Ηλεκτρικό ποδήλατο ή ηλεκτρικό σκούτερ σε καθημερινή βάση? | UPWAY, ηλεκτρικό σκούτερ ποδηλάτη – Planet Motors

Ηλεκτρικό ποδήλατο σκούτερ Υπάρχουν 14 προϊόντα

Contents

Μεταξύ του ποδηλάτου ή του ηλεκτρικού σκούτερ, η διαφορά τιμής είναι σημαντική. Πολύ περισσότερο από ό, τι μπορεί να σκεφτείτε αλλού !

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή ηλεκτρικό σκούτερ για καθημερινά ταξίδια ?

Τώρα είναι η ώρα για μικροτομικότητα ! Ταχύτερη, ευκολότερη και πιο οικολογική μετακίνηση, το ηλεκτρικό ποδήλατο και το σκούτερ έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα. Η κολλημένη σε κυκλοφοριακή συμφόρηση θα γίνει μια μακρινή μνήμη !
Για να κάνετε την επιλογή σας, πρέπει να ληφθούν υπόψη διάφοροι παράγοντες. Αυτή είναι η περίπτωση της φορητότητας, της άνεσης ή της αυτονομίας. Μπορείτε να φέρετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο στο στούντιό σας ? Port One για να ανεβείτε στις σκάλες του κτιρίου σας χωρίς ανελκυστήρα ? Τόσα πολλά στοιχεία δεν πρέπει να παραβλέψουμε ! Λοιπόν, είστε μάλλον ηλεκτρικό ποδήλατο ή ηλεκτρικό σκούτερ ? Καταστρέφουμε !

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή ηλεκτρικό σκούτερ: Πώς να επιλέξετε μεταξύ των δύο ?

Ταχύτητα

Ποιο είναι το ταχύτερο ? Σχεδιάζω ! Τα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν γενικά παρόμοια ταχύτητα. Ωστόσο, εάν είστε συνηθισμένοι στην οδήγηση σε πυκνή κυκλοφορία ή στους δρόμους που διαμορφώνονται σε μια πόλη, η ταχύτητα μπορεί να μην είναι το κύριο μέλημά σας.
Σημειώστε ότι έχουν οι Vaes Περιορισμένη ταχύτητα με κανονισμό στα 25 km/h. Εάν συναντήσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που πηγαίνει στην άσφαλτο, είναι πιθανώς ένα ποδήλατο ταχύτητας, ένα μέσο μεταφοράς στην κατηγορία των μοτοποδηλιών (45 χλμ./H, ακουστικά, γάντια και ορυκτολογική πλάκα υποχρεωτική, απαγορευμένη από ποδηλασία τροχιάς).
Όσον αφορά τα ηλεκτρικά σκούτερ, κυρίως κυλούν Μια ματιά περίπου 25 km/h, Άλλοι είναι τέρατα εξουσίας που μπορούν να φτάσουν σε μέγιστη ταχύτητα 80 km/h. Περιττό να πούμε ότι είναι δαπανηρές, επικίνδυνες, μαζικές και επίσημα απαγορευμένες, ή μάλλον άγνωστες.

Αυτονομία

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετακινηθείτε στην πόλη. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές μεταξύ των δύο. Το πιο προφανές είναι αυτονομία : Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να ταξιδέψει έως 100 χλμ με ένα μόνο φορτίο, ενώ ένα ηλεκτρικό σκούτερ έχει γενικά μόνο μια αυτονομία περίπου 20 χλμ.
Τούτου λεχθέντος, τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι σχετικά εύκολο στη μεταφορά. Επομένως, η αυτονομία είναι λιγότερο ανησυχητική για τους μετακινούμενους που μπορούν να τους συνδέσουν με το γραφείο για να τους επαναφορτίσουν.
Εάν πρέπει να περιηγηθείτε σε μεγάλες αποστάσεις, το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν το ταξίδι σας είναι μικρότερο από 20 χλμ., Ένα ηλεκτρικό σκούτερ θα κάνει τέλεια το τέχνασμα.

