Πώς να αποκτήσετε μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του YouTube Premium? Blog – Freeyourmusic, το οικογενειακό πακέτο YouTube Premium πηγαίνει στα 22,99 $ το μήνα – Νέα

Το πακέτο οικογενειακού οικογενειακού YouTube αυξάνεται σε 22,99 $ το μήνα

Contents

Αυτό είναι το πιο προφανές πλεονέκτημα του Premium YouTube, αλλά αξίζει να το επαναλάβετε: περισσότερες διαφημίσεις! Είτε παρακολουθείτε βίντεο γάτας, μαθήματα κουζίνας ή τα τελευταία μουσικά κλιπ, δεν θα πρέπει πλέον να φοβάστε να διακόψετε από μια διαφήμιση.

Πώς να αποκτήσετε μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του YouTube Premium?

Έχετε κουραστεί από διαφημίσεις που διακόπτουν τα αγαπημένα σας μουσικά βίντεο και ιστολόγια? Θέλατε ποτέ να έχετε πίσω από τις σκηνές των αγαπημένων σας δημιουργών YouTube? Μην κοιτάτε πια, το Premium YouTube είναι εκεί για να σας εξοικονομήσει το!

Μην εξαπατηθείτε από την κατάσταση του Outsider: Το YouTube Premium διαθέτει ειδικά χαρακτηριστικά που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε το βίντεο και τις μουσικές σας εμπειρίες. Και το πιο όμορφο είναι ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν! Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν! Ναι, ακούσατε σωστά.

Εάν δεν γνωρίζετε ακόμα το Premium YouTube ή το Premium Music YouTube, μπορείτε να εγγραφείτε για μια δοκιμαστική περίοδο και να ανακαλύψετε όλα τα πλεονεκτήματα μόνοι σας.

ΑΣΤΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! Γνωρίζατε ότι το Premium του YouTube δεν έχει πάντα καληθεί? Ξεκίνησε το 2014 με το όνομα του κλειδιού μουσικής. Στη συνέχεια εξελίχθηκε προς το κόκκινο του YouTube πριν γίνει το premium youtube που γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα. Κάθε αλλαγή ονόματος συνοδεύτηκε από ακόμη πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αποκτήσετε μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του YouTube Premium, συνεχίστε να διαβάζετε. Έχουμε συγκεντρώσει εδώ όλες τις λεπτομέρειες που θα σας επιτρέψουν να ανεβάσετε ένα εργαλείο στο YouTube.

Χαρακτηριστικά premium youtube

Ακόμα κι αν αγαπάμε το YouTube, είναι αναμφισβήτητο ότι οι διαφημίσεις μπορεί να είναι μια πραγματική μάστιγα. Καθώς βυθίζετε τον εαυτό σας σε ένα βίντεο, επιτίθενται με διαφήμιση 30 δευτερολέπτων για ένα προϊόν που δεν έχετε τίποτα να κάνετε. Δεν χρειάζεστε περισσότερα για να σας κάνετε να θέλετε να ρίξετε το τηλέφωνό σας μέσα από το δωμάτιο.

Ωστόσο, το Premium του YouTube είναι η ιδανική λύση για όλους όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από τα αγαπημένα τους βίντεο χωρίς διακοπή. Με το Premium του YouTube, μπορείτε να παρακολουθήσετε εκατομμύρια βίντεο χωρίς καμία διαφήμιση. Περισσότερα προ-roll, mid-roll, πανό ή διαφημίσεις έρευνας-απλά καθαρό και αδιάλειπτο περιεχόμενο. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε ποιο premium YouTube σας προσφέρει:

Περισσότερες διαφημίσεις

Αυτό είναι το πιο προφανές πλεονέκτημα του Premium YouTube, αλλά αξίζει να το επαναλάβετε: περισσότερες διαφημίσεις! Είτε παρακολουθείτε βίντεο γάτας, μαθήματα κουζίνας ή τα τελευταία μουσικά κλιπ, δεν θα πρέπει πλέον να φοβάστε να διακόψετε από μια διαφήμιση.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το περιεχόμενό σας χωρίς να αποστασιοποιείτε και ότι δεν θα χρειαστεί να δείτε διαφημίσεις για προϊόντα που δεν σας ενδιαφέρουν.

