που απαιτείται από την επιτάχυνση και τη στιγμή που το δίνει είναι αρκετά περιοριστική για ορισμένες καταστάσεις. Ειλικρινά ελέγχω συχνά τα συγκροτήματα επειδή δεν εμπιστεύομαι την ευρωστία αυτού του σκούτερ που συχνά εμπιστεύεται την κρίση του ψηφιακού, είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτό το τεστ. Διαβάστε την πλήρη κριτική

Σημείωση: 3 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 3 από τα 5

Ήταν χρήσιμη αυτή η γνώμη για εσάς ?

Δοκιμή Z8 Pro Electric Scooter: Τόσες επιλογές με ελαττώματα

Εάν είστε οπαδός ηλεκτρικών σκούτερ, έχετε ακούσει σίγουρα για το μηδενικό εμπορικό σήμα. Δοκιμάσαμε το νεότερο, το Z8 Pro, το οποίο προσφέρει τόσα ενδιαφέροντα πράγματα όπως τα ενοχλητικά πράγματα.

DSC03208

Πού να αγοράσετε το
Z8 Pro στην καλύτερη τιμή ?

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2021 και η αγορά μπορεί να έχει εξελιχθεί από τότε. Συμβουλευτείτε τη σύγκρισή μας για να ανακαλύψετε πιο πρόσφατα προϊόντα ενδεχομένως πιο συναφή με εσάς.

Η πλήρης γνώμη μας
Z Z8 Pro

22 Οκτωβρίου 2021 10/22/2021 • 08:05

Το σύμπαν του σκούτερ χωρίζεται σε 3 κατηγορίες: αθλητικά μοντέλα για επιδόσεις, παιχνίδια για διασκέδαση και τέλος εκείνοι που χρησιμεύουν ως “καθημερινά”, με άλλα λόγια, καθημερινό όχημα μεταφοράς που αντικαθιστούν το ποδήλατο, τα αυτοκίνητα, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και μερικές φορές ακόμη και δύο -Wheelers. Το Zero 8 Pro (ή Z8 Pro) στοχεύει σαφώς αυτήν την τελευταία κατηγορία και υπόσχεται να σας υποστηρίξει καθημερινά στα ταξίδια σας σε ασυναγώνιστη άνεση.

Το Zero επιτέθηκε στην αγορά με το 10x, ένα σκούτερ της εποχής χωρίς νόμο, κατά τη διάρκεια του οποίου το γαργαλάει τα 50 km/h με 2 x 1200 W σε σκούτερ δεν θεωρήθηκε ακόμη έγκλημα. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν άλλα μοντέλα και μεταξύ τους, το Z8 Pro: η υπόσχεση του υψηλού επιπέδου εξοπλισμού για τιμή 890 ευρώ. Αλλά το Z8 Pro προσφέρει περισσότερα: μεγάλη μπαταρία, εμπρός και πίσω εναιωρήματα, σύστημα αντι -εκκίνησης καρτών και ακόμη και δείκτες ! Θα μπορούσε σχεδόν να εμφανιστεί σε ένα Batman. Αρκεί να γίνει η τέλεια μηχανή αστικής κινητικότητας ?

Τεχνικό φύλλο Z8 Pro

Μοντέλο Z Z8 Pro
Ανακοινωθείσα αυτονομία 60 χλμ
Ανακοινώθηκε ο χρόνος επαναφόρτισης 240 λεπτά
μέγιστη ταχύτητα 25 km/h
Ισχύς 500 Watts
Μέγιστο υποστηριζόμενο βάρος 100 κιλά
Τιμή 890
Φύλλο προϊόντων

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με ένα σκούτερ που μας δανείστηκε από το Shop Emobility.

Z8 Pro Design

Ο σχεδιασμός του Z8 Pro στέλνει ξύλο: μεγάλο κατάστρωμα, Μεγάλοι τροχοί, τεράστια κρεμάστρα, δύο λαβές φρένων, ένα υποπόδιο πάνω από τον πίσω τροχό, το Z8 Pro επιβάλλει και θυμίζει σκούτερ bodybuilded. Από μακριά, προσελκύει το μάτι και προκαλεί λαγνεία. Κοντά, αυτή είναι μια άλλη ιστορία.

Το φινίρισμα είναι μερικές φορές επιτυχημένο, όπως αυτή η εντελώς ομαλή κάτω πλευρά του καταστρώματος (και επομένως καλύτερα προστατευμένο από τη βροχή) ή το Gallows, παχύ και ανθεκτικό του οποίου το αναδίπλωτο σύστημα δεν είναι μόνο μαλακό και ρευστό, αλλά και ασφαλές. Από την άλλη πλευρά, αυτό το ίδιο αναδιπλούμενο σύστημα αποκαλύπτει μια αφθονία λίπους που θα τείνουμε να βάλουμε στα δάχτυλα. Τα καλώδια έχουν τελειώσει με έναν αναπτήρα (το καουτσούκ καίγεται σε μέρη) και ο έλεγχος επιτάχυνσης, στον οποίο θα επιστρέψουμε, θα γινόταν πλαστικό χαμηλό.

