Μουσική YouTube για PC/ Mac/ Windows 11,10,8,7 – Δωρεάν λήψη., ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ YOUTUBE ΔΩΡΕΑΝ. Λήψη λήψης μουσικής YouTube

Λήψη μουσικής YouTube

Τερματίζουμε αυτό το άρθρο Λήψη μουσικής YouTube για υπολογιστή με αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα συνάντησης κατά την εγκατάσταση εξομοιωτών ή Μουσική YouTube για Windows, Ενημερώστε μας για τα σχόλια. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Μουσική YouTube στο Windows PC

Εφαρμογή της εφαρμογής ([Δείτε όλα τα 19 στιγμιότυπα οθόνης])

Ψάχνετε έναν τρόπο λήψης Μουσική YouTube για Windows PC 11/10/8/7? Βρίσκεστε στη σωστή θέση. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μία από τις καλύτερες μουσικές και ήχους εφαρμογής Μουσική YouTube για υπολογιστή.

Οι περισσότερες από τις διαθέσιμες εφαρμογές στο Google Play Store ή στο iOS AppStore σχεδιάζονται αποκλειστικά για κινητές πλατφόρμες. Αλλά γνωρίζετε ότι μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android ή iOS στο φορητό υπολογιστή σας, ακόμη και αν η επίσημη έκδοση για την πλατφόρμα PC δεν είναι διαθέσιμη ? Ναι, υπάρχουν μερικές απλές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε εφαρμογές Android σε ένα μηχάνημα Windows και να τις χρησιμοποιήσετε καθώς τις χρησιμοποιείτε σε smartphones Android.

Εδώ, σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε διαφορετικούς τρόπους Λήψη μουσικής YouTube στον υπολογιστή Σε έναν οδηγό βήμα προς βήμα. Έτσι πριν ξεκινήσετε, ας δούμε τις τεχνικές προδιαγραφές της μουσικής YouTube.

Μουσική YouTube για PC – Τεχνικές προδιαγραφές

Ονομα Μουσική YouTube
Εγκαταστάσεις
Αναπτύχθηκε από

Μουσική YouTube βρίσκεται στην κορυφή της λίστας εφαρμογών μουσικής και κατηγορίας ήχου στο Google Playstore. Έχει πολύ καλούς βαθμούς και επικρίσεις. Επί του παρόντος, Μουσική YouTube για Windows ξεπερασμένος Εφαρμογή εγκατάστασης και 4.4 αστέρι Συνολικά σημεία αξιολόγησης για τους μέσους χρήστες.

Λήψη μουσικής YouTube για φορητό υπολογιστή Windows 11/10/8/7:

Οι περισσότερες εφαρμογές σήμερα αναπτύσσονται μόνο για την κινητή πλατφόρμα. Παιχνίδια και εφαρμογές όπως το PUBG, οι surfers του μετρό, το Snapseed, το Beauty Plus κ.λπ. είναι διαθέσιμα μόνο για πλατφόρμες Android και iOS. Αλλά οι εξομοιωτές Android μας επιτρέπουν επίσης να χρησιμοποιήσουμε όλες αυτές τις εφαρμογές στον υπολογιστή.

Έτσι, ακόμη και αν η επίσημη έκδοση της μουσικής YouTube για υπολογιστή δεν είναι διαθέσιμη, μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιήσετε χρησιμοποιώντας εξομοιωτές. Εδώ, σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε δύο από τους δημοφιλείς εξομοιωτές Android για χρήση Μουσική στο YouTube στον υπολογιστή.

Λήψη μουσικής YouTube για Windows PC 11/10/8/7 – Μέθοδος 1:

Το Bluestacks είναι ένας από τους πιο cool και πιο χρησιμοποιημένους εξομοιωτές για την εκτέλεση εφαρμογών Android στον υπολογιστή σας Windows. Το λογισμικό Bluestacks είναι ακόμη διαθέσιμο για Mac OS. Θα χρησιμοποιήσουμε Bluestacks σε αυτή τη μέθοδο για λήψη και εγκατάσταση Μουσική YouTube για Windows PC 11/10/8/7 Laptop. Ας ξεκινήσουμε τον οδηγό εγκατάστασης βήμα προς βήμα.