Αλλά τα πλεονεκτήματα του περιεχομένου χωρίς διαφήμιση δεν περιορίζονται στην ευκολία. Εγγραφείτε στο Premium στο YouTube, υποστηρίζετε επίσης τους δημιουργούς που αγαπάτε. Όταν παρακολουθείτε βίντεο στο YouTube με διαφημίσεις, το εισόδημα που παράγεται από το τελευταίο πηγαίνει στο YouTube και στον διαφημιζόμενο και μόνο ένα μικρό ποσοστό δωρεά στον Δημιουργό.

Από την άλλη πλευρά, όταν κοιτάζετε το περιεχόμενο χωρίς διαφήμιση στο Premium στο YouTube, ένα μεγαλύτερο μέρος της συνδρομής σας πηγαίνει απευθείας στους δημιουργούς που κοιτάζετε. Έτσι, όχι μόνο επωφελείται από το περιεχόμενό σας χωρίς διακοπή, αλλά βοηθάτε επίσης να υποστηρίξετε τους δημιουργούς.

Βίντεο εκτός σύνδεσης

Ας μην αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον: συμβαίνει ότι δεν έχουμε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, είτε κατά τη διάρκεια μιας μακράς πτήσης, ένα κάμπινγκ στο δάσος ή απλά σε μια περιοχή όπου η υπηρεσία είναι ακανόνιστη. Αλλά δεν είναι επειδή δεν έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο που δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από τα αγαπημένα σας βίντεο. Με το Premium του YouTube, μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο για να τα παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης.

Η λήψη βίντεο είναι πολύ απλή: Πατήστε το κουμπί λήψης βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε και θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη εκτός σύνδεσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να το παρακολουθήσετε ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο. Είναι ιδανικό για μεγάλες πτήσεις, ταξίδια αυτοκινήτων ή όταν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας.

Αλλά η λειτουργία offline του Premium YouTube δεν είναι απλώς ζήτημα ευκολίας, είναι επίσης θέμα ευελιξίας. Όταν κατεβάζετε βίντεο, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε με το δικό σας ρυθμό, να κάνετε διαλείμματα και να επιστρέψετε εάν είναι απαραίτητο και ακόμη και να τα μοιραστείτε με φίλους χωρίς να ανησυχείτε για τη συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο. Αυτό αλλάζει την κατάσταση για όλους εκείνους που θέλουν να επωφεληθούν από τα αγαπημένα τους βίντεο όπως θέλουν.

Premium μουσικής YouTube

Αν σας αρέσει η μουσική, θα χαρούμε να μάθετε ότι το Premium YouTube σας δίνει πρόσβαση στο Premium Music YouTube. Με το Music Premium του YouTube, μπορείτε να ακούσετε εκατομμύρια τραγούδια χωρίς καμία διαφήμιση, όπως με το Spotify Premium ή Apple Music.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τραγούδια για να τα ακούσετε εκτός σύνδεσης, να δημιουργήσετε λίστες ανάγνωσης και να επωφεληθείτε από την ανάγνωση φόντου, προκειμένου να συνεχίσετε να ακούτε ακόμη και όταν δεν είστε στην εφαρμογή.

Αλλά το Premium Music του YouTube είναι πολύ περισσότερο από μια απλή υπηρεσία μουσικής ροής. Προσφέρει επίσης εξατομικευμένες λίστες ανάγνωσης, επιλεγμένους σταθμούς και μεγάλη ποικιλία από ζωντανή απόδοση, remixes και καλύμματα. Επιπλέον, χάρη στη τεράστια βιβλιοθήκη της μουσικής YouTube, μπορείτε να ανακαλύψετε νέα μουσική και νέους καλλιτέχνες που ίσως δεν έχετε ανακαλύψει διαφορετικά.

