Πώς να σταματήσετε τις διαφημίσεις στο YouTube: 7 μεθόδους, πώς να αποκλείσετε τα διαφημιστικά παράθυρα στο Android ? | Προσφύγω

Πώς να αποκλείσετε τα παράθυρα διαφήμισης στα τηλέφωνα Android

Είναι πολύ εύκολο να αποκλείσετε τα παράθυρα διαφήμισης Firefox για Android ή στον υπολογιστή σας. Στην πραγματικότητα, ο Firefox αποκλείει τα προεπιλεγμένα παράθυρα διαφήμισης στις συσκευές Android.

7 Μέθοδοι για την εμπλοκή διαφημίσεων στο YouTube

Αυτό το άρθρο γράφτηκε με τη συνεργασία των εκδοτών μας και των ειδικευμένων ερευνητών για να εγγυηθεί την ακρίβεια και την πληρότητα του περιεχομένου.

Η ομάδα διαχείρισης περιεχομένου του WikiHow εξετάζει προσεκτικά το έργο της συντακτικής ομάδας προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κάθε στοιχείο είναι σύμφωνο με τα πρότυπα υψηλής ποιότητας μας.

Αυτό το άρθρο είχε συμβουλευτεί 191.734 φορές.

Παρακολουθείτε ένα βίντεο στο YouTube και ξαφνικά, σας ενοχλεί μια διαφήμιση. Εάν συμφωνείτε να πληρώσετε μια μηνιαία συνδρομή, μπορείτε να εγγραφείτε στο Premium YouTube για να αποτρέψετε την εμφάνιση διαφημίσεων στην πλατφόρμα όταν είστε συνδεδεμένοι. Διαφορετικά, πρέπει να αναζητήσετε μια εξωτερική λύση, είτε πρόκειται για έναν διαφημιστή είτε για υπηρεσία VPN. Μερικά είναι δωρεάν και άλλα πληρωμένα. Τέλος, εάν θέλετε να εμποδίσετε τους θεατές σας να διαταραχθούν από διαφημίσεις, μπορείτε να τους απενεργοποιήσετε στα δικά σας βίντεο. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να αντιμετωπίσετε τις διαφημίσεις του YouTube.

 • Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκλείσετε τις διαφημίσεις στο YouTube είναι να εγγραφείτε στο YouTube Premium.
 • Για δωρεάν λύση, χρησιμοποιήστε έναν διαφημιστικό αποκλεισμό στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ως γενναίος.
 • Τέλος, υπάρχουν επίσης εναλλακτικές λύσεις, όπως το Adlock για Windows και Mac, καθώς και υπηρεσίες VPN.

Εγγραφείτε στο Premium YouTube

Εικόνα με τίτλο Απενεργοποίηση διαφημίσεων στο YouTube Βήμα 1

 • Μια συνδρομή στο Premium του YouTube σας επιτρέπει να καταργήσετε όλες τις διαφημίσεις από τα βίντεο που θα παρακολουθήσετε με τη σύνδεση με τον λογαριασμό σας στο Google, σε όλες τις συσκευές σας (Ex: Windows, Mac, iPhone, Android, Xbox κ.λπ. [1] x Πηγή έρευνας).

Εικόνα με τίτλο Απενεργοποίηση διαφημίσεων στο YouTube Βήμα 2

 • Εάν είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στο Google και έχετε ήδη χρησιμοποιήσει έναν δωρεάν δοκιμαστικό μήνα στο YouTube Premium ή στο YouTube Red, θα βρείτε ένα κουμπί αντ ‘αυτού Εγγραφείτε στο Premium YouTube.
 • Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στο Google, εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ ξανά Δοκιμάστε πριν συνεχιστείς.

Εικόνα με τίτλο Απενεργοποίηση διαφημίσεων στο YouTube Βήμα 3

 • Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μέθοδο πληρωμής, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθέστε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Στο επάνω μέρος του παραθύρου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθέστε έναν νέο λογαριασμό PayPal και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.
 • Εάν έχετε ήδη μια εγγεγραμμένη κάρτα στο Google, απλά πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό ασφαλείας της.

Εικόνα με τίτλο Απενεργοποίηση διαφημίσεων στο YouTube Βήμα 4

 • Εάν έχετε κάνει κλικ Εγγραφείτε στο Premium YouTube και όχι Δοκιμάστε, Θα χρεωθείτε μόλις κάνετε κλικ στο Αγορά.

Πώς να αποκλείσετε τα παράθυρα διαφήμισης στα τηλέφωνα Android

Περιηγηθείτε ήσυχα τον ιστό όταν προκύπτουν ξαφνικά διαφημίσεις στην αρχική σας οθόνη. Σας υπενθυμίζει κάτι ? Τα παράθυρα διαφήμισης μπορούν να κάνουν το δρόμο σας στη συσκευή σας Android από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή μια εφαρμογή. Αλλά να είστε σίγουροι, θα σας δείξουμε πώς να αποκλείσετε τα διαφημιστικά παράθυρα στο τηλέφωνό σας Android, είτε έχετε μια Samsung είτε θα πλένετε στο Chrome και πώς ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να τα εξουδετερώσει αυτόματα.

Διατίθεται επίσης στο Android, iOS, Mac
Διατίθεται επίσης στο iOS, Android, PC
Διατίθεται επίσης σε PC, Mac, iOS
Διατίθεται επίσης σε Mac, PC, Android

ΣΗΜΑΤΟΣ-ΤΟ-end-pop-up-ads-on-and-toroid-photo-Hero

Αντιγράψτε τον σύνδεσμο του άρθρου
Γράφτηκε από τον Domenic Molinaro
Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2023

Πώς να αποκλείσετε τα παράθυρα διαφήμισης στο Android

Η εγκατάσταση ενός αποκλεισμού παραθύρων διαφήμισης είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποφευχθεί η εμφάνιση των διαφημίσεων στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τα παράθυρα διαφήμισης απευθείας στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας. Για να αποκλείσετε τα παράθυρα διαφήμισης στο Chrome, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις τοποθεσίας > Αναδυόμενο παράθυρο και ανακατευθύνσεις > και ελέγξτε το αντίστοιχο πλαίσιο.