IMG_20210603_144014

IMG_20210603_144042

DSC03197

DSC03162

Το κατάστρωμα είναι ευρύ, το οποίο προσφέρει εξαιρετική άνεση. Η άνεση ενισχυμένη από αυτό το υποπόδιο που βρίσκεται πάνω από τον πίσω τροχό και που σας επιτρέπει να έχετε μια πολύ ισορροπημένη θέση οδήγησης. Η κρεμάστρα (ή το τιμόνι) είναι επίσης ευρύ και οι λαβές των φρένου πέφτουν καλά κάτω από τα δάχτυλα.

Τα μικρά κουμπιά κρυμμένα σε αυτές τις λαβές επιτρέπουν να ενεργοποιηθούν οι δείκτες. Ναι, διαβάζετε σωστά ! Αυτό είναι το μόνο μοντέλο σε αυτήν την τιμή για να το προσφέρετε. Και ακόμα κι αν στην αρχή, ξέχασα να τα ενεργοποιήσω, γρήγορα έγιναν απαραίτητα.

DSC03173

DSC03184

DSC03187

DSC03161

Οι αναστολές, από την πλευρά τους, είναι μάλλον επιτυχημένες αισθητικά μιλώντας. Θα μιλήσουμε για την αποτελεσματικότητά τους στο μέρος συμπεριφοράς.

DSC03141

IMG_20210603_144028

Διπλωμένο, το σκούτερ είναι παράδοξο πιο συμπαγές από ένα Ninebot G30 Max και θα ταιριάζει πιο εύκολα στον κορμό ενός αυτοκινήτου ή μεταξύ των ποδιών σας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

20210715_140412

20210715_125642

Επίπεδο φωτισμού, υπάρχει μια λωρίδα LED που λειτουργεί ως ημερήσια πυρκαγιά, δύο σημεία στο κατάστρωμα, ένα πίσω φως και φωτισμό κάτω από το κατάστρωμα.

DSC03176

DSC03150

Η στήλη τιμονιού ρυθμίζει τη μύγα σαν μια σέλα ποδηλάτου.

Συνολικά, η κατασκευή είναι σταθερή, αλλά το φινίρισμα είναι πολύ μέσο. Ωστόσο, είναι τα στοιχεία που χρησιμοποιούμε συνεχώς τα οποία έχουν παραμεληθεί εν μέρει. Ναι, αυτό το σκούτερ έχει μια επιτυχημένη εμφάνιση, ειδικά σε αυτό το πράσινο χρώμα Mate, είναι ισχυρό στην παγκόσμια κατασκευή του, αλλά βλέπει ορισμένα παραμελημένα θεμελιώδη στοιχεία, όπως η σκανδάλη.

Z8 Pro συμπεριφορά

Με το ευρύ κατάστρωμα του, το Z8 Pro σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τον εαυτό σας καλά. Το βάρος της μπαταρίας προσφέρει χαμηλό κέντρο βάρους. Οι πρώτοι γύροι καθιστούν δυνατή την εκτίμηση της αποτελεσματικότητας των αναστολών που διαγράφουν την τραχύτητα του δρόμου. Το πλάτος του τιμόνι προσφέρει καλό έλεγχο. Διασκεδάζουμε με τη σειρά.

Το πίσω υποπόδιο, το ευρύ κρεμάστρα και το κατάστρωμα επιτρέποντας να τοποθετήσετε ήσυχα τα πόδια σας προσφέρουν ένα μεγάλο πολύγωνο λαγνείας και να προσφέρουν μια εξαιρετική ισορροπία.

Οι αναστολές είναι ρυθμιζόμενες, αλλά πιθανότατα δεν θα τις ρυθμίσετε ποτέ. Με τη διαμόρφωση του εργοστασίου και το πεντάλ μου, ήταν μια απόλαυση. Τόσο πολύ ώστε να ξεχνάμε εντελώς ότι οι τροχοί είναι μόνο 8,5 ίντσες συμπαγής για το μπροστινό μέρος και ότι το πίσω ελαστικό (8 ίντσες) είναι γεμάτο. Εκτός αυτού, η αποτελεσματικότητά τους είναι τέτοια ώστε να μπορείτε ακόμη και να πηδήξετε πεζοδρόμια με λίγη ορμή χωρίς φόβο για τα ελαστικά σας ή τη δομή του σκούτερ.

Από αυτή την άποψη, λίγες συμβουλές: Εάν επιλέξετε ένα σκούτερ πλήρους ελαστικού, θυμηθείτε να το πάρετε με αναστολές ή να το προσθέσετε αν είναι δυνατόν. Η πλάτη σας και οι αρθρώσεις σας θα σας ευχαριστήσουν, ειδικά αν γεννηθήκατε πριν από τη δεκαετία του ’90. Το πίσω μέρος του μετάλλου για αυτό το πλήρες ελαστικό είναι ο αντικαταστάτης του, μάλλον περίπλοκο.