Ιστορικό

Έχετε παρακολουθήσει ποτέ ένα βίντεο στο YouTube και επιθυμείτε να είστε σε θέση να συνεχίσετε να το ακούτε ενώ κάνετε κάτι άλλο στο τηλέφωνό σας ? Με το Premium YouTube, είναι δυνατόν. Η λειτουργία ανάγνωσης φόντου σας επιτρέπει να ακούσετε τον ήχο ενός βίντεο ακόμη και όταν αφήνετε την εφαρμογή ή απενεργοποιείτε την οθόνη του τηλεφώνου σας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακούσετε μουσική ενώ διαβουλεύεστε τα μηνύματά σας, να καλύψετε τα κοινωνικά μέσα ή να παίξετε ένα παιχνίδι χωρίς να διακόψετε το περιεχόμενό σας. Η ανάγνωση στο παρασκήνιο δεν προορίζεται για μουσική: μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οποιοδήποτε βίντεο στο YouTube, είτε ιστολόγια, παρουσιάσεις TED ή DIY Tutorials.

Είναι ιδανικό για πολλαπλές εργασίες, είτε να εργαστείτε, να μελετήσετε ή απλά να συνεχίσετε να ακούτε ενώ πηγαίνετε για την επιχείρησή σας.

Έξυπνες λήψεις

Ένα από τα πιο πρακτικά χαρακτηριστικά του Premium YouTube είναι η έξυπνη λήψη. Με έξυπνες λήψεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι πρόκειται να φροντίσετε: Το YouTube φροντίζει για εσάς.

Όταν ολοκληρώσετε την παρακολούθηση ενός βίντεο, το YouTube κατεβάζει αυτόματα τα ακόλουθα βίντεο στην ουρά σας για να τα παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα κάτι νέο για να παρακολουθήσετε, ακόμα κι αν δεν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Και την καλύτερη ? Οι έξυπνες λήψεις είναι πλήρως προσαρμόσιμες. Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των βίντεο για λήψη και απενεργοποίηση του εάν προτιμάτε να διαχειριστείτε το YouTube Download σας. Αυτή είναι η ιδανική λειτουργία για όλους εκείνους που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία προβολής εκτός σύνδεσης.

Εκτός από όλα τα χαρακτηριστικά που μόλις αναφέραμε, το YouTube Premium προσφέρει επίσης κάποια άλλα πλεονεκτήματα που αξίζουν να αναφερθούν:

 • Originals YouTube: Με το Premium του YouTube, μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικές πρωτότυπες σειρές και ταινίες που δημιουργήθηκαν από το YouTube. Από την κωμωδία στο δράμα μέσω της τηλεόρασης της πραγματικότητας, υπάρχει κάτι για όλους. Και καθώς αυτά τα προγράμματα είναι διαθέσιμα μόνο στο Premium YouTube, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για spoilers ή να χάσετε τις τελευταίες καινοτομίες.
 • Περιεχόμενα για παιδιά χωρίς διαφήμιση: Εάν έχετε παιδιά, θα εκτιμήσετε το περιεχόμενο χωρίς διαφήμιση που διατίθεται στο YouTube Kids με συνδρομή Premium στο YouTube Premium. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για διαφημίσεις ή ακατάλληλο περιεχόμενο. Τα παιδιά του YouTube με το Premium YouTube είναι ένα ασφαλές περιβάλλον χωρίς να διαφημίζετε τα παιδιά σας.
 • Βοήθεια Premium: Ως Premium YouTube άφθονο, επωφελείται από την ειδική βοήθεια από το YouTube. Σε περίπτωση προβλήματος με τον λογαριασμό ή τη συνδρομή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το YouTube για να λάβετε βοήθεια.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν το Premium στο YouTube

Εάν είστε τακτικός χρήστης του YouTube, γνωρίζετε ότι οι διαφημίσεις μπορεί να είναι πραγματικό βάρος. Αλλά με το Premium του YouTube, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μοναδικό περιεχόμενο και να απολαύσετε μια εμπειρία χωρίς διαφήμιση στην πλατφόρμα. Και το πιο όμορφο είναι ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν. Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν.

Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να αποκτήσετε μια δωρεάν έκδοση του YouTube Premium Trial:

Δωρεάν δοκιμή ενός μηνός για νέους συνδρομητές

Εάν είστε νέος χρήστης, η Google σας προσφέρει ένα μήνα δωρεάν δοκιμή Premium YouTube. Πράγματι, μπορείτε να απολαύσετε το περιεχόμενο χωρίς διαφήμιση, βίντεο εκτός σύνδεσης και ανάγνωση στο παρασκήνιο για έναν ολόκληρο μήνα, χωρίς να πληρώσετε μια δεκάρα. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να δείτε αν το premium του YouTube γίνεται για εσάς.