Φορητότητα

Χωρίς έκπληξη, Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι πολύ πιο εύκολο στη μεταφορά και να αποθηκεύσετε αυτά τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Δεν παίρνουν πολύ χώρο και είναι πτυστός, Που είναι πολύ πρακτικό όταν ζείτε σε ένα διαμέρισμα χωρίς ανελκυστήρα. Ή αν πρέπει να δανειστείτε τακτικά τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Είναι επίσης χρήσιμο αν δεν μπορείτε να σταθμεύσετε το ποδήλατό σας μπροστά από το γραφείο.
Ένα ηλεκτρικό σκούτερ γενικά ζυγίζει μεταξύ 10 και 15 kg. Από την άλλη πλευρά, λίγα ηλεκτρικά ποδήλατα ζυγίζουν λιγότερο από 20 kg και μόνο μια χούφτα ελαφρών ηλεκτρικών ποδηλάτων (πολύ ακριβά) καταφέρνουν να πάνε κάτω από 15 κιλά.

Ανεση

Όσον αφορά την άνεση, Το ηλεκτρικό ποδήλατο κερδίζει οριστικά την παλάμη. Το ��il διαθέτει ένα άνετο κάθισμα και τιμόνι, το οποίο σας επιτρέπει να καλύπτετε εύκολα μεγάλες αποστάσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν παντού, ακόμη και στα μονοπάτια !
Τα περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα διαθέτουν πλαίσιο και ευρεία ελαστικά για να υποστηρίξουν το βάρος της μπαταρίας και του κινητήρα. Τα βουνά και τα υβριδικά VAEs είναι εξοπλισμένα με συστήματα ανάρτησης, ως χρήσιμα σε ανώμαλους αστικούς δρόμους και διακεκομμένες με φωλιές κότα όπως στα μονοπάτια.
Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι άβολα. Πολλά μοντέλα είναι ακόμη εξοπλισμένα με μεγάλα ελαστικά και συστήματα ανάρτησης, αλλά αυτό τους καθιστά πιο δύσκολο να διπλώσουν και να μεταφερθούν. Για τους περισσότερους μετακινούμενους, αυτές οι προσθήκες αντιτίθενται σε ένα από τα κύρια περιουσιακά στοιχεία του σκούτερ: το εμπόρευμα.
Προφανώς, η στάση σε ένα σκούτερ δεν θα είναι ποτέ τόσο άνετη και ξεκούραστη όσο κάθεται σε ηλεκτρικό ποδήλατο.

Αναχωρούσε τον άνθρωπο να εργάζεται στο ηλεκτρικό σκούτερ του αποφεύγοντας κυκλοφοριακές συμφόρησης

Ασφάλεια

Μπορεί να είστε ένας από εκείνους που ανησυχούν για να αφήσετε το ποδήλατό τους χωρίς επίβλεψη μπροστά από το γραφείο, στο σταθμό ή απλά στο κάτω μέρος ενός κτιρίου !
Πράγματι, τα ποδήλατα, και ακόμη περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα, έχουν Ένας υψηλός κίνδυνος πτήσης. Μπορείτε να φανταστείτε, η τιμή για μεταπώληση είναι σημαντική. Αυτό απαιτεί επένδυση σε ένα καλό αντί κλεπτικό και εγγραφείτε σε ένα ΑΣΦΑΛΙΣΗ. Θα ήταν κρίμα να το πετάς ! Οι Vaes ζητούν επίσης πολύ περισσότερη συντήρηση από τα ηλεκτρικά σκούτερ.
Όσον αφορά τα σκούτερ, μπορούν να μεταφερθούν παντού, γεγονός που αποφεύγει να τα αφήνει έξω.