Ειδικά επειδή ο τροχός ενσωματώνει τον κινητήρα. Ναι, το Z8 Pro είναι πρόωψη, όπως το Ninebot G30 Max (και σε αντίθεση με τη σειρά M365 της Xiaomi). Αυτό προσφέρει το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να σηκώσει τον μπροστινό τροχό για να περάσει μικρά εμπόδια, όπου ένα M365 θα τείνει να γλιστρήσει.

DSC03177

DSC03168

Οι δείκτες είναι πραγματικά ευπρόσδεκτοι, αλλά η φωτεινότητα τους στερείται εξουσίας στο φως της ημέρας. Τούτου λεχθέντος, αναρωτιόμαστε γιατί δεν βρίσκουμε αυτή τη δυνατότητα σε άλλα μοντέλα. Αυτό είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό τη νύχτα, καθιστώντας αυτό το σκούτερ λίγο πιο ορατό το χειμώνα, όταν ο ήλιος βάζει στις 5 μ.μ.

Το πραγματικό πρόβλημα, και όχι λιγότερο, προέρχεται από τη σκανδάλη επιτάχυνσης. Το τελευταίο που μπορούμε να βρούμε σε ελάχιστο και σε άλλα εμπορικά σήματα ή γενικά επαναπροσανατολισμένα μοντέλα. Αυτή η σκανδάλη είναι μια πληγή. Η ακρίβειά του υπενθυμίζει εκείνη του Nintendo 64 Controller Stick. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο.

Στο δοκιμαστικό μας μοντέλο, η βαθμονόμηση ήταν τόσο επικίνδυνη που βρήκα τον εαυτό μου να σταματήσει πλήρως πολλές φορές: από την ανάγκη να επιβραδύνει με κύλιση, έριξα τη σκανδάλη, τότε, θέλοντας να αντιδράσει, τίποτα. Έπρεπε να βυθίσουμε καλά το δείκτη, να απελευθερώσουμε ξανά και να πατήσετε για να φύγετε.

Όταν δεν είναι ιδιότροπο, η σκανδάλη εξακολουθεί να στερείται προοδευτικότητας όσον αφορά τη φυλή της, δημιουργώντας ένα “all or nothing” αποτέλεσμα πολύ δυσάρεστο και ελάχιστα συνιστάται για αρχάριους.

Σε γενικές γραμμές, η επιτάχυνση είναι πολύ κακή διαχείριση από το σκούτερ. Κάποιος έχει την εντύπωση ότι θέλει να πάει πιο γρήγορα και ότι κόβει το χυμό. Τότε βάζει το χυμό. Τότε κόβει το χυμό. Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε Philippe Katerine of Electric Scooters. Έτσι δεν είμαστε ποτέ σε σταθερή ταχύτητα. Είναι μια διαδοχή παραλλαγών που, μακροπρόθεσμα, καταλήγουν να κουράζουν. Είναι πραγματικά ντροπή, επειδή εξαλείφει όλη την ευχαρίστηση που έφερε τα άλλα στοιχεία και επομένως βλάπτει την οδήγηση απόλαυση.

Η έγχρωμη οθόνη, εν τω μεταξύ, είναι ορατή σε πλήρη ήλιο, αλλά η πολύ μπερδεμένη διεπαφή είναι δύσκολο να διαβαστεί όταν κύλιση.

Z8 Pro Driving and Baking Modes

Υπάρχουν 3 τρόποι: από 1 έως 3. Το πρώτο περιορίζει την ταχύτητα σε 15 km/h και θέλει να είναι προοδευτική. Το δεύτερο είναι μια ολίσθηση στα 20 km/h μέγιστο με υψηλότερη επιτάχυνση. Το τρίτο παρέχει πρόσβαση στο μέγιστο όριο που επιτρέπεται στην Ευρώπη, 25 χλμ./. Ένα απλό πάτημα του κουμπιού σας επιτρέπει να μεταβείτε από τη μία λειτουργία σε άλλη.

Ας μιλήσουμε λίγο για τη δύναμη: Εάν τα 500 W του κινητήρα δημοσιεύονται περήφανα, ανηφορικά, δεν είναι η ίδια λεμονάδα. Το σκούτερ αγωνίζεται όσο κάθε μοντέλο με έναν μόνο κινητήρα. Σε μια αρκετά απότομη κλίση, βρισκόμαστε αργά να ανεβαίνουν αργά. Αλλά αν δεν ζείτε στα βουνά, ποτέ δεν θα βρείτε πραγματικά στο τέλος.