Αλλά προσέξτε: η δοκιμαστική περίοδος είναι περιορισμένη στο χρόνο και θα πρέπει να πληρώσετε εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Επομένως, μην ξεχάσετε να ελέγξετε το κόστος του Premium YouTube πριν από το τέλος της δοκιμαστικής σας περιόδου.

Σύνδεσμος χορηγίας Premium YouTube

Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε το Premium YouTube για δωρεάν (ή σχεδόν) είναι να χρησιμοποιήσετε έναν σύνδεσμο χορηγίας που παρέχεται από ένα σημερινό μέλος του Premium YouTube. Παρόλο που δεν είναι μια αυστηρά δωρεάν προσφορά, μπορείτε να πάρετε τρεις μήνες premium youtube μόνο για 99 σεντς χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο χορηγίας. Είναι ένα πραγματικό όφελος!

Απλά βεβαιωθείτε ότι η συνδρομή σας μόλις εγγραφείτε. Έτσι, δεν θα χρεωθείτε σε υψηλή τιμή 11,99 $ στο τέλος της δοκιμαστικής σας περιόδου. Και αν αποφασίσετε ότι σας αρέσει η υπηρεσία και θέλετε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε, μπορείτε πάντα να επαναφέρετε στο τέλος της δοκιμαστικής σας περιόδου.

Άμεση προσφορά YouTube

Το YouTube προσφέρει μερικές φορές προσφορές που ποικίλλουν συχνά. Επομένως, είναι χρήσιμο να ελέγξετε την εφαρμογή σας στο YouTube εάν μπορείτε να επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών (ή ακόμα και τέσσερις μήνες).

Ωστόσο, θυμηθείτε ότι η προσφορά δεν είναι πάντα διαθέσιμη και ότι μερικές φορές ισχύει για ένα μήνα. Κρατήστε λοιπόν ένα μάτι ανοιχτό και πηδήξτε στην ευκαιρία!

Τέχνασμα: Μερικοί χρήστες έχουν δηλώσει ότι η χρήση της λειτουργίας Incognito στο πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να επωφεληθείτε από την ελεύθερη τετραγωνική δοκιμή. Αξίζει να δοκιμάσετε!

Πώς να λάβετε τη δοκιμή 6 μηνών Premium YouTube?

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν δοκιμή premium youtube που διαρκεί έξι μήνες ή περισσότερο, λυπούμαστε που ανακοινώνουμε ότι δεν είναι διαθέσιμη καμία προσφορά αυτή τη στιγμή. Αλλά μην ανησυχείτε, εξακολουθούν να υπάρχουν τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα του Premium Premium.

Ακολουθούν ορισμένα εναλλακτικά σχέδια για να εξετάσετε:

Premium YouTube Student Plan

Εάν είστε φοιτητής, μπορείτε να εγγραφείτε στο Premium Student Plan προσφορά YouTube και να επωφεληθείτε από μειωμένο ποσοστό 6,99 $ το μήνα μετά από ένα μήνα δωρεάν δοκιμής. Είναι μείωση περισσότερο από 40 % σε σύγκριση με την κανονική τιμή!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email .EDU για να ελέγξετε την κατάσταση του μαθητή σας και να αρχίσετε να απολαμβάνετε περιεχόμενο χωρίς διαφήμιση, βίντεο εκτός σύνδεσης και ανάγνωση φόντου.

Οικογενειακό σχέδιο YouTube Premium

Εάν έχετε μια οικογένεια, το Premium YouTube Family Plan μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα. Με αυτόν τον τύπο, μέχρι 5 μέλη της οικογένειας μπορούν να εγγραφούν μόνο για 17,99 $ το μήνα μετά από ένα μήνα δωρεάν δοκιμή.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διανείμετε το κόστος μεταξύ των μελών της οικογένειας και να πληρώσετε λιγότερα ανά συνδρομητή. Επιπλέον, ο καθένας έχει μια εμπειρία διαφήμισης, βίντεο εκτός σύνδεσης και ανάγνωση ιστορικού.