Σταθερότητα

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι βαρύτερο και πιο σταθερό τα ηλεκτρικά σκούτερ. Η δομή τους έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει το βάρος σας, το οποίο αποφεύγει τον κίνδυνο πτώσης και ολίσθησης. Χωρίς να ξεχνάμε ότι οι τροχοί του ποδηλάτου απορροφούν τις πολλές παρατυπίες του δρόμου.
Αυτό είναι ένα άλλο ζευγάρι μανίκια για ηλεκτρικά σκούτερ. Μπορούν να είναι εύκολα μη ισορροπημένα και η παραμικρή φωλιά στο δρόμο μπορεί να σας προσελκύσει από το πρόβλημα. Αυτή είναι μια από τις κύριες αιτίες του ατυχήματος.
Οι Trottinetists είναι επίσης λιγότερο ορατοί στους οδηγούς από τους ποδηλάτες, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο ατυχήματος. Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση πτώσης, η στάση σας επιτρέπει να πέσετε πιο εύκολα στα πόδια σας.
Τέλος, υποδεικνύοντας την κατεύθυνση σας όταν σηκώνετε το χέρι σας όταν θέλετε να γυρίσετε είναι πολύ πιο επικίνδυνο σκούτερ παρά με ποδήλατο !
Αν ψάχνετε για κάτι ασφαλές και ασφαλές, το ηλεκτρικό ποδήλατο θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας !

Πέδηση

Όπως γνωρίζουμε, στο δρόμο, η ποιότητα της πέδησης είναι σημαντική !
Πάλι εδώ, Το φρενάρισμα του Vae είναι πολύ αποτελεσματικό Χάρη στους μεγάλους τροχούς του. Τα μαξιλάρια φρένων ποδηλάτων απέχουν πολύ από τον άξονα του τροχού, που επιτρέπει την αποτελεσματική πέδηση. Δεν θα χρειαστείτε πολλή δύναμη για να σταματήσετε το αγωνιστικό σας αυτοκίνητο.
Τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν γενικά 2 φρένα : ένα στο τιμόνι, το άλλο στο τιμόνι. Παίρνουν περισσότερο χρόνο από τα ποδήλατα για να σταματήσουν όταν χτυπούν ένα εμπόδιο, το οποίο μπορεί να είναι επικίνδυνο όταν οδηγείτε σε συγκέντρωση.

Ζευγάρι με ηλεκτρική ποδηλασία

Διάρκεια Ζωής

Ότι το ποδήλατο μπορεί να αντισταθεί στις δοκιμές χρόνου είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά του. Πολλά ποδήλατα περνούν από δεκαετίες χωρίς επιτάχυνση.
Πώς να το εξηγήσετε ? Υπάρχουν πρότυπα σε μέρη VAE. Αρκετά χρόνια μετά την αγορά, μπορούν να επισκευαστούν χωρίς πρόβλημα. Δεν είναι ποτέ αποσυνδεδεμένα (σχεδόν) !
Όσον αφορά τα σκούτερ, κάθε κατασκευαστής έχει τα δικά του πρότυπα. Πώς να αλλάξετε τα μέρη σε περίπτωση θραύσης εάν ο κατασκευαστής δεν υπάρχει πλέον ? Πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα ? Αγοράστε ένα νέο ? Θα είναι δυνατόν να κάνετε επισκευές σε λίγα χρόνια ? Τίποτα δεν είναι σίγουρο ..
Περιλαμβάνεται η διάρκεια ζωής των μπαταριών ποδηλάτων και ηλεκτρικών σκούτερ Μεταξύ 2 και 5 ετών, Ανάλογα με τη χρήση σας. Οι περισσότεροι βρίσκονται σε ιόν λιθίου με Μια διάρκεια ζωής που εκτιμάται σε 500 κύκλους πλήρους φορτίου. Μπορείτε να ταξιδέψετε χιλιάδες χιλιόμετρα !