DSC03198

DSC03142

Το πέδηση διαχειρίζεται δύο τύμπανα: ένα στο επίπεδο κάθε τροχού (που είναι εκπληκτικό, αφού η τεχνική τεκμηρίωση αναφέρει δίσκους, αλλά ας πάμε). Ναι, φρενάρει σκληρά. Πολύ δυνατός. Στο σημείο να μπλοκάρει γρήγορα τον τροχό, συμπεριλαμβανομένου του πίσω τροχού, και έχω επανειλημμένα γλιστρήσει σε ολίσθηση, ειδικά σε ολισθηρές επικαλύψεις. Είμαστε πρώτα έκπληκτοι, τότε έχουμε τη διασκέδαση πολύ γρήγορα μετά. Επομένως, δεν θα ήταν πρόβλημα εάν τα φρένα προσέφεραν λίγο πιο προοδευτικότητα. Έχουμε, όπως και για την επιτάχυνση, την εντύπωση του “on/off”.

Z8 Pro Autonomy and Recharge

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 15,6 ΑΗ σε 48 V. Όλα αυτά θα σας προσφέρουν 35 χλμ. Σε ευρωπαϊκή λειτουργία χωρίς να αναβοσβήνετε και ακόμη και σε μαθήματα με πολλές αναρτήσεις. Αλλά μην βασίζεστε στον δείκτη μπαταρίας που είναι αρκετά ασαφής. Βασικά, στην τελευταία εγκοπή της μπαταρίας, θα πρέπει να επιταχύνετε να επιστρέψετε.

Για επαναφόρτιση, είναι αρκετά ξεχωριστό: το σκούτερ δεν έχει κανένα τέλος του δείκτη φορτίου και μόνο μια πράσινη λυχνία LED στον μετασχηματιστή θα σας πει ότι η διαδικασία έχει τελειώσει. Ditto για το ίδιο το φορτίο. Η λυχνία LED του κόκκινου μετασχηματιστή σας λέει ότι φορτώνει. Είτε. Αφήστε περίπου 4 ώρες για πλήρες φορτίο.

DSC03218

DSC03137

Υπάρχουν δύο κάρτες στο επίπεδο του καταστρώματος για να επαναφορτίσετε αυτήν την μπαταρία παρεμπιπτόντως. Αλλά ένας ενιαίος φορτιστής παρέχεται και δεν υπάρχει καμία αναφορά σε αυτά τα δύο φύλλα στην τεχνική τεκμηρίωση.

Λειτουργίες Z8 Pro

Απέναντι, στα 890 ευρώ, κανένα άλλο σκούτερ στην αγορά προσφέρει τόσες πολλές επιλογές, μερικές από τις οποίες δεν είναι πραγματικά gadgets όπως οι αναστολές (ακόμη και αν η δυνατότητα προσαρμογής τους δεν είναι χρήσιμη), οι δείκτες ή η εκκίνηση με μια κάρτα που λειτουργεί μέσα NFC.

DSC03213

DSC03132

Το επίπεδο μου στο hacking είναι κοντά σε αυτό ενός νεογέννητου μωρού, δεν μπορώ να πω αν αυτή η λύση είναι ασφαλής επαρκώς. Αλλά μεταξύ των 20 κιλών του θηρίου και της αδυναμίας οδήγησης με αυτό, μπορεί να αποτρέψει ένα pilfender. Απέναντι, για 699 ευρώ, το μέγιστο G30 του Ninebot έχει ελαστικά συμπαγής (χωρίς θάλαμο αέρα) 10 ίντσες, αλλά που απελευθερώνεται από τα υπόλοιπα.

Αυτή είναι μια κλασική κατάσταση που βρίσκουμε ιδιαίτερα στην τηλεφωνία: ένα εμπορικό σήμα φτάνει με ένα τεχνικό φύλλο που προσφέρει περισσότερο από τον ανταγωνισμό για παρόμοια τιμή. Σε αυτό το επίπεδο, το μηδέν είναι πολύ ισχυρό, αλλά σε βάρος πιο βασικών στοιχείων.

Επειδή αυτές οι λειτουργίες ξεχωρίζουν μόνο όταν οι αρχικές προδιαγραφές έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Ωστόσο, με το Z8 Pro, στα τρία βασικά συστατικά ενός καλού σκούτερ, δηλαδή της διαχείρισης ταχύτητας, της πέδησης και της ισορροπίας, μόνο το τελευταίο είναι ικανοποιητικό.

Let Relativize: Αυτό το σκούτερ, παρά τα ελαττώματά του, είναι αρκετά διασκεδαστικό να οδηγείτε για τους τακτικούς που αναζητούν κάτι πιο παιχνιδιάρικο από ένα G30 Max ή ένα Xiaomi M365. Το υπερβολικά βάναυσο φρενάρισμα που κάνει την πλάτη να γλιστρήσει λίγο, την περιπετειώδη εμφάνιση που σας επιτρέπει να παίξετε λίγο με την ανακούφιση και τις αναστολές που μετατρέπουν το σκούτερ σε ένα τραμπολίνο προσφέρουν ένα ωραίο κοκτέιλ. Αλλά από εκεί για να ξοδέψετε 849 ευρώ, υπάρχει ένα δύσκολο βήμα.