Προϋποθέσεις επιλεξιμότητας για δωρεάν δοκιμή Premium YouTube

Για τη δωρεάν δοκιμή σας στο YouTube Premium, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τις συνθήκες επιλεξιμότητας. Παρόλο που ορισμένα από αυτά μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με τη γεωγραφική σας θέση, έχουμε καταρτίσει μια λίστα γενικών κριτηρίων για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε εάν μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή τη δωρεάν δοκιμή.

 • Νέο Premium YouTube ή YouTube Music Premium χρήστες: Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ το Premium του YouTube Premium ή το YouTube Music, είστε τυχεροί ! Η δωρεάν δοκιμή έχει σχεδιαστεί κυρίως για νέους χρήστες, καθιστώντας την ιδανική ευκαιρία να εξερευνήσετε τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας.
 • Μακροχρόνιοι συνδρομητές: Έχετε εγγραφεί ποτέ σε μια συνδρομή Premium ή YouTube Music Premium YouTube στο παρελθόν? Εάν έχετε τερματίσει τη συνδρομή σας πριν από 12 μήνες, μπορεί να έχετε μια νέα δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα αφήνεται στην εκτίμηση της πλατφόρμας και μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας.
 • Λογαριασμός Google: Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο YouTube Premium, πρέπει να έχετε λογαριασμό Google. Εάν δεν έχετε ακόμα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε δωρεάν ένα νέο λογαριασμό ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
 • Συνθήκες ηλικίας: Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο Premium YouTube, πρέπει να είστε η ελάχιστη ηλικία που απαιτείται στη χώρα σας. Είναι γενικά 18 χρόνια ή περισσότερα, αλλά είναι απαραίτητο να επαληθεύσετε το όριο ηλικίας ειδικά για τη χώρα σας.
 • Τοποθεσία: Το YouTube Premium διατίθεται σε περισσότερες από 100 χώρες και εδάφη, αλλά είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι η υπηρεσία προσφέρεται στην περιοχή σας. Θα βρείτε έναν πλήρη κατάλογο χωρών που υποστηρίζονται στον ιστότοπο του Κέντρου Βοήθειας του YouTube.
 • Μέθοδος πληρωμής: Αν και η δωρεάν δοκιμή δεν σας κοστίζει μια δεκάρα, θα πρέπει ακόμα να παρέχετε ένα έγκυρο μέσο πληρωμής κατά την εγγραφή σας. Αυτό είναι να εγγυηθεί μια αδιάλειπτη εμπειρία εάν αποφασίσετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μετά τη δοκιμαστική περίοδο.
 • Επιλογή συνδρομής: Το YouTube Premium προσφέρει αρκετούς τύπους για να καλύψει τις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένων των ατομικών, οικογενειακών και φοιτητικών τύπων. Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από την ελεύθερη δοκιμαστική περίοδο, πρέπει να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο σύμφωνα με την προσωπική σας κατάσταση, για παράδειγμα εάν είστε εγγεγραμμένοι σε ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη φόρμουλα “Student”.

Τώρα που γνωρίζετε τα κριτήρια επιλεξιμότητας δωρεάν. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την επιλεξιμότητά σας στη σελίδα Premium YouTube για να εξασφαλίσετε μια έμπειρη εμπειρία.

Επιλογή τύπου συνδρομής

Όταν εγγραφείτε για την δωρεάν δοκιμή Premium YouTube, σας προσφέρονται αρκετοί τύποι συνδρομής. Κάθε τύπος έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις.

Για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση, θα σας παρουσιάσουμε τις διάφορες επιλογές:

Ατομικό σχέδιο: Η ατομική συνδρομή είναι ιδανική για όσους επιθυμούν μια εξατομικευμένη και σόλο εμπειρία YouTube. Με αυτόν τον τύπο, επωφελείται από βίντεο χωρίς διαφήμιση, από ανάγνωση ιστορικού και τη δυνατότητα λήψης περιεχομένου για προβολή εκτός σύνδεσης. Αυτή είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την προσωπική τους εμπειρία στο YouTube χωρίς να το μοιράζονται με άλλους.