Το εύρος τιμών

Συνολικά, το ηλεκτρικά ποδήλατα είναι πιο ακριβά. Για ένα ηλεκτρικό σκούτερ μπορείτε να μετρήσετε Κατά μέσο όρο μεταξύ 400 και 1000 € (αν και υπάρχουν πολύ πιο ακριβά). Το σημείωμα είναι πιο αλμυρό για ηλεκτρικά ποδήλατα από τότε Η μέση τιμή ενός αστικού VAE είναι 1500 έως 3000 ευρώ.
Η πιο οικονομική επιλογή είναι αναμφισβήτητα το ηλεκτρικό σκούτερ ! Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το Xiaomi M365 που επωφελείται από πολύ καλή αξία για τα χρήματα. Για λιγότερο από 500 €, περιλαμβάνει: μια σειρά 30 χλμ., Ταχύτητα 25 km/h, κινητήρα 250 watts, σύστημα EABS, LED Lighthouse ή ένα εξαιρετικά απλό σύστημα αναδίπλωσης.

Συμπέρασμα: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή ?

Το έχετε δει, τα ποδήλατα και τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Αλλά ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς ? Εξαρτάται πραγματικά από τη φύση των ταξιδιών σας.
Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι πιο κερδοφόρα μακροπρόθεσμα. Τροφοδοτούνται από τον κινητήρα αλλά και με πεντάλ, ενώ τα ηλεκτρικά σκούτερ παρέχονται μόνο από ηλεκτρική ενέργεια και απαιτούν συνεχώς μπαταρία (η οποία πρέπει να αντικατασταθεί).
Εάν σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τα ψώνια σας ή να πάρετε τα παιδιά σας στο σχολείο, το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι η καλύτερη επιλογή. Έχει πολλές επιλογές: μεγάλα ράφια αποσκευών, πρόσθετα καθίσματα, μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης … αν θέλετε να ασκήσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, ένα φως VAE θα σας ταιριάζει περισσότερο. Τέλος, εάν ο ιδανικός τρόπος μεταφοράς σας συνίσταται στην απόκρυψη της κυκλοφορίας, στο φως που ταξιδεύει και έχει την ευκαιρία να ανεβείτε εύκολα σε λεωφορείο, τρένο ή στο μετρό, το ηλεκτρικό σκούτερ είναι απαραίτητο για εσάς.
Εν συντομία ! Χρειάζεστε κάτι που πηγαίνει στον κορμό του αυτοκινήτου σας και δεν σας καταστρέφει ? Επιλέξτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ! Θέλετε να κάνετε μια μικρή φυσική προσπάθεια και να κυλήσετε σε μεγάλες αποστάσεις ? Αποκτήστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ! Έχετε τα μέσα ? Υιοθετήστε και τα δύο !

Ηλεκτρικό ποδήλατο σκούτερ Υπάρχουν 14 προϊόντα.

EVO 26 Ηλεκτρικό ποδήλατο

Αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο Ultra -light με ηλεκτρική βοήθεια All Path θα σας επιτρέψει να εκτιμήσετε τα αστικά σας ταξίδια καθώς και τις περιπάτους στην ύπαιθρο – 250 Watts χωρίς ψύξη – αφαιρούμενο Batterie 36 Volts Lithium – Λειτουργία σκούτερ με λαβή επιταχυντής – 6 Shimano Spee – Large Wheel 26 ιντσών – Αυτονομία περίπου 80 χλμ. Εγγυημένη 1 έτος

Ηλεκτρικό ποδήλατο εκστρατείας

“Campagne” ηλεκτρικό σκούτερ ποδήλατο

Η ηλεκτρική βοήθεια ποδηλάτων αποκλειστικά αυτό το μοντέλο έχει έναν καρπό επιταχυντή για το 36 -Vols 12Ah Volts 12Ah Watts υποπτεύεται αίθουσα δωματίου με σκηνή με το Central στο Batton One με ποδήλατο με ηλεκτρική βοήθεια θα σας επιτρέψει να εκτιμήσετε τα ταξίδια σας στην πόλη ότι η ύπαιθρο με το δικό του πιρούνι.