  • Βήμα 1: Κατεβάστε το λογισμικό Bluestacks από τον παρακάτω σύνδεσμο, εάν δεν το έχετε εγκαταστήσει νωρίτερα- Κατεβάστε Bluestacks για υπολογιστή
  • 2ο βήμα: Η διαδικασία εγκατάστασης είναι αρκετά απλή και άμεση. Μετά από μια επιτυχημένη εγκατάσταση, ανοίξτε τον εξομοιωτή Bluestacks.
  • Βήμα 3: Η αρχική φόρτωση της εφαρμογής Bluestacks μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Μόλις ανοίξει, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε την αρχική οθόνη Bluestacks.
  • Βήμα 4: Το Google Play Store είναι προεγκατεστημένο σε Bluestacks. Στην αρχική οθόνη, αναζητήστε PlayStore και κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο για να το ανοίξετε.
  • Βήμα 5: Κοιτάξτε τώρα την εφαρμογή που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Στην περίπτωσή μας, αναζήτηση Μουσική YouTube για εγκατάσταση στον υπολογιστή.
  • Βήμα 6: Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί του εγκαταστάτη, η μουσική του YouTube θα εγκατασταθεί αυτόματα σε bluestacks. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή κάτω Λίστα εγκατεστημένων εφαρμογών Σε Bluestacks.

Τώρα μπορείτε απλά να κάνετε διπλό κλικ στην εφαρμογή εικονιδίων σε Bluestacks και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε εφαρμογή μουσικής YouTube στο φορητό υπολογιστή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή με τον ίδιο τρόπο που το χρησιμοποιείτε στα smartphones Android ή iOS.

Εάν έχετε ένα αρχείο APK, υπάρχει μια επιλογή στο Bluestacks για την εισαγωγή αρχείων APK. Δεν χρειάζεται να πάτε στο Google Playstore και να εγκαταστήσετε το παιχνίδι. Ωστόσο, συνιστάται η χρήση της τυπικής μεθόδου για την εγκατάσταση όλων των εφαρμογών Android.

Η τελευταία έκδοση του Bluestacks παραδίδεται με πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Bluestacks4 είναι κυριολεκτικά 6 φορές γρηγορότερα από το smartphone Samsung Galaxy J7. Έτσι, η χρήση των Bluestacks είναι η συνιστώμενη μέθοδος εγκατάστασης YouTube Music στον υπολογιστή. Πρέπει να έχετε έναν ελάχιστο υπολογιστή διαμόρφωσης για να χρησιμοποιήσετε Bluestacks. Διαφορετικά, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα φόρτωσης όταν παίζετε παιχνίδια υψηλής ποιότητας όπως το PUBG

Λήψη μουσικής YouTube για Windows PC 11/10/8/7 – Μέθοδος 2:

Ακόμα ένας δημοφιλής εξομοιωτής Android που έχει προσελκύσει πολλή προσοχή πρόσφατα είναι το Memu Play. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο, γρήγορο και αποκλειστικά σχεδιασμένο για τα άκρα του παιχνιδιού. Τώρα θα δούμε πώς Λήψη μουσικής YouTube για Windows 11 PC ή 10 ή 8 ή 7 φορητοί υπολογιστές χρησιμοποιώντας memuplay.