 • Οικογενειακό σχέδιο: Εάν έχετε ένα σπίτι γεμάτο από τους λάτρεις του YouTube, η οικογενειακή προσφορά είναι ίσως αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Αυτός ο τύπος επιτρέπει πέντε επιπλέον μέλη της οικογένειας (ηλικίας 13 ετών και άνω) που κατοικούν στην ίδια διεύθυνση για να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του Premium YouTube. Επιπλέον, περιλαμβάνει την πρόσβαση στα παιδιά του YouTube για μια πιο ελεγχόμενη εμπειρία για τα μικρά παιδιά. Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού πρέπει να είναι 18 ετών και να εγγραφεί σε αυτόν τον τύπο.
 • Σχέδιο φοιτητών: Αυτή τη στιγμή είστε εισηγμένοι σε ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης? Η συνδρομή των φοιτητών θα μπορούσε να σας επιτρέψει να απολαύσετε μια πιο ευχάριστη εμπειρία στο YouTube με μειωμένο ρυθμό. Για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά, πρέπει να επαληθεύσετε την κατάσταση του μαθητή σας με εγκεκριμένη υπηρεσία επαλήθευσης. Μην ξεχνάτε ότι η συνδρομή των σπουδαστών προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με την ατομική συνδρομή, αλλά σε πιο πλεονεκτική τιμή.

Όταν επιλέγετε μια φόρμουλα συνδρομής στο YouTube, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Είτε πετάτε σόλο, ότι μοιράζεστε με την οικογένειά σας ή ότι μελετάτε έντονα, υπάρχει μια φόρμουλα που θα σας ταιριάζει τέλεια.

Πάρτε το χρόνο να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε επιλογής προτού ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή Premium YouTube και θα είστε στο σωστό δρόμο για να απολαύσετε μια φανταστική εμπειρία, χωρίς διαφήμιση.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για να λάβετε την δωρεάν δοκιμή Premium YouTube

Σε αυτή την ενότητα, θα σας καθοδηγήσουμε καθ ‘όλη τη διάρκεια της απόκτησης της ελεύθερης δοκιμαστικής έκδοσης του Premium YouTube. Πείτε αντίο να ενοχλείτε τις διαφημίσεις και να επωφεληθείτε από την ανάγνωση στο παρασκήνιο, τις λήψεις εκτός σύνδεσης και πολλά άλλα.

Καθίστε άνετα και χαλαρώστε και ας ξεκινήσουμε το ταξίδι σας σε μια καλύτερη εμπειρία στο YouTube.

Βήμα 1: Μεταβείτε στο YouTube και συνδεθείτε

Ξεκινήστε ανοίγοντας το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή την εφαρμογή YouTube στη συσκευή σας. Μόλις τοποθετήσετε στον ιστότοπο, πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί “Σύνδεση” στην επάνω δεξιά γωνία και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Google.

Εάν δεν γνωρίζετε ακόμα το Google, μην φοβάστε! Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δωρεάν. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ξεκινήσετε.

Βήμα 2: Αποκτήστε πρόσβαση στη σελίδα Premium YouTube

Τώρα που είστε συνδεδεμένοι, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τον θησαυρό που αντιπροσωπεύει το Premium YouTube. Εντοπίστε το μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης (ή πατήστε το εικονίδιο του μενού στην εφαρμογή) και αναζητήστε το “YouTube Premium” ή “Get YouTube Premium”.

Κάντε κλικ ή πληκτρολογήστε αυτήν την επιλογή και θα κατευθυνθείτε στη σελίδα Premium YouTube. Πλησιάζετε σε έναν παράδεισο χωρίς διαφήμιση!

Βήμα 3: Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας

Έχετε φτάσει μέχρι τώρα. Το καλύτερο είναι να έρθει. Θα δείτε ένα κουμπί “δωρεάν δοκιμή” στη σελίδα Premium YouTube. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί και θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον τύπο σας.

Βήμα 4: Επιλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει

Το YouTube Premium προσφέρει αρκετούς τύπους προσαρμοσμένους σε διαφορετικές ανάγκες. Θα βρείτε επιλογές όπως η ατομική συνδρομή, ιδανική για τους μοναχικούς τυχοδιώκτες του YouTube ή της οικογενειακής συνδρομής, σχεδιασμένα για μέγιστο μέλη της οικογένειας που ζουν στην ίδια διεύθυνση.