Διατίθεται σε καταστήματα ή αποστολές εντός 48 ωρών

Μικρό ηλεκτρικό ποδήλατο

Πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο μικρό σκάφος

Velo με μοντέλο ηλεκτρικής βοήθειας: Η μικρή αποκλειστικότητα φωτός με πτυσσόμενη βάρκα διαθέτει ένα σκούτερ καρπού επιταχυντής μικρού μεγέθους και πτυσσόμενου θα σας επιτρέψει να εκτιμήσετε την ευελιξία του και το πέρασμα του παντού για τα ταξίδια σας και την πρακτική πλευρά του για το αυτοκίνητο μεταφοράς – μπαταρία λιθίου 36 Vol – 250 Watts Engine -.

Διατίθεται σε καταστήματα ή αποστολές εντός 48 ωρών

Ηλεκτρικό ποδήλατο λιθίου

Πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο

Μοντέλο ποδηλάτου ηλεκτρικής βοήθειας: Το Foldable Skiff Ultra Leger Exclusive έχει τη λειτουργία σκούτερ στον καρπό θα σας επιτρέψει να εκτιμήσετε τα ταξίδια σας στην πόλη καθώς και στην ύπαιθρο και όλα με την άνεση ενός ποδηλάτου ηλεκτρικής βοήθειας – μπαταρία 36 βολτ αφαιρούμενα λιθίου – 250 Watts Engine Εγγυημένο 1 έτος

Διατίθεται σε καταστήματα ή αποστολές εντός 48 ωρών

E-Smart Electric Scooter

E-Smart Electric Scooter

Το Bike E Smart είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ Η κανονική τιμή πώλησης είναι 1290 € που πωλείται στην προώθηση στα € 990

Elec 1000W 36V ποδηλάτης

Πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ 1000 watts.

Νέο 2022 ηλεκτρικό βήμα που κόβει ένα εγκεκριμένο για εφήβους και ενήλικες ιδανικούς στους δρόμους, αλλά και στα μονοπάτια, επειδή αυτό το νέο μοντέλο διαθέτει ένα μπροστινό και οπίσθιο απορροφητή με ένα ξεχωριστό εκκρεμές – 1000 watt κινητήρα – 36 Volts 14 Ah Battery απορροφητής σε ενήλικες και εφήβους από 12 ετών εγγυημένη 1 έτος

Ποδήλατο ποδηλασίας βουνού 26

Velo A All Terrain Electric Assistance.

Αυτό το Electric VVT All -Terrain με αστικά ταξίδια και περιπάτους στην ύπαιθρο προσαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα χάρη στο βάρος του Ultra -Light και πάνω απ ‘όλα στα 5 επίπεδα ηλεκτρικής βοήθειας του μεγέθους συμβουλεύει: από 1,50m έως 1, 75m μπαταρία 36 Volts 12 Ah Lithium 5 Επίπεδο ηλεκτρικής βοήθειας πλαισίου αλουμινίου Shimano 21.

Διατίθεται σε καταστήματα ή αποστολές εντός 48 ωρών

Ποδήλατο ποδηλασίας βουνού 26

Velo A All Terrain Electric Assistance.

VVT με ηλεκτρική βοήθεια Όλος ο μετατόπιση αστικών εδάφους και η διαδρομή της χώρας προσαρμόζονται σε όλα τα επίπεδα χάρη στο βάρος του Ultra -Light και ειδικά στα 5 επίπεδα ηλεκτρικής βοήθειας Gabrit XL Wheel 29 ίντσες συμβουλεύει: από 1,70m έως 1, 95m μπαταρία 36 Volts 12 Ah Lithium 5 Ηλεκτρική Βοήθεια Επίπεδο Αλουμινίου Shimano 21.

Διατίθεται σε καταστήματα ή αποστολές εντός 48 ωρών

Elec 1000W 36V ποδηλάτης

Μεγάλο πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ τροχού.

Νέο 2023 Grande Wheel 10 ιντσών 10 ιντσών ηλεκτρικά σκούτερ που εγκρίθηκαν για εφήβους και ενήλικες ιδανικοί στους δρόμους, αλλά και στα μονοπάτια, επειδή αυτό το νέο μοντέλο διαθέτει ένα μπροστινό και πίσω απορροφητή με ένα ξεχωριστό εκκρεμές – 1000 watts κινητήρα – 36 Volts 14 Ah Battery – απορροφητής σοκ πριν και πίσω που προορίζονται για ενήλικες και εφήβους από.