Z8 Pro Price και Διαθεσιμότητα

Το Z8 Pro Electric Scooter είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Emobility Shop για 890 ευρώ.

Πού να αγοράσετε το
Z8 Pro στην καλύτερη τιμή ?

Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

Z8 Pro Test: Ένα ηλεκτρικό σκούτερ στην κορυφή της αντοχής και της άνεσης

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Καλύτερη τιμή: 429.99 €

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Καλύτερη τιμή: 499.99 €

Pure Electric Air LR Best Price: 799 €

Hiley Tiger 8 Pro Best Price: 924.98 €

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S Καλύτερη τιμή: € 449

WISPEED SUV1000 Καλύτερη τιμή: 499.99 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Εναλλακτικά προϊόντα

Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Pure Electric Air Pro LR

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση: 2 από τα 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Xiaomi Mi Electric Scooter 1s

Σημείωση γραφής: 2 από τις 5

Επιστροφή στη σελίδα έναρξης – 6 προϊόντα

Περίληψη

Ιστορικό σημείων

  • Προηγούμενη σημείωση

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωμα γραφής

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Σημείωση χρήστη (2)

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Κριτικές χρηστών (2)

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Σημείωση: 5 από τα 5

  • Πολύ άνετο.
  • Καλή απόδοση.
  • Τελειώνει.
  • Πολύ ευρύ δίσκος.
  • Αποτελεσματικά φρένα.
  • Πολύ σταθερή αυτονομία.
  • Βαρύ (20 κιλά).
  • Δύσκολο να χειριστεί όταν διπλωθεί.

Διαβάστε το πλήρες συμπέρασμα
Τεχνικό φύλλο / χαρακτηριστικά

Ανακοινωθείσα αυτονομία 50 χλμ
Μπαταρία 48 V 15.6 Αχ
Βάρος συσκευής 20 κιλά
Χρόνος φόρτωσης 7 h
Μέγιστη ταχύτητα 25 km/h
Ισχύς 500 W
Μήκος 1100 mm
Πλάτος 590 mm
Ύψος (ελάχιστο) 960 cm
Ύψος (μέγιστο) 1250 cm
Μέγιστο βάρος επιβατών 100 κιλά
Μέγιστη κλίση κλίσης 18 °
Αντί κλεπτικό Ναί
Αριθμός τροχών 2
Διάμετρος τροχού 21.59 cm
Τηλεχειριστήριο Οχι
Εφαρμογή smartphone Οχι
οθόνη LCD Ναί

Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά
Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Η μάρκα Z προσφέρει ένα Z8 Pro ως είσοδο της περιοχής της για μεγάλα ταξίδια. Ένα μοντέλο με μεγάλες μετρήσεις που υπόσχεται μεγάλη αυτονομία και άνεση πρώτης τάξης.

Παρουσίαση

Η μηδενική μάρκα) προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών σκούτερ. Η κινεζική εταιρεία επικεντρώνεται κυρίως σε ισχυρά μοντέλα, περισσότερο δρόμο από το Passe-Partout.

Παρά το μεγάλο του μέγεθος, το Z8 Pro είναι το επίπεδο εισόδου της μάρκας Z. Εξακολουθεί να επωφελείται από ένα πολύ σταθερό τεχνικό φύλλο, με ειδικότερα έναν κινητήρα 500 W τοποθετημένο στον πίσω τροχό, μια μπαταρία 48 V και 15,6 AH, εναιωρήματα μπροστά και πίσω και ένα ζευγάρι φρένων τυμπάνου. Τα χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι το Z8 Pro είναι σε θέση να αναρριχηθεί πολύ υψηλότερα από τα 25 km/h που επιτρέπεται από το γαλλικό δίκαιο. Ωστόσο, το Z8 Pro πωλείται συγκρατημένο – εάν αγοράζεται από έναν αξιοσέβαστο αντιπρόσωπο – για να συμμορφωθεί με τον κωδικό αυτοκινητόδρομου. Το Z8 Pro διαπραγματεύεται μεταξύ 800 και 1000 € ανάλογα με τους εμπόρους και τις εκπτώσεις που ασκούνται.

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Άνεση και εργονομία

Μαζικό, το Z8 Pro είναι πολύ καθαρά. Αυτό το ηλεκτρικό σκούτερ δεν παίζει σαφώς στην αυλή ενός e-twow booster v από την άποψη της συμπαγούς. Εμφανίζει ένα σχέδιο με αιχμηρές γραμμές και είναι σε μεγάλο βαθμό ντυμένο με αρκετά επιτυχημένο πράσινο πράσινο αλουμίνιο Khaki. Η εντύπωση της ευρωστίας αναδύεται σαφώς από το μηχάνημα. Τα τελειώματα είναι σοβαρά, δεν αναπτύσσουμε κανένα παιχνίδι στα διάφορα μέρη. Κατά την αποσυσκευασία, οι μοχλοί φρένων και το μπλοκ οθόνης πρέπει απλώς να βιδωθούν. Η μάρκα Z έχει το καλό γούστο για να παρέχει ένα σύνολο πλήκτρων που θα εξυπηρετήσουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του σκούτερ. Μια μικρή σύσφιξη των κανονικών βιδών είναι πράγματι πολύ χρήσιμη σε αυτό το είδος αγωνιστικού αυτοκινήτου, ειδικά αν αντιμετωπίζουμε ανώμαλη γη.