Υπάρχει ακόμη και ένας τύπος “φοιτητής” για μελετούς ανθρώπους που είναι εγγεγραμμένοι σε ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Επιλέξτε τον τύπο που σας ταιριάζει καλύτερα και πηγαίνετε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 5: Παρέχετε πληροφορίες πληρωμής

Μην πανικοβληθείτε: η δωρεάν δοκιμή δεν θα σας κοστίσει τίποτα! Ωστόσο, το YouTube ζητά πληροφορίες πληρωμής για να εξασφαλίσει μια διαφανή μετάβαση εάν αποφασίσετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μετά την δοκιμαστική περίοδο. Εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας, ελέγξτε τα και επικυρώστε.

Βήμα 6: Επιβεβαιώστε και απολαύστε!

Είσαι σχεδόν εκεί! Μετά την αποστολή των στοιχείων πληρωμής σας, θα δείτε μια σελίδα επιβεβαίωσης. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες μια τελευταία φορά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ ή πληκτρολογήστε στο “Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας”. Έτσι! Είστε τώρα ο περήφανος ιδιοκτήτης μιας δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης του YouTube Premium.

Τώρα που έχετε ξεκινήσει με επιτυχία αυτήν την περιπέτεια και ζητήσατε την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο του YouTube Premium, φροντίστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Κατεβάστε βίντεο για να τα χρησιμοποιήσετε εκτός σύνδεσης, να ακούσετε μουσική στο παρασκήνιο και να απολαύσετε μια εμπειρία χωρίς διαφήμιση. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να ακυρώσετε τη δοκιμαστική περίοδο πριν από τη θητεία του εάν αποφασίσετε ότι το Premium του YouTube δεν είναι το φλιτζάνι τσάι σας.

Ακύρωση της δωρεάν δοκιμής Premium YouTube

Όπως η ακύρωση του Premium YouTube, το τέλος της δωρεάν δοκιμής Premium YouTube είναι μια απλή διαδικασία. Παρακάτω είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή Premium YouTube:

 1. Συνδεθείτε στο YouTube: Πρώτα απ ‘όλα, μεταβείτε στο YouTube.com ή ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στη συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με τον λογαριασμό Google που σχετίζεται με την περίοδο δοκιμής σας στο YouTube Premium YouTube.
 2. Πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας: Μόλις συνδεθεί, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Επιλέξτε “Αγορές και Συνδρομές” από το μενού Drop -down για πρόσβαση στις πληροφορίες συνδρομής σας.
 3. Εντοπίστε την έκδοση αξιολόγησης του YouTube Premium: Στη σελίδα “Αγορά και Συνδρομές”, θα βρείτε μια επισκόπηση των ενεργών συνδρομών σας. Αναζητήστε τη δοκιμή Premium YouTube και κάντε κλικ στο “Διαχείριση της συνδρομής” για να εμφανίσετε τις λεπτομέρειες της συνδρομής.
 4. Ακύρωση της περιόδου δοκιμής: Στην ενότητα “Διαχείριση συνδρομής”, θα βρείτε μια επιλογή για να “απενεργοποιήσετε” ή “Ακύρωση της συνδρομής”. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί και θα σας προσκληθείτε για να επιβεβαιώσετε την ακύρωσή σας. Επιλέξτε “Ναι, Ακύρωση” και η δοκιμή σας θα ακυρωθεί.
 5. Ελέγξτε την ακύρωση: Για να βεβαιωθείτε ότι η δοκιμαστική σας περίοδος έχει ακυρωθεί, ελέγξτε ότι έχετε λάβει επιβεβαίωση ακύρωσης του YouTube μέσω email. Επιπλέον, μπορείτε να συμβουλευτείτε και πάλι τη σελίδα “Αγορά και Συνδρομές” για να επιβεβαιώσετε ότι η έκδοση Premium YouTube Assessment δεν είναι πλέον ενεργή.

Μεταφέρετε τις λίστες ανάγνωσης χρησιμοποιώντας το Freeyourmusic

Έτοιμοι να δώσετε ώθηση στην εμπειρία σας στο YouTube Premium? Με το Freeyourmusic, μπορείτε να μεταφέρετε αβίαστα όλες τις λίστες ανάγνωσής σας απευθείας στο YouTube από το Spotify (ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία μουσικής ροής).