Αυτό το άρθρο περιέχει:
Αυτό το άρθρο περιέχει:
Αυτό το άρθρο περιέχει:

Τα διαφορετικά προγράμματα περιήγησης σας επιτρέπουν να αποκλείσετε τις διαφημίσεις με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο. Θα σας δώσουμε λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να προχωρήσετε στο Chrome και τον Firefox. Αλλά πρώτα, εάν εμφανίζονται διαφημίσεις στην αρχική οθόνη Android, είναι πιθανό οι τρίτες εφαρμογές. Πώς να διαγράψετε λοιπόν τα διαφημιστικά παράθυρα και τις ειδοποιήσεις από το τηλέφωνό σας ?

Πώς να αποκλείσετε τα παράθυρα διαφήμισης στη Samsung

Εάν λαμβάνετε διαφημιστικά παράθυρα στην αρχική οθόνη της Samsung σας, σύρετε την ειδοποίηση για να εμφανίσετε τον πίνακα ειδοποιήσεων. Στη συνέχεια, πατήστε την ειδοποίηση για να αποκαλύψετε το Πληροφορίες εφαρμογής. Εκεί μπορείτε να απεγκαταστήσετε την παράνομη εφαρμογή. Εάν δεν θέλετε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να αποκλείσετε τα διαφημιστικά παράθυρα των πρόσφατων εφαρμογών στις ρυθμίσεις:

 • Ανοιξε Ρυθμίσεις και επιλέξτε Ειδοποιήσεις. Η επιλογή ειδοποιήσεων στις ρυθμίσεις τηλεφώνου Samsung
 • Πιέζω Ειδοποιήσεις εφαρμογής. Η επιλογή Ειδοποιήσεων εφαρμογών στις ειδοποιήσεις ενός τηλεφώνου Samsung
 • Εφαρμόστε το φίλτρο Τα περισσότερα αναγκαστικά, Επειτα απενεργοποιούμαι Ειδοποιήσεις εφαρμογών που σας ενοχλούν. Το

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο προηγμένες ρυθμίσεις Για να προσαρμόσετε περαιτέρω τις ειδοποιήσεις σας.

Η επιλογή Advanced Settings σε τηλέφωνο Samsung

Με λίγη τύχη, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αναρωτηθείτε πώς να αποκλείσετε τα διαφημιστικά παράθυρα στη Samsung σας. Εάν οι διαφημίσεις εμφανίζονται συνεχώς στον γαλαξία σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Samsung, το τηλέφωνό σας μπορεί να μολυνθεί με ένα spyware, το οποίο μπορεί να ακολουθήσει τη δραστηριότητά σας και να στείλει τα δεδομένα σας στους διαφημιζόμενους. Ανακαλύψτε εδώ πώς να διαγράψετε ένα spyware από μια συσκευή Android.

Εκτός από την προερχόμενη από τρίτες εφαρμογές -μέρους, διαφημίζοντας παράθυρα στη Samsung σας μπορεί επίσης να προέρχεται από τον ιστό. Μπορείτε να αποτρέψετε την εμφάνιση ηλεκτρονικών διαφημιστικών παραθύρων σε ένα Android σε ένα πρόγραμμα περιήγησης όπως το Chrome ή ο Firefox.

Πώς να αποκλείσετε τα παράθυρα διαφήμισης στο Chrome για Android

 • Ανοιξε Χρώμιο και κάντε κλικ στο κουμπί Τρία σημεία από το μενού Στην επάνω δεξιά γωνία. Πρόσβαση Ρυθμίσεις. Η επιλογή Ρυθμίσεις στο Chrome για Android
 • Πιέζω Ρυθμίσεις τοποθεσίας. Οι ρυθμίσεις ιστότοπου επιλογής σε ρυθμίσεις Chrome για Android
 • Ανοιξε Αναδυόμενο παράθυρο και ανακατευθύνσεις. Η επιλογή αναδυόμενου και ανακατευθύνσεων στις ρυθμίσεις του Site Chrome για το Android
 • Σύρετε το δρομέας στα αριστερά να εμποδίσει Διαφήμιση παράθυρα και ανακατευθύνσεις. Ο δρομέας της επιλογής και των ανακατευθύνσεων

Αυτό είναι πώς να αποκλείσετε τα παράθυρα διαφήμισης στο Chrome για Android.

Πώς να αποκλείσετε τα παράθυρα διαφήμισης στον Firefox για το Android

Είναι πολύ εύκολο να αποκλείσετε τα παράθυρα διαφήμισης Firefox για Android ή στον υπολογιστή σας. Στην πραγματικότητα, ο Firefox αποκλείει τα προεπιλεγμένα παράθυρα διαφήμισης στις συσκευές Android.

Εάν λαμβάνετε πάντα παράθυρα διαφήμισης Firefox στη συσκευή σας Android, ο ευκολότερος τρόπος για να τα αποφύγετε είναι να χρησιμοποιήσετε έναν αποκλεισμό διαφήμισης. Το AVG Secure Browser διαθέτει ολοκληρωμένη λειτουργία αποκλεισμού διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιστικών παραθύρων. Πλήρως δωρεάν, μπορείτε να το κατεβάσετε σε λίγα δευτερόλεπτα.