Η στήλη που υποστηρίζει το τιμόνι είναι ευρεία και το ύψος του μπορεί να ρυθμιστεί απλώς μέσω ενός μηχανισμού σύσφιξης. Πολύ πρακτικό για να τοποθετήσετε τα τιμόνια στο σωστό ύψος για να εγκατασταθείτε άνετα. Επομένως, είναι σχεδόν 30 cm πλάτους που προσφέρονται στον χρήστη και που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά πρότυπα. Μόλις επιλεγεί το σωστό ύψος και ο σφίξιμος μοχλός κατέβηκε, δεν βρήκαμε ελαττώματα σε αυτό το σύστημα.

Το ιδιαίτερα μεγάλο κατάστρωμα (πλάτος 20 cm και μήκους 58 cm) καλωσορίζει εύκολα και τα δύο πόδια, ακόμη και το μεγαλύτερο. Το Z κάνει την επιλογή να καλύψει αυτό το δίσκο μόνο 2 ζώνες λαβής για το γάντζο. Κατά τη χρήση, δεν βρήκαμε να διαμαρτυρηθούμε για αυτήν την επιλογή. Τα παπούτσια κρατούν πάντα καλή προσκόλληση στην επιφάνεια. Η ιδιαιτερότητα του Z8 Pro, έχει ένα μικρό υποπόδιο που έρχεται πάνω από το πίσω λάσπη. Το τελευταίο προσφέρει μια πολύ καλή υποστήριξη όταν θέλετε να αλλάξετε το βάρος πίσω, είτε πρόκειται για μια πλευρά ενός πεζοδρομίου είτε για την επίτευξη φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης. Το Z8 Pro εκμεταλλεύεται το λάσπη στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, το οποίο είναι ένα καλό σημείο για να αποφύγετε βρώμικα παντελόνια σε περίπτωση υγρού δρόμου. Ωστόσο, ο πίσω λάσπης αξίζει να κατεβεί λίγο χαμηλότερα για να αποτρέψει εντελώς τις προβολές.

Σε καλό δρόμο, το Z8 Pro έχει ένα αρκετά ευρύ τιμόνι 59 cm. Τι διατηρεί μια τέλεια σταθερότητα του μηχανήματος και κρατήστε τα τιμόνια του ένα χέρι περιστασιακά χωρίς ολόκληρο το κυματισμό. Οι λαβές από καουτσούκ είναι πολύ άνετες, συμπεριλαμβανομένων των αυξήσεων στις οποίες πρέπει να τοποθετήσετε τις παλάμες. Το να είσαι σε θέση να τοποθετείς μοχλούς φρένων όπως θέλετε είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για την άνεση του χρήστη. Ο αριστερός μοχλός ενεργοποιεί το φρένο τύμπανο του πίσω τροχού, ενώ ο ένας στα δεξιά φροντίζει το φρένο του ίδιου τύπου στο μπροστινό. Στα αριστερά υπάρχει ένα μικρό μηχανικό κουδούνι, όπως απαιτείται από τη νομοθεσία που τώρα πλαισιώνει τα ηλεκτρικά σκούτερ.

Το Z8 Pro υιοθετεί ένα ενδιαφέρον ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος. Όταν θέλετε να το ξεκινήσετε, το σκούτερ απαιτεί έλεγχο ταυτότητας μέσω μιας μικρής κάρτας που περιέχει ένα τσιπ RFID. Μπορεί να είναι σε θέση να αποτρέψει ορισμένους κλέφτες. Τρεις από αυτές τις κάρτες παρέχονται για την αγορά του σκούτερ και μπορούν εύκολα να συνδεθούν με ένα μπρελόκ.

Ο επιταχυντής τοποθετείται για την πλευρά του κάτω από το δείκτη του δεξιού χεριού και λαμβάνει χώρα. Αυτό το πλαστικό προσάρτημα βγαίνει από το μπλοκ που ενσωματώνει την οθόνη. Το τελευταίο εμφανίζει, σε χρώμα, βασικές πληροφορίες (άμεση ταχύτητα, απόσταση που διανύθηκε, επίπεδο μπαταρίας, επιλεγμένη ταχύτητα και φωτισμός θέσης). Όταν οι εξωτερικές συνθήκες είναι πολύ φωτεινές, η οθόνη στερείται λίγο φως για να παραμείνει απόλυτα ευανάγνωστη. Μόνο τα μεγαλύτερα στοιχεία της άμεσης ταχύτητας εξακολουθούν να είναι ορατά, αυτό είναι ήδη. Η πλοήγηση στις λίγες επιλογές γίνεται απλά χρησιμοποιώντας τα κουμπιά “+” και “-“. Η μεγάλη υποστήριξη στην πρώτη σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα φώτα θέσης.