Επωφεληθείτε από τη μουσική συλλογή σας που συγκροτείται προσεκτικά στο σύμπαν χωρίς διαφήμιση και πλούσια σε λειτουργίες του Premium YouTube. Μην χάνετε χρόνο, δοκιμάστε να FREYOURMUSIC και να απολαύσετε το ταξίδι σας στο Premium στο YouTube όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ξεκινήστε να μεταφέρετε τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την κατάλληλη στιγμή – οι λίστες αναπαραγωγής σας πρόκειται να έχουν ένα εντελώς νέο αυλάκι!

Το πακέτο οικογενειακού οικογενειακού YouTube αυξάνεται σε 22,99 $ το μήνα

Η οικογένεια Premium της Google YouTube εξακολουθεί να μπλοκάρει σε περίπου 8 δολάρια στη Ρουμανία (Πηγή: Own)

Παρόλο που οι χρήστες ορισμένων αγορών δεν αντιμετωπίζουν ακόμη νέα στοιχεία, φαίνεται ότι ορισμένοι συνδρομητές Premium Family YouTube λαμβάνουν ειδοποιήσεις για αλλαγές ριζικών τιμών. Ενώ οι Ρουμάνοι συνδρομητές μπορούν ακόμα να επωφεληθούν από ένα οικογενειακό σχέδιο για περίπου 8 δολάρια, η τιμή έχει αυξηθεί σε 22,99 $ σε άλλες αγορές.

Codrut Nistor, που δημοσιεύθηκε 10/21/2022 ���� ���� ���� . ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ς

Η Google συνεχίζει τον αγώνα της για τη βελτιστοποίηση του εισοδήματος που δημιουργείται από το YouTube, αλλά αυτή τη φορά, φαίνεται ότι δεν είναι πλέον απλές δοκιμές. Παρόλο που πολλοί χρήστες δεν έχουν λάβει ακόμη ειδοποίηση, οι συνδρομητές της οικογένειας Premium στο YouTube σε ορισμένες αγορές αντιμετωπίζουν σημαντική αύξηση της τιμής της μηνιαίας συνδρομής τους.

Αρκετοί συνδρομητές της οικογένειας Premium YouTube αποκάλυψαν πρόσφατα ότι έλαβαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την αύξηση της τιμής της υπηρεσίας τους, η οποία πηγαίνει από 17,99 $ σε 22,99 $. Ακόμα και ορισμένοι πελάτες επωφελούνται από τα αποκτηθέντα δικαιώματα στο https: // www.Androidheadlines.com/2018/05/youtube-confirms-current-subscribers-grandfather-into-youtube-prémium-music.Η HTML που πληρώνει σήμερα 14 ή λιγότερα $ θα δει τη συνδρομή τους στα 22,99 $. Ωστόσο, το κόστος της συνδρομής στο YouTube ποικίλλει ανάλογα με την αγορά και φαίνεται ότι όσοι πληρώνονται λιγότερο εξοικονομούνται από την αύξηση των τιμών αυτή τη στιγμή.

Στη Ρουμανία, για παράδειγμα, η συνδρομή οικογενειακής οικογενειακής συνδρομής του YouTube 26 Ron, το ισοδύναμο μικρότερο από 8 $ το μήνα. Προς το παρόν, φαίνεται ότι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φέρει τα κακά νέα δεν έχει ακόμη φτάσει. Δεδομένου ότι η ρουμανική αγορά αποτελείται κυρίως από τα Unon-Bodies, όσοι επιλέγουν να πληρώσουν για την οικογένεια Premium του YouTube πιθανότατα θα παραμείνουν στην εξαιρετική προσφορά που είναι διαθέσιμη σήμερα για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Η οικογένεια Premium YouTube σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και 5 μέλη της οικογένειας. Εκτός από την εμπειρία του YouTube χωρίς διαφήμιση, η συνδρομή περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση στο Premium Music YouTube, καθώς και τη λήψη βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης. Προς το παρόν, η νέα τιμή αναφέρεται για τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά οι χρήστες του YouTube σε άλλες περιοχές εξακολουθούν να βλέπουν την προηγούμενη τιμή (η περίπτωση της Ρουμανίας που αναφέρθηκε παραπάνω, καθώς Η δημοσίευση είναι 17,99 €).