  • Βήμα 1: Λήψη και Εγκαταστήστε το MemuPlay στον υπολογιστή σου. Εδώ είναι ο σύνδεσμος λήψης για εσάς – Memu Play Website. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο και κατεβάστε το λογισμικό.
  • 2ο βήμα: Μόλις εγκατασταθεί ο εξομοιωτής, απλά ανοίξτε το και Βρείτε την εφαρμογή Google PlayStore Στην αρχική οθόνη Memuplay. Απλά πατήστε το δύο φορές για να ανοίξετε.
  • Βήμα 3: Τώρα Αναζήτηση μουσικής εφαρμογής YouTube Στο Google Play Store. Βρείτε τον υπάλληλο της εφαρμογής προγραμματιστή και κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση.
  • Βήμα 4: Μόλις η εγκατάσταση είναι επιτυχής, μπορείτε να βρείτε μουσική στο YouTube στην αρχική οθόνη του Memu Play.

Το MamuPlay είναι μια απλή και εύκολη εφαρμογή χρήσης. Είναι πολύ ελαφρύ σε σύγκριση με τα Bluestacks. Όπως έχει σχεδιαστεί για να παίζει, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια υψηλής ποιότητας όπως το PUBG, το Mini Militia, το Run Temple, κλπ..

Μουσική YouTube για PC – Συμπέρασμα:

Η μουσική του YouTube έχει τεράστια δημοτικότητα με την απλή αλλά αποτελεσματική διεπαφή της. Έχουμε καταχωρίσει δύο από τις καλύτερες μεθόδους εγκατάστασης Μουσική YouTube σε φορητό υπολογιστή Windows. Οι δύο εξομοιωτές που αναφέρονται είναι δημοφιλείς στη χρήση εφαρμογών στον υπολογιστή. Μπορείτε να ακολουθήσετε μία από αυτές τις μεθόδους για να πάρετε Μουσική YouTube για Windows 11 ή Windows 10.

Τερματίζουμε αυτό το άρθρο Λήψη μουσικής YouTube για υπολογιστή με αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα συνάντησης κατά την εγκατάσταση εξομοιωτών ή Μουσική YouTube για Windows, Ενημερώστε μας για τα σχόλια. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Λήψη μουσικής YouTube

Το λογισμικό είναι εύκολο στη χρήση, αντιγραφή και απλά κολλήστε το βίντεο του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε, καθίστε και περιμένετε να τελειώσει η λήψη με ταχύτερη ταχύτητα 4x. Με αυτό το λογισμικό, μπορείτε γρήγορα να κατεβάσετε βίντεο υψηλής ποιότητας ή μουσική, υψηλής ευκρίνειας και Full HD από το YouTube και να επωφεληθείτε από το offline σε άλλα πολυμέσματα – τηλεόραση, iPad, iPad, παίκτες MP4 ή MP3 Players. Αυτό το λογισμικό υποστηρίζει τη λίστα αναπαραγωγής/Λήψη παρτίδας σε λειτουργία πολλαπλών σπιτιού, απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση URL λίστας αναπαραγωγής και όλα τα βίντεο playlist θα προστεθούν στη λήψη της λήψης. Τα κατεβάσετε βίντεο μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν σε οποιονδήποτε φάκελο της επιλογής σας. Ο κύριος πίνακας εμφανίζει όλα τα βίντεο με την κατάσταση και τη γραμμή εξέλιξης, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να δείτε ποια είναι η λήψη και η οποία εξακολουθεί να κατεβάζεται. Αυτό το λογισμικό διαθέτει έναν ολοκληρωμένο επιταχυντή λήψης για να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το εύρος ζώνης στο διαδίκτυο, έως και 4 φορές ταχύτερα ή περισσότερα. Καταγράψτε, οργανώστε και διαχειριστείτε τα κατεβάσετε βίντεο για εύκολη και εκτός σύνδεσης πρόσβαση. Υποστήριξη για τις κύριες μορφές βίντεο – MP4, MP3, Flash (FLV), WebM, 3GP για καλύτερη εμπειρία προβολής σε άλλες συσκευές: iPad, iPhone, iPod, Galaxy, Kindle, Laptop, Touch Pavé, Smart TV.