Αυτά τα φώτα, πολύ υποχρεωτικά, είναι αποτελεσματικά. Στο μπροστινό μέρος, δύο προβολείς τοποθετούνται σε κάθε πλευρά του καταστρώματος. Φωτίζουν αποτελεσματικά το δρόμο και προσφέρουν ένα μεγάλο οπτικό πεδίο. Αυτή η συσκευή είναι πολύ πιο αποτελεσματική από τα απλά φώτα LED που βρίσκονται στο ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi Mi 2 Pro ή Pablo Scooters. Στο πίσω μέρος, δύο φώτα κόκκινου θέσης αρχίζουν να αναβοσβήνουν όταν χρησιμοποιείται ένας από τους μοχλούς φρένων. Ιδανικό για να προειδοποιήσετε άλλους χρήστες. Το μπροστινό μέρος της στήλης καλύπτεται με μια λωρίδα LED που χρησιμοποιείται περισσότερο για να δει κανείς παρά να ανάψει το δρόμο.

Παρά μια πολύ επιβλητική μορφή, το Z8 Pro μπορεί να πέσει αποτελεσματικά πίσω. Για να διπλώσετε τα τιμόνια, απλά τραβήξτε το μεταλλικό μοχλό στη βάση του Gallows. Οι λαβές μπορούν επίσης να διπλωθούν απλά ξεβιδώνοντας το μέρος που τους κρατάει. Το Z Scooter είναι πιο συμπαγές από το Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, το οποίο παραμένει πολύ ογκώδες όταν είναι διπλωμένο. Το Z8 Pro μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα μεγάλο ντουλάπι ή στον κορμό ενός αυτοκινήτου χωρίς πάρα πολλά προβλήματα.

Μην πάρετε το κινεζικό σκούτερ για μια μηχανή εύκολη μετατόπιση. Τα 20 κιλά είναι ο εχθρός των σκαλοπατιών και των δημόσιων συγκοινωνιών. Επιπλέον, είναι αδύνατο να κυλήσετε το Z8 Pro όταν διπλωθεί. Η μόνη λύση είναι να την αρπάξει από το Gallows και να δουλέψει τους μύες μας. Το Z8 Pro δεν έχει σχεδιαστεί στο πολυτροπικό μυαλό, είναι γεγονός και υποτίθεται.

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Συμπεριφορά

Είναι με το Rolling ότι το Z8 Pro αποκαλύπτει τις γοητείες του. Όπως συχνά σε ηλεκτρικά σκούτερ, προσφέρει 3 τρόπους οδήγησης, το καθένα με το όριο ταχύτητας (5, 15 και 25 km/h). Το πρώτο είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο να κυκλοφορήσει χωρίς υπερβολικό κίνδυνο σε ένα πεζοδρόμιο, όταν επιτρέπεται.

Εάν στη Γαλλία ο κώδικας αυτοκινητοδρόμων απαιτεί από τα ηλεκτρικά σκούτερ να μην υπερβαίνουν τα 25 km/h, θεωρείται πολύ γρήγορα ότι το Z8 Pro και ο κινητήρας των 500 W δεν σχεδιάστηκαν για αυτό το είδος περιορισμού. Οι εκκινήσεις του κινεζικού σκούτερ είναι ζωντανές, χωρίς να είναι πολύ βάναυσες. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε το μηχάνημα πιέζοντας το πόδι σας έτσι ώστε ο κινητήρας να αναλάβει. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να συνηθίσετε να ελαφρύνετε την καθυστέρηση μεταξύ της υποστήριξης στη σκανδάλη και την επιτάχυνση. Μισή δεύτερη φορά που μπορεί να έχει τη σημασία της σε ορισμένες καταστάσεις που απαιτούν αντιδραστικότητα. Κατά τη χρήση, ο πιλότος καταλήγει να προβλέπει αυτή την μικρή οπισθοδρόμηση που τελικά ξεχνάει κατά την οδήγηση.