Διατίθεται σε καταστήματα ή αποστολές εντός 48 ωρών

Ηλεκτρικό σκούτερ λίθιο 36V

Λίθιο 36 πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ.

Νέο Μοντέλο 2021 Εγκεφαλικό Εγκεκριμένο Εγκεκριμένο Σκότερ Ultra Light Ideal on Doads Town, επειδή αυτό το νέο μοντέλο διαθέτει έναν αμορτιστή εμπρός και πίσω σοκ με ξεχωριστό εκκρεμές – κινητήρα 1000 Watt – 36 Volts Lithium Battery – Hong Ducker – Αφαιρέτη σέλα – πτυσσόμενη – 3 ταχύτητες (15.25 .40km/h) που προορίζονται για ενήλικες και εφήβους από.

Διατίθεται σε καταστήματα ή αποστολές εντός 48 ωρών

Σκούτερ City City City Scooter

Ένα εγκεκριμένο CityCoco XXL Electric Scooter.

Νέο 2021 Electric Scooter Brand: Phoenix Model: CityCoco New Gabrit XL, Grand Detocking (Covid-19) !! Κρατήστε γρήγορα !! Όλες οι σειριακές επιλογές διπλής μπαταρίας 60 volt.

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς άδεια

E-SMART Ηλεκτρικό αυτοκίνητο άδειας

Νέο 2022 Crazy Car Electric Car Τιμή Χωρίς Άδεια Μάρκα: Easy Way Model: E -Smart από 14 ετών ως Standard Full Options: – Mp3 Radio+ Bluetooth Σύστημα – Χρώμα πίσω πίσω κάμερα – Κεντρικό κλείσιμο – Δεξιά και αριστερά ηλεκτρικά παράθυρα – Ταχύτητα μέγιστου 45 km/h – 2000 W Engine – 60 Volts Battery – Χρόνος φόρτισης 6 έως 8.

Ηλεκτρικό σκούτερ ποδηλάτου

Συντήρηση-trottinette-ηλεκτρικό

Πρώτο κριτήριο που είναι πολύ σημαντικό: η τιμή.

Μεταξύ του ποδηλάτου ή του ηλεκτρικού σκούτερ, η διαφορά τιμής είναι σημαντική. Πολύ περισσότερο από ό, τι μπορεί να σκεφτείτε αλλού !

Για ένα ηλεκτρικό σκούτερ, θα διαρκέσει κατά μέσο όρο 400 έως 800 €. Είναι λίγο πιο αλμυρό για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, καθώς θα είναι απαραίτητο να μετρήσουμε μεταξύ 800 και 2000 € (ανάλογα με τα επιθυμητά χαρακτηριστικά).

Καταλαβαίνεις, Η πιο οικονομική επιλογή είναι αναμφισβήτητα: το ηλεκτρικό σκούτερ !

(Θέλω να διευκρινίσω ότι μιλάω εδώ. Υπάρχουν επίσης πολύ πιο ακριβά μοντέλα, αλλά και σε αυξημένες ικανότητες. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στον πλήρη οδηγό μας αφιερωμένο στις τιμές των ηλεκτρικών σκούτερ).

Ωστόσο, θέλω να σας προειδοποιήσω ότι δεν πρέπει να σταματήσετε σε αυτές τις τιμές. Το ποδήλατο και το ηλεκτρικό σκούτερ είναι σαν ένα αυτοκίνητο: υπάρχει Η συντήρηση που αναμένεται.

Φυσικά το ποσό τους δεν είναι τόσο υψηλό. Αλλά ανάλογα με το κόστος της συσκευής, μπορεί ακόμα να κοστίσει μια μικρή ανάρτηση.

Για παράδειγμα, για μια αλλαγή μπαταρίας, θα χρειαστεί να παρέχετε περίπου 200-400 €. Να είστε σίγουροι, επέλεξα ένα από τα χειρότερα παραδείγματα που σας επιτρέπουν να προβλέψετε οποιαδήποτε πιθανότητα.