Χρειάζονται μόνο 4 δευτερόλεπτα στο Z8 Pro για να φτιάξουν τα 0 έως 25 km/h στο πιάτο. Το μοντέλο Z είναι επομένως ελαφρώς πιο γρήγορο από το Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 και το E-Twow Booster V, τα οποία απαιτούν ένα ακόμη δευτερόλεπτο για να φτάσουν τα 25 km/h. Το Z8 Pro φαίνεται να έχει πρόβλημα να περιέχει το σάρκα του στις μακριές ευθείες γραμμές. Λίγα jolts γίνονται αισθητά, το σκούτερ επιταχύνεται ελαφρώς πριν υπενθυμιστεί στην παραγγελία από τον ελεγκτή του, ο οποίος στη συνέχεια μειώνει την ταχύτητα. Αυτό το φαινόμενο τείνει να διαλύεται καθώς η μπαταρία αδειάζει. Στις νευρώσεις, η δύναμη και η ροπή του Z8 Pro που εμφανίζονται πολύτιμοι. Το μηχάνημα διατηρείται με την ίδια ταχύτητα με το πιάτο, εκτός από τις πραγματικά πολύ σημειωμένες πλαγιές στις οποίες εγκαταλείπει λίγα χλμ./. Οι αλλαγές ρυθμού στις νευρώσεις είναι επίσης πολύ καλά διαχειριζόμενες. Ακόμη και μετά την επιβράδυνση, ο πιλότος μπορεί να ανακτήσει τη μέγιστη ταχύτητά του.

Όπως το Pablo, το Z8 Pro είναι σε θέση να διατηρήσει το ίδιο επίπεδο απόδοσης σε όλη την αντοχή της μπαταρίας του. Ένα πραγματικό σημείο, καθώς είναι κοινό να δοκιμάζετε ηλεκτρικά σκούτερ των οποίων η χωρητικότητα μειώνεται όταν το 50 % της μπαταρίας έχει περάσει.

Ο Z επέλεξε να βάλει το σκούτερ του ελαστικού με διαφορετικά μεγέθη: ένα φουσκωτό ελαστικό 8,5 ιντσών στο μπροστινό. Ο πρώτος έχει καλύτερο χειρισμό γι ‘αυτόν, ενώ ο δεύτερος δεν φοβάται διάτρηση. Μια σοφή επιλογή, καθώς μπορεί να είναι οδυνηρό να αλλάξετε το ελαστικό ενός τροχού που ενσωματώνει τον ηλεκτρικό κινητήρα.

Ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία αυτού του pro z8 έγκειται στην παρουσία εναιωρημάτων στο μπροστινό και το πίσω μέρος. Αυτό δίνει πολύ μεγάλη άνεση στο μηχάνημα, το οποίο απορροφά χωρίς να σπρώχνει τα περισσότερα από τα βύσματα που μπορούν να συναντηθούν στο δρόμο ή στα μονοπάτια του κύκλου. Είναι ακόμη δυνατό να ακολουθήσετε μονοπάτια χωρίς πάρα πολλά προβλήματα. Το Z8 Pro είναι αρκετά βαρύ, θα είναι πιο περίπλοκο να αντιμετωπίσει αστικά περιβάλλοντα με πεζοδρόμια να αυξηθεί.

Ας μιλήσουμε για το φρενάρισμα και τα δύο φρένα που παρέχουν εξαιρετική δουλειά για να σταματήσουν το pro z8 που ξεκίνησε με πλήρη ταχύτητα. Χρειάζονται ακόμα 5 μέτρα για να σταματήσουν εξ ολοκλήρου, όσο απαιτείται ένα e-twow booster V.

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Αυτονομία

Με μια τόσο μεγάλη μπαταρία (15,6 AH σε 48 V), το Z8 Pro μπορεί να κάνει όμορφες υποσχέσεις αντοχής. Και μια φορά δεν είναι έθιμο, ένα σκούτερ πλησίασε πολύ κοντά στην υπόσχεσή του για αυτονομία. Η μάρκα Z προωθεί 50 χλμ., Έχουμε ταξιδέψει 48 πριν χρειαστεί να επαναφορτίσετε το μηχάνημα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το χαμηλό κενό – αρκετά σπάνιο – είναι αναμφισβήτητα λόγω του γεγονότος ότι το “Γαλλικό” pro Z8 είναι γευστικό στα 25 km/h και τα 40 km/h ορισμένων άλλων αγορών. Αυτό παραμένει πολύ σταθερό για ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Στη σύγκρισή μας, το Z8 Pro είναι πολύ πιο μπροστά από μοντέλα όπως το Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 (32 χλμ.) Ή το E-Twow Booster V (31 km). Σημειώστε ότι τα μέτρα αυτονομίας Z8 Pro πραγματοποιήθηκαν με εξωτερική θερμοκρασία περίπου 15 ° C και με οδηγό 65 kg στο πίσω μέρος. Ένας βαρύτερος χρήστης ή μια χαμηλότερη θερμοκρασία περιβάλλοντος θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στον αριθμό των χιλιομέτρων που ταξίδεψαν.

Σε αντάλλαγμα, χρειάστηκαν 7 ώρες 30 λεπτά για να επαναφορτίσουμε πλήρως την κενή μπαταρία του Z8 Pro. Μια εποχή που είναι δυνατόν να διαιρέσετε κατά 2 σε περίπτωση χρήσης ενός δεύτερου φορτιστή. Z Electric Scooter που έχει τη διάκριση ότι έχει 2 υποδοχές για την επαναφόρτιση του. Παρ ‘όλα αυτά, ένας μόνο φορτιστής παρέχεται με το προεπιλεγμένο Z8 Pro.