Κατά μέσο όρο, άλλα έξοδα συντήρησης είναι λογικά. Αυτό ισχύει για το σκούτερ όπως για το ηλεκτρικό ποδήλατο.

Θυμηθείτε ότι για να μειώσετε το κόστος σας, είναι καλύτερο να διεξάγετε τακτική συντήρηση της συσκευής σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να συμβουλευτείτε τον οδηγό συντήρησης για τα ηλεκτρικά σκούτερ .

Ii. Αυτονομία: Ποιο είναι το καλύτερο ?

Αυτονομία-επιφανειακό

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα βασικό σημείο. Ακόμη και περισσότερο, αν δεν έχετε την ευκαιρία να φορτώσετε τη συσκευή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έτσι ποια από αυτές τις δύο ηλεκτρικές συσκευές θα σας επιτρέψει να οδηγήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο ?

Αυτή τη φορά, Είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο που κερδίζει ! Η μπαταρία του θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε μέχρι και 50 χλμ. Η βαθμολογία είναι πολύ λιγότερο καλή για το ηλεκτρικό σκούτερ που θα σας επιτρέψει να φτάσετε στα 30 χλμ. Κατά μέσο όρο.

Φυσικά, δεν θα είναι το ίδιο μαγιονέζα αν αποφασίσετε να επενδύσετε σε ένα πιο ακριβό μοντέλο. Για παράδειγμα, ένα ηλεκτρικό σκούτερ εκτός δρόμου ή υψηλής ποιότητας, θα φτάσει μέχρι και 70 -80 χλμ. Αυτονομίας. Το ίδιο πράγμα για τα ισχυρά ηλεκτρικά ποδήλατα.

Παραμένει, ωστόσο, ότι το σημείο κερδίζεται αναμφισβήτητα από το ποδήλατο. Αυτό εξηγείται από το μέγεθος της μπαταρίας, το οποίο είναι συχνά μεγαλύτερο σε ποδήλατο. Αλλά και από την χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Για να σας δώσει μια ιδέα: το σκούτερ κατά μέσο όρο ηλεκτρική κατανάλωση 1,4 kW ανά χιλιόμετρο, ενώ το ποδήλατο καταναλώνει 0,72 kW.

Μικρή διευκρίνιση: Εάν η μεγάλη αυτονομία έχει μεγάλη σημασία για μερικούς, δεν θα έχει ένα για τους άλλους. Για να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τη μέση απόσταση που ταξιδεύετε ανά ημέρα (ή τουλάχιστον, προτού μπορέσετε να επαναφορτίσετε).

Iii. Φορητότητα: ποδήλατο ή ηλεκτρικό σκούτερ ?

Ηλεκτρικός

Η δυνατότητα μεταφοράς της συσκευής σας, μπορεί να είναι απαραίτητη για μερικούς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, αν πρέπει να κερδίσετε μαζί σας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ή αν πρέπει να ανεβείτε με σκάλες με αυτό, για να το βάλετε στο διαμέρισμα ή το γραφείο σας για παράδειγμα.

Για το λόγο αυτό πρέπει να μελετηθούν δύο κριτήρια: βάρος και μεταφορά.

Ξεκινάμε με το βάρος. Κατά μέσο όρο, ένα ηλεκτρικό σκούτερ ζυγίζει μεταξύ 12 και 20 kg. Θα είναι περισσότερο για μοντέλα υψηλής ποιότητας, ή λιγότερο εάν επιλέξετε ένα ελαφρύ μοντέλο. Από την πλευρά της, το ηλεκτρικό ποδήλατο ζυγίζει λίγο βαρύτερο με μέσο βάρος 20 έως 25 kg.

Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους: Εδώ είναι το σκούτερ που επικρατεί ! (Εκτός, αν σκοπεύετε να χτίσετε Hellish Biscotos. Σε αυτή την περίπτωση, το ποδήλατο γίνεται για εσάς)